11 bedste software til kundetilpasning til SaaS

Det er svært at få succesfuldt onboarding af dine kunder, ikke sandt? Hvis det tager for lang tid for dine nye brugere at se værdien af dit produkt, vil de måske falde fra og begynde at lede andre steder. Heldigvis er der mange muligheder for software til kundeindlæring, som kan hjælpe dig! Vi har gjort alt det hårde arbejde for dig og sammensat denne liste over de bedste software og apps til kundeindtastning i 2023. Der er noget for enhver smag. Fra teams, der ønsker at øge brugeradgangen og aktiveringsgraden, fra MVP’er og nystartede virksomheder i den tidlige fase til SaaS-virksomheder, der skalerer.

Oversigt

  • Når du vælger SaaS onboarding-software, er det vigtigt at overveje, om den er rettet mod SaaS-virksomheder i den tidlige fase eller mod virksomheder, der skalerer SaaS
  • Du skal også afgøre, om du har brug for onboarding i appen, onboarding via e-mail, hjælpedokumenter eller en blanding af alle tre
  • Fordelene ved onboarding-værktøjer omfatter forbedret aktivering, fastholdelse og vedtagelse af funktioner samt lavere support- og udviklingsomkostninger.
  • For SaaS-virksomheder i den tidlige fase er den bedste software til onboarding af kunder Userlist og Encharge til e-mail; Help Scout, Document360 og Helpjuice til hjælpedokumenter; og HelpHero og Tooltip.io til in-app.
  • Når du vælger SaaS onboarding-software (især hvis du skalerer), skal du kigge efter et kodefrit værktøj, der giver dig mulighed for at segmentere brugere, analysere deres adfærd i appen, kommunikere med dem i appen og bygge interaktive gennemgange.
  • Det bedste softwareværktøj til onboarding af SaaS-virksomheder, der skalerer, er Userpilot.

Hvad er software til kundeindføring?

Lad os begynde med at få styr på vores definitioner.
Når vi taler om onboarding af kunder til SaaS, henviser vi til onboarding af brugere og ikke af medarbejdere. Så hvis du leder efter måder at uddanne dine nyansatte på, kan du i stedet prøve denne artikel.
Med “onboarding” mener vi processen med at lære dine kunder , hvordan de kan få værdi af dit produkt.
Her er nogle konkrete eksempler på, hvordan denne type kundeuddannelse kan se ud:
  • Et tooltip, der viser en ny funktion, som ikke er intuitiv
  • En interaktiv gennemgang, der hjælper nye brugere med at forstå dine vigtigste produktfunktioner og dermed aktivere
  • En modal, der sælger et højere kontoniveau til en kunde, der har været kunde længe
  • En widget til et hjælpecenter, der giver kunderne adgang til din vidensbase inde fra dit produkt
I modsætning til hvad mange tror, er onboarding ikke kun begrænset til de første interaktioner, som nye brugere har, når de tilmelder sig dit produkt for første gang, som det fremgår af dette diagram:
Det er en løbende proces, der strækker sig over hele kunderejsen. For SaaS-virksomheder, der virkelig forstår værdien af onboarding, er der ingen grund til ikke at investere i værktøjer, der lærer kunderne at bruge sekundære funktioner såvel som primære funktioner.

Fælles træk

Opret disse oplevelser i appen med Userpilot, uden at det kræver kodning!
Kernen i ethvert SaaS onboarding-softwareværktøj er de brugergrænsefladefunktioner, som det giver dig mulighed for at opbygge, normalt uden at det kræver kode.
Det kan f.eks. være modaler, hotspots, handlinger eller tjeklister.
Det er disse funktioner, der reelt bliver en del af dit oprindelige produkts brugergrænseflade og fungerer som et ekstra designlag, der lærer kunderne, hvordan de får mest muligt ud af din app.
De fleste onboarding-værktøjer, der er værd at bruge, leveres også med analyseværktøjer , der giver dig mulighed for at måle succesen af din kundeonboarding-proces.
Du kan f.eks. se, hvor stor en procentdel af nye brugere der afslutter din produkttur, eller hvordan det påvirker antallet af kunder, der finder et værktøjstip, hvis du ændrer det fra rødt til blåt.
Selv om kvantitative brugerdata af denne type er nyttige, er der stadig plads til at tale direkte med kunderne i 2023, så du kan forvente, at software til kundeintroduktion giver dig mulighed for at gøre det i selve din app.
Så hvordan kan du forvente, at et værktøj som dette kan hjælpe din virksomhed?

Fordele ved onboarding af SaaS-kunder

Ansvarsfraskrivelse: Hvert enkelt værktøj til kundeintroduktion er forskelligt og påvirker derfor SaaS-virksomheder på forskellige måder. Nedenfor følger en liste over de typiske fordele, som du kan forvente at opleve.
  1. Forbedre aktiveringsraten – sandsynligvis den vigtigste måling af onboarding.
  2. Fasthold flere kunder – flere kunder bliver længe nok til at opleve værdien af dit produkt
  3. Forbedre vedtagelsen af funktioner – prøv at oprette et tooltip og pege på den valgte funktion ved hjælp af en digital adoptionsplatform som Userpilot. Der er en god chance for, at forbrugsraten vil stige.
  4. Reducer mængden af supportbilletter – hvis en kunde er gået i stå, er det hurtigere for dem at løse deres eget problem ved at kigge på en tooltip eller bladre gennem widget’en i hjælpecenteret i stedet for at vente i en kø for at tale med en supportmedarbejder.
  5. Reducer udviklingsomkostningerne – hvis du ikke har set det ovenfor, kan produktmarkedsførere bygge UI-elementer med no-code onboarding-software som Userpilot. Det betyder, at du ikke belaster dit udviklingsteam med at skulle bygge tooltips og hotspots fra bunden.
Det lyder ret værdifuldt, ikke sandt? Lad os nu se nærmere på dine muligheder.

Kriterier for valg af onboarding-software

Du behøver ikke at få mig til at fortælle dig, at du skal kigge på prisen. Men hvis du ønsker at måle værdien, bør du være opmærksom på følgende fem faktorer:

Kan du segmentere dine brugere?

Hvis du ikke har mulighed for at segmentere dine brugere, vil du stå tilbage med en generisk onboarding-oplevelse for alle brugertyper.
Dette er en sikker måde at fremmedgøre din kundebase på, som vi tidligere har argumenteret for i denne artikel.
Så det allerførste, du bør sikre dig, at din brugeroprettelsesproces har et automatiseret værktøj til at opdele brugerne i segmenter.

Kan du analysere dine brugeres adfærd?

Det nytter ikke noget at opbygge en onboarding-proces uden at kunne måle resultaterne af din indsats.
Hvordan kan du ellers vide, at de produkteksperimenter , du gennemfører, er en succes?
Derfor skal den software, du vælger, have analysefunktioner. En A/B-testfunktion er særlig vigtig.

Er dine gennemgange virkelig interaktive?

Der findes nogle onboarding-værktøjer, som kun lader dig bygge produktgennemgange ud fra værktøjstip, eller som mener, at en lineær produktrundvisning stadig er en god måde at introducere nye kunder på. I stedet skal du søge efter et værktøj, der giver dig mulighed for at skabe gennemgange, som er ægte interaktive i den forstand, at de er lydhøre over for kundens input.
Hvis du f.eks. er et værktøj til planlægning af sociale medier, vil du ikke have, at din rundvisning skal vise brugerne muligheden for at sende en Facebook-besked, før de først har tilsluttet deres Facebook-konto.

Kan du kommunikere med dine brugere i appen?

Det er nemt at finde onboarding-software, der spammer din kundes indbakke med e-mailmeddelelser og undersøgelser, men er det virkelig den bedste løsning?
I stedet for at risikere, at dine brugere bliver distraheret af deres indbakke, kan du i stedet søge efter software, der giver dig mulighed for at kommunikere med dem i selve appen.
Mikroundersøgelser er et godt middel til at gøre dette. De undersøgelser, du sender ud, kan være kvantitative (f.eks. NPS) eller kvalitative (f.eks. forklare, hvorfor brugeren har valgt at gøre noget).

Er dit onboarding-værktøj virkelig kodefrit?

Desværre findes der onboarding-værktøjer, der reklamerer med, at de er “kodefri”, selv om de ikke er noget af det samme.
Et almindeligt problem er, når onboard-software giver dig mulighed for at bygge enkle brugergrænsefladeelementer uden kode, men derefter kræver, at du bruger avanceret CSS for at skabe mere sofistikerede ting. Gør din due diligence omhyggeligt på forhånd, og sørg for, at din onboarding-software giver dig det, den har lovet.

Software til kundetilpasning til SaaS i en stor skala

Mens virksomheder i den tidlige fase (mere om det nedenfor) blot skal hjælpe med at guide brugerne gennem produktet, har SaaS-virksomheder i den store fase brug for meget mere. Til at begynde med vil virksomheder i en storskalafase køre langt flere onboarding-eksperimenter. Det betyder, at det er afgørende, at softwaren til kundeintroduktion tilbyder A/B-test og andre former for eksperimentering. Dette skaber mulighed for succes for kunderne. Du kan naturligvis ikke lave eksperimenter uden detaljerede analyser, så det er også vigtigt, at din software til kundeindføring giver dig de data, du har brug for til at træffe produktbeslutninger. Endelig er det nyttigt at have support til flere produktteams, da det er sandsynligt, at forskellige teams vil arbejde på forskellige dele af dit produkt.

Software til kundetilpasning #1 – Userpilot

Ja, vi starter vores liste med vores egen software. Userpilot adskiller sig fra konkurrenterne ved det store udvalg af onboarding-mønstre, som du kan oprette uden at skulle kode. Fra modals til tooltips og drevne handlinger til hotspots er alt, hvad du kan få brug for, tilgængeligt, og du kan vælge at bygge et par enkle tooltips eller en grundig interaktiv rundvisning (se hvorfor rundvisninger er bedre end produktvisninger her). Du kan vælge mellem tjeklister, slideouts, modaler og meget mere. Det hele er kodefrit og kan tilpasses fuldt ud til din virksomheds branding.

Hvis du bruger Userpilots segmenteringsfunktion, kan du også tilpasse dine gennemgange til de individuelle behov i hvert segment.

De faktorer, som du kan segmentere, omfatter:
  • Placering
  • Enhed
  • Sprog
  • Kontoniveau
  • Kontoens alder
  • Virksomhedens e-mailadresse
For at kontrollere, at de onboarding-mønstre, du har opbygget, rammer de valgte onboarding-målinger, er Userpilot udstyret med en kraftfuld analysepakke. Afsnittene om A/B-test og vedtagelse af funktioner er særligt værdifulde.

Hvis du har brug for at kommunikere med dine kunder i appen, kan du også gøre det med Userpilot. Userpilot tilbyder NPS-undersøgelser samt kvalitative mikroundersøgelser.

Det betyder, at du kan vurdere et givent kundesegment og derefter følge op med kvalitative mikroundersøgelser, hvis du har brug for flere data til at underbygge deres NPS-score.

I modsætning til nogle af de andre onboarding-værktøjer på markedet er alle disse funktioner inkluderet på alle planniveauer, og den eneste kode, du skal bruge, er en lille JS-snippet under installationen. Alt derefter er kodefrit, hvilket betyder, at dine udviklere kan fokusere på komplekse tekniske problemer i stedet for at ændre farven på en værktøjstip. Userpilot har alt, hvad du har brug for, og prisen starter ved 249 $ for 2500 MAU’er. Få en gratis demo i dag!

Software til kundetilpasning #2 – Pendo

Pendo er bedst kendt i onboarding-softwareverdenen for sine analysefunktioner, som vi tidligere har skrevet om her.
Nogle af højdepunkterne er:
  • Funktionen Paths, som giver SaaS-virksomheder mulighed for at visualisere alle mulige ruter ind og ud af en bestemt brugerdefineret begivenhed.
  • Funnels, som giver dig mulighed for at spore brugernes fremskridt hen imod en forudbestemt sekvens af trin.
  • Rapporter, som viser forskellige målinger af udbredelsen, f.eks. sidevisninger.
Udfordringen fra et brugerperspektiv er, at Pendo giver dig så mange grafer og datapunkter, at det er svært at se skoven for bare træer.
Userpilots analyser er derimod ekstremt fokuseret på ét mål: at få dine brugere til at tage dine funktioner til sig.
Udover analyser giver Pendo dig også mulighed for at lave produktturnéer uden kode, som består af velkendte elementer som værktøjstip, velkomstskærme og succesbeskeder.
Mens udvalget af UI-mønstre er godt, mangler Pendos rundvisninger den interaktivitet, som konkurrenter som Userpilot tilbyder. Efter et stykke tid bliver det en smule ensformigt at læse 3-4 lilla tooltips i træk.
Hvis du er en stor virksomhed med penge og arbejdskraft til overs, kan det være værd at gøre sig umage for at få mening med Pendos klodsede analyser og lidt livløse produktturer. Måske kunne du tildele en analytiker til hvert analyseværktøj?
Men for slankere SaaS-virksomheder er det svært at se, hvordan denne kluntethed retfærdiggør en pris på 12.000-30.000 dollars om året, især når der findes mere effektive alternativer (hint: Userpilot).

Software til kundetilpasning #3 – Appcues

Appcues blev oprindeligt lanceret i 2013 og er dermed den ældste onboarding-software på markedet.
Trods sin alder er den stadig brugervenlig at bruge. Appcues’ Chrome-udvidelse er nem at downloade og installere, og ligesom Userpilot kræver den minimal kode for at komme i gang. Appcues’ udvalg af funktioner svarer også til Userpilots.
Det er især svært at bygge mere komplekse brugergrænseflademønstre på Appcues uden at bruge CSS. Det adskiller sig fra Userpilot i denne henseende. Appcues’ analyser er nemme at bruge, og deres datavisualiseringer er godt designet.
Hvad er så hagen ved det? Lad os bare sige, at det kan betale sig at læse prisoplysningerne omhyggeligt.
Appcues’ grundpris er nøjagtig den samme som Userpilots: $249 for 2500 MAU’er. Dette giver dog kun adgang til Appcues mest grundlæggende funktioner, hvorimod denne pris på Userpilot giver dig alle funktioner.
Og prisen, hvis du ville have den samme funktionalitet som Userpilot? Prøv en glat $879!

Software til kundetilpasning til SaaS i den tidlige fase

Startups har meget at overveje, når de tænker på software til kundeoprettelse. Du har brug for en god blanding af proaktiv og reaktiv onboarding (dette vil blive tydeligere, efterhånden som vi fortsætter). Du skal også overveje forskellige medier: e-mail, hjælpedokumenter og meddelelser i appen… Desuden: At vælge den rigtige onboarding-software er lidt ligesom at vælge den rigtige person at gifte sig med. Hvis du træffer den forkerte beslutning, kan det være afgørende for, om dit produkt bliver taget i brug eller ej. Pointen er, at onboarding-værktøjer er meget klædelige . Når du først har opbygget en omfattende onboarding-proces med flere e-mails, oplevelser og tooltips, er det praktisk talt umuligt at flytte den til et andet værktøj uden at skulle bruge alt det blod, sved og tårer på at bygge den op fra bunden. Derfor skal du sørge for at tænke dig godt om, så du ikke spilder tid og ressourcer på værktøjer, der ikke hjælper dig med at opnå den vækst i brugeradgangen, du er på jagt efter.

SaaS-software til e-mail til kundetilpasning

Når en kunde begynder at bruge dit produkt for første gang, er han eller hun lidt usikker. De bruger lidt tid på at lege, og så forsvinder de for at lave noget andet. E-mail-onboarding-software vil hjælpe med at engagere disse kunder og forbedre produktovertagelsesprocenten. Der er to forskellige aspekter af onboarding, som du skal overveje, når du bruger e-mails. De er proaktive og reaktive. Proaktiv onboarding er, når du kender den vej, som brugeren vil tage. Du kan derefter bruge e-mails til proaktivt at guide dem gennem det. Reaktiv onboarding er, når en bruger har udforsket produktet grundigt og har aktiveret det. De kan have mere detaljerede spørgsmål. I den forstand er e-mail onboarding-processen lidt overflødig, medmindre du er villig til at oprette e-mail workflows for alle mulige resultater – hvilket ville være alt for tidskrævende. Så e-mail-onboarding er en form for proaktiv onboarding, og disse værktøjer til kundeonboarding kan hjælpe onboardingprocessen og bidrage til at opnå succes for kunderne.

SaaS-software til kundeoprettelse #4 – Brugerliste

Det første værktøj til kundeindlæring, som vi vil diskutere her, er Userlist. Userlist er designet til at gøre det så nemt som muligt at sende automatiserede onboarding-flow via e-mail eller i appen. I denne artikel vil vi tale om Userlists e-mail-funktionalitet. Du kan opsætte avancerede udløsere baseret på en brugers adfærd i appen. Du kan f.eks. ønske, at en onboarding-proces skal udløses, når en bruger først når en bestemt side i dit produkt. Userlist har en ren og enkel brugergrænseflade, der gør det utrolig nemt at oprette dine e-mails og optimerer onboarding-oplevelsen. Det tilbyder også segmentering, så du kan sende forskellige onboarding-flow til specifikke grupper af nye kunder. Dette er en fantastisk måde at skræddersy din onboarding-oplevelse til forskellige brugssituationer eller kunder på forskellige stadier af brugerens onboarding-rejse for at opnå succes for kunderne. Hvad angår priserne, tilbyder Userlist en god startplan, når du er i de tidlige faser af udviklingen. Det koster kun $9 om måneden for ubegrænsede beskeder og op til 100 nye brugere. Prisen stiger en del, når du opgraderer, men generelt er prisen rimelig i forhold til den funktionalitet, du får. Alt i alt er Userlist et bedre værktøj til onboarding af kunder, hvis du ønsker at sætte din e-mail onboarding på autopilot.

Software til kundeoprettelse #5 – Encharge

Encharge er faktisk meget mere end blot et værktøj til e-mail onboarding. Det giver dig også mulighed for at sende Facebook-annoncer og fungere som en del af din marketingstack. Igen vil jeg i denne artikel fokusere på e-mail-funktionaliteten. Encharge har en træk-og-slip-grænseflade, der gør det nemt at begynde at opbygge dine e-mail-arbejdsgange. Hvis du ikke har tid til at lave dem, kan du vælge mellem masser af afprøvede og testede skabeloner fra Dropbox og Airtable. Du har også adgang til avanceret brugersegmentering, så kampagnerne kun sendes til de mest relevante nye brugere. Encharge kan forbindes til alle dine foretrukne værktøjer, herunder Segment, Intercom og Hubspot. Hvad angår priserne, starter Encharge ved $49 pr. måned. Dette giver dig op til 2000 abonnenter. Jeg synes, at det er en rimelig pris, hvis du vil bruge de marketingfunktioner, som Encharge tilbyder. Hvis du blot leder efter noget, der kan hjælpe dig med din e-mail onboarding-proces, ville jeg foretrække Userlist.

Software til kundetilpasning til hjælpedokumenter

Mens onboarding via e-mail er et eksempel på proaktiv onboarding, er hjælpedokumenter det modsatte – de er reaktive. Husk, at reaktiv onboarding finder sted, når en bruger allerede har en idé om, hvordan han eller hun skal bruge dit produkt. Nogle gange har de bare brug for et svar på et spørgsmål. Hjælpedokumenter er en fantastisk måde at give nye brugere en selvbetjeningstilgang til onboarding på. De kan få adgang til dem, når de har brug for det, hvilket gør deres onboarding-oplevelse selvstyrende. Denne næste gruppe værktøjer er designet til at hjælpe SaaS-virksomheder i den tidlige fase med at opbygge deres hjælpedokumentation.

SaaS-software til kundeoprettelse #6 – Help Scout

Help Scout tilbyder en masse fantastiske funktioner, når det gælder om at oprette og vedligeholde dine hjælpedokumenter. Med en simpel artikeleditor er det nemt at tilføje nye hjælpedokumenter til din samling. Help Scout hjælper dig også med at linke relevante artikler sammen og organisere dem i logiske kategorier. Hvis du foretrækker det, kan du endda integrere dine artikler i hjælpedokumentet et andet sted, f.eks. på en side på dit websted eller endda i selve produktet. Det betyder, at du kan gøre dine hjælpedokumenter endnu mere tilgængelige. De tilbyder også en widget til hjælpecenteret kaldet Beacon, som gør det muligt at give dine brugere relevante artikler, når de bruger dit produkt. Help Scout starter ved $20 pr. bruger pr. måned (ved årlig fakturering), hvilket er nogenlunde på linje med andre værktøjer til hjælpedokumentation.

SaaS-software til kundetilpasning #7 – Document360

Den næste på vores liste over software til kundeoprettelse er Document360. Hvis du blot leder efter et værktøj til at hjælpe dig med at oprette hjælpedokumenter, er dette et godt valg. Den har måske ikke alle de andre funktioner, som f.eks. Help Scout har, men den tilbyder en enkel måde at oprette og administrere dine hjælpedokumenter på. Der er en simpel editor, der sætter fokus på at skrive. Du kan derefter organisere artikler i forskellige kategorier og sektioner. Det er også vigtigt, at du kan tilpasse brandingen, så den passer til din egen stil og skaber konsistens. En anden interessant og potentielt nyttig funktion er muligheden for at oprette private hjælpedokumenter, der er beskyttet med adgangskode. Dette er en god måde at oprette interne dokumenter til dine medarbejdere på. Document360 starter ved $49 pr. projekt pr. måned (faktureres årligt). Det er lidt dyrt, når man tænker på, at funktionaliteten er en smule mere begrænset end andre programmer til kundetilpasning. Når det er sagt, kan dette være en god idé, hvis du ønsker en enkel tilgang til hjælpedokumenter.

Software til kundetilpasning #8 – Helpjuice

Helpjuice er det sidste værktøj til hjælpedokumenter på vores liste. Ligesom de andre tilbyder den en omfattende måde at oprette og vedligeholde dine artikler i hjælpedokumenter på. Der er en indbygget editor, så du kan oprette dine hjælpedokumenter og derefter organisere dem i en struktur, der giver mening for dine nye kunder. Endnu mere interessant er det, at Helpjuice gør det muligt for dit team at samarbejde om hjælpedokumenter, ligesom du kan gøre det med Google Docs. Dette kan være nyttigt, når du først begynder at opbygge dine hjælpedokumenter. En anden funktion, som Helpjuice tilbyder, er detaljerede analyser. På den måde kan du se, hvad brugerne søger efter, og hvilken effekt dine hjælpedokumenter har. Helpjuice koster dig 120 USD om måneden for startpakken, som giver dig adgang til alle funktioner for op til 4 brugere. Det er ret dyrt, især for SaaS-virksomheder i den tidlige fase, så måske er dette en mulighed, som man bør overveje i fremtiden.

Indkøring af kunder i appen

Den sidste type onboarding, som jeg vil se på, er onboarding i appen. Dette henviser til enhver onboarding, der finder sted i dit produkt. Det omfatter produktrundvisninger, interaktive rundvisninger og andre elementer som værktøjstip og tjeklister. Vi nævnte ovenfor den bedste software til onboarding i appen til skalering af SaaS-virksomheder, så disse er de perfekte muligheder for SaaS-virksomheder i den tidlige fase, som ønsker at optimere deres onboarding-oplevelse og forbedre aktiveringen:

#9 – HelpHero

HelpHero fokuserer på at gøre det så nemt som muligt at tilføje produktrundvisninger til dit SaaS-produkt. Den tilbyder en visuel turredigering, så du kan se, hvordan din produkttur vil se ud, mens du redigerer den. Der kræves ingen kode for at bygge turene, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge værdifuld udviklingstid. Du kan tilpasse turens udseende, så det passer til dit produkts brugergrænseflade og branding. Ud over produktrundvisninger kan du tilføje tjeklister til dit produkt, så brugerne kan se deres fremskridt og tilføje et element af gamification. Du har også mulighed for at segmentere og tilføje udløsere, så kun bestemte grupper af brugere får vist en bestemt produkttur. Dette hjælper dig med at implementere kontekstuel onboarding – hvor brugerne får vist det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt – til dit produkt. HelpHero starter ved $25 pr. måned, hvilket giver dig alle funktioner for op til 1000 aktive brugere om måneden. Det virker som en rimelig pris for den funktionalitet, du får.

#10 – Tooltip.io

Tooltip.io er en app til kundeindlæring, der er centreret omkring messaging i appen. Der er et bredt udvalg af meddelelsestyper, herunder tooltips, popups, slideouts, bannere og meget mere. Du kan nemt oprette disse meddelelser med Chrome-udvidelsen, uden at det kræver nogen kode. Tooltip.io tilbyder også brugerdefineret udløsning og segmentering, så du kan nå den rigtige person på det rigtige tidspunkt. Du kan også fuldt ud tilpasse brandingen af de beskeder, du sender, så du sikrer, at de passer til dit produkt. I sidste ende kan du bygge både enkle og komplekse onboarding-flow i apps med Tooltip.io. Det kan kræve lidt arbejde, hvis du vil have en dybdegående produktrundvisning, men du får fuld kontrol over, hvordan flowet fungerer. Priserne starter ved 249 USD pr. måned. For virksomheder i en meget tidlig fase kan dette være et for højt prispunkt. Du får dog meget for pengene med op til 100.000 aktive brugere om måneden og alle de funktioner, som produktet har at tilbyde.

Kundeservice med høj kontaktflade

En kundeindføring med mange berøringer egner sig bedst til aftaler med store beløb. Det tager normalt et par uger til flere måneder at få nye kunder til at bruge et produkt/en tjeneste. Det kræver hyppig kommunikation og samarbejde for at opretholde interessenternes engagement og holde projekterne på sporet. En software til onboarding af kunder med høj kontaktflade hjælper dig med at administrere flere kundevendte onboarding- og implementeringsprojekter, forbedrer synligheden for lederne og forbedrer kundeoplevelsen.

#11 – Rocketlane

Rocketlane er en software til kundetilpasning, der er specielt udviklet til kundetilpasning med høj kontaktflade. Tænk på det som projektstyrings-, kommunikations- og samarbejdsværktøjer, der er samlet for at strømline kundeoptagelse og softwareimplementeringsprojekter. Rocketlane har et elegant instrumentbræt, der giver synlighed og indsigt i projekter på tværs af organisationen. Den tilbyder skabeloner, som du kan bruge til at kodificere din bedste praksis og oprette projekter med få klik. Den har også indbygget tidssporing, så dit team kan logge timer og få overblik over deres arbejdsbyrde. Rocketlanes USP er dens kundeorientering. Med softwaren kan du imponere dine kunder, gøre livet nemt for dem og holde dem ansvarlige under hele rejsen. Rocketlane tilbyder en kundeportal, som du kan tilpasse, så den afspejler dit brand. Portalen gør det muligt at dele det rette niveau af deling med kunden på tværs af opgaver, dokumenter og kommunikation. Kunderne er nu altid informeret om projekt- eller opgavestatus og kan nemt få adgang til oplysninger via magiske links. Der er ikke behov for tilmelding eller adgangskoder. Med et enestående fælles arbejdsområde kan du også samarbejde live med kunderne om dokumenter og projektemner. Du kan også markere arbejde som privat eller delt for at definere, hvad der er synligt for hvem. Rocketlane fungerer bedst for SaaS-virksomheder, der leverer til mellemstore virksomheder og virksomheder, IT-tjenester, systemintegratorer og marketingbureauer. Den starter ved $19 pr. bruger pr. måned og kommer med en gratis 21-dages prøveperiode. Det kan ikke blive nemmere at fremskynde time-to-value, skabe konsistens i din metodologi og levere en 5-stjernet kundeintroduktionsoplevelse.

Konklusion

Når du har læst denne artikel, bør du nu have en bedre forståelse af, hvad onboarding-software er, og hvorfor det er værdifuldt. Vi har også givet dig en ramme til at afgøre, hvilken onboarding-software der er det bedste valg for din virksomhed.
Vi håber, at du vil vælge Userpilot! Den tilbyder en bred vifte af funktioner til en konkurrencedygtig pris.
Prøveversionen er også gratis, så du har intet at tabe ved at tilmelde dig en demo i dag.

Om forfatteren

Joe er indholdsforfatter og har flere års erfaring med at arbejde med SaaS-startups. Han er også grundlægger af Turing, et bureau for samtaledesign, der gør chatbots mere menneskelige.

previous post next post

Leave a comment