11 parasta SaaS-asiakkaiden käyttöönottoohjelmistoa SaaS-yrityksille

Onnistunut asiakkaiden käyttöönotto on hankalaa, eikö totta? Jos uusilta käyttäjiltä kestää liian kauan ennen kuin he näkevät tuotteestasi arvoa, he saattavat lopettaa ja alkaa etsiä muualta. Onneksi on olemassa monia asiakkaiden sisäänkirjautumisohjelmistovaihtoehtoja, jotka auttavat! Olemme tehneet kaiken vaikean työn puolestasi ja koonneet tämän listan vuoden 2023 parhaista asiakkaiden sisäänkirjautumisohjelmistoista ja -sovelluksista. Jokaiselle löytyy jotakin. Tiimeistä, jotka haluavat lisätä käyttäjien hyväksyntää ja aktivointiastetta, MVP-yrityksistä ja alkuvaiheen startup-yrityksistä aina skaalautuviin SaaS-yrityksiin.

Yleiskatsaus

Mikä on asiakkaan sisäänkirjautumisohjelmisto?

Aloitetaan tekemällä määritelmät selviksi.
Kun puhumme SaaS-asiakkaiden perehdyttämisestä, tarkoitamme käyttäjien perehdyttämistä, emme työntekijöiden perehdyttämistä. Jos siis etsit tapoja kouluttaa uusia työntekijöitäsi, kokeile tätä artikkelia.
Onboardingilla tarkoitamme prosessia, jossa opetat asiakkaillesi , miten he saavat tuotteestasi lisäarvoa.
Seuraavassa on joitakin konkreettisia esimerkkejä siitä, millaista tällainen asiakaskoulutus voisi olla:
  • Työkaluvihje, joka havainnollistaa uutta ominaisuutta, joka ei ole intuitiivinen.
  • Vuorovaikutteinen läpikäynti, joka auttaa uusia käyttäjiä ymmärtämään tuotteen keskeiset ominaisuudet ja siten aktivoimaan
  • Modaali, joka myy korkeampaa tilitasoa pitkäaikaiselle asiakkaalle.
  • Ohjekeskus-widget, joka antaa asiakkaille pääsyn tietopohjaan tuotteesi sisältä käsin.
Toisin kuin yleisesti ymmärretään, onboarding ei rajoitu vain ensimmäisiin vuorovaikutustilanteisiin, joita uudet käyttäjät kohtaavat, kun he kirjautuvat tuotteeseesi ensimmäistä kertaa, kuten tämä kaavio osoittaa:
Kyseessä on jatkuva prosessi, joka kattaa koko asiakkaan matkan. SaaS-yritykset, jotka todella ymmärtävät perehdytyksen arvon, voivat investoida työkaluihin, jotka opettavat asiakkaita käyttämään toissijaisia ja ensisijaisia ominaisuuksia.

Yhteiset piirteet

Luo näitä sovelluksen sisäisiä kokemuksia Userpilotilla, koodausta ei tarvita!
Minkä tahansa SaaS-käyttöönotto-ohjelmiston ytimen muodostavat käyttöliittymäominaisuudet, joita sen avulla voit rakentaa yleensä ilman koodia.
Esimerkkejä voivat olla modaalit, pikanäppäimet, ohjatut toiminnot tai tarkistuslistat.
Näistä ominaisuuksista tulee käytännössä osa natiivin tuotteen käyttöliittymää, ja ne toimivat ylimääräisenä suunnittelukerroksena, joka opettaa asiakkaille, miten he voivat hyödyntää sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla.
Useimmissa käyttökelpoisissa palveluunottotyökaluissa on myös analytiikkatyökalut , joiden avulla voit mitata asiakkaan palveluunottoprosessin onnistumista.
Voit esimerkiksi haluta nähdä, kuinka suuri osuus uusista käyttäjistä päättää tuotekierroksen tai miten työkaluvihjeen muuttaminen punaisesta siniseksi vaikuttaa siihen löytävien asiakkaiden määrään.
Vaikka tämäntyyppiset määrälliset käyttäjätiedot ovatkin hyödyllisiä, vuonna 2023 on yhä tilaa suoralle keskustelulle asiakkaiden kanssa, joten voit odottaa, että asiakkaan sisäänkirjautumisohjelmisto mahdollistaa tämän itse sovelluksen sisällä.
Miten tämänkaltaisen työkalun voisi odottaa edistävän liiketoimintaasi?

SaaS-asiakkaiden käyttöönoton edut

Vastuuvapauslauseke: jokainen asiakkaan sisäänottotyökalu on erilainen ja vaikuttaa siksi SaaS-yrityksiin eri tavoin. Seuraavassa on luettelo tyypillisistä eduista, joita voit odottaa saavasi.
  1. Paranna aktivointiastetta – luultavasti tärkein käyttöönoton mittari.
  2. Pidä enemmän asiakkaita – useammat asiakkaat pysyvät mukana tarpeeksi kauan kokeakseen tuotteesi arvon.
  3. Paranna ominaisuuden omaksumista – kokeile luoda työkaluvihje ja osoittaa se valitsemaasi ominaisuuteen käyttämällä digitaalista omaksumisalustaa, kuten Userpilotia. On hyvin mahdollista, että käyttöaste nousee.
  4. Vähennä tukipyyntöjen määrää – jos asiakas on jumissa, hänen on nopeampi ratkaista ongelmansa itse katsomalla työkaluvihjeitä tai selaamalla help center -widgetiä kuin odottamalla jonossa puhelua tukihenkilölle.
  5. Vähennä kehityskustannuksia – jos et huomannut sitä edellä, tuotemarkkinoijat voivat rakentaa käyttöliittymäelementtejä Userpilotin kaltaisilla koodittomilla käyttöönottoohjelmistoilla. Tämä tarkoittaa, ettet rasita kehitystiimiäsi rakentamalla työkaluvihjeitä ja pikanäppäimiä tyhjästä.
Kuulostaa aika arvokkaalta, eikö? Tutustutaan nyt vaihtoehtoihin.

Kriteerit, joiden perusteella valitset palveluunotto-ohjelmiston

Minun ei tarvitse käskeä sinua katsomaan hintaa. Mutta jos haluat mitata arvoa, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin viiteen tekijään:

Voitko segmentoida käyttäjiäsi?

Jos et pysty segmentoimaan käyttäjiäsi, joudut tarjoamaan kaikille käyttäjätyypeille samanlaisen käyttöönottokokemuksen.
Tämä on varma tapa vieraannuttaa asiakaskuntasi, kuten olemme aiemmin tässä artikkelissa todenneet.
Ensimmäinen asia, joka sinun tulisi varmistaa, että käyttäjien sisäänottoprosessissasi on automaattinen työkalu, jolla käyttäjät voidaan jakaa segmentteihin.

Voitko analysoida käyttäjien käyttäytymistä?

On hyödytöntä rakentaa palvelukseenottoprosessia ilman, että voit mitata ponnistelujesi tuloksia.
Mistä muuten tietäisit, että tekemäsi tuotekokeilut ovat onnistuneita?
Valitsemassasi ohjelmistossa on siis oltava analytiikkaominaisuudet. A/B-testaustoiminto on erityisen tärkeä.

Ovatko läpikäyntinne aidosti vuorovaikutteisia?

On olemassa joitain käyttöönottotyökaluja, jotka antavat sinun rakentaa tuotteen läpikäynnin vain työkaluvihjeiden avulla tai jotka luulevat, että lineaarinen tuotekierros on edelleen hyvä tapa ottaa uudet asiakkaat käyttöön. Etsi sen sijaan työkalu, jonka avulla voit luoda läpikäyntejä, jotka ovat aidosti vuorovaikutteisia, eli ne reagoivat asiakkaan panokseen.
Jos olet esimerkiksi sosiaalisen median aikataulutustyökalu, et halua, että kiertueesi näyttää käyttäjille mahdollisuuden lähettää Facebook-viestin ennen kuin he ovat ensin yhdistäneet Facebook-tilinsä.

Voitko kommunikoida käyttäjien kanssa sovelluksen sisällä?

On helppo löytää käyttöönottoohjelmistoja, jotka roskapostittavat asiakkaan postilaatikkoon sähköposti-ilmoituksia ja kyselyitä, mutta onko tämä todella paras ratkaisu?
Sen sijaan, että ottaisit riskin siitä, että käyttäjäsi joutuu häiritsemään postilaatikkoaan, etsi sen sijaan ohjelmistoja, joiden avulla voit viestiä heidän kanssaan itse sovelluksessasi.
Mikrokyselyt ovat hyvä keino tähän. Lähettävät kyselyt voivat olla määrällisiä (esim. NPS) tai laadullisia (eli selittää, miksi käyttäjä teki jonkin asian).

Onko sisäänpääsytyökalusi aidosti kooditon?

Valitettavasti on olemassa perehdyttämistyökaluja, jotka mainostavat itseään “koodittomina”, vaikka ne eivät ole mitään sellaista.
Yleinen ongelma on se, että sisäisen ohjelmiston avulla voit rakentaa yksinkertaisia käyttöliittymäelementtejä ilman koodia, mutta sitten sinun on käytettävä kehittynyttä CSS:ää luodaksesi mitään monimutkaisempaa. Tee huolellinen selvitystyö etukäteen ja varmista, että palvelukseenotto-ohjelmistosi täyttää lupauksesi.

Asiakkaan sisäänkirjautumisohjelmisto laajamittaisen vaiheen SaaS-yrityksille

Varhaisen vaiheen yritysten (siitä lisää jäljempänä) on yksinkertaisesti autettava käyttäjiä tuotteen käytön opastamisessa, kun taas mittakaavavaiheen SaaS-yritykset tarvitsevat paljon enemmän. Ensinnäkin mittakaavavaiheessa olevat yritykset tekevät paljon useampia alkuunpääsykokeiluja. Tämän vuoksi on ratkaisevan tärkeää, että asiakkaan sisäänkirjautumisohjelmisto tarjoaa A/B-testausta ja muita kokeilumahdollisuuksia. Tämä luo mahdollisuuden asiakkaan menestykseen. Ilmeisesti et voi tehdä kokeiluja ilman yksityiskohtaisia analyysejä, joten on myös tärkeää, että asiakkaan sisäänkirjautumisohjelmistosi tarjoaa sinulle tiedot, joita tarvitset tuotepäätösten tekemiseen. Lisäksi on hyödyllistä, että tuki kattaa useita tuotetiimejä, sillä on todennäköistä, että eri tiimit työskentelevät tuotteesi eri osien parissa.

Asiakkaan sisäänajo-ohjelmisto #1 – Userpilot

Kyllä, aloitamme listan omilla ohjelmistoillamme. Userpilot erottuu kilpailijoista sillä, että se tarjoaa valtavasti erilaisia sisäänkirjautumismalleja, joita voit luoda ilman koodausta. Modaaleista työkaluvihjeisiin ja ajettavista toiminnoista hotspotteihin on saatavilla kaikki, mitä voit tarvita, ja voit valita, haluatko rakentaa muutaman yksinkertaisen työkaluvihjeen vai perusteellisen interaktiivisen läpikäynnin (katso tästä, miksi läpikäynnit ovat parempia kuin tuotekierrokset). Voit valita tarkistuslistoja, diaesityksiä, modaaleja ja paljon muuta. Kaikki on koodivapaata ja täysin muokattavissa yrityksesi brändin mukaiseksi.

Jos käytät Userpilotin segmentointitoimintoa, voit myös mukauttaa läpikäyntiä kunkin segmentin yksilöllisiin tarpeisiin.

Tekijöitä, joiden mukaan voit segmentoida, ovat muun muassa:
  • Sijainti
  • Laite
  • Kieli
  • Tilitaso
  • Tilin ikä
  • Yrityksen sähköpostiosoite
Jotta voit tarkistaa, että rakentamasi sisäänkirjautumismallit täyttävät valitsemasi sisäänkirjautumismittarit, Userpilot on varustettu tehokkaalla analytiikkapaketilla. A/B-testausta ja ominaisuuksien käyttöönottoa koskevat osiot ovat erityisen arvokkaita.

Jos haluat viestiä asiakkaillesi sovelluksen sisällä, voit tehdä sen myös Userpilotin avulla. Userpilot tarjoaa NPS-tutkimuksia sekä laadullisia mikrotutkimuksia.

Tämä tarkoittaa, että voit arvioida tietyn asiakassegmentin ja tehdä sen jälkeen laadullisia mikrokyselyjä, jos tarvitset lisätietoja NPS-pisteiden perustelemiseksi.

Toisin kuin jotkut muut markkinoilla olevat palveluun tulon työkalut, kaikki nämä ominaisuudet sisältyvät kaikkiin suunnitelmatasoihin, ja ainoa koodi, jota tarvitset, on yksi pieni JS-pätkä asennuksen aikana. Kaikki tämän jälkeen on koodivapaata, mikä tarkoittaa, että kehittäjät voivat keskittyä monimutkaisiin teknisiin ongelmiin sen sijaan, että he vaihtaisivat työkaluvihjeen väriä. Userpilotissa on kaikki tarvitsemasi, ja hinnoittelu alkaa 249 dollarista 2500 MAU:lle. Hanki ilmainen demo tänään!

Asiakkaan sisäänkirjautumisohjelmisto #2 – Pendo

Pendo tunnetaan palveluunotto-ohjelmistojen maailmassa parhaiten sen analytiikkaominaisuuksista, joista kirjoitimme aiemmin täällä.
Joitakin kohokohtia ovat:
  • Paths-toiminto, jonka avulla SaaS-yritykset voivat visualisoida kaikki mahdolliset reitit tiettyyn mukautettuun tapahtumaan ja siitä pois.
  • suppilot, joiden avulla voit seurata käyttäjien etenemistä kohti ennalta määriteltyä vaiheiden sarjaa.
  • Raportit, joissa esitetään graafisesti erilaisia hyväksyntämittareita, kuten sivunäkymiä.
Käyttäjän näkökulmasta haasteena on se, että Pendo tarjoaa niin paljon kaavioita ja datapisteitä, että on vaikea nähdä metsää puilta.
Sen sijaan Userpilotin analytiikka keskittyy äärimmäisen tarkasti yhteen tavoitteeseen: käyttäjien saamiseen hyväksymään ominaisuuksiasi.
Analytiikan lisäksi Pendo antaa sinulle myös mahdollisuuden tehdä koodittomia tuotekierroksia, jotka koostuvat tutuista elementeistä, kuten työkaluvihjeistä, tervetuliaisnäytöistä ja onnistumisviesteistä.
Vaikka tarjottujen käyttöliittymämallien valikoima on hyvä, Pendon kierroksilta puuttuu Userpilotin kaltaisten kilpailijoiden tarjoama vuorovaikutteisuus. Jonkin ajan kuluttua 3-4 violetin väristä työkaluvihjettä peräkkäin alkaa tuntua hieman toistuvalta.
Jos olet massiivinen yritys, jolla on rahaa ja työvoimaa säästettävänä, voi olla vaivan arvoista nähdä vaivaa Pendon kömpelön analytiikan ja jokseenkin elottomien tuotekierrosten ymmärtämiseksi. Ehkä voisit määrätä yhden analyytikkohenkilön kullekin analytiikkatyökalulle?
Mutta kevyemmille SaaS-yrityksille on vaikea nähdä, miten tämä kömpelyys oikeuttaa 12k-30k dollarin vuosihintaan, varsinkin kun tehokkaampia vaihtoehtoja on saatavilla (vihje: Userpilot).

Asiakkaan sisäänajo-ohjelmisto #3 – Appcues

Appcues on alun perin vuonna 2013 lanseerattu työkalu, joten se on markkinoiden vanhin palvelukseenotto-ohjelmisto.
Iästään huolimatta se on edelleen käyttäjäystävällinen käyttää. Appcuesin Chrome-laajennus on helppo ladata ja asentaa, ja Userpilotin tavoin se vaatii vain vähän koodia aloittaakseen. Appcuesin tarjoamien ominaisuuksien valikoima on samankaltainen kuin Userpilotilla.
Erityisesti monimutkaisempia käyttöliittymämalleja on vaikea rakentaa Appcuesiin ilman CSS:ää. Tässä suhteessa se eroaa Userpilotista. Appcuesin analytiikka on helppokäyttöistä, ja sen tietojen visualisoinnit on suunniteltu hyvin.
Mikä on juju? No, sanotaanpa vain, että hintatiedot kannattaa lukea huolellisesti.
Appcuesin perushinta on täsmälleen sama kuin Userpilotin: 249 dollaria 2500 MAU:lle. Tämä antaa kuitenkin vain pääsyn Appcuesin perusominaisuuksiin, kun taas Userpilotin hinnalla saat kaikki ominaisuudet.
Entä hinta, jos haluaisit samat toiminnot kuin Userpilotissa? Kokeile sileää $879!

Asiakkaiden sisäänajo-ohjelmisto varhaisen vaiheen SaaS-yrityksille

Startup-yrityksillä on paljon otettava huomioon, kun ne miettivät asiakkaan sisäänkirjautumisohjelmistoa. Tarvitset hyvän sekoituksen ennakoivaa ja reaktiivista perehdytystä (tämä tulee selvemmäksi myöhemmin). Sinun on myös otettava huomioon eri mediat: sähköposti, ohjeasiakirjat ja sovelluksen sisäiset viestit… Lisäksi: oikean palveluunotto-ohjelmiston valinta on vähän kuin oikean aviopuolison valinta. Jos teet väärän päätöksen, se voi ratkaista tai rikkoa tuotteen hyväksyntänopeuden. Pointtina on, että perehdyttämistyökalut ovat hyvin tarttuvia . Kun olet kerran rakentanut monimutkaisen perehdyttämisprosessin, jossa on useita sähköposteja, kokemuksia ja työkaluvihjeitä, on käytännössä mahdotonta siirtää sitä toiseen työkaluun ilman, että kaikki se veri, hiki ja kyyneleet, joita sen rakentaminen tyhjästä vaatii. Varmista siis, että mietit asiaa tarkkaan, jotta et tuhlaa aikaa ja resursseja työkaluihin, jotka eivät auta sinua saavuttamaan tavoittelemaasi käyttäjämäärän kasvua.

SaaS-asiakkaiden sähköpostin käyttöönottoohjelmisto

Kun asiakas alkaa käyttää tuotetta ensimmäistä kertaa, hän on hieman epävarma. He viettävät hetken aikaa leikkimällä, ja sitten he katoavat ja menevät tekemään jotain muuta. Sähköpostin käyttöönottoohjelmisto auttaa sitouttamaan nämä asiakkaat ja parantamaan tuotteiden käyttöönottoa. Sähköpostia käytettäessä on otettava huomioon kaksi eri näkökulmaa. He ovat ennakoivia ja reaktiivisia. Proaktiivisessa käyttöönotossa tiedetään, mitä polkua käyttäjä aikoo kulkea. Tämän jälkeen voit ohjata heitä sähköposteilla ennakoivasti. Reaktiivinen onboarding tarkoittaa, että käyttäjä on tutustunut tuotteeseen perusteellisesti ja aktivoitunut. Heillä voi olla yksityiskohtaisempia kysymyksiä. Tässä mielessä sähköpostin käyttöönotto on hieman turhaa, ellet sitten halua luoda sähköpostin työnkulkuja jokaista mahdollista lopputulosta varten – mikä olisi aivan liian aikaa vievää. Sähköpostin avulla tapahtuva perehdyttäminen on siis eräänlainen ennakoiva perehdyttäminen, ja nämä asiakkaan perehdyttämistyökalut voivat auttaa perehdyttämisprosessissa ja auttaa saavuttamaan asiakkaan menestyksen.

SaaS-asiakkaiden sisäänajo-ohjelmisto #4 – Käyttäjäluettelo

Ensimmäinen asiakaskoulutustyökalu, josta keskustelemme tässä, on Userlist. Userlist on suunniteltu niin, että automatisoitujen sisäänottovirtojen lähettäminen sähköpostitse tai sovelluksen sisällä on mahdollisimman helppoa. Tässä artikkelissa puhumme Userlistin sähköpostitoiminnoista. Voit määrittää edistyneempiä laukaisimia, jotka perustuvat käyttäjän käyttäytymiseen sovelluksen sisällä. Saatat esimerkiksi haluta, että käyttöönottoprosessi käynnistyy, kun käyttäjä saapuu ensimmäisen kerran tietylle tuotteen sivulle. Userlistissä on selkeä ja yksinkertainen käyttöliittymä, joka tekee sähköpostien luomisesta uskomattoman helppoa ja optimoi sisäänajokokemuksen. Se tarjoaa myös segmentointia, joten voit lähettää erilaisia sisäänajovirtoja tietyille uusille asiakasryhmille. Tämä on erinomainen tapa räätälöidä käyttöönottokokemus eri käyttötapauksille tai asiakkaille, jotka ovat eri vaiheissa käyttöönottomatkaa, jotta saavutetaan asiakkaan menestys. Hinnoittelun osalta Userlist tarjoaa loistavan Starter-paketin kehityksen alkuvaiheessa oleville käyttäjille. Se maksaa vain 9 dollaria kuukaudessa rajoittamattomista viesteistä ja enintään 100 uudesta käyttäjästä. Hinta nousee melkoisesti, kun päivität, mutta kaiken kaikkiaan hinta on kohtuullinen suhteessa saamiisi toimintoihin. Kaiken kaikkiaan Userlist on parempi asiakkaiden sisäänajotyökalu, jos haluat laittaa sähköpostin sisäänajon automaattiohjaukseen.

Asiakkaan sisäänajo-ohjelmisto #5 – Encharge

Encharge on itse asiassa paljon muutakin kuin pelkkä sähköpostin käyttöönoton työkalu. Sen avulla voit myös lähettää Facebook-mainoksia ja toimia osana markkinointipinoa. Tässä artikkelissa keskityn jälleen sähköpostitoimintoihin. Encharge tarjoaa vedä ja pudota -käyttöliittymän, jonka avulla sähköpostin työnkulkujen luominen on helppoa. Jos sinulla ei ole aikaa rakentaa niitä, voit valita lukuisista kokeilluista ja testatuista malleista, jotka on otettu esimerkiksi Dropboxista ja Airtablesta. Käytössäsi on myös edistynyt käyttäjien segmentointi, joten kampanjat lähetetään vain relevanteimmille uusille käyttäjille. Encharge on yhteydessä kaikkiin suosikkityökaluihisi, kuten Segmentiin, Intercomiin ja Hubspotiin. Hinnoittelun osalta Encharge maksaa 49 dollaria kuukaudessa. Näin saat jopa 2000 tilaajaa. Mielestäni se on reilu hinta, jos aiot käyttää Encharge-ohjelman tarjoamia markkinointiominaisuuksia. Jos etsit vain jotain, joka auttaa sinua sähköpostin käyttöönotossa, suosittelen Userlistia.

Asiakkaan aloitusohjelmisto ohjeasiakirjoja varten

Sähköpostitse tapahtuva perehdytys on esimerkki ennakoivasta perehdytyksestä, kun taas ohjeasiakirjat ovat päinvastoin reaktiivisia. Muista, että reaktiivinen käyttöönotto tapahtuu silloin, kun käyttäjällä on jo käsitys siitä, miten tuotetta käytetään. Joskus he tarvitsevat vain vastauksen kysymykseen. Ohjeet ovat erinomainen tapa tarjota uusille käyttäjille itsepalveluperiaatteella tapahtuva käyttöönotto. He voivat käyttää niitä tarpeen mukaan ja silloin, kun he tarvitsevat, jolloin heidän perehdyttämiskokemuksensa on itseohjautuva. Seuraava ryhmä työkaluja on suunniteltu auttamaan alkuvaiheen SaaS-yrityksiä laatimaan ohjeasiakirjojaan.

SaaS-asiakkaan sisäänajo-ohjelmisto #6 – Help Scout

Help Scout tarjoaa paljon hienoja toimintoja help-dokumenttien luomiseen ja ylläpitoon. Yksinkertaisen artikkelieditorin avulla on helppo lisätä uusia ohjeasiakirjoja kokoelmaasi. Help Scout auttaa sinua myös linkittämään asiaankuuluvat artikkelit toisiinsa ja järjestämään ne loogisiin luokkiin. Voit halutessasi upottaa help doc -artikkelit myös muualle, esimerkiksi sivustosi sivulle tai jopa itse tuotteeseesi. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä ohjeasiakirjoista entistä helppokäyttöisempiä. Ne tarjoavat myös Beacon-nimisen apukeskuswidgetin, jonka avulla voit tarjota käyttäjille relevantteja artikkeleita, kun he käyttävät tuotetta. Help Scout maksaa 20 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa (kun laskutus tapahtuu vuosittain), mikä on suunnilleen samaa luokkaa kuin muut help doc -työkalut.

SaaS-asiakkaiden sisäänkirjautumisohjelmisto #7 – Document360

Seuraavana listallamme on Document360. Jos etsit vain työkalua, joka auttaa sinua luomaan ohjeasiakirjoja, tämä on hyvä valinta. Siinä ei ehkä ole kaikkia muita toimintoja, joita Help Scoutissa on, mutta se tarjoaa yksinkertaisen tavan luoda ja hallita ohjeasiakirjoja. Siinä on yksinkertainen editori, joka keskittyy kirjoittamiseen. Voit sitten järjestää artikkelit eri luokkiin ja osioihin. Tärkeää on myös mahdollisuus mukauttaa brändäys vastaamaan omaa tyyliäsi ja luoda johdonmukaisuutta. Toinen mielenkiintoinen ja mahdollisesti hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus luoda yksityisiä, salasanalla suojattuja ohjeasiakirjoja. Tämä on hyvä tapa luoda sisäisiä asiakirjoja työntekijöitäsi varten. Document360:n hinnat ovat alkaen 49 dollaria projektia kohti kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Tämä on hieman kallis hinta, kun otetaan huomioon, että toiminnot ovat hieman rajallisemmat kuin muissa asiakkaan sisäänkirjautumisohjelmistoissa. Jos kuitenkin haluat yksinkertaisen lähestymistavan ohjeasiakirjoihin, tämä voisi sopia sinulle.

Asiakkaan sisäänajo-ohjelmisto #8 – Helpjuice

Helpjuice on listamme viimeinen apuasiakirjatyökalu. Kuten muutkin, se tarjoaa kattavan tavan luoda ja ylläpitää help doc -artikkeleita. Sisäänrakennettu editori mahdollistaa ohjeasiakirjojen luomisen ja niiden järjestämisen uusien asiakkaiden kannalta järkevään rakenteeseen. Mikä mielenkiintoisinta, Helpjuice antaa tiimillesi mahdollisuuden tehdä yhteistyötä help-dokumenttien parissa, aivan kuten Google Docsissa. Tämä voi olla hyödyllistä, kun alat rakentaa ohjeasiakirjoja. Toinen Helpjuicen tarjoama ominaisuus on yksityiskohtainen analytiikka. Näin näet, mitä käyttäjät etsivät ja mikä vaikutus ohjeasiakirjoillasi on. Helpjuice maksaa sinulle 120 dollaria kuukaudessa aloituspaketista, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin enintään 4 käyttäjälle. Se on melko kallista etenkin alkuvaiheen SaaS-yrityksille, joten ehkäpä tätä kannattaa harkita tulevaisuudessa.

Sovelluksen sisäinen asiakkaan käyttöönotto

Viimeinen käyttöönottotyyppi, jota haluan tarkastella, on sovelluksen sisäinen käyttöönotto. Tämä tarkoittaa kaikkia tuotteessasi tapahtuvia sisäänkirjautumisia. Se sisältää tuotekierroksia, interaktiivisia läpikäyntejä ja muita elementtejä, kuten työkaluvihjeitä ja tarkistuslistoja. Mainitsimme edellä parhaat sovelluksen sisäisen käyttöönoton ohjelmistot skaalautuville SaaS-yrityksille, joten nämä ovat täydellisiä vaihtoehtoja alkuvaiheen SaaS-yrityksille, jotka haluavat optimoida käyttöönottokokemuksensa ja parantaa aktivointia:

#9 – HelpHero

HelpHero keskittyy siihen, että tuotekierrosten lisääminen SaaS-tuotteeseesi on mahdollisimman helppoa. Se tarjoaa visuaalisen kiertueeditorin, jonka avulla näet, miltä tuotekiertueesi näyttää sitä muokatessasi. Kierrosten rakentamiseen ei tarvita koodia, joten sinun ei tarvitse käyttää arvokasta kehitysaikaa. Voit mukauttaa kierroksen ulkoasua niin, että se sopii tuotteesi käyttöliittymään ja brändiin. Tuotekierrosten lisäksi voit lisätä tuotteeseesi tarkistuslistoja, joiden avulla käyttäjät voivat nähdä edistymisensä ja lisätä pelillistämisen elementin. Sinulla on myös mahdollisuus segmentoida ja lisätä käynnistimiä, jotta vain tietyille käyttäjäryhmille näytetään tietty tuotekierros. Tämä auttaa sinua toteuttamaan kontekstisidonnaisen käyttöönoton, jossa käyttäjille näytetään oikea viesti oikeaan aikaan. HelpHero maksaa alkaen 25 dollaria kuukaudessa, mikä tarjoaa kaikki ominaisuudet enintään 1000 aktiiviselle käyttäjälle. Tämä vaikuttaa kohtuulliselta hinnalta saamastasi toiminnallisuudesta.

#10 – Tooltip.io

Tooltip.io on asiakkaiden sisäänkirjautumissovellus, jonka keskiössä on sovelluksen sisäinen viestinvälitys. Tarjolla on laaja valikoima viestityyppejä, kuten työkaluvihjeitä, ponnahdusikkunoita, diaesityksiä, bannereita ja paljon muuta. Voit luoda näitä viestejä helposti Chrome-laajennuksen avulla, koodia ei tarvita. Tooltip.io tarjoaa myös mukautetun käynnistyksen ja segmentoinnin, jotta voit tavoittaa oikean henkilön oikeaan aikaan. Voit myös täysin mukauttaa lähettämiesi viestien brändiä, jotta ne sopivat tuotteeseesi. Tooltip.io:n avulla voit rakentaa sekä yksinkertaisia että monimutkaisia sovelluksen sisäisiä sisäänottovirtoja. Se saattaa vaatia hieman työtä, jos haluat perusteellisen tuotekierroksen, mutta voit hallita täysin sitä, miten virtaus toimii. Hinnoittelu alkaa 249 dollarista kuukaudessa. Hyvin alkuvaiheen yrityksille tämä saattaa olla liian korkea hinta. Saat kuitenkin paljon vastinetta rahoillesi, sillä käytössäsi on jopa 100 000 kuukausittain aktiivista käyttäjää ja kaikki tuotteen tarjoamat toiminnot.

Asiakkaan käyttöönotto, joka on erittäin koskettava

Asiakkaan henkilökohtainen käyttöönotto soveltuu parhaiten suurten dollarien kauppoihin. Uusien asiakkaiden perehdyttäminen tuotteeseen/palveluun kestää yleensä muutamasta viikosta useisiin kuukausiin. Sidosryhmien osallistuminen ja hankkeiden eteneminen edellyttää tiivistä viestintää ja yhteistyötä. Asiakkaiden perehdytysohjelmisto auttaa sinua hallitsemaan useita asiakkaita koskevia perehdytys- ja käyttöönottoprojekteja, parantaa johtajien näkyvyyttä ja parantaa asiakaskokemusta.

#11 – Rocketlane

Rocketlane on asiakkaiden sisäänkirjautumisohjelmisto, joka on suunniteltu asiakkaiden henkilökohtaiseen sisäänkirjautumiseen. Ajattele sitä projektinhallinta-, viestintä- ja yhteistyövälineinä, jotka on koottu yhteen ja jotka virtaviivaistavat asiakkaiden käyttöönottoa ja ohjelmistojen käyttöönottoprojekteja. Rocketlanessa on tyylikäs kojelauta, joka tarjoaa näkyvyyttä ja näkemystä projekteista koko organisaatiossa. Se tarjoaa malleja, joiden avulla voit kodifioida parhaat käytännöt ja luoda projekteja muutamalla napsautuksella. Siinä on myös sisäänrakennettu ajanseurantaominaisuus, jonka avulla tiimisi voi kirjata työtunteja ja saada näkyvyyttä työmääräänsä. Rocketlanen USP on sen asiakaskeskeisyys. Ohjelmiston avulla voit tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi, helpottaa heidän elämäänsä ja pitää heidät vastuullisina koko matkan ajan. Rocketlane tarjoaa asiakasportaalin, jonka voit mukauttaa vastaamaan brändiäsi. Portaali helpottaa oikean tason jakamista asiakkaan kanssa tehtävien, asiakirjojen ja viestinnän osalta. Asiakkaat ovat nyt aina ajan tasalla projektin tai tehtävän tilasta, ja he voivat helposti saada tietoja taikalinkkien avulla. Rekisteröitymistä tai salasanoja ei tarvita. Ainutlaatuisen yhtenäisen työtilan ansiosta voit tehdä suoraa yhteistyötä asiakkaiden kanssa asiakirjojen ja projektikohteiden parissa. Voit myös merkitä työn yksityiseksi tai jaetuksi ja määrittää, mikä näkyy kenellekin. Rocketlane sopii parhaiten keskisuuria ja suuria yrityksiä palveleville SaaS-yrityksille, IT-palveluille, järjestelmäintegraattoreille ja markkinointitoimistoille. Sen hinta on 19 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, ja sen mukana tulee ilmainen 21 päivän kokeilujakso. Helpompaa ei olekaan nopeuttaa arvontuottoaikaa, yhdenmukaistaa menetelmiäsi ja tarjota viiden tähden asiakaskokemusta käyttöönotosta.

Päätelmä

Kun olet lukenut tämän artikkelin loppuun, sinulla pitäisi nyt olla parempi käsitys siitä, mikä on aloitusohjelmisto ja miksi se on arvokas. Olemme myös antaneet sinulle kehyksen, jonka avulla voit päättää, mikä on paras valinta yrityksellesi.
Toivomme, että valitset Userpilotin! Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan.
Kokeiluversio on myös ilmainen, joten sinulla ei ole mitään menetettävää rekisteröitymällä demoon jo tänään.

Kirjoittajasta

Joe on sisällön kirjoittaja, jolla on useiden vuosien kokemus työskentelystä SaaS-startup-yritysten kanssa. Hän on myös keskustelusuunnittelutoimisto Turingin perustaja, joka tekee chat-roboteista inhimillisempiä.

previous post next post

Leave a comment