5 најбољих Аппцуес алтернатива и конкурената [In-Depth Comparison]

Које су Аппцуес алтернативе које треба да упоредите пре него што изаберете платформу за дигитално усвајање за уградњу корисника ?

Постоји много платформи за дигитално усвајање, али заиста би требало да погледате само ових пет ако вам је потребна алтернатива Аппцуес-у:

  • Усерпилот – дигитално усвајање све-у-једном, корисничка аналитика и платформа за повратне информације за подстицање усвајања корисника (већа вредност за новац у поређењу са Аппцуес-ом.
  • Камелеон- напредније опције повратних информација у поређењу са Аппцуес-ом по нижој цени.
  • Пендо – алтернатива за усвајање мобилних апликација и детаљнију аналитику.
  • УсерГуидинг – јефтина алтернатива Аппцуес-у (ограничена функционалност).
  • Ток корисника – боље цене и лако прилагођавање у поређењу са Аппцуес-ом.

 

Шта је Аппцуес?

Аппцуес вам помаже да подстакнете укључивање корисника и усвајање производа кроз интерактивно искуство укључивања корисника.

Ако сте напреднији корисник који жели да изгради софистицираније токове док и даље ужива у слободи и флексибилности алата без кода, Аппцуес ће вас оставити жељним.

Његов једноставан интерфејс и шаблони вас „терају“ на унапред дефинисани приступ онбоардингу, заједно са софтвером предузећа са високом ценом и неким интеграцијама на нивоу предузећа чине позиционирање Аппцуес-а збуњујућим:

Да ли је то једноставан алат (као што његов кориснички интерфејс сугерише) за стартапе?

Да ли су цена и Салесфорце индикатори интеграције алата за предузећа?

Анализираћемо Аппцуес-ове карактеристике , предности, предности и недостатке и видети какав је у поређењу са својим најбољим конкурентима у корисничком онбоард простору: Усерпилот, Цхамелеон, Пендо, УсерГуидинг и Усерфлов.

Ево кратког прегледа ако немате времена да прочитате цео чланак.

Пре него што почнемо, хајде да видимо зашто је Аппцуес тако популаран алат!

Аппцуес ПРОс

Почнимо са оним што је добро у вези са Аппцуес-ом.

  • Заиста добар УКС и УИ Аппцуес кориснички интерфејс изгледа заиста углађено, а њихова искуства је лако изградити и функционисати углавном онако како бисте од њих очекивали.

аппцуес корисничког интерфејса контролне табле

  • Разноврсни елементи корисничког интерфејса – Поред водича и обилазака производа , Аппцуес има велики избор различитих елемената корисничког интерфејса које можете да користите у оквиру онбоардинг корисника. Можете да креирате контролне листе , модале, клизаве, описе алата, приступне тачке и још много тога. Али постоји квака – неке од њих, као што су контролне листе за укључивање корисника, нису доступне у нижим плановима цена.
  • Може да креира различите токове корисника и да их повеже – Корисници често крећу на нелинеарно путовање кроз ваш производ, истражујући га сами. Ваше корисничко искуство треба да прати кориснике где год да иду. Аппцуес, омогућава вам да покренете следећи ток када корисник заврши ток и водите тог корисника кроз ново искуство (чак и ако корисник није упарио циљање следећег тока)
  • Робусна платформа за дигитално усвајање за корисничка искуства – Можете пратити читава корисничка путовања и креирати различите процесе укључивања корисника за различите сегменте корисничких личности.
  • Долази са неким унапред дефинисаним корисничким сегментима – Ако сте тек почели да се бавите уградњом корисника и заиста немате појма одакле да почнете – може вам помоћи да имате неке унапред дефинисане скеле. Али то такође може да вас одведе у бразду која ће вас спречити да изградите софистицираније корисничке сегменте који одговарају вашој компанији. Ово вас може довести до тога да видите оно што желите да видите, а не оно што се заиста дешава.
  • Одлично образовање – Аппцуес пружа неисцрпни извор информација за компаније засноване на СааС-у и Цлоуд-у. Има одличан блог са пуно едукативног материјала.

Аппцуес ЦОНс

Не може се порећи да је Аппцуес одличан алат, али хајде да резимирамо и неке недостатке.

  • Мало је тешко кретати се кроз њега – Пошто је Аппцуес робусна платформа, може бити веома тешко кретати се кроз апликацију. На пример, ако желите да креирате ново искуство, потребно је да затворите режим градитеља, промените навигацију, покупите елемент и поново пређете у режим прављења. Али шта се дешава ако желите да градите и да се крећете у исто време? Мало је збуњујуће, зар не?
  • Алгоритам за откривање елемената је лош – са Аппцуес-ом можете креирати различита искуства у апликацији без икаквог кода. Понекад, међутим, Аппцуес има проблема са откривањем елемената у апликацији. Ако, на пример, желите да направите опис алатке за опцију унутар падајућег менија, Аппцуес не може увек да препозна ту опцију.
  • Нефлексибилно прилагођавање и стил – постоји само основно прилагођавање унутар апликације. На пример, можете променити само висину текста, боју, паддинг или позицију елемента. За било шта напредније, мораћете да радите са ЦСС кодом. Ово је веома неугодно и потенцијално тешко ако сте купили алат да „ништа не кодирате“.
  • За разлику од неких својих конкурената, Аппцуес не нуди ресурсни центар – са свим документима помоћи и чланцима из базе знања, ИТ видео снимцима и искуствима у апликацији доступним из једног „центра за помоћ“ унутар ваше апликације, који се може претраживати на захтев.

Ако желите мало више слободе да направите заиста интерактивна упутства , можда Аппцуес није најбоља опција за вас.

 

Аппцуес Прицинг

Аппцуес је такође један од најскупљих алата за онбоардинг корисника .

Аппцуес цене 2021

Ако ваш производ има 2.500 активних корисника, трошкови за различите планове су:

  • Основе : 249 УСД месечно (до 3 корисничке лиценце)
  • Раст : 879 УСД месечно (до 10 корисничких лиценци)
  • Ентерприсе: Прилагођено (неограничене корисничке лиценце)

Аппцуес-ове цене се не заснивају само на месечним активним корисницима већ и на коришћењу функција. Неке функције НИСУ доступне у најнижем плану „Ессентиалс“.

Ако одаберете Ессентиалс план, бићете ограничени на:

❌ само 5 корисничких сегмената

❌ само до 10 прилагођених догађаја и 10 прилагођених циљева

❌ нема контролних листа за укључивање корисника

❌ нема прилагођеног ЦСС-а , што значи да ће ваше опције прилагођавања бити веома ограничене.

❌ нема локализације

 

Да ли је Аппцуес прави алат за вас?

Аппцуес је одличан производ за компаније средњег тржишта које траже само решења за укључивање корисника .

  • Ако сте мања компанија и мислите да је 879 долара прескупо, можда ћете желети да изаберете неку од Аппцуесових алтернатива и конкурената који нуде бољу вредност за новац.
  • Ако тражите потпуно развијену платформу за аналитику производа за мање од 1000 УСД месечно, Аппцуес можда није ни најбоља опција јер ограничава ваше функције у Ессентиалс плану до тачке која га чини бескорисним за детаљну корисничку аналитику .
  • Ако желите да прилагодите своја искуства, нећете то моћи да урадите ни у основном плану.
  • Аппцуес није прави за вас ако своју апликацију покрећете на више језика.

Укратко, ако желите више слободе, сложене токове укључивања клијената, више прилагођавања и већу контролу, Аппцуес можда неће бити решење које тражите.

Сада када знамо највеће предности и недостатке Аппцуес-а, хајде да видимо која од ових Аппцуес алтернатива је најбоља за вас.

Аппцуес алтернатива #1: Усерпилот

Усерпилот је одлична Аппцуес алтернатива ако тражите комплетну платформу за усвајање производа – укључујући, али не само, уградњу корисника.

Корисници постижу сјајне резултате користећи Усерпилот, баш као што је то урадио Албацросс када је побољшао своју стопу активације за више од 33% за 14 дана.

Уз Усерпилот можете да прикажете праве поруке, у право време, правим људима.

Не само то, учинили смо Усерпилот лакшим за коришћење, он је дизајниран за тимове који желе да креирају једноставну и сложену уградњу корисника са више слободе, контроле и прилагођавања.

 

Функционалност корисничког пилота

Усерпилот нуди велики избор функција за потребе усвајања вашег корисника.

  • Заборавите на искуство кодирања у апликацији : Усерпилот је решење без кодирања и захтева само да ваш програмер инсталира линију јавасцрипт-а унутар ваше апликације и да преузмете проширење за Цхроме које отвара визуелни буилдер.

  • Добијте приступ уграђеном НПС алату за прикупљање и анализу повратних информација корисника како бисте могли да побољшате свој процес укључивања на основу стварних података.
  • Направите центар за помоћ у оквиру своје апликације и додајте изворне описе алатки одабраним функцијама (мање наметљив начин да усмерите корисника на одређену функционалност од модала).

  • Добијте детаљну аналитику без потребе за екстерном алатком за аналитику: пратите коришћење производа помоћу ознака функција, прилагођених догађаја или праћења циљева, а такође разумете како корисници ступају у интеракцију са садржајем у апликацији који сте направили (контролна листа, токови, водичи) . Путања, токови и друге узбудљиве функције аналитике производа ускоро. Проверите све функције Усерпилот аналитике овде.контролна табла аналитике корисничког пилота

Усерпилот вс Аппцуес – како се разликује?

Постоји неколико главних разлога зашто се Усерпилот сматра одличном алтернативом за Аппцуес :

  • Боља детекција елемената – Наш сопствени алгоритам који се зове флуидност прецизно препознаје сваки елемент у апликацији. Нема више борбе или фрустрација.
  • Доступно је потпуно прилагођавање у апликацији (озбиљно – без кодирања) – Можете дизајнирати своје елементе како год желите. Можете да промените тип светионика, боју елемента, позицију, маргину, паддинг и десетине других ствари унутар апликације. Биће вам потребни сати да у потпуности прилагодите своје елементе унутар ЦСС-а.
  • Вођене радње – Ово је карактеристика коју нико други нема. Искрено. Вођене радње вам омогућавају да креирате вишеструко корисничко искуство. То значи да можете водити своје кориснике кроз различите УРЛ адресе своје апликације и показати им различита искуства у апликацији. То чини пријем ваших клијената интерактивнијим.
  • Подржава вишеструке токове који раде заједно – Ово је једна од највећих предности Усерпилот-а у односу на друге апликације. У Усерпилоту, одвојена искуства могу да се одвијају заједно и да се глатко играју једно са другим. Можете изградити своје токове како год желите. Наш мотор ће оптимизовати најбоља искуства за приказ. За разлику од Аппцуес-а, корисник не мора да заврши прво искуство да би откључао друго.
  • Не искључујући важне функционалности у основним плановима – Уз Усерпилот добијате приступ ономе што вам је потребно да бисте изградили успешне процесе укључивања корисника без потребе за надоградњом (све док ваш СааС не порасте).
  • Подржава само веб решења – Нажалост, Усерпилот подржава само веб решења. Не подржава мобилне апликације. С друге стране, то значи да је Усерпилот специјализован за СааС производе. Још увек не подржавамо мобилна или локална решења.
  • Одличан пакет НПС и анкета корисника – можете означити одговоре НПС-а и идентификовати трендове, али их такође користити као критеријуме за сегментацију (није доступно у Аппцуес-у).

  • Локализација на десетине језика је доступна у свим плановима!
  • Помоћ на захтев и реактивно укључивање корисника – Понекад корисници желе да сами сазнају више о софтверу, а ви бисте желели да будете тамо где јесу показујући им праве функције помоћу виџета помоћи на захтев и изворних савета , а Аппцуес не обезбедити то.
  • Било да сте мала или велика компанија, користећи најмање или највеће пакете, имаћете исту подршку као и сваки други корисник када изаберете Усерпилот уместо Аппцуес.

 

Усерпилот цене

Усерпилот нуди велику вредност за новац у поређењу са другим сличним алатима на тржишту. Чак и његов почетни план (Трацтион) пружа све потребне карактеристике без ограничења употребе.

Однос цене и карактеристика је најбољи за Усерпилот. Други јефтинији алати на тржишту дефинитивно не би задовољили ваше потребе, а други попут Пенда би били ван буџета. Усерпилот седи на том слатком месту. – Саурав С.

Диференцијација цена се углавном дешава на нивоу услуге (нпр. хостинг прилагођеног домена, наменски позив за корисничку подршку за клијенте за успех, СЛА) и заснива се на броју месечних активних корисника (МАУ) које ваша компанија има.

Ево детаљних цена за Усерпилот:

  • Тракција: За до 2500 корисника, овај план је 249 УСД месечно.
  • Раст: За до 10.000 корисника, овај план је 499 УСД месечно.
  • Предузеће: За велика предузећа, ови планови почињу од 1000 УСД месечно.

 

Аппцуес Алтернативес #2: Камелеон

Цхамелеон вам омогућава да бирате између великог броја различитих елемената корисничког интерфејса и доживљаја у апликацији. У ствари, Цхамелеон нуди већи избор елемената корисничког интерфејса од било које од Аппцуес алтернатива.

Главна функција камелеона

  • Креирајте модале, слајдове, описе алата, приступне тачке и контролне листе и покретаче .
  • Лансери су место где је Цхамелеон другачији у поређењу са својим конкурентима. Ово су виџети у апликацији који могу да отварају контролне листе , мале виџете помоћи или центре за обавештења. Лоша страна је што не можете имати један покретач са више врста садржаја.
  • Можете или да направите различите корисничке сегменте унутар производа или можете да интегришете свој Цхамелеон налог са другим алатима и увезете своје податке.
  • Можете прилагодити само основне ствари. За било шта напредније, мораћете да уложите много времена за кодирање у ЦСС-у. Тешко је прилагодити елементе корисничког интерфејса и немате превише слободе.

Цхамелеон вам омогућава да креирате кампање за укључивање корисника – различите секвенце обилазака производа који се приказују током времена. Заиста је важно разликовати Цхамелеонове кампање и Усерпилот-ове токове укључивања:

  • Камелеонове кампање су скупови различитих искустава уласка корисника који су приказани на временској линији. На пример, искуство А је приказано у првој недељи пута корисника, искуство Б у другој, а искуство Ц у трећој недељи.
  • И даље не можете истовремено да покрећете више искустава у апликацији (токове укључивања корисника) као што то можете у Усерпилот-у.

 

Укратко, ево највећих разлика између Аппцуес-а и Цхамелеона

Камелеон вс Аппцуес – како се разликује?

Камелеон се позиционирао као одлична алтернатива Аппцуес-у из неколико разлога:

  • На располагању имате више елемената у апликацији и корисничког интерфејса
  • Цхамелеон подржава пријем запослених
  • Детаљна персонализација и сегментација понашања корисника

Недостатак Цхамелеон-а је што је направљен само за апликације на једној страници. То значи да не можете да градите искуства која се покрећу преко више УРЛ адреса.

Аппцуес Алтернативес

Цене камелеона

Цхамелеон-ове цене су подељене првенствено по броју активних корисника месечно, али треба да имате на уму да Стартуп план такође има ограничене функције и можда неће бити довољан за интерактивно укључивање корисника и усвајање СааС производа:

  • 0 – 2500 МАУ : План покретања од 349 УСД месечно , План раста од 899 УСД месечно
  • 2000 – 3000 МАУ : План покретања од 419 УСД месечно , Раст од 899 УСД месечно .
  • 3000 – 5000 МАУ : Стартуп план од 489 УСД месечно , Раст од 899 УСД месечно .
  • 5000 – 10 000 МАУ : План покретања од 517 УСД месечно , Раст од 999 УСД месечно

Одрицање од одговорности : са Стартуп планом добијате само 5 микро анкета и 1 покретач, без А/Б тестирања, без циљева и без локализације.

 

Аппцуес Алтернатива #3: Пендо

Аппцуес и Пендо су обе апликације за изградњу контекстуалних токова укључивања корисника, корисничке аналитике и повратних информација корисника са неколико области које се преклапају. И Аппцуес и Пендо су популарни СааС алати који се углавном користе за уградњу корисника у СааС компаније. Оба производа имају неколико сличних карактеристика.

Међутим, постоји неколико детаља о начину на који се ове посебне карактеристике „извршавају“ у оба производа који могу направити значајну разлику за купца.

Такође имају веома различите планове цена. Хајде да погледамо детаље.

Пендо функционалност

  • Можете да правите водиче користећи шаблоне, а ту је и ВИСИВИГ (шта-видите-је-шта-добијете) визуелни дизајнерски студио едитор за креирање нових дизајна од нуле.
  • Можете користити бесплатну верзију Пендо-а за креирање водича за укључивање корисника, али ћете добити приступ само ограниченим функцијама и основној аналитици.
  • Типови водича које можете да креирате помоћу Пендо-а укључују оквир за преглед, банер, савете, анкете и упутства. Недостатак код њих је што су прилично основни и не дозвољавају много прилагођавања без кодирања. Чак је и Пендов сопствени водич за укључивање је серија љубичастих савета.
  • Додајте кратке анкете у своје водиче и обрасце корисничког интерфејса направљене са Пендо-ом.
  • Такође можете да направите контролне листе са Пендо-ом , али не као самосталне елементе корисничког интерфејса јер им корисници могу приступити само из центра ресурса (ако знају да излазе). Ово отежава и не интуитивно за кориснике да приступе упутствима и генерално губи сврху коришћења контролних листа.
  • Пендо-ова аналитика се фокусира на три главне карактеристике: путање, токове продаје и кохорте.

Мана? Пендо аналитика није делотворна – креатор доживљаја у апликацији вам не дозвољава да користите догађаје у апликацији као покретаче за искуства у апликацији.

Такође постоји кашњење од 1 сат у Пендо корисничком приказу на њиховој контролној табли. Ово чини Пендо-ову корисничку аналитику мање делотворном од оних алата који нуде корисничку аналитику у реалном времену (нпр. Усерпилот ).

 

Аппцуес вс Пендо – како се разликује?

Аппцуес и Пендо раде за веб и мобилне апликације и нуде сличне функције. Ево главних разлика:

  • Пендо такође подржава апликације трећих страна, за укључивање запослених.
  • Аппцуес аналитика није тако напредна као Пендоова, што такође укључује резултате здравља корисника.
  • Аппцуес има пријатељскији кориснички интерфејс и бољи је за изградњу искуства уградње корисника без кода уз више персонализације.
  • Аппцуес не подржава обуку запослених.
  • Пендо је скупљи од Аппцуес-а , али нуди бесплатни план и стартуп план који је близу Аппцуес ценама.

Пендо’с Прицинг

Тежак део када је у питању Пендо цена је да морате да платите одвојено за различите модуле:

  • Пендо Фрее : до 500 МАУ, једна апликација и основна функционалност и аналитика.
  • Пендо Стартер : ограничење од 2000 МАУ, једна апликација и приступ премијум функцијама.
  • Пендо Гровтх: прилагођени МАУ, једна апликација, НПС и ПЕС, Ресурсни центар и приступ подршци у поређењу са нижим плановима.
  • Пендо портфолио: Укључени прилагођени МАУ, више апликација, извештаји о путовањима, експериментисање и 1 бесплатна интеграција.
  • Пендо Премиум : Прилагођени МАУ, више апликација, све у другим плановима плус прилагођене улоге и дозволе и напредна безбедност.
  • Пендо Феедбацк: прикупљање захтева за функције је посебан модул са прилагођеним ценама.
  • Пендо Адопт : укључивање запослених је посебан модул са прилагођеним ценама.

Аппцуес Алтернативе #4: УсерГуидинг

УсерГуидинг је јефтинији софтвер за интеграцију корисника на почетним нивоима који нуди низ функција које помажу компанијама и менаџерима за успех купаца да се укључе у нове клијенте и подстичу усвајање производа.

Функционалност УсерГуидинг-а

  • За мала стартапа или независна предузећа, цена је атрактиван елемент који треба узети у обзир.
  • Креирајте интерактивна упутства за производе без ометања програмера јер је потпуно без кода.
  • Својим токовима можете додати различите типове елемената за укључивање . Ово укључује модалитете , описе алата, приступне тачке и контролне листе да бисте више пута ангажовали кориснике и помогли им да усвоје производ.§
  • Направите контролне листе за пријем и доведите купце до тачке активације тако што ћете елиминисати нагађање о томе шта би требало да буде следећи корак.
  • За буџетски алат, УсерГуидинг и даље нуди интеграције са другим апликацијама, као што су Микпанел, Хубспот, Воопра, Слацк, Вебхоок, итд.

 

Аппцуес вс УсерГуидинг – како се разликује?

  • Увођење корисника има ограничену функционалност, посебно на основном плану. Тамо имате само мали спектар доступних функција – све са воденим жигом/брендирањем УсерГуидинг.
  • За разлику од Аппцуес-а, можете одабрати да додате Центар за ресурсе (бонус за самопослужну подршку).
  • Навођење корисника је много јефтиније ако тек почињете и ако имате ограничене функције.

УсерГуидинг цене

Модел одређивања цена УсерГуидинг-а је далеко једноставнији од осталих на нашој листи. Постоје три нивоа, од којих сваки наплаћује одређени износ за приступ одређеним алатима.

Ево његових пакета:

  • Основно : Почевши од 99 УСД месечно (тј. само 1 члан тима, ограничење од 20 водича и 2 контролне листе, брендирање УсерГуидинг-а на свим обрасцима корисничког интерфејса).
  • Професионално : Почевши од 399 УСД месечно (неограничени водичи, приступне тачке и контролне листе).
  • Корпорација: Почевши од 699 УСД месечно (приступ свему плус персонализовано тренирање).

Аппцуес Алтернативе #5: Усерфлов

Усерфлов је платформа за дигитално усвајање која нуди неколико предности за креирање обилазака производа на визуелни начин. У поређењу са другим алатима о којима се расправља, Усерфлов вам омогућава да градите токове на контролној табли и визуелизујете цело путовање одједном.

  1. Једноставан за коришћење (па…за неке): интерфејс за превлачење и отпуштање Усерфлов-а вам омогућава да направите токове на контролној табли и видите преглед целог тока (свих корака) одједном. Неки људи заиста воле да користе визуелни начин изградње целог тока на контролној табли, а не унутар ваше апликације. Ово такође има нека ограничења, о којима ћемо разговарати у следећем одељку.
  2. Прилагодљиво: Користећи Усерфлов, обиласци производа могу се прилагодити елементима брендирања, визуелног дизајна и интерактивности.
  3. Вођен подацима: Усерфлов пружа једноставну аналитику понашања корисника и алате за повратне информације, омогућавајући тимовима производа да прате ангажовање корисника и да током времена направе побољшања на основу података у вези са укључивањем корисника.

Функционалност Усерфлов-а

  • Једноставан за коришћење (па…за неке): интерфејс за превлачење и отпуштање Усерфлов-а вам омогућава да направите токове на контролној табли и видите преглед целог тока (свих корака) одједном. Неки људи заиста воле да користе визуелни начин изградње целог тока на контролној табли, а не унутар ваше апликације. Ово такође има нека ограничења, о којима ћемо разговарати у следећем одељку.
  • Прилагодљиво: Користећи Усерфлов, обиласци производа могу се прилагодити елементима брендирања, визуелног дизајна и интерактивности.
  • Вођен подацима: Усерфлов пружа једноставну аналитику понашања корисника и алате за повратне информације, омогућавајући тимовима производа да прате ангажовање корисника и да током времена направе побољшања на основу података у вези са укључивањем корисника.

Аппцуес вс Усерфлов – како се разликује?

  • Иако је Усерфлов дизајниран да буде прилагођен кориснику, може постојати крива учења за неке кориснике док се навикну на интерфејс и функције. На пример, не градите обилазак производа на врху сопственог интерфејса – морате га направити на контролној табли.
  • Усерфлов је намењен веб апликацијама у поређењу са Аппцуес-ом који такође подржава уградњу мобилних корисника.
  • Ако имате ограничен буџет, Усерфлов је приступачнији ако сте у реду са ограничењима функција.

 

Одређивање цена корисника

Усерфлов има 3 плана цена:

  • Покретање – почевши од 200 УСД за 3.000 МАУ, који се наплаћују годишње – овај план такође у великој мери ограничава доступне функције: на само 1 контролну листу и 10 покретача (токова), без НПС анкета, без праћења догађаја без кода, без локализације итд.
  • Про600 долара годишње, дакле 7200 долара годишње – овај план укључује све функције
  • Ентерприсе – само одређивање цена на захтев – овај план укључује све Про + прилагођена ограничења, ССО и прилагођени уговор.

Која је најбоља алтернатива Аппцуес-у?

Ако сте фрустрирани када користите Аппцуес и тражите алтернативу која је у потпуности фокусирана на креирање невероватних токова укључивања корисника без кодирања, која вам нуди више слободе, контроле и боље УКС функције, онда је Усерпилот најбоље решење за ти . Можете да креирате проактивно и реактивно искуство у апликацији помоћу токова, виџета, контролних листа и изворних савета.

Закажите демо Усерпилот и један од наших посвећених стручњака за производе ће вам помоћи да створите најбоље корисничко искуство за своје кориснике.

Имајте на уму да су информације о функцијама тачне од марта 2023. Усерпилот је учинио све да обезбеди тачност и поузданост информација датих на овој веб страници. Међутим, информације се пружају „као што јесу“ без било какве гаранције. Усерпилот не прихвата никакву одговорност или одговорност за тачност, садржај, потпуност, законитост или поузданост информација садржаних на овој веб страници.

previous post next post