Алтернативе за обилазак производа интерфона: Топ 3 свих времена [In-Depth Comparison]

Многи људи нас питају да ли постоје алтернативе Интерком Продуцт Тоур-а које вреди погледати.

Како се испоставило, постоји неколико алтернатива које вам могу помоћи да повећате своју корисничку подршку .

Неки од ових производа ће одговарати вама и вашој организацији боље од других — ми смо ту да вам помогнемо да откријете који вам највише одговара. Пробали смо и тестирали сваки производ, и трудили смо се да будемо што је могуће непристраснији. Пре него што уђемо у алтернативе за Интерцом Продуцт Тоурс, поштено је да погледамо сам Интерцом.

Па хајде да почнемо!

ТЛ;ДР

  • Интерком је платформа за комуникацију и ангажовање корисника која нуди обиласке производа као додатак њиховом плану.
  • Интерцом Продуцт Тоурс је лагана алатка за укључивање корисника која вам помаже да креирате обиласке производа како бисте водили клијенте.
  • Иако је веома лако подесити и није скупо ако већ користите њихов виџет за ћаскање, обиласци производа Интеркома су у основи појединачни, линеарни обиласци производа који се састоје од неколико модала са дугметом „следеће“. Погодније је за једноставне производе.
  • Постоје боље алтернативе за обиласке Интерком производа. Листа укључује Усерпилот, Цхамелеон и Аппцуес .
  • Усерпилот је најбоља алтернатива за Интерцом ако желите да направите контекстуална интерактивна упутства са широким спектром образаца корисничког интерфејса као што су модали, описи алата , контролне листе, клизачи, банери, итд. Што је још важније, добијате већу вредност за свој новац.

Испробајте најбољи алат за обилазак производа за ваш СааС сада!

НАБАВИТЕ ДЕМО
  • 14 Даи Триал
  • Кредитна картица није потребна

Шта раде Интерцом Продуцт Тоурс?

снимак екрана за обиласке производа интерфона

Интерфон је познатији као један од најпопуларнијих производа за ангажовање купаца . Њихови обиласци производа су лагани алат за укључивање корисника и можете их користити за креирање једноставног обиласка производа попут оног испод:

Можете мало да прилагодите изглед својих елемената корисничког интерфејса, али озбиљније прилагођавање може да се уради само путем ЦСС кодирања.

Продуцт Тоурс се такође директно интегрише са Интерцомовим производом за корисничку подршку. Ово обезбеђује доследно искуство за ваше кориснике.

Зашто бисте изабрали Интерцом Продуцт Тоурс?

Ево неколико разлога зашто би требало да испробате Интерцом Продуцт Тоурс.

  • Интерцом Продуцт Тоурс се може тренутно интегрисати са остатком Интеркома је највећа продајна тачка.
  • Ако већ користите Интерцом-ов виџет за ћаскање на свом сајту или у својој апликацији, онда га можете комбиновати са обиласком производа. Ово ствара одлично искуство производа за ваше кориснике. То такође олакшава вашим тимовима управљање. Такође вам омогућава да користите исту контролну таблу за слање е-поште.
  • Алат је релативно лаган производ. Не нуди толико функција као неке од алтернатива које ћемо касније размотрити. И што је најважније – то није платформа за дигитално усвајање или платформа за раст производа. Али ако имате релативно једноставан производ, нулто време и мање од 500 корисника (због цена – на то ћемо доћи касније!), онда би вам недостатак функција могао бити користан.
  • Веома је лако поставити и изградити једноставну, линеарну турнеју производа која се састоји од неколико модала
  • У почетном плану, до 500 МАУ, Интерком је једна од најјефтинијих опција, са само 49 УСД месечно.

Зашто ће вам можда требати интерфонска алтернатива за обиласке производа?

Ако већ користите Интерцом-ове обиласке производа, требало би да сте већ приметили ове недостатке са којима алат долази. У случају да планирате да покушате у будућности, погледајте листу недостатака.

  • Немојте да вас завара: Интерфонски обиласци производа су у основи један, линеарни обилазак производа који се састоји од неколико модала са дугметом „следеће“.
  • Веома је основно. Осећа се скоро као МВП.
  • Опције сегментације и аналитике су такође веома основне. У основи можете видети колико је корисника одустало у свакој фази корисничког пута. То је то.
  • Лагане карактеристике Интерцом Продуцт Тоурс-а најбоље одговарају једноставним производима.
  • Ако је ваш производ мало сложенији, онда ћете желети да креирате софистицираније токове укључивања. Не можете то учинити у Интерцом Продуцт Тоурс-у. Не можете да уводите функције јер му такође недостају клизачи.
  • То није платформа за дигитално усвајање/платформа за раст производа. То је буквално алатка за укључивање корисника која вам омогућава да направите само један обилазак производа.
  • То значи да га не можете користити за креирање контролних листа , модала, слајдова или нелинеарног укључивања .
  • Недостатак онбоардинг елемената значи да ће многе компаније морати да размотре алтернативе за Интерцом Продуцт Тоурс. Ово постаје још важније како скалирате.
  • Други недостатак Интерцомовог производа је недостатак стила. Можете да прилагодите своје елементе укључења, али само помоћу ЦСС кодирања. Ако не знате никакво кодирање, онда ово може бити тежак и дуготрајан део процеса. Можда ћете морати да затражите помоћ дизајнера или програмера.
  • Цене су варљиве. Да, можда има најнижу улазну тачку од 49 долара, али је тако лако прећи преко 500 МАУ-а који су вам дозвољени у плану покретања, а онда цена експоненцијално расте. Колико тачно нико не зна јер то није јасно на сајту Интеркома.
  • Коначно, Интерцом Продуцт Тоурс не нуди никакав облик сплит тестирања. Ово је важан део изградње процеса онбоардинга, јер значи да можете научити који су токови укључивања најефикаснији. Без икаквог А/Б тестирања , ви заправо само нагађате и надате се да ћете наићи на прави одговор.

Колико коштају обиласци производа по интерфону?

Продуцт Тоурс се нуди као „додатак“ постојећем интерком пакету.

То значи да ако већ не платите за Интерцом, мораћете да купите један од њихових планова, а затим да купите и додатак Продуцт Тоурс.

Најјефтинији “обични” интерком план је њихов Ессентиал План. Ово ће вас коштати само 87 долара месечно (за 2 места и 200 активних корисника). Више корисника и више места коштаће више новца.

Додатак Продуцт Тоурс ће вас тада коштати додатних 149 УСД месечно.

То значи да ћете плаћати најмање 200 долара месечно за најосновнији пакет.

Цена убрзо расте ако треба да позовете више чланова тима или ако имате велики број корисника.

Такође је вредно истаћи да Интерцом нуди стартуп пакет на годину дана по цени од 49 долара месечно. Али ако скалирате, онда ћете вероватно на крају ипак пронаћи алтернативу!

Које су најбоље алтернативе за Интерцом Продуцт Тоур?

Интерцом Продуцт Тоурс је добар алат за креирање једноставног тока укључивања корисника за мање сложене производе. Али ако желите нешто што је посебно дизајнирано да вам помогне са уградњом, можда ћете морати да потражите алтернативу Интерцом Продуцт Тоурс.

Хајде да погледамо неке од најбољих алтернатива на тржишту.

Интерфонски обилазак производа Алтернатива #1: Кориснички пилот за персонализовано укључивање

Усерпилот вам омогућава да креирате савршено искуство производа за ваше кориснике. То је све-у-једном платформа за раст производа која ће вам помоћи да укључите своје кориснике, побољшавајући стопу усвајања.

Можете додати комплетна упутства , описе алата, контролне листе — у суштини било који елемент за укључивање који вам падне на памет.

ИНТЕРАКТИВНО упутство Усерпилот

Такође имамо виџет за помоћ на захтев, анкету у апликацији и изворне савете који могу да побољшају вашу реактивну онбоардинг .

Затим можете прилагодити те елементе без иједног реда кода. Оно што Усерпилот заиста блиста је његова способност да креира контекстуална искуства у онбоардингу . Они се покрећу када корисник изврши одређену радњу.

Зашто бисте изабрали Усерпилот?

Кључна продајна тачка Усерпилот-а је то што га можете користити за креирање контекстуалних искустава са онбоардингом.

Другим речима, можете показати праву поруку правом кориснику у право време.

Ако, на пример, ваш корисник може да добије вредност само од функције Б након првог подешавања функције А, нема смисла прво укључити функцију Б.

Помоћу Усерпилот-а можете да подесите ток укључивања функције Б да се покрене када корисник подеси функцију А:

Контекстуално прилагођавање је знатно ефикасније када је у питању подстицање усвајања корисника.

Можда је још боља карактеристика нашег алата за укључивање корисника оно што називамо „покренуте радње“. Ниједна од других алтернатива Интерцом Продуцт Тоурс не нуди ово.

У суштини, то значи да можете да креирате искуство укључивања на више УРЛ-ова, чак и на динамичке УРЛ-ове (оне које се мењају за сваког корисника). Ово доводи до још интерактивнијих токова укључивања.

Усерпилот је такође добар избор за оне који желе потпуну контролу над изгледом свог онбоардинга.

Други алати за укључивање или нуде ограничено прилагођавање или вас присиљавају да уређујете стил помоћу ЦСС кода.

Усерпилот нуди прилагођавање у апликацији тако да можете постићи тачан изглед који желите без потребе за кодирањем.

Осим тога, Усерпилот нуди много других корисних алата као део свог пакета за раст производа:

  • контролне листе за пријем: Контролна листа за укључивање пилота корисника
  • ресурс центар:
  • веома детаљне опције сегментације:

  • НПС анкете и детаљна НПС аналитика:

 

  • клизни отвори савршени за представљање функција:

…и још много тога! Испробајте Усерпилот бесплатно одмах!

Зашто не бисте изабрали Усерпилот?

Главни разлог зашто вам Усерпилот можда није најбољи је тај што тренутно не подржава мобилне апликације (иако радимо на томе и надамо се да ћемо га ускоро објавити!).

Ако желите да додате елементе за укључивање у своју мобилну апликацију, за сада ћете морати да тражите негде другде.

Колико кошта Усерпилот?

Цене Усерпилот-а су прилично јасне. „Стандард план“ почиње од 249 УСД месечно (наплаћује се годишње) за до 2.500 активних корисника месечно.

Тај план нуди сву функционалност производа. Ниједна функција није ограничена.

Како се број месечно активних корисника повећава, тако расте и цена. План раста почиње од 499 долара, а Ентерприсе планови почињу од 1000 долара.

Усерпилот вс Интерцом Продуцт Тоурс

Усерпилот нуди свеобухватнији алат за укључивање у СааС у поређењу са Интерцомовим линеарним обиласцима производа.

Можете бирати између широког спектра елемената корисничког интерфејса, можете прилагодити изглед свог онбоардинга без кода и можете да обезбедите контекстуално укључивање.

Ако тражите алатку за укључивање без свих додатних функционалности (и трошкова) које Интерцом има, Усерпилот је одличан избор.

Интерком Продуцт Тоурс Алтернатива #2: Камелеон

интерфон производ туре алтернативни камелеон

Већина алтернатива Интерцом Продуцт Тоурс-а нуди одређени степен прилагођавања корисничког интерфејса у апликацији, а затим и ЦСС кодирање на врху.

Камелеон нуди нешто мало напредније када је у питању прилагођавање. Они ће за вас прилагодити ваше елементе корисничког интерфејса.

То значи да можете постићи тачно изглед који желите без икаквог напора.

Цхамелеон такође нуди широк спектар елемената за укључивање, укључујући контролне листе и модале.

Пружа ограничену функционалност окидача и основну сегментацију .

Зашто бисте изабрали Камелеон?

Главна продајна тачка Цхамелеона је његово напредно прилагођавање кодирања.

Ово је усмерено на компаније које желе да имају потпуну контролу над изгледом свог онбоардинга, али немају вештине кодирања да то ураде саме.

Камелеонов тим ће се побринути за прилагођено кодирање за вас као део вашег укључивања у њихов производ.

Камелеон такође има велики избор елемената за укључивање. Један од њих, лансер, је ексклузиван за њих. Омогућава вам да обезбедите меније за самопослуживање или најаве производа.

Зашто не бисте изабрали Камелеон?

Проблем са Цхамелеон-овим прилагођеним приступом кодирању је у томе што ће вас коштати више новца, а такође морате да сачекате да они заиста ураде посао.

Друге алтернативе Интерцом Продуцт Тоурс-а, као што је Усерпилот, омогућавају детаљно прилагођавање без кодирања. Ово је далеко боља опција за СааС компаније које се брзо крећу.

Камелеон је такође прилично тежак за употребу. На корисничко сучеље је потребно неко навикавање и много је сложеније. Требаће вам више времена да се ухватите у коштац са тим.

Цхамелеон нуди основне покретаче за ваше токове укључивања, али није тако прилагодљив као друге платформе за укључивање.

Такође не можете да сегментирате своје кориснике, што је посебно корисно када је у питању персонализовање ваших токова укључивања.

Колико кошта камелеон?

Најјефтинија цена коју ћете платити за Камелеон је 279 долара. То је за до 2000 активних корисника месечно.

Цена ускоро расте ако додате још МАУ-ова или ако желите више лансера (основни план вам даје 3).

Такође морате да надоградите на њихов „План раста“ ако желите да А/Б тестирате своју онбоардинг.

Цена овог плана је прилагођена.

Да ли је Цхамелеон добра алтернатива Интерцом Продуцт Тоурс-у?

Да и не.

Цхамелеон нуди много више функционалности укључивања од Интерцом Продуцт Тоура.

Такође је веома прилагодљив ако можете да радите свој пут око кодирања.

Међутим, није тако лако покренути Цхамелеон као Интерцом и потребно му је мало да се навикнете.

Такође му недостаје много важних функција за укључивање које имају друге алтернативе за обиласке производа.

Интерфонски обиласци производа Алтернатива #3: Аппцуес

Аппцуес је био један од првих великих онбоардинг производа. То је утрло пут за Интерцом Продуцт Тоурс и Усерпилот.

Омогућава вам да изградите свој ток укључивања користећи широк спектар елемената, укључујући модале, клизања и описе алата.

Нуди ограничену прилагодљивост и сегментацију на више нивоа.

Можете А/Б тестирати своје токове укључивања преко Аппцуес-а да бисте били сигурни да пружате најефикасније искуство.

Зашто бисте изабрали Аппцуес?

Аппцуес постоји толико дуго да је постао име од поверења у онбоардинг свету.

Као резултат тога, они су били у могућности да постепено додају све више и више функција производу, што је резултирало робусном платформом за укључивање.

Они нуде огроман распон елемената корисничког интерфејса. Ово вам помаже да направите тачан ток укључивања који желите.

Такође је вредно истаћи да Аппцуес пружа брдо корисног садржаја. Они деле много најбољих пракси на свом блогу и представљају одличан УКС на свом сајту Реалли Гоод УКС.

Ове информације ће вам дефинитивно помоћи када су у питању ваши токови укључивања.

Зашто не бисте изабрали Аппцуес?

Иако се робусност Аппцуес-а може посматрати као позитивна, то је такође мали проблем.

Аппцуес постепено добијају све више и више функција, што је одлично, али значи да је њихов производ сада прилично компликован за употребу.

Често морате да идете са једне странице на другу, а затим назад, да бисте подесили ток укључивања.

Апликације такође ограничавају када је у питању прилагођавање. Нуди ограничене прилагођене опције у апликацији, али за више детаља, мораћете да користите сопствено ЦСС кодирање.

Коначно, Аппцуес не подржава нелинеарну онбоардинг. Другим речима, корисник мора редом да пролази кроз сваки ток укључивања, без обзира да ли му је то релевантно или не.

Ово смањује ефикасност вашег укључивања и може довести до смањеног усвајања ако нисте пажљиви.

Колико кошта Аппцуес?

Аппцуесов најјефтинији план кошта 249 долара месечно (када се наплаћује годишње).

Ово вам даје 1000 активних корисника месечно и 3 тимска места. Такође ограничава ваше опције прилагођавања и интеграције којима имате приступ.

Да бисте користили већину њихових најбољих функција, мораћете да надоградите на њихов „План раста“, који почиње од 879 УСД месечно.

Да ли је Аппцуес добра алтернатива за Интерцом Продуцт Тоурс?

Ако сте вољни да потрошите много више новца на своју онбоардинг, онда Аппцуес дефинитивно побољшава Интерцом Продуцт Тоурс.

Постоји велики избор елемената корисничког интерфејса између којих можете изабрати, и можете прилично да направите савршен ток укључивања.

Имајући то у виду, друге алтернативе не само да су исплативије, већ нуде и додатну функционалност коју Аппцуес нема.

Закључак

Усерпилот је најбоља алтернатива Интерцом Продуцт Тоурс-а јер нуди најбоље прилагођавање у апликацији и пружа сваки УИ елемент који вам је потребан да бисте изградили свој ток онбоардинга.

Такође вам омогућава да креирате контекстуално и нелинеарно укључивање. Оба ова драстично побољшавају усвајање корисника.

У поређењу са неким другим алтернативама Интерцом Продуцт Тоурс-а, Усерпилот је такође релативно јефтин за почетак.

Можете да почнете да радите за кратко време са Усерпилотом. Набавите демо већ данас!

Испробајте најбољи алат за обилазак производа за ваш СааС сада!

НАБАВИТЕ ДЕМО
  • 14 Даи Триал
  • Кредитна картица није потребна
previous post next post