Kuinka sovelluksen sisäinen koulutus tekee aktivoiduista käyttäjistä tehokäyttäjiä

Käyttäjäsi ovat siis rekisteröityneet, kirjautuneet sisään ja käyneet läpi ensimmäiset sisäänajovirrat. Onnistuit osoittamaan heille työkalusi arvon (sait heidät “aha-hetkeen”). Nyt ne on aktivoitu. Hyvää työtä. Mutta vielä on paljon tehtävää, jos haluat pitää heidät.

käyttäjän matka

Jos haluat todella pitää käyttäjiäsi pitkällä aikavälillä, sinun on osoitettava heille yhä enemmän arvoa tuotteestasi, kunnes heistä tulee tehokäyttäjiä (tai puolestapuhujia ). Ja tässä kohtaa sovelluksen sisäinen koulutus tulee kuvaan.

Useimmissa SaaS-tuotteissa on nimittäin useita toissijaisia (ehkä jopa kolmanneksia) ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet jätetään suurelta osin huomiotta ensimmäisissä perehdyttämisvirroissa, usein siksi, että ne ovat hieman edistyneempiä, eikä niitä ole järkevää näyttää uudelle käyttäjälle ennen kuin hän on tutustunut tuotteesi ydintoiminnallisuuksiin. Ne edellyttävät yleensä tuotteen perustuntemusta.

Vaikka ne eivät ehkä olekaan välttämättömiä tuotteesi alkuperäisen arvon hahmottamisen kannalta, niistä voi tulla kriittisiä käyttäjien sitouttamisen kannalta myöhemmässä vaiheessa. Jos haluat, että aktivoidut käyttäjät pysyvät mukana, sinun on muutettava heidät tehokäyttäjiksi. Sitä varten heidän on käytettävä näitä kehittyneempiä ominaisuuksia . Sovelluksen sisäisellä koulutuksella osoitat heille oikean suunnan.

Tässä artikkelissa tarkastelen, miten voit ottaa aktivoidun käyttäjän ja ohjata häntä sovelluksen sisäisen koulutuksen avulla kohti tehokäyttäjän (puolestapuhujan) asemaa.

Näytän sinulle runsaasti esimerkkejä matkan varrella ja annan käyttökelpoisia neuvoja, jotta voit aloittaa näiden vinkkien toteuttamisen käytännössä heti.

 

Mitä on sovelluksen sisäinen koulutus?

Sovelluksen sisäinen koulutus on terminä melko itsestään selvä. Se on koulutusta, joka tapahtuu sovelluksen tai tuotteen sisällä.

Mutta miltä se oikeastaan näyttää? Ajattelin, että paras tapa selittää se on näyttää sinulle esimerkki.

Platformly, Userpilotin asiakas, tarvitsi keinon opettaa käyttäjilleen heidän monimutkaista tuotettaan. He eivät kuitenkaan halunneet antaa käyttäjilleen heti kaikkea koulutusta. Se hukuttaisi heidät ja vaikuttaisi päinvastoin kuin oli tarkoitus.

Sen sijaan he käyttivät sovelluksen sisäistä koulutusta aktivoituneiden käyttäjien muuttamiseksi puolestapuhujiksi.

Platformly tarjoaa käyttäjille sarjan sovelluksen sisäisiä opetusohjelmia. Nämä opetusohjelmat tarjoavat sovelluksen sisäistä koulutusta käyttäjille, jotka haluavat tietää lisää Platformlyn edistyneistä toiminnoista. Aloitat opetusohjelman napsauttamalla näytön alareunassa olevaa painiketta:

platformly-sovelluksen sisäinen koulutus

Ohje alkaa modaalilla, jossa kerrotaan, mitä opit kohta:

platformly-sovelluksen sisäinen koulutus

Sovelluksen sisäisessä koulutuksessa käytetään ohjattuja toimintoja, jotta se olisi vuorovaikutteinen ja käyttäjät oppisivat tekemällä:

platformly onboarding

Tämä on täydellinen esimerkki sovelluksen sisäisestä koulutuksesta kolmesta syystä.

1: Se on vapaaehtoista. Käyttäjät valitsevat koulutuksen avaamisen, jotta he voivat aloittaa oppimisen, kun ovat valmiita.

2: Se on erikoistunut. Platformly on jakanut yhden ison kurssin sijaan sen eri osiin sen mukaan, mitä käyttäjä haluaa saavuttaa.

3: Se on vuorovaikutteinen. Platformly käytti Userpilotin ainutlaatuisia “ohjattuja toimintoja” (ks.kohta “Sovelluksen sisäisen koulutuksen lisääminen“), jotta käyttäjien on oltava vuorovaikutuksessa tuotteen kanssa osana koulutusta.

 

[RELATED: 5 inspiroivaa vuorovaikutteista läpikäyntiä, jotka vähentävät arvoonsa kuluvaa aikaa]

Kuten huomaat, sovelluksen sisäinen koulutus on lähinnä tapa opettaa käyttäjille tuotteesi edistyneempiä osa-alueita.

Yleensä se on interaktiivinen läpikäynti, jossa selitetään tuotteen toimintaa työkaluvihjeiden ja ohjattujen toimintojen avulla.

Minkälaista sovelluksen sisäistä koulutusta on tarjolla?

Kun on kyse uusien käyttäjien perehdyttämisestä – tuskin löydät SaaS-tuotetta, jossa ei ole minkäänlaista perehdyttämistä: olipa kyse sitten tuotekierroksista (29 prosentilla SaaS-yrityksistä on se), interaktiivisia läpikäyntejä (24%), perehdytyssähköpostit tai video-opastus (16 % – tutustu ‘SaaS-käyttöönoton tila 2020‘ tutkimus 1000 SaaS-yrityksestä saadaksesi lisätietoja!). Sovelluksen sisäisen koulutuksen (tai toissijaisen ominaisuuden käyttöönoton) osalta monet yritykset näyttävät kuitenkin olevan neuvottomia, miten se tehdään.

Useimmat eivät itse asiassa tee sitä lainkaan, jolloin riskinä on heikompi asiakaspysyvyys ja lisääntynyt vaihtuvuus.

Onneksi nyt on olemassa muutamia koodittomia tapoja, joilla voit antaa sovelluksen sisäistä koulutusta aktivoidulle käyttäjälle:

Ensimmäinen ja yleisin on läpikäynti. Yllä oleva Platformly-esimerkki on esimerkki sovelluksen sisäisestä koulutuksen läpikäynnistä. Se on interaktiivinen kierros tietystä ominaisuudesta tai käyttötapauksesta. Läpikäynti alkaa laukaisimella, ja tavoitteena on, että käyttäjä ottaa käyttöön tietyn ominaisuuden tuotteessasi:

  • aloitetaan tarkistuslistalta käyttäjät, jotka täyttävät tietyt ehdot (esim. käyttävät aktiivisesti sovelluksesi tiettyjä ensisijaisia ominaisuuksia ja ovat olleet käyttäjiäsi jo jonkin aikaa).
  • kun käyttäjä napsauttaa tarkistuslistan kohdetta, käynnistetään ohjattu toiminto, jossa on hyödyllisiä työkaluvihjeitä, jotka opastavat käyttäjää toissijaisen ominaisuuden käyttöönotossa.
  • kun käyttäjä on käyttänyt ominaisuutta ja saavuttanut kokemuksen tavoitteen , rastita kohta tarkistuslistalta ja juhli käyttäjän uutta voittoa (tämä toimii positiivisena psykologisena vahvistuksena).

userpilot demo

Toinen vaihtoehto on lisätä tuotteeseen oppaita osana koulutusta.

heapin sovelluksen sisäiset koulutusoppaat

Nämä oppaat muistuttavat läheisesti tietopankkisi oppaita. Erona on se, että käyttäjät voivat käyttää niitä itsepalveluperiaatteella tuotteestasi käsin.

Lopuksi on vielä modaalit. Nämä ovat ponnahdusikkunoita, jotka näkyvät tiettyjen ominaisuuksien yhteydessä.

sovelluksen sisäinen koulutus facebook

Nykyään ne sisältävät videoita tai kuvakaappauksia, joissa käyttäjille näytetään, miten ominaisuutta käytetään tai miten tietty tehtävä suoritetaan.

Miksi sovelluksen sisäinen koulutus on tärkeää?

On selvää, että mitä koulutetumpia ja tietoisempia käyttäjät ovat, sitä kauemmin he pysyvät sivustolla. Lyhyesti sanottuna sovelluksen sisäinen koulutus vähentää vaihtuvuutta.

Näin…

käyttäjän matka saas

Yllä olevassa kaaviossa esitetään tyypillinen käyttäjän matka ostosta aina suositteluun asti.

Kun ostovaihe on saavutettu, käyttäjät alkavat tutustua tuotteeseesi. Tässä vaiheessa aloitetaan ensimmäinen perehdytys.

Tuotteen läpikäynti, tarkistuslistat ja esittelymodaalit auttavat käyttäjiäsi pääsemään sisään ja näkemään arvon. Ne auttavat käyttäjiäsi saavuttamaan Aha! Hetki. Tässä vaiheessa ne aktivoidaan.

Matka ei kuitenkaan pääty tähän. Se on vasta toinen vaihe viidestä. Lisäksi, kuten käyttäjäkaavio osoittaa, he eivät ole vielä saavuttaneet pysyvyysvaihetta. Se tarkoittaa, että he voivat silti päätyä vaihtoon.

Tässä kohtaa sovelluksen sisäinen koulutus tulee kyseeseen. Kun opetat aktivoituneille käyttäjille tuotteesi muita näkökohtia, saat heidät syvemmälle. Teet heistä sitoutua tuotteeseesi entistä enemmän ja näkevät siitä vielä enemmän hyötyä. Tämä tarkoittaa, että he alkavat nähdä tuotteesi pikemminkin “pakollisena tuotteena” kuin “mukavana tuotteena”. ja tämä on se, mikä vie heidät käyttäjämatkan läpi kohti puolestapuhumista.

Miksi sillä on merkitystä? Mitä pidemmälle käyttäjä etenee käyttäjäpolullaan,
sitä epätodennäköisempää on, että hän vaihtaa työpaikkaa.

Lopulta, kun he saavuttavat “laajentumis-” ja “kannatus”-vaiheet, he eivät vain todennäköisesti irtisanoudu, vaan he myös antavat sinulle enemmän rahaa. He päivittävät suunnitelmiaan ja auttavat sinua levittämään sanaa tuotteestasi.

Kun tuotteen alkuperäinen käyttöönotto on se, joka saa käyttäjän aktivoitumaan, sovelluksen sisäinen koulutus siirtää hänet laajentamaan ja tukemaan tuotetta. Siksi se on niin tärkeää.

 

Mikä tekee sovelluksen sisäisestä koulutuksesta niin tehokasta?

Voit kouluttaa käyttäjiäsi monin eri tavoin. Sähköpostisarjoista itsepalveluohjeisiin, henkilökohtaisesta opetuksesta webinaareihin. Mikä siis tekee sovelluksen sisäisestä koulutuksesta niin tehokasta?

No, siihen on muutama pääsyy, joita haluan nyt tutkia kanssasi…

Se on vuorovaikutteinen

Jos muistat Platformly-esimerkin, jonka näytin sinulle, yksi tärkeimmistä asioista, joita korostin, oli sen vuorovaikutteisuus.

Toisin sanoen käyttäjien piti sitoutua tuotteeseen edetäkseen sovelluksen sisäisessä koulutuksessa. Heidän oli opittava tekemällä.

Tämä tekemällä oppimisen ajatus on olennainen osa tuotteesi sovelluksen sisäisen koulutuksen onnistumista.

Sen sijaan, että vain kerrot heille, mitä heidän pitäisi tehdä – minkä he lopulta unohtavat – pakotat heidät tekemään sen itse. Tämä on paljon tehokkaampi tapa oppia.

Se on kontekstisidonnaista

Puhun paljon siitä, että käyttäjien kouluttaminen on kontekstisidonnaista perehdytystä.

Tämä tarkoittaa oikean viestin antamista oikealle käyttäjälle oikeaan aikaan. Se on tapa personoida sisäänpääsy ja räätälöidä jokainen kokemus kullekin käyttäjälle yksilöllisesti.

Helppo tapa tehdä tämä on tehdä perehdytyksestä kontekstisidonnaista, ja juuri se tekee sovelluksen sisäisestä koulutuksesta hyödyllistä. Sen sijaan, että pakottaisit jokaisen käyttäjän oppimaan tuotteesi edistyneempiä ominaisuuksia, voit yksinkertaisesti luoda koulutusta niitä varten, jolloin käyttäjät voivat oppia omaan tahtiinsa.

Näin he eivät tuhlaa aikaa sellaisten asioiden opetteluun, joita heidän ei tarvitse vielä osata, ja uudet käyttäjät eivät joudu heti ylirasittumaan.

Se on helposti saatavilla

Johtolanka on nimessä: sovelluksen sisäinen koulutus on suunniteltu käytettäväksi tuotteesi sisällä. Tästä on selkeä hyöty, että käyttäjät huomaavat sen.

Sähköpostit voidaan jättää huomiotta, ja saatat järjestää webinaarin tyhjään (virtuaaliseen) huoneeseen. Yksilöopetus ei aina sovellu kovin hyvin, ja itsepalveluohjeet edellyttävät, että käyttäjät etsivät tiedot itse.

Sovelluksen sisäinen koulutus on kuitenkin helposti käyttäjien saatavilla silloin, kun he käyttävät tuotetta. Käyttäjien kouluttaminen tuotteessasi on paljon helpompaa. Se on tuolla, vain klikkauksen päässä.

Miten lisätä sovelluksen sisäistä koulutusta tuotteeseesi?

Nyt kun tiedät, miksi sovelluksen sisäinen koulutus on niin tehokasta, on aika harkita sen lisäämistä omaan tuotteeseesi.

On hyvä ajatella tätä erillisinä vaiheina:

  1. Strategia
  2. Täytäntöönpano
  3. Mittaaminen (& optimointi)

Selitän jokaisen vuorollaan…

1: Sovelluksen sisäinen koulutusstrategia

Sovelluksen sisäisen koulutuksen lisääminen tuotteeseesi ilman selkeää, määriteltyä strategiaa on ajanhukkaa. Se ei toimi tehokkaasti, ja käytät viikkoja tai jopa kuukausia yrittäessäsi saada sitä kuntoon.

Kun sanon “strategia”, en tarkoita laajaa asiakirjaa, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti kaikki toimintasi yksityiskohdat. Se on liikaa.

Mutta sinulla on oltava käsitys siitä, mitä yrität saavuttaa jokaisella harjoittelukerralla, jonka lisäät.

Toisin sanoen sinun on päätettävä, kenelle se on tarkoitettu, mitä se opettaa heille ja miten se toimii.

HUOMAUTUS: Sinun on tehtävä tämä jokaiselle kurssille, koska jokaisella kurssilla on hieman erilaiset strategiat.

Mitä tulee käyttäjiin, ei riitä, että sanotaan, että kenen tahansa käyttäjän pitäisi suorittaa sovelluksen sisäinen koulutus. Käyttäjän, joka on vasta aktivoinut toimintonsa, ei tarvitse vielä käyttää tertiääristä ominaisuutta, joten koulutusta ei ehkä ole tarkoitettu hänelle.

Parasta on, että sovelluksen sisäinen koulutus on suunnattu käyttäjille, jotka ovat käyttäneet tuotteeseen tietyn määrän tunteja tai jotka ovat aktivoineet tiettyjä ominaisuuksia. Näin tiedät, että he ovat valmiita sovelluksen sisäiseen koulutukseen.

Mitä se aikoo opettaa heille, ilmeinen vastaus on “miten käyttää ominaisuutta Y”. Parempi lähestymistapa on kuitenkin ajatella käyttötapauksia. Sovelluksen sisäisen koulutuksen pitäisi opettaa heille, miten he saavuttavat jotakin, eikä opettaa heitä käyttämään jotakin ominaisuutta.

Lopuksi toimitustapa. Monimutkaisten ominaisuuksien osalta koulutuksen on oltava perusteellista, ja siihen on sisällyttävä runsaasti työkaluvihjeitä ja tukitietoja. Yksinkertaisempien ominaisuuksien kohdalla voit ehkä vain näyttää modaalin, jossa se esitellään.

2: Sovelluksen sisäisen koulutuksen toteuttaminen

Kun sinulla on strategia, sinun on lisättävä koulutus tuotteeseesi.

Voit tehdä tämän useilla työkaluilla tai jopa koodata sen itse. Tämä on kuitenkin Userpilotin blogi, joten keskityn siihen, miten Userpilot voi auttaa sinua lisäämään sovelluksen sisäistä koulutusta.

Sitä paitsi se on yksi helpoimmista tavoista tehdä se!

Ensin sinun on luotava kokemuksesi. Voit käyttää tähän erilaisia elementtejä.

Suosittelen, että aloitat johdantomodaalilla. Tässä olisi selitettävä, mitä sovelluksen sisäinen koulutus auttaa käyttäjiä tekemään. Tähänkin on hyvä sisällyttää hyöty.

Sitten itse koulutuksen pitäisi koostua työkaluvihjeistä ja ohjatuista toiminnoista. Työkaluvihjeitä käytetään antamaan lisäyhteyttä ja -tietoa. Ohjatut toiminnot tekevät sovelluksen sisäisestä koulutuksesta vuorovaikutteista.

Ohjatuilla toiminnoilla voit pakottaa käyttäjät sitoutumaan tuotteeseen. Voit lisätä klikkauksia, hiiren painalluksia ja jopa tekstinsyöttöjä.

Kun olet luonut kokemuksesi, sinun on käynnistettävä se. Tämäkin on helppo tehdä Userpilotilla.

Jos sinulla on tiettyjä käyttäjiä mielessäsi, voit asettaa sovelluksen sisäisen koulutuksen näkymään vain näille käyttäjille. Voit esimerkiksi haluta kohdistaa viestisi käyttäjille, jotka ovat kirjautuneet sisään 50 kertaa.

Vaihtoehtoinen tapa käynnistää kokemus perustuu käyttäytymiseen. Voit sisällyttää painikkeen, joka avaa koulutuksen, tai muita käyttäytymistapoja, kuten tuotteen tiettyyn osaan vierittämisen tai tietylle sivulle siirtymisen.

Sitten harjoittelusi on valmis.

3: Sovelluksen sisäisen koulutuksen mittaaminen

Mutta työsi ei ole vielä aivan valmis. Sinun on varmistettava, että sovelluksen sisäinen koulutus on mahdollisimman tehokasta.

Tämä tarkoittaa, että sinun on jatkuvasti mitattava analytiikkaasi. Userpilot tarjoaa tällä osastolla loistavia toimintoja.

Näet kunkin koulutuskokemuksen suorittaneiden käyttäjien prosenttiosuuden. Jos tämä luku on alhainen, harjoittelusi ei ole tarpeeksi sitouttavaa. Se ei ole hyvä merkki, ja se viittaa siihen, että sinun on parannettava sitä.

Voit viedä tätä ajatusta vieläkin pidemmälle käyttämällä tuotekäytön analytiikkaa mittaamaan käyttäjien käyttäytymistä sen jälkeen, kun he ovat suorittaneet sovelluksen sisäisen koulutuksen.

Työkalut, kuten Heap tai Mixpanel, näyttävät, mitä käyttäjille tapahtuu koulutuksen jälkeen. Jos he ottavat käyttöön heille näyttämäsi ominaisuuden, koulutuksesi on onnistunut. Jos näin ei ole, sinun on parannettava sitä.

Kuten jokainen hyvä tuotepäällikkö voi kertoa, työsi ei ole koskaan valmis, eikä tuotteesi ole koskaan todella valmis. Samaa voidaan sanoa sovelluksen sisäisestä koulutuksesta. Sinun on jatkuvasti mitattava ja optimoitava sitä, jotta sen tehokkuus voidaan maksimoida.

Hämmästyttäviä esimerkkejä sovelluksen sisäisestä koulutuksesta

Lopuksi kerron muutamia suosikkiesimerkkejäni sovelluksen sisäisestä koulutuksesta. Toivottavasti nämä osoittavat, miten tehokasta sovelluksen sisäinen koulutus voi olla, ja antavat sinulle inspiraatiota omaa tuotetta varten.

Poptinin sovelluksen sisäinen koulutus

Poptin on työkalu, jonka avulla voit luoda kauniita ponnahdusikkunoita ja lomakkeita sivustollesi.

Se on hyvä esimerkki siitä, miten voit lisätä oppaita tuotteeseesi osana sovelluksen sisäistä koulutusta.

Kun käytät tuotetta, näet aina alareunassa painikkeen, jossa lukee “Oppaat”:

poptinin sovelluksen sisäinen koulutus

Sitä napsauttamalla avautuu Poptinin sovelluksen sisäinen koulutuswidget.

Se sisältää useita oppaita, jotka käyttäjät voivat valita sen mukaan, mitä he haluavat saavuttaa.

poptinin alustus

Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käyttää syvällisiä oppaita milloin tahansa ilman, että heidän tarvitsee mennä tietopankkiin. He voivat käyttää sovelluksen sisäistä koulutusta selvittääkseen, miten eri tehtävät suoritetaan.

Siitä puheen ollen, Userpilotilla on myös resurssikeskuksen widget:

userpilot-sovelluksen sisäinen koulutuswidget

Näin voit nopeasti ja helposti lisätä oppaita tuotteeseesi osana sovelluksen sisäistä koulutusta.

Muista pitää silmällä lisätietoja, kun se julkaistaan!

Hotjarin sovelluksen sisäinen koulutus

Hotjar on käyttäytymisanalytiikkatyökalu, joka käyttää lämpökarttoja ja vierityksen seurantaa näyttämään, miten ihmiset käyttäytyvät sivustollasi tai tuotteessasi.

Hotjar tarjoaa loistavan esimerkin siitä, miten modaaliset läpikäynnit voivat antaa käyttäjille heidän tarvitsemaansa tietoa jo ennen kuin he alkavat käyttää ominaisuutta.

Kun siirryt ominaisuuteen (tässä tapauksessa “Kyselyt”) ensimmäistä kertaa, sinulle näytetään läpikäynti varsinaisen ominaisuuden sijasta.

hotjarin sovelluksen sisäinen koulutus

Voit sitten klikata läpi ja nähdä jokaisen tärkeimmän oppitunnin.

hotjar onboarding flow

Huomaa, että sovelluksen sisäinen koulutus on nopeaa ja ytimekästä, ja siinä mainitaan myös ominaisuuden käytön edut.

Se antaa sinulle perusteellisen käsityksen siitä, mitä kohta näet, jotta voit aloittaa sen käytön heti.

Asanan sovelluksen sisäinen koulutus

Asana on tehtävienhallintasovellus, joka on suunniteltu auttamaan tiimejä tekemään yhteistyötä ja pitämään kirjaa siitä, kuka tekee mitäkin.

Se sisältää myös loistavan esimerkin siitä, miten sovelluksen sisäinen koulutus voisi auttaa laajentamaan käyttäjien määrää ja kannustamaan heitä päivittämään.

Jos napsautat Asanan “Portfoliot”-ominaisuutta ensisijaisesta navigoinnista, sinua tervehtii tämä koko ruudun video:

Asanan sovelluksen sisäinen koulutusvideo

Se opastaa sinua ominaisuuden läpi ja keskittyy siihen, mitä se auttaa sinua saavuttamaan.

Videon alla on selkeä CTA-kutsu, joka kehottaa sinua kokeilemaan sitä ilmaiseksi. Napsauttamalla painiketta pääset hinnoittelusivulle, jossa sinun on päivitettävä, jotta voit kokeilla ominaisuutta.

Tämä on tehokas tapa kehottaa edistyneempiä käyttäjiä päivittämään. He ovat niitä, jotka todennäköisesti tutustuvat tuotteeseen ja törmäävät tähän ominaisuuteen. Todennäköisesti heillä on myös todennäköisemmin tarvetta sille.

Videon avulla he näkevät ominaisuuden toiminnassa ja näkevät, kuinka hyödyllistä se olisi.

Keskeiset asiat

  • Sovelluksen sisäinen koulutus on keino siirtää aktivoituneita käyttäjiä käyttäjämatkalla kohti laajentumista ja kannattamista. Näin ollen se auttaa vähentämään vaihtuvuutta ja lisäämään tuloja.
  • Erilaisia sovelluksen sisäisiä koulutustyyppejä ovat interaktiiviset läpikäynnit, itsepalveluoppaat ja modaalit.
  • Sovelluksen sisäinen koulutus on tehokasta, koska se on vuorovaikutteista, kontekstisidonnaista ja helposti saatavilla.
  • Kun haluat lisätä sovelluksen sisäistä koulutusta tuotteeseesi, tarvitset strategian, sitten toteutat sen ja sitten mittaat ja optimoit sitä jatkuvasti.

Kirjoittajasta

Joe on sisällön kirjoittaja, jolla on useiden vuosien kokemus työskentelystä SaaS-startup-yritysten kanssa. Hän on myös keskustelusuunnittelutoimisto Turingin perustaja, joka tekee chat-roboteista inhimillisempiä.

previous post next post

Leave a comment