18 kaikkien aikojen parasta asiakastyökalua [In-Depth]

Etsitkö oikeita asiakaspalvelutyökaluja SaaS-palvelullesi?

Yhä useammat SaaS-yritykset alkavat ymmärtää, miten tärkeitä CS ja käyttäjien säilyttäminen ovat, ja ne panostavat niihin enemmän aikaa ja vaivaa. Tänään tarkastelemme parhaita asiakkuustyökaluja ja käsittelemme niiden hyviä ja huonoja puolia.

Aloitetaan nopealla yleiskatsauksella:

Mitä ovat Customer Success -työkalut?

Pohjimmiltaan asiakkuustyökalut (SaaS) tarjoavat täydellisen 360 asteen näkymän asiakkaistasi. Niiden avulla asiakaspalvelutiimisi voi tunnistaa, mitkä asiakkaat tarvitsevat enemmän apua tuotteen käyttöönotossa tai missä voi olla mahdollisia kitkakohtia asiakkaan matkan varrella.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että useimpien asiakaspalvelun ohjelmistojen on tarjottava useita erilaisia ominaisuuksia.

Joitakin ominaisuuksia, joita asiakkuustyökalut tarjoavat, ovat:

Parhaat alkuvaiheen asiakastukityökalut:

 • Userpilot
 • Elintärkeä
 • Helpscout
 • eWebinar
 • Wootric
 • Custify
 • eWebinar

Parhaat kasvuvaiheen asiakasmenestystyökalut:

 • Gainsight
 • Totango
 • Natero
 • Akita
 • CustomerSuccessBox
 • Myyntikone
 • SmartKarrot
 • Brightback
 • Profitwell Säilytä
 • Sherlock
 • Churnbuster
 • Churnzero

Sukelletaan mukaan!

Asiakasmenestyksen työkalut alkuvaiheen yrityksille:

Alkuvaiheessa sinun tulisi keskittyä asiakaskokemuksen ja tuotteen parantamiseen jatkuvan asiakaspalautteen keräämisen avulla ja varmistaa, että asiakaspalvelutiimisi keskittyvät asiakastyytyväisyyteen.

1. Asiakastyön onnistumisen työkalut asiakkaiden sitouttamisen edistämiseksi: Userpilot

asiakkaan menestyksen työkalut Userpilot

Vaikka Userpilot on tarkoitettu ensisijaisesti asiakkaiden alkuunsaattamiseen, se ansaitsee silti paikkansa tällä listalla. Se auttaa asiakaspalvelutiimejäsi seuraamaan, miten asiakkaat käyttävät tuotetta tavoitteiden saavuttamiseen asti.

Sen analytiikkaominaisuuden avulla voit tarkastella eri käyttäjäsegmenttejä kehittyneiden asiakassegmentointiominaisuuksien avulla. Voit nähdä, miten eri ryhmät suhtautuvat tuotteeseesi, mikä tekee siitä tarpeellisen käyttöönottoohjelmiston CS-tiimeille, jotta asiakkaat voidaan ottaa käyttöön yksilöllisellä tavalla.

Parasta on kuitenkin se, että CS-tiimisi voi parantaa sovelluksen sisäisiä viestejä. Tämä auttaa lisäämään sitoutumista ja viime kädessä asiakaspalvelun säilyttämistä, mikä johtaa asiakkaan elinkaariarvon kasvuun.

Koska Userpilot ei vaadi koodaustaitoja, asiakaspalvelutiimiesi ei tarvitse turvautua kiireiseen Dev-tiimiin viestien toteuttamisessa, vaan he tarvitsevat vain asiakaspalveluohjelmiston.

Voit käyttää Userpilotia myös käyttäjäpalautteen keräämiseenNPS-kyselyjen (Net Promoter Score) muodossa. Tämä antaa CS-tiimillesi entistä enemmän tietoa, jota se voi analysoida ja käyttää asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Arvostelumme

Userpilotin helppokäyttöisyys ja tehokas käyttöliittymä tarkoittaa, että CS-tiimisi voi alkaa tehdä parannuksia jokaisessa sisäänottokokemuksessa hetkessä Userpilotin kaltaisen asiakaspalvelualustan avulla.

Haluatko oppia lisää Userpilotista? Voit aloittaa jo tänään ilmaisella demolla.

2. Asiakastyökalut CS-tiimien voimaannuttamiseen: Elintärkeät

vitally-customer-success-tool

Sitä käyttävät SaaS-yritykset, kuten Segment, Calendly tai Zapier, joten ei ihme, että Vitally pääsi parhaiden asiakasmenestystyökalujen listalle.

Vitally antaa asiakaspalvelutiimillesi mahdollisuuden luoda parempia asiakaskokemuksia analytiikan, automaation ja projektinhallintaominaisuuksien avulla. Kaikki yhdessä työkalussa.

Se on suunniteltu asiakaspalvelutiimeille, jotta ne voivat seurata asiakassuhteen vuorovaikutusta koko asiakkaan elinkaaren ajan ja pitää samalla silmällä tärkeimpiä mittareita.

Asiakasterveyspisteytys on hyödyllinen, kun sinun on tunnistettava, milloin käyttäjä on vaarassa vaihtaa asiakasta ja saattaa tarvita menestystiimisi apua. Vitallyn avulla voit tarkastella asiakkaiden tyytyväisyyspisteitä eri yhtälöistä, joissa on mukautettuja mittareita ja painotuksia eri käyttäjäsegmenteille, ja saada automaattisia hälytyksiä, kun asiakas on riski tai mahdollisuus pistemäärän perusteella.

Vitally integroituu alan käytetyimpiin työkaluihin, kuten Segmentiin, Mixpaneliin, Slackiin, Intercomiin ja Zendeskiin, joten sinun ei tarvitse huolehtia asiakkaiden tietojen synkronoinnista jo käyttämistäsi työkaluista.

Arvostelumme

Vitally on selvästi rakennettu asiakaspalvelutiimien tarpeita silmällä pitäen, eikä se ainoastaan helpota asiakaspalautteen keräämistä, vaan sen avulla voit myös seurata asiakaspalvelun onnistumista ja antaa tiimeillesi mahdollisuuden todelliseen asiakkaan elinkaaren hallintaan.

3. Asiakastyökalut asiakkaiden kouluttamiseen: Helpscout

helpscout-asiakkaiden menestystyökalut

Asiakaskoulutus on valtava osa asiakkaiden menestystä. Helpscout on edullinen lähestymistapa siihen.

Voit perustaa itsepalvelutietopankin, joka tarjoaa koko asiakaskunnalle kaiken avun ja tuen, jota he tarvitsevat tuotteesi onnistuneeseen käyttöön.

Jos asiakkaasi tarvitsevat lisätukea, he voivat käyttää Helpscoutin live-chatti- ja viestitoimintoa keskustellakseen tuki- tai asiakaspalvelutiimisi kanssa.

Toinen Helpscoutin asiakasmenestysalustan hieno ominaisuus on mahdollisuus lähettää kohdennettuja viestejä asiakkaille, kun he käyttävät tuotetta. Näin voit ohjata heitä oikeaan suuntaan ja parantaa asiakaspysyvyyttä.

Voit liittää Helpscoutin kaikkiin suosikkityökaluihisi. Integraatioita on yli 50, mukaan lukien Slack, Hubspot ja Salesforce.

Arvostelumme

Helpscout on loistava asiakassuositteluohjelmisto, joka auttaa kouluttamaan asiakkaitasi, parantamaan asiakkaiden sitoutumista ja varmistamaan, että käyttäjät saavat tuotteestasi kaiken hyödyn irti.

4. eWebinar – Webinaarityökalu asiakkaiden sitouttamiseen

ewebinaari asiakkaan menestyksen työkalut

On tärkeää, että asiakkaiden sitouttamisstrategiat tuntuvat inhimillisiltä, ja juuri tätä eWebinar tarjoaa.

Heidän automatisoidut webinaarit tuovat asiakkaillesi saman tervetulleen ilmapiirin, mutta ilman live-tapahtumien järjestämiseen liittyvää vaivaa ja toivoa, että et törmää teknisiin ongelmiin kesken esityksen.

eWebinar tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet, sillä se näyttää keskeiset mittarit suoraan kojelaudalla, mutta antaa sinun myös kaivaa tarvittaessa syvemmälle analytiikkaan. Näin saat sekä kotkan silmin että yksityiskohtaisen kuvan asiakkaiden mielipiteistä eli siitä, miten asiakkaat reagoivat webinaareihisi.

Näet muun muassa, kuinka monta istuntoa on suoratoistettu, kuinka moni rekisteröitynyt on osallistunut tilaisuuteen, kuinka kauan tilaisuutta on keskimäärin katsottu ja kuinka monta prosenttia katsojista katsoo tilaisuuden loppuun asti.

Arvostelumme

Kolmannen osapuolen sovellusintegraatiot ActiveCampaigniin, ConvertKitiin, Mailchimpiin, Keapiin, Slackiin, Zoomiin, Zapieriin ja moniin muihin sovelluksiin tekevät eWebinarista erittäin miellyttävän.

5. Wootric – Syvällistä asiakaspalautetta varten

wootric-asiakkaiden menestysmittaristo

Yksi tärkeimmistä asioista, joissa asiakaspalvelutyökalu auttaa, on laadukas asiakaspalaute. Tämä tarkoittaa tyytyväisiä asiakkaita..Wootric antaa sinulle juuri sitä.

Se tarjoaa laajan valikoiman asiakkaiden mielipidetutkimuksia, mukaan lukien NPS-, CSAT- ja asiakaspalvelupisteet.

Asiakaspalvelupäällikkö voi saada laadullista asiakaspalautetta mikrokyselyjen avulla ja vaikuttaa suoraan tuotteen etenemissuunnitelmaan näiden tietojen avulla. Näin voit keskittyä rakentamaan sitä, mitä käyttäjät todella tarvitsevat, parantaa tuotteen käyttöä ja vähentää asiakkaiden vaihtuvuutta.

Lopuksi Wootric auttaa CS-tiimiäsi sulkemaan silmukan. Voit käyttää valitsemaasi asiakaspalveluohjelmistoa asiakkaiden tavoittamiseen ja heidän palautteensa päivittämiseen.

Arvostelumme

Asiakaspalaute on ratkaisevan tärkeää kaikille SaaS-yrityksille, ja Wootric on työkalu tähän työhön.

6. Custify – Asiakasmenestyksen työkalu kasvuun ja lisämyyntiin.

custify kuvakaappaus

Asiakasmenestysstrategioissa ei ole kyse vain asiakaspalvelun säilyttämisestä, vaan myös mahdollisuuksien havaitsemisesta, joiden avulla voit myydä asiakkaillesi enemmän. Tässä Custify tulee kuvaan mukaan.

Custify tarjoaa useita erilaisia ominaisuuksia. Näet täydellisen 360 näkymän asiakkaasi käyttäytymisestä ja terveystiedoista, tuotteiden käytöstä ja matkasta.

Voit myös määrittää automatisointivirtoja tavallisille tehtäville, jolloin CS-tiimisi voi välttää päivittäiset tehtävät ja keskittyä asiakaskokemuksen parantamiseen.

Custify erottuu muista asiakkuuksien onnistumisen ohjelmistoista kuitenkin kasvutoiminnollaan. Custify ilmoittaa sinulle asiakkaista, joiden kokeiluaika on päättymässä, jotta voit ottaa heihin yhteyttä. Se myös nostaa esiin asiakkaat, jotka todennäköisesti myyvät enemmän, jotta voit kohdistaa ponnistelut sen mukaisesti ja kasvattaa asiakkaan elinikäistä arvoa. Tässä kohtaa asiakassegmentoinnin voima astuu kuvaan.

Arvostelumme

Jos haluat yksinkertaisen lähestymistavan lisämyyntiin, Custify on oikea asiakasmenestysohjelmisto.

Asiakkaiden onnistumisen työkalut kasvuvaiheessa

7. Gainsight – Raskaille nostajille

gainsight kuvakaappaus

Gainsight on yksi asiakasmenestysohjelmistojen suurista vaikuttajista. On turvallista sanoa, että se on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja siitä on tullut yksi suurimmista nimistä.

Tuote itsessään on erittäin vankka ja tarjoaa runsaasti erilaisia ominaisuuksia. Näin ollen se soveltuu kaikenlaisille CS-tiimeille.

Se tarjoaa strategista suunnittelua ylemmän tason asiakkuuksien hallinnoijille sekä alemman tason asiakkuuksien hallinnointia päivittäistä työtä tekeville asiakkuuksien hallinnoijille. Voit nähdä yleiset suuntaukset ja tarkastella tarkempia tietoja.

Yksi Gainsightin hyödyllisimmistä ominaisuuksista on sen työntekijöiden perehdytys. Kun CS-tiimisi kasvaa, uudet CSM:t voivat oppia prosessejasi työn ohessa. Gainsight näyttää heille läpikäyntiä ja video-opastusta ja tarjoaa kontekstisidonnaista opastusta. Kaikki ovat nopeasti ajan tasalla.

Arvostelumme

Nopeasti skaalautuville suurille yrityksille Gainsight on ehdoton valinta.

8. Totango – Customer Success Software Yritysyrityksille

kuvakaappaus totango

Totango on jättiläinen asiakkuuksien onnistumisen alalla. Se on suunnattu yritysyrityksille, joilla on suuri asiakaspalvelutiimi ja paljon asiakassuhteita hallinnoitavana.

Totango Spark, päätuote, on vankka asiakkuuksien onnistumisen ohjelmisto. Sen avulla voit tehdä asiakasterveyspisteytyksiä, tarkastella tuotteiden käyttöanalyysejä ja ottaa käyttöön parhaiden käytäntöjen ja asiakasterveyspistekorttien mallit.

Totango Spark on suunnattu CS-tiimillesi, mutta Totango Zoe on tuote koko organisaatiollesi. Se on keskusteleva käyttöliittymä, jonka avulla kuka tahansa työntekijä voi käyttää asiakkaiden terveystietoja ja osallistua vapaaehtoisesti asiakaskeskeisiin toimiin.

Arvostelumme

Totango tarjoaa kaiken, mitä tarvitset Enterprise CS -tiimin tehokkaaseen ja tulokselliseen johtamiseen.

Jos olet suuri yritys, joka haluaa olla mahdollisimman asiakaskeskeinen ja mitata asiakastyytyväisyyttä tehokkaasti, Totango saattaa olla oikea valinta.

9. Natero – Asiakkuuksien menestysohjelmisto skaalautuvaan käyttöön

natero kuvakaappaus

Freshworksin Natero on toinen asiakaspalvelutyökalu, jonka avulla B2B SaaS-yritykset voivat laajentaa CS-toimintoja.

Voit tehdä tämän standardoimalla prosessisi Nateron sisäänrakennetun mallinnuksen avulla. Tämä auttaa sinua automatisoimaan tiettyjä prosesseja.

Voit myös ajoittaa henkilökohtaisia kampanjoita ja käynnistää ne asiakkaiden käyttäytymisen perusteella. Natero sisältää myös työkaluja, jotka auttavat sinua hallinnoimaan CS-tiimiäsi.

Arvostelumme

Jos haluat laajentaa CS-toimintojasi ja automatisoida keskeisiä tehtäviä, Natero on hyvä valinta.

10. Akita – Erilaisia integraatioita varten

akita kuvakaappaus

Akita tarjoaa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia asiakkaiden menestyksen kannalta. Voit nähdä, miten asiakkaasi käyttävät tuotetta sen käytönseurannan avulla. Voit myös nähdä, miten asiakkaat etenevät sisäänottovirtojen läpi. Näin saadaan hyödyllistä tietoa asiakkaan elinkaaren tärkeästä osasta.

Mutta Akita loistaa todella valtavassa integraatiovalikoimassaan. Se on yhdistettävissä käytännössä kaikkien muiden SaaS-työkalujen kanssa. Mailchimp, G Suite, Stripe, Typeform, Zendesk, Slack ja Intercom ovat kaikki tuettuja, samoin kuin sadat muut.

Näiden integraatioiden avulla CS-tiimisi voi liittää Akitan nykyiseen työnkulkuunsa. Näin se on paljon tehokkaampaa.

Akita tarjoaa myös automaation, jonka avulla voit määrittää automaattisia työnkulkuja.

Arvostelumme

Akita on loistava valinta, jos haluat liittää asiakaspalvelun kaikkiin olemassa oleviin työkaluihisi.

11. CustomerSuccessBox – liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen

 

customersuccessbox kuvakaappaus

Asiakkaiden menestys on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää se on, kun otetaan huomioon sen vaikutus yrityksesi tavoitteisiin.

CustomerSuccessBox keskittyy auttamaan B2B SaaS -yrityksiä kasvattamaan asiakkuuksien onnistumista ja keskittymään samalla liiketoiminnan tavoitteisiin.

Voit yhdistää CRM- ja laskutusohjelmistoista saatavat asiakastiedot, jotta saat kokonaiskuvan asiakastyytyväisyydestä. Voit myös yhdistää viestintävälineitäsi, jotta kaikki asiakaskeskustelut ovat yhdessä paikassa.

Tämä auttaa sinua kasvamaan tehokkaasti, kun hankit lisää asiakkaita ja laajennat CS-tiimiäsi.

CustomerSuccessBox keskittyy myös upsellingiin. Se nostaa esiin asiakkaat, jotka ovat valmiita päivittämään, jotta CS-tiimisi voi ottaa yhteyttä ja yrittää sulkea kaupan.

Arvostelumme

Oletko valmis kasvattamaan asiakasmenestystäsi? CustomerSuccessBox on yksi parhaista B2B SaaS-yrityksille suunnatuista asiakassuhdeohjelmistoista.

12. Salesmachine – CS-prosessien automatisointiin

salesmachine kuvakaappaus

Salesmachine on loistava asiakaspalvelutyökalu, jonka tavoitteena on automatisoida suurin osa CS-tiimisi työtaakasta, jotta he voivat keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaille, jotka tarvitsevat hieman enemmän tukea.

Sen sijaan, että sinun tarvitsisi laskea ja päivittää asiakkaiden terveyspisteet manuaalisesti, Salesmachine hoitaa sen puolestasi. Asiakaspalvelutiimisi voi sitten ottaa yhteyttä asiakkaisiin, joilla on matalat pisteet, ennen kuin he vaihtavat asiakasta.

Salesmachine integroituu myös viestintävälineisiin, kuten sähköpostiin ja Slackiin. Tämä tarkoittaa, että CSM:lle ilmoitetaan, kun asiakkaat tarvitsevat lisätukea.

Voit myös integroida Salesmachinen muihin työkaluihin, kuten Hubspotiin tai Salesforceen. Tämän jälkeen voit luoda tiettyjä toimintoja, jotka käynnistyvät asiakkaan terveystietojen perusteella.

Arvostelumme

Jos haluat automatisoida asiakaspalvelupyrkimyksiäsi mahdollisimman pitkälle ja lisätä asiakaspysyvyyttä, Salesmachine voi auttaa sinua siinä.

13. SmartKarrot – asiakkaan menestyksen saavuttamiseksi

smartkarrot kojelauta

SmartKarrot on nopeasti kasvava asiakaspalvelualusta, jossa on tilitietojärjestelmä, joka ehkäisee asiakkaiden poistumista ja kasvattaa liikevaihtoa.

Tuote on vankka, vakaa ja täynnä ominaisuuksia, kuten tilitiedustelu, ennakkovaroitusjärjestelmä, asiakkaan terveyspisteet, tuotteiden käyttöönoton analytiikka, kosketuspisteet, automaattiset pelikirjat, sisäänajo, palaute ja paljon muuta.

Sen avulla CSM-tiimit voivat automatisoida ja skaalata tuotteiden käyttöönotto- ja menestystoimintoja helposti. Se tarjoaa johtajille reaaliaikaista totuudenmukaista tietoa, jonka avulla he voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä käyttöönottostrategiasta ja tulojen hallinnasta.

Niiden kojelauta on yksinkertainen, joustava ja vaatii vähemmän tai ei lainkaan oppimista. Se sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Arvostelumme

SmartKarrot on yksi sopivimmista asiakaspalvelualustoista yrityksille, jotka haluavat skaalata asiakaspalvelua ja tuotteiden käyttöönottoa asiakaskeskeisesti.

14. Brightback – Ymmärtääksesi vaihtuvuutta

brightback kuvakaappaus

Yksi parhaista keinoista välttää asiakkaiden tuleva poistuma on ymmärtää nykyisten asiakkaiden poistuman syyt. Brightbackin tavoitteena on auttaa sinua juuri siinä.

Brightback segmentoi asiakkaasi hinnoittelusuunnitelman tai laskutuskauden perusteella. Kun ne osoittavat merkkejä muuttumisesta, Brightback ilmoittaa niistä.

Sen jälkeen se tarjoaa vaihtuville asiakkaille räätälöidyn peruutussivun. Tämä sivu sisältää asiakassegmentointiin perustuvia henkilökohtaisia tarjouksia. Se kerää myös asiakaspalautetta siitä, miksi asiakkaat peruivat tilauksen.

Tämä auttaa vähentämään asiakkaiden vaihtuvuutta ja antaa asiakaspalvelutiimillesi arvokasta asiakaspalautetta asiakkaan käyttäytymisestä.

Asiakaspalvelutiimisi saa myös reaaliaikaisia hälytyksiä, jotta he voivat ottaa yhteyttä asiakkaisiin ja estää asiakkaista luopumisen.

Arvostelumme

Jos haluat ymmärtää, miksi asiakkaat vaihtuvat, Brightback on loistava asiakasmenestysohjelmisto.

15. Profitwell Retain – Asiakkaiden takaisin voittamiseen

säilyttää kuvakaappaus

Retain on yksi Profitwellin tuotteista. Se on suunniteltu viime hetken yritykseksi parantaa sitoutumista.

Retain käyttää algoritmeja määrittääkseen parhaan tavan voittaa takaisin asiakkaat. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua ja luottaa siihen, että Retain auttaa sinua kulissien takana.

Se on myös täysin valkoisen merkin omaava, joten asiakkaasi saavat yhdenmukaisen kokemuksen. Tämä on elintärkeää näin herkässä vaiheessa asiakkaan elinkaarta.

Heidän hinnoittelunsa on myös oikeudenmukainen. Se on ilmaista nykyiseen hyödyntämisasteeseen asti, ja sen jälkeen alat maksaa sen ylittävän suorituskyvyn perusteella.

Arvostelumme

Jos etsit muistutustyökalua, joka oppii matkan varrella, Profitwellin Retain on hyvä kokeilla.

16. Sherlock – Asiakastutkimustyökalu toimintakelpoisia tietoja varten

kuvakaappaus sherlockista

Sherlockin tavoitteena on poistaa analytiikan tuska. Se tekee tämän käymällä läpi runsaasti asiakastietojasi ja poimimalla niistä tärkeimmät tiedot.

Tämä voi säästää CS-tiimiltäsi paljon aikaa ja vaivaa ja helpottaa parannusten tekemistä heti.

Sherlock väittää myös, että sillä on ainoa tuotteen sitoutumisen pisteytysjärjestelmä. Tämä järjestelmä yhdistää erilaisia sitoutumisen mittareita, kuten rekisteröitymisen ja tietyn sivun katselun. Sen jälkeen se yhdistää nämä asiakasterveyspisteet ja antaa kullekin asiakkaalle kokonaistuotesitoumuspisteet.

Tämä on todella hyödyllinen mittari kaikille asiakaspalvelutiimeille, sillä sitoutuminen on vahva indikaattori asiakastyytyväisyydestä ja tulevasta asiakaspysyvyydestä.

Sherlock julkaisi hiljattain myös uuden tekoälyominaisuuden. Tekoäly tarkastelee tietojasi ja antaa sinulle keskustelullisia oivalluksia. Se on kuin tietotutkija, joka analysoi jatkuvasti tietojasi ja raportoi sinulle asiakastyytyväisyyden parantamiseksi.

Arvostelumme

Jos haluat saada asiakkaiden käyttäytymiseen perustuvia toimintakelpoisia oivalluksia, Sherlock tekee CS-tiimisi elämästä paljon helpompaa.

17. Churnbuster – Poistuman torjuntaan

churnbuster kuvakaappaus

Churnbuster ei ole samanlainen kuin muut tämän listan työkalut – se on asiakkuuksien menestysalusta, joka on suunniteltu keskittymään tiettyyn osa-alueeseen .

Churnbusterin tiimin mukaan maksujen epäonnistuminen aiheuttaa 40 prosenttia asiakaspoistoista. Tämän vuoksi Churnbusterin tavoitteena on auttaa lopettamaan epäonnistuneet maksut.

Se yrittää automaattisesti hakea epäonnistuneet maksut puolestasi. Se myös veloittaa asiakkaita takaisin, kun he viimein päivittävät korttitietonsa.

Churnbuster tarjoaa myös reaaliaikaisia Slack-hälytyksiä. Voit ottaa asiat omiin käsiisi ja vähentää vaihtuvuutta, jos arvokas tili on vaarassa vaihtua.

Arvostelumme

Vaikka Churnbuster on enemmän reaktiivinen ja viimeinen yritys vähentää vaihtuvuutta, se on hyödyllinen työkalu asiakaspalvelutiimille.

18. ChurnZero – kattava yleiskatsaus

churnzero kuvakaappaus

ChurnZero tarjoaa kaikki päätoiminnot, joita myös muut asiakkuuksien onnistumisen ohjelmistot tarjoavat.

Voit seurata asiakasterveyspisteitä, kerätä NPS-tietoja, segmentoida asiakkaita, seurata asiakaspolkua ja viestiä heidän kanssaan.

ChurnZeron tärkein etu on se, että se tarjoaa komentokeskuksen, jonka avulla asiakaspalvelutiimisi tietää tarkalleen, mitä heidän on tehtävä joka päivä. Näin varmistetaan, ettei mitään tehtäviä jää aukkojen väliin.

Se tarjoaa myös hyödyllisen viestintäominaisuuden. Voit kommunikoida asiakkaidesi kanssa reaaliaikaisesti tuotteesi sisällä. Tämä parantaa asiakkaidesi kokemusta ja varmistaa, että viestisi eivät jää huomiotta.

Arvostelumme

Jos tarvitset kattavan asiakassuhdeohjelmiston, joka auttaa järjestämään CS-tiimisi ponnistelut, etsi ChurnZeroa.

Mikä Customer Success -ohjelmisto sopii sinulle?

Valinta kaikkien näiden asiakkuustyökalujen joukosta voi olla vaikeaa.

Toivottavasti sinulla on nyt parempi käsitys siitä, mitä kullakin on tarjottavanaan ja mitä niistä tarvitset asiakasmenestysstrategiasi toteuttamiseen.

Olemme koonneet kaikki asiakkuuksien onnistumista edistävät ohjelmistot ominaisuusmatriisiin, jotta voit helposti vertailla niitä keskenään. (Kiitokset Recurlyn Rachelille, joka loi ensimmäisenä oman ominaisuusmatriisinsa.)

Varhaisen vaiheen tuotteiden ominaisuusmatriisi:

Ominaisuusmatriisitaulukko alkuvaiheen asiakkuustyökaluja varten

Kasvuvaiheen tuotteiden ominaisuusmatriisi:

Ominaisuusmatriisitaulukko kasvuvaiheen asiakkaan menestystyökaluja varten

Päätelmä

Se oli paljon, eikö niin?

Asiakasmenestys ei ole toimintaa, joka perustetaan ja unohdetaan. Se edellyttää jatkuvaa parantamista ja viestintää asiakkaan kanssa.

On ihan okei, että asiakasmenestystyökalujen määrä hukuttaa sinut, mutta tärkeää on aloittaa jostain.

Jos haluat saada parempaa tietoa siitä, miten käyttäjät käyttäytyvät sovelluksen sisällä, kerätä palautetta kontekstisidonnaisella tavalla ja tavoittaa asiakkaasi parantaaksesi sitoutumista, hanki Userpilot-demo ja aloita heti.

 

previous post next post

Leave a comment