18 beste kundesuksessverktøy gjennom tidene [In-Depth]

Leter du etter de riktige kundesuksessverktøyene for din SaaS?

Flere og flere SaaS-selskaper begynner å innse hvor viktig CS og brukeroppbevaring er, og derfor investerer de mer tid og krefter på det. I dag tar vi en titt på de beste kundesuksessverktøyene der ute, og tar for seg alle fordeler og ulemper.

La oss starte med en rask oversikt:

Hva er verktøy for kundesuksess?

I hovedsak tilbyr kundesuksessverktøy (SaaS) en full 360-graders oversikt over kundene dine. De gjør det mulig for CS-teamet ditt å identifisere hvilke kunder som trenger mer hjelp for å ta i bruk produktet ditt, eller hvor det kan være potensielle friksjonspunkter på hele kundereisen.

I praksis betyr det at de fleste programvare for kundesuksess har å tilby en rekke forskjellige funksjoner.

Noen av funksjonene som kundesuksessverktøy vil gi er:

De beste verktøyene for tidlig kundesuksess:

 • Brukerpilot
 • Vitalt
 • Helpscout
 • eWebinar
 • Wootric
 • Custify
 • eWebinar

De beste verktøyene for kundesuksess i vekststadiet:

 • Gainsight
 • Totango
 • Natero
 • Akita
 • CustomerSuccessBox
 • Salgsmaskin
 • SmartKarrot
 • Brightback
 • Profitwell Retain
 • Sherlock
 • Churnbuster
 • Churnzero

La oss dykke inn!

Kundesuksessverktøy for bedrifter i tidlig fase:

I det tidlige stadiet bør du fokusere på å forbedre kundeopplevelsen og produktet ditt gjennom kontinuerlig innsamling av tilbakemeldinger fra kunder , og sørge for at kundesuksessteamene dine er fokusert på kundetilfredshet .

1. Kundesuksessverktøy for å fremme kundeengasjement: Brukerpilot

kundesuksessverktøy Userpilot

Selv om Userpilot først og fremst er for onboarding-kunder , fortjener den fortsatt en plass på denne listen. Det hjelper kundesuksessteamene dine med å overvåke hvordan kundene bruker produktet ditt gjennom måloppnåelse.

Dens analysefunksjon lar deg gå ned i forskjellige brukersegmenter med avanserte kundesegmenteringsmuligheter. Du kan se hvordan ulike grupper engasjerer seg i produktet ditt, noe som gjør det til en nødvendig onboarding-programvare for CS-team for å ta inn kunder på en personlig måte.

Det beste er imidlertid at CS-teamet ditt da kan forbedre meldingene dine i appen . Dette bidrar til å drive engasjement og til slutt oppbevaring som fører til økt livstidsverdi for kunden.

Ikke bare det, men fordi Userpilot ikke krever noen kodingskunnskap, vil ikke kundesuksessteamene dine stole på det travle utviklerteamet ditt for å implementere meldingene, alt de trenger er en kundesuksess-programvare.

Du kan også bruke Userpilot til å samle tilbakemeldinger fra brukere, i form av Net Promoter Score ( NPS ) undersøkelser. Dette gir enda mer data for CS-teamet ditt å analysere og handle på for å forbedre kundeopplevelsen.

Vår anmeldelse

Userpilots brukervennlige og effektive brukergrensesnitt betyr at CS-teamet ditt kan begynne å gjøre forbedringer på tvers av hver onboard-opplevelse på kort tid med en kundesuksessplattform som Userpilot.

Vil du lære mer om Userpilot? Du kan komme i gang i dag med en gratis demo.

2. Kundesuksessverktøy for å styrke CS-team: Vital

vitalt-kunde-suksess-verktøy

Brukt av SaaS-bedrifter som Segment, Calendly eller Zapier, ikke rart Vitally måtte komme på listen vår over de beste kundesuksessverktøyene.

Gjør ditt kundesuksessteam avgjørende i stand til å skape bedre kundeopplevelser med analyse- , automatiserings- og prosjektstyringsfunksjoner. Alt i ett verktøy.

Den er designet for at kundesuksessteam skal kunne holde styr på interaksjoner med kundeengasjement gjennom hele kundens livssyklus, samtidig som de holder øye med de viktigste beregningene.

Du vil finne at deres kundehelsepoeng er nyttig når du trenger å identifisere når en bruker er i faresonen for churning og kanskje trenger hjelp fra suksessteamet ditt. Ved å bruke Vitally kan du se live kundelykkepoengsum fra forskjellige ligninger med tilpassede beregninger og vekter for ulike segmenter av brukere, og få automatiske varsler når en kunde er en risiko eller en mulighet, basert på deres poengsum.

Integrerer vitalt med de mest brukte verktøyene i bransjen som Segment, Mixpanel, Slack, Intercom og Zendesk, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å synkronisere kundenes data fra verktøy du allerede bruker.

Vår anmeldelse

Vitally ble tydelig bygget med behovene til kundesuksessteam i tankene og gjør det ikke bare lettere å samle tilbakemeldinger fra kunder , men det lar deg også spore kundesuksess og gir ekte kundelivssyklusadministrasjon for teamene dine.

3. Kundesuksessverktøy for å utdanne kundene dine: Helpscout

hjelper med å finne kundesuksessverktøy

Kundeutdanning er en stor del av kundesuksess. Helpscout er en rimelig tilnærming til det.

Du kan sette opp en selvbetjent kunnskapsbase , som gir hele kundebasen all den hjelpen og støtten de trenger for å bruke produktet ditt på en vellykket måte.

Hvis kundene dine trenger ekstra støtte, kan de bruke Helpscouts live chat og meldingsfunksjon for å chatte med support- eller CS-teamet ditt.

En annen fin funksjon ved Helpscout-kundesuksessplattformen er muligheten til å sende målrettede meldinger til kunder når de bruker produktet ditt. Dette betyr at du kan dytte dem i riktig retning og forbedre kundebevarelsen .

Du kan koble Helpscout til alle favorittverktøyene dine. Det er over 50 integrasjoner, inkludert Slack, Hubspot og Salesforce.

Vår anmeldelse

Helpscout er en stor kundesuksess-programvare som hjelper deg med å utdanne kundene dine, forbedre kundeengasjementet og sikre at brukerne får mest mulig ut av produktet ditt.

4. eWebinar — Webinarverktøyet for å engasjere kunder

ewebinar kundesuksessverktøy

Det er viktig at dine kundeengasjementstrategier føles menneskelige, og det er det eWebinar bringer til bordet.

Deres automatiserte webinarer bringer den samme innbydende atmosfæren til kundene dine, men uten alt bryet med å arrangere live-arrangementer og håper du ikke støter på noen tekniske problemer midt i presentasjonen.

eWebinar gir deg det beste fra begge verdener ved å vise nøkkeltall rett på dashbordet, samtidig som du kan grave dypere inn i analysene når det er nødvendig. Dette gir deg både et ørneøye og et granulert bilde av kundefølelsen, dvs. hvordan kundene reagerer på webinarene dine.

Du kan se hvor mange økter som har blitt strømmet, deltakerfrekvensen fra registranter, gjennomsnittlig seertid og hvor stor prosentandel av folk som ser på til slutten, blant andre nyttige beregninger.

Vår anmeldelse

Med tredjeparts applikasjonsintegrasjoner til ActiveCampaign, ConvertKit, Mailchimp, Keap, Slack, Zoom, Zapier og mer er det mye å like med eWebinar.

5. Wootric — For dyptgående tilbakemeldinger fra kunder

wootric kundesuksess dashbord

En av de viktigste tingene som et kundesuksessverktøy hjelper med, er – god kvalitet på tilbakemeldinger fra kunder. Dette betyr fornøyde kunder. Wootric gir deg akkurat det.

Den tilbyr et bredt spekter av kundesentimentundersøkelser , inkludert NPS , CSAT og kundeinnsatsscore.

En kundesuksessansvarlig kan få tilgang til kvalitative tilbakemeldingsdata fra kunder med mikroundersøkelser, og ha en direkte innflytelse på produktets veikart ved å bruke disse dataene. Dette betyr at du kan fokusere på å bygge det brukerne dine faktisk trenger, forbedre produktbruken og redusere kundefragangen.

Til slutt hjelper Wootric CS-teamet ditt med å lukke loopen. Du kan bruke kundesuksessprogramvaren du velger for å nå ut til kunder og oppdatere dem om tilbakemeldingene deres.

Vår anmeldelse

Tilbakemeldinger fra kunder er avgjørende for ethvert SaaS-selskap, og Wootric er verktøyet for jobben.

6. Custify – Kundesuksessverktøyet for vekst og mersalg

custify skjermbilde

Kundesuksessstrategier handler ikke bare om oppbevaring , det handler også om å oppdage muligheter for mersalg til kundene dine. Det er der Custify kommer inn.

Custify tilbyr en rekke forskjellige funksjoner. Du kan se en fullstendig 360-visning av kundens atferd og helsedata, produktbruk og reise .

Du kan også sette opp automatiseringsflyter for vanlige oppgaver, noe som betyr at CS-teamet ditt kan unngå det daglige og fokusere på å forbedre kundeopplevelsen.

Men der Custify skiller seg fra annen kundesuksessprogramvare er med vekstfunksjonen. Custify vil varsle deg om kunder som når slutten av prøveperioden, slik at du kan kontakte dem. Den fremhever også kunder som sannsynligvis vil oppselge, slik at du kan fokusere innsatsen deretter og øke kundens levetidsverdi. Det er her kraften i kundesegmentering kommer inn i bildet.

Vår anmeldelse

For en enkel tilnærming til mersalg er Custify den rette programvaren for kundesuksess.

Kundesuksessverktøy for vekststadiet

7. Gainsight — For de tunge løfterne

skjermbilde for gainsight

Gainsight er en av tungvekterne når det gjelder programvare for kundesuksess . Det er trygt å si at det har eksistert en stund og har blitt et av de største navnene.

Selve produktet er ekstremt robust, og tilbyr et vell av forskjellige funksjoner. Som et resultat kan den imøtekomme alle slags CS-team.

Det tilbyr strategisk planlegging, for ledere for kundesuksess på høyere nivå, samt kontoadministrasjon på lavere nivå for den kundesuksesssjefen som utfører det daglige arbeidet. Du kan se generelle trender, men deretter se nærmere på mer spesifikke data.

En av Gainsights mest nyttige funksjoner er ombordstigning for ansatte. Når du skalerer CS-teamet ditt, kan nye CSM-er lære prosessene dine på jobben. Gainsight vil vise dem gjennomganger og videoopplæringer, og gir kontekstuell veiledning. Alle bringes raskt opp i fart.

Vår anmeldelse

For store selskaper som skalerer raskt, er Gainsight en no-brainer.

8. Totango — Kundesuksessprogramvare for bedriftsbedrifter

skjermbilde totango

Totango er en gigant i kundesuksessområdet. Den er rettet mot bedriftsbedrifter som har et stort CS-team og mange kunderelasjoner å administrere.

Totango Spark, hovedproduktet, er en robust programvare for kundesuksess. Den lar deg gjøre kundehelsepoeng, se produktbruksanalyser og komme i gang med maler for beste praksis og kundehelseresultatkort.

Mens Totango Spark er rettet mot CS-teamet ditt, er Totango Zoe et produkt for hele organisasjonen din. Det er et samtalegrensesnitt som lar alle ansatte få tilgang til kundehelsedata og være frivillig for kundesentrerte aktiviteter.

Vår anmeldelse

Totango gir alt du trenger for å drive et Enterprise CS-team effektivt og effektivt.

Hvis du er en stor bedrift som ønsker å være så kundesentrert som mulig og måle kundetilfredshet effektivt, kan Totango være det rette valget.

9. Natero — Kundesuksessprogramvare for skala

skjermbilde av natero

Natero by Freshworks er et annet kundesuksessverktøy som gjør det mulig for B2B SaaS-selskaper å skalere opp CS-drift.

Du kan gjøre dette ved å standardisere prosessen med Nateros innebygde mal. Dette hjelper deg med å automatisere visse prosesser.

Du kan også planlegge personlig tilpassede kampanjer, og utløse dem basert på kundeadferd . Natero inkluderer verktøy for å hjelpe deg med å administrere CS-teamet ditt også.

Vår anmeldelse

Hvis du ønsker å skalere opp CS-innsatsen og automatisere nøkkeloppgaver, er Natero et godt valg.

10. Akita – For en rekke integrasjoner

akita skjermbilde

Akita tilbyr mange nyttige funksjoner for kundesuksess . Du kan se hvordan kundene dine bruker produktet ditt med brukssporing. Du kan også se hvordan kundene utvikler seg gjennom innføringsflytene dine. Dette gir nyttig innsikt i en så viktig del av kundens livssyklus .

Men hvor Akita virkelig skinner er med sitt enorme utvalg av integrasjoner som tilbys. Den kobles til praktisk talt alle andre SaaS-verktøy i stabelen din. Mailchimp, G Suite, Stripe, Typeform, Zendesk, Slack og Intercom støttes alle sammen med hundrevis av andre.

Disse integrasjonene gjør det mulig for CS-teamet å koble Akita til deres eksisterende arbeidsflyt. Det er langt mer effektivt på denne måten.

Akita tilbyr også automatisering, slik at du kan sette opp automatiske arbeidsflyter.

Vår anmeldelse

Akita er et godt valg hvis du vil koble kundesuksess-programvaren til alle dine eksisterende verktøy.

11. CustomerSuccessBox – For å oppnå forretningsmålene dine

 

skjermbilde for kunders suksessboks

Kundesuksess er viktig, men enda mer når du vurderer effekten av det på målene for virksomheten din.

CustomerSuccessBox fokuserer på å hjelpe B2B SaaS-bedrifter med å skalere opp kundesuksessarbeidet mens de fokuserer på forretningsmål.

Du kan kombinere kundedata fra CRM og faktureringsprogramvare slik at du har full oversikt over den generelle kundetilfredsheten. Du kan også kombinere kommunikasjonsverktøyene dine slik at alle kundesamtalene dine er på ett sted.

Dette hjelper deg med å skalere opp effektivt når du skaffer deg flere kunder og utvider CS-teamet ditt.

CustomerSuccessBox fokuserer også på mersalg. Den fremhever kunder som er klare til å oppgradere, slik at CS-teamet ditt kan nå ut og prøve å avslutte salget.

Vår anmeldelse

Klar til å skalere opp kundesuksessen din? CustomerSuccessBox er blant de beste kundesuksess-programvarene rettet mot B2B SaaS-selskaper.

12. Salgsmaskin — For å automatisere CS-prosessene dine

skjermbilde av salgsmaskin

Salesmachine er et stort kundesuksessverktøy som har som mål å automatisere det meste av CS-teamets arbeidsmengde slik at de kan fokusere på å levere verdi til kunder som trenger litt mer støtte.

I stedet for å manuelt beregne og oppdatere kundehelsepoeng, vil Salesmachine håndtere det for deg. CS-teamet ditt kan da proaktivt nå ut til kunder med lav poengsum før de slutter .

Salesmachine integreres også med kommunikasjonsverktøy som e-post og Slack. Dette betyr at CSM-ene dine blir varslet når kunder har behov for ekstra støtte.

Du kan også integrere Salesmachine med andre verktøy som Hubspot eller Salesforce. Du kan deretter generere visse handlinger som skal utløses av kundehelsedata.

Vår anmeldelse

Hvis du ønsker å automatisere innsatsen for kundesuksess så mye som mulig og øke kundebevaringen, kan Salesmachine hjelpe deg å komme dit.

13. SmartKarrot — For å oppnå kundesuksess

smartkarrot dashbord

SmartKarrot er en raskt voksende kundesuksessplattform utstyrt med en kontointelligensmotor som forhindrer kundefragang og øker inntektene.

Produktet er robust, stabilt og lastet med funksjoner som kontointelligens, tidlig varslingssystem, kundehelsepoeng, analyse av produktadopsjon , berøringspunkter, automatiserte spillebøker, onboarding , tilbakemelding og mye mer.

Det gjør CSM-teamene i stand til å automatisere og skalere produktadopsjon og suksessoperasjoner på en enkel måte. Den henvender seg til ledere med sanntidsdata for å ta informerte beslutninger for adopsjonsstrategi og inntektsstyring.

Dashbordet deres er enkelt, fleksibelt og krever mindre eller ingen læringskurve. Den passer for selskaper i alle størrelser.

Vår anmeldelse

SmartKarrot er en av de best egnede kundesuksessplattformene for selskaper som ønsker å skalere opp kundesuksess og produktadopsjon på en kundesentrisk måte.

14. Brightback — For å forstå din churn

brightback skjermbilde

En av de beste måtene å unngå fremtidig kundeavgang er å forstå årsakene til din nåværende avgang. Brightback har som mål å hjelpe deg med å gjøre akkurat det.

Brightback segmenterer kundene dine basert på deres prisplan eller faktureringsperiode. Når de viser tegn til churning, vil Brightback flagge dem opp.

Det gir deretter churning kunder med en skreddersydd kanselleringsside. Denne siden vil inneholde personlig tilpassede tilbud basert på kundesegmentering. Det vil også samle tilbakemeldinger fra kunder om hvorfor de kansellerte.

Dette bidrar til å redusere churn for kunder på gjerdet, og gir CS-teamet ditt verdifull tilbakemelding fra kunder om kundens oppførsel

CS-teamet ditt vil også få varsler i sanntid slik at de kan nå ut til kunder og forhindre churn.

Vår anmeldelse

Hvis du vil forstå hvorfor kunder slutter, er Brightback en stor kundesuksess programvare å ha.

15. Profitwell Retain – For å vinne tilbake kundene dine

beholde skjermbildet

Retain er et av Profitwells produkter. Den er utformet som et forsøk i siste øyeblikk på å forbedre oppbevaring.

Retain bruker algoritmer for å finne den beste måten å vinne tilbake kunder. Dette betyr at du kan lene deg tilbake og slappe av, trygg på at Retain hjelper deg bak kulissene.

Den er også helt hvitmerket, slik at kundene dine får en jevn opplevelse. Dette er viktig på et så delikat stadium i kundens livssyklus .

Prisene deres er også rettferdige. Det er gratis opp til din nåværende gjenopprettingsgrad, og så begynner du å betale basert på ytelse utover det.

Vår anmeldelse

Hvis du leter etter et purreverktøy som lærer etter hvert, er Profitwell’s Retain en god å prøve.

16. Sherlock — Kundesuksessverktøy for praktisk innsikt

skjermbilde av sherlock

Sherlock har som mål å ta smerten ut av analyse . Den gjør dette ved å kjemme gjennom ditt vell av kundedata og trekke frem nøkkelinnsikten.

Dette kan spare CS-teamet for mye tid og krefter og gjør det enklere å begynne å gjøre forbedringer med en gang.

Sherlock hevder også å ha det eneste poengsystemet for produktengasjement. Dette systemet kombinerer ulike beregninger for engasjement , inkludert registrering og visning av en bestemt side. Den kombinerer deretter disse kundehelsepoengene for å gi hver kunde en samlet poengsum for produktengasjement .

Dette er en veldig nyttig beregning for ethvert kundesuksessteam, siden engasjement er en sterk indikator på kundetilfredshet og fremtidig kundebevaring .

Sherlock lanserte også nylig en ny AI-funksjon. AI vil se på dataene dine og gi deg samtaleinnsikt. Det er som å ha en dataforsker som konstant analyserer dataene dine og rapporterer tilbake til deg for å forbedre kundetilfredsheten.

Vår anmeldelse

Hvis du ønsker å hente ut handlingskraftig innsikt basert på kundeatferd, vil Sherlock gjøre livet mye enklere for CS-teamet ditt.

17. Churnbuster – For å bekjempe Churn

churnbuster-skjermbilde

Churnbuster er ikke som de andre verktøyene på denne listen – det er en kundesuksessplattform designet for å fokusere på et spesifikt aspekt ved churn .

I følge teamet hos Churnbuster står sviktende betalinger for 40 % av avgang. Med det i tankene har Churnbuster som mål å hjelpe med å stoppe disse mislykkede betalingene.

Den vil automatisk prøve å hente mislykkede betalinger på dine vegne. Det vil også belaste kunder når de endelig oppdaterer kortopplysningene sine.

Churnbuster gir deg også sanntids Slack-varsler. Du kan ta saken i egne hender og redusere churn hvis en høyverdikonto står i fare for churning.

Vår anmeldelse

Mens Churnbuster er mer reaktiv, og et siste forsøk på å redusere churn, er det et nyttig verktøy for kundesuksessteam å ha til rådighet.

18. ChurnZero — For en omfattende oversikt

churnzero skjermbilde

ChurnZero tilbyr all hovedfunksjonaliteten som annen kundesuksess-programvare også gir.

Du kan overvåke kundehelsepoeng, samle NPS- data, segmentere kunder , spore kundereisen og kommunisere med dem.

ChurnZeros hovedtrekk er at det gir et kommandosenter som gjør det mulig for kundesuksessteamet ditt å vite nøyaktig hva de trenger å gjøre hver dag. Dette sikrer at ingen oppgaver faller gjennom hullene.

Den tilbyr også en nyttig kommunikasjonsfunksjon. Du kan kommunisere med kundene dine i sanntid, fra innsiden av produktet. Dette forbedrer kundenes opplevelse og sikrer at meldingene dine ikke blir ignorert.

Vår anmeldelse

Hvis du trenger en omfattende kundesuksess-programvare som hjelper deg med å organisere CS-teamets innsats, trenger du ikke lete lenger enn til ChurnZero.

Hvilken kundesuksess-programvare passer for deg?

Det kan være vanskelig å velge blant alle disse kundesuksessverktøyene.

Forhåpentligvis har du nå en bedre ide om hva hver av dem har å tilby og hvilken du trenger for å oppnå suksessstrategien din.

Vi har komprimert all kundesuksess-programvare til en funksjonsmatrise, slik at du enkelt kan sammenligne dem. (Krediet går til Rachel fra Recurly som først laget sin egen funksjonsmatrise.)

Funksjonsmatrise for produkter i tidlig stadium :

Funksjonsmatrisetabell for verktøy for tidlig kundesuksess

Funksjonsmatrise for produkter i vekststadiet:

Funksjonsmatrisetabell for kundesuksessverktøy i vekststadiet

Konklusjon

Det var mye, ikke sant?

Kundesuksess er ikke et oppsett og glem den type aktivitet. Det krever kontinuerlig forbedring og kommunikasjon med kunden din.

Det er ok å føle seg overveldet av antallet kundesuksessverktøy som er tilgjengelig, men det som er viktig er å starte et sted fra.

Hvis du vil ha bedre innsikt i hvordan brukerne dine oppfører seg inne i appen, samle tilbakemeldinger på en kontekstuell måte og nå ut til kundene dine for å forbedre engasjementet, så skaff deg en Userpilot-demo og kom i gang med en gang.

 

previous post next post

Leave a comment