11 beste kundeonboarding-programvare for SaaS

Det er vanskelig å lykkes med kundene dine , ikke sant? Hvis de nye brukerne dine bruker for lang tid på å se verdien av produktet ditt, kan det hende de bare dropper og begynner å lete andre steder. Heldigvis er det mange kundeprogramvarealternativer som vil hjelpe! Vi har gjort alt det harde arbeidet for deg og satt sammen denne listen over de beste kundeprogramvarene og appene i 2023. Det er noe for alle. Fra team som ønsker å øke brukeradopsjon og aktiveringsrater, fra MVP-er og startups i tidlig stadium til skalering av SaaS-bedrifter.

Oversikt

  • Når du velger SaaS onboarding-programvare , er det viktig å vurdere om den er rettet mot tidlig fase eller skalering av SaaS-selskaper
  • Du må også finne ut om du trenger onboarding i appen, onboarding via e-post, hjelpedokumenter eller en blanding av alle tre
  • Fordelene med onboarding-verktøy inkluderer forbedret aktivering , oppbevaring og funksjonsadopsjon , samt lavere støtte- og utviklingskostnader.
  • For SaaS-bedrifter i tidlig stadium er den beste kundeonboarding-programvaren Userlist og Encharge for e-post; Help Scout, Document360 og Helpjuice for hjelpedokumenter; og HelpHero og Tooltip.io for in-app.
  • Når du velger SaaS onboarding-programvare (spesielt hvis du skalerer), se etter et kodefritt verktøy som lar deg segmentere brukere analysere deres oppførsel i appen, kommunisere med dem i appen og bygge interaktive gjennomganger .
  • For å skalere SaaS-selskaper er det beste SaaS onboarding-programvareverktøyet Userpilot.

Hva er kundeonboarding-programvare?

La oss begynne med å få definisjonene våre rett.
Når vi snakker om kundeonboarding for SaaS, refererer vi til brukeronboarding , ikke ansattes onboarding. Så hvis du leter etter måter å lære opp nye ansatte, prøv denne artikkelen i stedet .
Med “onboarding” mener vi prosessen med å lære kundene dine hvordan de kan få verdi ut av produktet ditt.
Her er noen konkrete eksempler på hvordan denne typen kundeopplæring kan se ut:
  • Et verktøytips som viser en ny funksjon som ikke er intuitiv
  • En interaktiv gjennomgang som hjelper nye brukere å forstå kjerneproduktets funksjoner, og dermed aktivere
  • En modal som oppselger et høyere kontonivå til en langvarig kunde
  • En hjelpesenter-widget som gir kunder tilgang til kunnskapsbasen din fra produktet ditt
I motsetning til vanlig forståelse, er onboarding ikke bare begrenset til de første interaksjonene nye brukere har når de registrerer seg for produktet ditt for første gang, som dette diagrammet indikerer:
Det er en pågående prosess , en som spenner over hele kundereisen. For SaaS-selskaper som virkelig får verdien av onboarding, er det ingen grunn til å ikke investere i verktøy som lærer kundene hvordan de bruker sekundære funksjoner , så vel som primære.

Vanlige trekk

Lag disse opplevelsene i appen med Userpilot, ingen koding nødvendig!
Kjernen i ethvert SaaS onboarding-programvareverktøy er UI-funksjonene som det lar deg bygge, normalt uten å kreve kode.
Eksempler kan være modaler , hotspots, drevne handlinger eller sjekklister .
Det er disse funksjonene som effektivt blir en del av det opprinnelige produktgrensesnittet ditt, og fungerer som et ekstra designlag som lærer kundene hvordan de får mest mulig ut av appen din.
De fleste onboarding-verktøyene som er verdt saltet, kommer også med analyseverktøy som lar deg måle suksessen til kundens onboarding-prosess.
Det kan for eksempel være lurt å se hvor stor prosentandel av nye brukere som fullfører produktomvisningen din , eller hvordan endring av et verktøytips fra rødt til blått påvirker antallet kunder som finner det.
Selv om kvantitative brukerdata av denne typen er nyttige, er det fortsatt et sted å snakke direkte med kundene i 2023, så du kan forvente kundeonboarding-programvare som lar deg gjøre det i selve appen din.
Så hvordan kan du forvente at et verktøy som dette flytter nålen for virksomheten din?

Fordeler med SaaS-kundeonboarding

Ansvarsfraskrivelse: hvert kundeonboardingverktøy er forskjellig og påvirker derfor SaaS-bedrifter på forskjellige måter. Det som følger er en liste over typiske fordeler du kan forvente å oppleve.
  1. Forbedre aktiveringshastigheten – sannsynligvis den viktigste onboarding-beregningen.
  2. Behold flere kunder – flere kunder blir værende lenge nok til å oppleve verdien av produktet ditt
  3. Forbedre funksjonsadopsjon – prøv å lage et verktøytips og peke det til den valgte funksjonen ved å bruke en digital adopsjonsplattform som Userpilot . Det er en god sjanse for at bruksraten vil gå opp.
  4. Reduser kundestøttevolumet – hvis en kunde står fast, er det raskere for dem å løse sitt eget problem ved å se på et verktøytips eller bla gjennom hjelpesenterwidgeten , i motsetning til å vente i kø for å snakke med en støtteagent.
  5. Reduser utviklingskostnadene – hvis du gikk glipp av det ovenfor, kan produktmarkedsførere bygge brukergrensesnittelementer med programvare uten kode som Userpilot. Det betyr at du ikke vil belaste utviklerteamet ditt med å bygge verktøytips og hotspots fra bunnen av.
Høres ganske verdifullt ut, ikke sant? La oss nå gå inn på alternativene dine.

Kriterier for valg av onboarding-programvare

Du trenger ikke at jeg ber deg se på prisen. Men hvis du vil måle verdi, bør du være oppmerksom på følgende fem faktorer:

Kan du segmentere brukerne dine?

Uten muligheten til å segmentere brukerne dine , vil du bli stående å tilby en generisk onboard-opplevelse for alle brukertyper.
Dette er en sikker måte å fremmedgjøre kundebasen din på, som vi tidligere har hevdet i denne artikkelen .
Så det aller første du bør sørge for at brukeroppstartsprosessen har er et automatisert verktøy for å dele brukere inn i segmenter.

Kan du analysere brukernes atferd?

Det nytter ikke å bygge en onboarding-prosess uten å kunne måle resultatene av innsatsen din.
Ellers, hvordan ville du vite at eventuelle produkteksperimenter du utfører er en suksess?
Så din valgte programvare må ha analysefunksjoner. En A/B-testfunksjon er spesielt viktig.

Er gjennomgangene dine genuint interaktive?

Det er noen onboarding-verktøy der ute som bare lar deg bygge produktgjennomganger ut fra verktøytips, eller som tror at en lineær produktomvisning fortsatt er en god måte å ombord på nye kunder. Se i stedet etter et verktøy som lar deg lage gjennomganger som er genuint interaktive , i den forstand at de reagerer på innspill fra kunden.
For eksempel, hvis du er et planleggingsverktøy for sosiale medier, vil du ikke at omvisningen din skal vise brukerne muligheten til å legge ut en Facebook-melding før de først hadde koblet til Facebook-kontoen sin.

Kan du kommunisere med brukerne dine i appen?

Det er enkelt å finne onboarding-programvare som spammer kundens innboks med e-postvarsler og undersøkelser, men er dette virkelig den beste løsningen?
I stedet for å risikere at brukeren din blir distrahert av innboksen deres, se i stedet etter programvare som lar deg kommunisere med dem i selve appen din.
Mikroundersøkelser er et flott middel for å gjøre dette. Undersøkelsene du sender ut kan være kvantitative (f.eks. NPS ) eller kvalitative (dvs. forklare hvorfor brukeren valgte å gjøre noe).

Er onboarding-verktøyet ditt virkelig kodefritt?

Dessverre er det onboarding-verktøy som annonserer seg selv som “kodefrie”, til tross for at de ikke er noe av den typen.
Et vanlig problem er når innebygd programvare lar deg bygge enkle brukergrensesnittelementer uten kode, men vil da kreve at du bruker avansert CSS for å lage noe mer sofistikert. Gjør due diligence nøye på forhånd, og sørg for at onboarding-programvaren gir deg det den lovet.

Kunde onboarding-programvare for SaaS i skala-trinn

Mens bedrifter i tidlig fase (mer om det nedenfor) ganske enkelt trenger å hjelpe brukere gjennom produktet, trenger SaaS-selskaper i skala mye mer. For det første, skala sceneselskaper vil kjøre langt flere onboarding-eksperimenter . Dette betyr at det er avgjørende at kundens onboarding-programvare tilbyr A/B-testing og andre former for eksperimentering. Dette skaper en mulighet for kundesuksess. Selvfølgelig kan du ikke kjøre eksperimenter uten detaljerte analyser, så det er også viktig at kundeprogramvaren gir deg dataene du trenger for å ta produktbeslutninger. Til slutt er det nyttig å ha støtte for flere produktteam, siden det er sannsynlig at forskjellige team vil jobbe med ulike deler av produktet ditt.

Customer Onboarding Software #1 – Brukerpilot

Ja, vi skal starte listen med vår egen programvare. Userpilot skiller seg fra konkurrentene ved det store utvalget av onboarding- mønstre som du kan lage uten å måtte kode. Fra modaler til verktøytips , og drevne handlinger til hotspots, alt du måtte trenge er tilgjengelig, og du kan velge å bygge noen få enkle verktøytips eller en grundig interaktiv gjennomgang (se hvorfor gjennomganger er bedre enn produktomvisninger her ). Du kan velge fra sjekklister , slideouts, modaler og mer. Det hele er kodefritt og fullt tilpassbart til bedriftens merkevarebygging.

Hvis du bruker Userpilots segmenteringsfunksjon , kan du også tilpasse gjennomgangene dine til de individuelle behovene til hvert segment.

Faktorene du kan segmentere etter inkluderer:
  • plassering
  • Enhet
  • Språk
  • Kontonivå
  • Kontoens alder
  • Firmaets e-postadresse
For å sjekke at onboarding-mønstrene du bygde treffer de valgte onboarding-beregningene, kommer Userpilot utstyrt med en kraftig analysepakke . A/B-testing og funksjonsadopsjonsseksjoner er spesielt verdifulle.

Hvis du trenger å kommunisere med kundene dine i appen, lar Userpilot deg også gjøre dette. Userpilot tilbyr NPS-undersøkelser , samt kvalitative mikroundersøkelser .

Dette betyr at du kan vurdere en gitt kundes segment, og deretter følge opp med kvalitative mikroundersøkelser dersom du trenger mer data for å underbygge deres NPS-score .

I motsetning til noen av de andre onboarding-verktøyene på markedet, er alle disse funksjonene inkludert på alle plannivåer, og den eneste koden du trenger er en liten JS-snutt under installasjonen. Alt etter det er kodefritt, noe som betyr at utviklerne dine vil kunne fokusere på komplekse tekniske problemer i stedet for å endre fargen på et verktøytips. Userpilot har alt du trenger, og prisen starter på $249 for 2500 MAUer. Få en gratis demo i dag!

Customer Onboarding Software #2 – Pendo

Pendo er mest kjent i onboarding-programvareverdenen for sine analysefunksjoner, som vi tidligere skrev om her .
Noen høydepunkter inkluderer:
  • Paths-funksjonen, som lar SaaS-selskaper visualisere alle mulige ruter inn og ut av en bestemt tilpasset hendelse .
  • Trakter, som lar deg spore fremdriften til brukere mot en forhåndsdefinert sekvens av trinn.
  • Rapporter, som viser ulike bruksberegninger , for eksempel sidevisninger.
Utfordringen fra et brukerperspektiv er at Pendo gir deg så mange grafer og datapunkter at det er vanskelig å se skogen for trærne.
Derimot er Userpilots analyse ekstremt fokusert på ett mål: å få brukerne til å ta i bruk funksjonene dine.
I tillegg til analyser gir Pendo deg også muligheten til å lage kodefrie produktomvisninger , bestående av kjente elementer som verktøytips, velkomstskjermer og suksessmeldinger.
Mens utvalget av UI-mønstre som tilbys er bra, mangler Pendos turer interaktiviteten som tilbys av konkurrenter som Userpilot. Etter en stund blir det litt repeterende lesing 3-4 lilla verktøytips på rad.
Hvis du er en massiv bedrift med penger og arbeidskraft til overs, kan det være verdt innsatsen å finne ut av Pendos klønete analyser og noe livløse produktomvisninger. Kanskje du kan tildele én analyseperson til hvert analyseverktøy?
Men for slankere SaaS-selskaper er det vanskelig å se hvordan denne klunken rettferdiggjør en prislapp på $12k-30k per år, spesielt når det er kraftigere alternativer tilgjengelig (hint: Userpilot).

Customer Onboarding Software #3 – Appcues

Som et verktøy som opprinnelig ble lansert i 2013, er Appcues den eldste onboarding-programvaren på markedet.
Til tross for sin alder er den fortsatt brukervennlig å bruke. Appcues sin Chrome-utvidelse er enkel å laste ned og installere, og i likhet med Userpilot krever den minimalt med kode for å komme i gang. Utvalget av funksjoner som tilbys av Appcues ligner også på Userpilots.
Spesielt er det vanskelig å bygge mer komplekse brukergrensesnittmønstre på Appcues uten å bruke CSS. Det er forskjellig fra Userpilot i denne forbindelse. Appcues’ analyse er enkel å bruke, og datavisualiseringene deres er godt utformet.
Så hva er fangsten? Vel, la oss bare si at det lønner seg å lese prisinformasjon nøye.
Appcues’ grunnkostnad er nøyaktig den samme som Userpilots: $249 for 2500 MAUer. Dette gir imidlertid kun tilgang til Appcues’ mest grunnleggende funksjoner, mens denne prisen på Userpilot gir deg fulle funksjoner.
Og prisen hvis du ville ha samme funksjonalitet som Userpilot? Prøv en jevn $879!

Kunde onboarding-programvare for tidlig SaaS

Startups har mye å vurdere når de tenker på kundeonboarding-programvare. Du trenger en god blanding av proaktiv og reaktiv onboarding (dette vil bli tydeligere etter hvert som vi fortsetter). Du må også vurdere ulike medier: e-post, hjelpedokumenter og meldinger i appen … Dessuten: å velge riktig onboarding-programvare er litt som å velge riktig person å gifte seg med. Hvis du tar feil avgjørelse – kan det gjøre eller ødelegge produktadopsjonsraten. Poenget er: onboarding-verktøy er veldig klissete. Når du har bygget en forseggjort introduksjonsprosess med flere e-poster, erfaringer og verktøytips, er det praktisk talt umulig å flytte det til et annet verktøy uten alt det blodet, svetten og tårene fra å bygge det fra bunnen av. Derfor – sørg for at du tenker godt over det, slik at du ikke kaster bort tid og ressurser på verktøy som ikke hjelper deg med å oppnå brukeradopsjonsveksten du jakter på.

SaaS kunde onboarding programvare for e-post

Når en kunde først begynner å bruke produktet ditt, vil de være litt usikre. De vil bruke litt tid på å leke og så forsvinner de for å gå og gjøre noe annet. E-postprogramvare vil bidra til å engasjere disse kundene og forbedre produktadopsjonsraten. Det er to forskjellige aspekter ved onboarding du må vurdere når du bruker e-post. De er proaktive og reaktive. Proaktiv onboarding er der du vet hvilken vei brukeren skal ta. Du kan deretter bruke e-post til å proaktivt veilede dem gjennom det. Reaktiv onboarding er der en bruker har utforsket produktet grundig og har aktivert. De kan ha mer detaljerte spørsmål. Slik sett er innføringsprosessen for e-post litt overflødig, med mindre du var villig til å sette opp e-postarbeidsflyter for alle mulige utfall – noe som ville være altfor tidkrevende. Så onboarding på e-post er en form for proaktiv onboarding, og disse kundeonboarding-verktøyene kan hjelpe onboarding-prosessen og bidra til å oppnå kundesuksess.

SaaS Customer Onboarding Software #4 – Brukerliste

Det første klienten onboarding-verktøyet vi vil diskutere her er Userlist. Userlist er designet for å gjøre det så enkelt som mulig å sende automatiserte onboarding-flyter via e-post eller i appen. For formålet med denne artikkelen vil vi snakke om Userlists e-postfunksjonalitet. Du kan sette opp avanserte utløsere basert på en brukers oppførsel i appen . Du kan for eksempel ønske at en innføringsprosess skal utløses når en bruker først kommer til en bestemt side i produktet ditt. Brukerlisten har et rent, enkelt brukergrensesnitt som gjør det utrolig enkelt å lage e-poster og optimerer ombordstigningsopplevelsen. Den tilbyr også segmentering, slik at du kan sende forskjellige onboarding-flyter til bestemte grupper av nye kunder. Dette er en flott måte å skreddersy onboarding-opplevelsen din til forskjellige brukstilfeller eller kunder på forskjellige stadier av brukeronboarding-reisen for å oppnå kundesuksess. Når det gjelder priser, tilbyr Userlist en flott startplan for når du er i de tidlige stadiene av utviklingen. Det koster bare $9 i måneden for ubegrensede meldinger og opptil 100 nye brukere. Prisen øker ganske mye når du oppgraderer, men totalt sett er prisene rettferdige for funksjonaliteten du får. Totalt sett er Userlist et bedre kundeonboarding-verktøy hvis du vil sette e-posten onboarding på autopilot.

Customer Onboarding Software #5 – Lad

Encharge er faktisk mye mer enn bare et e-postverktøy. Det lar deg også sende Facebook-annonser og jobbe som en del av markedsføringsstabelen din. Igjen, i forbindelse med denne artikkelen, vil jeg fokusere på e-postfunksjonalitet. Encharge har et dra-og-slipp-grensesnitt som gjør det enkelt å begynne å bygge e-postarbeidsflytene dine. Hvis du ikke har tid til å bygge dem, kan du velge mellom mange utprøvde maler hentet fra slike som Dropbox og Airtable. Du har også tilgang til avansert brukersegmentering, slik at kampanjer kun sendes til de mest relevante nye brukerne. Encharge kobles til alle favorittverktøyene dine, inkludert Segment, Intercom og Hubspot. Når det gjelder priser, starter Encharge på $49 per måned. Dette gir deg opptil 2000 abonnenter. Jeg tror det er en grei pris hvis du skal bruke markedsføringsfunksjonene som Encharge tilbyr. Hvis du bare leter etter noe for å hjelpe e-postingen din, vil jeg lede mer mot brukerlisten.

Kundeprogramvare for hjelpedokumenter

Mens onboarding via e-post er et eksempel på proaktiv onboarding, er hjelpedokumenter det motsatte – de er reaktive. Husk at reaktiv onboarding finner sted når en bruker allerede har en idé om hvordan produktet skal brukes. Noen ganger trenger de bare å svare på et spørsmål. Hjelpedokumenter er en flott måte å gi nye brukere en selvbetjent onboarding-tilnærming. De kan få tilgang til dem når og når de trenger det, noe som gjør deres onboarding-opplevelse selvstyrt. Denne neste gruppen med verktøy er utviklet for å hjelpe SaaS-bedrifter i tidlig fase med å begynne å bygge ut hjelpedokumentene sine.

SaaS Customer Onboarding Software #6 – Help Scout

Help Scout tilbyr mye flott funksjonalitet når det gjelder å lage og vedlikeholde hjelpedokumentene dine. Med en enkel artikkelredigering er det enkelt å legge til nye hjelpedokumenter i samlingen din. Help Scout hjelper deg også med å koble relevante artikler sammen og organisere dem i logiske kategorier. Hvis du foretrekker det, kan du til og med bygge inn hjelpedokumentartiklene dine et annet sted, for eksempel en side på nettstedet ditt eller til og med i selve produktet. Dette betyr at du kan gjøre hjelpedokumentene dine enda mer tilgjengelige. De tilbyr også en hjelpesenter-widget kalt Beacon som lar deg gi relevante artikler til brukerne når de engasjerer seg i produktet ditt. Help Scout starter på $20 per bruker per måned (når den faktureres årlig), noe som er omtrent på linje med andre hjelpedokumentverktøy.

SaaS Customer Onboarding Software #7 – Document360

Neste på listen vår over kundeonboarding-programvare er Document360. Hvis du bare leter etter et verktøy for å hjelpe deg med å lage hjelpedokumenter, er dette et godt valg. Den har kanskje ikke all den andre funksjonaliteten som Help Scout har, men det den tilbyr er en enkel måte å lage og administrere hjelpedokumentene dine på. Det er en enkel editor som setter fokus på skriving. Du kan deretter organisere artikler i forskjellige kategorier og seksjoner. Også viktig er muligheten til å tilpasse merkevaren for å matche din egen stil og skape konsistens. En annen interessant, potensielt nyttig funksjon er muligheten til å lage private hjelpedokumenter som er passordbeskyttet. Dette er en god måte å lage interne dokumenter for dine ansatte. Document360 starter på $49 per prosjekt per måned (faktureres årlig). Dette er litt på den dyre siden med tanke på at funksjonaliteten er litt mer begrenset enn annen kunde onboarding-programvare. Når det er sagt, hvis du vil ha den enkle tilnærmingen til å hjelpe dokumenter, kan dette fungere for deg.

Customer Onboarding Software #8 – Helpjuice

Helpjuice er det siste hjelpedokumentverktøyet på listen vår. Som de andre tilbyr den en omfattende måte å lage og vedlikeholde hjelpedokumentartiklene på. Det er en innebygd editor slik at du kan lage hjelpedokumentene dine og deretter organisere dem i en struktur som gir mening for de nye kundene dine. Mer interessant er det at Helpjuice lar teamet ditt samarbeide om hjelpedokumenter, omtrent som du kan med Google Dokumenter. Dette kan være nyttig når du først begynner å bygge ut hjelpedokumentene dine. En annen funksjon som Helpjuice tilbyr er detaljerte analyser. Dette lar deg se hva brukere søker etter, i tillegg til hvilken effekt hjelpedokumentene dine har. Helpjuice vil koste deg $120 per måned for startplanen, som gir deg tilgang til alle funksjonene for opptil 4 brukere. Det er ganske dyrt, spesielt for SaaS-selskaper i tidlig fase, så kanskje dette er en å vurdere for fremtiden.

Kunde-onboarding i appen

Den siste typen onboarding jeg vil se på er onboarding i appen. Dette refererer til all onboarding som finner sted i produktet ditt. Den inkluderer produktomvisninger, interaktive gjennomganger og andre elementer som verktøytips og sjekklister . Vi nevnte den beste onboarding-programvaren i appen for å skalere SaaS-bedrifter ovenfor, så dette er de perfekte alternativene for SaaS-selskaper i tidlig stadium som ønsker å optimalisere onboarding-opplevelsen og forbedre aktiveringen:

#9 – HelpHero

HelpHero fokuserer på å gjøre det så enkelt som mulig å legge til produktomvisninger i SaaS-produktet ditt. Den tilbyr en visuell omvisningsredigerer , som lar deg se hvordan produktomvisningen din vil se ut mens du redigerer den. Ingen kode kreves for å bygge turene , noe som betyr at du ikke trenger å bruke opp verdifull utviklingstid. Du kan tilpasse utseendet på omvisningen din slik at den passer med produktets brukergrensesnitt og merkevarebygging. I tillegg til produktomvisninger kan du legge til sjekklister til produktet ditt, slik at brukerne kan se fremgangen deres og legge til et element av gamification . Du har også muligheten til å segmentere og legge til triggere slik at bare enkelte grupper av brukere får vist en spesifikk produktomvisning . Dette hjelper deg med å implementere kontekstuell onboarding – der brukere får vist riktig budskap til rett tid – til produktet ditt. HelpHero starter på $25 per måned, som gir deg alle funksjonene for opptil 1000 månedlige aktive brukere. Dette virker som en rimelig pris for funksjonaliteten du får.

#10 – Tooltip.io

Tooltip.io er en kunde onboarding-app som sentrerer rundt meldinger i appen. Det finnes et bredt spekter av meldingstyper, inkludert verktøytips, popup-vinduer, slideouts, bannere og mer. Du kan enkelt lage disse meldingene med Chrome-utvidelsen, ingen kode kreves. Tooltip.io tilbyr også tilpasset utløsning og segmentering slik at du kan nå rett person til rett tid. Du kan også tilpasse merkevarebyggingen til meldingene du sender, for å sikre at de samsvarer med produktet ditt. Til syvende og sist kan du bygge både enkle og komplekse onboarding-flyter i appen med Tooltip.io. Det kan ta litt arbeid hvis du vil ha en grundig produktomvisning, men du får full kontroll over hvordan flyten fungerer. Prisen starter på $249 per måned. For selskaper i veldig tidlig fase kan dette være et for høyt prispunkt. Du får imidlertid mye for pengene, med opptil 100 000 månedlige aktive brukere og all funksjonaliteten som produktet har å tilby.

High-touch kundeonboarding

High-touch kundeonboarding er best egnet for høye dollaravtaler. Introduksjon av nye kunder til et produkt/tjeneste tar vanligvis fra noen uker til flere måneder. Det trenger hyppig kommunikasjon og samarbeid for å opprettholde interessentenes involvering og for å holde prosjekter på rett spor. En høy-touch kundeonboarding-programvare hjelper deg med å administrere flere kundevendte onboarding- og implementeringsprosjekter, forbedrer synlighet for ledere og hever kundeopplevelsen.

#11 – Rocketlane

Rocketlane er en kundeonboarding-programvare spesialbygget for high-touch kundeonboarding. Tenk på det som prosjektstyrings-, kommunikasjons- og samarbeidsverktøy samlet for å strømlinjeforme kundeonboarding og programvareimplementeringsprosjekter. Rocketlane har et elegant dashbord som gir synlighet og innsikt i prosjekter på tvers av organisasjonen. Den tilbyr maler som du kan bruke til å kodifisere beste praksis og lage prosjekter med bare noen få klikk. Den har også innebygde funksjoner for tidsregistrering som lar teamet ditt logge timer og gi innsyn i arbeidsmengden deres. Rocketlanes USP er dens kundesentrerte. Programvaren lar deg imponere kundene dine, gjøre livet enkelt for dem og holde dem ansvarlige gjennom hele reisen. Rocketlane tilbyr en kundeportal som du kan tilpasse for å gjenspeile merkevaren din. Portalen legger til rette for riktig deling med kunden på tvers av oppgaver, dokumenter og kommunikasjon. Kunder er nå alltid kjent med prosjektets eller oppgavestatusen og kan enkelt få tilgang til informasjon via magiske lenker. Ingen registreringer eller passord nødvendig. Også med et unikt enhetlig arbeidsområde kan du samarbeide live med kunder om dokumenter og prosjektartikler. Du kan også merke arbeid som privat eller delt for å definere hva som er synlig for hvem. Rocketlane fungerer best for SaaS-selskaper som betjener mellommarkedet og bedrifter, IT-tjenester, systemintegratorer og markedsføringsbyråer. Den starter på $19 per bruker per måned og kommer med en gratis 21-dagers prøveperiode. Det kan ikke bli enklere å akselerere tid til verdi, bringe konsistens i metodikken din og levere en 5-stjerners kundeopplevelse.

Konklusjon

Etter å ha fullført denne artikkelen, bør du nå ha en bedre forståelse av hva onboarding-programvare er og hvorfor det er verdifullt. Vi har også gitt deg et rammeverk for å avgjøre hvilken onboarding-programvare som er det beste valget for din virksomhet.
Vi håper du velger Userpilot! Den tilbyr et bredt spekter av funksjoner til en konkurransedyktig pris.
Prøveperioden er også gratis, så du har ingenting å tape ved å registrere deg for en demo i dag.

Om forfatteren

Joe er en innholdsforfatter, med flere års erfaring med å jobbe med SaaS-startups. Han er også grunnleggeren av Turing, et byrå for samtaledesign, som gjør chatboter mer menneskelige.

previous post next post

Leave a comment