Pendo-konkurrenter: Topp 5 i 2023 [In-Depth Comparison]

Pendo er en populær løsning for å forbedre produktopplevelsen, bruker onboarding , få produktanalyse og tilbakemeldinger i appen. Men hvis du leter etter de beste (og rimeligere) Pendo-konkurrentene og Pendo-alternativene der ute, fortsett å lese!

(Eller hvis du heller vil hoppe til lesedelen og chatte med oss, bestill en demo nå! )

TL;DR:

Pendo er en populær produktanalytisk, digital adopsjonsplattform og brukeronboarding-verktøy i ett for mellomstore bedrifter til bedrifter. De viktigste Pendo-konkurrentene inkluderer Userpilot, Appcues, Walkme og til en viss grad: Gainsight (på CS-fronten) og Mixpanel (for produktanalyse.)

  • Den største verdirekvisitten Pendo tilbyr er å kombinere en engasjementsbygger uten kode i appen med brukervennlige ut-av-boksen analysefunksjoner (baner, trakter og kohorter.) Analysene er fortsatt i toppklasse, men er bundet til bli forbigått av Userpilot i 2023.
  • Det største problemet med Pendo analytics er at de ikke er veldig handlingsdyktige – dashbordet oppdateres bare hver time, og du kan ikke målrette mot brukere segmentert etter tilpassede hendelser med opplevelser i appen, og heller ikke utløse opplevelser basert på brukerhandlinger i appen. Den tilbyr heller ikke nettanalyse som Google analytics.
  • Pendo gjør det mulig å samle tilbakemeldinger fra kunder med i app-undersøkelser kalt “avstemninger”. Pendo tilbyr meningsmålinger gjennom deres guider som samler tilbakemeldinger fra brukere og måler sentiment på forskjellige punkter i brukerreisen.
   Avstemninger kommer med grunnleggende funksjonalitet og er tilgjengelig på gratisplanen. Men hvis du ønsker å samle brukersentiment med NPS-undersøkelser, trenger du en betalt tilpasset plan som ikke er billig i det hele tatt
  • Pendo er et av de dyreste forretningsverktøyene et SaaS-selskap kan trenge – med en oppstartsplan som starter fra $7000 per år (betales årlig) og kontrakter mellom $25.000 og 50.000, er det kanskje ikke rimelig for mange små og mellomstore SaaS-selskaper .
  • Pendos beste alternativer inkluderer Userpilot, Walkme, Mixpanel, Appcues og Gainsight. Siden Pendo henvender seg til ulike brukstilfeller, vil valget av Pendo-alternativet avhenge av dine prioriteringer.
  • Pendos beste alternativ for brukeronboarding og engasjement i appen er Userpilot. For produktanalyse og sporing av brukeratferd – Mixpanel kan være den beste Pendo-konkurrenten. For digital adopsjon og onboarding av ansatte – kan Walkme være best, mens for mobil onboarding – appcues.

Få bedre valuta for pengene med Userpilot – et av de beste alternativene til Pendo, som kombinerer produktturbygger, digital adopsjon, analyser og en engasjementsløsning alt-i-ett.

Prøv et bedre Pendo Analytics-alternativ!

Prøv Userpilot GRATIS

 • 14 dagers prøveperiode
 • Krever ikke kredittkort

 

Før vi dykker inn i Pendo-alternativer og konkurrenter, la oss se på styrker og svakheter…

pendo-konkurrenter

Pendo fordeler

Her er hva Pendo får rett:

Programvare for dyptgående produktanalyse

Pendo er stolt av å gi deg dybdegående og likevel brukervennlige analyser (i det minste for en produktadopsjons- og digital adopsjonsplattform, sammenlignet med andre analyseverktøy.). Analysesenteret lar deg finne ut nøyaktig hva brukerne dine synes om produktet ditt, og hvordan de bruker det. Den lar deg spore brukernes reiser gjennom produktet ditt (fra mobil- og nettbaserte versjoner av applikasjonen din).

 

pendo trakter

Pendos analyse sentrerer seg rundt tre hovedtrekk: Baner, trakter og kohorter:

 • Baner viser deg alle handlingene som er utført av brukere før eller etter en bestemt hendelse. Ved å bruke stier kan du oppdage hva brukere gjør før eller etter bruk av en bestemt side, funksjon eller sporet hendelse. Du kan bare sammenligne 2 baner om gangen i Pendo. Userpilots nye brukeranalyse vil gi deg 5 veier samtidig.
 • Trakter viser deg hvor mange brukere som fullførte hvert trinn i en bestemt trakt som du forhåndsbestemte. Userpilots målfunksjon er sammenlignbar, men viser et høyere antall mål samtidig og krever færre klikk for å gjøre det.
 • Kohorter lar deg spore brukeroppbevaring over tid.
 • Rapporter lar deg spore sidevisninger, klikk, hendelser eller guidevisninger relatert til den funksjonen du ønsker. Sammenlignet med Pendos andre analysefunksjoner føles dette som forfengelighetsdata. Produktteam synes ikke det er tidkrevende å sette opp, men vanligvis mindre nyttige enn andre verktøy for å forstå brukerhandlinger.
 • Oppbevaring viser deg prosentandelen av kunder som holder seg i forhold til første gang de brukte produktet ditt. Grafen er visuelt imponerende, men mangler en kvalitativ forklaring på hvorfor brukere beholdes. Andre analyseverktøy, som Amplitude, Userpilot eller til og med Protwell’s Retain, har den funksjonaliteten. Les mer om Pendo-analyse her.

Brukersegmentering

Som en del av analysen lar Pendo deg segmentere brukerne dine på en rekke måter. Dette for å segmentere brukere betyr at du kan se hvordan ulike brukergrupper samhandler forskjellig med produktet ditt. Du kan bruke segmentering for å gi relevant onboarding til forskjellige sett med brukere.

Produktveikartlegging

Pendo har et delbart produktplanleggingsverktøy for å organisere tilbakemeldinger fra kunder og prioritere funksjoner med høy verdi. Det hjelper med å holde team på linje med den delte funksjonsplanleggingsveiledningen. Produktledere kan bare invitere andre teammedlemmer til Pendos produktplanleggingsverktøy i de høyere planene.

Ulempene med Pendo

Til tross for mange fordeler, er det fortsatt mange måter Pendo kommer til kort på.

Pendo Analytics kan ikke handles

Overraskende – kanskje til og med sjokkerende for et produktengasjementverktøy som hevder å være “alt i ett” – kan du ikke handle direkte på brukeranalysene fra Pendo i Pendo. Det er fordi Pendo ikke lar deg målrette mot brukere segmentert etter hendelser i appen med opplevelsene du har bygget i appen (f.eks. onboarding-guider). Den lar deg heller ikke utløse opplevelser basert på hendelser i appen. Dette er sannsynligvis på grunn av teknologigjeld (Pendo er også veldig treg til å gi ut nye funksjoner) – men gjør at Pendos analyser stort sett ikke er handlingsdyktige. Dette, kombinert med 1-times dataforsinkelse, lar ikke produktsjefer ta virkelig datadrevne beslutninger basert på Pendos løsning alene.

Dessuten oppdateres Pendos brukerdashbord kun én gang i timen.

Hvis du ser etter et verktøy som viser deg brukeranalyse i sanntid og lar deg utløse opplevelser i appen basert på hendelser i appen og brukeratferd i sanntid – Userpilot tilbyr disse funksjonene (og til en lavere pris). tagg også…)

Forvirrende flytbygger i appen

I 2018 tok Pendo den kontroversielle beslutningen om å skrote sin Chrome-utvidelsesbygger. Hvordan påvirker det brukervennligheten til brukerverktøyet?

Sammenlignet med Chrome-utvidelsesbaserte guidebyggere i appen for brukeronboarding som Appcues og Userpilot, får Pendo’s deg til å bygge guidene inne i dashbordet deres i stedet for på toppen av produktet ditt. Mange brukere synes dette er vanskeligere og mer forvirrende. En produktopplevelsesplattform med en bygger som lar deg lage produktomvisninger direkte på toppen av produktet ditt, kan være en bedre løsning.

Begrensede onboarding-elementer

Når det gjelder å skape en flott onboard-opplevelse, må du bruke en blanding av forskjellige UI-elementer. Disse inkluderer verktøytips, sjekklister, slideouts og mer. Pendo tilbyr begrensede onboarding-elementer, slik at du ikke alltid kan skape den beste brukerengasjementopplevelsen.

Grunnleggende stylingalternativer

Det er viktig å sikre at ombordstigningen samsvarer med utseendet og følelsen til produktet ditt. Eventuelle sammenstøt vil redusere brukerengasjementet. Pendos onboarding-elementer kan ikke tilpasses fullt ut med mindre du bruker CSS. For de som ønsker å lage onboarding-opplevelser uten kode, kan dette være et problem.

Det er forvirrende

Pendo gjør mange ting. Selv om det kan betraktes som en styrke, betyr det også at det er et ganske forvirrende produkt. Pendos blanding av analyser, tilbakemeldinger fra brukere og onboarding kan være mer enn du trenger.

Pendo-priser

Pendos priser er kun tilgjengelig for deg hvis du ber om et tilbud. Selskapet viser ikke priser på nettstedet for de høyere nivåene. Noen anmeldelser sier imidlertid at de har priser som starter på $ 20 000 – $ 25 000 per år for et enkelt produkt, og rundt $ 50 000 per år for mid-tier-pakken.

Men husk at de retter produktet mot Enterprise-bedrifter, det er trygt å si at det er på den dyre siden – vi har hørt om treårige kontrakter på $50 000 per år.

Så for mindre selskaper og startups er det kanskje ikke den best mulige løsningen.

La oss nå ta en titt på de 5 beste Pendo-konkurrentene for å se hvilken som passer best for deg.

Pendo-konkurrenter for brukeronboarding #1: brukerpilot

Userpilot er bygget for SaaS-produktvekst . I tillegg til å hjelpe deg med å gi brukerne dine en god onboarding-opplevelse, har vi også robuste brukeranalyse- og tilbakemeldingsverktøy i appen – inkludert mikroundersøkelser og NPS.

Pendo vs Userpilot: Funksjoner

Det beste med Userpilots plattform er at vi tilbyr kontekstuell onboarding. Ikke mer én størrelse passer alle gjennomganger, du kan velge å vise rett budskap til rett bruker i rett øyeblikk.

Du kan skreddersy onboarding til hver enkelt bruker, og utløse onboarding-elementer når de trenger dem – basert på brukeratferd i appen:

 

INTERAKTIV gjennomgang Userpilot

Userpilot tilbyr også full kontroll over stilen til onboarding-elementene dine. Det er absolutt INGEN koding som kreves, bare stil temaet ditt i byggeren.

For øyeblikket imøtekommer Userpilot behovene til SaaS-selskaper som ønsker å fokusere på å bygge en god onboarding-opplevelse for brukerne sine basert på hvordan brukerne deres engasjerer seg i ulike elementer i appen deres:

I Userpilot, for å se hva brukerne dine gjør inne i appen din, kan du enten sende egendefinerte hendelser, brukerattributter og hendelsesattributter, eller “tagge” bestemte brukergrensesnittelementer på grensesnittet ved hjelp av en enkel brukergrensesnittvelger og merke dem som “funksjoner” hvis bruk du vil spore:

 

funksjonsmerking i userpilot

Alt dette gjør Userpilots analyser enkle å sette opp og bruke. Du kan også enkelt segmentere brukere.

Userpilot er et av de få Pendo-alternativene som også tilbyr tilbakemeldingsalternativer i appen – NPS-undersøkelser og mikroundersøkelser:

Beste NPS-tilbakemeldingsprogramvare å bruke i 2021 [+ Hva du skal gjøre etter å ha sendt NPS-undersøkelsen din]

Til slutt – Userpilot er det eneste av Pendo-alternativene som tilbyr et ressurssenter – et selvbetjent hjelpesenter hvor brukeren kan søke etter opplevelser i appen, onboarding-videoer, hjelpedokumenter og kunnskapsbaseartikler i appen, på forespørsel :

ressurssenter-gif-i-app-støtte-kundeengasjement

Liker du det du ser så langt? Hopp på en gratis demo med oss!

Pendo vs Userpilot: Analytics

Sammenlignet med Pendos 1-times oppdateringsvindu oppdateres Userpilots dashbord for brukeranalyse i sanntid.

Mens den fortsatt er under utvikling, jobber Userpilot med en analysepakke som vil tilby mer fleksibilitet enn Pendo, samtidig som den beholder sin enkelhet med stier, trakter og kohorter:

ny brukerpilotanalyse

Pendo vs Userpilot: Priser

For 2500 månedlige aktive brukere eller mindre, belaster Userpilot deg bare $299 per måned (dette er mindre enn halvparten av Pendo-prisen). Prisen er kun basert på MAU-er, med alle funksjoner inkludert i alle planer uten noen begrensninger, uavhengig av hvor mye du betaler.

Alle Userpilot- prisplaner inkluderer:

– Alle våre funksjoner uten begrensninger

– Gratis støtte for live chat-ytelse på forespørsel (gjennomsnittlig responstid: 8 minutter!)

– 3 onboarding-samtaler med vårt kundesuksessteam

– Tilgang til live webinarer for brukere

Brukerpilot installasjon

Userpilot er en kodefri løsning og installasjonen tar minutter.

Alt du trenger å gjøre er å installere chrome-utvidelsen og legge inn en kodebit med JavaScript-kode i applikasjonen din (det kan hende du trenger utvikleren din for dette).

Det er enkelt å opprette bruker-onboarding-flyter derfra. Du kan lage opplevelser i appen med vårt enkle visuelle dra-og-slipp-redigeringsprogram :

 

Velkomstskjermundersøkelse

Det tar minutter å bygge produktomvisninger med Userpilots bygger – ingen tekniske ferdigheter kreves!

Pendo vs Userpilot Konklusjon

Userpilot er et godt valg for SaaS-selskaper som ønsker å fokusere på å tilby den best mulige onboard-opplevelsen for å øke bruksraten. Kontekstuell introduksjon og merket styling-alternativer bidrar til å sikre at brukerne dine har større sannsynlighet for å engasjere seg i produktet ditt.

Pendo på den annen side har færre onboarding-elementer og merkevarealternativer og kan være på den dyrere siden. Imidlertid tilbyr den for øyeblikket mer dybdeanalyse enn Userpilot.

Få bedre valuta for pengene med Userpilot:

Prøv et bedre Pendo Analytics-alternativ!

Prøv Userpilot GRATIS

 • 14 dagers prøveperiode
 • Krever ikke kredittkort

 

Pendo-konkurrenter for ombordstigning for ansatte: WalkMe

WalkMe var et av de første onboarding-produktene på scenen. Det har gitt bedrifter onboarding-verktøy i mange år nå.

Pendo vs. WalkMe: Funksjoner

Som du sikkert kan se fra navnet, var WalkMe en pioner når det kommer til produktgjennomganger. I disse dager fokuserer WalkMe mer på digital adopsjon, introduksjon av ansatte og adopsjon av tredjepartsapper (f.eks. Salesforce) for bedrifter.

WalkMe har imponerende kunder, som Microsoft og Paypal, så det er et godt valg for store organisasjoner.

I likhet med Pendo tilbyr WalkMe også analyser, slik at du kan bruke data til å sikkerhetskopiere avgjørelsene dine, og se hvilke områder av onboarding som trenger forbedring.

Men med WalkMe begrenser du deg når det kommer til onboarding-elementer. WalkMe mangler også andre funksjoner som produkter rettet mot SaaS tilbyr: for eksempel NPS, Resource Center eller Native Tooltips. (Btw. les ut Pendo vs Walkm e innlegget her)

Pendo vs WalkMe: Priser

WalkMe kan være veldig dyrt ($9 000 – $50 000 per år). Det er også verdt å merke seg at det er programvare på stedet og kan derfor være vanskelig å installere, og krever utviklerstøtte når du trenger å gjøre endringer i brukergrensesnittet:

WalkMe har vært et fantastisk verktøy for å levere opplæring til våre ansatte og våre kunder i et raskt tempo – slik at vi kan skreddersy deler av programvaren vår etter behov på en måte som kan leveres på forespørsel. Våre ansatte kan nå oppleve opplæring tilpasset deres individuelle roller og våre kunder kan få veiledet hjelp døgnet rundt! – Vicky K

Pendo-konkurrenter: Pendo vs WalkMe-sammendrag

WalkMe er blant de beste Pendo-konkurrentene hvis alt du trenger er tredjeparts app-gjennomganger for ombordstigning av ansatte. WalkMe-teamet oppfant dem praktisk talt, så du vet at programvaren deres fungerer. Det konkurrerer også med Pendos analyse.

Det kan imidlertid koste deg like mye som Pendo, om ikke mer, og det samme er en av de dyrere Pendo-konkurrentene.

[ Vi sammenlignet forøvrig noen WalkMe-konkurrenter her. ]

Pendo-konkurrenter for mobil #3: Appcues

pendo-konkurrenter-apper

Appcues introduserte verden for et bredt spekter av nye onboarding-elementer. Verktøytips, sjekklister og slideouts, for å nevne noen.

appcuer bygge en opplevelse trinn 2

I likhet med Userpilot kan du lage den nøyaktige onboard-opplevelsen du ønsker ved å kombinere en rekke forskjellige UI-elementer.

Imidlertid, sammenlignet med den nyere og rimeligere Userpiloten, tilbyr Appcues færre UI-elementer og bare 1 handling, mens Userpilot tilbyr 4.

I likhet med mange Pendo-konkurrenter (og Pendo selv), er den eneste måten å style onboarding-elementene på fullstendig gjennom CSS. Tilpasning av styling i appen er begrenset.

Det faktum at Appcues har eksistert så lenge, og utviklet produktet deres så mye, gjenspeiles også i prisene deres.

Pendo vs Appcues: Analytics

Sammenlignet med Pendo tilbyr Appcues begrensede analysealternativer. Dessuten – analysedashbordet oppdateres bare hver 12. time, noe som gjør det betydelig mindre enn handlingsdyktig innsikt.

Pendo vs Appcues: Priser

Appcues er definitivt et rimeligere Pendo-alternativ, og også mange integreringsalternativer, men her er fangsten: mens deres billigste plan (opptil 2500 MAU) starter på $299, begrenser Appcues funksjonaliteten i sin ‘Essentials’-plan så mye at hvis du trenger å bygge flere onboarding-flyter eller opprette mer enn 5 målgruppesegmenter, må du snart oppgradere til vekstplanen, som koster $879 per måned. Det er også bare e-poststøtte med Essentials-planen deres.

Sammendrag av Pendo vs Appcues

Appcues tilbyr en rekke onboarding-elementer, som hjelper deg å lage akkurat den produktopplevelsen du ønsker.

Til tross for dette er det ganske kostbart hvis du trenger flere kundesegmenter, brukergrensesnittmønstre eller til og med ekstra støtte med å bruke verktøyet deres.

[ Vi sammenlignet faktisk noen Appcues-konkurrenter her. ]

Pendo-konkurrenter for kundesuksess #4: Gainsight PX

pendo-konkurrenter-gainsight

Gainsight er godt aktet i en verden av kundesuksess. Deres primære produkttilbud lar deg spore kundes helsepoeng og produktbruk.

Gainsight har imidlertid nylig gått over til onboarding-programvare, med Gainsight PX. Dette gir deg muligheten til å lage onboarding-opplevelser i appen for brukerne dine.

Gainsight-produktpakken gir en potent blanding av data, analyser og onboardingverktøy. Du kan også bruke Gainsight PX til å sende ut automatiserte e-poster til brukere som bidrar til å drive produktadopsjon og engasjement.

Men hvis du ønsker å få mest mulig ut av Gainsight PX, trenger du også Gainsight. Dette kan bli dyrt ganske raskt.

Ikke bare det, men du må installere Gainsight via Salesforce. Dette er ikke et problem hvis du allerede bruker det. Hvis du ikke bruker den, må du også opprette en Salesforce-konto.

 

GPX snur dette markedet på hodet, etter min mening. Mange av engasjementsløsninger i appen tilbyr ikke også analyser – eller de tilbyr analyser kun om engasjementene, ikke det faktiske produktet. GPX snur det paradigmet ved å basere engasjementene på produktanalysene. I stedet for å skyte engasjementer ut i mørket, kan du sikre at det brukerne ser er tidsriktig og relevant for dem. – Julie P

 

Pendo vs Gainsight PX Sammendrag

Gainsight PX er en av de beste Pendo-konkurrentene, ved at den tilbyr sammenlignbare analyser og produktinnsikt. Du kan deretter bruke dataene til å forbedre produktopplevelsen din.

For å oppsummere de viktigste ulempene med Gainsight PX: For det første må du også kjøpe Gainsight for å få mest mulig ut av PX. Dette kan bli kostbart. For det andre må du integrere Gainsight PX via Salesforce, så du trenger en Salesforce-konto hvis du ikke har en allerede.

Pendo-konkurrenter for dybdegående produktanalyse – #5: Mixpanel

 

pendo-konkurrenter-mixpanel

 

 

Når det gjelder å lære hvordan og hvorfor brukerne dine engasjerer seg i produktet ditt, så er det vanskelig å finne et bedre analyseverktøy enn Mixpanel.

Tusenvis av toppbedrifter, som Samsung og Expedia, brukte Mixpanel for sin dybdeanalyse.

Mixpanel bruker datavitenskapelige teknikker, for eksempel “look-alike modellering”. Disse gir deg innsikt i brukernes atferd. Kombinert med big data-analyse vil dette gi deg alt du trenger å vite om hvordan brukerne dine oppfører seg.

Disse uvurderlige innsiktene er det som gjør Mixpanel til et av de mest nyttige alternativene til Pendo for konkurrenter. Hvis du ønsket å bruke Pendo for sine analytiske verktøy, så er Mixpanel alternativet for deg.

Når det gjelder å handle på den innsikten du samler, kommer Mixpanel imidlertid til kort. Du må pare den med et onboarding-verktøy som Userpilot.

Hvis du har en mindre brukerbase, trenger du kanskje ikke også detaljnivået som Mixpanel gir. Mindre selskaper kan også slite med å rettferdiggjøre kjøp av to produkter (en for produktvekst, en for produktanalyse).

«Vi bruker Mixpanel for å holde styr på trakten vår og sørge for at vi har spikret hvert element (innhenting, aktivering, oppbevaring). Med Mixpanel kan du følge ulike kohorter av brukere og lage trakter for å se hvor brukerne dine faller av; dette hjelper deg med å identifisere flaskehalsene dine og fikse dem raskt. Å kunne sende kundene meldinger fra verktøyet er også et stort pluss!» – Cherie Foo, innholdsteam på UpLead

Pendo vs Mixpanel Sammendrag

Mixpanel er utvilsomt den beste programvaren når det kommer til å spore produktbruk. Den lar deg forstå hvorfor brukerne dine oppfører seg som de gjør. Den overgår Pendos analyse, og innsikten du samler kan forvandle produktet ditt til det bedre.

Men Mixpanel tilbyr ikke mye i måten å handle på denne innsikten. Sjansen er stor for at du må kombinere Mixpanel med en av de andre Pendo-konkurrentene for å skape den beste produktopplevelsen for brukerne dine.

Så hvilken av disse Pendo-konkurrentene passer for deg?

Hvert SaaS-selskap vil ha forskjellige behov. Produktene vi dekket i denne artikkelen er blant de beste Pendo-konkurrentene, men det er viktigere at du velger den som passer best for dine behov.

 

Få Userpilot for bedre onboarding-opplevelser:

Userpilots kontekstuelle onboarding betyr at du kan tilpasse onboarding-flyter til spesifikke brukersegmenter. Du kan utløse elementer på de nøyaktige tidspunktene når de trengs. Dette gir den best mulige produktopplevelsen for brukerne dine og kan bidra til å øke brukeraktivering , funksjonsadopsjon og engasjement .

Skaff deg WalkMe for ansatt onboarding:

WalkMe fokuserer mer på introduksjon av ansatte og adopsjon av tredjepartsapper (f.eks. Salesforce) for bedrifter. De har ganske imponerende kunder, som Microsoft og Paypal, så det er et godt valg for store organisasjoner.

I likhet med Pendo tilbyr WalkMe også analyser, slik at du kan bruke data til å sikkerhetskopiere avgjørelsene dine, og se hvilke områder av onboarding som trenger forbedring.

Appcues:

Appcues tilbyr flere UI-elementer enn Pendo , inkludert verktøytips, hotspots og slideouts. Dette lar deg lage den nøyaktige onboard-opplevelsen du trenger. Appcues er imidlertid dyrere enn Userpilot med færre funksjoner og støtte på Essentials-planen deres.

Gainsight PX:

Gainsight er hovedsakelig kjent for sitt Customer Success-produkt. Deres nye produkt, Gainsight PX, er veldig effektivt når det brukes sammen med deres primære produkt. For kundesuksess er dette veldig verdifullt .

Få Mixpanel for produktanalyse:

Du kan ikke slå Mixpanel når det kommer til produktanalyse . Innsikten som Mixpanel gir vil hjelpe deg å forstå ikke bare hvordan brukere engasjerer seg i produktet ditt, men hvorfor.

Og det er det!

Vi håper denne veiledningen har hjulpet deg med å forstå de viktigste forskjellene mellom de beste Pendo+-alternativene og konkurrentene nedenfor. Nå har du en bedre ide om hva som er riktig for din bedrift.

Hvis du vurderer Userpilot , vil vi gjerne vise deg rundt!

previous post next post

Leave a comment