Pendo Konkurrenter: Top 5 i 2023 [In-Depth Comparison]

Pendo er en populær løsning til forbedring af produktoplevelsen, brugernes onboarding, produktanalyser og feedback i appen. Men hvis du leder efter de bedste (og billigste) Pendo konkurrenter og Pendo alternativer derude, så læs videre!

(Eller hvis du hellere vil springe over til læsedelen og chatte med os, kan du bestille en demo nu!)

TL;DR:

Pendo er en populær produktanalyse, digital adoptionsplatform og et værktøj til brugeroprettelse i ét til mellemstore virksomheder og virksomheder. De vigtigste konkurrenter til Pendo er Userpilot, Appcues, Walkme og til en vis grad også Pendo: Gainsight (på CS-fronten) og Mixpanel (til produktanalyse).

    • Den største værdi, som Pendo tilbyder, er kombinationen af en no-code in-app engagement builder med brugervenlige out-of-the-box analysefunktioner (stier, tragtmodeller og kohorter).) Analyserne er stadig i topklasse, men vil helt sikkert blive overhalet af Userpilot i 2023.
    • Det største problem med Pendo-analyser er, at de ikke er særlig handlingsorienterede – dashboardet opdateres kun hver time, og du kan ikke målrette brugere segmenteret efter brugerdefinerede begivenheder med oplevelser i appen eller udløse oplevelser baseret på brugerens handlinger i appen. Den tilbyder heller ikke webanalyser som Google Analytics.
    • Pendo giver mulighed for at indsamle kundefeedback med undersøgelser i appen kaldet “polls”. Pendo tilbyder afstemninger gennem deres vejledninger, som indsamler brugerfeedback og måler stemningen på forskellige punkter i brugerrejsen.
      Afstemninger leveres med grundlæggende funktionalitet og er tilgængelige på den gratis plan. Men hvis du vil indsamle brugernes følelser med NPS-undersøgelser, skal du bruge et betalt tilpasset abonnement, som ikke er helt billigt.
    • Pendo er et af de dyreste forretningsværktøjer, som en SaaS-virksomhed kan få brug for – med en startplan fra 7.000 dollars om året (betalt årligt) og kontrakter på mellem 25.000 og 50.000 dollars er det måske ikke overkommeligt for mange små og mellemstore SaaS-virksomheder.
    • Pendos bedste alternativer omfatter Userpilot, Walkme, Mixpanel, Appcues og Gainsight. Da Pendo henvender sig til forskellige brugssituationer, afhænger valget af Pendo-alternativet af dine prioriteter.
    • Pendos bedste alternativ til brugernes onboarding og engagement i appen er Userpilot. Til produktanalyser og sporing af brugeradfærd er Mixpanel måske den bedste Pendo-konkurrent. Til digital adoption og onboarding af medarbejdere er Walkme måske bedst, mens Appcues er bedst til mobil onboarding.

Få mere værdi for pengene med Userpilot – et af de bedste alternativer til Pendo, der kombinerer produkttur builder, digital adoption, analyser og en løsning til engagement alt-i-én.

Prøv et bedre Pendo Analytics-alternativ!

Prøv Userpilot GRATIS

  • 14 dages prøveperiode
  • Intet kreditkort påkrævet

 

Før vi dykker ned i Pendo alternativer og konkurrenter, skal vi se på dets styrker og svagheder…

pendo-konkurrenter

Pendo Fordele

Her er, hvad Pendo gør rigtigt:

Software til dybdegående produktanalyse

Pendo er stolt af at give dig dybdegående og alligevel brugervenlige analyser (i det mindste for en produktadoption og digital adoptionsplatform sammenlignet med andre analyseværktøjer). Analysecentret giver dig mulighed for at finde ud af præcis, hvad dine brugere mener om dit produkt, og hvordan de bruger det. Det giver dig mulighed for at spore dine brugeres rejse gennem dit produkt (fra mobile og webbaserede versioner af din applikation).

 

pendo tragte

Pendos analyser er centreret omkring tre hovedfunktioner: Paths, Funnels og Cohorts:

  • Stierne viser dig alle de handlinger, som brugerne har foretaget før eller efter en bestemt begivenhed. Ved hjælp af stier kan du finde ud af, hvad brugerne gør før eller efter at have brugt en bestemt side, funktion eller sporet begivenhed. Du kan kun sammenligne 2 stier ad gangen i Pendo. Userpilots nye brugeranalyser giver dig 5 veje på samme tid.
  • Funnels viser dig, hvor mange brugere der har gennemført hvert trin i en bestemt tragt, som du har fastlagt på forhånd. Userpilots funktion Mål er sammenlignelig, men viser et større antal mål på én gang og kræver færre klik for at gøre det.
  • Kohorter giver dig mulighed for at spore brugertilbageholdelse over tid.
  • Rapporter giver dig mulighed for at spore sidevisninger, klik, begivenheder eller guidevisninger relateret til den ønskede funktion. Sammenlignet med Pendos andre analysefunktioner føles dette som forfængelige data. Produktteams finder dem ikke tidskrævende at opsætte, men de er typisk mindre nyttige end andre værktøjer til at forstå brugernes handlinger.
  • Fastholdelse viser dig, hvor stor en procentdel af kunderne der bliver hængende i forhold til første gang, de brugte dit produkt. Grafen er visuelt imponerende, men mangler en kvalitativ forklaring på, hvorfor brugerne bliver fastholdt. Andre analyseværktøjer som Amplitude, Userpilot eller endda Protwells Retain har denne funktionalitet.Læs mere om Pendo Analytics her.

Segmentering af brugere

Som en del af analysen giver Pendo dig mulighed for at segmentere dine brugere på en række forskellige måder. Ved at segmentere brugerne kan du se, hvordan forskellige grupper af brugere interagerer forskelligt med dit produkt. Du kan bruge segmentering til at levere relevant onboarding til forskellige grupper af brugere.

Kortlægning af produktveje

Pendo har et produktplanlægningsværktøj, der kan deles, til at organisere kundefeedback og prioritere funktioner af høj værdi. Det hjælper med at holde teamene på linje med den fælles guide til planlægning af funktioner. Produktchefer kan kun invitere andre teammedlemmer til Pendos værktøj til produktplanlægning i de højere planer.

Ulemperne ved Pendo

På trods af mange fordele er der stadig mange måder, hvorpå Pendo ikke kan klare sig godt nok.

Pendo Analytics er ikke brugbare

Overraskende nok – måske endda chokerende for et produktinddragelsesværktøj, der hævder at være “alt i ét” – kan du ikke handle direkte på brugeranalyser fra Pendo i Pendo. Det skyldes, at Pendo ikke giver dig mulighed for at målrette brugere segmenteret efter begivenheder i appen med de oplevelser i appen, du har bygget i den (f.eks. onboarding-guides). Det giver dig heller ikke mulighed for at udløse oplevelser baseret på begivenheder i appen. Dette skyldes sandsynligvis teknisk gæld (Pendo er også meget langsom til at frigive nye funktioner) – men det gør Pendos analyser stort set ubrugelige. Dette kombineret med den 1 times dataforsinkelse gør det ikke muligt for produktcheferne at træffe virkeligt datadrevne beslutninger baseret på Pendos løsning alene.

Desuden opdateres Pendos bruger dashboard kun én gang i timen.

Hvis du leder efter et værktøj, der viser dig brugeranalyser i realtid og giver dig mulighed for at udløse oplevelser i appen baseret på begivenheder i appen og brugeradfærd i realtid – så tilbyder Userpilot disse funktioner (og til en lavere pris…)

Forvirrende flow builder i appen

I 2018 traf Pendo den kontroversielle beslutning om at skrotte sin Chrome-udvidelsesbygger. Hvordan påvirker det brugervenligheden af deres værktøj til brugerindføring?

Sammenlignet med Chrome-udvidelsesbaserede in-app-guide builders til brugerindføring såsom Appcues og Userpilot, får Pendo dig til at bygge vejledningerne inde i deres dashboard i stedet for oven på dit produkt. Mange brugere finder dette vanskeligere og mere forvirrende. En produktoplevelsesplatform med en builder, der giver dig mulighed for at oprette produktrundvisninger direkte oven på dit produkt, kan være en bedre løsning.

Begrænsede elementer til indskoling

Når du skal skabe en god onboarding-oplevelse, skal du bruge en blanding af forskellige brugergrænsefladeelementer. Disse omfatter værktøjstips, tjeklister, slideouts og meget mere. Pendo tilbyder begrænsede onboarding-elementer, så du kan ikke altid skabe den bedste brugerengagementoplevelse.

Grundlæggende stylingmuligheder

Det er vigtigt at sikre, at din onboarding passer til dit produkts udseende og følelse. Eventuelle sammenstød vil mindske brugernes engagement. Pendos onboarding-elementer kan ikke tilpasses fuldt ud, medmindre du bruger CSS. For dem, der ønsker at skabe onboarding-oplevelser uden kode, kan dette være et problem.

Det er forvirrende

Pendo gør mange ting. Selv om det kan betragtes som en styrke, betyder det også, at det er et ret forvirrende produkt. Pendos blanding af analyser, brugerfeedback og onboarding er måske mere, end du har brug for.

Prisfastsættelse for Pendo

Pendos priser er kun tilgængelige for dig, hvis du beder om et tilbud. Virksomheden oplyser ikke priserne på sit websted for de højere niveauer. Nogle anmeldelser siger dog, at de har priser, der starter ved 20.000-25.000 dollars om året for et enkelt produkt og omkring 50.000 dollars om året for en mellemklassepakke.

Men husk på, at de henvender sig til virksomheder, og det er sikkert at sige, at det er til den dyre side – vi har hørt om 3-årige kontrakter til 50.000 dollars om året.

Så for mindre virksomheder og nystartede virksomheder er det måske ikke den bedst mulige løsning.

Lad os nu tage et kig på de 5 største konkurrenter til Pendo for at se, hvilken der passer bedst til dig.

Pendos konkurrenter til brugerstyring #1: Userpilot

Userpilot er bygget til vækst af SaaS-produkter. Ud over at hjælpe dig med at give dine brugere en fantastisk onboarding-oplevelse har vi også robuste brugeranalyser og værktøjer til feedback i appen – herunder mikroundersøgelser og NPS.

Pendo vs Userpilot: Funktioner

Det bedste ved Userpilots platform er, at vi tilbyder kontekstuel onboarding. Du kan nu vælge at vise det rigtige budskab til den rigtige bruger på det rigtige tidspunkt.

Du kan skræddersy din onboarding til hver enkelt bruger og udløse onboarding-elementer, når de har brug for dem – baseret på brugeradfærd i appen:

 

INTERAKTIV gennemgang Userpilot

Userpilot giver også fuld kontrol over stilen af dine onboarding-elementer. Der kræves absolut INGEN kodning, du skal bare style dit tema i builderen.

Userpilot er i øjeblikket rettet mod SaaS-virksomheder, der ønsker at fokusere på at opbygge en fantastisk onboarding-oplevelse for deres brugere baseret på, hvordan deres brugere engagerer sig i forskellige elementer af deres app:

I Userpilot kan du se, hvad dine brugere gør i din app, ved enten at videregive brugerdefinerede begivenheder, brugerattributter og begivenhedsattributter eller ved at “tagge” visse brugergrænsefladeelementer på frontend ved hjælp af en simpel brugergrænsefladevælger og markere dem som “funktioner”, hvis brug du ønsker at spore:

 

mærkning af funktioner i userpilot

Alt dette gør Userpilots analyser nemme at opsætte og bruge. Du kan også nemt segmentere brugerne.

Userpilot er et af de få Pendo-alternativer, der også tilbyder feedbackmuligheder i appen – NPS-undersøgelser og mikroundersøgelser:

Den bedste NPS-feedback-software til brug i 2021 [+ Hvad skal du gøre efter at have sendt din NPS-undersøgelse]

Endelig er Userpilot det eneste af Pendo-alternativerne, der tilbyder et ressourcecenter – et selvbetjeningshjælpecenter, hvor brugeren kan søge efter erfaringer i appen, onboarding-videoer, hjælpedokumenter og vidensbaseartikler i appen, on-demand:

resource-center-gif-i-app-støtte-kunder-engagement

Kan du lide det, du har set indtil videre? Få en gratis demo hos os!

Pendo vs Userpilot: Analytics

Sammenlignet med Pendos opdateringsvindue på 1 time opdateres Userpilots brugeranalysedashboard i realtid.

Userpilot er stadig under udvikling, men arbejder på en analysepakke, der vil tilbyde mere fleksibilitet end Pendo, samtidig med at den bevarer sin enkelhed med stier, tragtesystemer og kohorter :

ny userpilot-analyse

Pendo vs Userpilot: Prisfastsættelse

For 2500 månedlige aktive brugere eller mindre koster Userpilot dig kun 299 $ om måneden (det er mindre end halvdelen af prisen for Pendo). Prissætningen er kun baseret på MAU’er, og alle funktioner er inkluderet i alle abonnementer uden begrænsninger, uanset hvor meget du betaler.

Alle
Userpilot
prisplaner omfatter:

– Alle vores funktioner uden nogen begrænsninger

– Gratis on-demand live chat performance support (gennemsnitlig svartid: 8 minutter!)

– 3 onboarding-samtaler med vores Customer Success-team

– Adgang til brugernes live webinarer

Installation af Userpilot

Userpilot er en løsning uden kode, og installationen tager få minutter.

Alt du skal gøre er at installere Chrome-udvidelsen og indsætte et stykke JavaScript-kode i din applikation (du skal muligvis bruge din udvikler til dette).

Det er nemt at oprette brugertilpasningsstrømme derfra. Du kan oprette oplevelser i appen med vores enkle visuelle træk og slip-editor:

 

Undersøgelse af velkomstskærmen

Det tager få minutter at bygge produktbesøg med Userpilots builder – ingen tekniske færdigheder er nødvendige!

Pendo vs Userpilot Konklusion

Userpilot er et godt valg for SaaS-virksomheder, der ønsker at fokusere på at levere den bedst mulige onboarding-oplevelse for at øge deres adoptionsrater. Kontekstuel onboarding og brandede stylingmuligheder er med til at sikre, at dine brugere er mere tilbøjelige til at bruge dit produkt.

Pendo har på den anden side færre onboarding-elementer og branding-muligheder og kan være lidt dyrere. Den tilbyder dog i øjeblikket mere dybdegående analyser end Userpilot.

Få mere værdi for dine penge med Userpilot:

Prøv et bedre Pendo Analytics-alternativ!

Prøv Userpilot GRATIS

  • 14 dages prøveperiode
  • Intet kreditkort påkrævet

 

Pendo Konkurrenter til Onboarding af medarbejdere: WalkMe

WalkMe var et af de første onboarding-produkter på markedet. De har nu i årevis leveret værktøjer til virksomheder med onboarding-værktøjer.

Pendo vs. WalkMe: Funktioner

Som du sikkert kan se på navnet, var WalkMe en pioner inden for produktgennemgange. I disse dage fokuserer WalkMe mere på digital adoption, introduktion af medarbejdere og vedtagelse af tredjepartsapps (f.eks. Salesforce) for virksomheder.

WalkMe har imponerende kunder som Microsoft og Paypal, så det er et godt valg for store organisationer.

Ligesom Pendo tilbyder WalkMe også analyser, så du kan bruge data til at bakke dine beslutninger op og se, hvilke områder af din onboarding der skal forbedres.

Med WalkMe er du dog begrænset, når det gælder onboarding-elementer. WalkMe mangler også andre funktioner, som produkter rettet mod SaaS tilbyder: f.eks. NPS, ressourcecenter eller native tooltips. (Btw. læs Pendo vs Walkmeindlæg her)

Pendo vs WalkMe: Prisfastsættelse

WalkMe kan være meget dyrt (9.000 – 50.000 dollars om året). Det er også værd at bemærke, at det er on-premise-software, og at det derfor kan være svært at installere, og at det kræver support fra udviklere, når du skal foretage ændringer i brugergrænsefladen:

WalkMe har været et fantastisk værktøj til at levere uddannelse til vores personale og vores kunder i et hurtigt tempo – det giver os mulighed for at skræddersy dele af vores software efter behov på en måde, der kan leveres efter behov. Vores medarbejdere kan nu få træning, der er skræddersyet til deres individuelle roller, og vores kunder kan få vejledt hjælp døgnet rundt! – Vicky K

Pendo Konkurrenter: Pendo vs WalkMe Resumé

WalkMe er blandt de bedste konkurrenter til Pendo, hvis du kun har brug for gennemgange af apps fra tredjepartsapps til indskoling af medarbejdere. WalkMe-holdet har praktisk talt opfundet dem, så du ved, at deres software virker. Den kan også konkurrere med Pendos analyser.

Det kan dog koste lige så meget som Pendo, hvis ikke mere, og er derfor en af de dyrere konkurrenter til Pendo.

[
Vi har i øvrigt sammenlignet nogle WalkMe-konkurrenter her.
]

Pendo-konkurrenter til mobil #3: Appcues

pendo-competitors-appcues

Appcues introducerede verden til en lang række nye onboarding-elementer. Tooltips, tjeklister og slideouts, for blot at nævne nogle få.

appcues opbygning af en oplevelse trin 2

Ligesom med Userpilot kan du skabe præcis den onboarding-oplevelse, du ønsker, ved at kombinere en række forskellige brugergrænsefladeelementer.

Men sammenlignet med den nyere og billigere Userpilot tilbyder Appcues færre brugerfladeelementer og kun 1 handling, mens Userpilot tilbyder 4.

Ligesom mange af Pendos konkurrenter (og Pendo selv) er den eneste måde at style dine onboarding-elementer fuldstændigt på CSS. Tilpasning af styling i appen er begrænset.

At Appcues har eksisteret i så lang tid og har udviklet deres produkt så meget, afspejles også i deres prisfastsættelse.

Pendo vs Appcues: Analytics

Sammenlignet med Pendo tilbyder Appcues begrænsede analysemuligheder. Desuden opdateres dens analytiske dashboard kun hver 12. time, hvilket gør det betydeligt mindre end brugbar indsigt.

Pendo vs Appcues: Prisfastsættelse

Appcues er helt sikkert et mere overkommeligt Pendo-alternativ, og der er også masser af integrationsmuligheder, men her er hagen: Mens deres billigste plan (op til 2.500 MAU’er) starter ved $299, begrænser Appcues funktionaliteten i deres “Essentials”-plan så meget, at hvis du har brug for at bygge yderligere onboarding-flow eller oprette mere end 5 målgruppesegmenter, skal du snart opgradere til Growth Plan, som koster $879 om måneden. Der er også kun e-mailsupport med deres Essentials-plan.

Sammenfatning af Pendo vs Appcues

Appcues tilbyder en række onboarding-elementer, så du kan skabe præcis den produktoplevelse, du ønsker.

På trods af dette er det ret dyrt, hvis du har brug for flere kundesegmenter, brugergrænseflademønstre eller endda ekstra support til at bruge deres værktøj.

[
Vi har faktisk sammenlignet nogle af Appcues konkurrenter her.
]

Pendo-konkurrenter til kundesucces #4: Gainsight PX

pendo-competitors-gainsight

Gainsight er velanset i verden af Customer Success. Deres primære produkt giver dig mulighed for at spore kundernes sundhedsscore og produktbrug.

Gainsight har imidlertid for nylig taget skridtet ind i onboarding-software med Gainsight PX. Dette giver dig mulighed for at skabe onboarding-oplevelser i appen for dine brugere.

Gainsight-produktpakken indeholder en effektiv blanding af data, analyser og værktøjer til indføring. Du kan også bruge Gainsight PX til at sende automatiserede e-mails til brugerne, som hjælper med at fremme produktets accept og engagement.

Men hvis du vil have mest muligt ud af Gainsight PX, skal du også bruge Gainsight. Det kan hurtigt blive dyrt.

Ikke nok med det, men du skal også installere Gainsight via Salesforce. Det er ikke noget problem, hvis du allerede bruger det. Hvis du ikke bruger det, skal du også oprette en Salesforce-konto.

 

GPX vender dette marked på hovedet, efter min mening. Mange løsninger til engagement i apps tilbyder ikke også analyser – eller de tilbyder kun analyser af engagementet og ikke af selve produktet. GPX vender dette paradigme ved at basere engagementerne på produktanalyser. I stedet for at skyde engagementer ud i mørket kan du sikre, at det, brugerne ser, er aktuelt og relevant for dem. – Julie P

 

Sammenfatning af Pendo vs Gainsight PX

Gainsight PX er en af de bedste konkurrenter til Pendo, da den tilbyder sammenlignelige analyser og produktindsigter. Du kan derefter bruge disse data til at forbedre din produktoplevelse.

For at opsummere de vigtigste ulemper ved Gainsight PX: For det første skal du også købe Gainsight for at få det bedste ud af PX. Dette kan være dyrt. For det andet skal du integrere Gainsight PX via Salesforce, så du skal have en Salesforce-konto, hvis du ikke allerede har en.

Pendo Konkurrenter Til dybdegående produktanalyse – #5: Mixpanel

 

pendo-competitors-mixpanel

 

 

Når det drejer sig om at lære, hvordan og hvorfor dine brugere bruger dit produkt, er det svært at finde et bedre analyseværktøj end Mixpanel.

Tusindvis af topvirksomheder, såsom Samsung og Expedia, har brugt Mixpanel til deres dybdegående analyser.

Mixpanel anvender datalogiske teknikker som f.eks. “look-alike-modellering”. Disse giver dig indsigt i dine brugeres adfærd. Kombineret med big data-analyser giver det dig alt, hvad du behøver at vide om, hvordan dine brugere opfører sig.

Det er disse uvurderlige indsigter, der gør Mixpanel til et af de mest nyttige alternativer til Pendo for konkurrenter. Hvis du ønsker at bruge Pendo på grund af dets analyseværktøjer, er Mixpanel et godt alternativ til dig.

Men når det kommer til at handle på den indsigt, du får, er Mixpanel ikke helt tilfredsstillende. Du skal kombinere det med et onboarding-værktøj som Userpilot.

Hvis du har en mindre brugerbase, har du måske ikke brug for den detaljeringsgrad, som Mixpanel giver. Mindre virksomheder kan også have svært ved at retfærdiggøre at købe to produkter (et til produktvækst og et til produktanalyse).

“Vi bruger Mixpanel til at holde styr på vores tragt og sikre os, at vi har styr på hvert enkelt element (køb,
aktivering
, tilbageholdelse). Med Mixpanel kan du følge forskellige grupper af brugere og oprette tragtmodeller for at se, hvor dine brugere falder fra. Dette hjælper dig med at identificere dine flaskehalse og hurtigt rette dem. Det er også et stort plus at kunne sende dine kunder beskeder fra værktøjet!” – Cherie Foo, indholdsteam hos UpLead

Sammenfatning af Pendo vs Mixpanel

Mixpanel er ubestrideligt den bedste software, når det gælder sporing af produktbrug. Det giver dig mulighed for at forstå, hvorfor dine brugere opfører sig, som de gør. Det overgår Pendos analyser, og den indsigt, du indsamler, kan ændre dit produkt til det bedre.

Mixpanel tilbyder dog ikke meget til at handle på disse indsigter. Det er sandsynligt, at du skal kombinere Mixpanel med en af de andre Pendo-konkurrenter for at skabe den bedste produktoplevelse for dine brugere.

Så hvilken af disse Pendo konkurrenter er den rigtige for dig?

Hver enkelt SaaS-virksomhed har forskellige behov. De produkter, vi har beskrevet i denne artikel, er blandt de bedste konkurrenter til Pendo, men det er vigtigere, at du vælger det produkt, der passer bedst til dine behov.

 

Få Userpilot til bedre onboarding-oplevelser:

Userpilots kontekstuelle onboarding betyder, at du kan tilpasse onboarding-flowet til specifikke brugersegmenter. Du kan udløse elementer på præcis de tidspunkter, hvor der er brug for dem. Det giver dine brugere den bedst mulige produktoplevelse og kan bidrage til at øge brugeraktivering, accept af funktioner og engagement.

Få WalkMe til onboarding af medarbejdere:

WalkMe fokuserer mere på introduktion af medarbejdere og vedtagelse af apps fra tredjeparter (f.eks. Salesforce) for virksomheder. De har ret imponerende kunder, såsom Microsoft og Paypal, så det er et godt valg for store organisationer.

Ligesom Pendo tilbyder WalkMe også analyser, så du kan bruge data til at bakke dine beslutninger op og se, hvilke områder af din onboarding der skal forbedres.

Ansøgninger:

Appcues tilbyder flere brugergrænsefladeelementer end Pendo, herunder værktøjstip, hotspots og slideouts. Dette giver dig mulighed for at skabe præcis den onboarding-oplevelse, du har brug for. Appcues er dog dyrere end Userpilot og har færre funktioner og mindre support på deres Essentials-plan.

Gainsight PX:

Gainsight er primært kendt for sit Customer Success-produkt. Deres nye produkt, Gainsight PX, er meget effektivt, når det bruges sammen med deres primære produkt. For Customer Success er dette super værdifuldt.

Få Mixpanel til produktanalyse:

Du kan ikke slå Mixpanel, når det kommer til produktanalyser. Den indsigt, som Mixpanel giver dig, hjælper dig ikke kun med at forstå, hvordan brugerne bruger dit produkt, men også hvorfor de bruger det.

Og det er det!

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at forstå de vigtigste forskelle mellem de bedste Pendo+-alternativer og konkurrenterne nedenfor. Nu har du en bedre idé om, hvilken der er den rigtige for din virksomhed.

Hvis du overvejer at bruge Userpilot, vil vi meget gerne vise dig rundt!

previous post next post

Leave a comment