Pendo Concurrenten: Top 5 van 2023 [In-Depth Comparison]

Pendo is een populaire oplossing voor het verbeteren van productervaringen, onboarding van gebruikers, het verkrijgen van productanalyses en in-app feedback. Maar als je op zoek bent naar de beste (en meer betaalbare) Pendo concurrenten en Pendo alternatieven die er zijn, lees dan verder!

(Of als u liever het leesgedeelte overslaat en met ons praat, boek dan nu een demo).

TL;DR:

Pendo is een populair product analytic, digitaal adoptieplatform en user onboarding tool in één voor middelgrote tot grote bedrijven. De belangrijkste Pendo concurrenten zijn Userpilot, Appcues, Walkme, en tot op zekere hoogte: Gainsight (op CS gebied) en Mixpanel (voor product analytics).

    • De grootste meerwaarde die Pendo biedt, is de combinatie van een in-app engagement builder zonder code met gebruiksvriendelijke out-of-the-box analysefuncties (paden, trechters en cohorten). De analyses zijn nog steeds van topklasse, maar zullen in 2023 zeker worden ingehaald door Userpilot.
    • Het grootste probleem met Pendo analytics is dat ze niet erg bruikbaar zijn – het dashboard wordt slechts elk uur bijgewerkt, en je kunt je niet richten op gebruikers gesegmenteerd door aangepaste gebeurtenissen met in-app ervaringen, noch ervaringen triggeren op basis van gebruikersacties in-app. Het biedt ook geen web analytics zoals Google analytics.
    • Pendo maakt het mogelijk om feedback van klanten te verzamelen met in app enquêtes genaamd “polls”. Pendo biedt peilingen aan via hun gidsen die gebruikersfeedback verzamelen en het sentiment peilen op verschillende punten in het gebruikerstraject.
      Polls worden geleverd met basisfunctionaliteit en zijn beschikbaar op het gratis plan. Als u echter gebruikerssentiment wilt verzamelen met NPS-enquêtes, hebt u een betaald plan op maat nodig dat helemaal niet goedkoop is.
    • Pendo is een van de duurste bedrijfsmiddelen die een SaaS-bedrijf nodig heeft – met een opstartplan vanaf $7000 per jaar (jaarlijks betaald) en contracten tussen $25.000 en 50.000, is het misschien niet betaalbaar voor veel kleine tot middelgrote SaaS-bedrijven.
    • De beste alternatieven van Pendo zijn Userpilot, Walkme, Mixpanel, Appcues en Gainsight. Aangezien Pendo zich richt op verschillende gebruikssituaties, zal de keuze van het Pendo alternatief afhangen van uw prioriteiten.
    • Het beste alternatief van Pendo voor user onboarding en in-app engagement use case is Userpilot. Voor productanalyse en het volgen van gebruikersgedrag – Mixpanel is misschien wel de beste Pendo concurrent. Voor Digital Adoption en Employee Onboarding – Walkme zou het beste kunnen zijn, terwijl voor Mobile Onboarding – Appcues.

Krijg meer waar voor je geld met Userpilot – een van de beste alternatieven voor Pendo, die product tour builder, digitale adoptie, analytics en een engagement oplossing in één combineert.

Probeer een beter Pendo Analytics alternatief!

Probeer Userpilot GRATIS uit

  • 14 dagen uitproberen
  • Geen creditcard nodig

 

Voordat we duiken in Pendo alternatieven en concurrenten, laten we eens kijken naar de sterke en zwakke punten…

pendo-concurrenten

Voordelen van Pendo

Dit is wat Pendo goed doet:

Diepgaande productanalysesoftware

Pendo gaat er prat op u diepgaande en toch eenvoudig te gebruiken analytics te bieden (althans voor een Product Adoption en Digital Adoption platform, in vergelijking met andere analytics tools). Met het analysecentrum kunt u precies nagaan wat uw gebruikers van uw product vinden en hoe ze het gebruiken. Hiermee kunt u het traject van uw gebruikers door uw product volgen (van mobiele en webgebaseerde versies van uw applicatie).

 

pendo trechters

De analyses van Pendo concentreren zich rond drie hoofdkenmerken: Paden, trechters en cohorten:

  • Paden tonen alle acties die gebruikers voor of na een bepaalde gebeurtenis hebben ondernomen. Met paden kunt u ontdekken wat gebruikers doen voor of na het gebruik van een specifieke pagina, functie of gevolgde gebeurtenis. U kunt slechts 2 paden tegelijk vergelijken in Pendo. Userpilot’s nieuwe gebruikersanalyse geeft je 5 paden tegelijk.
  • Funnels tonen je hoeveel gebruikers elke fase van een specifieke funnel, die je vooraf hebt bepaald, hebben voltooid. De functie Doelen van Userpilot is vergelijkbaar, maar toont een groter aantal doelen tegelijk en vereist minder klikken om dat te doen.
  • Met cohorten kunt u de retentie van gebruikers in de tijd volgen.
  • Met rapporten kunt u paginabezoeken, kliks, gebeurtenissen of gidsweergaven met betrekking tot de gewenste functie bijhouden. Vergeleken met de andere analysefuncties van Pendo voelt dit als ijdele data. Productteams vinden ze niet tijdrovend om in te stellen, maar doorgaans minder nuttig dan andere hulpmiddelen om de acties van gebruikers te begrijpen.
  • Retentie toont u het percentage klanten dat blijft hangen ten opzichte van de eerste keer dat ze uw product gebruikten. De grafiek is visueel indrukwekkend maar mist een kwalitatieve uitleg over waarom gebruikers behouden blijven. Andere analysetools, zoals Amplitude, Userpilot of zelfs Protwell’s Retain, hebben die functionaliteit.Lees hier meer over Pendo analytics.

Segmentatie van gebruikers

Als onderdeel van de analytics kunt u met Pendo uw gebruikers op verschillende manieren segmenteren. Door gebruikers te segmenteren kunt u zien hoe verschillende groepen gebruikers anders met uw product omgaan. U kunt segmentatie gebruiken om verschillende groepen gebruikers relevante onboarding aan te bieden.

Product Road Mapping

Pendo heeft een deelbare productplanningstool om klantenfeedback te organiseren en prioriteit te geven aan hoogwaardige functies. Het helpt teams op één lijn te blijven met de gedeelde functieplanningsgids. Productmanagers kunnen alleen in de hogere plannen andere teamleden uitnodigen voor Pendo’s product roadmapping tool.

De nadelen van Pendo

Ondanks de vele voordelen, zijn er nog genoeg manieren waarop Pendo tekortschiet.

Pendo Analytics zijn niet bruikbaar

Verrassend – misschien zelfs schokkend voor een product engagement tool die beweert “alles in één” te zijn – je kunt niet direct handelen op de gebruikersanalyses van Pendo in Pendo. Dat komt omdat je met Pendo geen gebruikers kunt targeten die zijn gesegmenteerd op in-app gebeurtenissen met de in-app ervaringen die je erin hebt gebouwd (bijvoorbeeld onboarding gidsen). Je kunt er ook geen ervaringen mee activeren op basis van in-app gebeurtenissen. Dit komt waarschijnlijk door technische schuld (Pendo is ook erg traag met het uitbrengen van nieuwe functies) – maar maakt de analyses van Pendo vrijwel niet bruikbaar. Dit, in combinatie met de 1 uur durende datavertraging, laat productmanagers niet toe om echt datagedreven beslissingen te nemen op basis van de oplossing van Pendo alleen.

Bovendien wordt het gebruikersdashboard van Pendo slechts eenmaal per uur bijgewerkt.

Als u op zoek bent naar een tool die u in real-time gebruikersanalyses toont en waarmee u in realtime in-app ervaringen kunt triggeren op basis van in-app gebeurtenissen en gebruikersgedrag – Userpilot biedt deze functies (en nog tegen een lager prijskaartje ook…)

Verwarrende in-app flow builder

In 2018 nam Pendo de controversiële beslissing om zijn Chrome-extensiebouwer te schrappen. Hoe beïnvloedt dat de bruikbaarheid van zijn onboarding tool?

Vergeleken met op Chrome-extensies gebaseerde in-app guide builders voor user onboarding zoals Appcues en Userpilot, laat Pendo je de guides bouwen in hun dashboard in plaats van bovenop je product. Veel gebruikers vinden dit moeilijker en verwarrender. Een platform voor productbeleving met een builder waarmee u producttours direct bovenop uw product kunt maken, kan een betere oplossing zijn.

Beperkte Onboarding-elementen

Om een goede inwerkervaring te creëren, moet je een mix van verschillende UI-elementen gebruiken. Deze omvatten tooltips, checklists, slideouts en meer. Pendo biedt beperkte onboarding elementen, dus je kunt niet altijd de beste user engagement ervaring creëren.

Basis styling opties

Het is belangrijk dat uw onboarding overeenkomt met de look en feel van uw product. Elke botsing zal de betrokkenheid van de gebruiker verminderen. Pendo’s onboarding elementen kunnen niet volledig worden aangepast, tenzij je CSS gebruikt. Voor wie onboarding-ervaringen wil creëren zonder code, kan dit een probleem zijn.

Het is verwarrend.

Pendo doet veel dingen. Hoewel dat als een sterk punt kan worden beschouwd, betekent het ook dat het een tamelijk verwarrend product is. Pendo’s mix van analyses, gebruikersfeedback en onboarding kan meer zijn dan je nodig hebt.

Pendo prijzen

Pendo’s prijzen zijn alleen beschikbaar voor u als u een offerte aanvraagt. Het bedrijf vermeldt geen prijzen op zijn site voor de hogere niveaus. Volgens sommige beoordelingen beginnen de prijzen echter bij $20.000-$25.000 per jaar voor een enkel product, en rond $50.000 per jaar voor het mid-tier pakket.

Maar aangezien zij hun product richten op ondernemingen, is het veilig om te zeggen dat het aan de dure kant is – we hebben gehoord van driejarige contracten van 50.000 dollar per jaar.

Dus voor kleinere bedrijven en starters is het misschien niet de best mogelijke oplossing.

Laten we nu eens kijken naar de top 5 Pendo concurrenten om te zien welke het beste bij u past.

Pendo concurrenten voor User Onboarding #1: Userpilot

Userpilot is gebouwd voor de groei van SaaS-producten. Behalve dat we u helpen een geweldige onboarding-ervaring voor uw gebruikers te bieden, hebben we ook robuuste gebruikersanalyses en in-app feedback tools – inclusief micro-enquêtes en NPS.

Pendo vs Userpilot: Kenmerken

Het beste aan het platform van Userpilot is dat we contextuele onboarding aanbieden. Geen one size fits all walkthroughs meer, u kunt kiezen om de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste gebruiker te tonen.

U kunt uw onboarding afstemmen op elke individuele gebruiker en onboarding-elementen activeren wanneer zij die nodig hebben – op basis van gebruikersgedrag in de app:

 

INTERACTIVE walkthrough Userpilot

Userpilot biedt ook volledige controle over de styling van uw onboarding-elementen. Er is absoluut GEEN codering nodig, gewoon uw thema stylen in de bouwer.

Momenteel richt Userpilot zich op de behoeften van SaaS-bedrijven die zich willen richten op het bouwen van een geweldige onboarding-ervaring voor hun gebruikers op basis van hoe hun gebruikers omgaan met verschillende elementen van hun app:

In Userpilot kunt u, om te zien wat uw gebruikers in uw app doen, ofwel aangepaste gebeurtenissen, gebruikersattributen en gebeurtenisattributen doorgeven, ofwel bepaalde UI-elementen op de voorkant “taggen” met behulp van een eenvoudige UI-selector en ze markeren als “functies” waarvan u het gebruik wilt volgen:

 

functiemarkering in userpilot

Dit alles maakt de analytics van Userpilot eenvoudig in te stellen en te gebruiken. U kunt gebruikers ook gemakkelijk segmenteren.

Userpilot is een van de weinige Pendo alternatieven die ook in-app feedback opties bieden – NPS enquêtes en microsurveys:

Beste NPS Feedback Software om te gebruiken in 2021 [+ Wat te doen na het versturen van uw NPS-enquête].

Tot slot – Userpilot is de enige van de Pendo alternatieven die een Resource Center aanbiedt – een self-serve help hub waar de gebruiker in-app ervaringen, onboarding video’s, help documenten en kennisbank artikelen in-app, on-demand kan zoeken:

resource-center-gif-in-app-ondersteuning-klant-engagement

Bevalt het je wat je tot nu toe ziet? Doe een gratis demo met ons!

Pendo vs Userpilot: Analytics

Vergeleken met het 1-uur updatevenster van Pendo, werkt het dashboard voor gebruikersanalyse van Userpilot in real-time bij.

Userpilot werkt momenteel nog aan een analytische suite die meer flexibiliteit zal bieden dan Pendo, terwijl de eenvoud van paden, trechters en cohorten behouden blijft:

nieuwe userpilot analytics

Pendo vs Userpilot: Prijzen

Voor 2500 maandelijkse actieve gebruikers of minder rekent Userpilot slechts $299 per maand (dit is minder dan de helft van de prijs van Pendo). De prijzen zijn alleen gebaseerd op MAU’s, met alle functies inbegrepen in alle plannen zonder beperkingen, ongeacht hoeveel u betaalt.

Alle
Userpilot
prijsplannen zijn inclusief:

– Al onze functies zonder beperkingen

– Gratis on-demand live chat performance support (gemiddelde reactietijd: 8 minuten!)

– 3 inwerkgesprekken met ons Klanten succesteam

– Toegang tot gebruikers live webinars

Userpilot Installatie

Userpilot is een no-code oplossing en de installatie duurt enkele minuten.

Het enige wat u hoeft te doen is de chrome extensie te installeren en een stukje JavaScript code in uw applicatie te plaatsen (mogelijk heeft u uw ontwikkelaar hiervoor nodig).

Vanaf daar is het creëren van onboarding flows voor gebruikers eenvoudig. U kunt in-app ervaringen creëren met onze eenvoudige visuele drag and drop editor:

 

Welkomstscherm onderzoek

Het duurt enkele minuten om producttours te bouwen met de Userpilot builder – geen technische vaardigheden vereist!

Pendo vs Userpilot Conclusie

Userpilot is een uitstekende keuze voor SaaS-bedrijven die zich willen richten op het bieden van de best mogelijke onboarding-ervaring om hun adoptiegraad te verhogen. Contextuele onboarding en branded stylingopties helpen ervoor te zorgen dat uw gebruikers uw product eerder zullen gebruiken.

Pendo daarentegen heeft minder onboarding elementen en branding opties en kan aan de duurdere kant zijn. Het biedt momenteel echter meer diepgaande analyses dan Userpilot.

Krijg meer waar voor uw geld met Userpilot:

Probeer een beter Pendo Analytics alternatief!

Probeer Userpilot GRATIS uit

  • 14 dagen uitproberen
  • Geen creditcard nodig

 

Pendo Concurrenten voor Werknemer Onboarding: WalkMe

WalkMe was een van de eerste onboardingproducten. Het voorziet bedrijven al jaren van onboarding tools.

Pendo vs. WalkMe: Kenmerken

Zoals u waarschijnlijk uit de naam kunt opmaken, was WalkMe een pionier op het gebied van product walkthroughs. Tegenwoordig richt WalkMe zich meer op de digitale adoptie, employee onboarding en third-party app (bijv. Salesforce) adoptie voor ondernemingen.

WalkMe heeft indrukwekkende klanten, zoals Microsoft en Paypal, dus het is een goede keuze voor grote organisaties.

Net als Pendo biedt WalkMe ook analyses, zodat u gegevens kunt gebruiken om uw beslissingen te onderbouwen en te zien welke gebieden van uw onboarding moeten worden verbeterd.

Met WalkMe ben je echter beperkt als het gaat om onboarding elementen. WalkMe mist ook andere functies die producten gericht op SaaS wel bieden: bijvoorbeeld NPS, Resource Center of Native Tooltips. (Btw. lees Pendo vs Walkmepost hier)

Pendo vs WalkMe: Prijzen

WalkMe kan erg duur zijn ($ 9.000 – $ 50.000 per jaar). Het is ook vermeldenswaard dat het on-premise software is en dus moeilijk te installeren kan zijn, en ondersteuning van ontwikkelaars vereist wanneer u wijzigingen in uw UI moet aanbrengen:

WalkMe is een geweldig hulpmiddel geweest om onze medewerkers en klanten in een snel tempo training te geven, zodat we delen van onze software naar behoefte kunnen aanpassen op een manier die op verzoek kan worden geleverd. Onze medewerkers kunnen nu een opleiding op maat volgen en onze klanten kunnen de klok rond begeleid worden! – Vicky K

Pendo Concurrenten: Pendo vs WalkMe Samenvatting

WalkMe is een van de beste Pendo concurrenten als je alleen maar walkthroughs van derden nodig hebt voor het inwerken van werknemers. Het WalkMe team heeft ze praktisch uitgevonden, dus je weet dat hun software werkt. Het wedijvert ook met de analyses van Pendo.

Het kan u echter evenveel kosten als Pendo, zo niet meer, en is dus een van de duurdere concurrenten van Pendo.

[
Overigens hebben we hier enkele WalkMe concurrenten vergeleken.
]

Pendo Concurrenten voor Mobiel #3: Appcues

pendo-concurrenten-appcues

Appcues heeft de wereld kennis laten maken met een groot aantal nieuwe onboarding elementen. Tooltips, checklists en slideouts, om er maar een paar te noemen.

appcues bouwen van een ervaring stap 2

Net als Userpilot kunt u precies de onboarding-ervaring creëren die u wilt door een reeks verschillende UI-elementen te combineren.

In vergelijking met het nieuwere en meer betaalbare Userpilot biedt Appcues echter minder UI-elementen en slechts 1 actie, terwijl Userpilot er 4 biedt.

Ook, zoals veel Pendo concurrenten (en Pendo zelf), is de enige manier om je onboarding elementen volledig te stylen via CSS. In-app styling aanpassing is beperkt.

Het feit dat Appcues al zo lang bestaat, en hun product zo sterk heeft ontwikkeld, wordt ook weerspiegeld in hun prijsstelling.

Pendo vs Appcues: Analytics

Vergeleken met Pendo biedt Appcues beperkte analysemogelijkheden. Bovendien – zijn analytische dashboard wordt slechts om de 12 uur bijgewerkt, waardoor het aanzienlijk minder dan bruikbare inzichten biedt.

Pendo vs Appcues: Prijzen

Appcues is zeker een meer betaalbaar Pendo alternatief, en ook veel integratie opties, maar hier is het addertje onder het gras: terwijl hun goedkoopste plan (tot 2.500 MAU’s) begint bij $299, beperkt Appcues de functionaliteit in zijn ‘Essentials’ plan zozeer dat als je extra onboarding flows moet bouwen of meer dan 5 audience segmenten moet creëren, je al snel moet upgraden naar het Growth Plan, dat $879 per maand kost. Er is ook alleen e-mail ondersteuning bij hun Essentials plan.

Pendo vs Appcues Samenvatting

Appcues biedt een scala aan onboarding-elementen, waarmee je precies de productervaring kunt creëren die je wilt.

Desondanks is het vrij duur als je meer klantsegmenten, UI-patronen of zelfs extra ondersteuning nodig hebt bij het gebruik van hun tool.

[
We hebben hier enkele concurrenten van Appcues vergeleken.
]

Pendo Concurrenten voor Klanten Succes #4: Gainsight PX

pendo-concurrenten-zicht

Gainsight is welbekend in de wereld van Customer Success. Met hun primaire productaanbod kunt u de gezondheidsscores van klanten en het productgebruik bijhouden.

Gainsight, echter, heeft onlangs de stap gezet naar onboarding software, met Gainsight PX. Dit geeft u de mogelijkheid om in-app onboarding ervaringen te creëren voor uw gebruikers.

De Gainsight product suite biedt een krachtige mix van gegevens, analyses en onboarding tools. U kunt Gainsight PX ook gebruiken om geautomatiseerde e-mails naar gebruikers te sturen die helpen om productadoptie en -betrokkenheid te stimuleren.

Als u echter het meeste uit Gainsight PX wilt halen, dan heeft u ook Gainsight nodig. Dit kan snel duur worden.

Niet alleen dat, maar u moet Gainsight installeren via Salesforce. Dit is geen probleem als je het al gebruikt. Als u het niet gebruikt, moet u ook een Salesforce-account aanmaken.

 

GPX zet deze markt naar mijn mening op zijn kop. Veel in-app engagement oplossingen bieden niet ook analytics – of ze bieden alleen analytics over de engagements, niet over het eigenlijke product. GPX draait dat paradigma om door de afspraken te baseren op de productanalyses. In plaats van engagementen af te schieten in het donker, kunt u ervoor zorgen dat wat gebruikers te zien krijgen tijdig en relevant voor hen is. – Julie P

 

Pendo vs Gainsight PX Samenvatting

Gainsight PX is een van de beste concurrenten van Pendo, omdat het vergelijkbare analyses en productinzichten biedt. U kunt de gegevens vervolgens gebruiken om uw productervaring te verbeteren.

Om de belangrijkste nadelen van Gainsight PX samen te vatten: ten eerste moet u ook Gainsight kopen om PX optimaal te benutten. Dit kan duur zijn. Ten tweede moet u Gainsight PX integreren via Salesforce, dus u heeft een Salesforce account nodig als u die nog niet heeft.

Pendo concurrenten Voor diepgaande productanalyse – #5: Mixpanel

 

pendoconcurrenten-mixpanel

 

 

Als het erom gaat te leren hoe en waarom uw gebruikers uw product gebruiken, is het moeilijk een betere analysetool te vinden dan Mixpanel.

Duizenden topbedrijven, zoals Samsung en Expedia, hebben Mixpanel gebruikt voor haar diepgaande analyses.

Mixpanel maakt gebruik van data science technieken, zoals “look-alike modeling”. Deze geven u inzicht in het gedrag van uw gebruikers. In combinatie met big data analytics geeft dit u alles wat u moet weten over hoe uw gebruikers zich gedragen.

Deze onschatbare inzichten maken Mixpanel tot een van de nuttigste alternatieven voor Pendo voor concurrenten. Als u Pendo wilde gebruiken voor zijn analytische tools, dan is Mixpanel het alternatief voor u.

Wanneer het aankomt op het handelen naar de inzichten die u verzamelt, schiet Mixpanel echter tekort. Je moet het koppelen aan een inwerkprogramma zoals Userpilot.

Als u een kleiner gebruikersbestand hebt, hebt u misschien ook niet het detailniveau nodig dat Mixpanel biedt. Kleinere ondernemingen kunnen het ook moeilijk hebben om de aankoop van twee producten (één voor productgroei, één voor productanalyse) te rechtvaardigen.

“Wij gebruiken Mixpanel om onze funnel bij te houden en ervoor te zorgen dat we elk element (acquisitie,
activering
, retentie). Met Mixpanel kun je verschillende cohorten van gebruikers volgen en funnels maken om te zien waar je gebruikers afvallen; dit helpt je om je knelpunten te identificeren en deze snel op te lossen. Je klanten berichten kunnen sturen vanuit de tool is ook een enorm pluspunt!” – Cherie Foo, Content Team bij UpLead

Pendo vs Mixpanel Samenvatting

Mixpanel is onbetwistbaar de beste software als het gaat om het bijhouden van productgebruik. Het laat u begrijpen waarom uw gebruikers zich gedragen zoals ze doen. Het overtreft de analyses van Pendo, en de inzichten die u verzamelt kunnen uw product ten goede veranderen.

Mixpanel biedt echter weinig mogelijkheden om die inzichten te benutten. De kans is groot dat u Mixpanel moet combineren met een van de andere Pendo concurrenten om de beste productervaring voor uw gebruikers te creëren.

Welke van deze Pendo concurrenten is geschikt voor u?

Elk SaaS-bedrijf zal andere behoeften hebben. De producten die we in dit artikel behandelen behoren tot de beste Pendo concurrenten, maar het is belangrijker dat u de best passende kiest voor uw behoeften.

 

Gebruik Userpilot voor betere inwerkervaringen:

Userpilot’s contextuele onboarding betekent dat u onboarding flows kunt aanpassen aan specifieke gebruikerssegmenten. U kunt elementen activeren op de exacte momenten dat ze nodig zijn. Dit zorgt voor de best mogelijke productervaring voor uw gebruikers en kan de activering van gebruikers, het gebruik van functies en de betrokkenheid vergroten.

Ontvang WalkMe voor het inwerken van werknemers:

WalkMe richt zich meer op onboarding van werknemers en adoptie van apps van derden (bijv. Salesforce) voor ondernemingen. Ze hebben behoorlijk indrukwekkende klanten, zoals Microsoft en Paypal, dus het is een goede keuze voor grote organisaties.

Net als Pendo biedt WalkMe ook analyses, zodat u gegevens kunt gebruiken om uw beslissingen te onderbouwen en te zien welke gebieden van uw onboarding moeten worden verbeterd.

Appcues:

Appcues biedt meer UI-elementen dan Pendo, waaronder tooltips, hotspots en slideouts. Zo kunt u precies de onboarding-ervaring creëren die u nodig hebt. Appcues is echter duurder dan Userpilot met minder functies en ondersteuning op hun Essentials plan.

Gainsight PX:

Gainsight is vooral bekend om zijn Customer Success product. Hun nieuwe product, Gainsight PX, is zeer effectief wanneer het gebruikt wordt in combinatie met hun primaire product. Voor Customer Success is dit super waardevol.

Koop Mixpanel voor productanalyse:

Mixpanel is onverslaanbaar als het gaat om productanalyse. De inzichten die Mixpanel biedt, helpen u niet alleen te begrijpen hoe gebruikers met uw product omgaan, maar ook waarom.

En dat is het!

We hopen dat deze gids je heeft geholpen om de belangrijkste verschillen tussen de onderstaande top Pendo+ alternatieven en concurrenten te begrijpen. Nu hebt u een beter idee van wat geschikt is voor uw bedrijf.

Als u Userpilot overweegt, leiden we u graag rond!

next post

Leave a comment