10 beste tools voor gebruikersbetrokkenheid voor SaaS in 2023

12 Best User Engagement Tools to Improve Retention in SaaS

Vandaag delen we met u de 10 beste klantbetrokkenheidssoftware voor SaaS en belichten we de beste use-cases voor elk ervan.

Laten we er meteen in duiken!

TL;DR

    • Een customer engagement tool is software die uw interactie met gebruikers vergemakkelijkt en helpt de klantervaring te verbeteren.
    • Customer engagement platforms worden gebruikt voor verschillende soorten engagement zoals onboarding van gebruikers, self-service ondersteuning via live chat, bots en in-app resource centers, marketing automation en andere vormen van gepersonaliseerde engagement.
    • Met de beste tools voor klantbetrokkenheid kunt u feedback van klanten verzamelen via enquêtes en microsurveys, klantgedrag analyseren en in-app of via verschillende communicatiekanalen met uw gebruikers communiceren.
    • Customer engagement platforms die het proberen waard zijn: Userpilot, Heap, Mixpanel, Pendo, Hotjar, Productboard, Drip, Drift, Slack
    • Userpilot is de beste alles-in-één tool om betrokkenheid en adoptie te stimuleren

Wat wordt bedoeld met gebruikersbetrokkenheid?

Gebruikersbetrokkenheid is het proces van het faciliteren van interacties met uw SaaS-gebruikers om de klantervaring te verbeteren. Het optimaliseren van gebruikersbetrokkenheid stimuleert retentie, verbetert klantentrouw, klantervaring en stimuleert uiteindelijk uw klanten om zich verder met uw product bezig te houden en uw product te adopteren.

Laten we voor een voorbeeld van goede gebruikersbetrokkenheid uitgaan van het idee om micro-video’s te gebruiken bij het inwerken van gebruikers!

Wat is een instrument voor klantenbetrokkenheid?

Een customer engagement tool is een softwareplatform gericht op het verbeteren van de klantrelatie met uw bedrijf via verschillende soorten engagement zoals onboarding van gebruikers, klantenondersteuning, klantsucces, self-service ondersteuning, enz.

Het gebruik van een customer engagement tool kan uw klantervaring verbeteren door uw klantinteracties meer contextueel, gepersonaliseerd en relevant te maken.

Wat heb je nodig in tools voor gebruikersbetrokkenheid?

Als we het hebben over klantbetrokkenheid, hebben we het over luisteren naar je gebruikers en vervolgens reageren.

Het gaat om het gesprek dat je met hen voert.

In wezen zijn er drie belangrijke componenten als het gaat om relatiebeheer. Sommige door ons genoemde hulpmiddelen kunnen alle drie deze componenten omvatten, terwijl andere zich slechts op één ervan kunnen richten.

Analyseren van klantgedrag (kwantitatieve analyse)

Waar vinden uw gebruikers waarde in uw product, welke functies gebruiken ze, waar lopen ze vast, waar vallen ze af? De juiste tool voor gedragsanalyse moet u helpen om in de gegevens te duiken, maar ook om dat gedrag om te zetten in bruikbare feedback.

Verzamelen van kwalitatieve feedback

Directe, bruikbare feedback krijgen om uw productervaring te verbeteren is uiterst waardevol. Dit kan soms echter zeer tijdrovend zijn en vereist dat u gebruikers op het juiste moment ondervraagt. Sommige van de hieronder genoemde tools hebben in-app micro-enquêtes om de klanttevredenheid te meten, die gericht kunnen worden op de juiste mensen van wie u feedback wilt.

Communiceren met uw gebruikers

Of het nu gaat om in-app of het gebruik van een platform van derden om de interactie met de klant te vergemakkelijken, het is aan de producteigenaren om proactief te blijven en de conversatie gaande te houden.

Afhankelijk van wat uw onmiddellijke productbehoeften zijn, kunt u bepaalde onderdelen meer prioriteit geven dan andere. Over het algemeen raden wij aan uw kwalitatieve feedbacksystemen in te voeren nadat u aan de hand van uw kwantitatieve gegevens de belangrijkste pijnpunten hebt geïdentificeerd.

Wat maakt de ene tool voor gebruikersbetrokkenheid beter dan de andere?

Nou, om te beginnen moeten ze diepgaand zijn.

Je moet meer kunnen zien dan alleen paginabezoeken en klikken. Het juiste customer engagement platform moet u helpen het gedrag van uw gebruikers te begrijpen. Bovendien moet de tool die u kiest u ook in staat stellen te experimenteren, te testen en te werken aan engagementdoelstellingen, zodat u uw productervaring voortdurend kunt verbeteren.

Ze moeten ook snel en gemakkelijk uitvoerbaar zijn.

SaaS-bedrijven, vooral starters in een vroeg stadium, hebben beperkte middelen. Soms is het beter de tool te kiezen die het snelst en gemakkelijkst te implementeren is, dan het dure, superrobuuste platform dat eeuwig duurt om te leren.

Ten slotte moeten ze goed passen bij het team dat ze gebruikt.

Customer engagement is een belangrijk onderdeel van uw productstrategie en omvat meerdere teams zoals Product en Customer Success. Deze teams hebben echter vaak verschillende vaardigheden en behoeften. Voordat u een hulpmiddel kiest, moet u zich afvragen wie het gaat gebruiken. Hebben ze eenvoudig te begrijpen visuals, specifieke e-mailintegraties, enz. nodig?

Met dat alles in gedachten, laten we in onze lijst duiken!

De beste alles-in-één tool voor gebruikersbetrokkenheid – Userpilot:

Noem ons bevooroordeeld, maar wij vinden dat Userpilot een vermelding verdient op deze lijst van de beste customer engagement software voor SaaS.

Uw in-app berichten zijn een belangrijk onderdeel van de communicatie met uw klanten en de betrokkenheid bij uw product. Uw inwerkstromen zijn daar een belangrijk onderdeel van.

dashboard gebruikerspilot

Met Userpilot kunt u gemakkelijk boeiende onboarding-flows in uw product inbouwen, zonder dat er code nodig is.

Dit helpt u om retentie te stimuleren, klantentrouw te verbeteren, klantervaring te verbeteren en moedigt uw klanten aan om zich op een dieper niveau met uw product bezig te houden en uw product te adopteren.

Userpilot biedt ook NPS-enquêtes, zodat u direct binnen uw product feedback van klanten kunt verzamelen en de klanttevredenheid kunt meten.

userpilot NPS dashboard

Zo verzamelt u waardevolle feedback die u kunt gebruiken om uw onboarding aan te passen en de klantbetrokkenheid te vergroten.

Naast onboarding en NPS biedt Userpilot ook productanalyses. U kunt uw gebruikers groeperen in segmenten, op basis van hoe zij uw product gebruiken.

userpilot-segmentatie-dashboard

U kunt vergelijken wat deze verschillende segmenten in uw product doen, en verschillende berichten naar verschillende groepen sturen.

U kunt bijvoorbeeld een welkomstscherm gebruiken en gebruikers segmenteren op basis van hun antwoorden, en vervolgens voor elk van hen verschillende inwerkpaden samenstellen op basis van hun specifieke behoeften.

welkomstscherm-gebouwd-met-userpilot

OPMERKING: Userpilot zal in de nabije toekomst nog meer analysefunctionaliteit toevoegen. Plan een demo met ons team en krijg een volledig overzicht van hoe Userpilot u kan helpen uw klanten te binden en uw SaaS te laten groeien.

Als totaaloplossing is Userpilot een duidelijke keuze.

Waarom kiezen voor Userpilot?

Userpilot is echt gebruiksvriendelijk en heeft een lage leercurve. Ik gebruik Userpilot voor onze onboarding van nieuwe gebruikers, maar je kunt het ook voor tal van andere toepassingen gebruiken om de gebruikersadoptie en de betrokkenheid bij je product te vergroten. Het kostte me minder dan een uur om mijn eerste ervaring te creëren en op onze productiesite te implementeren.” – Nik K

User Engagement Tools #2 – Heap: Voor het analyseren van gedrag

heap dashboard

Mixpanel is al een tijdje de marktleider, maar nu is er een nieuwe jongen op het blok, en zijn naam is Heap.

Heap is een hulpmiddel voor productanalyse dat alle gebruikersinteracties vastlegt en analyseert zonder te wachten op gegevens of verzendcode. Grote bedrijven als Twilio en Cloudflare gebruiken deze softwareoplossing voor klantbetrokkenheid om beter te begrijpen hoe hun gebruikers met hun producten omgaan.

Heap is trots op zijn bruikbaarheid. Het beweert dat u het in enkele minuten kunt instellen. Zodra u de code op uw website of platform installeert, begint het automatisch al uw productgegevens vast te leggen. Met deze tool kunt u elke gebeurtenis controleren, zoals paginabezoeken, gebaren, klikken, formulierinzendingen, enz.

Niet alleen dat, maar er is nauwelijks codering nodig om in-app gedrag te volgen. In plaats van handmatig trackingcode toe te voegen aan nieuwe functies of verbeteringen, kunt u achterover leunen en Heap het werk laten doen.

Dit betekent dat u sneller kunt beginnen met het verzamelen van inzichten, zonder dat u afhankelijk bent van uw ontwikkelaars om elke keer de trackingcode te installeren.

Wat de eigenlijke analyses betreft, kunt u een overzicht krijgen van het productgebruik. U kunt ook segmenten maken op basis van gebruikerspersona’s, en zien hoe het gedrag verschilt. Als u nog dieper wilt graven, kunt u het gedrag van een individuele gebruiker analyseren.

Wanneer u alle gebruikersinteracties op dit customer engagement platform kunt vastleggen, kunt u uw gebruikers beter begrijpen. U kunt zowel mobiele als websessies in Heap integreren en alles aan één gebruiker koppelen. U kunt een gebruiker ook analyseren op basis van zijn klantgegevens: leeftijd, e-mailadres, betalingsplan en totale inkomsten, onder andere.

Heap is een fantastisch hulpmiddel voor productanalyse. Het is gemakkelijk op te zetten, en nog gemakkelijker om waardevolle inzichten te krijgen in het gedrag van uw gebruikers. Daarom verdient het een plaats op onze lijst van de beste customer engagement software.

Waarom kiezen voor Heap?

“Ik hou van Heap vanwege de mogelijkheid om gegevens te verzamelen van gebruikersinteracties in je platform of website en nuttige infographics, heat maps, funnels en meer te genereren. Met deze tool kun je ton aan relevante info verzamelen om je klanten en de manier waarop ze met je site omgaan te begrijpen.” – Mauricio G

User Engagement Tools #3 – Mixpanel: Voor inzicht in klantgedrag en klanttraject

mixpanel-dashboard

Als Heap de nieuwe up-and-comer is, dan is Mixpanel de wijze oude kluizenaar, en dat bedoelen we op de best mogelijke manier.

Mixpanel is een geavanceerd analyseplatform dat is ontworpen om bedrijven en organisaties van elke omvang te helpen bij het monitoren en analyseren van klantacties. Het meet de stappen van mensen die uw app binnenkomen en toont u alles wat ze daarin doen.

Mixpanel is al lang de leider als het gaat om product analytics, en met goede reden. U kunt de diepgaande analyses van Mixpanel gebruiken om dieper in te gaan op verschillende segmenten en te begrijpen hoe zij uw product gebruiken.

U kunt ook segmenten vergelijken om te zien welke het meest betrokken zijn of welke een bepaalde functie vaker gebruiken.

Waar Mixpanel echt in uitblinkt is met zijn “data science modellen”.

Deze modellen kunnen u helpen de acties van gebruikers te voorspellen en eventuele correlaties vast te stellen. Deze functie voegt nog meer inzicht toe en geeft u zicht op de toekomst, niet alleen op het verleden.

Hoewel Mixpanel geen communicatie management tool is, waagt het zich wel aan de communicatiekant van gebruikersbetrokkenheid. U kunt meldingen of andere berichten sturen, gericht op specifieke gebruikers. U kunt uw berichtgeving ook A/B-testen, allemaal binnen Mixpanel.

Dat gezegd hebbende, vereist Mixpanel iets meer codering om te implementeren. U moet de middelen paraat hebben om het maximale uit Mixpanel te halen. Maar als je eenmaal bezig bent, zijn de inzichten van onschatbare waarde.

klaar om het beste uit Mixpanel te halen. Maar als je eenmaal bezig bent, zijn de inzichten van onschatbare waarde.

Waarom kiezen voor Mixpanel?

“Mixpanel zal ideaal voor je zijn als je een eenvoudige, maar krachtige tool nodig hebt voor je SaaS product. Een van hun functies die ik het meest nuttig heb gevonden (en ik heb het niet echt gezien in de apps van de concurrenten) is Signal. Zodra je het toepast op je gebeurtenissen, laat het je zien welke je je gebruikers moet aanmoedigen om te doen, en voorspelt het gedragstrends binnen je product. Een must-have voor een moderne product marketeer!” – Matylda C

User Engagement Tools #4 – Pendo: Voor klantanalyses, feedback en in-app betrokkenheid

pendo-dashboard

Pendo is een van de alles-in-één platforms voor klantenbetrokkenheid, zoals Userpilot.

Pendo is een zeer krachtige engagement tool die zich vooral bezighoudt met product analytics. Net als Heap kunt u snel en met minimale codering aan de slag. Vervolgens kunt u zich verdiepen in de manier waarop uw gebruikers met uw product omgaan. U kunt verschillende segmenten meten en verschillende soorten gebruikers vergelijken.

Met Pendo kunt u ook feedback verzamelen. De feedbackmodule geeft uw gebruikers de mogelijkheid om functieverzoeken in te dienen en u te vertellen wat hun hoogste prioriteiten zijn. U kunt deze informatie dan gebruiken om te bepalen waar u vervolgens aan gaat werken.

Een ander aspect van Pendo’s feedbackverzameling is sentimentanalyse. U kunt een NPS-enquête en andere gerichte enquêtes toevoegen om erachter te komen wat uw gebruikers van uw product vinden en de klanttevredenheid te peilen.

Tot slot kunt u Pendo ook gebruiken voor klantbetrokkenheid met in-app berichten. Deze berichten kunnen worden gebruikt om gebruikers door een complex onderdeel van uw product te leiden of om een nieuwe functie op de markt te brengen.

Als all-in-one platform is Pendo een van de beste customer engagement software om in de gaten te houden. Het kan echter vrij duur zijn voor startende ondernemingen, en misschien ingewikkelder dan nodig. Als het niet binnen uw budget valt, kunt u hier enkele concurrenten van Pendo overwegen.

Waarom kiezen voor Pendo?

“Met Pendo kun je bezoeken en klikken van klanten op pagina-elementen, pagina’s of een reeks pagina’s volgen. Het is erg nuttig geweest om uit te zoeken of klanten de beoogde reis volgen, en zo niet, waar ze afdwalen. Hierdoor kon mijn team snel en gemakkelijk UX-verbeteringen doorvoeren.” – Allie J

Tools voor gebruikersbetrokkenheid #5 – Typeform: Feedback van klanten verzamelen en klantentrouw meten

typeform-dashboard

Een van de gemakkelijkste manieren om feedback te verzamelen is een enquête naar uw klanten te sturen. Er zijn veel tools voor klantenenquêtes, maar een van de beste is Typeform.

Er is iets aan de Typeform-enquêtes – misschien de strakke en minimale vormgeving, of de eenvoudige gebruikerservaring die ze bieden – waardoor ze zich onderscheiden van SurveyMonkey en Google Forms.

Typeform mag dan wel iets duurder zijn, je krijgt wel toegang tot enkele nuttige functies die je kunt gebruiken om klanten aan je te binden. U kunt bijvoorbeeld logische sprongen maken om de enquête aan te passen aan de antwoorden van een gebruiker. U kunt ook “verborgen velden” gebruiken om gebruikers bij hun naam te begroeten en hun ervaring te personaliseren.

De conversationele aanpak van Typeform kan u helpen uw respons te verhogen. Het verbetert ook de kwaliteit van de feedback die u verzamelt.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige oplossing voor klantbetrokkenheid om klantgegevens te verzamelen via enquêtes, dan is Typeform een van de beste.

Waarom kiezen voor Typeform?

“We gebruiken Typeform-enquêtes om continu, 24×7, gegevens te verzamelen van onze klanten over de hele wereld. Via de API van Typeform brengen we de enquêtegegevens over naar onze systemen. Qua design en gebruiksvriendelijkheid liggen de enquêtes ver voor op de concurrentie. Het is ook waar voor je geld.” – Dave O

User Engagement Tools #6 – Hotjar: Gebruikersgedrag analyseren, feedback verzamelen

hotjar screenshot

Natuurlijk is het soort kwalitatieve feedback dat je uit enquêtes kunt halen slechts één soort klanttevredenheidsgegevens die je van je gebruikers kunt verzamelen. Hotjar biedt een manier om nog meer gegevens te verzamelen en ruwe gegevens over gebruikersgedrag om te zetten in bruikbare inzichten.

Met Hotjar kun je monitoren wat je gebruikers doen als ze je product gebruiken. U hebt toegang tot heatmaps die laten zien waar mensen klikken of scrollen.

U kunt zelfs een volledige opname zien van iemands interactie met uw product. Het laat zien waar ze de cursor bewegen en naar welke pagina’s ze navigeren. Dit is een geweldige bron voor productmanagers of UX-ontwerpers. U kunt zien waar mensen vastlopen en waar uw product verbeterd moet worden.

U kunt ook gemakkelijk directe feedback krijgen van gebruikers, zien hoe gebruikers uw app gebruiken en de juiste wijzigingen aanbrengen op basis van nauwkeurige inzichten. U kunt een feedbackportaal aan uw app of product toevoegen en rechtstreeks ideeën van uw klanten verzamelen. Als NPS meer uw ding is, dan kunt u op die manier inzichten verwerven.

Door feedback te verzamelen binnen je app is de kans groter dat mensen reageren.

Hotjar kan je helpen zien wat je klanten doen, en begrijpen waarom ze dat doen. Daarom staat het op onze lijst van de beste software voor klantenbetrokkenheid en enquêtetools.

Waarom kiezen voor Hotjar?

“Hotjar voegt een broodnodige vorm van analytics toe aan je arsenaal. Hiermee kun je precies zien wat je paginabezoekers (potentiële kopers) doen, zien en tijd doorbrengen op je landingspagina of funnel. Hiermee kun je verschillende design cues of features testen en zien hoe je doelgroepen reageren.” – Jeffrey H

User Engagement Tools #7 – Productboard: Feedback verzamelen, communiceren met gebruikers

productboard-dashboard

Een van de grootste problemen bij het verzamelen van feedback is dat die vaak verspreid raakt over verschillende kanalen. Als u op zoek bent naar oplossingen voor klantbetrokkenheid om al die gegevens te consolideren, kijk dan eens naar ProductBoard.

Productboard helpt u om alle feedback op één plaats te consolideren, waardoor het een geweldig platform voor klantenbetrokkenheid wordt.

Met Productboard kunt u al uw kanalen aan elkaar koppelen. E-mail, sociale media, Intercom, Zendesk – al uw feedback komt op één plek terecht. Dit maakt het veel gemakkelijker om waardevolle inzichten te verwerven en eventuele patronen of trends vast te stellen.

Vervolgens kunt u deze feedbacktrends koppelen aan relevante ideeën voor functies. Zo weten uw productmanagers en ontwerpers waar ze nu aan moeten werken.

U kunt uw beslissingen ook teruggeven aan uw klanten met de openbare routekaartfunctie. Zo weten uw klanten wat ze in de toekomst van uw product kunnen verwachten.

Waarom kiezen voor Productboard?

“Productboard is een uitstekende tool voor klantbetrokkenheid om u te helpen ervoor te zorgen dat uw roadmap wordt gestuurd door echte gebruikersfeedback en waarde voor uw klanten.” – Andrew H

User Engagement Tools #8 – Drip: Communiceren met gebruikers

screenshot van drip

E-mailmarketing is een van de meest effectieve manieren om klanten te binden, de klantervaring te verbeteren en uw gebruikers te helpen het klanttraject af te leggen. Een e-mail marketing tool die het vermelden waard is, is Drip.

Drip is een CRM-software en een platform voor e-mailmarketingautomatisering waarmee gebruikers hun e-mailmarketingworkflows kunnen aanpassen en automatiseren. Drip ondersteunt e-mailcampagnes die aansluiten bij de verschillende promotie- en marketingbehoeften van individuen, teams en organisaties. Deze verscheidenheid biedt hen de mogelijkheid gerichte e-mails te sturen naar hun abonnees.

Met Drip kunnen gebruikers hun favoriete communicatiekanalen, toepassingen en oplossingen koppelen via de API of de ingebouwde integraties van derden. Dit helpt hen de functionaliteit van Drip uit te breiden en waardevolle inzichten te verkrijgen om hun product te laten groeien.

In tegenstelling tot andere tools voor klantbetrokkenheid via e-mail richt Drip zich op segmentatie en het verzenden van de juiste e-mailstromen naar de juiste klanten. Dit betekent dat u automatisch met uw klanten kunt communiceren op basis van hun gedrag.

Drip is echter niet volledig gericht op e-mail. Ook kunt u hiermee gerichte, gepersonaliseerde berichten sturen via sociale media, SMS en zelfs direct mail naar uw klantenbestand. U kunt ook elke berichtgeving split-testen, zodat u de juiste kopij of beeldmateriaal kiest.

Drip is een geweldige software voor klantenbetrokkenheid wanneer u klanten op de hoogte wilt houden en een deel van uw communicatie wilt automatiseren.

Waarom kiezen voor Drip?

“Drip is voor ons verreweg de makkelijkste, meest intuïtieve software voor het maken van geautomatiseerde e-mailsequenties. De sjablonen, samen met het gebruiksgemak en de integraties met alle andere platforms en software die we gebruiken, maken het zo waardevol voor ons.” – Cliff H

Tools voor gebruikersbetrokkenheid #9 – Drift: Feedback verzamelen, relatiebeheer

screenshot van drift

Chatwidgets en chatbots voor live chat zijn de toekomst van de communicatie met uw gebruikers. We zullen zien dat ze dit jaar nog populairder worden, dus je kunt maar beter op zoek gaan naar een customer success platform dat deze klantrelaties mogelijk maakt.

Drift is de leider als het gaat om customer engagement platforms die chatbots leveren. Hoewel het vooral bedoeld is om verkoopteams te helpen, kunt u het ook gebruiken om klanten te helpen die in de war zijn met uw product.

U kunt uw chatbot integreren met uw kennisbank (Zendesk, Helpscout, enz.). U kunt dan automatisch klanten aanspreken en hen in de juiste richting sturen.

Het maakt het ook gemakkelijker voor klanten om contact met u op te nemen als ze problemen hebben, of als ze u feedback willen geven.

Niet alleen dat, maar u kunt verbinding maken met andere tools voor klantenbetrokkenheid, zoals Salesforce of Hubspot. Zo worden de antwoorden van uw klanten toegevoegd aan hun gebruikersprofiel, waardoor uw CS- en Sales-teams meer informatie krijgen.

Waarom kiezen voor Drift?

“Drift heeft ons vermogen tot interactie met klanten op een dieper niveau gemaximaliseerd. De mogelijkheid om onze berichten aan te passen en te personaliseren voor verschillende pagina’s op onze site geeft onze gebruikers een unieke & soepele klantervaring tijdens hun bezoeken, en op zijn beurt, stelt ons in staat om het gesprek aan te gaan!” – Haley S

User Engagement Tool #10 – Slack: Communiceren met klanten

slack screenshot

Slack is een communicatiesoftware die real-time messaging biedt. Het is ontworpen om teams te helpen hun communicatie te comprimeren in één platform dat direct toegankelijk en doorzoekbaar is.

Een nieuwe trend die we onlangs hebben gezien, is het opzetten van een Slack-klantencommunity om de betrokkenheid van klanten te bevorderen. Wij denken dat meer en meer bedrijven dit in het komende jaar of zo gaan doen, terwijl ze de klantervaring willen verbeteren.

De kans is groot dat veel van jullie Slack al hebben ingesteld voor intern gebruik. Deze methode werkt op dezelfde manier, alleen nodigt u uw klanten uit in de werkruimte.

U kunt verschillende kanalen hebben voor verschillende producten, u kunt updates en nieuwe releases aankondigen, en u kunt klaarstaan om klanten te helpen met eventuele problemen.

Het betekent ook dat uw klanten een eigen gemeenschap kunnen vormen en best practices kunnen delen. Dit zal de betrokkenheid bij uw product vergroten.

Slack biedt een geweldige manier om in contact te blijven met uw klanten, en hen te betrekken bij uw product.

Waarom kiezen voor Slack?

“Slack is heel gemakkelijk op te pakken en te gebruiken. De meeste mensen zijn gewend aan een vorm van online chat of comms en Slack is snel vertrouwd en gemakkelijk om je weg in te vinden” – Damien T

De beste software voor klantbetrokkenheid voor uw SaaS

Er zijn genoeg goede hulpmiddelen. Degenen die we in deze lijst hebben behandeld, zullen u allemaal helpen om uw relatie met uw gebruikers te verbeteren. Gebruikersbetrokkenheid ziet er echter voor elke Saas anders uit, dus het kiezen van de juiste tool voor uw product kan afhangen van wat onderzoek, maar ook van het uitproberen ervan!

Als u op zoek bent naar een alles-in-één platform voor klantbetrokkenheid om in-app betrokkenheid en productadoptie te stimuleren, alsmede gebruikersgedrag te volgen en feedback te verzamelen, vraag dan een Userpilot demo aan en zie hoe eenvoudig het is om te beginnen.

previous post next post

Leave a comment