Pendon kilpailijat: Pendo: Top 5 of 2023 [In-Depth Comparison]

Pendo on suosittu ratkaisu tuotekokemuksen parantamiseen, käyttäjäkokemuksen lisäämiseen, tuoteanalytiikkaan ja sovelluksen sisäiseen palautteeseen. Mutta jos etsit parhaita (ja edullisempia) Pendo-kilpailijoita ja Pendo-vaihtoehtoja, jatka lukemista!

(Tai jos haluat mieluummin hypätä lukemiseen ja keskustella kanssamme, varaa esittely nyt!)

TL;DR:

Pendo on suosittu tuoteanalytiikka, digitaalisen käyttöönoton alusta ja käyttäjien käyttöönoton työkalu keskisuurille ja suuryrityksille. Pendon tärkeimpiä kilpailijoita ovat Userpilot, Appcues, Walkme ja jossain määrin: Gainsight (CS-rintamalla) ja Mixpanel (tuoteanalytiikan osalta).

    • Suurin arvo, jonka Pendo tarjoaa, on koodittoman sovelluksen sisäisen sitoutumisen rakentajan yhdistäminen helppokäyttöisiin valmiisiin analytiikkaominaisuuksiin (polut, suppilot ja kohortit). Sen analytiikka on edelleen huippuluokkaa, mutta Userpilot ohittaa sen varmasti vuonna 2023.
    • Pendon analytiikan suurin ongelma on se, että se ei ole kovin käyttökelpoinen – kojelauta päivittyy vain tunnin välein, etkä voi kohdistaa mukautettujen tapahtumien mukaan segmentoituja käyttäjiä sovelluksen sisäisiin kokemuksiin etkä käynnistää kokemuksia, jotka perustuvat käyttäjän toimiin sovelluksen sisällä. Se ei myöskään tarjoa Google Analyticsin kaltaista web-analytiikkaa.
    • Pendo mahdollistaa asiakaspalautteen keräämisen sovelluksen sisäisillä kyselyillä, joita kutsutaan “gallupeiksi”. Pendo tarjoaa oppaidensa kautta kyselyitä, joilla kerätään käyttäjäpalautetta ja mitataan tunnelmia käyttäjän matkan eri vaiheissa.
      Kyselyt sisältävät perustoiminnallisuuden, ja ne ovat saatavilla ilmaispaketissa. Jos kuitenkin haluat kerätä käyttäjien mielipiteitä NPS-kyselyillä, tarvitset maksullisen mukautetun suunnitelman, joka ei ole lainkaan halpa.
    • Pendo on yksi kalleimmista liiketoimintatyökaluista, joita SaaS-yritys voi tarvita – aloitussuunnitelma alkaa 7000 dollarista vuodessa (maksetaan vuosittain) ja sopimukset ovat 25 000-50 000 dollarin välillä, joten se ei välttämättä ole edullinen monille pienille tai keskisuurille SaaS-yrityksille.
    • Pendon parhaita vaihtoehtoja ovat Userpilot, Walkme, Mixpanel, Appcues ja Gainsight. Koska Pendo palvelee erilaisia käyttötapauksia, Pendo-vaihtoehdon valinta riippuu prioriteeteistasi.
    • Pendon paras vaihtoehto käyttäjien alkuunpääsyn ja sovelluksen sisäisen sitoutumisen käyttötapaukseen on Userpilot. Tuoteanalytiikkaan ja käyttäjäkäyttäytymisen seurantaan Mixpanel saattaa olla paras Pendon kilpailija. Digitaaliseen käyttöönottoon ja työntekijöiden perehdyttämiseen Walkme saattaa olla paras, kun taas mobiiliin perehdyttämiseen Appcues.

Saat parempaa vastinetta rahoillesi Userpilotilla – yksi Pendon parhaista vaihtoehdoista, jossa yhdistyvät tuotekierroksen rakentaja, digitaalinen hyväksyminen, analytiikka ja sitouttamisratkaisu all-in-one.

Kokeile parempaa Pendo Analytics -vaihtoehtoa!

Kokeile Userpilotia ILMAISEKSI

  • 14 päivän kokeilujakso
  • Luottokorttia ei tarvita

 

Ennen kuin tutustumme Pendon vaihtoehtoihin ja kilpailijoihin, tarkastellaan sen vahvuuksia ja heikkouksia…

pendo-kilpailijat

Pendon edut

Tässä Pendo on oikeassa:

Syvällinen tuoteanalyysiohjelmisto

Pendo on ylpeä siitä, että se tarjoaa syvällistä ja silti helppokäyttöistä analytiikkaa (ainakin tuote- ja digitaalisen omaksumisen alustan osalta verrattuna muihin analytiikkatyökaluihin). Analytiikkakeskuksen avulla voit selvittää, mitä mieltä käyttäjät ovat tuotteestasi ja miten he sitä käyttävät. Sen avulla voit seurata käyttäjien matkoja tuotteesi läpi (sovelluksen mobiili- ja verkkoversioista).

 

pendo suppilot

Pendon analytiikka keskittyy kolmeen pääominaisuuteen: Polut, suppilot ja kohortit:

  • Polut näyttävät kaikki käyttäjien ennen tai jälkeen tietyn tapahtuman tekemät toimet. Polkujen avulla voit selvittää, mitä käyttäjät tekevät ennen tai jälkeen tietyn sivun, ominaisuuden tai seuratun tapahtuman käytön. Pendossa voi vertailla vain kahta polkua kerrallaan. Userpilotin uusi käyttäjäanalytiikka antaa sinulle 5 polkua samanaikaisesti.
  • Suppilot näyttävät, kuinka monta käyttäjää on suorittanut tietyn, ennalta määrittelemäsi suppilon kunkin vaiheen. Userpilotin Goals-ominaisuus on verrattavissa, mutta se näyttää suuremman määrän tavoitteita kerralla ja vaatii vähemmän klikkauksia.
  • Kohorttien avulla voit seurata käyttäjien pysyvyyttä ajan mittaan.
  • Raporttien avulla voit seurata sivunäkymiä, napsautuksia, tapahtumia tai opasnäkymiä, jotka liittyvät haluamaasi ominaisuuteen. Pendon muihin analytiikkaominaisuuksiin verrattuna tämä tuntuu turhalta datalta. Tuotetiimien mielestä niiden käyttöönotto ei ole aikaa vievää, mutta ne ovat tyypillisesti vähemmän hyödyllisiä kuin muut työkalut käyttäjien toimien ymmärtämisessä.
  • Pysyvyys osoittaa, kuinka suuri osuus asiakkaista pysyy mukana suhteessa siihen, kun he käyttivät tuotetta ensimmäistä kertaa. Kuvaaja on visuaalisesti vaikuttava, mutta siitä puuttuu laadullinen selitys siitä, miksi käyttäjät pysyvät mukana. Muissa analytiikkatyökaluissa, kuten Amplitude, Userpilot tai jopa Protwellin Retain, on tämä toiminto.Lue lisää Pendon analytiikasta täältä.

Käyttäjien segmentointi

Osana analytiikkaa Pendo antaa sinulle mahdollisuuden segmentoida käyttäjiäsi monin eri tavoin. Käyttäjien segmentointi tarkoittaa, että voit nähdä, miten eri käyttäjäryhmät ovat eri tavoin vuorovaikutuksessa tuotteesi kanssa. Voit käyttää segmentointia tarjotaksesi eri käyttäjäkunnille tarkoituksenmukaisen käyttöönoton.

Tuotteiden etenemissuunnitelmat

Pendolla on jaettavissa oleva tuotesuunnittelutyökalu asiakaspalautteen järjestämiseen ja arvokkaiden ominaisuuksien priorisointiin. Se auttaa pitämään tiimit linjassa yhteisen ominaisuuksien suunnitteluohjeen kanssa. Tuotepäälliköt voivat kutsua muita tiimin jäseniä Pendon tuotekartoitustyökaluun vain korkeammissa suunnitelmissa.

Pendon haitat

Monista eduista huolimatta Pendo on silti monin tavoin puutteellinen.

Pendo Analytics ei ole käyttökelpoinen

Yllättäen – ehkä jopa järkyttävää, kun kyseessä on tuotekytkentätyökalu, joka väittää olevansa “kaikki yhdessä” – et voi toimia suoraan Pendon käyttäjäanalyyseillä Pendossa. Tämä johtuu siitä, että Pendo ei anna sinun kohdentaa sovelluksen sisäisten tapahtumien mukaan segmentoituja käyttäjiä sovelluksen sisäisten kokemusten avulla, jotka olet rakentanut siihen (esim. aloitusoppaat). Se ei myöskään anna sinun käynnistää kokemuksia sovelluksen sisäisten tapahtumien perusteella. Tämä johtuu luultavasti teknisestä velasta (Pendo on myös todella hidas uusien ominaisuuksien julkaisemisessa) – mutta se tekee Pendon analytiikasta melko käyttökelvotonta. Tämä yhdistettynä yhden tunnin dataviiveeseen ei anna tuotepäälliköille mahdollisuutta tehdä aidosti dataan perustuvia päätöksiä pelkästään Pendon ratkaisun perusteella.

Lisäksi Pendon käyttäjän kojelauta päivittyy vain kerran tunnissa.

Jos etsit työkalua, joka näyttää käyttäjäanalyysit reaaliajassa ja jonka avulla voit käynnistää sovelluksen sisäisiä kokemuksia sovelluksen sisäisten tapahtumien ja käyttäjien käyttäytymisen perusteella reaaliajassa – Userpilot tarjoaa nämä ominaisuudet (ja vieläpä edullisemmin…).

Hämmentävä sovelluksen sisäinen virtausrakentaja

Vuonna 2018 Pendo teki kiistanalaisen päätöksen romuttaa Chrome-laajennusrakentajansa. Miten tämä vaikuttaa sen käyttäjien käyttöönoton työkalun käytettävyyteen?

Verrattuna Chrome-laajennukseen perustuviin sovelluksen sisäisten oppaiden rakentajiin, kuten Appcuesiin ja Userpilotiin, Pendon avulla oppaat rakennetaan heidän kojelautaansa eikä tuotteesi päälle. Monien käyttäjien mielestä tämä on vaikeampaa ja hämmentävämpää. Tuotekokemusalusta, jossa on rakentaja, jonka avulla voit luoda tuotekierroksia suoraan tuotteen päälle, voi olla parempi ratkaisu.

Rajoitetut käyttöönottoelementit

Kun haluat luoda loistavan sisäänpääsykokemuksen, sinun on käytettävä erilaisia käyttöliittymäelementtejä. Näitä ovat esimerkiksi työkaluvihjeet, tarkistuslistat ja diaesitykset. Pendo tarjoaa rajoitetusti käyttöönottoelementtejä, joten et voi aina luoda parasta käyttäjäkokemusta.

Perusmuotoiluvaihtoehdot

On tärkeää varmistaa, että aloitus vastaa tuotteesi ulkoasua. Ristiriidat vähentävät käyttäjien sitoutumista. Pendon aloituselementtejä ei voi täysin mukauttaa, ellet käytä CSS:ää. Tämä voi olla ongelma niille, jotka haluavat luoda sisäänpääsykokemuksia ilman koodia.

Se on hämmentävää

Pendo tekee monia asioita. Vaikka tätä voidaan pitää vahvuutena, se tarkoittaa myös sitä, että tuote on melko sekava. Pendon sekoitus analytiikkaa, käyttäjäpalautetta ja perehdytystä voi olla enemmän kuin tarvitset.

Pendon hinnoittelu

Pendon hinnoittelu on käytettävissäsi vain, jos pyydät tarjousta. Yhtiö ei mainitse sivustollaan korkeampien tasojen hintoja. Joidenkin arvioiden mukaan hinnat alkavat kuitenkin 20 000-25 000 dollarista vuodessa yksittäisestä tuotteesta ja noin 50 000 dollarista vuodessa keskitason paketista.

Mutta kun muistat, että heidän tuotteensa on suunnattu yritysyrityksille, on turvallista sanoa, että se on kalliilla puolella – olemme kuulleet 3-vuotisista 50 000 dollarin vuosisopimuksista.

Pienemmille yrityksille ja startup-yrityksille se ei siis välttämättä ole paras mahdollinen ratkaisu.

Katsotaanpa nyt, mitkä 5 parasta Pendon kilpailijaa sopivat sinulle parhaiten.

Pendon kilpailijat User Onboardingissa #1: Userpilot

Userpilot on rakennettu SaaS-tuotteiden kasvua varten. Sen lisäksi, että autamme sinua tarjoamaan käyttäjillesi loistavan käyttöönottokokemuksen, meillä on myös vankka käyttäjäanalytiikka ja sovelluksen sisäiset palautetyökalut – mukaan lukien mikrokyselyt ja NPS.

Pendo vs Userpilot: Pendoendo: Ominaisuudet

Parasta Userpilotin alustassa on se, että tarjoamme kontekstisidonnaisen käyttöönoton. Ei enää yhden koon läpikäyntejä, vaan voit näyttää oikean viestin oikealle käyttäjälle oikealla hetkellä.

Voit räätälöidä perehdytyksen kullekin yksittäiselle käyttäjälle ja käynnistää perehdytyselementit silloin, kun he tarvitsevat niitä – käyttäjän sovelluksen sisäisen käyttäytymisen perusteella:

 

INTERAKTIIVINEN läpikäynti Userpilot

Userpilot tarjoaa myös täydellisen hallinnan aloituselementtien muotoiluun. Koodausta ei tarvita lainkaan, vain muotoile teemasi rakentajassa.

Tällä hetkellä Userpilot palvelee SaaS-yrityksiä, jotka haluavat keskittyä rakentamaan käyttäjilleen loistavan käyttöönottokokemuksen sen perusteella, miten käyttäjät käyttävät sovelluksen eri elementtejä:

Userpilotissa voit nähdä, mitä käyttäjät tekevät sovelluksen sisällä, joko välittää mukautettuja tapahtumia, käyttäjäattribuutteja ja tapahtumaattribuutteja tai “merkitä” tiettyjä käyttöliittymäelementtejä etusivulla käyttämällä yksinkertaista käyttöliittymävalitsinta ja merkitä ne “ominaisuuksiksi”, joiden käyttöä haluat seurata:

 

ominaisuuksien merkitseminen userpilotissa

Tämän kaiken ansiosta Userpilotin analytiikka on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Voit myös segmentoida käyttäjiä helposti.

Userpilot on yksi harvoista Pendo-vaihtoehdoista, jotka tarjoavat myös sovelluksen sisäisiä palautevaihtoehtoja – NPS-kyselyitä ja mikrokyselyitä:

Paras NPS-palauteohjelmisto käytettäväksi vuonna 2021 [+ Mitä tehdä NPS-kyselyn lähettämisen jälkeen]

Lopuksi – Userpilot on ainoa Pendo-vaihtoehdoista, joka tarjoaa Resurssikeskuksen – itsepalveluohjeen, josta käyttäjä voi etsiä sovelluksen sisäisiä kokemuksia, käyttöönottovideoita, ohjeasiakirjoja ja tietopohja-artikkeleita sovelluksen sisällä, tilauksesta:

resource-center-gif-in-app-sovelluksen-tuki-customer-engagement

Pidätkö siitä, mitä näet tähän mennessä? Hyppää ilmaiseen demoon kanssamme!

Pendo vs Userpilot: Analytics

Pendon 1 tunnin päivitysikkunaan verrattuna Userpilotin käyttäjäanalytiikan kojelauta päivittyy reaaliajassa.

Vaikka Userpilot on tällä hetkellä vielä kehitteillä, se työstää analytiikkapakettia, joka tarjoaa enemmän joustavuutta kuin Pendo, mutta säilyttää samalla yksinkertaiset polut, suppilot ja kohortit :

uusi userpilot-analytiikka

Pendo vs Userpilot: Pendoendo: Hinnoittelu

Jos sinulla on enintään 2500 aktiivista käyttäjää kuukaudessa, Userpilot veloittaa sinulta vain 299 dollaria kuukaudessa (tämä on alle puolet Pendon hinnasta). Hinnoittelu perustuu vain MAU:iin, ja kaikki ominaisuudet sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin ilman rajoituksia riippumatta siitä, kuinka paljon maksat.

Kaikki
Userpilot
hinnoittelusuunnitelmat sisältävät:

– Kaikki ominaisuutemme ilman rajoituksia

– Ilmainen live-chat-tuki (keskimääräinen vastausaika: 8 minuuttia!)

– 3 käyttöönottopuhelua Customer Success -tiimimme kanssa

– Pääsy käyttäjien live-webinaareihin

Userpilotin asennus

Userpilot on kooditon ratkaisu, ja sen asennus vie vain muutaman minuutin.

Sinun tarvitsee vain asentaa Chrome-laajennus ja laittaa yksi pätkä JavaScript-koodia sovelluksesi sisälle (saatat tarvita kehittäjääsi tähän).

Käyttäjien sisäänpääsyvirtojen luominen on helppoa. Voit luoda sovelluksen sisäisiä kokemuksia yksinkertaisella visuaalisella vedä ja pudota -editorilla:

 

Tervetulonäytön kysely

Tuotekierrosten rakentaminen Userpilotin rakentajalla vie minuutteja – teknisiä taitoja ei tarvita!

Pendo vs Userpilot Johtopäätös

Userpilot on loistava valinta SaaS-yrityksille, jotka haluavat keskittyä tarjoamaan parhaan mahdollisen sisäänpääsykokemuksen, jotta hyväksyntänopeus kasvaisi. Kontekstisidonnainen käyttöönotto ja brändin mukaiset muotoiluvaihtoehdot auttavat varmistamaan, että käyttäjät sitoutuvat todennäköisemmin tuotteeseesi.

Pendossa on toisaalta vähemmän sisäänkirjautumiselementtejä ja brändivaihtoehtoja, ja se voi olla kalliimpi. Se tarjoaa kuitenkin tällä hetkellä syvällisempää analytiikkaa kuin Userpilot.

Userpilotin avulla saat parempaa vastinetta rahoillesi:

Kokeile parempaa Pendo Analytics -vaihtoehtoa!

Kokeile Userpilotia ILMAISEKSI

  • 14 päivän kokeilujakso
  • Luottokorttia ei tarvita

 

Pendon kilpailijat työntekijöiden perehdyttämisessä: WalkMe

WalkMe oli yksi ensimmäisistä markkinoille tulleista sisäänkirjautumistuotteista. Se on jo vuosia tarjonnut yrityksille palveluunottotyökaluja.

Pendo vs. WalkMe: Ominaisuudet

Kuten nimestäkin voi varmaan päätellä, WalkMe oli edelläkävijä tuotteiden läpikäyntien alalla. Nykyään WalkMe keskittyy enemmän yritysten digitaaliseen käyttöönottoon, työntekijöiden perehdyttämiseen ja kolmannen osapuolen sovellusten (esim. Salesforce) käyttöönottoon.

WalkMe:llä on vaikuttavia asiakkaita, kuten Microsoft ja Paypal, joten se on erinomainen valinta suurille organisaatioille.

Kuten Pendo, myös WalkMe tarjoaa analytiikkaa, joten voit käyttää tietoja päätöksesi tukena ja nähdä, mitkä osa-alueet perehdytyksessä kaipaavat parannusta.

WalkMe kuitenkin rajoittaa sinua, kun on kyse sisäänkirjautumisen elementeistä. WalkMe:stä puuttuu myös muita ominaisuuksia, joita SaaS-tuotteet tarjoavat: esimerkiksi NPS, Resurssikeskus tai Native Tooltips. (Btw. lue Pendo vs. Walkmepostaus täältä)

Pendo vs WalkMe: Hinnoittelu

WalkMe voi olla hyvin kallis (9 000 – 50 000 dollaria vuodessa). Kannattaa myös huomata, että se on paikallinen ohjelmisto, joten sen asentaminen voi olla vaikeaa, ja se vaatii kehittäjien tukea aina, kun käyttöliittymään on tehtävä muutoksia:

WalkMe on ollut uskomaton työkalu, jonka avulla voimme tarjota koulutusta henkilöstöllemme ja asiakkaillemme nopeutetussa tahdissa – voimme räätälöidä ohjelmistomme osia tarpeen mukaan tavalla, joka voidaan toimittaa pyynnöstä. Henkilökuntamme voi nyt saada koulutusta, joka on räätälöity heidän yksilöllisiin tehtäviinsä, ja asiakkaamme voivat saada ohjattua apua ympäri vuorokauden! – Vicky K

Pendon kilpailijat: Pendo vs. WalkMe Yhteenveto

WalkMe on yksi parhaista Pendon kilpailijoista, jos tarvitset vain kolmannen osapuolen sovellusten läpikäyntiä työntekijöiden perehdyttämiseen. WalkMe-tiimi on käytännössä keksinyt ne, joten tiedät, että heidän ohjelmistonsa toimii. Se kilpailee myös Pendon analytiikan kanssa.

Se voi kuitenkin maksaa yhtä paljon kuin Pendo, ellei jopa enemmän, ja se on yksi Pendon kalliimmista kilpailijoista.

[
Vertailimme muuten joitakin WalkMe-kilpailijoita täällä.
]

Pendon kilpailijat mobiililaitteille #3: Appcues

pendo-competitors-appcues

Appcues esitteli maailmalle monenlaisia uusia käyttöönottoon liittyviä elementtejä. Työkaluvihjeet, tarkistuslistat ja diaesitykset, vain muutamia mainitakseni.

appcues kokemuksen rakentaminen vaihe 2

Kuten Userpilotissa, voit luoda haluamasi sisäänpääsykokemuksen yhdistelemällä erilaisia käyttöliittymäelementtejä.

Verrattuna uudempaan ja edullisempaan Userpilotiin Appcues tarjoaa kuitenkin vähemmän käyttöliittymäelementtejä ja vain yhden toiminnon, kun taas Userpilot tarjoaa neljä.

Lisäksi, kuten monet Pendon kilpailijat (ja Pendo itse), ainoa tapa tyylitellä kokonaan sisäänkirjautumiselementtejäsi on CSS:n avulla. Sovelluksen sisäinen muotoilun mukauttaminen on rajoitettua.

Se, että Appcues on ollut olemassa niin kauan ja kehittänyt tuotettaan niin paljon, näkyy myös hinnoittelussa.

Pendo vs. Appcues: Pendendo: Analytics

Pendoon verrattuna Appcues tarjoaa rajalliset analyysimahdollisuudet. Lisäksi – sen analytiikkataulu päivittyy vain 12 tunnin välein, mikä tekee siitä huomattavasti vähemmän kuin toimintakelpoiset tiedot.

Pendo vs. Appcues: Pendendo: Hinnoittelu

Appcues on ehdottomasti edullisempi Pendo-vaihtoehto, ja siinä on myös paljon integraatiovaihtoehtoja, mutta tässä on juju: Appcuesin halvin suunnitelma (enintään 2 500 MAU:ta) alkaa 299 dollarista, mutta se rajoittaa Essentials-paketin toiminnallisuutta niin paljon, että jos haluat rakentaa lisää sisäänkirjautumisvirtoja tai luoda enemmän kuin viisi yleisösegmenttiä, sinun on pian päivitettävä Growth Planiin, joka maksaa 879 dollaria kuukaudessa. Essentials-paketissa on myös vain sähköpostituki.

Pendo vs Appcues Yhteenveto

Appcues tarjoaa useita erilaisia sisäänkirjautumiselementtejä, joiden avulla voit luoda juuri sellaisen tuotekokemuksen kuin haluat.

Tästä huolimatta se on melko kallis, jos tarvitset lisää asiakassegmenttejä, käyttöliittymämalleja tai jopa lisätukea työkalun käyttöön.

[
Vertailimme Appcuesin kilpailijoita täällä.
]

Pendon kilpailijat asiakkaan menestyksestä #4: Gainsight PX

pendo-competitors-gainsight

Gainsightia arvostetaan hyvin Customer Success -maailmassa. Heidän ensisijainen tuotevalikoimansa mahdollistaa asiakkaiden terveydentilan ja tuotteiden käytön seurannan.

Gainsight on kuitenkin hiljattain siirtynyt Gainsight PX:n myötä myös palveluun tulo- ja lähtöselvitysohjelmistoihin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda sovelluksen sisäisiä käyttöönottokokemuksia käyttäjillesi.

Gainsight-tuotesarja tarjoaa tehokkaan yhdistelmän dataa, analytiikkaa ja sisäänajotyökaluja. Gainsight PX:n avulla voit myös lähettää käyttäjille automaattisia sähköpostiviestejä, jotka edistävät tuotteen käyttöönottoa ja sitoutumista.

Jos kuitenkin haluat saada kaiken irti Gainsight PX:stä, tarvitset myös Gainsightin. Tämä voi tulla nopeasti kalliiksi.

Sen lisäksi sinun on asennettava Gainsight Salesforcen kautta. Tämä ei ole ongelma, jos käytät sitä jo. Jos et käytä sitä, sinun on myös luotava Salesforce-tili.

 

GPX kääntää mielestäni nämä markkinat päälaelleen. Monet sovelluksen sisäiset sitouttamisratkaisut eivät tarjoa myös analytiikkaa – tai ne tarjoavat analytiikkaa vain sitoutumisista, eivät varsinaisesta tuotteesta. GPX kääntää tämän paradigman perustamalla sitoumukset tuoteanalytiikkaan. Sen sijaan, että laukaisisit sitoutumisia pimeään, voit varmistaa, että käyttäjien näkemät asiat ovat ajankohtaisia ja heille merkityksellisiä. – Julie P

 

Pendo vs Gainsight PX Yhteenveto

Gainsight PX on yksi Pendon parhaista kilpailijoista, sillä se tarjoaa vertailukelpoista analytiikkaa ja tuotetietoutta. Voit sitten käyttää tietoja tuotekokemuksen parantamiseen.

Yhteenvetona Gainsight PX:n tärkeimmistä haitoista: ensinnäkin sinun on ostettava myös Gainsight, jotta voit hyödyntää PX:ää mahdollisimman paljon. Tämä voi tulla kalliiksi. Toiseksi sinun on integroitava Gainsight PX Salesforcen kautta, joten tarvitset Salesforce-tilin, jos sinulla ei vielä ole sellaista.

Pendon kilpailijat Syvällistä tuoteanalytiikkaa varten – #5: Mixpanel

 

pendo-competitors-mixpanel

 

 

Kun haluat tietää, miten ja miksi käyttäjät käyttävät tuotetta, Mixpanelia parempaa analytiikkatyökalua on vaikea löytää.

Tuhannet huippuyritykset, kuten Samsung ja Expedia, ovat käyttäneet Mixpanelin syvällistä analytiikkaa.

Mixpanel käyttää datatieteen tekniikoita, kuten “look-alike-mallinnusta”. Näiden avulla saat tietoa käyttäjien käyttäytymisestä. Yhdistettynä big data -analytiikkaan tämä antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon siitä, miten käyttäjät käyttäytyvät.

Nämä korvaamattoman arvokkaat tiedot tekevät Mixpanelista yhden kilpailijoille hyödyllisimmistä vaihtoehdoista Pendolle. Jos halusit käyttää Pendoa sen analyyttisten työkalujen vuoksi, Mixpanel on sinulle sopiva vaihtoehto.

Mixpanel ei kuitenkaan pysty hyödyntämään kerättyjä tietoja. Sinun on yhdistettävä se Userpilotin kaltaisen perehdyttämistyökalun kanssa.

Jos käyttäjäkuntasi on pienempi, et välttämättä tarvitse Mixpanelin tarjoamaa yksityiskohtaisuutta. Pienemmillä yrityksillä voi myös olla vaikeuksia perustella kahden tuotteen hankintaa (yksi tuotteen kasvattamiseen ja toinen tuoteanalytiikkaan).

“Käytämme Mixpanelia seurataksemme suppiloa ja varmistaaksemme, että olemme onnistuneet jokaisessa vaiheessa (hankinta,
aktivointi
, säilyttäminen). Mixpanelin avulla voit seurata eri käyttäjäkohortteja ja luoda suppiloita, joiden avulla näet, missä käyttäjät putoavat pois; tämä auttaa sinua tunnistamaan pullonkaulat ja korjaamaan ne nopeasti. Se, että voit lähettää asiakkaillesi viestejä työkalusta, on myös valtava plussa!”” – Cherie Foo, Content Team at UpLead

Pendo vs Mixpanel Yhteenveto

Mixpanel on kiistatta paras ohjelmisto, kun on kyse tuotteiden käytön seurannasta. Sen avulla voit ymmärtää, miksi käyttäjät käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät. Se ylittää Pendon analytiikan, ja keräämäsi oivallukset voivat muuttaa tuotteesi paremmaksi.

Mixpanel ei kuitenkaan tarjoa juurikaan mahdollisuuksia toimia näiden oivallusten perusteella. Todennäköisesti sinun on yhdistettävä Mixpanel johonkin muuhun Pendon kilpailijaan luodaksesi parhaan tuotekokemuksen käyttäjillesi.

Mikä näistä Pendon kilpailijoista sopii sinulle?

Jokaisella SaaS-yrityksellä on erilaiset tarpeet. Tässä artikkelissa käsittelemämme tuotteet ovat parhaita Pendon kilpailijoita, mutta on tärkeämpää, että valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen.

 

Hanki Userpilot parempiin käyttöönottokokemuksiin:

Userpilotin kontekstisidonnaisen sisäänoton ansiosta voit mukauttaa sisäänottovirtoja tiettyihin käyttäjäsegmentteihin. Voit käynnistää elementtejä juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Tämä tarjoaa parhaan mahdollisen tuotekokemuksen käyttäjillesi ja voi auttaa lisäämään käyttäjien aktivointia, ominaisuuksien käyttöönottoa ja sitoutumista.

Hanki WalkMe työntekijöiden perehdyttämiseen:

WalkMe keskittyy enemmän työntekijöiden perehdyttämiseen ja kolmansien osapuolten sovellusten (esim. Salesforce) käyttöönottoon yrityksissä. Heillä on melko vaikuttavia asiakkaita, kuten Microsoft ja Paypal, joten se on loistava valinta suurille organisaatioille.

Kuten Pendo, myös WalkMe tarjoaa analytiikkaa, joten voit käyttää tietoja päätöksesi tukena ja nähdä, mitkä osa-alueet perehdytyksessä kaipaavat parannusta.

Sovellukset:

Appcues tarjoaa enemmän käyttöliittymäelementtejä kuin Pendo, kuten työkaluvihjeitä, pikanäppäimiä ja diaouteja. Tämän ansiosta voit luoda juuri haluamasi sisäänpääsykokemuksen. Appcues on kuitenkin kalliimpi kuin Userpilot, ja sen Essentials-paketissa on vähemmän ominaisuuksia ja tukea.

Gainsight PX:

Gainsight tunnetaan pääasiassa Customer Success -tuotteestaan. Heidän uusi tuotteensa, Gainsight PX, on erittäin tehokas, kun sitä käytetään yhdessä heidän ensisijaisen tuotteensa kanssa. Asiakaspalvelun kannalta tämä on erittäin arvokasta.

Hanki Mixpanel tuoteanalytiikkaa varten:

Mixpanelia ei voi päihittää , kun kyse on tuoteanalytiikasta. Mixpanelin tarjoamat tiedot auttavat sinua ymmärtämään, miten käyttäjät käyttävät tuotteitasi ja miksi.

Ja se on siinä!

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua ymmärtämään alla olevien Pendo+-vaihtoehtojen ja kilpailijoiden tärkeimmät erot. Nyt sinulla on parempi käsitys siitä, mikä sopii yrityksellesi.

Jos harkitset Userpilotia, esittelemme sinulle mielellämme paikkoja!

previous post next post

Leave a comment