50+ parasta SaaS-käyttäjien käyttöönottotyökalua SaaS-palveluihin [Updated for 2023 & Categorized]

Totta puhuen: ilman oikeaa
käyttäjien perehdyttämistyökaluja
et voi tarjota uusille käyttäjille loistavaa käyttöönottokokemusta. Ilman loistavaa käyttöönottokokemusta käyttäjät eivät aktivoidu ja vaihtavat käyttäjiä. TechCrunchin mukaan 77 prosenttia käyttäjistä ei tule takaisin, jos käyttäjät eivät ymmärrä ohjelmistoa käyttöönoton aikana. Siksi olemme koonneet listan 50 parhaasta ilmaisesta ja maksullisesta työkalusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan käyttäjien aktivoinnin, tuotekasvun ja liikevaihdon tavoitteet.

Eikä vain sitä: mukavuutesi vuoksi, ryhmittelimme työkalut 9 luokkaan eri tavoitteiden mukaan, jotka voit saavuttaa niillä – rekisteröintivirtatyökalut, sovelluksen sisäiset sisäänkirjautumisohjelmistot, sähköpostin sisäänkirjautumisvälineet, käyttäjäanalytiikka, käyttäjäpalautetyökalut, asiakastuki- ja menestystyökalut jne. – ja ehdotti sitten näyte työkalupinosta.

Jos siis olet kiinnostunut jostakin tietystä kategoriasta, hyppää yksinkertaisesti kyseisen sivun vasemmalla puolella oleviin osioihin!

TL;DR

  1. On olemassa useita eri luokkia käyttäjien perehdyttäminen työkaluja:
  1. Kunkin kategorian parhaat työkalut:1. Sovelluksen sisäiset käyttöönottotyökalut:
    Userpilot
    , Appcues, Intercom.
    2. Singup-virtaustyökalut: Auth0;
    3. Sähköpostin käyttöönoton työkalut: Asiakas.io, User.com
    4. Sovelluksen sisäiset chat-työkalut: Livechat, Drift.
    5. Videotyökalut perehdyttämiseen: Webinaarityökalut: Sequel.io;
    6. Analyysityökalut: Hotjar, Mixpanel, Heap, Userpilot.
    7. Tietokantatyökalut: Zendesk;
    8. Palautetyökalut: Typeform, Userpilot (NPS:ää varten).
    9. Asiakastukityökalut: Freshdesk
  2. Jos haluat virtaviivaistaa käyttäjien käyttöönottoprosesseja ja säästää kustannuksia, etsi työkaluja, jotka integroituvat natiivisti to isiinsa. Harkitse myös työkaluja, jotka kattavat useita käyttötapauksia – esim. käyttäjien alustus sovelluksen sisällä ja sähköpostitse, asiakastietojen analysointi ja asiakkaiden sitouttaminen live-chatin kautta.
  3. Seuraavassa on muutamia työkaluja, jotka integroituvat natiivisti toisiinsa:

    • Userpilot
      (sovelluksen sisäiseen käyttäjien sisäänkirjautumiseen), Intercom (sähköpostitse tapahtuvaan sisäänkirjautumiseen ja sovelluksen sisäiseen chattiin) ja Amplitude, Mixpanel tai Heap (syvälliseen tuoteanalytiikkaan) – kaikilla on natiivi integraatio toisiinsa, jotta sähköpostitse tapahtuva käyttäjien sisäänkirjautuminen sovellukseen olisi saumatonta ja tietoon perustuvaa.
    • Hotjarilla ja Zendeskillä on natiivi integraatio, jonka avulla voit lyhentää asiakaspalautteeseen vastaamiseen kuluvaa aikaa.

    • Userpilot
      , Loom ja Typeform – joten voit helposti upottaa Loom-video-oppaat ja Typeform-kyselyt osaksi perehdytysvirtaasi.

4. Esimerkkejä täydellisestä SaaS-käyttäjien käyttöönoton työkalupakista:

    • “Täydellinen” käyttäjien käyttöönoton työkalupakki kasvaville SaaS-yrityksille: OAuth (rekisteröityminen) + Userpilot (sovelluksen sisäinen käyttöönotto, NPS) + Intercom (sähköpostin käyttöönotto, sovelluksen sisäinen chat) + Wistia (videon käyttöönotto) + Sequel (webinaarit) + Typeform (palaute) + Mixpanel/Amplitude/Heap (käyttäjäkäyttäytymisen analytiikka) + Zendesk (tietopohja) + Fullstory (istuntojen tallennus).
    • MVP-työkalupaketti pienellä budjetilla toimiville startup-yrityksille: Auth0 (rekisteröityminen – freemium) + Intro.js (sovelluksen sisäinen, ilmainen) + MailChimp (sähköposti, freemium) + Loom (video, freemium) + Ewebinar (webinaarit) + Typeform (kyselyt, freemium) + Mixpanel (analytiikka, freemium) + Helpdesk (tietopohja) + LogRocket (istuntojen tallennus).

 

Valitsetko käyttäjien perehdyttämisen työkalupakkiasi?

Varaa ILMAINEN konsultaatio

  • Lisätietoja Userpilotista
  • Katso, miten se integroituu muihin työkaluihin

 

Sovelluksen sisäiset käyttäjien käyttöönottotyökalut

Luultavasti ensimmäinen työkalu, jota sinun pitäisi ajatella, kun rakennat teknistä pinoa sisäänottotyökaluille, on sovelluksen sisäinen sisäänottotyökalu. Tällaisten työkalujen avulla voit rakentaa sovelluksen sisäisiä tuotekierroksia, jotka opastavat uusia käyttäjiäsi tuotteesi läpi, mikä parantaa merkittävästi mahdollisuuksia, että he todella aktivoituvat (ja vähentää ensimmäisen päivän ja ensimmäisen viikon vaihtuvuutta). Tässä osassa käsittelemme sekä koodaamattomia käyttäjien sisäänpääsytyökaluja että koodausta vaativia “budjetti”-ratkaisuja.

Koodittomat sovelluksen sisäisen käyttöönoton ohjelmistot + A/B-testaustyökalut.

sovelluksen sisäinen käyttäjän sisäänkirjautumisohjelmisto

Userpilot – “kaikki yhdessä” -työkalu käyttäjien käyttöönotossa.


Userpilot
on tehokas työkalu, jonka avulla voit parantaa uusien käyttäjien aktivointia ja lisätä käyttäjien hyväksyntää. Sen avulla voit rakentaa nopeasti henkilökohtaisia, joustavia ja asiayhteyteen sopivia sovelluksen sisäisiä käyttäjäkokemuksia ja tuotekierroksia, jotka on suunnattu eri käyttäjäsegmenteille – ja kaikki tämä ilman koodirivin kirjoittamista.

Voit myös helposti rakentaa ja käynnistää erilaisia sovelluksen sisäisiä käyttöönottokokemuksia erilaisista “rakennuspalikoista” (käyttöliittymämalleista), kuten virtauksista ,
työkaluvihjeet
,
tarkistuslistat
, resurssikeskuksia, sovelluksen sisäisiä kyselyitä jne. asiakaspolun jokaiseen vaiheeseen.

Userpilotin avulla voit rakentaa interaktiivisia läpikäyntejä, jotka ovat parempia kuin perinteiset lineaariset tuotekierrokset ja parantavat merkittävästi sisäänottoprosessia.

Seuraavassa on lueteltu Userpilotin tärkeimmät edut verrattuna muihin sovelluksen sisäisiin käyttäjien käyttöönoton työkaluihin:

  • Rakennat sisäänpääsykokemuksesi suoraan tuotteesi päälle – visuaalisella WYSIWYG:llä (Chrome-laajennuksen kautta). Tämä on markkinoiden helpoin tapa rakentaa interaktiivinen käyttäjäkokoonpano .
  • Unohda sovelluksen sisäisten kokemusten koodaaminen: Userpilot on koodaamaton ratkaisu, joka vaatii vain sen, että kehittäjäsi asentaa rivin javascriptiä sovelluksesi sisälle ja että lataat Chrome-laajennuksen, joka avaa visuaalisen rakentajan. Sinun ei tarvitse edes pyytää kehittäjiäsi välittämään sovelluksen sisäisiä tapahtumia skriptin kautta – voit yksinkertaisesti merkitä ne itse etusivulla.
  • Markkinoilla olevien käyttäjien käyttöönoton työkalujen laajin valikoima käyttöliittymämalleja (modaalit, diaoutit, työkaluvihjeet, hotspotit, bannerit) ja sovelluksen sisäisiä käyttöönottokokemuksia (tarkistuslistat, mikrokyselyt, NPS-kyselyt, sovelluksen sisäinen resurssikeskus).
  • Sisäänrakennettu NPS-työkalu ja sovelluksen sisäiset kyselyt, joiden avulla voit kerätä ja analysoida käyttäjien mielipiteitä, jotta voit parantaa käyttöönottoprosessia todellisten tietojen perusteella. Voit lisätä kyselyitä suoraan käyttäjien sisäänottovirtaan.
  • Userpilotin avulla voit seurata sovelluksen sisäisten tapahtumien yhdistelmiä, kuten klikkauksia, siirtymisiä ja lomakkeen täyttämistä, ja analysoida kaikkia näitä vuorovaikutustapahtumia omien mukautettujen tapahtumien alla, jotka voidaan rakentaa ilman koodia tai API-kutsuja.Userpilotin mukautetut tapahtumat
  • Edistynyt
    tuoteanalytiikka
    ja sovelluksen sisäinen virtausanalytiikka, jonka avulla tunnistetaan, missä käyttäjät tarvitsevat apua (trendit + suppilot, polut ja kohortit tulossa pian). Tämä voi auttaa sinua ymmärtämään käyttäjiäsi paremmin ja parantamaan käyttäjäksi ottamisen kokemusta.
  • Hienostunut
    segmentointi
    ominaisuudet, joiden avulla voit käynnistää sovelluksen sisäisiä kokemuksia kontekstisidonnaisesti (voit segmentoida käyttäjiä käyttäjän tunnistetietojen, sovelluksen sisäisen sitoutumisen, mukautettujen tapahtumien, napsautusten, siirtymisten, lomakkeiden täyttämisen, käyttäjäpalautteen vastausten, NPS-pisteiden ja muiden seikkojen perusteella).
  • Userpilotin avulla voit tehostaa käyttöönottoa sovelluksen sisäisellä tukivideolla(Resurssikeskus), jonka voit lisätä suoraan sovellukseen. Lisää sovelluksen sisäisiä oppaita ja video-oppaita ja anna käyttäjille mahdollisuus tehdä hakuja tietopankista tai ottaa yhteyttä tukeen. Itsepalvelu ei ole koskaan ollut helpompaa.

Paras käyttäjien perehdytys on kontekstisidonnaista, ja se tapahtuu juuri siellä, missä käyttäjät sitä tarvitsevat, eli sovelluksesi sisällä.

Lisäksi – Userpilot on yksi parhaista käyttäjien perehdyttämistyökaluista hinta-laatusuhteeltaan [ks.
hinnoittelu
täältä].

Varaa esittelyaika tiimimme kanssa ja valmistaudu rakentamaan parhaat käyttöönottokokemukset, joita käyttäjät ovat nähneet.

Userpilot-hinnoittelu

Userpilotin hinnoittelussa on kolme pääsuunnitelmaa:

  • Traction- alkaen $299/vko maksetaan vuosittain 2500 MAU:lle.
  • Kasvu – alkaen $499/vuosi maksetaan vuosittain 10000 MAU:lle.
  • Enterprise – alkaen 1000 dollaria/vko, maksetaan vuosittain 10000 MAU:lle (oma infrastruktuuri, SLA:t, ensisijainen tuki ja muut yritystarpeet).

Hanki paras sovelluksen sisäinen käyttöönottotyökalu!

Varaa ILMAINEN konsultaatio

  • ymmärtää erot
  • valitse paras

Appcues

appcues kojelauta

Appcues on toinen ilman koodia toimiva käyttäjien käyttöönoton työkalu , joka auttaa muita kuin teknisiä tiimejä seuraamaan ja analysoimaan tuotteen käyttöä. Voit julkaista sovelluksen sisäisiä käyttöönottokierroksia, ilmoituksia ja lanseerauskyselyjä. Toisin kuin Userpilotissa, toiminnallisuus on hyvin rajoitettua, jos käytät perussuunnitelmia (Essentials-paketissa, joka alkaa 299 dollarista kuukaudessa, sinulla ei ole käyttöönoton tarkistuslistoja tai käynnistimiä, ja voit luoda vain 5 käyttäjäsegmenttiä).

Appcues tarjosi aiemmin käyttöönottomalleja, mikä helpotti työkalun käyttöä. Se tarjosi kuitenkin ennalta määritellyn tavan ajatella palveluunottoa, mutta sen hintalappu oli muita palveluunotto-ohjelmistoja korkeampi. Tätä kirjoitettaessa (alkuvuodesta 2023) Appcues on poistanut palveluunottopohjansa – korvaamatta niitä kuitenkaan toisella ratkaisulla.

Appcuesin avulla voit suunnitella sisäänottovirrat helposti. Appcuesissa tuotekierrosten ja muun sovelluksen sisäisen viestinnän rakentaminen käyttäjien kanssa tapahtuu samalla tavalla kuin Userpilotissa – Chrome-laajennuksen kautta, jonka avulla voit rakentaa suoraan tuotteesi päälle (tämä ei koske kaikkia työkaluja – katso yksityiskohtaisempi erittely).
sovelluksen sisäiset käyttäjien käyttöönottotyökalut täällä.
)

Seuraavassa on joitakin Appcuesin käytön etuja:

  • Pääsy helppokäyttöiseen käyttöliittymään, jota kuka tahansa tiimin jäsen voi käyttää sovelluksen sisäisten virtojen rakentamiseen ilman koodausta.
  • Tuotekierroksen rakentaminen Appcuesissa on suhteellisen helppoa. Sinun tarvitsee vain avata heidän Chrome-laajennuksensa sovelluksesi päälle ja aloittaa sovelluksen sisäisten kokemusten luominen WYSIWYG-editorilla. Voit yksinkertaisesti valita käyttöliittymämallin ja muokata sitä “livenä” tai osoittaa elementtejä, joihin haluat esimerkiksi liittää työkaluvihjeet.
  • Aikaisemmin se oli vielä helpompaa – valitsit yhden sen malleista, ja he periaatteessa loivat tuotekierroksen puolestasi, ja sinun tarvitsi vain muokata jokaista vaihetta. Tämä rajoitti muokkausmahdollisuuksia, mutta se oli hyödyllinen aloittelijoille. Emme tiedä, aikooko Appcues tuoda mallinsa takaisin.
  • Voit myös luoda tarkistuslistoja Appcuesin avulla(EI saatavilla Essentials-paketissa) ja kehottaa käyttäjiä ryhtymään toimiin. Nämä ovat ok, mutta niiden toiminnallisuus on rajallista (ei voi käynnistää JS-toimintoja tai lisätä pelillistämiselementtejä) verrattuna vaihtoehtoihin, kuten Userpilotiin.
  • Seuraa käyttöliittymän sitoutumista Events explorerilla, jonka avulla voit merkitä elementtejä ilman koodausta.

Rakenna mukautettuja käyttäjäsegmenttejä (jopa 5 Essentials-paketissa), jotka perustuvat käyttäjän ominaisuuksiin, virtoihin, vuorovaikutukseen tai tapahtumiin, jotka määrittelet tapahtumien kartoituksessa.

Pendo


Pendo on kattava digitaalisen käyttöönoton alusta, joka tunnetaan parhaiten siitä, että se yhdistää käyttäjien sisäänkirjautumisominaisuudet tuoteanalyysityökaluun, sovelluksen sisäiseen palautteeseen ja tuotteen käyttöönotto-ominaisuuksiin.

Se on suunnattu ensisijaisesti yrityskäyttäjille, ja siinä on luultavasti kehittyneimmät analyysit kaikista tässä artikkelissa käsittelemistämme työkaluista. Mutta kaikella on hintansa.

Hinnastaan ja jyrkästä oppimiskäyrästään huolimatta Pendolla on muutamia hyviä puolia kilpailijoihinsa verrattuna:

  • Pendo on tunnettu hyvistä ja helppokäyttöisistä analytiikkatyökaluistaan, kuten Paths, Retention ja Funnels. (Q1 2023 alkaen Userpilotilla on samat analytiikkaominaisuudet, mutta entistä vankemmilla toiminnoilla). Nämä eivät ehkä ole tarpeen, jos etsit vain kiertueohjelmistoa.
  • Pendolla on jaettavissa oleva tuotesuunnittelutyökalu asiakaspalautteen järjestämiseen ja arvokkaiden ominaisuuksien priorisointiin. Se auttaa pitämään tiimit linjassa yhteisen ominaisuuksien suunnitteluohjeen kanssa.
  • Se toimii sekä verkkosovelluksissa että mobiilisovelluksissa, joten jos tarvitset molempia, tämä voi olla hyvä valinta sinulle.

Sillä on myös monia haittapuolia:

  1. Yllättävää, että tuoteohjaus- ja sitouttamistyökaluksi, joka väittää olevansa “kaikki yhdessä”, et voi toimia suoraan Pendon käyttäjäanalyyseillä Pendossa.Tämä johtuu siitä, että Pendo ei anna sinun kohdentaa käyttäjiä segmentoituna sovelluksen sisäisiin tapahtumiin sovelluksen sisäisten oppaiden avulla, jotka olet rakentanut sen avulla.Tässä on lyhyt luettelo Pendon huonoista puolista:
    • Se ei myöskään anna sinun käynnistää kokemuksia sovelluksen sisäisten tapahtumien perusteella. Tämä johtuu luultavasti teknisestä velasta – mutta se tekee Pendon analytiikasta melko lailla EI toimintakelpoista.
    • Pendo tarjoaa rajoitetusti käyttöönottoelementtejä, joten et voi aina luoda käyttäjillesi parasta kokemusta. Jos haluat tarkistuslistoja, niitä voi käyttää vain Resurssikeskuksesta, mikä kumoaa niiden olemassaolon tarkoituksen.
    • Pendon hinnoittelu on käytettävissäsi vain, jos pyydät tarjousta. Yhtiö ei mainitse sivustollaan korkeampien tasojen hintoja. Joidenkin arvioiden mukaan hinnat alkavat kuitenkin 20 000-25 000 dollarista vuodessa yksittäisestä tuotteesta ja noin 50 000 dollarista vuodessa keskitason paketista. Tämä saattaa olla Pendon suurin haittapuoli.

    Jos etsit työkalua, joka näyttää käyttäjäanalyysit reaaliajassa ja jonka avulla voit käynnistää sovelluksen sisäisiä kokemuksia sovelluksen tapahtumien ja käyttäjien käyttäytymisen perusteella reaaliajassa – Userpilot tarjoaa nämä ominaisuudet (ja vieläpä edullisemmin).

    Pendon hinnoittelu

     

    Pendo engage hinnoittelu

     

    Pendolla on 4 hinnoittelusuunnitelmaa, jotka on jaettu kahteen tasoon (“aloitussuunnitelmat” ja “kasvusuunnitelmat”) ja kahteen tuotteeseen (“engage” ja “adopt”). Perussuunnitelmat “alkuun pääsemiseksi” alkavat 7000 dollarista vuodessa, joka maksetaan vain vuosittain. Tässä suunnitelmassa ei ole paljon järkeä, koska siinä on erittäin rajalliset ominaisuudet (verrattuna Userpilotin “Traction”-suunnitelmaan, joka tarjoaa kaikki ominaisuudet ja integraatiot + jopa 2500 MAU:ta 2988 dollarilla!):

    • ei NPS
    • ei Resurssikeskus
    • ei integraatioita (!)
    • vain perusanalytiikkapendo aloitussuunnitelma

    Kasvusuunnitelmat ovat käytettävissäsi vain, jos pyydät tarjouksen. Yhtiö ei mainitse sivustollaan korkeampien tasojen hintoja. Joidenkin arvioiden mukaan hinnat alkavat kuitenkin 20 000-25 000 dollarista vuodessa yksittäisestä tuotteesta ja noin 50 000 dollarista vuodessa keskitason paketista.

Käyttäjänohjaus

Käyttäjäohjauksen kojelauta

UserGuiding on edullisempi, aloittelevan tason työkalu, joka tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä ottamaan uusia asiakkaita käyttöön ja lisäämään tuotteiden käyttöönottoa.

UserGuiding on erinomainen rakentamaan käyttäjille yksinkertaisia käyttöönottokokemuksia. Se sisältää koodittoman rakentajan, segmentointivaihtoehtoja ja helposti lisättäviä käyttöliittymäkuvioita, kuten hotspotteja, työkaluvihjeitä ja modaaleja.

Vaikka siinä on myös muita hienouksia, kuten resurssikeskus ja analytiikka, tämän tuotteen ydin on sen sisäänottovirtojen rakentaja. Jos etsit vain suhteellisen helppoa tapaa rakentaa yksinkertaisia sisäänottovirtoja, tämä voi olla hyvä valinta sinulle. Kuitenkin niiden, jotka etsivät enemmän analytiikkaa, räätälöintiä tai monimutkaisia integraatioita, kannattaa luultavasti etsiä muualta.

UserGuidingissa on lukuisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan uusille asiakkaillesi käyttöönottovirtoja ja opastamaan heitä koko heidän matkansa ajan.

Seuraavassa kerrotaan, mitä saat, kun aloitat UserGuidingin käytön:

  • Luo interaktiivisia tuotekohtaisia läpikäyntejä häiritsemättä kehittäjiäsi, sillä se on täysin kooditon.
  • Rakenna käyttöönoton tarkistuslistoja ja ohjaa asiakkaat aktivointipisteeseen poistamalla arvailut siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.
  • Käytä erilaisia käyttöliittymämalleja, kuten tarkistuslistoja, työkaluvihjeitä, modaaleja ja diakuvia, jotta saat oikean sovelluksen sisäisen kokemuksen oikealle henkilölle oikeaan aikaan käyttäjän matkan aikana.
  • Lisää hymiöitä, gif-merkkejä, kuvia tai videoita mukauttamaan sisäänajovirtojasi ja saamaan ne vastaamaan brändiäsi.
Käyttäjiä ohjaava hinnoittelu

Vaikka UserGuiding on loistava työkalu startup-yrityksille, joilla ei ole paljon rahaa investoida käyttöönottotyökaluun, sillä on hyvin tiukat rajoitukset Basic-paketissa.

Voit luoda korkeintaan 20 opasta, 2 sisäänoton tarkistuslistaa ja 1 resurssikeskuksen, vain 1 tiimin jäsenen ja UserGuiding-brändäyksen kaikkiin UI-malleihin!

Jos haluat luoda rajattomasti oppaita, joissa on rajattomasti UI-malleja ilman Userguidingin brändäystä, kannattaa valita Professional-paketti, joka maksaa 299 dollaria.

Käyttäjän ohjaaminen uuteen hinnoitteluunProfessional lisää rajattomasti oppaita, hotspotteja ja tarkistuslistoja, alkaen $399 /vuosi tai $299 /vuosi, jos laskutus on vuosittainen.

Yrityspaketti antaa sinulle pääsyn kaikkeen sekä henkilökohtaisen valmennuksen. Alkaen $699/mo tai $499 kuukaudessa vuosisuunnitelmasta.

INTERCOM-TUOTEKIERROKSET

Intercom, keskustelumarkkinointi- ja sitouttamisalusta, joka tunnetaan myös tuotekierrosohjelmistostaan, on sinulle varmasti jo tuttu. Heillä on myös lisäosa nimeltä Intercom Product Tours.

.Tuotekierrokset ohjelmisto: Intercom Product Tours

Lähde: intercom.com

Älkää käsittäkö minua väärin. Intercom-tuote on loistava. Intercom Product Tours soveltuu kuitenkin vain todella yksinkertaisiin tuotekierroksiin, kuten olemme käsitelleet aiemmassa blogissa.

  • Se tukee vain lineaarista sisäänkirjautumista eli yllä olevan kuvan kaltaisia ei-interaktiivisia tietopaneeleja, ei interaktiivisia tuotekierroksia:Tuotekierros GAN Intercom linear
  • Käyttöliittymä on melko yksinkertainen, mikä rajoittaa sitä, miten kontekstisidonnaisia vihjeitä voidaan antaa. Esimerkiksi modaaleja, diaouteja, tarkistuslistoja tai hotspotteja ei ole. Jos tuet useita käyttötapauksia ja useita yleisösegmenttejä tai jos tuotteessasi on paljon erilaisia toimintoja, tämä yhden koon lähestymistapa on ongelmallinen.
  • Intercom Product Tours ei tue A/B-testausta. Miten siis voit selvittää, voisitko parantaa perehdyttämistäsi?ei ab-testausta sisäpuhelimessa
  • Vaikka se väittääkin olevansa kooditon, ilman CSS-koodausta käyttämäsi muotoilu on itse asiassa melko rajallista. Jos haluat hallita ulkoasua täysin, tarvitset web-kehittäjän.

Intercom Product Tours on saatavilla vain Intercomin päätuotteen lisäosana.

Sitä ei voi ostaa erikseen – sinun on käytettävä vähintään 149 dollaria kuukaudessa Intercom-tilauksen lisäksi.

Intercomin edut

  • Jos olet kova Intercomin käyttäjä ja onboarding-tarpeesi ovat yksinkertaiset, se integroituu saumattomasti muihin Intercomin työkaluihin.
  • Kehyksettömät videot näyttävät upeilta!

Intercomin haitat

  • Vain lineaariset kierrokset, ei todellista vuorovaikutteisuutta
  • Rajoitettu valikoima käyttäjäkokemuksia
  • Muotoilu vaatii koodausta – voit aina tietää, jos joku on käyttänyt Intercomin tuotekierrosohjelmistoa, koska tuotekierrokset näyttävät aina jotakuinkin samalta…
  • Aloitushinnoittelu voi vaikuttaa houkuttelevalta, mutta se nousee jyrkästi käyttäjämäärän kasvaessa. Intercomin verkkosivustolla ei ole avointa hinnoittelua.

Intercom-tuotekierroksen hinnoittelu

Intercomin tuotekierrokset ovat lisäosa, joten saat ne vain, jos sinulla on jo tilaus. (Intercomin hinnoittelusuunnitelmat ovat tunnetusti monimutkaisia ja hankalia selata). Perus Starter-paketti alkaa 74 dollarista, ja sinun on maksettava tuotekierrokset-ominaisuudesta 199 dollaria kuukaudessa.

“DIY”-käyttäjien aloitusratkaisut (vaativat koodausta)

Ymmärrämme, että kaikilla startup-yrityksillä ei ole varaa ostaa kätevää (mutta melko kallista) koodaamatonta käyttäjien sisäänkirjautumisohjelmistoa, ja niiden on ehkä koodattava itse oppaat käyttäjien sisäänkirjautumisprosessia varten. Katsotaanpa joitakin js-kirjastoja, jotka voivat auttaa siinä.

INTRO.js (ilmainen)

INTRO.js

Intro.js, javascript-opas, mahdollistaa tämän periaatteen valjastamisen, sillä sen avulla voit lisätä edistymispalkin perehdytysvirtaasi ja saada käyttäjät todella ylittämään maaliviivan.

Shepherd.js

 

Shepherd.js

Shepherd.js-kirjasto on toinen javascript-kirjasto tuotekierrosten luomiseen, joka on hyvin muokattavissa ja auttaa sinua käyttäjän sisäänpääsyprosessissa.

Se periaatteessa tekee kaiken, mitä Intro.js tekee, mutta sitä päivitetään ja työstetään edelleen, ulinke Intro.js näyttää siltä (sillä on niin paljon avoimia kysymyksiä GitHubissa, joihin kukaan ei vastaa…).

Käyttäjien aloitusprosessiin kannattaa valita avoimen lähdekoodin ratkaisu, joka tarjoaa tukea tarvittaessa.

Signup flow -työkalut – kitkan poistamiseksi käyttäjien sisäänpääsyprosessista

Jos et halua menettää käyttäjiäsi ennen kuin he ovat edes rekisteröityneet tuotteeseesi, rekisteröitymisvirran tulisi olla mahdollisimman kitkaton. Tämä voidaan saavuttaa Single-Sign On -käyttäytymisjärjestelmän avulla. Single sign-on (SSO) on useiden toisiinsa liittyvien, mutta riippumattomien ohjelmistojärjestelmien pääsynvalvontaominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjä kirjautuu sisään yhdellä tunnuksella ja salasanalla saadakseen pääsyn yhdistettyyn järjestelmään.

Pitkien ja yksityiskohtaisten ilmoittautumis- ja rekisteröintilomakkeiden täyttäminen on aina ollut tylsää ja aikaa vievää. Kukaan ei pidä siitä!

Kun rakennat sovelluksen sisäistä käyttökokemusta, voit lisätä SSO:n, jotta käyttäjilläsi on vähemmän lomakkeita täytettävänä.

Voit hankkia tällaisia kitkattomia valtuutustyökaluja virtaviivaistamaan käyttäjien sisäänpääsyvirtaa seuraavilta yrityksiltä:

AuthO (Freemium)

AuthO tarjoaa universaalin todennus- ja valtuutusalustan sekä web- että mobiilialustoille ja -sovelluksille.

Kun puhumme käyttäjien sisäänkirjautumisesta, AuthO ei ainoastaan auta sinua parantamaan rekisteröitymiskonversioita yksinkertaisilla Sign-on-ratkaisuilla, vaan se myös suojaa API-rajapintasi ja estää haitalliset kirjautumiset.

AuthO:n avulla lyhennät käyttäjien rekisteröintiprosessiin kuluvaa aikaa ja tallennat ja säilytät heidän tietonsa turvallisesti.

AuthO tukee kaikkia ohjelmointikieliä, joten ei ole väliä, oletko rakentanut sovelluksesi C#:lla, Javalla vai Angularilla.

Se perustuu freemium-malliin, ja se alkaa 0 dollarista kuukaudessa ja päättyy 850 dollariin kuukaudessa 50 000 säännölliselle aktiiviselle käyttäjälle.

Joustavuutensa ja freemium-mallinsa ansiosta AuthO sopii sekä pienille ja keskisuurille yrityksille että suurille yrityksille.

Sähköpostin käyttöönoton työkalut

Vaikka sovelluksen sisäinen alustus olisikin hyvä, sähköpostin automaattisten työkalujen avulla tapahtuva alustus on silti olennaisen tärkeää käyttäjien alustusprosessissa. Sähköpostivarmennukset, transaktiosähköpostien lähettäminen, laskutus, sellaisten käyttäjien uudelleen sitouttaminen, jotka eivät ole kirjautuneet sisään pariin päivään, tai linkkiluettelon lähettäminen luettavaksi –
voidaan tehdä vain sähköpostitse.
Aivan kuten paljon a-synch-tukea. Katsotaanpa siis, mitkä sähköpostityökalut ovat parhaita parantamaan käyttäjien käyttöönottokokemusta.

Tiputus

Drip on suosittu työkalu sähköisessä kaupankäynnissä, mutta sitä voidaan käyttää myös aloitussähköpostien luomiseen. Se lähettää käynnistyspohjaisia sähköpostiviestejä, jotka päätyvät suoraan postilaatikkoon ilman, että ne menevät mainoskanavaan (jos käyttäjä käyttää Gmailia).

Dripin avulla voit mennä perussähköpostia pidemmälle ja luoda erilaisia käyttäjien sisäänkirjautumissähköpostiautomaatioprosesseja, monikanavamarkkinointia ja sähköpostikampanjoita.

Se tarjoaa sinulle syvällistä analytiikkaa ja tietoa jokaisesta kokeiluasiakkaasta, jotta voit ryhtyä toimiin konversioiden ja sitouttamisen parantamiseksi.

Tärkeintä loistavien käyttäjäkokemusten luomisessa on personointi, ja juuri se on mahdollista Dripin avulla. Voit mukauttaa jokaisen sähköpostin lähetyssekvenssin vastaamaan käyttäjien erityisiä kiinnostuksen kohteita, kokemuksia ja tarpeita.

Drip alkaa 49 dollarista kuukaudessa, jos listallasi on 2500 käyttäjää, ja nousee 122 dollariin, jos listallasi on jopa 5000 käyttäjää.

Customer.io

customer.io Sähköpostit, jotka käynnistyvät käyttäjän toimista tuotteessasi, ovat parempi vaihtoehto aikapohjaisille kampanjoille. Riippuen siitä, mitä asiakkaat tekevät (tai eivät tee) sisäänoton aikana, voit lähettää oikean sähköpostin oikeaan aikaan. Customer.io mahdollistaa käyttäjien segmentoinnin reaaliaikaisten tapahtumien perusteella ja personoitujen sähköpostiviestien lähettämisen osana monikanavaista käyttäjäkoulutusta.

Customer.io on hieman kalliimpi työkalu drip-kampanjoiden lähettämiseen. Se sopii erinomaisesti tarpeisiisi, kun haluat aloittaa yleisön sitouttamisen, muuntamisen ja säilyttämisen.

Customer.io eroaa Intercomista ja Dripistä siinä, että se pystyy lähettämään push-ilmoituksia ja tekstiviestejä sekä reaaliaikaisia tietoja jokaisesta asiakkaasta.

Customer.io:n avulla voit nähdä asiakkaistasi mitä vain haluat – klassisista asioista, kuten milloin ja millä sivulla he ovat käyneet, aina omiin mukautettuihin tapahtumiin.

Sen avulla voit myös lähettää oikean sähköpostin oikealle asiakkaalle oikeaan aikaan sen mukaan, mitä asiakas tekee tai ei tee sisäänajokokemuksensa aikana.

Customer.io:n peruspaketti maksaa 150 dollaria kuukaudessa, ja listallasi voi olla enintään 12 000 asiakasta.

Jos olet alkuvaiheen yritys, Customer.io ei todennäköisesti ole hinnoittelunsa vuoksi paras valinta sinulle – mutta kun yrityksesi kasvaa, siitä voi tulla yrityksellesi merkityksellisempi kuin uskotkaan.

Intercom

Intercom on hyvin tunnettu kokonaisvaltainen onboarding-ratkaisu, joka tarjoaa sekä sähköpostin onboarding- ja live-chat-ratkaisun, asiakaspalvelutyökalut että sovelluksen sisäisen onboarding-ratkaisun. Kuten kaikki “all-in-one”-työkalut – se ei ehkä ole huippuluokkaa missään näistä toiminnoista, mutta se yhdistää kaikki alkuunpääsyyn liittyvät näkökohdat sujuvasti yhteen työkaluun. Tässä jaksossa tarkastellaan sen sähköpostin sisäänkirjautumistoimintoja.

Intercomin avulla näet sekä sähköpostit että sovelluksen sisäiset viestit samassa postilaatikossa ja voit käynnistää sähköpostit käyttäjäsegmenttien ja sovelluksen sisäisten tapahtumien perusteella:

Suunnitelma, jonka avulla voit tehdä kaiken tämän (aloitussuunnitelmaa lukuun ottamatta), maksaa 199 dollaria kuukaudessa.

User.com

User.com
User.com on täysimittainen markkinoinnin automaatio-ohjelmisto, jolla voit tehdä kävijöistäsi tyytyväisiä asiakkaita.

User.comin avulla voit kerätä tietoja mahdollisuuksistasi, kommunikoida heidän kanssaan live-chatin ja chat-robottien avulla, kerätä yhteystietoja ponnahdusikkunoiden avulla, lähettää automaattisia sähköposteja ja tekstiviestejä ja paljon muuta.

Työkalun avulla on helppo luoda automatisoituja polkuja, joiden avulla voit määrittää tarkasti, milloin liidit saavat viestejä. Näin säästät aikaa ja varmistat, että viestintäsi on johdonmukaista. Juuri nyt saatavilla Freemium Starter Pack – 100% ilmainen, sisältää moduuleja kuten: Chat, CRM, tietopankki ja kalenteri.

User.com hinnoittelu

User.comilla on Pay-as-You-Go-hinnoittelumalli, jossa hinta lasketaan useiden eri kriteerien perusteella:

MailChimp

Mailchimpin verkkosivusto

MailChimp on yksi suosituimmista ja vanhimmista pk-yritysten sähköpostijärjestelmistä. Viime vuosina Mailchimp on kehittynyt sähköpostialustasta pienyritysten markkinoinnin keskukseksi. Tarjolla on aloitussivun rakentajia, verkkosivuston rakentajia, sosiaalisen aikataulutuksen työkaluja ja luovien resurssien työkaluja.

Mailchimpin avulla voit luoda tavallisten sähköpostikampanjoiden ja uutiskirjeen lähettämisen lisäksi myös “asiakasmatkoja” – käynnistyspohjaisia sähköpostiviestejä, jotka tukevat käyttäjien sisäänottoprosessia. Sen avulla voit myös

mailchimp transaktiosähköpostit

MailChimpin hinnoittelu:

Mailchimpin hinnoittelu

SendinBlue (freemium)

SendinBlue antaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa ja kasvattaa suhteita markkinointikampanjoiden, transaktioviestien ja markkinoinnin automaation avulla. Heidän alustassaan yhdistyvät sähköposti- ja tekstiviestipalvelut yhdeksi käyttäjäystävälliseksi ratkaisuksi.

SendinBluen avulla voit lähettää laukaisevia transaktiosähköposteja ja tekstiviestejä optimoidulla ja luotettavalla toimituksella sekä yksityiskohtaisilla analyyseillä ja raporteilla. Voit rakentaa erityyppisiä yleisöjä yhteystietojen tai omien mukautettujen tapahtumien perusteella.

Voit integroida SendinBlue-tilisi eri työkaluihin, kuten WordPressiin, Salesforceen, Google Analyticsiin, Zapieriin, Intercomiin, WooCommerceen ja moniin muihin.

Sen ilmaisella elinikäisellä paketilla voit lähettää jopa 300 sähköpostia päivässä, kun taas halvimmalla hinnoittelupaketilla voit lähettää jopa 40.000 sähköpostia kuukaudessa ilman päivittäistä rajoitusta 25 dollarilla kuukaudessa.

Sendinbluen hinnoittelu

GetResponse

getresponse email automaatioGetResponse on viime vuosina tullut tunnetuksi SaaS-sähköpostin käyttöönoton alalla. Sähköpostimarkkinoinnin, autofunneleiden, laskeutumissivujen, markkinoinnin automaation, webinaarien ja automaattisten vastausten lisäksi se tarjoaa myös yritysten markkinointityökaluja.

Getresponsen hinnoittelu

Video-onboarding-työkalut

Demovideo + perehdytysvideotyökalut

Video-opastukset, joiden takana on todellinen ihminen, helpottavat käyttäjän sitoutumista. Tämä voidaan sisällyttää ensimmäisiin tuotekierroksiin (esim. tervetuliaisnäyttöön, joka on tässä tapauksessa rakennettu Userpilotiin) tai tiettyjen ominaisuuksien esittelyyn.

Userpilotin tervetuliaisnäytön video

Sen avulla voit lisätä tuotteeseesi persoonallisuutta, mutta myös tehdä oppimisesta kiinnostavampaa pilkkomalla monimutkaisia prosesseja. Videon lisääminen markkinointisähköpostin esittelysähköpostiin lisää klikkausprosenttia 96 %.


Wistia
(Freemium):

Wistian etusivu

Wistia, videoiden hosting for the business -alusta, antaa sinulle mahdollisuuden tuoda videon voiman mihin tahansa yrityksesi osastoon – ja se on erityisen hyödyllinen käyttäjien perehdyttämisessä.

Sen avulla voit luoda, tallentaa, muokata ja levittää ammattimaisia videoita muutamassa minuutissa. Voit mukauttaa videon tyyliä brändiisi sopivaksi, lisätä sähköpostitilauksia, erilaisia kutsutoimintoja ja paljon muuta. Se auttaa sinua hyödyntämään personoinnin voimaa sisällyttämällä videon, jossa sovelluksesi näytetään toiminnassa.

Heidän videoanalytiikkansa auttaa sinua selvittämään, missä käyttäjien huomio laskee, kun saat tietoa siitä, miten he sitoutuvat videoihisi sekunnissa.

Wistian hinnoittelu

wistia hinnoittelu

Wistian hinnoittelu alkaa 19 dollarista kuukaudessa, kun voit luoda ja valvoa enintään 20 videota kuukaudessa, ja nousee 79 dollariin kuukaudessa, kun sinulla on 50 videota.

Jos olet yrityksesi alkuvaiheessa, heidän ilmaispakettinsa voi varmasti auttaa sinua luomaan parempia videoita personointia varten ja tekemään käyttäjien sisäänpääsyprosessista yksinkertaisen ja miellyttävän.


Vidyard
(Freemium):

vidyardin verkkosivusto

Vidyard on toinen videoalusta, joka auttaa yrityksiä muuttamaan viestintää ja lisäämään liikevaihtoa verkkovideoiden ja videomarkkinoinnin strategisen käytön avulla.

Vidyard auttaa sinua isännöimään ja hallitsemaan videoitasi ja antaa sinulle samalla mahdollisuuden luoda yhteyksiä useampiin katsojiin räätälöityjen ja interaktiivisten videokokemusten ja erilaisten Call-to-actions-toimintojen avulla.

Kuten Wistia, myös VidYard tarjoaa sinulle yksityiskohtaista analytiikkaa ja tehokkaita tietoja käyttäjien katseluyleisöstä:

Vidyardin hinnoittelu

Vidyardin hinnoittelu (lukuun ottamatta ILMAISTA suunnitelmaa, joka sisältää yhteensä enintään 25 videota) alkaa 150 dollarista kuukaudessa, kun mukana on kaksikymmentä videota, ja nousee 850 dollariin kuukaudessa Plus-paketissa ja 2000 dollariin kuukaudessa premium-paketissa.

Loom (freemium)

kangaspuiden videokirjasto

Loom on erittäin suosittu videonauhoitustyökalu, jonka avulla voit nauhoittaa näytön, luoda vaiheittaisia video-oppaita ja upottaa videon helposti sovelluksen sisäisiin modaaleihin tai sisäänkirjautumissähköposteihin tehostaaksesi käyttäjien sisäänkirjautumisprosessia.

Se on ilmainen ja maksulliset suunnitelmat alkavat vain 8 dollarista, joten se on hyvä vaihtoehto kalliimmille videointityökaluille.

Onboarding-verkkoseminaarityökalut

Video-oppaiden upottamisen lisäksi CS:n järjestämät live-käyttäjäwebinaarit, jotka auttavat uusia käyttäjiä ymmärtämään tuotteesi, ovat olennainen osa käyttäjien sisäänajoa. Seuraavassa on joitakin webinaarin käyttäjien sisäänajotyökaluja, joiden avulla voit parantaa käyttäjien sisäänajoprosessia:

Sequel.io

jatko-osien kojelauta

Sequel on melko uusi webinaariratkaisu, jonka avulla voit upottaa webinaarit suoraan verkkosivuillesi – näin voit hallita paremmin tapahtumasivusi ulkoasua (ja voit käyttää erilaisia tapahtumasivuja uusille käyttäjille ja markkinointijohdoille!) ja lisätä konversioita (koska voit täysin hallita käyttäjille näyttämiäsi CTA-kohteita).

userpilot-tapahtumien sivu

Se on hieno tuote, jonka avulla voit viedä webinaarinne seuraavalle tasolle.

Kun LIVE-verkkoseminaarisi on päättynyt, se voidaan muuttaa automaattisesti ikivihreäksi, tilattavaksi webinaariksi.

Jatko-osan hinnoittelu

jatko-osan hinnoittelu

Sequel ei ole kaikkein halvin webinaarityökalu – suunnitelmat alkavat 150 dollarista kuukaudessa enintään 250 webinaariosallistujalle. Jos sinulla on tiukka budjetti – kannattaa tutustua alla oleviin halvempiin ratkaisuihin.

Demio

demion kojelauta

Demio on vain hieman edullisempi kuin Sequel, mutta se ei anna sinun isännöidä webinaarejasi “omalla verkkosivustollasi”.

Toisaalta siinä on enemmän mukauttamis- ja hosting-vaihtoehtoja. Demio-alustan avulla voit luoda suoria, aikataulutettuja webinaareja, aikataulutettuja istuntoja tai valmiiksi nauhoitettuja webinaareja tilauksesta. Voit luoda suoran, ajastetun webinaarin alle kahdessa minuutissa – anna vain otsikko ja valitse päivämäärä ja kellonaika.

Voit halutessasi myös mukauttaa webinaariasi.

Sen lisäksi, että voit päivittää rekisteröintisivun brändisi, voit tehdä mukautetun kiitos-sivun, luoda kyselyitä, käsiohjelmia ja kutsutoimintoja sekä asettaa automaattisia sähköpostimuistutuksia 24 tuntia, tunti ja 15 minuuttia ennen webinaaria.

Verkkoseminaarin aikana isännöintikokemus on yhtä suoraviivainen. Demion webinaarikokemus on selkeä ja minimaalinen, toisin kuin joissakin webinaarisovelluksissa, joissa on sekavat esittelijän näytöt. Alareunassa voit hallita mikrofonia ja kameraa, ja oikealla puolella voit hallita keskusteluja, kyselyitä ja käsiohjelmia.

Demion hinnoittelu

Demio maksaa alkaen 411 dollaria vuodessa, eli hieman yli 34 dollaria kuukaudessa. Alin paketti sallii kuitenkin vain 50 webinaarin osallistujan osallistumisen, joten se ei välttämättä ole halvin tai skaalautuvin vaihtoehto.

Zoomaus

Zoom taas on yleisesti tunnettu ja luotettava webinaariratkaisu. Se ei myöskään ole erityisen halpa – sinun on maksettava vähintään 690 dollaria vuositilauksesta saadaksesi webinaarit.

zoom webinaarien hinnoittelu

Luotettavuus ja tuttuus ovat luultavasti ne kohdat, joihin Zoom Webinarsin edut loppuvat – sillä ei ole

E-webinaari

Hyvä ja edullinen ratkaisu, jonka avulla voit muuttaa perehdytysvideot tilattaviksi webinaareiksi. eWebinar automatisoi ennalta nauhoitettuja webinaareja aikataulun mukaan, ja reaaliaikainen vuorovaikutus ja live-chat tekevät kokemuksesta mukaansatempaavan.

Voit ladata minkä tahansa videon, webinaarin, esityksen tai koulutuksen, tuoda sen Zoomista tai liittää linkin YouTubeen, Vimeoon, S3:een tai muuhun tuettuun palveluun.

Kun aikataulu on asetettu, voit aloittaa webinaarin. Määritä alku- ja loppupäivät, viikonpäivät ja webinaarin kellonaika sekä mahdolliset poissaolopäivät (kuten kansalliset juhlapyhät). Osallistujat voivat myös rekisteröityä ja osallistua webinaariin vain viidessä minuutissa “just-in-time-istuntojen” avulla.

Toisin kuin valmiiksi nauhoitetuissa tai tilattavissa webinaareissa, eWebinar mahdollistaa osallistujien osallistumisen reaaliajassa ilman sitoutumista webinaarin järjestämiseen.

Osallistujat saavat chatissa henkilökohtaisen tervetuloviestin. Ilmoitus ilmoittaa, kun hän vastaa, joten voit jatkaa keskustelua suorassa lähetyksessä. Voit vastata sähköpostitse, jos et ole paikalla tai olet kiireinen. Jos et ole paikalla tai olet kiireinen, he saavat mukautetun poissaoloviestin.

E-webinaarin hinnoittelu

Sovelluksen sisäiset chat-työkalut

Saumattoman käyttöönoton takaamiseksi sinun on myös tarjottava reaaliaikaista asiakastukea – etenkin jos asiakkaasi ovat paljon asiakkaita. Itsepalveleva tietopankki tai resurssikeskus ei aina riitä vastaamaan käyttäjien kaikkiin kysymyksiin, joten sovelluksen sisäinen chat voi olla juuri oikea keino tehostaa käyttäjien perehdyttämisprosessia. Tarkastellaan parhaita chat-työkaluja alla.

Intercom

Jälleen kerran – Intercom on listan kärjessä kokonaisvaltaisen lähestymistapansa ja integroitumisensa muiden ratkaisujensa kanssa (sähköpostituki ja sovelluksen sisäiset kierrokset) ansiosta.

Intercom tarjoaa kolmenlaisia chatbotteja:

  1. Tehtäväbotti – antaa arvioidun vastausajan, kun yksikään agentti ei ole käytettävissä, ja antaa tehtävän seuraavalle käytettävissä olevalle agentille.
  2. Mukautettu Bot – voit vastata oikeisiin kysymyksiin suorassa lähetyksessä.
  3. Resolution Bot – vastaa automaattisesti käyttäjien kysymyksiin (avainsanojen ja ennalta määritettyjen vastausten perusteella).

Kun olet ottanut Intercomin käyttöön, voit luoda kahdenlaisia chatbotteja: Tehtäväbotteja ja mukautettuja botteja.

Kun live-chat-agentit eivät ole käytettävissä, Task Bot on vuorovaikutuksessa kanssasi ja näyttää usein automaattisia viestejä, kuten “Vastaamme yleensä kahdessa tunnissa”.

Koska Intercom on niin laaja tuote (chatbotteja, helpdeskiä ja muuta), chatbotin perustaminen on aluksi hieman vaikeaa. Käyttöliittymässä käytetään myös termejä kuten “Outbound” ja “Operator”, joita ei selitetä (ellet etsi niitä). Sama pätee myös chatbottien nimiin – ne käyttävät nimiä Task Bot, Custom Bot ja Resolution Bot – ja sinun on ensin selvitettävä, mitä niistä sinun on käytettävä.

Kaiken kaikkiaan käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen, mutta chatbotin määrittäminen voi olla aluksi hieman hankalaa.

Olark

Olarkin chat-laatikko sopii brändiisi, ja voit keskustella asiakkaiden kanssa, jos heillä on ongelmia.

Voit myös määrittää live-chat-automaatiosäännöt, joiden avulla käyttäjiltä pyydetään automaattisesti palautetta sisäänottoprosessin aikana.

Kaikki tapahtuu sovelluksen sisällä, joten saat heidän rehelliset reaktionsa, kun he onnistuvat tai epäonnistuvat. Tulevaisuudessa saat bonuspisteitä, jos havaitset kuvioita tai oivalluksia haettavissa olevista live-chat-pöytäkirjoista.

Olarkin hinnoittelu

Olarkin kuukausipaketit alkavat 29 dollarista kuukaudessa.

LiveChat

livechat asiakastuki chat widget


LiveChat
on toinen suosittu sovelluksen sisäinen chatbot-työkalu, jolla voit kommunikoida asiakkaiden kanssa ja ratkaista heidän ongelmiaan reaaliajassa.

LiveChatin monipuolisen analytiikan avulla näet, missä käyttäjilläsi on ongelmia sisäänoton aikana (tai missä tahansa muussa vaiheessa heidän matkaansa), ja voit vastata nopeasti heidän ongelmiinsa ja pyyntöihinsä.

Voit myös yhdistää oppimasi asiat sovelluksen sisäiseen käyttöönottokokemukseesi (esim. Userpilotissa rakentamasi työkaluvihjeet) – ja vastata käyttäjien chat-pyyntöihin linkillä, joka käynnistää asianmukaisen tuotteen läpikäynnin ja selittää ominaisuuden, jota he eivät ymmärrä.

L‍ivechat Hinnoittelu


LiveChat-hinnoittelu
alkaa niinkin alhaiselta kuin 16 dollaria/kk.

Drift

Toinen suosikkityökaluistamme (jota olemme itse käyttäneet). Driftin avulla voit ottaa vastaan päteviä liidit, sitouttaa nämä liidit yksilöllisellä tavalla ja saada enemmän myyntiä aikaan. Drift on muutakin kuin live-chat ja chabotit.

Ohjelmisto on tehokas, mutta monimutkainen käyttää, joten oppimiskäyrä on jyrkkä.

Käyttäjien käyttäytymisen analysointiohjelmisto

Jotta voit optimoida käyttäjien sisäänajoprosessin, sinun on pystyttävä analysoimaan käyttäjien käyttäytymistä ja nähtävä, missä käyttäjät kompastuvat ja juuttuvat.

Sovelluksen sisäiset käyttäytymisen analysointityökalut

Täydelliset tuoteanalyysityökalut

Jäljempänä luetellut työkalut tallentavat kaikki käyttäjien toimet – ne antavat täydellisen kuvan käyttäjien toimista ja tuoteanalytiikasta.

Mixpanel (Freemium)

Mixpanel on tuote- ja käyttäytymiseen perustuva käyttäjäkokemuksen seurantatyökalu mobiili- ja verkkosovelluksille.

Mixpanelin avulla voit kerätä tarkkaa tietoa tuotteesi käytöstä, tunnistaa erilaisia trendejä käyttäjien sovelluksen sisäisissä kokemuksissa, asettaa tavoitteita ja ryhtyä toimiin tuoteanalytiikan perusteella.

Helppokäyttöisen käyttöliittymän ja kojelautojen avulla voit hallita tietoja ja käyttäjiä nopeasti ja vaivattomasti. Jos sinulla on mobiilisovellus, Mixpanel antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa erilaisia A/B-testejä.

Mixpanelin suurin etu muihin käyttäjien käyttöönoton analysointityökaluihin verrattuna on se, että Mixpanelin avulla voit visualisoida ja segmentoida tietojasi, analytiikkaa, raportteja ja ennen kaikkea hallita ja seurata käyttäjien käyttöönoton KPI-mittareita.

Viimeinen asia on erittäin tärkeä, sillä se auttaa sinua ymmärtämään paremmin käyttäjien käyttäytymistä ja vertaamaan sitä tavoitteisiisi. Kun sinulla on selkeä kuva kaikesta, mitä tuotteessasi tapahtuu, on paljon helpompi ryhtyä toimiin ja tehdä tärkeitä päätöksiä.

Mixpanel alkaa 0 dollarilla kuukaudessa, mutta sinulla on hyvin rajoitetusti ydinraportteja seurattavaksi ja sinulla voi olla vain 60 päivän tietohistoria. Jos olet aivan alussa, tämä voi olla erittäin hyödyllinen, mutta sinun täytyy harkita päivittämistä premium-paketti lähitulevaisuudessa (joka on 999 dollaria vuodessa), mutta se on worths joka penniäkään!

Kasa

Heap seuraa kaikenlaista sovelluksen sisäistä käyttäjän vuorovaikutusta ja tarjoaa kattavan käyttäjäanalyysipaketin.

kasa kojelauta

Lähde: Heap.io

Toisin kuin Mixpanel (joka vaatii mittavat asetukset ennen tietojen seurantaa), Heap alkaa seurata käyttäjien toimintaa ensimmäisestä päivästä lähtien. Sinun ei tarvitse määritellä tai konfiguroida mitään tapahtumia etukäteen.

Lisäksi saat käyttäjä- ja tilitason seurannan ja voit luoda mukautettuja tapahtumia. Voit käyttää näitä mukautettuja tapahtumia suppiloissa ja kohorteissa. Lisäksi voit yhdistellä seurattuja tietoja omiksi mukautetuiksi “virtuaalitapahtumiksi”.

Heap mahdollistaa myös analyysin useilla akseleilla ja käyttäytymissegmenteillä. Voit käyttää sen mobiilisovellusta pysyäksesi ajan tasalla myös matkalla.

kasa kojelauta

Lähde: Heap.io

Mikä on juju?

Heap ei ole halpa. Sen ilmainen paketti on melko rajoitettu käytön suhteen, ja sen maksullisten pakettien hinnoittelu alkaa 1 000 dollarista kuukaudessa.

Amplitudi

Amplitude on toinen suosittu käyttäjäanalyysityökalu, joka keskittyy enemmän toimivaan analyysiin. Siinä on myös laaja valikoima kaksisuuntaisia integraatioita muiden alustojen kanssa.

amplituditapahtumat

Lähde: amplitude.com

Jos etsit analytiikkaratkaisua, jolla voit seurata yhden käyttäjän seurantaa eri tuotteissa, Amplitude voi olla hyvä vaihtoehto.

Mainitsemisen arvoista on myös Amplituden keskittyminen tietoturvaan. Sen vankat tiedonhallinta- ja tietoturvaominaisuudet voivat houkutella käyttäjiä, kun otetaan huomioon viime vuosina lisääntynyt huoli tietoturvasta.

Mixpanelin tavoin Amplitude vaatii kuitenkin tiettyjen tapahtumien määrittämistä ennen niiden seurannan aloittamista.

Yksi seikka, jossa Amplitude erottuu muista, on sen avokätinen ilmaispaketti, jonka avulla voit seurata jopa 10 miljoonaa toimintoa. Tämä on paljon millä tahansa mittapuulla.

Tämän lisäksi Amplituden maksulliset suunnitelmat eivät ole aivan kohtuuhintaisia, ja ne voivat tulla hälyttävän nopeasti yhä kalliimmiksi.

Käyttäjien käyttäytymisen ja sitoutumisen analytiikkatyökalut käyttöönoton yhteydessä

Tämäntyyppiset tuoteanalytiikkatyökalut keskittyvät enemmän sisäänottoprosessiin ja vähemmän yleiseen, kaikkien klikkausten analytiikkaan. Ne tarjoavat myös yksinkertaisia mittaritauluja ja ovat helpompia toteuttaa.

Pendo

Monet SaaS-yritykset arvioivat Pendon analytiikan alan parhaaksi. Niiden analytiikasta on tällä hetkellä paljon puhetta palveluun tulon maailmassa.

Miksi?

Pendon analytiikka on tulossa “out of the box” – vain vähän asetuksia tarvitaan. Niiden pitäisi olla helpompia ottaa käyttöön kuin oikeat analyysityökalut, kuten Mixpanel, Heap tai Amplitude.

Kysymys kuuluu: ovatko Pendon tarjoamat analytiikkaominaisuudet hypetyksen arvoisia? Ja ovatko ne todella sen 50 000 dollarin hintalapun arvoisia, jonka useimpien yritysten odotetaan maksavan vuosittaisesta Pendo-analytiikkatilauksesta?

Pendo-analytiikan avulla saat seuraavaa:

  • Pendon analytiikka keskittyy kolmeen pääominaisuuteen: Polut, suppilot ja kohortit.
  • Polut näyttävät kaikki käyttäjien ennen tai jälkeen tietyn tapahtuman tekemät toimet. Pendossa voi vertailla vain kahta polkua kerrallaan.
  • Suppilot näyttävät, kuinka monta käyttäjää on suorittanut tietyn, ennalta määrittelemäsi suppilon kunkin vaiheen. Userpilotin Goals-ominaisuus on verrattavissa, mutta se näyttää suuremman määrän tavoitteita kerralla ja vaatii vähemmän klikkauksia.
  • Raporttien avulla voit seurata sivunäkymiä, napsautuksia, tapahtumia tai opasnäkymiä, jotka liittyvät haluamaasi ominaisuuteen. Pendon muihin analytiikkaominaisuuksiin verrattuna tämä tuntuu turhalta datalta.
  • Pysyvyys osoittaa, kuinka suuri osuus asiakkaista pysyy mukana suhteessa siihen, kun he käyttivät tuotetta ensimmäistä kertaa. Kuvaaja on visuaalisesti vaikuttava, mutta siitä puuttuu laadullinen selitys siitä, miksi käyttäjät pysyvät mukana.
  • Product engagement score (PES) on Pendon laskema yksittäinen luku, joka käyttää keskeisiä tapahtumia ja tilitietoja laskeakseen prosenttipisteet ominaisuuksien käyttöönotosta, käyttäjien pysyvyydestä ja käyttäjämäärien kasvusta ja yhdistää ne yhdeksi pisteeksi (100). PES-pisteet löytyvät vain Pendosta, vaikka muut tuoteanalyysityökalut tarjoavat samantyyppisiä sitoutumistietoja.

Huonot puolet? Pendon analytiikka ei ole käyttökelpoista – sovelluksen sisäisen kokemuksen rakentaja ei anna sinun käyttää sovelluksen sisäisiä tapahtumia sovelluksen sisäisten kokemusten laukaisijoina.

Myös Pendon käyttäjien analytiikkanäytöissä on 1 tunnin viive kojelaudalla. Tämä tekee Pendon käyttäjäanalytiikkaominaisuudesta vähemmän käyttökelpoisen kuin reaaliaikaista käyttäjäanalytiikkaa tarjoavien työkalujen (esim. Userpilot).

Userpilot

Menestystä ei voi saavuttaa ilman kunnollista käyttäjäanalytiikkaa, olivatpa tavoitteesi mitkä tahansa.

Mistä tietäisit, mitä on parannettava?

Userpilotilla on oikeat analytiikkatiedot, jotka auttavat sinua onnistumaan, kun on kyse asianmukaisesta ja pitkäaikaista tuotteen hyväksyntää edistävästä käyttäjien käyttöönotosta.

Minäpä selitän.

En puhu pelkästään tuotteen käytöstä. Analytiikassa on kyse asiakaspalautteen keräämisestä, sovelluksen sisäisen käyttäytymisen seurannasta sekä siitä, miten käyttäjät käyttävät sovelluksen sisäisiä kokemuksia. Eikö niin?

Kaikkia näitä tarvitaan, jotta saat kunnollisen kuvan siitä, kuinka terveellinen tuote on. Ja sitten sinun on pystyttävä toimimaan näiden oivallusten perusteella.

Tässä kohtaa asianmukaiset käyttäjien segmentointiominaisuudet tulevat kuvaan. Ja Userpilot on kattanut sinut tässä.

Userpilot on todella parantanut analytiikkatoimintojaan viime vuosina, ja se tarjoaa nyt kaikista tuoteadaptaatioalustoista vankimmat toiminnot (mukaan lukien Pendo, joka on aina ollut käyttäjäanalytiikan ykkönen).

Lyhyesti sanottuna Userpilotin analytiikan avulla voit:

  • Seuraa kaikkia käyttäjien vuorovaikutustapahtumia sovelluksen kanssa – ilman koodausta – tehokkaan ominaisuuksien merkintätoiminnon avulla voit yksinkertaisesti merkitä käyttäjien toiminnot (klikkaukset, siirtymiset, lomakkeen täyttäminen) koodittomalla, osoita ja merkitse -editorilla, joka on tuotteesi yläosassa.
  • Näet kaikki käyttäjäklikkaukset, aktiivisuustrendit jne. helppokäyttöisestä kojelaudasta – Userpilotin avulla voit myös tarkastella ominaisuuksien käyttöä sekä yksittäisten käyttäjien että yrityksen tasolla.
  • Analysoi käyttäjien polut jopa 4 sivulta kerrallaan yhdellä silmäyksellä.
  • Luo ominaisuustunnisteista ja seuratuista tapahtumista koostuvia “käyttäjäsuppiloita” ja näe, missä käyttäjät jäävät pois suppilosta – ja reagoi näihin pudotuspisteisiin välittömästi sovelluksen sisäisillä kokemuksilla.
  • Seuraa ominaisuuksien käyttöä käyttäjäsegmenteittäin lämpökarttojen avulla suoraan tuotteesi eri sivuilla.
  • Luo ja seuraa sovelluksen sisäisten tapahtumien yhdistelmiä, kuten klikkauksia, siirtymisiä ja lomakkeen täyttämistä, ja analysoi sitten kaikki nämä vuorovaikutukset omien mukautettujen tapahtumien alla, jotka voit rakentaa ilman koodia tai API-kutsuja.
  • Luo mukautettuja tapahtumia, jotka koostuvat myös ominaisuustunnisteista – tai yhdistelmiä seuratuista tapahtumista, jotka olet kuljettanut Userpilotin seuranta-skriptin kautta, ja ominaisuuksista, jotka olet merkinnyt Chrome-laajennuksen avulla.
  • Tehokkaan trendien yleiskatsauksen avulla voit suodattaa tapahtumia ja ominaisuustunnisteiden käyttöä segmenttien, ajanjaksojen ja jopa yritysten mukaan. Näin voit seurata ja analysoida tapahtumien käyttötrendejä ja jopa tarkastella yksittäisiä käyttäjiä (tai yrityksiä), jotka ovat osallistuneet tiettyihin mukautettuihin tapahtumiin, ja näyttää heille oikean sovelluksen sisäisen kokemuksen.
  • Tuotteiden käyttötietojen lisäksi Userpilotissa on myös sisäänrakennettu analytiikka sovelluksen sisäistä sitoutumista varten sovelluksen sisäisten virtojen ja kokemusten avulla.
  • Analysoi, miten käyttäjät käyttävät tarkistuslistoja tai resurssikeskuksen moduuleja, tunnista trendit ja testaa eri lähestymistapoja A/B-testien avulla sitoutumisen parantamiseksi.
  • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Userpilotin avulla voit käyttää kaikkea tätä tietoa erittäin rakeisten käyttäjäsegmenttien rakentamiseen ja tavoittaa käyttäjät oikeilla sitoutumisvirroilla oikeaan aikaan.
  • Voit jopa luoda käyttäjäsegmenttejä kyselyvastausten tai NPS-pisteiden perusteella.

Kun sinulla on näin paljon valtaa käsissäsi – mitä aiot tehdä kaikella tällä tiedolla?

Istunnon tallennustyökalut

Joskus klikkauksiin perustuva analytiikka ei riitä ymmärtämään käyttäjiäsi täydellisesti… Käyttäjien käyttöönoton parantamiseksi saatat tarvita erilaista tuoteanalytiikkatyökalua – sellaista, joka tarjoaa istuntotallenteita. Onneksi niitä on paljon, ja monilla niistä on ilmainen versio!

Hotjar (freemium)

Hotjar on tehokas työkalu, joka paljastaa käyttäjien verkkokäyttäytymisen ja äänen. Yhdistämällä analyysi- ja palautetyökalut Hotjar antaa sinulle kokonaiskuvan siitä, miten voit parantaa sivustosi käyttäjäkokemusta, suorituskykyä ja konversiolukuja.

Hotjar yhdistää lämpökartat ja tallenteet, jotta saat näkyviä ja informatiivisia tietoja käyttäjien sovelluskokemuksista.

Tieto siitä, mitä käyttäjät oikeastaan tekevät verkkosivustollasi, auttaa sinua luomaan parempia sovelluksen sisäisiä kokemuksia ja käyttäjien käyttöönottoprosesseja, ja samalla saat “aha-hetken” käyttöön nopeammin.

Ikuisella ilmaisella peruspaketilla voit kerätä tietoja 2000 sivulatauksesta päivässä.

Logrocket (freemium)

Logrocketilla on avokätinen ilmaispaketti, mutta se on pikemminkin kehittäjien istuntojen tallennustyökalu.

LogRocket antaa suunnittelu- ja tuotetiimeille mahdollisuuden luoda täydellinen web-kokemus. LogRocketin istuntojen toiston ja kehittäjäkonsolin avulla tiimit voivat toistaa ja diagnosoida frontend-ongelmia nopeasti.

LogRocketin mittarit antavat sinulle yleiskuvan sovelluksen suorituskyvystä, tuotteen hyväksymisestä ja konversioasteesta yhdellä silmäyksellä – ne auttavat sinua näkemään, missä käyttäjät juuttuvat sisäänkirjautumisprosessissa ja miten voit parantaa sitä.

 

logrocket hinnoittelu

FullStory (freemium)

FullStory on loistava UX-käyttäjien perehdyttämistyökalu. Se tallentaa todennäköisesti enemmän tietoja kuin mikään muu vastaava ohjelmisto.

FullStoryn ainutlaatuiset arvolupaukset helpottavat erilaisten ongelmien ratkaisua, lisäävät tiedonkeruuta, löytävät vastauksia ja optimoivat käyttäjien sisäänpääsykokemuksia.

Voit tarkastella lähes kaikkia verkkosivustollasi tai sovelluksellasi tehtyjä istuntoja. Kaikki istunnot voidaan suodattaa ja segmentoida tarpeiden ja prosessien mukaan.

Kaikkein kiehtovinta tässä on erityisesti mahdollisuus toistaa asiakastilaisuuksia. Se tarkoittaa, että voit nähdä (videomuodossa), mitä, milloin ja miten asiakkaasi teki jotain reaaliajassa.

FullStoryn tehtävänä ja tarkoituksena on auttaa sinua löytämään aukkoja asiakaspolussasi, parantamaan niitä ja myöhemmin konvertoimaan enemmän käyttäjiä täydellisillä käyttäjäksi ottamisen prosesseilla!

Heidän ilmaisella paketillaan voit nähdä yhdessä kahden joukkuetoverisi kanssa jopa 1000 kuukausittaista istuntoa.

Käyttäjäpalautteen työkalut

Käyttäjäpalautteen kerääminen – sekä työkalujen käytettävyysongelmista että itse käyttöönottoprosessista – on olennainen osa käyttäjien käyttöönottoa.

Voit kerätä palautetta useilla eri tavoilla – yksinkertaisista sähköpostitse lähetetyistä kyselyistä aina sovelluksen sisäisiin NPS-kyselyihin, joita käyttäjien käyttöönoton työkalut tarjoavat. Katsotaanpa muutamia vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua parantamaan käyttäjien sisäänpääsyä:

NPS-työkalut

Userpilot

Net Promoter Score on olennainen osa jokaista asiakastyytyväisyyden mittausta. NPS-pisteet ilmoitetaan numerolla 0-100, ja niitä mitataan yhden kysymyksen kyselyllä. Mitä korkeammat pisteet sinulla on – sitä tyytyväisempiä asiakkaasi ovat.

Userpilotin avulla voit mitata ja analysoida NPS-kyselystä saatua palautetta, luoda seurantakyselyn ja segmentoida NPS-vastaajat pistemäärän ja laadullisen palautteen perusteella, jotta voit tarjota heille oikeanlaisia kokemuksia ja mukauttaa heidän perehdyttämismatkansa.

Tutkimusohjelmisto

Tässä on muutamia työkaluja, jotka auttavat sinua keräämään palautetta käyttäjien käyttöönoton aikana, kun haluat tehdä erillisiä sovelluksen sisäisiä kyselyitä, verkkosivukyselyitä tai muita kyselytyyppejä – tässä on muutamia työkaluja, jotka auttavat sinua keräämään palautetta.

Userpilot

Userpilot taas?! Kyllä, tässä vankassa tuotteen käyttöönottotyökalussa on itsenäisiä sovelluksen sisäisiä kyselyitä, joiden avulla voit kerätä käyttäjäpalautetta käyttöönoton aikana, analysoida sitä ja segmentoida käyttäjiä välittömästi palautteen perusteella, jotta voit muokata heidän kokemustaan yksilöllisemmäksi.

Typeform

Tuotekehitystyökalut: Typeform

Käytä yksinkertaista lomakkeenluontityökalua, kuten Typeformia, jos sinulla on vain rajallinen budjetti. Typeformin etuna on, että se on keskusteleva ja vuorovaikutteinen. Lisäksi kyselyn luominen on helppoa – se on kuin kirjoittaisi muistiinpanovihkoon, eikä koodausta tarvita.

‍Typeformillaon avokätinen ilmaispaketti, ja maksulliset paketit alkavat 25 dollarista kuukaudessa.

Tietopohja ja resurssikeskuksen työkalut

Nykymaailmassa kaikki verkkosivuston kävijät ja myöhemmin myös kokeilu- ja premium-asiakkaat haluavat välittömästi päästä käsiksi tiettyihin tietoihin. Tästä syystä jokaisella yrityksellä, olipa kyseessä sitten pieni startup-yritys tai suuri yritys, pitäisi olla perusteellinen tietopohja asiakkaitaan varten.

Etenkin käyttäjien käyttöönotossa hyödyllinen tietopohja auttaa meitä luomaan asiakkaillemme parempia resursseja ja myöhemmin pitämään enemmän käyttäjiä tarjoamalla heille vastauksia, ideoita ja tietoa tietyistä asioista – tämä voi olla kaikkea “Miten työkalu toimii” ja erilaisia käyttötapauksia.

Puhumattakaan siitä, että kun potentiaalinen asiakkaasi näkee työkalusi toiminnassa tai jossakin käyttötapauksessa, saat helpommin ja nopeammin aikaan “aha-hetken”.

Tässä on siis muutamia hyödyllisiä tietopankkituotteita, jotka voivat olla hyödyllisiä käyttäjien perehdyttämisessä.

Zendesk

zendesk kojelauta

Et ehkä ajattele Zendeskiä käyttäjien käyttöönoton työkaluna. Asiakastuki on olennainen osa käyttäjien sisäänottoprosessia. On luonnollista, että uusilla asiakkailla on paljon kysymyksiä palvelustasi. Tässä kohtaa Zendesk astuu kuvaan. Zendesk tarjoaa myös all-in-one-tukea kaikissa kanavissa.

Live-chat ja chatbotit, integroitu neuvontakeskus, yhteisöfoorumi, yhtenäinen agenttien työtila, lippujärjestelmä, automaattiset vastaukset, SLA-hallinta, sähköpostin lähettäminen tapaukseen, raportointi ja analytiikka ovat osa Zendeskin ominaisuuksista.

Zendesk for Service maksaa 49 dollaria/kuukausi, joka laskutetaan vuosittain. Sen sijaan Zendesk for Sales maksaa 19 dollaria/kk käyttäjää kohden, ja se laskutetaan vuosittain.

Helpscout

Helpscout on toinen loistava asiakastukityökalu, jonka avulla voit ottaa käyttöön live-chat-tuen käyttäjien käyttöönotossa.

Helpscoutin tehtävänä on antaa ihmisille mahdollisuus ajaa ja mukauttaa live-chat- ja sähköpostitukea.

Helpscoutin avulla voit tehdä tikettisähköpostiviesteistäsi inhimillisempiä, henkilökohtaisempia ja jokaiselle käyttäjälle räätälöityjä. Yhdessä tiimisi kanssa voit luoda nopeasti ohjeasiakirjoja, joissa on artikkeleita, jotka vastaavat kaikkiin asiakkaidesi kysymyksiin.

Voit luoda sekä chat-robotteja että live-chat-tukea käyttäjien sisäänottoprosessiin, ja mikä tärkeintä, Helpscout tukee integraatioita eri työkalujen, kuten Slackin, HubSpotin, Salesforcen, Jiran, MailChimpin ja monien muiden kanssa.

Chat-tukesi inhimillistäminen käyttäjien aloitusprosessissa auttaa sinua varmasti rakentamaan parempia suhteita asiakkaisiisi ja lisäämään sitoutumista ja vuorovaikutusta.

Helpscout on maksullinen työkalu, ja se alkaa 20 dollarista kuukaudessa, joka sisältää yhden dokumenttisivuston, täydelliset raportit, tyytyväisyysluokitukset, yli 50 API:ta ja integraatiota ja paljon muuta.

Sen Plus-paketti tukee vielä 4 dokumenttisivustoa, muutamia tärkeämpiä integraatioita sekä mukautettuja kenttiä ja tiimejä.

Freshdesk

Freshdeskin avulla kaikenkokoiset yritykset voivat tarjota sujuvampia asiakaskokemuksia kaikissa kanavissa. Se muuntaa sähköposti-, chat-, verkko-, lomake- ja sosiaalisen median tiketit yhdeksi tiketinratkaisujärjestelmäksi.

Sen avulla voit myös automatisoida työnkulkuja, hallita palvelutasosopimuksia (SLA) ja tarjota itsepalvelua chat-robottien avulla.

Miten integroida käyttäjien käyttöönoton työkalupakki yhteen?

Käyttäjien perehdyttämisen onnistumisen kannalta on tärkeää, että käyttäjien perehdyttämistyökalut yhdistetään niin, että ne todella “keskustelevat” keskenään (eivätkä aiheuta noloja “kömmähdyksiä”, kuten esimerkiksi saman viestin lähettäminen samalle henkilölle kahdesti tai tietyn toiminnon jo suorittaneen käyttäjän pyytäminen suorittamaan se loppuun).

Miten voit siis integroida kaikki käyttäjien käyttöönoton työkalut tällaisten tilanteiden välttämiseksi? Tässä muutama vinkki:

Tapa kaksi (tai kolme…tai neljä) kärpästä yhdellä iskulla.

Löydä käyttöönoton työkaluja, jotka voivat tehdä useampia kuin yhden asian kerrallaan – se vähentää merkittävästi käyttöönottokustannuksia ja yleisiä tilauskustannuksia (vaikka all-in-one-työkalut saattaisivatkin olla hieman kalliimpia!).

Etsi työkaluja kokonaisvaltaisesti – valitse työkalut, jotka integroituvat natiivisti toisiinsa.

Kun valitset eri käyttötapauksiin sopivia käyttäjäkäynnistystyökaluja, etsi sellaisia, jotka integroituvat natiivisti toisiinsa – säästät valtavasti aikaa ja säästyt kalliilta/nolostuttavilta virheiltä käyttäjäkäynnistyksessäsi.

Seuraavassa on muutamia käyttäjien alkuunpanotyökaluja, jotka integroituvat natiivisti toisiinsa:

  • Userpilot (sovelluksen sisäiseen käyttäjien sisäänkirjautumiseen), Intercom (sähköpostin sisäiseen sisäänkirjautumiseen ja sovelluksen sisäiseen chattiin) ja Amplitude, Mixpanel tai Heap (syvälliseen tuoteanalytiikkaan) – kaikilla on natiivit integraatiot, joiden avulla sähköpostin ja sovelluksen sisäinen käyttäjien sisäänkirjautuminen sujuu saumattomasti ja on entistä enemmän tietopohjaista.
  • Hotjarilla ja Zendeskillä on natiivi integraatio, jonka avulla voit lyhentää asiakaspalautteeseen vastaamiseen kuluvaa aikaa.
  • Userpilot, Loom ja Typeform – joten voit helposti upottaa Loom-video-oppaat ja Typeform-kyselyt osaksi perehdytysvirtaasi.

Esimerkkejä täydellisestä SaaS-käyttäjien käyttöönoton työkalupakista

“Täydellinen” työkalupakki kasvaville SaaS-yrityksille käyttäjäkoulutuksen aloittamiseen

OAuth (kirjautuminen) + Userpilot (sovelluksen sisäinen käyttöönotto, NPS) + Intercom (sähköpostin käyttöönotto, sovelluksen sisäinen chat) + Wistia (videon käyttöönotto) + Sequel (webinaarit) + Typeform (palaute) + Mixpanel/Amplitude/Heap (käyttäjäkäyttäytymisen analytiikka) + Zendesk (tietopohja) + Fullstory (istuntojen tallennus)

MVP-työkalupino pienellä budjetilla toimiville startup-yrityksille

OAuth (rekisteröityminen – freemium) + Intro.js (sovelluksen sisäinen, ilmainen) + MailChimp (sähköposti, freemium) + Loom (video, freemium) + Ewebinar (webinaarit) + Typeform (kyselyt, freemium) + Mixpanel (analytiikka, freemium) + Helpdesk (tietopankki) + LogRocket (istuntojen tallennus)

Päätelmä

Käyttäjien perehdytystyökalut eivät rajoitu vain sovelluksen sisäiseen perehdytykseen ja sähköpostiin. Jotta voit rakentaa täydelliset käyttäjien käyttöönoton prosessit, tarvitset myös analytiikka- ja istuntojen tallennustyökaluja, jotta näet, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa tuotteesi kanssa, videotallennus- ja webinaarityökaluja koulutuksen tarjoamiseksi, tietopankkityökaluja ja sovelluksen sisäisiä chat-työkaluja. Ihannetapauksessa parhaiden käyttäjien perehdyttämistyökalujen tulisi yhdistää muutama näistä keskeisistä ominaisuuksista kerrallaan, jotta voit vähentää uusien käyttäjien perehdyttämisestä aiheutuvia kustannuksia ja säästää käyttöönottoon kuluvaa aikaa. Toivottavasti löysit tästä postauksesta oivaltavia tietoja ja pystyt nyt luomaan oman täydellisen käyttäjäkoulutuksen teknologiapinon. Kerro meille, mihin päädyit ja jos sinulla on kysyttävää.

previous post next post

Leave a comment