Appcues Hinnoittelu selitetty – Pitäisikö sinun valita Essentials tai Growth Plan?

Appcuesilla on 3 päähinnoittelusuunnitelmaa: Essentials, Growth ja Enterprise. Alhaisin suunnitelma maksaa täsmälleen saman verran kuin Userpilotin alin suunnitelma (249 dollaria kuukaudessa maksettuna vuosittain tai 299 dollaria kuukaudessa maksettuna), mutta siinä on juju – se ei sisällä samoja ominaisuuksia!

Appcues-suunnitelmat rajoittavat perusominaisuuksien käyttöä “Essentials”-suunnitelmassa niin paljon, että se on oikeastaan vain välttämättömyys.

Jos haluat käyttää Appcuesia tuotejohtoisen kasvun edistämiseen, sinun on maksettava 10 548 dollaria etukäteen Growth-suunnitelmasta, joka on vain vuosimaksullinen.

Jos et ole valmis tällaiseen sitoutumiseen – Userpilot tarjoaa paljon runsaamman ominaisuuksien paketin vain 299 dollarilla kuukaudessa.

Tässä postauksessa syvennymme Appcuesin hinnoittelusuunnitelmiin ja katsomme, mikä on sopivin mihinkin käyttötapaukseen ja käyttäjähenkilökuntaan.

TL;DR

 • Appcuesin hinnoittelu on jaettu kolmeen suunnitelmaan: Essentials 249 dollarilla, Growth 879 dollarilla ja Enterprise mukautetulla hinnoittelulla.
 • Essentials-paketti on edullinen, mutta siinä on rajoitetusti ominaisuuksia, ja se soveltuu lähinnä aloittaville yrityksille.
 • Essentials-suunnitelmassa ei voi rakentaa yli viittä käyttäjäsegmenttiä tai luoda käyttöönoton tarkistuslistoja.
 • Jos haluat hyödyntää Appcues-työkalua parhaalla mahdollisella tavalla yksilöllisen käyttäjäkokoonpanon ja tuotteiden käyttöönoton kehittämisessä, sinun on päivitettävä 879 dollaria/vuosi maksavaan pakettiin.
 • Appcues hinnoittelee suunnitelmansa ominaisuuksien perusteella, kun taas Userpilot käyttää MAU:ia kustannusten määrittämiseen.
 • Appcues Essential -paketti sopii parhaiten pienille SaaS-yrityksille tai startup-yrityksille, joilla on alle 2 500 MAU:ta ja vähän segmenttejä.
 • On olemassa parempia Appcues vaihtoehtoja, joissa voit saada enemmän vastinetta rahoillesi.
 • Saat Userpilotin Appcues Essentials -suunnitelman hinnalla käyttöösi enemmän ominaisuuksia. Tässä on täydellinen Appcues vs Userpilot -vertailu, josta löydät lisätietoja.
 • Userpilotin kaikkien ominaisuuksien (jopa halvemman version) avulla tuotepäälliköt voivat rakentaa erittäin räätälöityjä käyttäjien sisäänpääsykokemuksia eri käyttäjille ja seurata käyttäjien käyttäytymistä ja vuorovaikutusta tuotteesi kanssa. Hanki Userpilot-demo ja opi lisää.

Mikä on Appcues?

Appcues on yksi vanhimmista käyttäjien käyttöönoton ja digitaalisen käyttöönoton alustoista. He ovat vastuussa siitä, että SaaS-maailma sai käyttöönsä työkalut, joita käytämme nykyään (tarkistuslistat ja vastaavat) sovelluksen sisäisten kokemusten ja tuotekierrosten rakentamisessa.

Vaikka ne ovatkin hyvä työkalu keskisuurille SaaS-yrityksille, niistä puuttuu tiettyjä ominaisuuksia, käyttöliittymämalleja ja toimintoja, joita voit saada muista työkaluista (kuten Userpilotista).

Se on myös erittäin kallis, jos tarvitset yli viisi käyttäjäsegmenttiä, pääsyn mukautettuihin tapahtumiin tai tavoitteiden seurannan. Appcues mahdollistaa kuitenkin enemmän integrointeja ja siinä on mukavampi käyttöliittymä kuin Userpilotissa.

Loppujen lopuksi ohjelmistojen käyttöönottotyökalun valinta riippuu siis tärkeimmistä prioriteeteistasi!

Kirjoitimme lisää Appcuesista edellisessä Appcuesin kilpailijoita käsittelevässä kirjoituksessamme.

Lähde: Appcues

Appcuesin hinnoittelusuunnitelmat

Appcuesilla on 3 hinnoittelusuunnitelmaa: Essentials, Growth ja Enterprise.

Essentials-paketti maksaa 249 dollaria vuodessa, kasvu on 879 dollaria vuodessa 2500 aktiiviselle käyttäjälle (MAU), ja Enterprise-hinnoittelu on mukautettu.

Suunnitelmat eivät perustu ainoastaan MAU:iden (kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien) määrään, vaan niitä rajoittavat myös kussakin suunnitelmassa käytettävissä olevat ominaisuudet. Ja valitettavasti – rajoitukset ovat niin suuret, että Essentials-suunnitelma ei anna sinulle mahdollisuutta luoda mitään vakavasti otettavaa tuotteen käyttöönottoa/kasvua koskevia kokemuksia tai kokeiluja.

Appcuesin hinnoittelusuunnitelmat
Lähde: Appcues

Appcuesin Essentials-suunnitelma vs. Growth-suunnitelma – mitä eroa on?

Appcuesin hinnoittelusuunnitelmien erot
Lähde: Appcues

Appcuesin hinnoittelu alkaa 249 dollarista 2 500 MAU:lle Essentials-paketissa.

Tämä Essential-paketti kuitenkin rajoittaa ominaisuuksien käyttöä:

 • viisi käyttäjäsegmenttiä
 • 10 maalia
 • 10 mukautettua tapahtumaa
 • ei tarkistuslistoja
 • ei launchpadia (samanlainen kuin sovelluksen sisäinen opas)
 • ei mukautettua CSS:ää
 • vain vakiointegraatiot
Appcues Essentials Planin ominaisuudet
Lähde: Appcues

Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat käyttää analytiikkaa tai personoida asiakkaan sisäänoton segmentoimalla käyttäjät eri ryhmiin, sinun on päivitettävä kasvusuunnitelmaan ja maksettava 879 dollaria x 12 kuukautta etukäteen!

Kaikkien käytettävissä olevien ominaisuuksien käyttäminen maksaa 10 548 dollaria.

Appcues Essentials -suunnitelma ei myöskään sisällä käyttöönoton tarkistuslistoja, jotka ovat avainasemassa hyvän käyttöönoton rakentamisessa.

Löydät ne kuitenkin Userpilotista hintaan $249/mo maksettuna vuosittain tai $299/mo maksettuna kuukausittain.

Appcues Essentials Plan sisältää vain 10 click-to-track-tapahtumaa (Userpilot tarjoaa niitä 25 samaan hintaan, niitä kutsutaan “feature tags”).

Nämä ovat lähinnä mukautettuja tapahtumia, joita voit seurata ilman, että tarvitset mitään kehitysresursseja – korostamalla asioita etusivulla.

Tämä on esimerkki ominaisuuksien merkitsemisestä Userpilotissa:

Et voi myöskään muokata tuotteesi kokemusten ulkoasua, koska Appcuesin Essentials-paketti ei tarjoa mukautettua CSS:ää.

Sinun on luotettava malleihin rakentaaksesi sen, mitä voit, mikä tarkoittaa, että et aina pysty saavuttamaan täydellistä brändin ulkoasua.

Essentials Appcues -hinnoittelussa ei ole mukautettua CSS:ää
Lähde: Appcues

Appcues Essentials -ohjelma – kenelle se sopii?

Koska tämä paketti on melko rajoitettu, se sopii parhaiten pienemmille startup-yrityksille tai yrityksille, jotka eivät tarvitse mitään mukautuksia ja jotka haluavat ottaa käyttäjiä käyttöön yksinkertaisella tavalla.

Jos sinulla on vähän käyttäjäsegmenttejä (mieluiten alle 5) ja 500 – 2 500 MAU:ta, Appcues Essentials Plan sopii hyvin.

Jos haluat kuitenkin interaktiivisia tuotekierroksia, tarkistuslistoja ja yleisesti ottaen paremman vastineen rahalle, kannattaa tutustua Appcuesin vaihtoehtoihin: Userpilot, Pendo, Userlane, WalkMe tai jopa Intercom Product Tours (näitä on rajoitetusti).

Appcues Essentials suunnitelma – kenelle se EI sovi?

Appcues Essentials -paketti ei ole sinua varten, jos:

 • Haluat tehdä käyttäjillesi asianmukaisen, jatkuvan perehdytyksen useiden käyttäjäsegmenttien ja mukautettujen tapahtumien avulla.
 • Jos haluat tehdä täysin vuorovaikutteisia perehdyttämisvirtoja ja läpikäyntejä, tarvitset siihen paljon mukautettuja tapahtumia.
 • Haluat hyödyntää Product Growth -alustasi saavuttaaksesi tuotekohtaista kasvua lisämyyntien avulla.

Mitkä ovat halvempia vaihtoehtoja Appcuesin kasvusuunnitelmalle?

Emme puhu vain halvemmista Appcues-vaihtoehdoista, vaan työkaluista, jotka tarjoavat enemmän vastinetta rahalle.

Userpilot

Userpilot tarjoaa paremman ja kustannustehokkaamman vaihtoehdon Appcues Growth Planille.

Se on täydellinen tuotteen käyttöönottotyökalu, joka auttaa SaaS-yrityksiä rakentamaan parempia tuotekokemuksia aina uusien käyttäjien asiakaskokemuksen parantamisesta tuotteen käytön lisäämiseen nykyisillä käyttäjillä.

Se on kooditon alusta eikä vaadi teknistä osaamista.

249 dollaria kuukaudessa, saat rajoittamattoman pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin, kuten hotspotteihin ja työkaluvihjeisiin, ja voit myös rakentaa kontekstisidonnaisia ja käyttäytymiskohtaisia sisäänpääsykokemuksia.

Se auttaa sinua seuraamaan käyttäjien vuorovaikutusta tuotteesi kanssa ominaisuuksilla, kuten sovelluksen sisäisillä kyselyillä palautteen keräämiseksi ja NPS-kyselyillä käyttäjien tyytyväisyyden mittaamiseksi.

Userpilot auttaa yrityksiä näyttämään oikeat viestit oikeaan aikaan oikeille ihmisille.

Tämä auttaa parantamaan käyttäjäkokemusta, lisäämään asiakkaiden aktivointiastetta ja edistämään toissijaisten ominaisuuksien käyttöönottoa.

 

Kenelle Userpilot sopii parhaiten

Userpilot sopii parhaiten keskisuurille SaaS-yrityksille, joilla on tuotetiimi. Se on edullinen ja täysin varustettu tuotetarpeisiisi.

Userpilot soveltuu myös yritysasiakkaille.

749 dollaria/kk maksava Enterprise Plan sisältää räätälöidyt palvelutasosopimukset, on SOC 2 Type II -sertifioitu ja tarjoaa SSO- ja monikäyttäjätilit. Jos kuitenkin tarvitset yritystason integraatioita Salesforceen tai Hubspotiin, kannattaa ehkä odottaa tai valita jokin Userpilot-vaihtoehdoista.

Todella pienille startup-yrityksille Userpilot ei kuitenkaan välttämättä ole paras valinta.

Jos sinulla on tiukka budjetti eikä tuotetiimissäsi ole ketään, joka huolehtisi tuotteiden käyttöönotosta ja käyttöönotosta, Userpilotin suunnitelmat saattavat olla sinulle liikaa. Suositellaan halvempaa ja yksinkertaisempaa työkalua.

Userpilotin tärkeimmät käyttötapaukset

Userpilotin läpikäynnit
Lähde: Userpilot
 • Toissijainen tai jatkuva käyttäjien käyttöönotto. Tämä on tarkoitettu nykyisille tai aktiivisille käyttäjille, sillä se auttaa heitä ymmärtämään ja omaksumaan uusia ominaisuuksia.
 • Sisäänoton tarkistuslistat. Tämä auttaa käyttäjiä pitämään kirjautumistehtäviään/edistymistään silmällä.

 • Sovelluksen sisäiset mikrokyselyt käyttäjäpalautteen keräämistä ja käyttäjien segmentointia varten. Tässä on esimerkki tervetuliaisnäytöstä.
Käyttäjien segmentointi
Lähde: Userpilot
 • NPS-kyselyt. Niitä käytetään Net Promoter Score -pistemäärän keräämiseen, joka on osoitus siitä, kuinka moni käyttäjistäsi todennäköisesti suosittelee tuotetta muille.
Userpilotin NPS-tutkimukset
Lähde: Userpilot
 • Käyttäjäanalytiikka. Voit nähdä, miten käyttäjät sitoutuvat tuotteesi ominaisuuksiin ja sovelluksen sisäisiin kokemuksiin, kuten kuinka moni heistä saavuttaa tietyt tavoitteet, jotka olet asettanut heille tietyn ajanjakson aikana, missä vaiheessa he jäävät pois suppiloista jne.

 • Käyttäjien segmentointi. Voit segmentoida käyttäjiäsi eri ryhmiin käyttämällä demografisia tietoja, kyselyvastauksia, sovelluksen sisäistä käyttäytymistä, mukautettuja tapahtumia, käyttäjän ja tapahtuman ominaisuuksia ja paljon muuta!

 • Resurssikeskukset. Luo resurssikeskuksia, joissa on ohjeasiakirjoja, video-oppaita, tietopohjaisia artikkeleita ja monia muita resursseja, jotka auttavat käyttäjiäsi.

Userpilotin määrittäminen

Userpilot on helppokäyttöinen ja helppo ottaa käyttöön. Sinun tarvitsee vain ladata Chrome-laajennus ja liittää yksi rivi Javascript-koodia sovellukseesi.

Saatat myös tarvita kehittäjän tai kehitystiimin apua mukautettujen tapahtumien ja käyttäjäattribuuttien välittämisessä.

Muuten kokemusten luominen Userpilotissa on 100-prosenttisesti kooditonta.

Hinta ja vastine rahalle

Userpilot on hyvä rahankäyttö, koska se on edullinen (alkaen 249 dollaria/vko), mutta se ei myöskään rajoita tai rajoita sinua.

Saat käyttöösi kaikki Userpilotin ominaisuudet ja rajattomat segmentoinnit maksusuunnitelmasta riippumatta.

Toisin kuin Appcuesissa tai muissa tuotteiden käyttöönottotyökaluissa, jotka rajoittavat ominaisuuksia halvempien suunnitelmien osalta.

Userpilotin suunnitelma kasvaa vain kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrän perusteella, ei koskaan käytettävissä olevien ominaisuuksien mukaan.

Kokeile Userpilotia ilmaiseksi nyt!

Päätelmä

Appcuesin hinnoittelumalli, joka on rajoitettu ominaisuuksiltaan, tekee siitä pois päältä, varsinkin jos sinulla ei ole paljon rahaa käyttää tärkeisiin elementteihin, joita tarvitaan hyvän tuotekokemuksen rakentamiseen.

Userpilotin hinnoittelu on sama kuin Appcuesin Essential-suunnitelmassa, ja se tarjoaa sinulle vielä enemmän etuja kuin kyseinen suunnitelma. Tämä tekee siitä paremman budjetin käyttämisen.

Haluatko nähdä Userpilotin edut itse? Hanki Userpilot-demo ja katso, miten voit rakentaa koodittoman ja yksinkertaisen tuotekokemuksen.

previous post next post

Leave a comment