Објашњене цене Аппцуес-а – да ли треба да изаберете основне ствари или план раста?

Аппцуес има 3 главна плана цена: Ессентиалс, Гровтх и Ентерприсе. Најнижи план кошта потпуно исто као и најнижи Усерпилот-ов план (249 УСД месечно који се плаћа годишње, или 299 УСД који се плаћа месечно), али постоји квака – не укључује исте функције!

Аппцуес планови ограничавају употребу основних функција у плану „Ессентиалс“ толико да су то само основне.

Ако желите да користите Аппцуес да бисте подстакли раст вођен производом , мораћете унапред да платите 10.548 долара за план раста, који је само годишњи.

Ако нисте спремни за такву врсту посвећености – Усерпилот нуди много издашнији пакет функција за само 299 долара месечно.

У овом посту ћемо дубоко заронити у Аппцуес-ове планове цена и видети који је најприкладнији за коју врсту употребе и личност корисника.

ТЛ;ДР

  • Цене Аппцуес-а су подељене у три плана: Ессентиалс за 249 УСД, Гровтх за 879 УСД и Ентерприсе са прилагођеним ценама.
  • План Ессентиалс, иако је приступачан, има ограничене функције јер је углавном погодан за стартапе који тек почињу.
  • Не можете да направите више од пет корисничких сегмената или да креирате контролне листе за укључење на Ессентиалс плану .
  • Ако желите да извучете најбоље из Аппцуес алата за креирање персонализованог укључивања корисника и за усвајање производа, мораћете да надоградите на план од 879 УСД месечно.
  • Аппцуес цени свој план на основу карактеристика, док Усерпилот користи МАУ да одреди цену.
  • Аппцуес Ессентиал план је најбољи за мала СааС предузећа или стартапе са мање од 2.500 МАУ-а и неколико сегмената.
  • Постоје боље Аппцуес алтернативе где можете добити више вредности за свој новац.
  • Можете добити приступ више функција по цени Аппцуес Ессентиалс плана уз Усерпилот. Ево потпуног поређења Аппцуес и Усерпилот за више детаља.
  • Са приступом свим функцијама Усерпилот-а (чак иу његовом јефтинијем плану), менаџери производа могу да изграде високо прилагођена искуства уградње корисника за различите кориснике и надгледају понашање корисника и интеракцију са вашим производом. Набавите Усерпилот демо и сазнајте више.

Шта је Аппцуес?

Аппцуес је једна од најстаријих платформи за укључивање корисника и дигитално усвајање . Они су одговорни за упознавање света СааС-а са алатима које данас користимо (контролне листе и слично) у стварању доживљаја у апликацији и обилазака производа .

Иако је добар алат за СааС компаније средњег тржишта, недостају им одређене функције, обрасци корисничког интерфејса и радње које можете добити у другим алатима (укључујући Усерпилот).

Такође је веома скупо ако вам је потребно више од пет корисничких сегмената, приступ прилагођеним догађајима или праћење циљева. Међутим, Аппцуес омогућава више интеграција и има лепши кориснички интерфејс од Усерпилот-а.

Дакле, на крају дана, ваш избор алата за усвајање софтвера зависи од ваших главних приоритета!

Више о Аппцуес-у смо писали у нашем претходном посту о Аппцуес такмичарима .

Извор: Аппцуес

Аппцуес Планови цена

Аппцуес има 3 плана цена: Ессентиалс, Гровтх и Ентерприсе.

Ессентиалс план кошта 249 УСД месечно који се плаћа годишње, раст је 879 УСД месечно који се плаћа годишње, за 2500 месечних активних корисника (МАУ), а Ентерприсе има прилагођене цене.

Планови се не заснивају само на вашем броју МАУ-а (месечно активни корисници), већ су такође ограничени функцијама доступним у сваком плану . И нажалост – ограничења су толико велика да вам Ессентиалс план не дозвољава да креирате било какво озбиљно усвајање/развијање производа или експерименте.

Примењује планове цена
Извор: Аппцуес

Аппцуес’ Ессентиалс план наспрам плана раста — у чему је разлика?

Разлике у Аппцуес плановима цена
Извор: Аппцуес

Цене Аппцуес-а почињу од 249 долара за 2.500 МАУ у Ессентиалс плану.

Међутим, овај основни план ограничава вашу употребу функција на:

  • пет корисничких сегмената
  • 10 голова
  • 10 прилагођених догађаја
  • нема контролних листа
  • нема лансирне табле (слично водичу у апликацији)
  • нема прилагођеног ЦСС-а
  • само стандардне интеграције
Функције у плану Аппцуес Ессентиалс
Извор: Аппцуес

То значи да ако желите да користите било какву аналитику или персонализујете укључивање клијената тако што ћете сегментирати кориснике у различите групе, мораћете да надоградите на план раста и платите 879 УСД к 12 месеци унапред!

То је 10.548 долара за коришћење свих доступних функција.

Аппцуес Ессентиалс план такође не укључује контролне листе за укључивање које су кључне за изградњу доброг корисничког искуства са онбоардингом.

Међутим, можете их пронаћи у Усерпилоту за 249 УСД месечно који се плаћа годишње или 299 УСД месечно.

Аппцуес Ессентиалс план укључује само 10 догађаја кликни за праћење (Усерпилот нуди 25 њих по истој цени, они се зову „ознаке карактеристика“).

Ово су у суштини прилагођени догађаји које можете пратити без ангажовања било каквих развојних ресурса – истицањем ствари на фронтенду.

Ово је пример означавања функција у Усерпилот-у:

Такође не можете да прилагодите изглед доживљаја у свом производу јер Аппцуес Ессентиалс план не нуди прилагођени ЦСС.

Мораћете да се ослоните на шаблоне да бисте направили оно што можете, што значи да нећете увек моћи да постигнете савршен изглед бренда.

Нема прилагођеног ЦСС-а у Ессентиалс Аппцуес ценама
Извор: Аппцуес

Аппцуес Ессентиалс план — за кога је прави?

Пошто је овај план прилично ограничен, најбољи је за мање стартапе или компаније којима нису потребна никаква прилагођавања и желе да на једноставан начин укључе кориснике.

Ако имате мало корисничких сегмената (пожељно мање од 5) и 500 – 2.500 МАУ-а, онда је Аппцуес Ессентиалс План добар избор.

Међутим, за интерактивне обиласке производа , контролне листе и свеукупно бољу вредност за новац, требало би да проверите Аппцуес алтернативе: Усерпилот , Пендо , Усерлане , ВалкМе или чак Интерцом Продуцт Тоурс (ове су ограничене).

Аппцуес Ессентиалс план — за кога НИЈЕ прикладан?

Аппцуес Ессентиалс план није за вас ако:

  • Желите да урадите правилно, континуирано укључивање за своје кориснике са више сегмената корисника и прилагођених догађаја.
  • Желите да урадите потпуно интерактивне токове укључивања и упутства – за то ће вам требати много прилагођених догађаја .
  • Желите да искористите своју платформу за раст производа да бисте постигли раст вођен производом кроз додатне продаје.

Које су јефтиније алтернативе плану Аппцуес Гровтх?

Не говоримо само о јефтинијим Аппцуес алтернативама, већ о алатима који нуде већу вредност за новац.

Усерпилот

Усерпилот нуди бољу и исплативију алтернативу Аппцуес плану раста.

То је комплетан алат за усвајање производа који помаже СааС компанијама да изграде боља искуства са производима, од побољшања корисничког искуства уласка нових корисника до повећања употребе производа за постојеће кориснике.

То је платформа без кода и не захтева техничко знање.

По цени од 249 УСД месечно , добијате неограничен приступ свим функцијама као што су приступне тачке и описи алата, а такође можете да изградите контекстуална искуства и искуства везана за понашање.

Помаже вам да надгледате интеракцију корисника са вашим производом помоћу функција као што су анкете у апликацији за прикупљање повратних информација и НПС анкете за мерење задовољства корисника.

Усерпилот помаже компанијама да покажу праве поруке, у право време, правим људима.

Ово помаже у побољшању корисничког искуства, повећању стопе активације корисника и повећању стопе усвајања секундарних функција.

 

За кога је Усерпилот најпогоднији

Усерпилот је најбољи за СааС компаније средњег тржишта са тимом производа. Повољан је и потпуно опремљен да задовољи ваше потребе производа.

Усерпилот је такође погодан за пословне клијенте.

Ентерприсе план од 749 УСД месечно долази са уговорима о нивоу услуге по мери и има СОЦ 2 Типе ИИ сертификат, нуди ССО и вишекорисничке налоге. Међутим, ако су вам потребне интеграције на нивоу предузећа са Салесфорцеом или Хубспотом, можда ћете желети да сачекате или користите било коју од алтернатива Усерпилот-а.

Међутим, за заиста мале стартапе, Усерпилот можда није ваш најбољи избор.

Ако сте на малом буџету и немате никога у свом производном тиму који би водио ваша искуства са уградњом и усвајањем производа, можда ћете пронаћи планове Усерпилот-а много више него што можете да управљате. Препоручује се јефтинији и основнији алат.

Најбољи случајеви употребе за Усерпилот

Усерпилот-ова упутства
Извор: Усерпилот
  • Секундарни или континуирани пријем корисника. Ово је за постојеће или активне кориснике, помаже им да разумеју и усвоје нове функције.
  • Контролне листе за пријем. Ово помаже корисницима да прате своје задатке/напредак.

  • Микро анкете у апликацији за прикупљање повратних информација корисника и за сегментирање корисника. Ево примера екрана добродошлице.
Сегментација корисника
Извор: Усерпилот
  • НПС анкете. Они се користе за прикупљање Нет Промотер Сцоре- а који је показатељ колико ваших корисника ће вероватно препоручити ваш производ другима.
Усерпилот-ове НПС анкете
Извор: Усерпилот
  • Корисничка аналитика . Можете да видите како се ваши корисници ангажују са функцијама вашег производа и вашим искуствима у апликацији, као што је колико њих испуњава одређене циљеве које сте им поставили током одређеног временског периода, где испадају у токовима продаје итд.

  • Сегментација корисника . Можете сегментирати своје кориснике у различите групе користећи демографске податке, одговоре на анкете, понашање у апликацији, прилагођене догађаје, атрибуте корисника и догађаја и још много тога!

  • Ресурсни центри . Креирајте центре ресурса у којима се налазе документи помоћи, видео туторијали, чланци засновани на знању и многи други релевантни ресурси који ће помоћи вашим корисницима.

Подешавање Усерпилот-а

Усерпилот је једноставан за коришћење, а такође и за подешавање. Све што треба да урадите је да преузмете проширење за Цхроме и налепите један ред Јавасцрипт кода у своју апликацију.

Можда ће вам такође бити потребна помоћ вашег тима програмера/развијача у прослеђивању прилагођених догађаја и корисничких атрибута.

Осим тога, стварање искустава у Усерпилот-у је 100% без кода.

Цена и вредност за новац

Усерпилот је добра потрошња вашег новца јер не само да је приступачан (почевши од 249 УСД месечно), већ вас не ограничава нити ограничава.

Добијате приступ свакој појединој функцији и неограниченим сегментацијама у Усерпилоту без обзира на план плаћања.

Ово је за разлику од Аппцуес-а или других алата за усвајање производа који ограничавају функције за јефтиније планове.

Усерпилот-ов план се повећава само на основу вашег броја месечних активних корисника (МАУ), никада на основу доступних функција.

Испробајте Усерпилот бесплатно одмах!

Закључак

Аппцуес модел цена је ограничен функцијама, посебно ако немате много новца да бисте приступили важним елементима потребним за стварање доброг искуства са производом.

Цена Усерпилот-а је иста као код Аппцуес Ессентиал плана и пружа вам још више предности него што ћете имати са тим планом. Ово га чини бољом потрошњом вашег буџета.

Желите да видите предности Усерпилот-а? Набавите демо Усерпилот и видите како можете да изградите једноставно искуство производа без кода.

previous post next post