Appcues-prising forklart – bør du velge essensielle eller vekstplan?

Appcues har 3 hovedprisplaner: Essentials, Growth og Enterprise. Den laveste planen koster nøyaktig det samme som Userpilots laveste plan ($249 per måned betalt årlig, eller $299 betalt månedlig), men det er en hake – den inkluderer ikke de samme funksjonene!

Appcues-planer begrenser bruken av grunnleggende funksjoner i “Essentials”-planen så mye at det egentlig bare er nødvendig.

Hvis du vil bruke Appcues for å drive produktledd vekst , må du betale $10 548 på forhånd for vekstplanen, som kun er årlig.

Hvis du ikke er klar for den typen engasjement – Userpilot tilbyr en mye mer sjenerøs funksjonspakke for bare $299 per måned.

I dette innlegget skal vi dykke dypt inn i Appcues’ prisplaner og se hvilken som er mest passende for hva slags brukstilfelle og brukerpersonlighet.

TL;DR

 • Appcues-priser er delt inn i tre planer: Essentials for $249, Growth for $879, og Enterprise med tilpassede priser.
 • Selv om Essentials-planen er rimelig, har den begrensede funksjoner som er mest egnet for oppstarter som nettopp har startet opp.
 • Du kan ikke bygge mer enn fem brukersegmenter eller lage onboarding-sjekklister på Essentials-planen .
 • Hvis du vil få det beste ut av Appcues-verktøyet for å bygge personlig brukeronboarding og for produktadopsjon, må du oppgradere til $879/md-planen.
 • Appcues priser planen deres basert på funksjoner mens Userpilot bruker MAUer for å bestemme kostnadene.
 • Appcues Essential-planen er best for små SaaS-bedrifter eller startups med mindre enn 2500 MAUer og få segmenter.
 • Det finnes bedre Appcues-alternativer der ute hvor du kan få mer valuta for pengene.
 • Du kan få tilgang til flere funksjoner til prisen av Appcues Essentials-planen med Userpilot. Her er en fullstendig sammenligning av Appcues vs Userpilot for flere detaljer.
 • Med tilgang til alle Userpilots funksjoner (selv i dens billigere plan) kan produktledere bygge svært tilpassede brukeropplevelser for ulike brukere og overvåke brukeratferd og interaksjon med produktet ditt. Få en Userpilot-demo og lær mer.

Hva er Appcues?

Appcues er en av de eldste brukernes onboarding og digital adopsjonsplattformer . De er ansvarlige for å introdusere SaaS-verdenen for verktøy vi bruker i dag (sjekklister og lignende) for å bygge opplevelser i appen og produktomvisninger .

Selv om de er et godt verktøy for SaaS-selskaper i mellommarkedet, mangler de visse funksjoner, brukergrensesnittmønstre og handlinger som du kan få i andre verktøy (inkludert Userpilot).

Det er også veldig dyrt hvis du trenger mer enn fem brukersegmenter, tilgang til egendefinerte hendelser eller målsporing. Appcues tillater imidlertid flere integrasjoner og har et bedre brukergrensesnitt enn Userpilot.

Så på slutten av dagen avhenger ditt valg av programvareadopsjonsverktøy av dine toppprioriteringer!

Vi skrev mer om Appcues i vårt forrige innlegg om Appcues-konkurrenter .

Kilde: Appcues

Appcues prisplaner

Appcues har 3 prisplaner: Essentials, Growth og Enterprise.

Essentials-planen koster $249/mnd betalt årlig, veksten er $879/mnd betalt årlig, for 2500 månedlige aktive brukere (MAU) og Enterprise har tilpassede priser.

Planene er ikke bare basert på antall MAUer (Monthly Active Users), men er også begrenset av funksjoner som er tilgjengelige i hver plan . Og dessverre – begrensningene er så store at Essentials-planen ikke lar deg lage noen seriøse produktadopsjon/vekstopplevelser eller eksperimenter.

Appcues prisplaner
Kilde: Appcues

Appcues’ Essentials-plan kontra vekstplan – hva er forskjellen?

Forskjeller i Appcues prisplaner
Kilde: Appcues

Appcues-priser starter på $249 for 2500 MAUer i Essentials-planen.

Denne Essential-planen begrenser imidlertid funksjonsbruken din til:

 • fem brukersegmenter
 • 10 mål
 • 10 tilpassede arrangementer
 • ingen sjekklister
 • ingen startrampe (ligner på en guide i appen)
 • ingen tilpasset CSS
 • bare standard integrasjoner
Funksjoner i Appcues Essentials Plan
Kilde: Appcues

Dette betyr at hvis du ønsker å bruke analyser eller personliggjøre kunderegistreringen ved å segmentere brukere i ulike grupper, må du oppgradere til vekstplanen og betale $879 x 12 måneder på forhånd!

Det er $ 10 548 for å bruke alle de tilgjengelige funksjonene.

Appcues Essentials-planen inkluderer heller ikke onboarding- sjekklister som er nøkkelen for å bygge gode brukeropplevelser .

Du kan imidlertid finne dem i Userpilot for $249/md betalt årlig eller $299/md betalt månedlig.

Appcues Essentials-planen inkluderer kun 10 klikk-for-å-spore-hendelser (Userpilot tilbyr 25 av dem for samme pris, de kalles “funksjonstagger”).

Dette er i hovedsak tilpassede hendelser du kan spore uten å engasjere noen utviklerressurser – ved å fremheve ting på frontend.

Dette er et eksempel på funksjonsmerking i Userpilot:

Du kan heller ikke tilpasse utseendet til opplevelser i produktet ditt fordi Appcues Essentials-planen ikke tilbyr tilpasset CSS.

Du må stole på maler for å bygge det du kan, noe som betyr at du ikke alltid vil være i stand til å oppnå det perfekte merkeutseendet.

Ingen tilpasset CSS i Essentials Appcues-priser
Kilde: Appcues

Appcues Essentials-planen – hvem er den riktig for?

Siden denne planen er ganske begrenset, er den best for mindre startups eller selskaper som ikke trenger noen tilpasninger og ønsker å integrere brukere på en enkel måte.

Hvis du har få brukersegmenter (helst mindre enn 5) og 500 – 2500 MAUer, passer Appcues Essentials Plan godt.

For interaktive produktomvisninger , sjekklister og generelt sett bedre verdi for pengene, bør du sjekke Appcues-alternativer: Userpilot , Pendo , Userlane , WalkMe eller til og med intercom-produktomvisninger (disse er begrenset).

Appcues Essentials-plan – hvem passer den IKKE for?

Appcues Essentials-planen er ikke for deg hvis:

 • Du ønsker å gjøre riktig, kontinuerlig introduksjon for brukerne dine med flere brukersegmenter og tilpassede hendelser.
 • Du vil gjøre fullstendig interaktive onboarding-flyter og gjennomganger – du trenger mange tilpassede hendelser for det.
 • Du ønsker å utnytte produktvekstplattformen din for å oppnå produktledet vekst gjennom mersalg.

Hva er de billigere alternativene til Appcues Growth-planen?

Vi snakker ikke bare om billigere Appcues-alternativer, men verktøy som gir mer valuta for pengene.

Brukerpilot

Userpilot tilbyr et bedre og mer kostnadseffektivt alternativ til Appcues Growth Plan.

Det er et komplett produktadopsjonsverktøy som hjelper SaaS-selskaper med å bygge bedre produktopplevelser, fra å forbedre kundeopplevelsen for nye brukere til å øke produktbruken for eksisterende brukere.

Det er en kodefri plattform og krever ikke teknisk kunnskap.

For $249/måned får du ubegrenset tilgang til alle funksjoner som hotspots og verktøytips, og du kan også bygge kontekstuelle og atferdsspesifikke onboard-opplevelser.

Det hjelper deg med å overvåke brukerinteraksjon med produktet ditt med funksjoner som undersøkelser i appen for å samle inn tilbakemeldinger og NPS-undersøkelser for å måle brukertilfredsheten.

Userpilot hjelper bedrifter med å vise de riktige meldingene, til rett tid, til de rette personene.

Dette bidrar til å forbedre brukeropplevelsen, øke kundeaktiveringsraten og øke bruksraten for sekundære funksjoner.

 

Hvem passer Userpilot best for

Userpilot er best for mellomstore SaaS-selskaper med et produktteam. Den er rimelig og fullt utstyrt for å møte dine produktbehov.

Userpilot er også egnet for bedriftskunder.

Enterprise Plan til $749/måned kommer med skreddersydde servicenivåavtaler og er SOC 2 Type II-sertifisert, og tilbyr SSO og flerbrukerkontoer. Men hvis du trenger integrasjoner på bedriftsnivå med Salesforce eller Hubspot, kan det være lurt å vente eller gå med et av Userpilot-alternativene.

For veldig små oppstarter er Userpilot kanskje ikke det beste valget.

Hvis du har et stramt budsjett og ikke har noen i produktteamet ditt til å kjøre onboarding og produktadopsjonsopplevelser, kan det hende du finner Userpilots planer litt mye mer enn du kan administrere. Et billigere og mer grunnleggende verktøy anbefales.

Topp brukstilfeller for Userpilot

Brukerpilotens gjennomganger
Kilde: Userpilot
 • Sekundær eller kontinuerlig brukeronboarding. Dette er for eksisterende eller aktive brukere, det hjelper dem å forstå og ta i bruk nye funksjoner.
 • Onboarding sjekklister . Dette hjelper brukere med å holde oversikt over onboarding-oppgaver/fremdrift.

 • Mikroundersøkelser i appen for å samle tilbakemeldinger fra brukere og for å segmentere brukere. Her er et eksempel på en velkomstskjerm.
Brukersegmentering
Kilde: Userpilot
 • NPS undersøkelser. Disse brukes til å samle Net Promoter Score som er en indikasjon på hvor mange av brukerne dine som sannsynligvis vil anbefale produktet ditt til andre.
Brukerpilotens NPS-undersøkelser
Kilde: Userpilot
 • Brukeranalyse . Du kan se hvordan brukerne dine engasjerer seg i funksjonene til produktet ditt og opplevelsene dine i appen, for eksempel hvor mange av dem som fullfører bestemte mål du har satt for dem over en periode, hvor de faller fra i traktene osv.

 • Brukersegmentering . Du kan segmentere brukerne dine i forskjellige grupper ved å bruke demografiske data, undersøkelsessvar, adferd i appen, tilpassede hendelser, bruker- og hendelsesattributter og mye mer!

 • Ressurssentre . Opprett ressurssentre som er vert for hjelpedokumenter, videoopplæringer, kunnskapsbaserte artikler og mange flere relevante ressurser for å hjelpe brukerne dine.

Sette opp Userpilot

Userpilot er enkel å bruke og også enkel å sette opp. Alt du trenger å gjøre er å laste ned chrome-utvidelsen og lime inn én linje med Javascript-kode i appen din.

Du kan også trenge hjelp fra utvikler-/utviklerteamet ditt for å sende tilpassede hendelser og brukerattributter.

Bortsett fra det er det 100 % kodefritt å skape opplevelser i Userpilot.

Pris og verdi for pengene

Userpilot er en god bruk av pengene dine fordi det ikke bare er rimelig (fra $249/md), men det begrenser eller begrenser deg ikke.

Du får tilgang til hver eneste funksjon og ubegrensede segmenteringer i Userpilot uavhengig av betalingsplan.

Dette er i motsetning til Appcues eller andre produktadopsjonsverktøy som begrenser funksjoner for billigere planer.

Userpilots plan øker bare basert på antall månedlige aktive brukere (MAU), aldri med tilgjengelige funksjoner.

Prøv Userpilot gratis nå!

Konklusjon

Appcues prismodell som er begrenset av funksjoner, gjør det til en avslutning, spesielt hvis du ikke har mye å bruke for å få tilgang til viktige elementer som trengs for å bygge en god produktopplevelse.

Userpilots priser er de samme som Appcues Essential-planen og gir deg enda flere fordeler enn du vil med den planen. Dette gjør det til en bedre bruk av budsjettet ditt.

Vil du selv se fordelene til Userpilot? Få en Userpilot-demo og se hvordan du kan bygge en kodefri og enkel produktopplevelse.

previous post next post

Leave a comment