11 најбољих софтвера за укључивање корисника за СааС

Успешно укључивање ваших клијената је тешко, зар не? Ако вашим новим корисницима треба предуго да виде вредност вашег производа, могли би једноставно да одустану и почну да траже негде другде. Срећом, постоји много опција софтвера за укључивање корисника који ће вам помоћи! Урадили смо сав напоран посао за вас и саставили ову листу најбољег софтвера и апликација за укључивање корисника у 2023. Има понешто за свакога. Од тимова који желе да повећају стопу усвајања и активације корисника, од МВП-а и почетника у раној фази до скалирања СааС пословања.

Преглед

  • Приликом одабира СааС софтвера за онбоардинг , важно је размотрити да ли је он намењен раној фази или скалирању СааС компанија
  • Такође морате да одредите да ли вам је потребно укључивање у апликацију, укључивање путем е-поште, документи помоћи или мешавина сва три
  • Предности алата за укључивање укључују побољшану активацију , задржавање и усвајање функција , као и ниже трошкове подршке и развоја.
  • За СааС компаније у раној фази, најбољи софтвер за укључивање корисника је Листа корисника и Енцхарге за е-пошту; Хелп Сцоут, Доцумент360 и Хелпјуице за документе помоћи; и ХелпХеро и Тоолтип.ио за унутар апликације.
  • Када бирате СааС софтвер за онбоардинг (посебно ако скалирате), потражите алатку без кода која вам омогућава да сегментирате кориснике да анализирате њихово понашање у апликацији, комуницирате са њима у апликацији и направите интерактивна упутства .
  • За скалирање СааС компанија, најбољи софтверски алат за уградњу СааС-а је Усерпилот.

Шта је софтвер за укључивање корисника?

Почнимо тако што ћемо исправити наше дефиниције.
Када говоримо о укључивању корисника за СааС, мислимо на онбоардинг корисника , а не на онбоардинг запослених. Дакле, ако тражите начине да обучите своје нове запослене, испробајте овај чланак .
Под „уградњом“ подразумевамо процес подучавања клијената како да добију вредност од вашег производа.
Ево неколико конкретних примера како би ова врста едукације купаца могла да изгледа:
  • Објашњење које показује нову функцију која није интуитивна
  • Интерактивно упутство које помаже новим корисницима да разумеју ваше основне карактеристике производа и да се на тај начин активирају
  • Модал који дугорочном клијенту продаје виши ниво налога
  • Виџет центра за помоћ који клијентима омогућава приступ вашој бази знања из вашег производа
Супротно популарном схватању, онбоардинг није ограничен само на почетне интеракције које нови корисници имају када се први пут пријаве на ваш производ, као што овај графикон показује:
То је процес који је у току , који обухвата читав пут купца. За СааС компаније које заиста добијају вредност укључивања, нема разлога да не инвестирају у алате који уче купце како да користе секундарне функције , као и оне примарне.

Заједничке карактеристике

Креирајте ова искуства у апликацији са Усерпилотом, није потребно кодирање!
Срж било ког софтверског алата за уградњу СааС-а су карактеристике корисничког интерфејса које вам омогућава да направите, обично без потребе за кодом.
Примери могу бити модали , вруће тачке, вођене радње или контролне листе .
Ове функције ће ефективно постати део корисничког интерфејса вашег природног производа, делујући као додатни слој дизајна који подучава купце како да извуку максимум из ваше апликације.
Већина алата за онбоардинг вреди такође долазе са аналитичким алатима који вам омогућавају да мерите успех процеса онбоардинга вашег клијента.
На пример, можда бисте желели да видите колики проценат нових корисника завршава обилазак производа или како промена описа из црвене у плаву утиче на број клијената који га пронађу.
Иако су квантитативни кориснички подаци овог типа корисни, још увек постоји место за директан разговор са клијентима 2023. године, тако да можете очекивати да ће вам софтвер за укључивање корисника омогућити да то урадите унутар саме апликације.
Дакле, како можете очекивати од оваквог алата да покрене иглу за ваш посао?

Предности укључивања СааС клијената

Одрицање одговорности: сваки алат за укључивање корисника је другачији и стога утиче на СааС пословање на различите начине. Оно што следи је листа типичних предности које можете очекивати.
  1. Побољшајте стопу активације – вероватно најважнија метрика за укључивање.
  2. Задржите више купаца – више купаца остаје довољно дуго да искусе вредност вашег производа
  3. Побољшајте усвајање функција – покушајте да направите опис алата и усмерите га на изабрану функцију користећи платформу за дигитално усвајање као што је Усерпилот . Постоји велика шанса да ће се стопа коришћења повећати.
  4. Смањите количину тикета за подршку – ако је клијент заглављен, брже ће решити свој проблем гледањем у опис алата или листањем виџета центра за помоћ , за разлику од чекања у реду да разговара са агентом за подршку.
  5. Смањите трошкове развоја – ако сте то пропустили изнад, продавци производа могу да направе елементе корисничког интерфејса помоћу софтвера за уградњу без кода као што је Усерпилот. То значи да нећете оптерећивати свој тим за програмере тако што ћете морати да правите описе алата и приступне тачке од нуле.
Звучи прилично вредно, зар не? Хајде сада да пређемо на ваше опције.

Критеријуми за избор вашег онбоардинг софтвера

Не треба да ти говорим да погледаш цену. Али ако желите да мерите вредност, обратите пажњу на следећих пет фактора:

Можете ли сегментирати своје кориснике?

Без могућности да сегментирате своје кориснике , биће вам остављено да пружате опште искуство укључивања за све типове корисника.
Ово је сигуран начин да отуђите своју базу клијената, као што смо раније тврдили у овом чланку .
Дакле, прва ствар коју треба да обезбедите да ваш процес укључивања корисника има аутоматизовани алат за поделу корисника на сегменте.

Можете ли анализирати понашање својих корисника?

Нема користи од изградње процеса укључивања ако нисте у могућности да измерите резултате својих напора.
Иначе, како бисте знали да су сви експерименти са производом које спроводите успешни?
Дакле, ваш софтвер по избору мора да има аналитичке могућности. Функција А/Б тестирања је посебно важна.

Да ли су ваша упутства заиста интерактивна?

Постоје неки алати за интеграцију који ће вам омогућити само да направите упутства о производу из описа алата или који мисле да је линеарни обилазак производа и даље добар начин да укључите нове клијенте. Уместо тога, потражите алат који ће вам омогућити да креирате упутства која су заиста интерактивна , у смислу да реагују на унос корисника.
На пример, ако сте алатка за заказивање друштвених медија, не бисте желели да ваш обилазак покаже корисницима опцију да поставе Фацебоок поруку пре него што први пут повежу свој Фацебоок налог.

Можете ли да комуницирате са својим корисницима у апликацији?

Лако је пронаћи софтвер за укључивање који ће послати нежељену пошту у пријемно сандуче вашег клијента са обавештењима е-поштом и анкетама, али да ли је ово заиста најбоље решење?
Уместо да ризикујете да ваш корисник буде ометен њиховим пријемним сандучетом, потражите софтвер који ће вам омогућити да комуницирате с њима унутар саме апликације.
Микро анкете су одлично средство за то. Анкете које шаљете могу бити квантитативне (нпр. НПС ) или квалитативне (тј. објашњавајући зашто је корисник одлучио да нешто уради).

Да ли је ваш алат за укључивање заиста без кода?

Нажалост, постоје алати за укључивање који се оглашавају као „без кода“, иако нису ништа слично.
Уобичајени проблем је када вам уграђени софтвер омогућава да направите једноставне елементе корисничког интерфејса без кода, али ће тада захтевати да користите напредни ЦСС да бисте креирали било шта софистицираније. Пажљиво обавите своју дужну пажњу унапред и уверите се да вам софтвер за укључивање испоручује оно што је обећао.

Софтвер за уградњу корисника за СааС у скали

Док компаније у раној фази (више о томе у наставку) једноставно треба да помогну корисницима да воде кроз производ, СааС компанијама у етапи потребно је много више. За почетак, компаније које се баве великом сценом ће спроводити много више експеримената у вези са укључивањем . То значи да је кључно да софтвер за укључивање корисника нуди А/Б тестирање и друге облике експериментисања. Ово ствара прилику за успех купаца. Очигледно, не можете да покренете експерименте без детаљне аналитике, тако да је такође важно да вам софтвер за укључивање корисника обезбеди податке који су вам потребни за доношење одлука о производу. Коначно, корисно је имати подршку за више тимова производа, јер је вероватно да ће различити тимови радити на различитим деловима вашег производа.

Софтвер за укључивање корисника #1 – Усерпилот

Да, нашу листу ћемо започети сопственим софтвером. Усерпилот се разликује од конкуренције по голем низу шаблона за укључивање које можете креирати без потребе за кодирањем. Од модала до описа алата и вођених радњи до врућих тачака, доступно је све што би вам могло затребати и можете изабрати да направите неколико једноставних описа алата или детаљног интерактивног водича (погледајте зашто су упутства боља од обилазака производа овде ). Можете бирати између контролних листа , клизних излаза, модала и још много тога. Све је без кода и потпуно је прилагодљиво бренду ваше компаније.

Ако користите функцију сегментације Усерпилот-а, такође можете да прилагодите своја упутства индивидуалним потребама сваког сегмента.

Фактори према којима можете сегментирати укључују:
  • Локација
  • Уређај
  • Језик
  • Ниво налога
  • Старост налога
  • Имејл адреса компаније
Да бисте проверили да ли обрасци укључивања које сте изградили постижу ваше изабране метрике укључивања, Усерпилот долази опремљен моћним пакетом за аналитику . Одељци за А/Б тестирање и усвајање функција су посебно вредни.

Ако треба да комуницирате са својим клијентима у апликацији, Усерпилот ће вам такође дозволити да то урадите. Усерпилот нуди НПС истраживања , као и квалитативне микроиспитивања .

То значи да можете да процените сегмент датог корисника, а затим да пратите квалитативне микро анкете ако вам је потребно више података да поткрепите њихов НПС резултат .

За разлику од неких других алата за укључивање на тржиште, све ове функције су укључене на свим нивоима плана, а једини код који ће вам требати је један мали ЈС исечак током инсталације. Све после тога је без кода, што значи да ће ваши програмери моћи да се фокусирају на сложене инжењерске проблеме уместо да мењају боју на опису алата. Усерпилот има све што вам је потребно, а цене почињу од 249 долара за 2500 МАУ. Набавите бесплатну демо већ данас!

Софтвер за укључивање корисника #2 – Пендо

Пендо је најпознатији у свету софтвера за онбоардинг по својим аналитичким функцијама, о којима смо раније писали овде .
Неки нагласци укључују:
  • Функција Путања, која омогућава СааС компанијама да визуелизују све могуће руте уи из одређеног прилагођеног догађаја .
  • Токови продаје који вам омогућавају да пратите напредак корисника ка унапред одређеном низу корака.
  • Извештаји, који ће приказати различите метрике усвајања , као што су прикази страница.
Из перспективе корисника, изазов је што вам Пендо пружа толико графикона и података да је тешко видети шуму за дрвеће.
Насупрот томе, Усерпилот-ова аналитика је изузетно фокусирана на један циљ: навођење корисника да усвоје ваше функције.
Поред аналитике, Пендо вам такође даје могућност да направите обиласке производа без кода, које се састоје од познатих елемената као што су описи алата, екрани добродошлице и поруке о успеху.
Иако је распон понуђених УИ образаца добар, Пендо обиласци немају интерактивност коју нуде конкуренти као што је Усерпилот. После неког времена, мало се понавља читање 3-4 љубичаста упутства за редом.
Ако сте велико предузеће са довољно новца и радне снаге, можда би било вредно труда да схватите Пендо незграпну аналитику и помало беживотне обиласке производа. Можда бисте могли да доделите једну особу за аналитику сваком алату за анализу?
Али за мање СааС компаније, тешко је схватити како ова незграпност оправдава цену од 12 до 30 хиљада долара годишње, посебно када су доступне моћније алтернативе (наговештај: Усерпилот).

Софтвер за укључивање корисника #3 – Аппцуес

Као алатка која је првобитно лансирана 2013. године, Аппцуес је најстарији онбоардинг софтвер на тржишту.
Упркос старости, остаје једноставан за употребу. Цхроме проширење компаније Аппцуес је лако за преузимање и инсталирање, и као и Усерпилот, захтева минималан код да би започело. Опсег функција које нуди Аппцуес сличан је и Усерпилот-у.
Значајно је да је сложеније УИ обрасце тешко изградити на Аппцуес-у без употребе ЦСС-а. У том погледу се разликује од Усерпилот-а. Аналитика Аппцуес-а је једноставна за коришћење, а њихове визуелизације података су добро дизајниране.
Па у чему је квака? Па, рецимо само да се исплати пажљиво прочитати информације о ценама.
Основни трошак Аппцуес-а је потпуно исти као и Усерпилот-ов: 249 долара за 2500 МАУ. Међутим, ово даје приступ само најосновнијим функцијама Аппцуес-а, док вам ова цена на Усерпилот-у даје пуне функције.
А цена ако желите исту функционалност као Усерпилот? Испробајте 879 $!

Софтвер за укључивање корисника за СааС у раној фази

Стартапи морају много тога да размотре када размишљају о софтверу за укључивање корисника. Потребна вам је добра мешавина проактивног и реактивног укључивања (ово ће постати јасније како будемо напредовали). Такође морате да узмете у обзир различите медије: е-пошту, документе помоћи и поруке у апликацији… Такође: бирање правог софтвера за укључивање је помало као бирање праве особе за брак. Ако донесете погрешну одлуку – то може довести до или нарушити стопе усвајања ваших производа. Поента је: алати за укључивање су веома лепљиви. Једном када сте изградили разрађен процес уградње са неколико е-порука, искустава и описа алата, практично је немогуће да га преместите на други алат без све те крви, зноја и суза у изградњи од нуле. Стога – добро размислите о томе како не бисте губили време и ресурсе на алате који вам не помажу да постигнете раст усвајања корисника за којим јурите.

СааС софтвер за интеграцију клијената за е-пошту

Када купац први пут почне да користи ваш производ, биће мало несигуран. Провешће мало времена играјући се и онда ће нестати да оду и раде нешто друго. Софтвер за пријем е-поште ће помоћи да се ови клијенти ангажују и побољшају стопе усвајања производа. Постоје два различита аспекта укључивања које морате узети у обзир када користите е-пошту. Они су проактивни и реактивни. Проактивно укључивање је место где знате пут којим ће корисник ићи. Затим можете користити е-пошту да их проактивно водите кроз то. Реактивно укључивање је место где је корисник темељно истражио производ и активирао се. Можда имају детаљнија питања. У том смислу, процес укључивања е-поште је мало сувишан, осим ако нисте вољни да подесите токове посла е-поште за сваки могући исход – што би одузело превише времена. Дакле, пријем путем е-поште је облик проактивног укључивања, а ови алати за интеграцију корисника могу помоћи у процесу укључивања и помоћи у постизању успеха корисника.

СааС Цустомер Онбоардинг Софтваре #4 – Листа корисника

Прва алатка за уградњу клијената о којој ћемо овде разговарати је Листа корисника. Листа корисника је дизајнирана тако да олакша слање аутоматизованих токова укључивања путем е-поште или у апликацији. За потребе овог чланка, говорићемо о функционалности е-поште корисничке листе. Можете да подесите напредне покретаче на основу понашања корисника у апликацији . Можда бисте, на пример, желели да се процес укључивања покрене када корисник први пут дође до одређене странице вашег производа. Листа корисника садржи чист, једноставан кориснички интерфејс који чини креирање ваших е-порука невероватно лаким и оптимизује искуство укључивања. Такође нуди сегментацију, тако да можете да шаљете различите токове укључивања одређеним групама нових клијената. Ово је одличан начин да прилагодите своје искуство укључивања различитим случајевима коришћења или клијентима у различитим фазама пута уласка корисника како бисте постигли успех корисника. Што се цена тиче, Усерлист нуди одличан почетни план када сте у раним фазама развоја. Кошта само 9 долара месечно за неограничене поруке и до 100 нових корисника. Цена прилично скочи како надоградите, али генерално цене су фер за функционалност коју добијате. Све у свему, Усерлист је бољи алат за укључивање корисника ако желите да ставите своју е-пошту на аутопилот.

Софтвер за укључивање корисника #5 – Напуните

Енцхарге је заправо много више од обичне алатке за интеграцију путем е-поште. Такође вам омогућава да шаљете Фацебоок огласе и радите као део вашег маркетинга. Опет, за потребе овог чланка, фокусираћу се на функционалност е-поште. Енцхарге се може похвалити интерфејсом за превлачење и испуштање који олакшава почетак изградње токова посла е-поште. Ако немате времена да их направите, можете бирати између мноштва испробаних и тестираних шаблона преузетих из Дропбок-а и Аиртабле-а. Такође имате приступ напредној сегментацији корисника, тако да се кампање шаљу само најрелевантнијим новим корисницима. Енцхарге се повезује са свим вашим омиљеним алатима, укључујући Сегмент, Интерцом и Хубспот. Што се тиче цена, Енцхарге почиње од 49 долара месечно. Ово вам даје до 2000 претплатника. Мислим да је то фер цена ако ћете користити маркетиншке карактеристике које Енцхарге пружа. Ако једноставно тражите нешто што би вам помогло у процесу уградње е-поште, онда бих више водио ка листи корисника.

Софтвер за укључивање корисника за документе помоћи

Док је пријем путем е-поште пример проактивног укључивања, документи помоћи су супротни – они су реактивни. Запамтите, реактивно укључивање се дешава када корисник већ има идеју о томе како да користи ваш производ. Понекад им је потребан само одговор на питање. Документи за помоћ су одличан начин да се новим корисницима пружи самоуслужни приступ укључивању. Они могу да им приступе када и када затребају, чинећи своје искуство уласка у рад самоусмереним. Ова следећа група алата је дизајнирана да помогне компанијама у раној фази СааС да почну да праве своје документе помоћи.

СааС Цустомер Онбоардинг Софтваре #6 – Хелп Сцоут

Хелп Сцоут нуди много сјајних функција када је у питању креирање и одржавање ваших докумената помоћи. Уз једноставан уређивач чланака, лако је додати нове документе помоћи вашој колекцији. Хелп Сцоут вам такође помаже да повежете релевантне чланке заједно и организујете их у логичне категорије. Ако желите, чак можете да уградите своје чланке из документа помоћи негде другде, као што је страница на вашем сајту или чак у самом производу. То значи да своје документе помоћи можете учинити још приступачнијим. Они такође нуде виџет центра за помоћ под називом Беацон који вам омогућава да пружите релевантне чланке својим корисницима док се баве вашим производом. Хелп Сцоут почиње од 20 УСД по кориснику месечно (када се наплаћује годишње), што је отприлике у складу са другим алаткама за документе помоћи.

СааС софтвер за укључивање корисника #7 – Доцумент360

Следећи на нашој листи софтвера за укључивање клијената је Доцумент360. Ако једноставно тражите алат који ће вам помоћи да креирате документе помоћи, онда је ово одличан избор. Можда нема све остале функције које попут Хелп Сцоут-а има, али оно што нуди је једноставан начин креирања и управљања вашим документима помоћи. Постоји једноставан уређивач који ставља фокус на писање. Затим можете да организујете чланке у различите категорије и одељке. Такође је важна могућност прилагођавања брендирања тако да одговара вашем стилу и стварању доследности. Још једна занимљива, потенцијално корисна функција је могућност креирања приватних докумената помоћи који су заштићени лозинком. Ово је добар начин креирања интерних докумената за ваше запослене. Доцумент360 почиње од 49 УСД по пројекту месечно (наплаћује се годишње). Ово је мало скупо с обзиром да је функционалност мало ограниченија од другог софтвера за уградњу корисника. Рекавши то, ако желите да једноставан приступ помогне документима, онда би ово могло да вам помогне.

Софтвер за укључивање корисника #8 – Хелпјуице

Хелпјуице је последњи алат за документе помоћи на нашој листи. Као и остали, нуди свеобухватан начин креирања и одржавања ваших чланака у документима помоћи. Постоји уграђени уређивач тако да можете да креирате своје документе помоћи, а затим их организујете у структуру која има смисла за ваше нове клијенте. Још занимљивије, Хелпјуице омогућава вашем тиму да сарађује на документима помоћи, слично као што можете са Гоогле документима. Ово би могло бити корисно када први пут почнете да правите своје документе помоћи. Још једна карактеристика коју Хелпјуице нуди је детаљна аналитика. Ово вам омогућава да видите шта корисници траже, као и утицај који ваши документи помоћи имају. Хелпјуице ће вас коштати 120 УСД месечно за почетни план, који вам даје приступ свим функцијама за до 4 корисника. То је прилично скупо, посебно за компаније у раној фази СааС-а, тако да би можда ово требало размотрити у будућности.

Укључивање корисника у апликацију

Коначни тип укључивања који желим да погледам је онбоардинг у апликацији. Ово се односи на било коју онбоардинг која се одвија у оквиру вашег производа. Укључује обиласке производа, интерактивна упутства и друге елементе као што су описи алата и контролне листе . Горе смо споменули најбољи софтвер за интеграцију у апликацији за скалирање СааС пословања, тако да су ово савршене опције за СааС компаније у раној фази које желе да оптимизују своје искуство укључивања и побољшају активацију:

#9 – ХелпХеро

ХелпХеро се фокусира на што лакшим додавање обилазака производа вашем СааС производу. Нуди визуелни уређивач обиласка који вам омогућава да видите како ће ваш обилазак производа изгледати док га уређујете. За прављење обилазака није потребан код , што значи да не морате да трошите драгоцено време за развој. Можете да прилагодите изглед свог обиласка тако да се уклапа у кориснички интерфејс и брендирање вашег производа. Као и обиласци производа, свом производу можете додати контролне листе , омогућавајући корисницима да виде њихов напредак и додајући елемент гамификације . Такође имате могућност да сегментирате и додате покретаче тако да се само одређеним групама корисника прикаже обилазак одређеног производа . Ово вам помаже да примените контекстуалну онбоардинг – где се корисницима приказује права порука у право време – на свој производ. ХелпХеро почиње од 25 УСД месечно, што вам пружа све функције за до 1000 активних корисника месечно. Чини се да је ово фер цена за функционалност коју добијате.

#10 – Тоолтип.ио

Тоолтип.ио је апликација за укључивање корисника која се усредсређује на размену порука у апликацији. У понуди је широк спектар типова порука, укључујући описе алатки, искачуће прозоре, слидеоуте, банере и још много тога. Можете лако да креирате ове поруке помоћу Цхроме екстензије, није потребан код. Тоолтип.ио такође нуди прилагођено покретање и сегментацију тако да можете доћи до праве особе у право време. Такође можете у потпуности прилагодити брендирање порука које шаљете, осигуравајући да одговарају вашем производу. Коначно, помоћу Тоолтип.ио можете да изградите и једноставне и сложене токове укључивања у апликацију. Можда ће вам требати мало посла ако желите детаљан обилазак производа, али добијате потпуну контролу над функционисањем тока. Цене почињу од 249 долара месечно. За компаније у веома раној фази ово може бити превисока цена. Ипак, добијате много за свој новац, са до 100.000 активних корисника месечно и свим функцијама које производ може да понуди.

Инбоардинг купаца са високим нивоом додира

Инбоардинг купаца је најпогоднији за послове са високим доларима. Укључивање нових купаца у производ/услугу обично траје од неколико недеља до неколико месеци. Потребна је честа комуникација и сарадња како би се одржало учешће заинтересованих страна и како би се пројекти одржавали на правом путу. Софтвер за интеграцију клијената са високим нивоом додира помаже вам да управљате вишеструким пројектима уградње и имплементације који су окренути клијентима, побољшава видљивост за лидере и подиже корисничко искуство.

#11 – Роцкетлане

Роцкетлане је софтвер за интеграцију корисника који је наменски направљен за приступање корисника са високим нивоом додира. Замислите то као алате за управљање пројектима, комуникацију и сарадњу у пакету како би се поједноставили пројекти укључивања клијената и имплементације софтвера. Роцкетлане има елегантну контролну таблу која пружа видљивост и увид у пројекте широм организације. Нуди шаблоне које можете користити да кодификујете своје најбоље праксе и креирате пројекте у само неколико кликова. Такође, има уграђене могућности праћења времена које омогућавају вашем тиму да евидентира сате и пружа увид у своје радно оптерећење. Роцкетлане-ов УСП је окренут клијенту. Софтвер вам омогућава да импресионирате своје клијенте, олакшате им живот и држите их одговорним током целог путовања. Роцкетлане пружа портал за кориснике који можете прилагодити тако да одражава ваш бренд. Портал омогућава прави ниво дељења задатака, докумената и комуникације са клијентом. Купци су сада увек упознати са статусом пројекта или задатка и могу лако да приступе информацијама путем магичних веза. Нису потребне регистрације или лозинке. Такође са јединственим обједињеним радним простором, можете сарађивати уживо са клијентима на документима и пројектним ставкама. Такође можете да означите посао као приватан или дељен да бисте дефинисали шта је коме видљиво. Роцкетлане најбоље функционише за СааС компаније које опслужују средње тржиште и предузећа, ИТ услуге, систем интеграторе и маркетиншке агенције. Почиње од 19 УСД по кориснику месечно и долази са бесплатном пробном верзијом од 21 дан. Убрзање времена до вредности, уношење доследности у вашу методологију и пружање искуства са 5 звездица за укључивање корисника не може бити лакше.

Закључак

Након што сте завршили овај чланак, сада би требало да боље разумете шта је софтвер за укључивање и зашто је вредан. Такође смо вам дали оквир за одлучивање који је софтвер за укључивање најбољи избор за ваше пословање.
Надамо се да ћете изабрати Усерпилот! Нуди широк спектар функција по конкурентној цени.
Пробна верзија је такође бесплатна, тако да немате шта да изгубите ако се пријавите за демо већ данас.

О аутору

Џо је писац садржаја, са неколико година искуства у раду са СааС стартапима. Он је такође оснивач Туринга, агенције за дизајн разговора, која четботе чини људскијим.

previous post next post