Asiakasasiantuntija: Työnkuvaus, palkka, työkalut]

Haluatko virtaviivaistaa SaaS-käyttäjien käyttöönoton ja palkata asiakkaan käyttöönoton asiantuntijan?

Tässä postauksessa kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä palvelukseenoton asiantuntijoista, heidän käyttämistään työkaluista ja siitä, miten he voivat vaikuttaa palvelukseenottoprosessiin.

Tässä artikkelissa saat myös tietoa asiakkaiden käyttöönoton asiantuntijoiden keskimääräisestä palkasta, tärkeistä taidoista, joita on syytä etsiä, ja siitä, miten palkata hyvä käyttöönottoasiantuntija.

Oletko valmis sukeltamaan? Mennään!

TL;DR

  • Asiakastoiminnan aloittamisen asiantuntija on se, joka varmistaa, että asiakas onnistuu tuotteessa tai palvelussa ensimmäisen kerran.
  • SaaS-yrityksen on palkattava asiakkaan sisäänoton asiantuntija, koska he edistävät tuotteen käyttöönottoa ja säilyttämistä jo käyttäjän matkan alkuvaiheessa.
  • Asiakastoiminnan aloittamisen asiantuntija hallinnoi asiakastoiminnan aloittamista. A Asiakaspalvelun asiantuntija omistaa elinkaaren hallinnan.
  • Jotta voit palkata loistavan perehdytysasiantuntijan, sinun on laadittava vakuuttava työnkuvaus, esitettävä oikeat haastattelukysymykset ja testattava heidän taitonsa.
  • Pyydä asiakkaiden käyttöönoton asiantuntijoita selvittämään, miten työskennellä eri tuotteiden käyttöönottotyökalujen – Userpilotin, Pendon ja Chameleonin – kanssa.
  • Jos sinulla ei ole resursseja omaan asiakaskoulutuksen asiantuntijaan, mutta haluat silti luoda tuotteellesi parhaan mahdollisen asiakaskoulutuksen, valitse Userpilot ja rakenna interaktiivisia oppaita. Varataan esittelytilaisuus nähdäksemme, miten se toimii.

Rakenna poikkeuksellinen asiakkaan sisäänajo Userpilotin avulla!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Kuka on asiakkaan käyttöönoton asiantuntija?

Onboarding-asiantuntija on se, joka varmistaa, että asiakas onnistuu tuotteessa tai palvelussa ensimmäisen kerran. Kun uusi käyttäjä on rekisteröitynyt, on se hetki, jolloin asiakkaan käyttöönoton asiantuntijat astuvat näyttämölle.

Heidän on varmistettava, että asiakkaiden odotukset täyttyvät ja että he tuntevat olonsa mukavaksi käyttää tuotetta ensimmäisestä hetkestä lähtien.

Loistavan asiakkaan sisäänoton asiantuntijan pitäisi myös varmistaa, että asiakkaat saavat poikkeuksellista asiakaspalvelua ja uskomattoman asiakaskokemuksen.

Lyhyesti sanottuna onboarding-asiantuntijan päätavoitteena on saada asiakkaat aktivointipisteeseen ja muuntaa heidät maksaviksi käyttäjiksi, mikä parantaa asiakaspysyvyyttä.

Miksi on tärkeää, että SaaS-yrityksillä on asiakkaiden käyttöönoton asiantuntijoita?

SaaS-yrityksen on palkattava asiakkaan käyttöönottoasiantuntija, koska he edistävät asiakkaiden hyväksymistä ja sitouttamista heti käyttäjämatkan ensimmäisistä vaiheista lähtien.

Lisäksi ne auttavat asiakkaita menestymään auttamalla uusia asiakkaita saavuttamaan “Aha”-hetken nopeasti.

Asiakkaiden sisäänoton asiantuntijat huolehtivat myös siitä, että sisäänottokokemus on mahdollisimman kitkaton.
vähentää vaihtuvuutta
.

Ja mikä tärkeintä, se edistää tuotteen käyttöönottoa alusta alkaen.

Asiakkaan käyttöönoton asiantuntija vs. asiakkuuksien onnistumisen johtaja

Asiakkaiden käyttöönoton asiantuntijat ovat osa asiakkuustiimiäsi, ja heidän työnsä on sidoksissa asiakkuuksista vastaaviin johtajiin.

Onboarding-asiantuntijoiden päätehtävänä on varmistaa uusien asiakkaiden poikkeuksellinen sisäänottoprosessi ja saada heidät aktivoitumaan. Asiakaspalvelupäälliköt puolestaan keskittyvät luomaan vahvoja asiakassuhteita nykyisiin asiakkaisiin.

Heidän vastuualueisiinsa kuuluu asiakkaiden ja tukitiimien välisen kuilun kurominen umpeen asiakkaiden tarpeiden ratkaisemiseksi, asiakkaiden puolestapuhuminen ja uskollisen asiakaskunnan luominen.

Asiakkaiden käyttöönoton asiantuntijan tärkeimmät tehtävät

Seuraavassa on muutamia keskeisiä vastuualueita, jotka haluat lisätä palvelukseenoton asiantuntijan toimenkuvaan:

 • Auta asiakkaita onnistuneessa käyttöönotossa – Jotkin tuotteet on otettava käyttöön alusta alkaen, kuten API-yhteys tai koodin upottaminen. Juuri siinä asiakkaan käyttöönoton asiantuntijat auttavat, ja siksi he tarvitsevat laajaa tuotetuntemusta.
 • Teknisten ongelmien ratkaiseminen – Onboarding-asiantuntijalla pitäisi olla taidot ja tekninen tietämys ymmärtää tuotteesi ja korjata kaikki asiakastileihin liittyvät ongelmat ja tekniset ongelmat.
 • Kouluta asiakkaita välitöntä menestystä varten – Riittävän käyttöönottoasiantuntijan tulisi myös tarjota kunnollista toimialatuntemusta, jotta hän voi antaa asiakkaille keskeisiä vihjeitä ja kontekstisidonnaista apua.
 • Kerää asiakaspalautetta ja toimi sen perusteellaOn tärkeää parantaa käyttöönottoprosessia, ja mikä olisi parempaa tietoa kuin käyttäjäpalaute? Heidän on pyydettävä sovelluksen sisäisiä kyselyitä, kerättävä tietoja ja otettava tulokset käyttöön, jotta sisäänottoprosessi tehostuu ja asiakastyytyväisyys paranee.
 • Ratkaise asiakaskyselyt – Asiakkaiden vaihtuvuuden ja turhautumisen välttämiseksi on tärkeää käsitellä asiakkaiden tarpeet ajoissa ja ratkaista asiakkaiden ongelmat.
 • Käyttöönottotyökalujen käyttöönotto – On tärkeää hallita käyttöönottotyökalua, joka antaa sinulle oikeat analyysit ja tiedot ja pitää kaikki osastot samalla sivulla.

Tehokkaat taidot, joita jokaisella palvelukseenoton asiantuntijalla tulisi olla

Kaikki ihmiset eivät pysty hallitsemaan asiakkaita. Se ei haittaa, sillä jokaisella on ainutlaatuisia piirteitä, jotka voivat sopia erilaisiin erikoisaloihin.

Tässä haluan esitellä sinulle tärkeitä taitoja, jotka asiakkaiden palvelukseenoton asiantuntijoiden on hankittava voidakseen tarjota erinomaista asiakaspalvelua.

Otetaan selvää, löytyykö vastaavuutta.

Projektinhallintataidot

Sisäänoton asiantuntijoilla tulisi olla kokemusta projektinhallinnasta. On välttämätöntä, että sinulla on tehokkaat organisointi- ja ajanhallintataidot.

Käyttöönottoasiantuntijat työskentelevät yleensä käyttöönottotiimin, eri asiakkaiden ja muiden osastojen kanssa. Asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseksi heidän on kyettävä siirtymään eri hankkeiden välillä.

Hyvät viestintätaidot

Tehokkaat viestintätaidot ovat jokaisen palvelukseenoton asiantuntijan ehdoton edellytys.

Asiakkaiden käyttöönoton asiantuntijoiden on jaettava täsmällistä tietoa ominaisuuksistasi (esimerkiksi interaktiivisen läpikäynnin tai tuotekierroksen avulla), vastattava selkeästi ja täsmällisesti käyttäjien palautteeseen ja kommunikoitava asiakkaiden kanssa empaattisesti ja kärsivällisesti.

Ongelmanratkaisutaidot

Joskus kyse on teknisistä ongelmista, joita ei voida ratkaista välittömästi. Selvitä sitten, kuka on vastuussa ongelmasta, ja pyydä häntä korjaamaan se.

Sinun on myös löydettävä oikeat sanat lievittääksesi käyttäjän kokemaa jännitystä, jos kyseessä on yksi kriittinen asiakasvaatimus, joka voi aiheuttaa käyttäjän vaihtamisen.

Siksi ongelmanratkaisutaidot ovat ratkaisevan tärkeitä hyvän asiakaspalvelun aloittavan asiantuntijan kannalta.

Mikä on palvelukseenoton asiantuntijan keskipalkka?

ZipRecruiterin mukaan asiakkaiden käyttöönoton asiantuntijan keskimääräinen vuosipalkka Yhdysvalloissa on 46 035 dollaria vuodessa, mikä vastaa 885 dollaria viikossa tai 3836 dollaria kuukaudessa.

Vaikka vuosittaiset palkat ovat niinkin korkeat kuin 72 000 dollaria ja niinkin alhaiset kuin 28 000 dollaria, suurin osa asiakkaiden käyttöönoton palkoista vaihtelee tällä hetkellä 36 000 dollarin (25. prosenttiyksikkö) ja 54 500 dollarin (75. prosenttiyksikkö) välillä, ja huippupalkansaajat (90. prosenttiyksikkö) ansaitsevat 68 500 dollaria vuodessa Yhdysvalloissa.

Asiakaskäynnistyksen asiantuntijan palkat vaihtelevat toimialasta, yritystyypistä ja kokemustasosta riippuen.

customer-onboarding-specialist-salary

Asiakkaiden sisäänoton asiantuntijan palkka. Lähde: ZipRecruiter.

Kokeile parasta SaaS-työkalua nyt!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Miten palkata asiakkaan käyttöönottoasiantuntija

Nyt kun olemme oppineet, mitä taitoja ja vaatimuksia loistavalta asiakkaan palvelukseenoton asiantuntijalta vaaditaan, siirrytään palkkausprosessiin.

Vaihe 1: Kirjoita vakuuttava asiakkaan käyttöönoton asiantuntijan työnkuvaus.

Kaikki alkaa asianmukaisesta työnkuvauksesta. Tehokkaassa asiakaskäynnistyksen asiantuntijan toimenkuvassa kuvataan tehtävä selkeästi ja tarkasti ja osoitetaan hakijoille, mitä heidän tehtävänsä ovat.

Katsotaanpa hyvää esimerkkiä palvelukseenoton asiantuntijan toimenkuvasta:

Olemme kannattava teknologiayritys, joka etsii asiakkaiden käyttöönoton asiantuntijaa liittymään tiimiimme ja tarjoamaan jatkuvaa tukea ja edistämään asiakkaiden menestystä.

Tiimiimme sopivalta hakijalta edellytetään erinomaisia viestintä- ja kriittisiä ajattelutaitoja sekä tarkkuutta yksityiskohtiin.

Asiakastoiminnan käynnistämisen asiantuntijan keskeiset tehtävät ovat:

 • Auttaa asiakkaita saattamaan tiliensä asetukset ja käyttöönoton loppuun.
 • Varmistetaan tuotteen sujuva käyttöönotto.
 • Ratkaise asiakkaiden ongelmat ajoissa.
 • Paranna käyttäjien sitoutumista koulutusmateriaaleilla ja kontekstisidonnaisilla käyttöönottovirroilla.
 • Hyödynnät palautetta palvelukseenottoprosessin jatkuvaan parantamiseen.
 • Työskentele yhdessä asiakaspalvelutiimin kanssa luodaksesi vahvat suhteet nykyisiin käyttäjiin.

Vaihe 2: Kysy oikeat kysymykset asiakkaan käyttöönoton asiantuntijahaastattelussa.

Valitse haastatteluprosessin aikana kysyttäviksi kysymykset, joissa yksilöidään asiakkaan käyttöönoton asiantuntijan olennaiset ominaisuudet ja kyvyt, kuten viestintä ja valmentajuus.

Esimerkiksi:

 • Miltä asiakasmenestys sinusta näyttää?
 • Miten reagoisit, jos uudet asiakkaat eivät ottaisi vastaan perehdyttämispyrkimyksiäsi?
 • Miten käsittelisit asiakkaan valituksen?
 • Onko sinulla kokemusta verkkoteknologioista?
 • Onko sinulla kokemusta asiakkaiden käyttöönoton työkalujen käytöstä?
 • Miten seuraat, että käyttöönotto on onnistunut?
 • Kerro meille viimeisimmästä kokemuksestasi asiakasvastaavana.

Vaihe 3: Testaa heidän kriittisen ajattelun taitojaan

Näiden taitojen tarkistamiseksi kannattaa käyttää roolipeliskenaarioita.

Kuvittele vastenmielinen asiakas, joka pyytää välitöntä hyvitystä, “Tuotteesi on hyödytön. Se ei toimi. Haluan rahani takaisin. Nyt!

Tarkkaile, miten mahdollinen työntekijä käsittelee tätä tilannetta. Menettävätkö he malttinsa? Käyttävätkö he empaattisia reaktioita jännityksen vähentämiseksi? Jos he yrittävät selvittää, mikä tuoteongelma aiheutti tämän vihanpurkauksen?

Esitä nyt asiakasta, joka ei ymmärrä tuotteesi teknistä puolta.

Voit sanoa: “Tämä [X] ominaisuus ei toimi. En voi ratkaista tehtävää ja ladata raporttia. Ole hyvä ja korjaa se. En tiedä mitä tehdä. Se on ainoa syy, miksi kokeilen tuotteitanne.”.

Kun ehdokas pyytää sinua nauhoittamaan näyttösi tai ottamaan kuvakaappauksia, sano, että sinulla ei ole aavistustakaan, miten se tehdään.

Etsit heidän kykyään opastaa turhautunutta, ei-teknistä osaamista omaavaa henkilöä ja saada hänet “Aha!”-hetkeen.

Työkalut, jotka jokaisen asiakkaan käyttöönoton asiantuntijan tulisi tuntea

Nyt kun tiedät, mitä tarvitaan, jotta sinusta tulee asiakkaan käyttöönoton asiantuntija, annetaan sinulle laaja tietämys käyttäjien käyttöönottoohjelmistoista.

Näytän sinulle kunkin tuotteen pääpiirteet, jotta voit tarkistaa nämä opit, kun teet asiakkaan käyttöönoton asiantuntijahaastattelun.

Userpilot – paras hinta-laatusuhde

Userpilot on tehokas tuotteiden käyttöönottoalusta, jonka avulla voit nopeasti rakentaa henkilökohtaisia, joustavia ja kontekstisidonnaisia sovelluksen sisäisiä kokemuksia, jotka on suunnattu eri käyttäjäsegmenteille.

userpilot-dashboard-customer-onboarding-specialist

Luo ja seuraa perehdyttämisvirtojesi onnistumista Userpilotin avulla.

Seuraavassa kerrotaan, mitä saat, kun aloitat Userpilotin käytön:

 • Unohda sovelluksen sisäisten kokemusten koodaaminen: Userpilot on koodaamaton ratkaisu. Se edellyttää vain, että kehittäjäsi asentaa sovellukseen Javascript-rivin ja että lataat Chrome-laajennuksen, joka avaa visual builderin.
 • Rakenna sovelluksen sisäisiä virtoja käyttämällä mahdollisimman monenlaisia käyttöliittymämalleja(modaalit, diaoutit, työkaluvihjeet, pikanäppäimet, bannerit) ja sovelluksen sisäisiä käyttöönottokokemuksia (käyttämällä tarkistuslistoja, mikrokyselyjä, NPS-kyselyjä, sovelluksen sisäisiä resurssikeskuksia jne.).
 • Saat käyttöösi sisäänrakennetun NPS-työkalun, jolla voit kerätä ja analysoida käyttäjien mielipiteitä, jotta voit parantaa asiakkaiden sisäänottoa todellisten tietojen perusteella.
 • Luo ja seuraa sovelluksen sisäisten tapahtumien yhdistelmiä, kuten klikkauksia, siirtymisiä ja lomakkeen täyttämistä, ja analysoi sitten kaikki nämä vuorovaikutukset omien mukautettujen tapahtumien alla.
 • Käytä kehittynyttä tuoteanalytiikkaa (verkkokäyttäytymisen seuranta) ja sovelluksen sisäisten virtojen analytiikkaa, jotta voit tunnistaa, missä käyttäjät tarvitsevat apua, ja luoda rakeisia käyttäjäsegmenttejä sovelluksen sisäisten kokemusten käynnistämiseksi kontekstisidonnaisesti.
 • Paranna käyttöönottokokemusta sovelluksen sisäisellä ohjeistuksella käynnistämällä Resurssikeskus. Lisää sovelluksen sisäisiä oppaita ja video-oppaita ja anna käyttäjille mahdollisuus tehdä hakuja tietopankista tai ottaa yhteyttä tukeen. Itsepalvelu ei ole koskaan ollut helpompaa.

Mitä käyttäjät ajattelevat Userpilotista

Käyttäjät rakastavat ominaisuuksia ja loistavaa tiimiä:

“Userpilot on helppo ottaa käyttöön ja käyttää, eikä se vaadi mitään deviä – mikä tarkoittaa välitöntä julkaisemista. Tämä on ratkaisevan tärkeää meille SaaS-yhtiönä, joka julkaisee uusia ominaisuuksia usein; tarvitsemme kykyä tiedottaa asiakkaillemme muutoksista nopeasti, ja Userpilotin avulla voimme tavoittaa oikean yleisön oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Asiakaspalvelu on erinomaista myynnistä, CSM:stä aina tukeen asti – kaikki ovat olleet ystävällisiä, reagoivat nopeasti, realistisia ja erittäin avuliaita. Kiitos, pojat! Sitä arvostetaan todella paljon.”

userpilot-arvostelu-g2-asiakkaiden sisäänpääsy-asiantuntija

Mitä käyttäjät sanovat Userpilotista.

Userpilot-hinnoittelu

Userpilotin hinnoittelussa on useita eri tasoja:

 • Traction: Tämä suunnitelma on 249 dollaria/kk enintään 2500 käyttäjälle.
 • Kasvu: Käyttäjiä on enintään 10 000, ja tämän paketin hinta on $499/kk.
 • Yritys: Nämä suunnitelmat alkavat 1000 dollaria/vko suurille yrityksille.
userpilot-hinnoittelu-asiakkaiden-integrointi-asiantuntija

Userpilot-hinnoittelu.

Ota uudet käyttäjät nopeasti käyttöön Userpilotin avulla!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Appcues – paras mobiiliasiakkaiden aktivointijärjestelmä

Appcues on toinen ilman koodia toimiva käyttäjien käyttöönottoalusta, joka auttaa muita kuin teknisiä tiimejä seuraamaan ja analysoimaan tuotteen käyttöä.

He tarjosivat aiemmin käyttöönottomalleja, mutta ovat hiljattain poistaneet ne – mutta eivät ole korvanneet niitä toisella ratkaisulla.

Näin ollen korkeampaa hintaa on vaikeampi perustella.

Appcues-dashboard-customer-onboarding-specialist

Appcues onboarding dashboard.

Seuraavassa kerrotaan, mitä saat , kun alat käyttää Appcuesia:

 • Pääsy helppokäyttöiseen käyttöliittymään, jota kuka tahansa tiimin jäsen voi käyttää sovelluksen sisäisten virtojen rakentamiseen ilman koodausta.
 • Tuotekierroksen rakentaminen Appcuesissa on suhteellisen helppoa. Sinun tarvitsee vain avata niiden Chrome-laajennus sovelluksesi päälle ja aloittaa sovelluksen sisäisten kokemusten luominen: valitse käyttöliittymämalli ja muokkaa sitä “livenä” tai osoita elementtejä, joihin haluat esimerkiksi liittää työkaluvihjeet.
 • Voit myös luoda tarkistuslistoja Appcuesin avulla(EI saatavilla Essentials-paketissa) ja kehottaa käyttäjiä ryhtymään toimiin. Niiden toiminnallisuus on rajallinen (eli niillä ei voi käynnistää JS-toimintoja tai lisätä pelillisiä elementtejä) verrattuna vaihtoehtoihin, kuten Userpilotiin.
 • Seuraa käyttöliittymän sitoutumista Events explorerilla, jonka avulla voit merkitä elementtejä ilman koodausta.
 • Rakenna mukautettuja käyttäjäsegmenttejä käyttäjien ominaisuuksien, virtojen, vuorovaikutuksen tai tapahtumien perusteella, jotka määrittelet tapahtumien kartoituksessa.

Mitä käyttäjät ajattelevat Appcuesista

“Appcuesin paras osa on opastetut kierrokset, joita he kutsuvat virroiksi. Varsinkin tiimissä, jolla on rajalliset resurssit, voit parantaa aktivointia ja sitoutumista yhdessä yössä käyttämällä tätä ominaisuutta käyttäjien opastamiseen tuotteesi ympärillä. Vielä enemmän pidän siitä, että muotoilu ja UX-ominaisuudet ovat nykyaikaisia toisin kuin muissa tutkimissamme kiertokäyntityökaluissa, ja ohjelmisto on helppokäyttöinen, eikä kehittäjää tarvita ensiasennuksen jälkeen.”

appcues-review-customer-onboarding-specialist

Mitä käyttäjät sanovat Appcuesista.

Appcues-hinnoittelu

Kaiken kaikkiaan Appcues ei tarjoa parasta vastinetta rahalle verrattuna muihin työkaluihin. Jos tuotteellasi on 2 500 aktiivista käyttäjää, eri suunnitelmien kustannukset ovat:

 • Essentials: $249/kk (enintään 3 käyttäjälisenssiä).
 • Kasvu: $879/kk (enintään 10 käyttäjälisenssiä).
 • Yritys: (rajoittamaton määrä käyttöoikeuksia).
appcues-hinnoitteluasiakkaiden sisäänpääsyasiantuntija

Sovellusten hinnoittelu.

On olemassa parempi vaihtoehto kuin Appcues. Kokeile Userpilotia!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Chameleon – paras edistyneille integraatioille

Chameleon on erilainen digitaalisen hyväksymisen alusta: kun muut käsitellyt työkalut ovat enimmäkseen koodittomia , Chameleon vaatii jonkin verran kehittäjien osallistumista.

Se on kuitenkin tehokas ja tehokas työkalu, joka toimii samalla tavalla kuin Userpilot ja tarjoaa samanlaisia ominaisuuksia: muotoilu, analytiikka, mallit, tavoitteet, A/B-testaukset ja tarkistuslistat. Se ei kuitenkaan tarjoa resurssikeskusta tai omaa NPS:ää.

Tässä mielessä hinta-laatusuhde jättää toivomisen varaa, kun otetaan huomioon peruspaketin rajalliset ominaisuudet.

chameleon-dashboard-customer-onboarding-specialist

Kameleontin kojelauta.

 

Tässä kerrotaan, miten Chameleonin päätoiminnot auttavat käyttäjien sisäänotossa:

 • Chameleonin tuotekierrokset auttavat sinua rakentamaan ohjausvirtoja. Voit käyttää useita käyttöliittymämalleja: modaalit, bannerit, työkaluvihjeet ja hotspotit.
 • Voit mukauttaa tuotekierrosten muotoilua (fontti, väri, läpinäkymättömyys jne.) ja jopa lisätä joitakin CSS-muotoiluja, jos haluat edistyneen brändäyksen.
 • Chameleon eroaa kilpailijoistaan laukaisulaitteissa. Nämä ovat sovelluksen sisäisiä widgettejä, jotka voivat avata tarkistuslistoja, pieniä apuvideoita tai ilmoituskeskuksia. Huonona puolena on se, että yhdellä käynnistimellä ei voi olla useita erilaisia sisältöjä.
 • Voit kohdentaa sisältöä eri käyttäjäsegmenteille useiden tietolähteiden perusteella, mukaan lukien tapahtumien käynnistäminen.
 • Mahdollisuus käyttää mikrokyselyjä, joissa on suuri mukauttamismahdollisuus ja kysymys- ja vastaustyypit. Growth Planissa ja sitä suuremmissa suunnitelmissa saat myös lisää toimintoja, kuten A/B-testauksen, useita ympäristöjä, lokalisoinnin (vain Enterprise Planissa) ja kehittyneitä integraatioita, kuten Hubspot.

Mitä mieltä käyttäjät ovat Chameleonista

“Pidän todella siitä, kuinka helppoa päivitysten ja ilmoitusten rakentaminen omalle alustallemme on Chameleonin avulla, pääsin aloittamaan rakentamisen päivässä! RAKASTAN myös inspiraatiosivua, jotta voin nähdä, miten muut ovat tehneet menestyksekkäästi sen, mitä haluaisin tehdä.”

chaemeleon-good-review-quote-customer-onboarding-specialist

Kameleontin arvostelu.

Kameleontin hinnoittelu

Chameleon jakaa hinnoitteluvaihtoehtonsa ensisijaisesti kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrän mukaan, mutta kannattaa pitää mielessä, että myös Startup-paketissa on rajalliset ominaisuudet, eikä se välttämättä riitä interaktiiviseen käyttäjien käyttöönotossa ja SaaS-tuotteiden hyväksymisessä:

 • 0 – 2500 MAU:ta: Kasvusuunnitelma alkaen $899/vko.
 • 2000 – 3000MAUs: Aloitussuunnitelma alkaen $419/vko, kasvu alkaen $899/vko.
 • 3000 – 5000 MAU:ta: Aloitussuunnitelma alkaen $489/vko, kasvu alkaen $899/vko.
 • 5000 – 10 000 MAU:ta: Aloitussuunnitelma alkaen $517/vko, kasvu alkaen $999/vko.
chameleon-hinnoittelu-asiakkaiden-integrointi-asiantuntija

Kameleontti-suunnitelmat.

On olemassa parempi vaihtoehto kuin Chameleon. Kokeile Userpilotia!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Päätelmä

Asiakkaiden sisäänoton asiantuntija on olennainen ja arvokas voimavara kaikille SaaS-yrityksille. Koska tämä tehtävä asettaa asiakastuen standardit ja muuntaa uudet asiakkaat maksaviksi asiakkaiksi.

Haluatko tietää lisää Userpilotista ja sen tuotteiden käyttöönotto-ominaisuuksista? Hanki Userpilot-demo ja katso, miten voit lisätä tuotteen aktivointiastetta!
Oletko valmis oppimaan lisää siitä, miten Userpilotia voi käyttää ja miten uudet asiakkaat voivat päästä menestykseen? Varaa demo jo tänään.

 

previous post next post

Leave a comment