De 8 største konkurrenter til Appcues gennem tiderne [Functionality and Price Comparison]
Leder du efter de bedste konkurrenter til Appcues med hensyn til priser og funktionalitet? Du er kommet til det rette sted.
Appcues er et godt produkt, når det drejer sig om brugernes onboarding, men er det det rigtige for din virksomhed? Svaret er ikke altid indlysende.
I dag tager vi et kig på de bedste konkurrenter til Appcues, så du kan træffe en informeret beslutning, når du skal vælge en digital adoptionsplatform til brugerintroduktion.
TL;DR
- Userpilot bør være dit valg, hvis du er interesseret i kontekstuel onboarding. Det betyder, at din onboarding er tilpasset hver enkelt bruger. Dette forbedrer brugeraktiveringsgraden langt bedre end din standard produktgennemgang.
- Chameleon er et fantastisk valg, hvis du ønsker at få dine medarbejdere og dine brugere til at blive integreret. Dette er især vigtigt, når det drejer sig om at uddanne kundevendte teams, som skal have fuldstændig kendskab til dit produkt, før de interagerer med dine brugere.
- Intercoms Product Tours er din mulighed, hvis du ønsker at bruge Intercoms bedste messaging-platform. Det er nemt at bruge begge aspekter af Intercom i forbindelse med hinanden for at give dine kunder en sammenhængende produktoplevelse.
- UserIQ er et fantastisk valg, hvis du ønsker mere dybdegående analyser end dem, som de andre Appcues-alternativer tilbyder. Det giver dig mulighed for at få indblik i dine kundetilfredshedsscore og spore produktengagementet, så du kan arbejde på at levere et produkt, som dine brugere elsker.
- Inline Manual bør være dit første valg, hvis du har et produkt, der bruges på mange forskellige sprog i hele verden. De understøtter alle sprog, hvilket betyder, at du kan give den samme gode produktoplevelse, uanset hvor dine brugere befinder sig.
- Pendo er fantastisk til brugeranalyser og tilbyder brugerdefineret beregning af brugerengagementsscore. Men det kan hurtigt blive rigtig dyrt, hvis du vil udnytte alle dets muligheder.
- Userguiding er den billigste løsning, men også den mest fejlbehæftede og med begrænset funktionalitet.
- WalkMe er den bedste løsning til onboarding af medarbejdere i virksomheder på apps fra tredjepart. Selv om det også tilbyder kundeonboarding, er værktøjet ikke det bedste til det.
Hvad er Appcues?
Appcues er en af de første digitale adoptionsplatforme på markedet, der hjælper dig med at opbygge kundeintroduktionsoplevelser uden at skulle kode.
Det er et godt valg, da det tilbyder en bred vifte af onboarding-elementer, men den største ulempe er, at det kan blive dyrt, og det hurtigt.
Der findes billigere og mere værdifulde alternativer til Appuces, som du kan bruge til at øge produktadgangen ved hjælp af kontekstuelle onboarding-oplevelser i appen.
Man kan roligt sige, at Appcues banede vejen for de konkurrenter, som vi diskuterer i denne artikel, herunder os selv, og det er med god grund.
Prisfastsættelse af ansøgninger
- Essentials Plan: starter ved 249 USD/måned ved årlig fakturering med 2500 MAU.
- Growth Plan starter ved 879 USD/måned ved årlig fakturering, igen ved 2500 MAU.
- Enterprise Plan har ikke en fast pris, du skal få et tilpasset tilbud.
Appcues PROs og CONs
PRO: Flere brugergrænsefladeelementer
Som vi nævnte, tilbyder Appcues funktioner en række forskellige brugergrænsefladeelementer. Disse omfatter tooltips, slideouts, modals, hotspots og praktisk talt alle de UI-elementer, du kan komme i tanke om. Det betyder, at du kan skabe den perfekte onboarding-oplevelse ved at kombinere de forskellige elementer i forskellige produktturer og flows.
PRO: Afprøvet og pålideligt værktøj
Appcues har eksisteret i et stykke tid, så du ved, at du kan stole på dem. Tusindvis af virksomheder bruger Appcues til at skabe bedre brugeroplevelser, så det kan du uden tvivl også.
Appcues tilbyder praktisk talt et bibliotek med informativt indhold til SaaS-virksomheder. De kan lære dig alt, hvad der er værd at vide om onboarding. Vi mener altid, at en god blog er et tegn på en god virksomhed.
Det ser ud til, at Appcues er klart afprøvet og testet, når det kommer til brugerindføring. Når det er sagt, er det ikke perfekt.
Der er nogle grunde til, at det måske ikke er det rigtige for dig…
CON: Kan være lidt forvirrende at bruge
Appcues er ikke det letteste produkt at bruge.
Mange års tilføjelse af nye funktioner har gjort den lidt for stor. Noget så simpelt som at skabe en ny oplevelse kræver en masse fifleri. Du kan oprette et flow ved hjælp af en skabelon med et enkelt klik fra deres hovedinstrumentbræt. Men for at redigere den skal du klikke på den, åbne Builder, vælge Flow (da Builder starter fra bunden) og derefter begynde at redigere.
Alt for mange skærme og klik for en simpel opgave. Dette kan være forvirrende for en nybegynder.
CON: Begrænset styling af elementer uden CSS
Hvis du vil skabe en rigtig god onboarding-oplevelse, skal de elementer, du bruger, passe til appens udseende. Selvom Appcues tilbyder en vis tilpasningsevne, kræver mange designændringer CSS-kodning. Hvis du ikke ønsker at programmere, kan det være svært for dig at bruge Appcues.
CON: Det kan hurtigt blive dyrt
Appcues prisfastsættelse er lidt misvisende. Du ser en god startpris, men når du læser det med småt, forstår du, at Essentials-planen kun er grundlæggende. Du kan ikke lave tjeklister med det, og du kan have et launchpad, så brugerne kan udløse oplevelser on-demand
Okay, så der er fordele og ulemper. Lad os dykke ned i Appcues alternativer.
De bedste konkurrenter til Appcues
Der er mange alternativer til Appcues, herunder kodning af dine egne oplevelser i appen. Men hvis du er på udkig efter et værktøj, så er her de otte største konkurrenter, du bør kigge nærmere på.
- Userpilot
- Intercoms produktturnéer
- UserIQ
- Inline-manual
- Kamæleon
- Pendo
- Brugervejledning
- Walkme
Disse værktøjer tilbyder alle en række elementer til brugerindføring, brugergrænsefladetilpasning og er designet til at hjælpe med at forbedre din produktoplevelse.
Men hvert af disse Appcues-alternativer har også sin egen unikke brugssituation. Disse forskellige brugssituationer vil passe bedre til nogle virksomheder end andre. Forhåbentlig har du ved slutningen af denne artikel fundet ud af, hvilken der passer bedst til dig.
Appcues konkurrent nr. 1: Userpilot – Til kontekstuel onboarding og on-demand hjælp
Userpilot er langt det bedste og nærmeste alternativ til Appcues.
Den tilbyder en meget lignende brugeroplevelse og funktioner, et bredere udvalg af brugergrænseflademønstre og handlinger til at skabe ægte interaktive oplevelser, bedre support og mere værdi for pengene.
Du kan opbygge flows og oplevelser i appen ved hjælp af:
- modaler
- udtræk
- tooltips
- hotspots
- bannere
- drevne handlinger
- tjeklister til brugernes indføring (du finder ikke disse i Appcues Essentials-planen)
- mikroundersøgelser og NPS-undersøgelser
- selvbetjeningssupport via et ressourcecenter i appen (du finder ikke dette i Appcues Essentials-planen)
Hvor er fangsten så? Userpilot tilbyder ikke så mange integrationer som Appcues (som, vær opmærksom på, koster ekstra, hvis du har brug for mere end de grundlæggende integrationer).
Appcues vs Userpilot
Ikke for at prale, men her er, hvad rigtige brugere siger om Appcues vs. Userpilot.
Den største forskel mellem Userpilot og Appcues (og de fleste andre konkurrenter) er, at Userpilot fokuserer på kontekstuel onboarding.
Det betyder, at du kan placere triggere i din app, som vises, når brugeren har brug for dem. For ikke at nævne, at du kan aktivere lokalisering og automatisk oversætte dine flows. Lokalisering er inkluderet i alle planer.
For at sige det så enkelt som muligt: Vi sørger for, at den rigtige bruger ser den rigtige besked på det rigtige tidspunkt ved hjælp af avancerede segmenteringsmuligheder , der giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede segmenter og udløse flows baseret på produktbrug, brugerfeedback, NPS-score, brugerdefinerede begivenheder osv.
I modsætning til Appcues har Userpilot også native værktøjstip og en on-demand hjælpe-widget (Resource Center), som kan styrke din reaktive onboarding.
Kontekstuel onboarding fungerer rigtig godt. Det tilpasser i bund og grund onboarding-flowet til hver enkelt bruger og sikrer, at det fungerer for dem.
Tror du ikke på os? Se, hvordan Albacross kunne forbedre sin aktiveringsrate med over 33 % på kun 14 dage ved at bruge kontekstuel onboarding.
Userpilot er et af de bedste Appcues-alternativer, du kan få derude, som tilbyder fuld elementtilpasning med NUL viden om kodning, og som genkender ALLE elementer i appen, og så er det også bygget udelukkende til SaaS-produkter.
Selvfølgelig har de måske ikke eksisteret lige så længe som Appcues, men Userpilot er værd at bruge tid på.
Book en demo hos os ved at klikke på banneret nedenfor, så skal vi vise dig det!
Priser på Userpilot
Userpilot-priserne har tre hovedplaner:
- Traction – fra 249 $/måned betalt årligt for 2500 MAU
- Vækst – fra 499 $/måned betalt årligt for 10000 MAU
- Enterprise – fra $1000/måned betalt årligt for 10000 MAU (dedikeret infrastruktur, SLA’er, prioriteret support og flere virksomhedsbehov)
Sammenlignet med Appcues Essentials-planen – 249 USD om måneden (faktureres årligt), op til 2.500 MAU’er og op til 5 brugersegmenter, 10 begivenheder i appen og 10 mål. Der er heller ikke nogen tjeklister eller launchpads til indskoling (du udløser oplevelserne fra notifikationscenteret i appen).
Userpilots grundplan – 249 USD om måneden (faktureres årligt), op til 2.500 MAU’er og ubegrænsede brugersegmenter, begivenheder i appen og mål. Dette omfatter tjeklister og en tilsvarende startblok.
Den begrænsede brugersegmentering i den grundlæggende Appcues-plan gør den temmelig ubrugelig, når du ønsker at arbejde seriøst på brugeradoption. Så Appcues vil hurtigt tvinge dig til at opgradere til deres Growth-plan, som koster $879 (!) om måneden, faktureret årligt! Så i bund og grund skal du betale $ 10.548 på forhånd, hvis du ønsker at vælge Appcues.
Appcues konkurrent nr. 2: Chameleon – Til onboarding i appen og for medarbejdere
Chameleon er i høj grad i samme stil som de andre Appcues-alternativer. Det giver dig mulighed for at skabe fantastiske brugeroplevelser, tilbyder grundlæggende tilpasningsmuligheder og giver dig en bred vifte af brugergrænsefladeelementer at arbejde med.
Faktisk tilbyder den flere elementer end nogen af de andre Appcues-konkurrenter. Men ulempen er indlæringskurven.
Du kan vælge mellem modaler, slide-outs, tjeklister og deres unikke launchers. Launchers er widgets i appen, der opfordrer brugeren til at handle. Et eksempel kunne være en meddelelse, der annoncerer en ny funktion og beder brugeren om at prøve den.
Der, hvor Chameleon virkelig brillerer, er dog ved indskolingen af medarbejdere. Det giver dig mulighed for at lære dine nye medarbejdere alt, hvad de skal vide om dit produkt.
Dette er især nyttigt for kundevendte teams, som skal have en grundig forståelse af dit produkt for at kunne udføre deres arbejde.
Appcues vs Chameleon
Med hensyn til brugernes onboarding tilbyder Chameleon et bredt udvalg af brugergrænsefladeelementer, men der mangler en smule, når det kommer til tilpasningsmuligheder. Hvis det er onboarding af medarbejdere, du er ude efter, er Chameleon imidlertid et godt valg.
Prissætning af kamæleon
Chameleon tilbyder tre prisplaner:
- Opstart: fra 349 $/måned med begrænsede funktioner
- Vækst: fra $899/måned
- Enterprise: forbedret sikkerhed og support med brugerdefineret prisfastsættelse
Appcues konkurrent nr. 3: Intercoms produktturer til kundesupport
Intercom er først og fremmest kendt som en af de mest populære platforme til kundebeskeder. Intercom lancerede imidlertid funktionen “Product Tours”.
Intercoms produktture giver dig mulighed for at fremme accept og få nye brugere med på holdet ved at skabe gennemgange og rundvisninger i dit produkt.
Da det ikke er Intercoms hovedfokus, mangler Product Tours UI-elementer. Du har ikke mange valgmuligheder, hvilket betyder, at du ikke kan bruge tjeklister, modaler eller andre vigtige brugergrænsefladeelementer.
Hvis du derimod er lige så interesseret i Intercoms widget til meddelelser, så er Product Tours et godt valg. Hvis du allerede bruger Intercom’s messaging, er det meget nemt at tilføje Product Tours.
Den er også meget enkel og nem at bruge og er derfor særlig velegnet til nystartede virksomheder i den tidlige fase.
Appcues vs Intercom
Hvad angår Appcues-alternativer, er Intercoms Product Tours ikke den stærkeste og mest udviklede. Den har begrænset funktionalitet, når det kommer til brugerindskrivning.
Hvis du ønsker at opbygge en række tooltips til at guide brugerne gennem din brugergrænseflade, og du allerede bruger andre Intercom-produkter, kan dette være et godt udgangspunkt i stedet for Appcues.
Når det er sagt, så skinner Intercom med sin platform til kundebeskeder. Hvis du ønsker at bruge det, kan Product Tours være den nemmeste løsning, så du kan slå to fluer med ét smæk.
Priser på intercom
Intercoms produktrundvisninger er en tilføjelse, så du kan kun få dem, hvis du allerede har et abonnement hos dem. Den grundlæggende Starter-plan starter ved $74, og du skal betale $199/måned for produktturene.
Appcues konkurrent #4: UserIQ – Til dybdegående analyser
UserIQ er en platform for kundesucces og Appcues-alternativer, mest på grund af den dybdegående analyse, som den tilbyder.
Ligesom Pendo er UserIQ stolt af at give vigtig indsigt i de data, du indsamler. Det giver dig mulighed for at spore, hvordan dine brugere bruger dit produkt, og måler kundernes sundhedsscore.
Det giver dig de oplysninger, du har brug for til at forbedre din UX.
Disse data giver også en anden nyttig mulighed. Det giver dig mulighed for at segmentere dine brugere og derefter oprette forskellige onboarding-flow for hvert segment. Dette giver større kontrol og personlig tilpasning af din onboarding.
Det er også værd at påpege, at UserIQ fungerer rigtig godt med mobilapps, ikke kun SaaS-produkter.
Appcues vs UserIQ
Ud af alle de konkurrenter til Appcues, som vi har dækket i denne artikel, har UserIQ den mest dybdegående analyse. Hvis det er det, du har brug for, så er det et godt valg.
Brugersegmentering er en yderst nyttig funktion, men vær opmærksom på, at de værktøjer til onboarding, som de tilbyder, er relativt begrænsede sammenlignet med andre Appcues-alternativer, som vi har gennemgået. Og du kan nemt få en god segmentering og flere funktioner med Userpilot.
Priser for UserIQ
UserIQ angiver ikke prisen på deres hjemmeside, men når man tænker på, at de sammenligner sig selv med Pendo og Gainsight, må man forvente et overprisprodukt.
Appcues konkurrent #5: Inline Manual – til internationalisering
Hvis du har et produkt, der bruges i lande over hele verden, er der stor sandsynlighed for, at internationalisering står højt på din prioriteringsliste.
Din brugervejledning skal understøtte de samme sprog som dit produkt, og det er her, at Inline Manual kommer ind i billedet. Faktisk hævder de at understøtte alle mulige sprog. (Vi er ikke sikre på, om det også omfatter Dothraki…)
Inline Manual indeholder de samme detaljerede analyser som UserIQ, herunder sundhedsscore og brugersporing. Den har også et væld af brugergrænsefladeelementer at vælge imellem.
De hævder også at have den bedste kundeservice, og giver selv de lavest betalende kunder support med høj kontaktflade.
Hvis du har et produkt, der bruges i lande over hele verden, er der stor sandsynlighed for, at internationalisering står højt på din prioriteringsliste.
Din brugervejledning skal understøtte de samme sprog som dit produkt, og det er her, at Inline Manual kommer ind i billedet. Faktisk hævder de at understøtte alle mulige sprog. (Vi er ikke sikre på, om det også omfatter Dothraki…)
Inline Manual indeholder de samme detaljerede analyser som UserIQ, herunder sundhedsscore og brugersporing. Den har også et væld af brugergrænsefladeelementer at vælge imellem.
De hævder også at have den bedste kundeservice, og giver selv de lavest betalende kunder support med høj kontaktflade.
Appcues vs Inline Manual
Inline Manual har mange fordele med hensyn til brugergrænsefladeelementer og analyser. Det er dog understøttelsen af alle sprog i verden, der adskiller den fra de andre Appcues-konkurrenter (undtagen Userpilot – som understøtter lokalisering af indhold).
Inline manuel prissætning
Inline-manualen tilbyder to planer: Standard PRO og Enterprise.
Standard PRO-planen starter ved $158/måned for kun 250MAU.
Det gør den lidt dyrere end nogle af de andre produkter, og hvis du kun ønsker brugeroprettelsesfunktionalitet, er andre produkter bedre til det.
Appcues konkurrent nr. 6 – Pendo- til virksomheds- og mobil onboarding
Pendo er et ret omfattende værktøj til onboarding af brugere , især hvis du også leder efter onboarding af mobilapps.
Pendo cloud tilbyder indbygget brugeranalyse, som er mere sofistikeret end Appcues’ analyser.
Vi har prøvet Pendos produktture (eller guider, som de kalder dem) og fandt oplevelsen temmelig fejlbehæftet og forvirrende – bestemt ikke så brugervenlig som Appcues.
Når det kommer til onboarding, tilbyder Pendo de samme funktioner som Appcues og konkurrenterne, men de tager meget mere for begrænset funktionalitet.
Appcues vs Pendo
I lighed med Appcues og en række af deres alternativer, der er anført her, tilbyder Pendo NPS, tjeklister, modaler og et ressourcecenter, så det ser ud til, at Pendo tilbyder lignende funktionalitet som Appcues. Forskellen ligger i prisfastsættelsen.
Pendo prissætning
Pendo koster dog en arm og et ben – selv om deres priser er tilpassede, tager de mellem 9.000 og 50.000 dollars om året.
På den anden side – Pendo har for nylig frigivet en begrænset *gratis* version med op til 1.000 MAU’er med begrænsede funktioner.
Appcues konkurrent #7: Userguiding – billigere, men med begrænset funktionalitet
Userguidings brugergrænseflade er meget lig Appcues, så det kan virke som et smart og *meget* billigere Appcues-alternativ (det starter fra kun 69 USD pr. måned med årlig fakturering), men pas på – hvis noget er for godt til at være sandt, er det som regel også tilfældet.
Appcues vs Userguiding
Userguiding er ikke i nærheden af Appcues, når det kommer til UX. Den er heller ikke særlig pålidelig og fejlbehæftet.
Userguidings produktturer er ret vanskelige at opbygge, selv om det var meningen, at oplevelsen skulle være ens. Den tilbyder muligheder for brugerfeedback og NPS.
Problemet med Userguiding er, at de simpelthen kopierer deres konkurrenter, hvilket gør, at de altid er et skridt bagud med hensyn til funktionalitet og kvalitet.
Hvis du er en meget tidlig startup og ikke har råd til andre værktøjer som Userpilot – kan Userguiding være et Appcues-alternativ for dig.
Brugervejledende prissætning
Userguiding tilbyder tre planer
- Basic: fra 69 USD om året – virkelig begrænset og har Userguiding branding
- Professionel: 299 $/måned årligt
- Virksomheder: 499 $/måned årligt
Appcues konkurrent nr. 8: WalkMe- til onboarding af medarbejdere i virksomheder
Sidst, men ikke mindst, er der WalkMe – pioneren inden for digitale adoptionsværktøjer. WalkMe er en cloud-baseret platform, der giver dig mulighed for at oprette produktturer, ikke kun til din egen webapp, men også til produkter fra tredjeparter.
Det er også derfor, at Walkme for nylig har fokuseret på tredjepartsværktøjer til indføring af medarbejdere for virksomhedskunder.
Appcues vs WalkMe
Da WalkMe’s walkthroughs ikke ligefrem er de nemmeste at bygge og bruge til SaaS – vil jeg ikke sige, at det er et godt alternativ til Appcues, selv om man hører navnet‘WalkMe‘ meget i forbindelse med digital adoption.
Hvis du ønsker at opbygge onboarding-oplevelser for software fra tredjepart, er WalkMe det værktøj, du har brug for. Ellers er der bedre Appcues-alternativer, som vi har dækket her.
Priser for WalkMe
WalkMe tilbyder både en medarbejderoplevelse og en kundeoplevelsesplan, men de oplyser ikke nogen priser på deres websted. Du skal anmode om et individuelt tilbud.
Konklusion: Hvilken konkurrent til Appcues er det bedste alternativ for dig?
Hver enkelt virksomhed har sine egne krav til brugernes onboarding. I stedet for at forsøge at afgøre, hvilken af disse konkurrenter til Appcues der er den bedste, bør du fokusere på, hvilken der passer bedst til dig.
Med andre ord, hvilket produkt hjælper med at løse de problemer, du står over for?
Vi har dækket både funktionaliteterne for Appcues vigtigste konkurrenter, men også deres priser. Userpilot er langt den bedste værdi for pengene, du kan få, så hvorfor ikke give det en chance? Få en Userpilot-demo, og kom i gang med kontekstuel brugeronboarding.
Brugerpilot:
Userpilot bør være dit valg, hvis du er interesseret i kontekstuel onboarding. Det betyder, at din onboarding er tilpasset hver enkelt bruger. Dette forbedrer brugeraktiveringsgraden langt bedre end din standard produktgennemgang.
Kamæleon:
Chameleon er et fantastisk valg, hvis du ønsker at få dine medarbejdere og dine brugere til at blive integreret. Dette er især vigtigt, når det drejer sig om at uddanne kundevendte teams, som skal beherske dit produkt fuldt ud, før de interagerer med dine brugere.
Intercom’s produktturnéer:
Intercoms Product Tours er din mulighed, hvis du ønsker at bruge Intercoms bedste messaging-platform. Det er nemt at bruge begge aspekter af Intercom i forbindelse med hinanden for at give dine kunder en sammenhængende produktoplevelse.
UserIQ:
UserIQ er et fantastisk valg, hvis du ønsker mere dybdegående analyser end dem, som de andre Appcues-alternativer tilbyder. Det giver dig mulighed for at få indblik i dine kundetilfredshedsscore og spore produktengagementet, så du kan arbejde på at levere et produkt, som dine brugere elsker.
Inline-manual:
Inline Manual bør være dit første valg, hvis du har et produkt, der bruges på mange forskellige sprog i hele verden. De understøtter alle sprog, hvilket betyder, at du kan give den samme gode produktoplevelse, uanset hvor dine brugere befinder sig.