5 Top Appcues alternativ och konkurrenter [In-Depth Comparison]

Vilka Appcues-alternativ bör du jämföra innan du väljer en digital adoptionsplattform för användarintroduktion?

Det finns många digitala adoptionsplattformar, men du bör egentligen bara titta på dessa fem om du behöver ett alternativ till Appcues:

 • Userpilot – allt-i-ett-plattform för digital adoption, användaranalys och återkoppling för att främja användarnas acceptans (mer värde för pengarna jämfört med Appcues).
 • Chameleon – mer avancerade återkopplingsalternativ jämfört med Appcues till ett billigare pris.
 • Pendo – ett alternativ för att ta emot mobilappar och för att göra mer djupgående analyser.
 • UserGuiding – ett billigt alternativ till Appcues (begränsad funktionalitet).
 • Userflow – bättre priser och enkel anpassning jämfört med Appcues.

 

Vad är Appcues?

Appcues hjälper dig att öka användarnas inlärning och produktanvändning genom interaktiva inlärningsupplevelser.

Om du är en mer avancerad användare som vill bygga mer sofistikerade flöden och samtidigt njuta av friheten och flexibiliteten hos ett kodfritt verktyg kommer Appcues att lämna dig i sticket.

Det enkla gränssnittet och mallarna “tvingar” dig till ett fördefinierat tillvägagångssätt för onboarding, i kombination med en företagsprogramvara med en hög prislapp och vissa integrationer på företagsnivå gör Appcues positionering förvirrande:

Är det ett enkelt verktyg (som användargränssnittet antyder) för nystartade företag?

Är prislappen och Salesforce-integrationen tecken på ett företagsverktyg?

Vi kommer att analysera Appcues funktioner, fördelar, för- och nackdelar och se hur det jämfördes med sina främsta konkurrenter inom området för användaranpassning: Userpilot, Chameleon, Pendo, UserGuiding och Userflow.

Här är en snabb översikt om du inte har tid att läsa hela artikeln.

Innan vi börjar ska vi se varför Appcues är ett så populärt verktyg!

Appcues PROs

Låt oss börja med det som är bra med Appcues.

 • Riktigt bra
  UX och UI
  – Appcues användargränssnitt ser riktigt bra ut, och deras upplevelser är lätta att bygga och fungerar i stort sett som du förväntar dig.

Appcues instrumentpanelens användargränssnitt

 • Olika UI-element – Förutom genomgångar och produktvisningar har Appcues ett stort antal olika UI-element som du kan använda i din användarinternetutbildning. Du kan skapa checklistor, modaler, slideouts, verktygstips, hotspots och mycket mer. Men det finns en hake – vissa av dem, som checklistorna för användarintroduktion, är inte tillgängliga i de lägre prisplanerna.
 • Kan skapa en mängd olika användarflöden och även koppla ihop dem – Användarna gör ofta en icke-linjär resa genom din produkt och utforskar den på egen hand. Dina användarupplevelser ska följa användarna vart de än går. Med Appcues kan du utlösa ett efterföljande flöde när en användare avslutar ett flöde och ta användaren genom en ny upplevelse (även om användaren inte har anpassat sig till det efterföljande flödets målgrupp).
 • En robust plattform för digital anpassning för användarupplevelser – Du kan spåra hela användarresor och skapa olika processer för att få in olika segment av användarpersonas.
 • Levereras med några fördefinierade användarsegment – Om du är ny i kundanpassning och inte vet var du ska börja kan det vara till hjälp att ha några fördefinierade ställningar. Men det kan också leda till att du hamnar i en sits som hindrar dig från att skapa mer sofistikerade användarsegment som är rätt för ditt företag. Detta kan leda till att du ser det du vill se snarare än det som verkligen händer.
 • Bra utbildning – Appcues är en outtömlig källa till information för SaaS- och molnbaserade företag. Det finns en bra blogg med mycket pedagogiskt material.

Ansökningar CONs

Det går inte att förneka att Appcues är ett fantastiskt verktyg, men låt oss också sammanfatta några av nackdelarna.

 • Det är lite svårt att navigera – Eftersom Appcues är en robust plattform kan det vara svårt att navigera i applikationen. Om du till exempel vill skapa en ny upplevelse måste du stänga byggarläget, byta till navigera, plocka upp elementet och återgå till byggarläget. Men vad händer om du vill bygga och navigera samtidigt? Det är lite förvirrande, eller hur?
 • Algoritmen för elementdetektering är dålig – Med Appcues kan du skapa olika upplevelser i appen utan någon kod. Ibland har Appcues dock problem med att upptäcka element i appen. Om du till exempel vill skapa en tooltip för ett alternativ i rullgardinsmenyn kan Appcues inte alltid känna igen det alternativet.
 • Inflexibel anpassning och styling – Det finns endast grundläggande anpassningsmöjligheter i programmet. Du kan till exempel bara ändra elementets texthöjd, färg, utfyllnad eller position. Om du vill göra något mer avancerat måste du arbeta med CSS-kod. Detta är mycket irriterande och potentiellt svårt om du har köpt ett verktyg för att “inte koda något”.
 • Till skillnad från vissa konkurrenter erbjuder Appcues inget resurscenter – alla hjälpdokument och kunskapsbasartiklar, YT-videor och upplevelser i appen är tillgängliga från en “hjälphubb” i din app, som kan sökas på begäran.

Om du vill ha lite mer frihet för att skapa interaktiva genomgångar är Appcues kanske inte det bästa alternativet för dig.

 

Prissättning av Appcues

Appcues är också ett av de dyraste verktygen för användaranpassning.

Prissättning av Appcues 2021

Om din produkt har 2 500 aktiva användare är kostnaderna för olika planer följande:

 • Essentials: 249 USD/månad (upp till 3 användarlicenser)
 • Tillväxt: 879 USD/månad (upp till 10 användarlicenser)
 • Företag: Anpassad (obegränsat antal användarlicenser)

Appcues prissättning baseras inte bara på aktiva månadsanvändare utan även på användning av funktioner. Vissa funktioner är INTE tillgängliga i den lägsta “Essentials”-planen.

Om du väljer
Essentials
är du begränsad till följande:

❌ endast 5 användarsegment

❌ endast upp till 10 anpassade händelser och 10 anpassade mål

❌ inga checklistor för användarinskolning

❌ ingen anpassad CSS, vilket innebär att dina anpassningsmöjligheter är mycket begränsade.

❌ ingen lokalisering

 

Är Appcues rätt verktyg för dig?

Appcues är en utmärkt produkt för medelstora företag som bara söker lösningar för att få in nya användare.

 • Om du är ett mindre företag och tycker att 879 dollar är för dyrt kan du välja ett av Appcues alternativ och konkurrenter som ger mer valuta för pengarna.
 • Om du letar efter en fullfjädrad produktanalysplattform för mindre än 1 000 dollar per månad är Appcues kanske inte heller det bästa alternativet, eftersom de begränsar funktionerna i Essentials-planen till den grad att de gör den oanvändbar för djupgående användaranalyser.
 • Om du vill anpassa dina upplevelser kan du inte heller göra det i den grundläggande planen.
 • Appcues är inte rätt för dig om du använder din app på flera språk.

Kort sagt, om du vill ha mer frihet, komplexa flöden för kundintagning, mer anpassning och större kontroll är Appcues kanske inte lösningen du letar efter.

Nu när vi känner till Appcues största för- och nackdelar kan vi se vilket av dessa Appcues-alternativ som passar dig bäst.

Appcues alternativ #1: Userpilot

Userpilot är ett bra alternativ till Appcues om du letar efter en komplett plattform för produktintroduktion – inklusive, men inte bara, användarintroduktion.

Kunderna uppnår fantastiska resultat med hjälp av Userpilot, precis som Albacross gjorde när företaget
förbättrade sin aktiveringsgrad
med mer än 33 % på 14 dagar.

Med Userpilot kan du visa rätt meddelanden vid rätt tidpunkt till rätt personer.

Dessutom har vi gjort Userpilot enklare att använda, och det är utformat för team som vill skapa enkel och komplex användarinternering med större frihet, kontroll och anpassning.

 

Funktionalitet för användarpilot

Userpilot erbjuder ett stort utbud av funktioner för dina behov av användaranpassning.

 • Glöm kodning av upplevelser i appen: Userpilot är en lösning utan kodning och kräver bara att din utvecklare installerar en rad javascript i din app och att du laddar ner ett Chrome-tillägg som öppnar den visuella byggaren.

 • Få tillgång till ett inbyggt NPS-verktyg för att samla in och analysera användarfeedback så att du kan förbättra din onboardingprocess baserat på verkliga data.
 • Skapa ett hjälpcenter i appen och lägg till verktygstips för utvalda funktioner (ett mindre påträngande sätt att visa användaren en specifik funktion än modaler).

 • Få djupgående analyser utan att behöva använda ett externt analysverktyg: Spåra produktanvändning med funktionstaggar, anpassade händelser eller målspårning, och förstå hur användarna använder det innehåll i appen som du har skapat (checklista, flöden, guider). Path, trattar och andra spännande funktioner för produktanalys kommer snart. Se alla Userpilots analysfunktioner här.instrumentpanel för userpilot-analys

Userpilot vs Appcues – Hur skiljer det sig åt?

Det finns några huvudskäl till att Userpilot anses vara ett bra alternativ till Appcues:

 • Bättre identifiering av element – Vår egen algoritm kallad fluidity känner exakt igen varje element i appen. Inga fler problem eller frustrationer.
 • Fullständig anpassning i appen är tillgänglig (seriöst – ingen kodning alls) – Du kan utforma dina element som du vill. Du kan ändra fyrtyp, elementets färg, position, marginal, utfyllnad och dussintals andra saker i programmet. Du kommer att behöva timmar för att anpassa dina element helt och hållet i CSS.
 • Driven action – Det här är den funktion som ingen annan har. Ärligt talat. Med hjälp av drivna åtgärder kan du skapa användarupplevelser med flera URL:er. Det innebär att du kan leda dina användare genom olika webbadresser i programmet och visa dem olika upplevelser i appen. Det gör din kundanpassning mer interaktiv.
 • Stöder flera flöden som körs tillsammans – Detta är en av de största fördelarna med Userpilot jämfört med andra appar. I Userpilot kan separata upplevelser köras ihop och spela smidigt med varandra. Du kan bygga dina flöden som du vill. Vår motor optimerar de bästa upplevelserna för att visa dem. Till skillnad från Appcues behöver användaren inte avsluta den första upplevelsen för att låsa upp den andra.
 • Viktiga funktioner utesluts inte i grundplanen – Med Userpilot får du tillgång till allt du behöver för att bygga framgångsrika processer för användarintroduktion utan att behöva uppgradera (tills ditt SaaS växer).
 • Stöder endast webblösningar – Tyvärr stöder Userpilot endast webblösningar. Den har inte stöd för mobila applikationer. Å andra sidan betyder det att Userpilot är specialiserat på SaaS-produkter. Vi har ännu inte stöd för mobila eller lokala lösningar.
 • Bra svit för NPS- och användarundersökningar – du kan märka NPS-svar och identifiera trender men också använda dem som segmenteringskriterier (inte tillgängligt i Appcues).

 • Lokalisering till dussintals språk är tillgänglig i alla planer!
 • Hjälp på begäran och reaktiv kundanpassning – Ibland vill användarna själva lära sig mer om programvaran, och du vill vara där de är genom att visa dem rätt funktioner med hjälp av
  widget för hjälp på begäran och verktygstips
  , och Appcues erbjuder inte detta.
 • Oavsett om du är ett litet eller stort företag som använder de minsta eller största paketen får du samma support som alla andra kunder när du väljer Userpilot istället för Appcues.

 

Prissättning av Userpilot

Userpilot erbjuder mycket värde för pengarna jämfört med andra liknande verktyg på marknaden. Till och med deras första plan (Traction) erbjuder alla nödvändiga funktioner utan någon begränsning av användningen.

Förhållandet mellan pris och funktioner är bäst för Userpilot. Andra billigare verktyg på marknaden skulle definitivt inte uppfylla dina behov, och andra som Pendo skulle vara för dyrt. Userpilot ligger i det området. – Saurav S.

Prisdifferentieringen sker främst på servicenivån (t.ex. anpassad domänhosting, dedikerad Customer Success Manager, dedikerad kundsupport, SLA) och baseras på antalet aktiva månadsanvändare (MAU) som ditt företag har.

Här är den detaljerade Userpilot-prissättningen:

 • Dragkraft: För upp till 2 500 användare kostar denna plan 249 USD/månad.
 • Tillväxt: För upp till 10 000 användare kostar den här planen 499 USD/månad.
 • Företag: För storskaliga företag börjar dessa planer från 1000 dollar per månad.

 

Alternativ till Appcues #2: Chameleon

Med Chameleon kan du välja mellan ett stort antal olika användargränssnitt och upplevelser i appen. Chameleon erbjuder faktiskt ett större urval av UI-element än något av Appcues-alternativen.

Chameleons huvudsakliga funktionalitet

 • Skapa modaler, slideouts, verktygstips, hotspots, checklistor och startfunktioner.
 • Det är i lanseringsprogrammen som Chameleon skiljer sig från sina konkurrenter. Det är widgetar i appen som kan öppna checklistor, små hjälpwidgetar eller notifieringscenter. Nackdelen är att du inte kan ha en launcher med flera olika typer av innehåll.
 • Du kan antingen skapa olika användarsegment i produkten eller så kan du integrera ditt Chameleon-konto med andra verktyg och importera dina data.
 • Du kan bara anpassa grundläggande saker. Om du vill ha något mer avancerat måste du lägga ner mycket tid på att koda i CSS . Det är svårt att anpassa UI-element och du har inte så mycket frihet.

Chameleon gör det möjligt att skapa kampanjer för att få in användare i systemet – olika sekvenser av produktvisningar som visas över tid. Det är verkligen viktigt att skilja på Chameleons kampanjer och Userpilots onboardingflöden:

 • Chameleons kampanjer består av olika användarupplevelser som visas i en tidslinje. Till exempel visas upplevelse A under den första veckan av användarens resa, upplevelse B under den andra och upplevelse C under den tredje veckan.
 • Du kan fortfarande inte köra flera upplevelser i appen (flöden för användarintroduktion) samtidigt som du kan göra i Userpilot.

 

Kort sagt, här är de största skillnaderna mellan Appcues och Chameleon

Chameleon vs Appcues – Hur skiljer det sig åt?

Chameleon har positionerat sig som ett bra Appcues-alternativ av flera skäl:

 • Du har fler element i appen och i användargränssnittet att välja mellan.
 • Chameleon stödjer introduktion av anställda
 • Djupgående personalisering och segmentering av användarbeteende

Chameleons brist är att den endast är byggd för appar med en enda sida. Det betyder att du inte kan skapa upplevelser som körs över flera URL:er.

Alternativ till Appcues

Prissättning av kameleon

Chameleons prissättning är främst uppdelad efter antalet aktiva månadsanvändare, men du bör tänka på att Startup-planen också har begränsade funktioner och kanske inte är tillräcklig för interaktiv användarintroduktion och antagande av SaaS-produkter:

 • 0 – 2500 MAU:er: Startplan från 349 USD/månad, tillväxtplan från 899 USD/månad
 • 2000 – 3000MAU: Startplan från 419 dollar/månad, tillväxt från 899 dollar/månad.
 • 3000 – 5000 MAU:er: Startplan från 489 USD/månad, tillväxt från 899 USD/månad.
 • 5000 – 10 000 MAU:er: Startplan från $517/månad, tillväxt från $999/månad


Ansvarsfriskrivning
: med Startup-planen får du bara 5 mikroundersökningar och 1 launcher, inga A/B-tester, inga mål och ingen lokalisering.

 

Appcues alternativ 3: Pendo

Appcues och Pendo är båda program för att skapa kontextuella flöden för användarintroduktion, användaranalyser och användarfeedback med flera överlappande områden. Både Appcues och Pendo är populära SaaS-verktyg som främst används för att få in användare i SaaS-företag. Båda produkterna har flera liknande funktioner.

Det finns dock flera detaljer om hur dessa särskilda funktioner “utförs” i båda produkterna som kan göra en väsentlig skillnad för köparen.

De har också mycket olika prisplaner. Låt oss titta på detaljerna.

Pendos funktionalitet

 • Du kan skapa guider med hjälp av mallar, och det finns också en WYSIWYG-redigerare (what-you-see-is-what-you-get) för visuell designstudio för att skapa ny design från grunden.
 • Du kan använda Pendos kostnadsfria version för att skapa guider för att få nya användare, men du får bara tillgång till begränsade funktioner och grundläggande analyser.
 • Du kan skapa olika typer av guider med Pendo, till exempel Lightbox, Banner, Tooltips, Polls och Walkthroughs. Nackdelen med dem är att de är ganska enkla och att de inte tillåter mycket anpassning utan kodning. Till och med Pendos egen introduktionsguide är en serie lila verktygstips.
 • Lägg till korta omröstningar i dina guider och UI-mönster som byggts med Pendo.
 • Du kan också bygga checklistor med Pendo, men inte som fristående UI-element eftersom användarna bara kan få tillgång till dem från resurscentret (om de vet att det finns en utgång). Detta gör det svårt och inte intuitivt för användarna att få tillgång till vägledning och motverkar på det hela taget syftet med checklistorna.
 • Pendos analyser är centrerade kring tre huvudfunktioner: Paths, Funnels och Cohorts.

Nackdelen? Pendos analyser är inte användbara – med hjälp av byggaren för upplevelser i appen kan du inte använda händelser i appen som utlösare för upplevelser i appen.

Det finns också en fördröjning på en timme i Pendo-användaranalysen som visas på deras instrumentpanel. Detta gör Pendos användaranalysfunktion mindre användbar än de verktyg som erbjuder användaranalys i realtid (t.ex. Userpilot).

 

Appcues vs Pendo – Hur skiljer det sig åt?

Appcues och Pendo fungerar båda för webb- och mobilapplikationer och erbjuder liknande funktioner. Här är de viktigaste skillnaderna:

 • Pendo stöder även appar från tredje part för att underlätta för de anställda att komma in i systemet.
 • Appcues analyser är inte lika avancerade som Pendos, som också inkluderar kundhälsobedömningar.
 • Appcues har ett mer användarvänligt gränssnitt och är bättre för att bygga inskolningsupplevelser utan kod med mer personlig anpassning.
 • Appcues stöder inte utbildning av anställda.
 • Pendo är dyrare än Appcues men erbjuder en gratis plan och en startplan som ligger nära Appcues priser.

Pendos prissättning

Den svåra delen när det gäller Pendos prissättning är att du får betala separat för olika moduler:


 • Pendo Free
  : upp till 500 MAU, en enda app, grundläggande funktionalitet och analys.

 • Pendo Starter
  : 2 000 MAU-gränsen, en enda app och tillgång till premiumfunktioner.
 • Pendo Growth: Anpassad MAU, single-app, NPS och PES, resurscenter och tillgång till support jämfört med lägre planer.
 • Pendo Portfolio: Anpassad MAU, multi-app, rapporter om olika resor, experiment och 1 gratis integration ingår.
 • Pendo Premium: Allt som finns i de andra planerna plus anpassade roller och behörigheter och avancerad säkerhet.
 • Pendo Feedback: insamling av funktionsförfrågningar är en separat modul med anpassad prissättning.
 • Pendo Adopt: Inskolning av anställda är en separat modul med anpassad prissättning.

Alternativ till Appcues #4: UserGuiding

UserGuiding är ett billigt program för användarintroduktion på instegsnivå som erbjuder en rad funktioner för att hjälpa företag och chefer för kundsuccé att introducera nya kunder och öka produktanvändningen.

UserGuidings funktionalitet

 • För små nystartade eller oberoende företag är priset en attraktiv faktor att ta hänsyn till.
 • Skapa interaktiva produktgenomgångar utan att störa dina utvecklare eftersom det är helt utan kod.
 • Du kan lägga till olika typer av onboardingelement i dina flöden. Detta inkluderar modaler, verktygstips, hotspots och checklistor för att engagera användarna och hjälpa dem att ta till sig produkten.§
 • Skapa checklistor för inskolning och få kunderna till aktiveringspunkten genom att eliminera gissningar om vad nästa steg bör vara.
 • För ett budgetverktyg erbjuder UserGuiding fortfarande integrationer med andra program, t.ex. Mixpanel, Hubspot, Woopra, Slack, Webhook osv.

 

Appcues vs UserGuiding – Hur skiljer det sig åt?

 • Användarvägledning har begränsad funktionalitet, särskilt i den grundläggande planen. Där har du bara ett litet antal funktioner tillgängliga – alla med UserGuidings vattenstämpel/varumärke.
 • Till skillnad från Appcues kan du välja att lägga till ett resurscenter (en bonus för självbetjäningsstöd).
 • Userguiding är mycket billigare om du bara börjar och kan acceptera begränsade funktioner.

Prissättning av UserGuiding

UserGuidings prismodell är mycket enklare än andra på vår lista. Det finns tre nivåer, var och en tar ut en viss summa för att få tillgång till vissa verktyg.

Här är dess paket:

 • Basic: Från 99 dollar/månad (dvs. endast 1 teammedlem, en gräns på 20 guider och 2 checklistor, UserGuiding-märkning för alla UI-mönster).
 • Professionell: Från 399 USD/månad (obegränsat antal guider, hotspots och checklistor).
 • Företag: Från 699 dollar/månad (tillgång till allt plus personlig coachning).

Alternativ till Appcues #5: Userflow

Userflow är en plattform för digital adoption som erbjuder flera fördelar för att bygga produktvisningar på ett visuellt sätt. Jämfört med de andra verktygen som diskuterats kan du med Userflow bygga flöden i instrumentpanelen och visualisera hela resan på en gång.

 1. Lätt att använda (för vissa): Userflow har ett gränssnitt som gör att du kan bygga flöden i instrumentpanelen och se en översikt över hela flödet (alla steg) på en gång. Vissa gillar verkligen det visuella sättet att bygga hela flödet på en instrumentpanel snarare än i appen. Detta har också vissa begränsningar som vi kommer att diskutera i nästa avsnitt.
 2. Kan anpassas: Med Userflow kan produktvisningar anpassas med varumärkeselement, visuell design och interaktivitet.
 3. Datadriven: Userflow tillhandahåller enkla verktyg för analys av användarbeteende och återkoppling, vilket gör det möjligt för produktteamen att spåra användarnas engagemang och göra datadrivna förbättringar av användaranpassningen över tid.

Userflows funktionalitet

 • Lätt att använda (för vissa): Userflow har ett gränssnitt som gör att du kan bygga flöden i instrumentpanelen och se en översikt över hela flödet (alla steg) på en gång. Vissa gillar verkligen det visuella sättet att bygga hela flödet på en instrumentpanel snarare än i appen. Detta har också vissa begränsningar som vi kommer att diskutera i nästa avsnitt.
 • Kan anpassas: Med Userflow kan produktvisningar anpassas med varumärkeselement, visuell design och interaktivitet.
 • Datadriven: Userflow tillhandahåller enkla verktyg för analys av användarbeteende och återkoppling, vilket gör det möjligt för produktteamen att spåra användarnas engagemang och göra datadrivna förbättringar av användaranpassningen över tid.

Appcues vs Userflow – Hur skiljer det sig åt?

 • Även om Userflow är utformat för att vara användarvänligt kan det finnas en inlärningskurva för vissa användare när de vänjer sig vid gränssnittet och funktionerna. Du kan till exempel inte bygga din produktvisning ovanpå ditt eget gränssnitt – du måste bygga den i instrumentpanelen.
 • Userflow är avsett för webbappar jämfört med Appcues, som också stöder mobil kundanpassning.
 • Om du har en liten budget är Userflow mer prisvärt om du kan acceptera funktionsbegränsningar.

 

Prissättning av Userflow

Userflow har 3 prisplaner:

 • Startup – från 200 dollar för 3 000 MAU:er, faktureras årligen – denna plan begränsar också starkt de tillgängliga funktionerna: endast 1 checklista och 10 lanseringar (flöden), inga NPS-undersökningar, ingen spårning av händelser utan kod, ingen lokalisering etc.
 • Pro 600 dollar faktureras årligen, alltså 7200 dollar per år – denna plan innehåller alla funktioner.
 • Enterprise – endast prissättning på begäran – den här planen innehåller allt i Pro + anpassade gränser, SSO och anpassade kontrakt.

Vilket är det bästa alternativet till Appcues?

Om du är frustrerad när du använder Appcues och letar efter ett alternativ som är helt inriktat på att skapa fantastiska användargränssnitt utan att kodning behövs, som ger dig mer frihet, kontroll och bättre UX-funktioner, är Userpilot den bästa lösningen för dig. Du kan skapa proaktiva och reaktiva upplevelser i appen med flöden, widgets, checklistor och verktygstips.

Boka en Userpilot-demo så hjälper en av våra dedikerade produktexperter dig att skapa de bästa användarupplevelserna för dina användare.

Observera att informationen om funktionerna är korrekt från och med mars 2023. Userpilot har gjort allt för att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt och tillförlitlig. Informationen tillhandahålls dock “i befintligt skick” utan någon som helst garanti. Userpilot tar inget ansvar för att informationen på denna webbplats är korrekt, innehållsmässigt, fullständig, laglig eller tillförlitlig.

previous post next post

Leave a comment