6 inspiroivaa interaktiivista läpikäyntiä Onboardingin parantamiseksi

Onnistunut käyttäjien käyttöönotto on hieno taito. Kuten näissä viidessä interaktiivisen läpikäynnin esimerkissä nähdään, käyttäjien sitouttaminen alusta alkaen on olennaisen tärkeää käyttäjien aktivoimiseksi.

Voit hyödyntää joitakin näissä esimerkeissä käytettyjä tekniikoita ja käyttää niitä omassa perehdytyksessäsi.

TL;DR

 • Vuorovaikutteiset läpikäyntioppaat ovat näytöllä näkyviä opetusohjelmia, joissa interaktiivisen sovelluksen sisäisen opastuksen avulla käyttäjille opetetaan tuotteen, uusien ominaisuuksien tai uuden alustan käyttöä.
 • Tuotekierrokset ovat sarja modaaleja tai työkaluvihjeitä, jotka esittelevät verkkosovellusten eri osa-alueita. Suosiostaan huolimatta tuotekierrokset eivät toimi kovin hyvin uusien käyttäjien aktivoinnissa.
 • Tuotteen läpikäynti on hyödyllistä, koska se parantaa käyttäjien sitoutumista personoimalla käyttäjien perehdytystä. Yksinkertaisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta ne myös lisäävät käyttäjien sitoutumista.
 • Seuraavassa on viisi yritystä, jotka tarjoavat asiakkailleen ensiluokkaisia läpikulkukokemuksia:
 • Rocketbots opastaa uusia käyttäjiä aha-hetkeen yksinkertaisella mutta tehokkaalla yhdistelmällä kontekstisidonnaisia työkaluvihjeitä ja käyttöönottotarkistuslistaa.
 • Salesfaren interaktiivinen läpikäynti selittää tuotteen edut. Mutta se myös näyttää uusille käyttäjille, kuinka helppoa sen käyttö on, kun he tekevät sen itse.
 • Demio käyttää demoympäristöä, jotta käyttäjät voivat leikkiä tuotteella ja nähdä sen tärkeimmät ominaisuudet.
 • Tallyfy yrittää johdattaa uudet käyttäjät kirjaimellisesti minuutteja rekisteröitymisen jälkeen aha-hetkeen (tehtävien luominen ja organisointi tiimin jäsenille) helposti seurattavien opetusviestien avulla.
 • Trellossa käytetään rekisteröitymisvirtaa, jonka avulla voidaan ymmärtää käyttäjäpersoona ja toteuttaa oikeanlainen sisäänkirjautuminen.
 • Jotta voit luoda tehokkaita tuotekierroksia, sinun on päätettävä tuotteesi aha-hetki ja ohjattava uudet käyttäjät sitä kohti.
 • Voit mitata tuotekierrosten tehokkuutta lisäämällä mukautettuja tapahtumia ja seuraamalla niiden toteutumista. Voit myös käynnistää sovelluksen sisäisen kyselyn, kun käyttäjät suorittavat läpikäynnin.
 • Yksinkertaista läpikäynnin luomista läpikäyntiohjelmiston avulla. Userpilot on hyvä valinta, jos haluat luoda yksilöllisiä kokemuksia eri segmenteille, kerätä sovelluksen sisäistä asiakaspalautetta ja luoda monipuolisia läpikäyntejä. Varaa demo ja kokeile sitä itse.

Luo koodittomia interaktiivisia läpikäyntejä SaaS-palvelullesi nyt!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Mikä on interaktiivinen läpikäynti?

Vuorovaikutteiset läpikäyntioppaat ovat näytöllä näkyviä opetusohjelmia, joissa käytetään sovelluksen sisäistä opastusta, kontekstisidonnaisia työkaluvihjeitä ja muita sovelluksen sisäisiä UI/UX-komponentteja opettamaan loppukäyttäjille, miten tuotetta, äskettäin käyttöönotettua ominaisuutta tai uutta alustaa käytetään.

Vuorovaikutteiset läpikäynnit opastavat käyttäjiä heidän edetessään käyttömatkallaan ja auttavat heitä omaksumaan uusia ominaisuuksia ja tuotteesi/palvelusi keskeisiä osia.

Ohjatut läpikäynnit tarjoavat yksilöllisemmän kokemuksen, joka nopeuttaa arvoon pääsyä ja ohjaa käyttäjiä saavuttamaan “aha!”-hetken nopeammin.

Interaktiiviset läpikäynnit vs. tuotekierrokset

Yksi tavallisimmista käyttäjien perehdytyksen muodoista on tuotekierros.
Tuotekierros on lähinnä sarja modaaleja tai työkaluvihjeitä, jotka näyttävät verkkosovelluksen eri osatekijät.

Suosiostaan huolimatta tuotekierrokset eivät toimi kovin hyvin uusien käyttäjien aktivoinnissa. Tämä johtuu siitä, että ne tosiasiallisesti tyhjentävät paljon tietoa kerralla. Useimmilla käyttäjillä ei ole tarpeeksi keskittymiskykyä tai muistia, jotta he voisivat säilyttää sen, ja heistä tulee lopulta entistäkin hämmentyneempiä.

Sen lisäksi SaaS-tuotteen esittely, jonka voimme nähdä itse, on hieman turhaa. Se olisi sama kuin menisi autonäyttelyyn, valitsisi mieleisensä auton ja saisi sitten myyjän osoittamaan, missä ohjauspyörä on.

Se on toki hyödyllistä, mutta useimmat meistä olisivat luultavasti voineet tajuta sen itsekin.
Vuorovaikutteiset läpikäynnit kannustavat käyttäjää vuorovaikutukseen (vihjeet jo nimessä!) verkkosovelluksen kanssa. He oppivat tekemällä.

Tämä olisi kuin menisi näyttelytilaan, valitsisi auton ja veisi sen koeajolle. Kun ostat autoa, koeajaminen on todennäköisempää, että kauppa tehdään. Samaa voidaan sanoa SaaS-tuotteestasi. Mitä enemmän uusi käyttäjäsi käyttää sitä osana sisäänpääsyä, sitä todennäköisemmin hän aktivoituu.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tuotekierrokset eivät ole kovin tehokkaita uusien käyttäjien perehdyttämisessä. Sen sijaan sinun on luotava interaktiivisia läpikäyntejä!

Miksi käyttää interaktiivista läpikäyntiä?

Interaktiivisten läpikäyntien suosituimpia etuja ovat muun muassa seuraavat:


 • Henkilökohtainen käyttöönotto
  : Läpikäynti voidaan räätälöidä roolin, asiakassegmentin tai muiden käyttäjäryhmien mukaan. Tuotteiden läpikäynti auttaa käyttäjiä täyttämään tarpeensa ja tulemaan tuotteen tai palvelun aktiivisiksi käyttäjiksi.

 • Nopeampi tuotteiden käyttöönotto
  : Sen sijaan, että uudet asiakkaat joutuisivat ponnistelemaan selvittääkseen asioita itse, poistumaan sovelluksesta kysyäkseen joltakulta toiselta tai etsimään tarvitsemaansa asiaa neuvontakeskuksesta, he voivat suorittaa läpikäynnin. Ohjeen avulla he voivat aloittaa uuden työkalun käytön heti, mikä lisää käyttäjien hyväksyntää.

 • Korkeampi käyttäjien sitoutuminen
  : Interaktiiviset läpikäynnit voivat parantaa käyttäjäkokemusta antamalla käyttäjille helpon tavan tutustua tuotteeseen tai palveluun.

 • Parantaa käyttäjien pysyvyyttä
  : Kun käyttäjät oppivat käyttämään tuotetta mahdollisimman vähällä vaivalla, he todennäköisesti jatkavat kanssasi ilmaisen kokeilujakson päätyttyä.

 

Luo interaktiivisia läpikäyntejä SaaS-palvelullesi nyt!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Esimerkkejä parhaista interaktiivisista läpikäynneistä käyttäjien perehdyttämisessä.

Hyvän läpikäynnin rakentaminen voi olla haastavaa. Jos teet siitä liian pitkän, vaarana on, että käyttäjä katoaa. Jos pidät sen lyhyenä, ihmiset eivät välttämättä opi tuotteestasi tarpeeksi, jotta he voisivat käyttää ominaisuuksia riittävästi. Liian tylsää? Poissa. Liian näyttävä? Hämmentynyt.

Seuraavassa on viisi yritystä, jotka tarjoavat asiakkailleen ensiluokkaisia läpikulkukokemuksia.

Esimerkki 1: Rocketbotin interaktiivinen läpikäynti uusille käyttäjille

Rocketbots on viestialusta, jonka avulla käyttäjät voivat yhdistää kaikki postilaatikkonsa yhteen sovellukseen.
Kun käyttäjä kirjautuu ensimmäistä kertaa Rocketbottiin, häntä tervehtii tämä näyttö:

Rocketbottien rekisteröitymisprosessi.

Rocketbottien rekisteröitymisprosessi.

Tämä tervetuloruutu kehottaa heitä tekemään ensimmäisen toimenpiteen. Tässä tapauksessa ensimmäinen toimenpide on “tilan” perustaminen. Tämä on ratkaisevan tärkeää sovelluksen toiminnan kannalta, joten Rocketbots varmistaa, että teet tämän.

Tämän jälkeen käyttäjä siirtyy kojelautaan. Tässä on aika paljon tehtävää, mutta onneksi Rocketbots tarjoaa kätevän sisäänoton tarkistuslistan.

Rocketbotin sisäänoton tarkistuslista.

Rocketbotin sisäänoton tarkistuslista.

Uuden käyttäjän sisäänoton tarkistuslista sisältää pari keskeistä tapahtumaa, jotka Rocketbots haluaa uusien käyttäjien suorittavan.

Ensin heille näytetään lyhyt opetusohjelma, jotta he osaavat käyttää viestejä.

Aha-hetki Rocketbotille on kuitenkin se, että voit lisätä käytännössä minkä tahansa viestipalvelun. Vuorovaikutteinen ohje vie käyttäjät kyseiselle sivulle ja osoittaa heille painikkeen, jota heidän on painettava palvelun lisäämiseksi.

Ominaisuuksien löytäminen kontekstisidonnaisilla vihjeillä.

Ominaisuuksien löytäminen kontekstisidonnaisilla vihjeillä.

Rocketbotin interaktiivinen läpikäynti ei pelkästään näytä käyttäjille tuotetta, vaan johdattaa heidät aha-hetkeen.

Tämän interaktiivisen läpikäynnin lisääminen tuotteen digitaaliseen muutokseen kaksinkertaisti Rocketbotin aktivointiasteen 15 prosentista 30 prosenttiin!

Esimerkki 2: Salesflaren tuotteen läpikäyminen

Salesflare on CRM-yritysohjelmisto, joka automatisoi suurimman osan yhteystietojen ajan tasalla pitämiseen liittyvästä työstä.

CRM-järjestelmät voivat olla monimutkaisia, mutta Salesflaren vahvuus on niiden yksinkertaisuus. Tämä on se aha-hetki, jota kohti se yrittää johdattaa sinut interaktiivisella läpikäynnillään.

Se alkaa pyytämällä uusia käyttäjiä osallistumaan tuotteen läpikäyntiin.

Salesflaren tervetuliaisnäyttö.

Salesflaren tervetuliaisnäyttö.

Käyttäjien valinnanvapauden antaminen toimii hyvin, sillä se tarkoittaa, että niiden, jotka haluavat löytää oman reittinsä, ei tarvitse istua kierroksella ja ottaa riskiä siitä, että he sammuvat.

Kun käyttäjät aloittavat kierroksen, heille esitellään joitakin Salesflaren keskeisiä osia.

Salesflare esittelee sen tärkeimmät ominaisuudet.

Salesflare esittelee sen tärkeimmät ominaisuudet.

Kun käyttäjät etenevät sovelluksen läpi, interaktiivinen läpikäynti selittää Salesflaren edut. Mutta se myös osoittaa, kuinka helppoa sen käyttö on, kun käyttäjiä kannustetaan tekemään se itse.

Interaktiivinen läpikäynti, jossa selitetään Salesflaren edut.

Interaktiivinen läpikäynti, jossa selitetään Salesflaren edut.

Kun käyttäjä on saanut interaktiivisen oppaan valmiiksi, häntä kehotetaan yhdistämään eri palveluja ja verkkosovelluksia.

Modaali, jossa käyttäjiä pyydetään yhdistämään eri palveluja ja verkkosovelluksia.

Modaali, jossa käyttäjiä pyydetään yhdistämään eri palveluja ja verkkosovelluksia.

Tämä on hyvä tapa lopettaa läpikäynti, sillä se tulee juuri silloin, kun koet aha-hetken. Näiden palvelujen yhdistäminen on hyvä aktivointimittari Salesflarelle.

Esimerkki 3: Demion tuotekierros ja läpikäynti

Demio on webinaari-isännöintipalvelu, joka on suunniteltu helpottamaan webinaarien jakamista maailman kanssa.

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa Demioon, saat itse asiassa tuotekierroksen. Tämä ei ole vuorovaikutteinen, eikä se oikeastaan vie sinua kovinkaan paljon eteenpäin. Kuten aiemmin artikkelissa mainittiin, tuotekierrokset eivät ole kovin tehokkaita, kun on kyse käyttäjien sisäänpääsystä, ja on sääli, että Demio ei aloita interaktiivisella läpikäynnillä, koska se on loistava.

Kun siis astut tuotteeseen, sinulle on järjestetty webinaari, johon voit liittyä.

Demion demoympäristö.

Demion demoympäristö.

Kun liityt huoneeseen, Demion työntekijä selittää videon avulla, että tämä on esimerkki siitä, millaisen webinaarin voit järjestää.

Lyhyen esittelyn jälkeen hän luovuttaa ohjakset sinulle. Olet nyt vastuussa tästä väärennetystä webinaarista. Voit jakaa webbikamerasi tai jopa käyttää Demion puolestasi lisäämiä dioja.

Demion väärennetty webinaari.

Demion väärennetty webinaari.

On myös tekaistuja osallistujia, jotka keskustelevat vieressä olevassa laatikossa.

Tämä on hyvä tapa kokeilla Demion tarjoamia eri ominaisuuksia ja tutustua oman webinaarin järjestämiseen.

Demion aha-hetki oli sen ymmärtäminen, kuinka helppoa webinaarin järjestäminen heidän kanssaan on. Demio antaa sinun kokea ja kokeilla tuotetta vuorovaikutteisen läpikäynnin avulla ja varmistaa, että olet valmis aktivoimaan tuotteen.

Demio on loistava esimerkki siitä, miten läpikäyntiä ja tuotekierrosta voidaan hyödyntää ja luoda jotain täysin erilaista kuin perinteiset koulutusmenetelmät.

Esimerkki 4: Tallyfyn kontekstisidonnainen opastus tarkistuslistan avulla.

Tallyfy on suunniteltu tehostamaan ja automatisoimaan liiketoiminnan työnkulkuja. Tallyfyn aha-hetki oli sen ymmärtäminen, miten yksinkertaista ja tehokasta on luoda ja organisoida erilaisia tehtäviä tiimejäsi varten.

Tallyfy yrittää siis johdattaa uuden käyttäjän tähän johtopäätökseen lähes välittömästi, kirjaimellisesti muutama minuutti rekisteröitymisen jälkeen. Kun käyttäjä on saanut modaalin, jossa hän voi katsoa lyhyen esittelyvideon, hän päätyy tälle näytölle.

Tallyfyn interaktiivinen läpikäynti.

Tallyfyn interaktiivinen läpikäynti.

Heille on jo määritetty kaksi tehtävää, jotka ovat osa sisäänoton työnkulkua. Tallyfy luo tuotteen sisällä tehtäviä, jotka näyttävät käyttäjille tuotteen toiminnot.

Kun napsautat ensimmäistä tehtävää ohjeiden mukaisesti, se avautuu ja selittää lyhyesti, mitä Tallyfy voi auttaa käyttäjiä tekemään. He voivat katsoa videon ja napsauttaa sitten “Complete”. Käyttäjät tutustuvat tuotteeseen tekemällä ensimmäisen tehtävänsä Tallyfyssä, eikä se olisi voinut olla helpompaa.

Tämän ensimmäisen tehtävän suorittaminen antaa viitteitä aha-hetkestä. Tallyfy ajaa sitten uusia asiakkaita eteenpäin toisen tehtävän avulla.

Tallyfy kouluttaa uusia käyttäjiä tuotteestaan.

Tallyfy kouluttaa uusia käyttäjiä tuotteestaan.

Tämä on vielä interaktiivisempi. Siinä kerrotaan asiakkaille Tallyfyn hyödyistä ja pyritään kannustamaan käyttäjiä valitsemaan jokin vaihtoehto pudotusvalikosta. Vaikka valinta on melko merkityksetön, se toimii, koska se pystyy sitouttamaan käyttäjiä, kun he virtaviivaistavat tuotteen käyttöönottoa.

Lopuksi, kun molemmat sisäänpääsytehtävät on suoritettu, käyttäjille jää tämä CTA, jonka avulla he voivat luoda oman tehtävänsä.

Tallyfy kehottaa käyttäjiä luomaan ensimmäisen tehtävänsä.

Tallyfy kehottaa käyttäjiä luomaan ensimmäisen tehtävänsä.

Tallyfy käyttää itse tuotettaan sitouttaakseen uusia käyttäjiä interaktiivisella läpikäynnillä.

Esimerkki 5: Trellon pelillistetty läpikäynti

Trello on tehtävienhallintasovellus, jonka avulla voit organisoida tehtäviäsi ja tehdä yhteistyötä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Trellolla on vaikeuksia perehdyttämisessä, koska sen käyttäjäkunnassa on niin monia eri segmenttejä. Sitä voivat käyttää suuret tiimit, jotka haluavat erottaa työnsä toisistaan, freelancerit, jotka järjestävät nykyisiä projektejaan, tai jopa pariskunnat, jotka suunnittelevat häitään.

Trellon aha-hetki on sekä helppokäyttöisyys että edellä mainittu monipuolisuus. Interaktiivisen läpikäynnin avulla Trello pystyy osoittamaan molemmat näistä ominaisuuksista. Kun käyttäjät rekisteröityvät ensimmäistä kertaa, Trello pyytää heitä nimeämään ensimmäisen taulunsa. Heti alkuun se korostaa sitä, että voit luoda taulun kirjaimellisesti mitä tahansa varten.

Trellon tervetuliaisnäyttö.

Trellon tervetuliaisnäyttö.

Seuraavaksi selitetään, miten Trellon taulut on jäsennelty luetteloissa. Mutta se ei tietenkään vain kerro käyttäjille, vaan antaa asiakkaille mahdollisuuden luoda omia tietojaan.

Trello käyttää tervetuliaiskyselyä segmentoidakseen asiakkaitaan.

Trello käyttää tervetuliaiskyselyä segmentoidakseen asiakkaitaan.

Sen jälkeen selitetään korttien käsite ja miten ne muodostavat luettelot. Se rohkaisee käyttäjiä luomaan joitakin, mikä edistää ominaisuuksien käyttöönottoa.

Trello esittelee ominaisuutensa tervetuliaisnäytössä.

Trello esittelee ominaisuutensa tervetuliaisnäytössä.

Tässä vaiheessa uudet käyttäjät ymmärtävät Trellon taulun hierarkian. He tietävät nyt, miten se toimii. Mutta ei pelkästään se, että he ovat myös työskennelleet luodakseen ensimmäisen hallituksensa. Vuorovaikutteinen läpikäynti päättyy viimeiseen vinkkiin. Tämä vedä ja pudota -käyttöliittymä on yksi Trellon tärkeimmistä myyntivaltteista helppokäyttöisyyden suhteen.

Trellon CTA vie käyttäjät heidän valmiiseen tauluunsa.

Trellon CTA vie käyttäjät heidän valmiiseen tauluunsa.

Tämä CTA vie käyttäjät juuri luotuun Trello-tauluun. Trello käyttää tuotteen läpikäyntiä, joka opastaa uusia käyttäjiä ensimmäisen taulun perustamisessa, jotta he voivat aloittaa heti.

Esimerkki 6: Asanan tuotteen läpikäynti auttaa käyttäjiä luomaan oman projektin.

Projektinhallintatyökalu Asana auttaa tiimejä organisoimaan, seuraamaan ja hallitsemaan työmääräänsä. Asanan selkeä, yksinkertainen käyttöliittymä luonnehtii sovellusta yksinkertaisilla pelillistämiselementeillä. Asanan aha-hetki on selvä – se helpottaa tiimien kanssa työskentelyä.

Asana-tuotteen läpikäynti alkaa näyttämällä uusille käyttäjille, miten he luovat ensimmäisen tehtävänsä.

Asana käyttää hotspotteja toiminnan käynnistämiseen.

Asana käyttää hotspotteja toiminnan käynnistämiseen.

Sen jälkeen se yksinkertaisesti ohjaa käyttäjiä prosessin läpi hotspottien avulla ilman, että se vaikeuttaa käyttäjän käyttöönottoa.

Asana käyttää hotspotteja toiminnan käynnistämiseen.

Asana käyttää hotspotteja toiminnan käynnistämiseen.

Tuotteen läpikäynti päättyy työkaluvihjeeseen, joka näyttää käyttäjille, mistä he voivat löytää itsepalveluapua tulevaisuudessa, mikä korostaa käyttäjäkoulutusta.

Asana käyttää työkaluvihjettä esittelemään itsepalvelumodaaliaan.

Asana käyttää työkaluvihjettä esittelemään itsepalvelumodaaliaan.

Tämä helposti seurattava interaktiivinen läpikäynti on tehokas, koska se rohkaisee käyttäjää käyttämään arvokkaita ominaisuuksia kuormittamatta häntä liikaa.

 

Luo parempia interaktiivisia läpikäyntejä tuotteellesi.

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Mitä sinun on tiedettävä interaktiivisista läpikäynneistä?

Toivottavasti ymmärrät nyt, miten tehokkaita interaktiiviset oppaat ja läpikäyntioppaat voivat olla käyttäjien perehdyttämisessä ja aktivoinnissa.
Tässä ovat tärkeimmät asiat, jotka sinun on muistettava:

 • Tuotekierrokset eivät ole kovin tehokkaita. Tämä johtuu siitä, että ne vain tyrkyttävät sinulle kasan tietoa, mutta eivät sitouta sinua millään tavalla.
 • Vuorovaikutteisessa läpikäynnissä olisi keskityttävä muutamaan tärkeimpään aktivointitapahtumaan. Sen pitäisi johtaa aha-hetkeen.
 • Parhaat interaktiiviset oppaat ja läpikäyntioppaat opettavat käyttäjille tuotteesta, kun he käyttävät tuotetta itse. Tekemällä oppiminen on paras lähestymistapa. Aloita interaktiivisen läpikäynnin rakentaminen tervetuliaisnäytöstä, jossa käyttäjät segmentoidaan roolin ja tehtävän mukaan, ja sen jälkeen mukautettujen tapahtumien käynnistämistä työkaluvihjeistä.

 

Suunnittele tehokkaita interaktiivisia läpikäyntejä Userpilotilla!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Miten luodaan interaktiivisia läpikäyntejä?

Tutustutaan nyt luovaan prosessiin ja siihen, miten voit suunnitella tehokkaan interaktiivisen läpikäynnin, joka edistää tuotteen käyttöönottoa ja käyttäjien sitouttamista.

Päätä tuotteesi Aha-hetki

Tärkeintä on pitäytyä kahdessa tai kolmessa keskeisessä tapahtumassa – niin sanotuissa keskeisissä aktivointitapahtumissa. Nämä johdattavat käyttäjiäsi kohti aktivointia – hetkeä, jolloin he todella saavat arvoa tuotteestasi.

Toisin sanoen et halua jakaa heidän huomiotaan tuotteesi ympärille. Haluat, että he keskittyvät yhteen keskeiseen tapahtumaan, joka ohjaa heidät aktivoitumaan. Tätä avaintapahtumaa kutsutaan usein aha-hetkeksi. Tämä on hetki, jolloin käyttäjä ymmärtää, mitä arvoa tuotteesi voi tarjota.

Ohjaa uudet käyttäjät kohti Aha-hetkeä

Kun rakennat interaktiivista läpikäyntiä, pidä mielessäsi tuo aha-hetki. Ohjaa sitten käyttäjiäsi tuotteesi avulla kohti tuotetta ja varmista, että he ottavat tarvittavat askeleet saadakseen kokemuksen.

Voit käyttää erilaisia käyttöliittymäelementtejä läpikäyntien luomiseen – työkaluvihjeitä, modaaleja, pikanäppäimiä jne. Voit joko tehdä läpikäyntiä tyhjästä tai käyttää aikaa tehokkaammin ja käyttää läpikäyntiohjelmistoa.

Mittaa vuorovaikutteisten läpikäyntien tehokkuus

Mistä tiedät, että käyttäjä on todella suorittanut vaaditut toimet ja noudattaa käyttäjän aktivoinnin ennalta määriteltyjä vaiheita? Mukautettujen tapahtumien tai ominaisuustunnisteiden avulla.

Käytä vain mukautettuja tapahtumia, jotka vastaavat läpikäynnin ennalta määriteltyjä vaiheita, ja katso, kuinka moni käyttäjä etenee läpikäynnin läpi.

Luo mukautettuja tapahtumia läpikäyntien tehokkuuden mittaamiseksi.

Luo mukautettuja tapahtumia läpikäyntien tehokkuuden mittaamiseksi.

Kerää asiakaspalautetta ja paranna läpikäyntejäsi.

Täydellisten läpikäyntien luominen, jotka eivät kyllästytä asiakkaita ja tarjoavat heille riittävästi opastusta, jotta he saavuttavat tuotteesi aha-hetken, on pitkä prosessi.

Parantaaksesi toimintaasi voit yksinkertaisesti käynnistää sovelluksen sisäisen kyselyn, kun läpikäynti on päättynyt, ja kysyä käyttäjiltä heidän kokemuksistaan. Muista jättää heille tilaa lisätä huolenaiheensa. Käytä näitä tietoja sen jälkeen parantaaksesi läpikäyntiäsi vastaavasti.

Luo sovelluksen sisäisiä kyselyitä asiakaspalautteen keräämiseksi.

Luo sovelluksen sisäisiä kyselyitä asiakaspalautteen keräämiseksi.

Rakenna interaktiivisia läpikäyntejä ilman koodia Userpilotin avulla

Userpilotilla on erittäin helppoa rakentaa tuotteen läpikäyntiä. Etkä tarvitse siihen mitään koodia! Userpilotin toiminnot ovat seuraavat.

Optimoi tuotteiden läpikäyntiä kullekin asiakassegmentille.

Onnistunut läpikäynti aloitetaan selvittämällä, mihin käyttäjäsegmenttiin uusi asiakas kuuluu.

Userpilot tarjoaa laajan valikoiman mittareita, joiden avulla voit segmentoida, mukaan lukien:

 • käyttäjän attribuutit (suunnitelma, ID, sähköpostiosoite, rekisteröitymispäivä, web-istunnot jne.).
 • mukautetut tapahtumat ja tapahtuma-attribuutit
 • NPS-pisteet
 • yksityishenkilön vs. yrityksen tili
 • sijainti ja sovelluksen kieli
 • onko käyttäjä ollut vuorovaikutuksessa käyttöliittymäelementin tai kokemusvirran tai tietyn ominaisuuden kanssa (ominaisuustunnisteiden avulla).
Userpilot-segmentointi

Userpilotin segmentointi.

Luo läpikäyntejä eri käyttöliittymäelementtien avulla

Userpilot todella loistaa siinä, että se mahdollistaa läpikäyntien personoinnin.

Mitä tahansa UI-elementtiä haluatkin rakentaa, olipa se sitten työkaluvihje, liukusäädin, modaali tai mitä tahansa muuta, Userpilotilla se onnistuu muutamalla klikkauksella.

Userpilotin UI/UX-mallit.

Userpilotin UI/UX-mallit.

Kaikki nämä elementit ovat vuorovaikutteisia, ja voit jopa yhdistää niitä haarautuviksi sekvensseiksi.

Näiden elementtien ulkoasua ja värejä on erittäin helppo mukauttaa brändisi mukaan.

Kerää asiakaspalautetta käyttäjäpalauteominaisuuksien avulla

Voit luoda tervetuliaisnäytön mikrokyselyitä kerätäksesi asiakastietoja ja segmentoidaksesi heidät sen mukaan, jotta voit tarjota henkilökohtaisen kokemuksen.

Userpilotin avulla voit myös käynnistää sovelluksen sisäisiä kyselyjä, kun uudet käyttäjät ovat saaneet interaktiivisen läpikäynnin päätökseen ja kokeneet aha-hetken, jotta näet, mitä mieltä he ovat tuotteestasi.

Luo ja muokkaa sovelluksen sisäisiä kyselyitä ilman koodia Userpilotin avulla.

Luo ja muokkaa sovelluksen sisäisiä kyselyitä ilman koodia Userpilotin avulla.

Voit muokata kyselyjäsi haluamallasi tavalla: lisätä videoita tai pitkiä lomakkeita, muuttaa ulkoasua vastaamaan brändiäsi ja paljon muuta.

Päätelmä

Toivomme, että olet löytänyt arvoa näistä interaktiivisten läpikäyntien esimerkeistä ja saat nyt inspiraatiota sellaisen luomiseen omalle tuotteellesi.

Jos etsit läpikäyntiohjelmistoa, toivomme, että harkitset Userpilotia. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Klikkaa alla olevaa banneria ja varaa ilmainen esittely tänään.

 

Luo interaktiivisia läpikäyntejä ilman koodia Userpilotilla.

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

 

previous post next post

Leave a comment