5 parasta tuotteen läpikäyntityökalua SaaSille [Updated 2023]

Tuotteiden läpikäynnit ovat meille täällä Userpilotissa melkoinen erikoisuus, joten olemme keränneet yhteen viisi suosikkityökaluamme ja testanneet niitä. *Huomaa: tämä luettelo koskee vain verkkosovelluksia, ei mobiilisovelluksia.

Jotta työkalu pääsee tälle listalle, sen on tarjottava interaktiivisia läpikäyntejä, mutta tarkastelemme myös muita tekijöitä, kuten hintaa, käytettävyyttä, muokattavuutta jne.

Tutustutaanpa tuloksiin!

TL;DR

  • 1. Userpilot

Userpilot keskittyy terävästi käyttäjien aktivointiin, ja sen avulla saat kaikki tarvittavat työkalut kaikenlaisten interaktiivisten tuotekierrosten rakentamiseen, joita voit kuvitella. Helppokäyttöinen (ei todellakaan vaadi koodaustaitoja), kohtuullisesti hinnoiteltu vain MAU:iden perusteella (kaikki ominaisuudet saatavilla kaikissa hinnoittelupaketeissa, jopa kokeiluversiossa!) ja upeilla tukitoiminnoilla A/B-testauksesta NPS:n kautta resurssikeskuksiin, Userpilot on paras käyttäjien sisäänajotyökalu (älä vain usko sanaamme, me olemme myös voitti kesän 2022 Leader-plaketin G2:ssa).

  • 2. Sovellukset

Appcuesin avulla voit rakentaa interaktiivisia läpikäyntejä, ja se on yksi alkuperäisistä DAP-ohjelmista. Parannuksista huolimatta Appcuesissa on kuitenkin vähemmän toimintoja kuin Userpilotissa (mutta tämä on hyvä asia aloittelijoille), ja se on kalliimpi, jos haluat muutakin kuin perusominaisuudet (perushinta on sama kuin Userpilotissa, mutta vain rajoitetut ominaisuudet).

  • 3. Kameleontti

Paljon käyttöliittymävaihtoehtoja ja uudistettu käyttöliittymä, mutta ei tarpeeksi vuorovaikutteisia vaihtoehtoja käyttäjän syötteille, jotta voisit rakentaa kaikenlaisen läpikäynnin, jota saatat tarvita.

Suositeltava käyttötapaus: Työntekijöiden perehdyttäminen kolmannen osapuolen sovelluksiin

  • 4. Whatfix

Whatfixissä on kaikki tarvitsemasi toiminnot (paitsi analytiikka). Yrityskeskeisyys tekee siitä kuitenkin sopimattoman pienille/keskisuurille tiimeille.

  • 5. WalkMe

Täydellinen digitaalisen omaksumisen alusta, jolla on joitakin erinomaisia ominaisuuksia, mutta se on hyvin kallis, ja sen käyttöönotto kestää kauemmin ja vaatii kehittyneitä teknisiä taitoja (toteutus paikan päällä + CSS-koodaus aina, kun haluat todella mukauttaa jotain). Se on tunnetusti korkealuokkainen ratkaisu syystä, ja se näyttää olevan enemmänkin suunnattu työntekijän alkuunpääsyn käyttötapaukseen.

Miten valita paras tuotteen läpikäyntityökalu?

Tehdään yksi asia selväksi:

Voidakseen olla yksi parhaista tuotekatsaustyökaluistamme, sen on tarjottava interaktiivisia läpikäyntejä. Miksi interaktiivinen läpikäynti perinteisten, lineaaristen tuotekierrosten sijaan, kysyt? Katso video alta!

Miksi tuotteiden läpikäynnin on oltava vuorovaikutteinen

Lyhyesti sanottuna interaktiiviset läpikäynnit ovat seuraavat:

  • Uudet käyttäjät oppivat parhaiten tekemällä – ei lukemalla, katselemalla tai kuuntelemalla.
  • Kun uudet käyttäjät suorittavat tehtäviä osana käyttöönottoprosessia, heidän
    Time to First Value
    lyhenee. He tuntevat SaaS-palvelusi hyödyt ja aktivoituvat käyttäjiksi nopeammin, mikä vähentää varhaista poistumista. Salesflare tekee sen esimerkiksi seuraavasti
Salesflaren interaktiivinen läpikäynti

Lähde: salesflare.com

  • Vuorovaikutteiset läpikäynnit räätälöidään asiayhteyden ja käyttötapauksen mukaan – sen sijaan, että tuotepäällikkö vain dumppaisi kaikki tiedot kerralla uusille käyttäjille.
  • Vuorovaikutteiset läpikäynnit tukevat nopeaa tuotekasvua, sillä niiden avulla voit tarjota itsepalveluperehdytystä useille eri käyttäjäsegmenteille kerralla.

Vuorovaikutteisuus on siis tärkeintä vuoden 2023 parhaiden tuotekatsaustyökalujen valinnassa.

Mitä muuta etsimme parhailta tuotekävelytyökaluilta?

Vuorovaikutteisten läpikäyntien tarjoamisen lisäksi nämä ovat tärkeimmät tekijät, joita tarkastelemme:

  • Onko sitä helppo käyttää?
  • Tarvitseeko asennuksen jälkeen tehdä mitään koodausta saadaksesi siitä kaiken irti?
  • Kuinka paljon se maksaa?
  • Millaisia käyttöliittymäasetuksia se tukee?
  • Kuinka hienostuneita ja räätälöityjä matkat voivat olla?
  • Mitä muita toimintoja saat matkojen lisäksi?

Tutustutaanpa nyt hieman syvällisemmin johtaviin ehdokkaisiin:

Paras tuotteen läpikäyntityökalu #1 – Userpilot

Ensimmäisenä listallamme parhaista tuotteen läpikäyntityökaluista on Userpilot (olemme hieman puolueellisia, mutta hyvästä syystä)!
Katso pieni esikatselu rakentajastamme alla:

 

 

Userpilotin avulla voit rakentaa valtavan määrän erilaisia sovelluksen sisäisiä kokemuksia, jotka voivat olla täysin vuorovaikutteisia. Se on myös AINOA perehdyttämistyökalu, jossa on reaktiivinen perehdyttämistoiminto – joten proaktiivisten läpikäyntien lisäksi voit myös “reagoida” käyttäjien käyttäytymiseen oikeilla kontekstisidonnaisilla työkaluvihjeillä, natiiveilla työkaluvihjeillä ja resurssikeskuksella.

Tavallisen tuotekierroksen lisäksi voit luoda reaktiivisia kokemuksia ja virtoja sen perusteella, mitä käyttäjä tekee sovelluksessa.

Vaikka kaikki tarkastelemamme työkalut sisältävät joitakin näistä vaihtoehdoista, mikään niistä ei ole yhtä vankka ja kattava kuin Userpilot. Userpilot tukee kaikista tässä luetelluista työkaluista laajinta valikoimaa “ohjattuja toimintoja”:

Parhaat tuotteen läpikäyntityökalut - Userpilotin ohjaamat toimet

Lähde: userpilot.com

Esimerkiksi yhdessäkään muussa käsiteltävässä työkalussa ei ole interaktiivista raahaa ja pudota -elementtiä.

Userpilotissa on myös kattava valikoima käyttöliittymäelementtejä, joita voidaan käyttää käyttäjien sisäänpääsykokemusten rakentamisessa. Tavallisten modaalien, työkaluvihjeiden, diaoutien ja pikanäppäinten lisäksi Userpilotissa on kolme tärkeää lisäystä:

  • Voit näyttää edistymisen virran läpi käyttäjän sisäänoton aikana ponnahdusikkunoiden avulla (ja nähdä tarkistuslistakohtaisen analytiikan sen jälkeen)!
Userpilotin avulla voit käyttää resurssikeskusta sisäänottovirroissa.

Lähde: userpilot.com

  • Voit rakentaa sovelluksen sisäisen itsepalvelutuen vankan resurssikeskuksen avulla.

  • Voit kerätä palautetta mikrokyselystä tai NPS-kyselystä jopa käyttäjien käyttöönoton aikana.

Ja mikä parasta? Userpilotin kaikkia ominaisuuksia ei myöskään ole rajoitettu pakettivaihtoehdon mukaan, joten voit kokeilla ja luoda sydämesi kyllyydestä jopa kokeilujakson aikana!

Userpilot on sinua varten, jos

  • Haluat käyttää laajinta valikoimaa aidosti interaktiivisten läpikäyntien rakentamiseen tarkoitettuja toimintoja, joita verkkosovelluksellesi on saatavilla.
  • Etsit alustaa, joka tarjoaa myös analytiikkaa, A/B-testausominaisuuksia ja kehittynyttä segmentointia (entistä tehokkaampien ja yksilöllisempien läpikäyntien luomiseen).
  • Ensisijainen tavoitteesi on saada uudet käyttäjät huomaamaan arvo nopeasti ja muuttamaan ilmainen kokeiluversio maksulliseksi.
  • Haluat saada nykyiset käyttäjät jatkamaan uusien ominaisuuksien käyttöönottoa ja lisätä sitoutumista.
  • Haluat vähentää tukilippujen määrää ja tutkia itsepalvelutukivaihtoehtoja.
  • Koodaus ei ole vahvuutesi, ja tarvitset jotain nopeaa, yksinkertaista käyttöönotettavaa ja käytettävää,
  • Haluat työkalun, joka pystyy skaalautumaan kasvusi myötä. Userpilot on erittäin vankka työkalu, jonka lähtöhinta on 249 dollaria kuukaudessa ja joka tarjoaa paljon arvoa, koska hinnoittelu perustuu vain MAU:iin.

 

 

Kenelle Userpilot ei ole tarkoitettu

  • Userpilot ei toimi natiivien iOS- ja Android-sovellusten kanssa – ainoastaan progressiivisten verkkosovellusten (PWA) kanssa.
  • Userpilot ei toimi kolmannen osapuolen sovelluksissa, joten se ei sovellu työntekijöiden perehdyttämiseen kolmannen osapuolen sovelluksiin, kuten esimerkiksi Salesforceen.

Tuotteen läpikäyntityökalu #2 – Appcues

Parhaat työkalut tuotteen läpikäyntiin: Appcues

Lähde: appcues.com

Appcues on toiminut pitkään tuotteiden käyttöönoton alalla. Ja kuten arvata saattaa, he päivittävät palvelua säännöllisesti ja lisäävät siihen uusia ominaisuuksia.

Edellisessä arvostelussamme valitettiin, että Appcuesin retket – joita he kutsuvat nimellä “Flows” – olivat passiivisia ja lineaarisia.

No, se ei ole enää ongelma.

Appcuesin Flow Builder -laajennuksen avulla voit lisätä interaktiivisia elementtejä modaaleihin ja muihin käyttöliittymäelementteihin eri muodoissa:

Parhaat työkalut tuotteiden läpikäyntiin - Appcues goes interactive

Lähde: appcues.com

Voit myös rakentaa haarautuvia kierroksia käyttämällä useita CTA-kohteita yksittäisissä käyttöliittymäelementeissä:

Ja myös haarautuminen...

Lähde: appcues.com

Appcuesin avulla uudet käyttäjät voivat siis rakentaa aidosti interaktiivisia läpikäyntejä.

Yksi alue, jolla kehuimme Appcuesia aiemmin, oli sen tukemien käyttöliittymäelementtien valikoima, mutta nyt se näyttää jääneen jälkeen muusta kentästä tällä alalla:

Appcues - ei paras luettelo UI-elementeistä

Lähde: appcues.com

Flow Builder -laajennuksen tarjoama graafinen käyttöliittymä on kuitenkin näppärän näköinen, nopea ja melko helppokäyttöinen.

Minusta oli kuitenkin hämmentävää siirtyä laajennuksesta verkkoselaimen sivulle, jotta voitiin selvittää virtauksen kohdentaminen ja käynnistävät tekijät.

Appcues saa sinut jättämään rakentaja asettaa kohdentamista ja laukaisee

Lähde: appcues.com

Tästä tulee kaksin verroin hämmentävämpää, kun rakennat haarautuvia virtoja tai kun rakennat virtaa, joka kulkee useiden sivujen läpi.

Ehkä se johtuu siitä, että Appcues on ollut olemassa niin kauan, että se on kehittänyt tämän hieman hämmentävän työnkulun. Tuntuu siltä, että elementtejä on lisätty kerros kerrokselta sen sijaan, että ne olisi suunniteltu kokonaisvaltaista näkemystä silmällä pitäen.

Lisäksi Appcues väittää pystyvänsä perimään sovelluksesi tyylin, mutta tämä ei näytä toimivan niin sujuvasti.

Mitä hyvää Appcuesissa on?

  • Laajennus on ladattavissa ja kokeiltavissa ilmaiseksi, ja sen avulla voit itse suunnitella virtoja ja testata käyttöliittymäominaisuuksia.
  • Appcues tukee lineaarisia ja haarautuvia läpikäyntejä, jotka mahdollistavat todellisen käyttäjän vuorovaikutuksen.
  • Vakiintunut toimija, jolla on hyvä maine ja joka parantaa jatkuvasti palveluitaan.

Mikä Appcuesissa ei ole niin hyvää?

  • Vaikka yksinkertaisten virtojen rakentaminen ja käyttöönotto on hyvin helppoa, kun niistä aletaan tehdä monimutkaisempia, tarve siirtyä laajennuksen ja erillisen selainsivun välillä moninkertaistaa vaikeustason.
  • Myös muotoilu hoidetaan selaimessa, ellet käytä valmiita Appcues-teemoja. Täydellinen valikoima muotoiluvaihtoehtoja vaatii myös uusilta käyttäjiltä CSS-osaamista – vaikka CSS-valitsimien koodin sisällyttäminen on hieno yksityiskohta.
Appcues CSS-valitsimet

Lähde: appcues.com

  • Paljon houkuttelevia ominaisuuksia puuttuu 249 dollaria kuukaudessa maksavasta Essentials-paketista (esim. integraatiot muiden työkalujen kuin analytiikan kanssa, pääsy “kehittyneeseen” kohdentamiseen ja segmentointiin, teeman täydellinen mukauttaminen). Saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn Appcuesista, sinun on maksettava 879 dollaria kuukaudessa Growth-paketista – ja hinta nousee kuukausittaisen käyttäjämäärän (MAU) mukaan.

Tuotteen läpikäyntityökalu #3 – Chameleon

Parhaat työkalut tuotteen läpikäyntiin: Chameleon

Lähde: trychameleon.com

Kun olemme tarkastelleet Chameleonia aiempina vuosina, meillä on ollut muutama huomautus.

Chameleon on kuitenkin parantanut tarjontaansa paljon viime aikoina. Siinä on yksi laajimmista käyttöliittymävaihtoehdoista:

Parhaat työkalut tuotteen läpikäyntiin - Chameleonin laaja valikoima UI:n työkaluja

Lähde: trychameleon.com

Siinä on myös hyvät segmentointi-, virtaussuunnittelu- ja kohdentamisominaisuudet, ja se on ehdottomasti yksi tämän listan helpommin käytettävistä kiertueiden rakentajista.

Chameleon's tour builder

Lähde: trychameleon.com

Lisäksi voit nyt hallita ja muokata teemoja sovelluksessa. Muotoilua ei tarvitse tehdä mittatilaustyönä, mikä helpottaa uusien virtojen nopeaa käyttöönottoa huomattavasti.

Chameleonin Launcher-ominaisuudesta on puhuttu paljon vuosien varrella, mutta vuonna 2023 se ei ole enää se USP, joka se kerran oli.

Chameleonin paljon kehuttu laukaisulaite

Lähde: trychameleon.com

Launcherin avulla voit “asteittain paljastaa ominaisuuksia” – mikä tarkoittaa, että voit asettaa tapahtumakäynnistimiä, jotka aktivoivat ponnahdusikkunan, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa, kuten mahdollisuuden käynnistää läpikäyntiä.

Kummallista kyllä, ellei ole valmis maksamaan 10 000 dollaria vuodessa Enterprise-paketista, Chameleon rajoittaa tilaajat vain yhteen Launcheriin.

Parannuksista huolimatta Chameleonin suurin ongelma on sama kuin viime vuonna: vuorovaikutteisuus ei ole niin tehokasta kuin sen pitäisi olla.

Nämä ovat vaihtoehtosi siirtyä vaiheesta toiseen:

Chameleonin valikoima interaktiivisia elementtejä

Lähde: trychameleon.com

Napsautus tai leijutus ovat ainoat vaihtoehdot käyttäjän syötteeksi. Et voi esimerkiksi vaatia tekstikentän täyttämistä.

Tämä rajoittaa sitä, millaisia interaktiivisia läpikäyntejä voit rakentaa.

Ilman käyttäjätietojen syöttämistä et voi täydentää tietueita, yhdistää tilejä, lisätä yhteystietoja tai monia muita tehtäviä, jotka uusien käyttäjien on opittava, jotta he voivat hyötyä SaaS-tuotteista.

Mitä hyvää Chameleonissa on?

  • Mukavan näköinen, helppokäyttöinen kiertueiden rakennussovellus, jonka voit ladata ja käyttää ilmaiseksi. Se on jo itsessään hienoa esilautailua!
  • Tukee monia erilaisia käyttöliittymäelementtejä ja sisältää sovelluksen sisäiset ohjeet, miten niistä saa parhaan hyödyn irti.
  • Käynnistimet ovat edelleen hienoja, vaikka muut työkalut tarjoavat nyt samanlaisia ominaisuuksia.
  • Jos sisäänrakennetut muotoiluvaihtoehdot eivät ole makuusi, ne koodataan puolestasi.

Mikä Chameleonissa ei ole niin hyvää?

  • Se on melko kallis pienemmille yrityksille, sillä sen hinta perustuu MTU:han (Monthly Tracked User), ja sen ominaisuuksia on rajoitettu.
Kameleontin hinnoittelu - ei halpaa

Lähde: trychameleon.com

  • Vaikka Chameleon tarjoaa nyt todellista vuorovaikutteisuutta kierroksissaan, sillä käytettävissä on vain klikkaus- ja leijutustoimintoja, rakennettavien kierrosten laajuus on rajallinen.

Tuotteen läpikäyntityökalu #4 – Whatfix

Parhaat työkalut tuotteen läpikäyntiin: Whatfix

Lähde: whatfix.com

Whatfixin tuotteen läpikäyntitoiminto on osa laajempaa “Digital Adoption Platform” -tarjontaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että läpikäynnit voidaan helposti integroida koulutusohjelmiin ja levittää oppimisen hallintajärjestelmien (LMS) kautta.

Whatfix ei siis ole kiinnostunut läpikäynneistä pelkästään uusien käyttäjien käyttöönoton vuoksi. Ne esittelevät ne laajemmassa “suorituskyvyn tukemisen” yhteydessä.

Viime vuosina näyttää siltä, että Whatfix on suuntautunut enemmän työntekijöiden perehdyttämiseen.

Palvelun avulla voit rakentaa aidosti interaktiivisia tuotekierroksia, jotka voivat suuntautua useaan eri suuntaan. Tässä on esimerkki muutamista Whatfixin avulla rakennetuista interaktiivisista elementeistä:

Whatfix-kiertue toiminnassa

Lähde: whatfix.com

Käyttöliittymävaihtoehdot ovat kattavat, ja kun lisäät elementin, joka vaatii käyttäjän syöttöä (kuten tekstikentän tai puhelinnumeron), on mahdollista laatia tietojen validointisääntöjä, joilla varmistetaan, että tämä tapahtuu oikein.

Mielestäni sovelluksen sisäiset muotoiluvaihtoehdot heikensivät hieman palvelua, joka on muuten erittäin kattava.

Mutta tämän lähes korvaa Whatfix-käyttäjien “yhteisö”. Kun rekisteröidyt, saat pääsyn muiden käyttäjien ideoita ja malleja sisältäviin kirjastoihin:

Whatfixin yhteisö

Lähde: whatfix.com

Nämä “jaetut virtaukset” voivat antaa inspiraatiota ja ohjeita, miten niitä voi jäljitellä omassa sovelluksessasi. Esimerkiksi tämä on kuvakaappaus yhdestä tammikuussa 2022 jaetusta virrasta:

Esimerkki Whatfix-yhteisöstä

Lähde: appcues.com

Mitä hyvää Whatfixissä on?

  • Erittäin tehokas palvelu, joka integroituu suoraan laajempiin ympäristöihin ja sovelluksiin kuin pelkkä tuotteiden käyttöönotto. Jos tarvitset läpikäyntiä muuhunkin kuin vain käyttäjien käyttöönottoon (esimerkiksi henkilöstön koulutukseen), tämä voi olla muita tuotteita parempi vaihtoehto.
  • Heidän “Academy”-osiossaan on paljon hyödyllistä koulutusmateriaalia ja Whatfix-yhteisö tarjoaa inspiraatiota omiin suunnitelmiisi.
  • Whatfix on suunniteltu sekä mobiili- että työpöytäkäyttäjät huomioon ottaen – se tarjoaa vertailukelpoisia toimintoja sekä mobiilisivustoille että tavallisille verkkosivustoille.

Mikä Whatfixissä ei ole niin hyvää?

  • Whatfix on selkeästi suunnattu yritysmarkkinoille, mikä näkyy palvelun laajuudessa ja monimutkaisuudessa. Se on sellainen työkalu, joka vaatii yhden tai useamman omistautuneen tiimin jäsenen työskentelyn, jotta siitä saataisiin paras mahdollinen hyöty irti. Tästä syystä se voi sisältää ominaisuuksia, joita et SaaS-tuotepäällikkönä tai kasvupäällikkönä koskaan käyttäisi niiden ominaisuuksien rinnalla, joita käyttäisit.
  • Kaikesta tästä monimutkaisuudesta huolimatta Whatfixistä puuttuu analytiikka, joka auttaisi sinua mukauttamaan opastusta ja mittaamaan virtojesi vaikutusta.
  • Se ei myöskään sisällä A/B-testausominaisuuksia, joiden avulla voit vertailla eri virtojen suorituskykyä.
  • Hinnoittelu tapahtuu vain tarjouksen perusteella. Koska tuote keskittyy “Enterprise” -tasolle, on erittäin todennäköistä, että myös hinnoittelu on “yritystasolla”.
Whatfix-hinnoittelu - ei avoin

Lähde: whatfix.com

Tuotteen läpikäyntityökalu #5 – WalkMe

Parhaat työkalut tuotteen läpikäyntiin: WalkMe

Lähde: walkme.com

WalkMe on toinen suuri nimi alalla, jolla on pitkä sukutausta.

WalkMe aloitti tiloissa toimivana ohjelmistona, mutta nykyään se on täysin pilvipohjainen, kuten muutkin listallamme olevat palvelut.

Mutta jos Whatfix on mielestäsi monimutkainen, niin… WalkMe hukuttaa sinut.

Aloitetaan positiivisista puolista.

WalkMe sisältää kaiken, mitä tällaiselta työkalulta voi toivoa:

  • Kattava valikoima käyttöliittymäelementtejä kierrosten rakentamiseen
  • Lineaariset ja haarautuvat ominaisuudet
  • Mahdollisuus tehdä virroista vuorovaikutteisia edellyttämällä käyttäjän syötteitä.
  • Analytiikka, A/B-testaus ja erilaiset automaatiotyökalut.
  • Virtauksen rakentaminen ja laukaisun/kohdistamisen määrittely samassa paikassa (ota huomioon Appcues!)
Parhaat työkalut tuotteiden läpikäyntiin - WalkMe tekee kaiken yhdessä paikassa

Lähde: walkme.com

Whatfixin tavoin WalkMe esittelee itsensä laajempana “digitaalisen käyttöönoton alustana” eikä niinkään tuotteen läpikäyntityökaluna. Heidän kotisivultaan ei tosiaankaan ole aivan helppo päätellä, että WalkMe tekee muun muassa läpikäyntejä!

Vielä kerran: WalkMe näyttää olevan menossa siihen suuntaan, että työntekijät perehdytetään kolmansien osapuolten työkaluihin, kuten esimerkiksi Salesforceen, suurille yrityksille, eikä niinkään uusien käyttäjien perehdyttämiseen SaaS-palveluja varten.

Jos sinulla on kuitenkin budjetti ja kehitysresursseja, Walkme tarjoaa muutamia todella upeita ominaisuuksia, jotka meidän on mainittava:

  • Voit lisätä taustapäätteeseen tavoitteita, joiden avulla voit seurata perehdytysvirran aloittavan käyttäjän käyttäytymistä, vaikka hän hylkäisi sen ennen sen päättymistä.
  • “Smart Walkthurs” voidaan liittää toisiinsa sääntömoottorin hallinnoimana.
  • Voit jopa määritellä monivaiheisia laukaisimia toiminnoille ja virroille.
  • Kun virrat ja säännöt on määritetty, voit viedä ne PDF-muodossa, mikä sopii erinomaisesti esiteltäväksi kolmansille osapuolille.

Mitä hyvää WalkMe:ssä on?

  • Todella kattava valikoima vaihtoehtoja monimutkaisten, interaktiivisten läpikäyntien rakentamiseen – mukaan lukien joitakin todella arvokkaita lisäosia, joita en ole nähnyt muualla.
  • WalkMe käyttää myös kontekstin tunnistavaa algoritmia, jonka avulla se voi tarjota apua, joka ylittää asettamasi tiukasti määritellyt käynnistys- ja kohdentamissäännöt.
  • Integroitu valmiiksi analytiikkaan, A/B-testaukseen ja automaatiotyökaluihin.

Mikä WalkMe:ssä ei ole niin hyvää?

  • Käyttöliittymä on melko ruma ja vanhanaikaisen näköinen. Se ei ole kaikkien mieleen. WalkMe käyttää myös paljon omaa jargoniaan…
WalkMe... ei hyvännäköinen

Lähde: walkme.com

  • Työkalun, jossa on näin paljon ominaisuuksia, käytön opettelu vie väistämättä aikaa. Jotta voisit hyödyntää kaiken WalkMe:n tarjoaman täysimääräisesti, tarvitset asiantuntijan mukaan – sekä kehitysresursseja sen integroimiseksi mahdollisimman tehokkaasti.
  • Muotoilu vaatii jonkin verran koodausta.
  • WalkMe on Whatfixin tavoin suunnattu yritysmarkkinoille, ja sen hinta on sen mukainen. Vaikka hinnoittelu on mittatilaustyönä, raporttien mukaan se on 9000 ja 50 000 dollarin välillä vuodessa!

Lue entisen Walkme-käyttäjän tapaustutkimus.


Tässä on siis valikoima parhaista vuoden 2023 tuotteiden läpikäyntityökaluista: Userpilot, Appcues, Chameleon, Whatfix ja WalkMe.

Toivottavasti tämä auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan.

Jos haluat harkita Userpilotia, anna meidän esitellä sitä sinulle! Napsauta alla olevaa banneria varataksesi ilmaisen esittelyn yhden tuoteasiantuntijamme kanssa.

previous post next post

Leave a comment