Perimmäinen NPS-tutkimusohjelmiston opas vuodelle 2023

Etsitkö parasta NPS-kyselyohjelmistoa, joka auttaa sinua ymmärtämään asiakkaiden mielipiteitä ja parantamaan asiakasuskollisuutta yhdellä yksinkertaisella kyselyllä?

Olet oikeassa paikassa.

Jokaisella yrityksellä on omat ainutlaatuiset tarpeensa ja tavoitteensa, kun on kyse käyttäjätyytyväisyystietojen keräämisestä. Siksi tarkastelemme parhaita NPS-ohjelmistoja, jotta voit löytää yrityksellesi parhaiten sopivan ja päästä lähettämään oivaltavia kyselyitä!

TL;DR

  • Net Promoter Score(NPS) on asteikolla 0-10 tehty tutkimus, jolla mitataan asiakkaiden uskollisuutta tuotteelle tai palvelulle. Siinä kysytään yksinkertainen kysymys: “Asteikolla 1-10, kuinka todennäköisesti suosittelisit ohjelmistoamme ystävälle tai kollegalle”.
  • Annetusta pistemäärästä riippuen asiakas katsotaan joko yhdeksi seuraavista kolmesta vaihtoehdosta: pistemäärää 9-10 kutsutaan edistäväksi, pistemäärää 7-8 passiiviseksi ja pistemäärää 0-6 vetäytyväksi.
  • NPS-pistemäärän laskemiseksi vähennät “kielteisten” (pisteet 0-6) prosenttiosuuden “kannattajien” (pisteet 9-10) prosenttiosuudesta.
  • Laadullisen kysymyksen lisääminen, jossa käyttäjiä pyydetään perustelemaan pisteytyksensä, tekee NPS:stä enemmän kuin pelkän turhanpäiväisen mittarin – sen avulla voit saada tietoa siitä, mikä saa asiakkaat pysymään uskollisina.
  • Yleiskäyttöisen kyselytyökalun (kuten Google Forms) käyttäminen ja tulosten kerääminen taulukkolaskentaohjelmaan ei ole pitkän aikavälin ratkaisu NPS-tietojen keräämiseen.
  • Käytä käyttäjäpalautetyökalua, jonka avulla voit kerätä erityyppisiä asiakastyytyväisyyskyselytietoja ja jonka avulla voit toimia myös keräämäsi NPS-tiedon perusteella.
  • Joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä NPS-kyselytyökalusta: NPS-kyselyjen luominen sovelluksessa, asiakassegmenttien luominen, NPS-kyselyjen mukauttaminen, rajoittamaton vastausten kerääminen, asiakaspalautteen analysointi, vastausten merkitseminen/liputus yhteisten teemojen mukaan.
  • NPS-ohjelmistotyökalut: SatisMeter (vähän räätälöintiä, rajoitettu vastausten kerääminen), Nicereply ( keskittynyt sähköpostikyselyihin asiakaspalvelun help desk -lipun ratkaisun jälkeen), GetFeedback (yrityskohtainen, kallis).
  • Paras NPS-kyselyohjelmisto: Kerää rajattomasti vastauksia, analysoi tietoja, segmentoi käyttäjiä ja automatisoi sovelluksen sisäisiä vastauksia käyttäjän antamien pisteiden perusteella. Hanki Userpilot-demo ja opi lisää.

Mikä on NPS-tutkimus?

NPS, joka on lyhenne sanoista Net Promoter Score, on Bain & Companyn vuonna 2003 tavaramerkiksi nimeämä termi. Kyseessä on lähinnä 0-10-asteikolle perustuva kysely, jonka tarkoituksena on mitata asiakkaiden uskollisuutta tuotteelle tai palvelulle.

Optimaalisimmassa NPS-tutkimusmuodossa kysytään kaksi ratkaisevaa kysymystä:

  1. Kuinka todennäköisesti käyttäjä suosittelee tuotetta muille. Tämä on määrällinen NPS-mittarisi.
Rakenna sovelluksen sisäisiä NPS-kyselyitä ilman koodia. Hanki Userpilot Demo ja aloita nyt!

NPS-tutkimus on keino saada tämä vertailuarvo. Kyselyssä on esitettävä kysymys: “Asteikolla 0-10, kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystämme ystävälle?“.

2 . Lisätietoja siitä, miksi käyttäjä antoi kyseisen arvosanan. Tämä on laadullinen NPS-mittari.

Userpilot-ohjelmistolla rakennettu NPS-seurantakyselytutkimus

Tämä lisäkysymys auttaa sinua saamaan NPS-luokitukseen sopivaa palautetta. Voisit kysyä esimerkiksi seuraavanlaisia muunnelmia sen sijaan, että kysyisit “miksi annoit tämän arvosanan?”:

  • Miksi et suosittelisi meitä?
  • Mitä olisimme voineet tehdä toisin parantaaksemme kokemustasi tänään?
  • Mitä meidän pitäisi parantaa?

Miksi NPS-tutkimus on tärkeä?

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen NPS-kyselyillä on ratkaisevan tärkeää, koska tyytyväiset asiakkaat suosittelevat todennäköisemmin muita asiakkaita yrityksellesi ja pysyvät uskollisina palvelullesi.

Toisaalta on myös hyvä idea tunnistaa asiakkaat, jotka eivät ole tyytyväisiä, ja yrittää vähentää negatiivisia arvosteluja ja asiakasvaihtuvuutta.

Tästä huolimatta NPS voi olla – ja sen pitäisi olla – paljon muutakin kuin pelkkä numero tai turhuusmittari.

Toisin sanoen sinun on silti tiedettävä , miksi käyttäjä vastasi kyselyyn tietyllä numerolla, varsinkin jos se oli alhainen pistemäärä.

Hyppää suoraan toimintaan ja katso nauhoitettu webinaarimme siitä, miten NPS:ää käytetään tehokkaasti. Rekisteröidy täällä.

Rekisteröidy katsomaan , miten Postfity käytti NPS-kyselyn vastauksia parantaakseen tuotettaan ja käyttäjäkokemustaan.

Huimaako käyttäjiä esimerkiksi käyttöliittymäsi näkeminen? Latautuvatko sovelluksesi sivut jäätävän nopeasti? Keskeyttävätkö käyttäjäkokemuskyselyt käyttäjäkokemusta niin paljon, että ne ovat negatiivisten UX-arvioiden lähde?

Päivän (vai pitäisikö sanoa vuosineljänneksen?) päätteeksi, kun tiedät , mitkä asiat saivat käyttäjät hymyilemään tai hikoilemaan, voit keskittää työsi oikeisiin asioihin.

Mikä on NPS-tutkimusohjelmisto?

Nyt kun ymmärrät, miksi on tärkeää tietää NPS-kyselyn tulokset, mietit ehkä, miten voit kerätä näitä tietoja. Tässä kohtaa NPS-tutkimusohjelmisto tulee kuvaan mukaan.

Vaikka voisit käyttää yleiskäyttöisiä kyselytyökaluja, kuten Google Forms tai Typeform, tulosten keräämiseen taulukkoon, se ei ole pitkäaikainen ratkaisu.

Vaihtoehtona on käyttää omaa NPS-ohjelmistoa, jolla voit luoda NPS-kyselyitä, kerätä ja analysoida tietoja kojelaudan sisällä.

Parempi vaihtoehto olisi kuitenkin käyttää käyttäjäpalautetyökaluja, joiden avulla voit kerätä erityyppisiä asiakastyytyväisyyskyselytietoja ja toimia kerättyjen tietojen perusteella. Voit esimerkiksi lähettää automaattisesti sovelluksen sisäisen viestin, jossa tarjotaan apua käyttäjille, jotka vastaavat kyselyyn pistemäärällä 1.

Miten NPS-pisteet lasketaan NPS-ohjelmistolla?

Kuten aiemmin tiivistimme, NPS-pisteytys perustuu yksinkertaiseen kysymykseen “Asteikolla 0-10, kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystämme ystävälle?“.

Kun tämä esitetään, vastaajien tarvitsee vain antaa arvosana asteikolla 0-10, jossa 0 on “epätodennäköistä” ja 10 “erittäin todennäköistä”.

Saadusta pistemäärästä riippuen asiakas voidaan valita jompaankumpaan seuraavista kolmesta vaihtoehdosta:

  • Pisteet 9-10: Nämä ihmiset ovat erittäin tyytyväisiä tuotteeseen tai palveluun ja suosittelevat sinua mielellään kollegoilleen, ystävilleen ja vertaisilleen. Ne vaikuttavat myönteisesti liiketoimintaasi suositusten kautta.
  • Pisteet 7-8 : Nämä “passiivisiksi” kutsutut ihmiset ovat tyytyväisiä tuotteeseesi tai palveluun, mutta eivät ole tarpeeksi tyytyväisiä mainostaakseen sitä. Niillä on neutraali vaikutus liiketoimintaasi.
  • Pisteet 0-6 : Nämä ihmiset ovat tyytymättömiä tuotteeseesi tai palveluun. Niillä voi olla kielteinen vaikutus liiketoimintaasi joko edistämällä vaihtuvuutta tai ohjaamalla muita pois liiketoiminnastasi.

NPS-pistemäärän laskemiseksi vähennät “kielteisten” (pisteet 0-6) prosenttiosuuden “suosittelijoiden” (pisteet 9-10) prosenttiosuudesta.

%Promoters – %Detractors = Net Promoter Score (Nettopromoottoripisteet)

Jos siis 50 % vastaajista oli suuria tuotteen faneja (“promoottoreita”, jotka antoivat arvosanan 9-10) ja 20 % oli melko tyytymättömiä (“niskoittelijoita”, jotka antoivat arvosanan 0-6), laskelma näyttää seuraavalta: 50-20 = 30

NPS-pistemääräsi on 30.

Onneksi sinun ei tarvitse vaivautua matematiikan kanssa NPS-ohjelmiston ansiosta! Tutustutaanpa rakastetuimpiin ominaisuuksiin.

Miten valita paras NPS Survey -ohjelmisto SaaS-liiketoimintaasi varten?

Jokaisella yrityksellä on omat tarpeensa, joten tarvitsemasi NPS-ohjelmiston tyyppi voi vaihdella.

Tarvitsetpa sitten CSV-tiedostosta tuotuja vastauksia, kolmannen osapuolen integraatioita tai kykyä kartoittaa segmentoituja kohderyhmiä, tarjolla on useita ominaisuuksia, joita kannattaa pitää silmällä.

Seuraavassa on muutamia hyvän NPS-kyselyohjelmiston suosikkitoimintoja:

  • Luo NPS-kyselyitä sovelluksen sisällä
  • Luo seurantakysymys NPS-tuloskyselyyn
  • Käynnistä NPS-kysely ilman kehittäjän apua
  • Segmentoi yleisösi, jotta et lähetä NPS-kyselyä inaktiiviselle käyttäjälle.
  • Laske NPS-pistemääräsi automaattisesti ja päivitä se reaaliaikaisesti.
  • Kerää rajattomasti vastauksia ilman lisämaksua
  • Merkitse/liimaa vastaukset yhteisten teemojen mukaan
  • Ristiintaulukointi pisteytyksen ja sovelluksen sisäisen käyttäjäkäyttäytymisen analyysin välillä.
  • Mukauta kyselyt käyttämällä brändisi värejä ja tyyliä.

Paras NPS-tutkimusohjelmisto vuonna 2023

Kun olet päättänyt, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä ja mitkä ominaisuudet voit jättää käyttämättä, on aika arvioida tarjolla olevia työkaluja!

Valinnanvaraa on paljon – toiset ovat parempia kuin toiset. Tässä on yhteenveto NPS-tutkimusohjelmistoista, joita kannattaa etsiä vuonna 2024.

NPS-palauteohjelmisto #1 – Userpilot

Olet ehkä jo arvannutkin, mutta oma tuotteemme, Userpilot, on tuotekehitysalustatyökalu, joka keskittyy käyttäjien käyttäytymisen analysointiin, sovelluksen sisäisen sitoutumisen tarjoamiseen sisäänajokokemusten avulla (hei, käyttäjien sisäänajo!) ja käyttäjien mielipiteiden mittaamiseen – mukaan lukien NPS-kyselyt!

Tutustu Userpilotin NPS-kyselyn analyyttiseen kojelautaan:

Kerää ja analysoi NPS-tietoja Userpilot-ohjelmistolla. Hanki demo ja aloita.

Luo helposti sovelluksen sisäisiä NPS-kyselyitä ja personoi ne selkeällä brändinmukaisella ulkoasulla ilman koodausta tai CSS:n käyttöä:

Personoi sovelluksen sisäiset NPS-kyselyt brändisi tyyliin sopiviksi. Hanki Userpilot-demo ja katso miten.

Analysoi käyttäjien vastaukset asiantuntevasti ja anna värikkäiden puna-vihreiden visuaalisten pisteiden auttaa sinua näkemään, miten asiat etenevät vain sekunnin silmäyksellä.

Merkitsemällä laadullisissa kysymyksissä kerätyt vastaukset voit vertailla tietoja toisiinsa ja nähdä, miten tietyt mallit vaikuttavat NPS-pisteisiin.

Merkitse NPS-vastaukset ja vertaile niitä NPS-pisteisiin. Hanki Userpilot-demo ja katso miten.

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, käynnistä sovelluksen sisäisiä kokemuksia, jotta voit vastata käyttäjien palautteeseen suoraan Userpilotin kojelaudalta.

Vastausten keräämisen lisäksi voit edetä pidemmälle ja monimutkaisemmaksi seuraavilla tavoilla:

  • Käyttäjien segmentointi heidän palautteensa luonteen perusteella ja sen yhdistäminen muihin käyttäjäanalyyseihin.
  • Erilaisten sovelluksen sisäisten kokemusten kohdentaminen eri käyttäjäsegmenteille joko palautteen keräämiseksi tai avun tarjoamiseksi.

Katsotaanpa esimerkki kehittyneestä segmentoinnista, jonka voit luoda Userpilotissa:

Userpilotin kehittynyt käyttäjien segmentointi, mukaan lukien NPS-pisteytykseen perustuvat segmentoinnit.

Arvioidaan nyt Userpilotin etuja ja haittoja NPS-kyselytyökaluna.

PROS

  • Keräämiesi kyselyvastausten määrää ei ole rajoitettu – maksa kerran ja luo ja kerää niin paljon kuin tarvitset!
  • Voit luoda yrityksellesi räätälöityjä kyselytutkimuksia – kerää sekä määrällistä että laadullista palautetta tyylillä.
  • Se tarjoaa kehittynyttä käyttäjien segmentointia – keskeisiä analyysejä varten eri segmenteissä ja useissa kanavissa.
  • NPS-kyselyn luomiseen ei tarvita koodia – tee se itse ja kevennä kehittäjien taakkaa.
  • Voit myös luoda sovelluksen sisäisiä kokemuksia vastauksena saman tuotteen NPS-pisteisiin täysin ilman koodia.
  • Nauti käyttäjien vastausten analyyttisestä kojelaudasta – näet kokonaiskuvan ja pienet yksityiskohdat yhdellä silmäyksellä.
  • Tulossa pian: tunnisteet vastauksista ja sovelluksen sisäisten kokemusten kohdentaminen tunnisteiden perusteella.

CONS

  • Juuri nyt se ei toimi mobiililaitteissa tai kolmannen osapuolen sovelluksissa. Voit tehdä kyselyitä verkkosivustollasi tai responsiivisella verkkosovelluksella.

Hanki henkilökohtainen Userpilot-demo ja näe työkalu toiminnassa. Userpilotilla voi tehdä paljon muutakin kuin kerätä NPS-kyselyitä.

NPS-palauteohjelmisto #2 – Hotjar

Seuraavaksi Hotjar. Hotjar on tarkoitettu täydentämään perinteisempiä palveluita, kuten Google Analyticsia, ja se on käyttäytymisanalyysi- ja käyttäjäpalauteohjelmisto.

Hotjar Surveysin avulla voit luoda ja ottaa käyttöön NPS-kyselyitä joko sovelluksen sisällä tai verkkosivustollasi. Kyselyt voidaan sijoittaa kolmella eri tavalla: verkkosivun sivuponnahdusikkunaan, koko ruudun kokoisena päällekkäisenä näkymänä keskellä sivua, jolla käyttäjä vierailee, tai ulkoisena linkkinä.

hotjar-nps-kyselyohjelmisto
Hotjar NPS-tutkimus

Olemme maininneet jatkokysymysten taidon, ja Hotjar-kyselyt mahdollistavat sen. Käyttäjä voi myös pyytää tiimiäsi ottamaan yhteyttä saadakseen lisää palautetta.

Seurantavaihtoehdot Hotjarilla

Seuraavaksi Hotjar voi lähettää kyselyn tulokset suoraan tiimisi jäsenille analysoitavaksi. Tämä on heidän “Forward Response” -toimintonsa, joka löytyy kojelaudalta, eikä lähetettävien kyselyvastausten määrää ole rajoitettu.

Lopuksi on tärkeää huomata, että vaikka NPS-kyselyt ovat saatavilla osana Hotjar-kyselyjä, ne ovat vain yleisen kysely- ja analyysityökalun laajennus. Hotjar ei tarjoa paljon yksityiskohtaista hallintaa NPS-kohtaisista tiedoista (kuten muut alustat tekevät). Tästä huolimatta Hotjar voi olla käyttökelpoinen vaihtoehto, jos käyttäjien segmentointi ei ole yrityksesi huolenaihe. Kerrataan alla.

PROS

  • Et tarvitse kehittäjien tukea NPS-kyselyjen luomiseen ja lähettämiseen.
  • Voit mukauttaa kyselyn ulkoasua.
  • Se mahdollistaa tulosten lähettämisen sähköpostitse tiimin jäsenille analysoitavaksi suoraan kojelaudalta.
  • Voit kerätä rajattomasti kyselyvastauksia.
  • Se tarjoaa mahdollisuuden kohdentaa kyselyitä käyttäjien ominaisuuksien perusteella.
  • Se tarjoaa useita vaihtoehtoja sille, missä kyselyt voivat näkyä. Esimerkiksi pienenä widgetinä verkkosivulla, koko näytön kokoisena verkkosivulla tai ulkoisena linkkinä.

CONS

  • Se on yleinen käyttäjäpalautetyökalu, eikä se tarjoa yksityiskohtaista hallintaa NPS-analytiikkaan.
  • Et voi segmentoida yleisöäsi käyttäjämatka-analyysin perusteella.

NPS-palauteohjelmisto #3 – SatisMeter

Seuraavaksi vuorossa on SatisMeter. Tämä alusta keskittyy laserilla käyttäjien tunteiden seurantaan. Lisäksi se tarjoaa yhden yksinkertaisimmista NPS-työkalujen versioista, joka on täydellinen käyttäjille.

SatisMeterin NPS-tutkimus

Kuten mainittiin, keskitytään käyttäjien mielipiteisiin, joten tarjolla on useita kyselytutkimuksia, kuten NPS, CSAT ja CES.

Parasta on, että heidän kyselytutkimuksensa avautuvat hyvin hienovaraisesti, eivätkä ne häiritse käyttäjää tai haittaa web- tai mobiilisovelluksen käyttöliittymää. Lisäksi saatavilla on monia mukautettavia malleja.

Tutkimme asiaa puolestasi ja voimme päätellä, että heidän kyselyissään kysytään kaksi pääkysymystä:

  1. “Kuinka todennäköisesti suosittelisit meitä ystävillesi ja kollegoillesi?”
  2. “Mitä voisimme parantaa?”

Valitettavasti näitä kahta kysymystä ei voi mukauttaa, mutta ne ovat erittäin hyödyllisiä kysymyksiä, joten useimmat yritykset voivat käyttää niitä sellaisenaan.

SatisMeterin suurin haittapuoli on hinnoittelu.

Useimmat NPS-kyselyohjelmistot mahdollistavat rajattoman määrän kyselyitä, mutta SatisMeterin hinnoittelu perustuu käyttäjiltä saatujen vastausten määrään. Koska kyseessä on itsenäinen kyselytutkimustuote, hinta nousee sitä mukaa, kun kyselyvastauksia kerätään yhä enemmän.

Toisin sanoen 49 dollarilla kuukaudessa voit kerätä 300 vastausta. Jos maksat 99 dollaria kuukaudessa, voit kerätä 1 000 vastausta. Kun raja on saavutettu, työkalu lopettaa kyselyiden lähettämisen seuraavaan laskutusjaksoon asti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että SatisMeter voi olla hyvä valinta, jos tarvitset yksinkertaisen ja pienimuotoisen kyselyn. Käydään kaikki yhdessä läpi:

PROS

  • Työkalu voidaan integroida yli 20 kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa.
  • Se toimii verkko- ja mobiilisovelluksissa sekä sähköpostitse.
  • Rajoittamaton määrä tiimisi käyttäjiä voi käyttää, muokata ja analysoida kerättyjä tietoja.
  • Siinä on yksinkertaistettu NPS-kyselysuunnitelma.
  • Voit mukauttaa käyttäjän segmentoinnin perusteella.

CONS

  • NPS-kyselyjen mukauttaminen on hyvin vähäistä, mikä ei auta useiden tietojen keräämisessä.
  • Hinnoittelu perustuu kyselyvastausten määrään, joka kattaa kasvavat tai suuremmat yritykset.
  • Se lopettaa kyselyjen lähettämisen, kun sallittu vastausmäärä on saavutettu.

NPS-palauteohjelmisto #4 – Nicereply

Etsitkö tapaa arvioida, miten hyvin asiakastukihenkilö on palvellut asiakkaitasi tai käyttäjiäsi? Nicereply voi olla NPS-palauteohjelmisto sinulle.

Nicereply lähettää asiakkaillesi sähköpostia heti sen jälkeen, kun helpdesk-tiketti on ratkaistu. Tutustu esimerkiksi alla olevaan asiakastyytyväisyyskyselyyn.

Asiakastyytyväisyyskysely Nicereplyltä

Tämä kysely käynnistyy, kun help desk -tiketti suljetaan, ja se lähetetään sähköpostitse heti sen jälkeen. Se on yksinkertaista ja automatisoitua, mikä tarkoittaa, että tukihenkilöiden ei tarvitse ottaa yhteyttä puhelun tai ratkaisun jälkeen, eivätkä asiakkaasi tunne, että jatkuvat lisätietopyynnöt häiritsevät heitä.

Kyselyn käynnistää suljettu palvelupisteen tiketti

Kuten näet, tämä työkalu on keskittynyt asiakaspalvelutiimien tukemiseen. Tästä syystä niiden hyvät ja huonot puolet riippuvat siitä, mihin ne keskittyvät.

Aluksi niiden taulun sisäinen analytiikka on yksinkertaista, eikä se salli merkintöjä tai segmentointia, mutta ne tarjoavat integraation monien analytiikka-alustojen kanssa.

Kuten SatisMeter, Nicerpely ei anna sinun kerätä rajattomasti vastauksia. Sinun on valittava suunnitelma ja vastausten määrä, ja toisin kuin SatisMeterissä, sinut korotetaan automaattisesti seuraavalle tasolle, jos keräämäsi vastaukset ylittävät tilauksessasi sallitun määrän. Selvitetään tämä kaikki:

PROS

  • Tämä työkalu on erikoistunut asiakaspalvelutiimien tukemiseen.
  • Voit kerätä palautetta käyttäjien mielipiteistä vuorovaikutuspisteessä (sähköposti).
  • Se lisää määrällisiä tietoja jo laadulliseen vaihtoon (käyttäjän ja asiakastuen välillä).
  • Sen avulla voit mitata asiakaspalvelun taustalla olevaa inhimillistä osaamista.
  • Se tarjoaa useita integraatiovaihtoehtoja käytettäväksi muiden analytiikka-alustojen kanssa.

CONS

  • Se keskittyy sähköpostikyselyihin asiakaspalvelun asiakaspalvelupyyntökirjeen ratkaisun jälkeen. Se ei tarjoa muita käyttäjien mielipidekyselytyyppisiä kokoelmia.
  • Työkalussa on rajoitettu alustan sisäinen analytiikka.
  • Se ei mahdollista käyttäjien segmentointia ja vastausten merkitsemistä.
  • Et voi kerätä rajattomasti vastauksia, ja sinut siirretään automaattisesti seuraavan tason maksulliseen suunnitelmaan, jos saat enemmän vastauksia kuin olet maksanut alkuperäisessä suunnitelmassasi.

NPS-palauteohjelmisto #5 – GetFeedback

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on GetFeedback. Tämä on asiakaskokemusratkaisu, yksi tärkeimmistä NPS-kyselytyökaluista, joka on rakennettu integroitavaksi Salesforceen.

GetFeedback tarjoaa erilaisia CX-seurantatyökaluja, mukaan lukien tietenkin erittäin tärkeä NPS-kysely! Ne tukevat NPS-kyselyjen toteuttamista sähköpostitse, tekstiviestillä sekä verkko- ja mobiilisovelluksissa. Voit toimittaa kyselyt siellä, missä käyttäjät ovat, tai seurata niitä myöhemmin.

Voit myös hyödyntää heidän runsaita resurssejaan, jos haluat oppia, miten kerätä käyttäjien tunteita tehokkaammin ja toimia niiden perusteella.

GetFeedbackin NPS-tutkimus

Hinnoittelun osalta on tärkeää huomata, että GetFeedbackin hinnoittelusivulla kehotetaan ottamaan yhteyttä myyntitiimiin. Siinä ei anneta konkreettisia tietoja siitä, kuinka paljon kukin suunnitelma maksaa. Kun näin tapahtuu SaaS-työkalujen kohdalla, se johtuu pääasiassa siitä, että ne haluavat keskittyä tarjoamaan yritysratkaisuja.

Niiden hinnoittelu sekä integrointi Salesforceen tekevät niistä loistavan työkalun suurille yrityksille, mutta mahdollisesti epäsopivan pienille ja keskisuurille yrityksille. Ne tarjoavat integrointia muiden CX-alustojen kanssa.

Huomasimme, että GetFeedback ei anna sinun kerätä rajattomasti kyselyvastauksia. Sinun on maksettava, jotta voit avata yli rajan saamasi vastaukset, aivan kuten Nicereply.

Kerrataanpa tätä työkalua:

PROS

  • Se on CX-seuranta-alusta, jossa on tehokkaat analytiikkatyökalut.
  • Se toimii sähköpostin, verkkosovellusten, mobiilisovellusten ja tekstiviestien kanssa.
  • Voit valita käyttäjäsegmentoinnin kohdennetumpaa tavoitettavuutta varten.
  • Voit nauttia yhtenäisestä syötteestä, mukaan lukien NPS-pisteet, kaikista kanavista.
  • Se tukee integraatiota Salesforceen, vaikka niiden integraatiot eivät rajoitu vain kyseiseen alustaan.

CONS

  • Et voi kerätä rajattomasti vastauksia, ja sinun on maksettava avataksesi seuraavan tason maksullisen suunnitelman, jos haluat kerätä enemmän vastauksia kyseisessä kuussa.
  • Hinnoittelu ei ole avointa ja näyttää keskittyvän yritysratkaisuihin. Se on mahdollinen epäsuhta pienille ja keskisuurille yrityskäyttäjille, jotka saattavat tarvita vain valmiin ratkaisun.

Mikä NPS-palauteohjelmisto on paras SaaS-palveluille?

On ratkaisevan tärkeää ymmärtää, kuinka tyytyväisiä käyttäjät ovat SaaS-työkaluun. On selvää, että NPS-tietoja ei voi kerätä tehokkaasti ilman oikeaa ohjelmistoa.

Markkinoilla on kuitenkin niin paljon ratkaisuja, että voi tuntua lähes mahdottomalta päättää, mikä vaihtoehto olisi oikea SaaS-palvelullesi. SaaS-yritykset tarvitsevat tyypillisesti NPS-kyselyitä, jotta ne voivat tuottaa käyttökelpoisia tietoja ja integroida ne muihin ohjelmistoihin.

Tarvitset myös jotain, joka keskittyy verkkosovelluksiin, kyselyjen toimittamiseen yhteyspisteeseen eikä vain sähköpostiin, tekstiviesteihin tai mobiilisovelluksiin keskittyvää palvelua. Siksi suosittelemme Userpilotia SaaS-palvelun NPS-palauteohjelmiston ykköseksi.

Userpilot

Userpilotin avulla voit kerätä palautetta henkilökohtaisilla ja automaattisilla vastauksilla verkkosivustollasi ja verkkosovelluksissasi.

Userpilot tarjoaa vankkoja segmentointivaihtoehtoja, jotka perustuvat sekä NPS-pisteisiin että muihin käyttäjäkäyttäytymisen mittareihin.

Hyödynnä tätä kaikkea:

  • Luo NPS-kyselyt siellä, missä käyttäjät ovat – ei koodia, ei kehittäjiä tarvita
  • Laadi jatkokysymyksiä NPS-kyselyyn
  • Kerää rajattomasti vastauksia ilman lisäkustannuksia
  • Segmentoi yleisö ja automatisoi vastaukset käyttäjien vastausten perusteella.
  • Merkitse käyttäjien vastaukset myöhempää analysointia varten

Tämä tarkoittaa, että mukauttaminen on mahdollista ja että käyttäjille tarjotaan paras tuotekokemus.

Päätelmä

Kaikilla yrityksillä ei ole samoja tarpeita sen suhteen, miten ne haluavat mitata ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Jotkin yritykset tarvitsevat vain yleiskuvan asiakkaiden perusasenteista tuotetta kohtaan. Toisten on kaivettava syvemmälle ja analysoitava, miten he voivat parantaa pistemääräänsä ja käyttäjien mielipiteitä.

Tarpeistasi riippuen sinulla on erilaisia vaihtoehtoja!

Haluatko aloittaa NPS-asiakaspalauteohjelmiston käytön? Hanki Userpilot-demo ja katso, miten voit kerätä rajattomasti palautetta ja saada henkilökohtaisia ja automatisoituja vastauksia hetkessä.

 

previous post next post

Leave a comment