Perimmäinen opas uuden ominaisuuden julkistamiseen SaaSissa

Kun olet työstänyt ja lanseerannut uuden tuoteominaisuuden, seuraava askel on saada käyttäjät käyttämään sitä, eikö niin? Tässä kohtaa tulee uusi ominaisuusilmoitus.

Ilmoitukset uusista ominaisuuksista ovat välttämättömiä, jos haluat, että käyttäjät tietävät, mitä päivityksiä tai uusia julkaisuja tuotteessasi on. Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska se auttaa heitä ottamaan ominaisuudet nopeammin käyttöön.

Mutta miten nämä ilmoitukset tehdään oikein, jotta ne tulevat oikeaan aikaan ja oikean asiakkaan tietoon? Tässä blogikirjoituksessa kerromme kaikesta, mitä sinun on tiedettävä sovelluksesi uusien ominaisuuksien julkistamisesta.

Sukelletaan syvälle!

TL;DR

 • Uuden ominaisuuden ilmoitus auttaa sinua viestimään uutisia tuoteominaisuuksista ja uudesta julkaisusta joko aktiivisille tai vaihtaneille asiakkaille tai houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita.
 • Tästä on useita hyötyjä, sillä se auttaa edistämään tuotteiden ja ominaisuuksien löytämistä. Tämä puolestaan lisää hyväksyntäastetta ja vähentää vaihtuvuutta.
 • Suunnitellakseen onnistuneen uuden ominaisuuden julkistamisen tuotetiimillä on oltava tietty tavoite, joka on tarkoitus saavuttaa jokaisella julkistamisella, ja niiden on suunniteltava useita kanavia(sovelluksen sisäiset ilmoitukset, blogikirjoitus jne.). Näiden lisäksi sinun pitäisi myös segmentoida yleisösi, jotta voit varmistaa, että ilmoitukset menevät vain niille, jotka niitä todella tarvitsevat, häiritsemättä muita yleisöjä.
 • Hyvässä ominaisuusilmoituksessa näkyy selvästi lukijan saama hyöty, siinä on selkeä CTA-kohta ja siinä käytetään erilaisia sisältömuotoja, kuten gif-kuvia ja videoita.
 • Näiden viestien lähettämiseen on useita kanavia. Sovelluksen sisäiset ilmoitukset ovat yleisimpiä, mutta myös muut, kuten sosiaalisen median viestit, sähköpostit, lehdistötiedotteet, blogikirjoitukset jne. voivat olla loistavia menetelmiä riippuen tavoitteesta, jonka toivot saavuttavasi ominaisuuden/tuotteenlanseerauksella.
 • Ottamalla nämä ominaisuuksien julkistamiskanavat osaksi markkinointistrategiaasi varmistat, että kova työsi tuottaa tulosta ja että uusien ominaisuuksien rakentaminen tai käyttöönotto ei jää huomaamatta.
 • Userpilot tekee uusien ominaisuuksien julkistamisesta tehokkaampaa. Userpilotin avulla voit kysyä asiakkailtasi heidän haluamistaan uusista ominaisuuksista, luoda erilaisia UI/UX-malleja ja segmentoida yleisösi, jotta voit välittää oikean viestin oikeaan aikaan. Varaa demo kokeillaksesi Userpilotia jo tänään!

 

Kokeile parasta uusien ominaisuuksien julkistamistyökalua SaaS-palvelullesi nyt!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Mikä on uuden ominaisuuden ilmoitus?

Uuden ominaisuuden julkistaminen on uuden ominaisuuden käyttöönoton ensimmäinen vaihe. Näin ilmoitat tuotteeseen tehdyistä muutoksista sekä vaihtaneille että aktiivisille asiakkaille.

Nämä muutokset voivat olla joko täysin uusia ominaisuuksia tai päivityksiä aiempiin ominaisuuksiin, ja ne voivat olla sekä lyhyitä viestejä, kuten sovelluksen sisäisiä ilmoituksia, että pidempiä viestejä, kuten julkaisutiedotteita tai blogikirjoituksia.

Miksi uusien ominaisuuksien julkistaminen on tärkeää?

Uuden ominaisuuden kehittäminen on vain osa työtä. Jos luot sen, käyttäjät (ja potentiaaliset asiakkaat) eivät vain löydä ja käytä sitä. Sinun on kerrottava heille, että tällaisia ratkaisuja on olemassa, ja näytettävä, miten he voivat käyttää näitä ominaisuuksia.

Uudet ominaisuusjulkaisut auttavat sinua lisäämään
ominaisuuksien löytämistä
ja
ominaisuuksien käyttöönottoa
antamalla käyttäjien löytää nopeasti heille hyödyllisimmät ominaisuudet.

Uuden ominaisuuden julkistaminen voi myös olla hyvä lähde houkuttelemaan
uusia käyttäjiä
tuotteeseesi varoittamalla potentiaalisia käyttäjiä siitä, miten ratkaisusi voi sopia heille. Nämä julkiset ominaisuusilmoitukset rohkaisevat potentiaalisia asiakkaita kokeilemaan tuotetta.

Lopuksi on tärkeää ilmoittaa uusista ominaisuuksista, joilla saadaan uudelleen mukaan
käyttäjiä, jotka ovat lopettaneet
jotka ovat saattaneet lähteä tuotteestasi jonkin ominaisuuden puuttumisen vuoksi.

Saadaksesi parhaat tulokset ominaisuusilmoituksistasi, sinun on kuitenkin tiedettävä, milloin ja miten ne kannattaa lähettää, jotta uudet ominaisuudet saadaan käyttöön.

Miten luoda uusia ominaisuuksia koskevia ilmoituksia, jotka edistävät käyttöönottoa?

Kun kirjoitat uutta ominaisuutta tai tuotetta koskevaa ilmoitustekstiä, on olemassa useita parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit varmistaa, että viestisi on selkeä ja että siitä on välittömästi hyötyä käyttäjälle.

Joitakin copywritingin parhaita käytäntöjä ovat seuraavat:

 • Esittele uuden ominaisuuden edut ja miten se auttaa käyttäjää tekemään työnsä.
 • Säädä sovelluksen sisäisiä viestejä eri asiakassegmenttien mukaan.
 • Kohdista ominaisuusilmoitukset käyttäjien perehdytysstrategiaan.
 • Lisää CTA, joka kertoo käyttäjälle, mitä tehdä seuraavaksi. Keskity yhteen toimintoon, jonka odotat heidän tekevän: tämä on yleensä ”Kokeile” tai ”Lue lisää”.
 • Käytä kuvia, kuvakkeita, gif-kuvia tai mikrovideoita tehdäksesi ilmoituksesta houkuttelevamman.
 • Varmista, että pysyt linjassa brändisi kanssa, jotta viestisi on helposti tunnistettavissa.

Miten luoda asianmukainen ominaisuusilmoitusstrategia

Lisäämällä uusia ominaisuuksia parannat tuotteesi laatua ja lisäät lisäarvoa asiakkaillesi, mutta nämä hyödyt eivät toteudu ilman asianmukaisia ilmoituksia. Katsotaanpa, mistä kunnollinen ominaisuusilmoitusstrategia koostuu.

Määrittele tavoite

Ensimmäiseksi on asetettava tavoite, jonka haluat saavuttaa tällä toimintoilmoituksella. Haluatko, että nykyiset asiakkaasi löytävät ja omaksuvat ominaisuuksia? Haluatko houkutella uusia asiakkaita tuotteellesi? Haluatko houkutella uudelleen käyttäjiä, jotka ovat lähteneet, koska sinulta puuttuivat tietyt ominaisuudet?

Kun hahmotat halutun tavoitteen, voit päättää, mikä on paras muoto ja aika uuden ominaisuuden julkistamiselle.

Jos esimerkiksi haluat ilmoittaa ominaisuudesta, jota nykyiset käyttäjät ovat pyytäneet jo pitkään, ja jos kyseessä on asia, joka voi erottaa sinut kilpailijoistasi, on järkevintä käyttää useita kanavia ominaisuuden ilmoittamiseen. Julkinen ilmoitus sosiaalisessa mediassa houkuttelee potentiaalisia asiakkaita tuotteesi pariin, kun taas sovelluksen sisäiset viestit tai ominaisuuksista kertovat sähköpostiviestit auttavat sinua tavoittamaan nykyiset asiakkaasi.

Muista, että tavoitteidesi on oltava SMART.

SMART-tavoitteiden asettamisen kehys.

SMART-tavoitteiden asettamisen kehys.

Valitse kohdeyleisösi

Tuotteesi palvelee todennäköisesti useita eri käyttäjähahmoja, ja sitä voidaan käyttää useissa eri tapauksissa. Kohdennat käyttäjiä, jotta voit lähettää oikean viestin oikealle yleisölle sen sijaan, että hukutat heidät kaikki viesteillä ja ominaisuuksien yksityiskohdilla, joita he eivät ehkä pidä hyödyllisinä. Tämä on paras käytäntö, kun tehdään sovelluksen sisäisiä ominaisuusilmoituksia.

Userpilotin kaltaisella käyttäjien käyttöönoton ja hyväksymisen työkalulla voit segmentoida käyttäjiä useiden ominaisuuksien, kuten tuotteen käytön ja sitoutumisen, mukautettujen tapahtumien, kyselyvastausten, NPS:n jne. perusteella.

Userpilot-segmentointi

Hyödynnä Userpilotin kehittynyttä segmentointia.

Segmentoi yleisösi haluamallasi tavalla!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

 

Valitse uuden ominaisuuden ilmoituskanavat

Kuten aiemmin mainitsimme, tavoitteesi määrittää kanavan, jota käytät uuden ominaisuuden julkistamiseen. Nämä ovat eri tyyppejä:

 • Sovelluksen sisäiset ilmoitukset nykyisille käyttäjille.
 • Sähköposti-ilmoitukset, joiden avulla saat palautettua asiakkaat takaisin.
 • Omien kanavien ilmoitukset: blogiartikkelit ja sosiaalisen median viestit.
 • Muut tiedotuskanavat: lehdistötiedotteet ja uusien ominaisuuksien julkistaminen mahdollisille käyttäjille.

A/B-testaa ja optimoida sovelluksen sisäisiä viestejä.

Testaa aina uuden ominaisuuden ilmoituksen jokainen osa (CTA:t, sijoitukset jne.) sekä lähetyksen ajankohta ja käytetty kanava.

Testauksen avulla näet, mitkä sovelluksen sisäiset viestit kiinnostavat käyttäjiä eniten ja minkälainen ominaisuusjulkaisu edistää ominaisuuksien käyttöönottoa.

Userpilotin avulla voit tehdä A/B-testejä sovelluksen sisäisille ilmoituksille valitsemalla kyseisen vaihtoehdon, kun määrität virtaa ja yhdistät sen tavoitteeseesi.

Userpilot A/B-testaus.

Userpilot A/B-testaus.

Testaa uusia toimintoilmoituksia A/B-testillä Userpilotin avulla!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

 

Ilmoitus uudesta ominaisuudesta: Tyypit ja esimerkit

Aiemmin mainitsimme, että on useita kanavia, joita voit käyttää uuden ominaisuuden julkistamiseen.

Tutustutaan syvällisesti kuhunkin ilmoituskanavaan ja sen hyötyihin.

Sovelluksen sisäiset ilmoitukset uusista ominaisuuksista

Sovelluksen sisäiset ilmoitukset ovat yleisin kanava tuotepäivitysten ja ominaisuuksien lanseerausten jakamiseen. Riippumatta siitä, mitä muita kanavia päätät käyttää, tuotesisäinen viestinvälitys on pakollinen kanava.

Katsotaanpa muutamia esimerkkejä sovelluksen sisäisistä ominaisuusilmoituksista.

Esimerkki uuden ominaisuuden julkistamisesta sovelluksen sisällä 1 – Postify

Voit käyttää dia-outia, jotta sovelluksen uudet ominaisuudet tulevat paremmin esille. Tämä toimii hyvin, koska käyttäjä pääsee testaamaan sitä välittömästi.

Yksi vinkki olisi segmentoida asiakkaat sen mukaan, ketkä joko pyysivät ominaisuutta tai ketkä saavat siitä eniten hyötyä. Näin jokainen ominaisuusjulkaisu toimitetaan vain oikealle asiakkaalle, ei koko käyttäjäkunnalle.

Katso, miten Postfity tekee tämän:

Postifyn uuden ominaisuuden julkistus.

Postifyn uuden ominaisuuden julkistus.

sovelluksen sisäinen uuden ominaisuuden ilmoitus esimerkki 2 – Miro

Miro on visuaalinen alusta, joka käyttää julkaisutiedotteita suoraan tuotteessa.

Päivitysikkuna tulee näkyviin, kun kirjaudut sisään. Täältä olemassa oleva asiakas voi nähdä uudet ominaisuudet ja tuotepäivitykset sekä lukea koko julkaisutiedotteen, kun hän klikkaa CTA-kohtaa “avaa muutosluettelo”.

Kukaan ei kuitenkaan halua lukea koko julkaisutiedotetta sovelluksen sisällä. Lisäksi he eivät tarkista julkaisusivujasi jatkuvasti. Siksi on tärkeää käyttää sovelluksen sisäisiä viestejä, jotta käyttäjät eivät menetä heille tärkeitä asioita.

Miro-sovelluksen ilmoitus.

Miro-sovelluksen ilmoitus.

Sovelluksen sisäinen ominaisuusilmoitus esimerkki 3 – Figma

Käyttöliittymämodaalit sopivat erinomaisesti erityyppisiin ilmoituksiin, ja ne toimivat melko hyvin, kun halutaan esitellä nykyisille käyttäjille uusi ominaisuus. Koska modaalit koetaan yleensä tungetteleviksi, on järkevää käyttää tätä kerran ja sekoittaa se muihin sovelluksen sisäisiin viesteihin, jotta varmistetaan, että relevantit käyttäjät löytävät ja omaksuvat ominaisuuden.

Tässä on hyvä ominaisuusjulkaisuilmoitus Figmalta; hieno kuva, joka esittelee uusien ominaisuuksien toimintaa, sekä CTA-tiedote, joka johtaa julkaisutiedotteeseen tai kehottaa käyttäjiä sitoutumaan siihen paikan päällä.

Figman uuden ominaisuuden ilmoitus.

Figman uuden ominaisuuden ilmoitus.

Ilmoitukset uusista ominaisuuksista sähköpostitse

Sähköpostitse lähetettävien ominaisuusilmoitusten avulla voidaan tavoittaa muitakin kuin nykyisiä asiakkaita. Niitä voidaan käyttää sellaisten käyttäjien uudelleen sitouttamiseen, jotka ovat lähteneet, koska sinulta puuttui tiettyjä ominaisuuksia.

Käytä poistumiskyselyjä saadaksesi palautetta tällaisilta käyttäjiltä siitä, miksi he lähtivät. Voit myös pyytää heitä kertomaan tarkempia yksityiskohtia haluamistaan ominaisuuksista.

Tämän perusteella voit laatia luettelon ihmisistä, jotka haluavat tietyn ominaisuuden, ja päättää sitten, kannattaako se rakentaa. Muista myös kysyä heidän lupaansa saada sähköpostiviesti, jos rakennat uuden ominaisuuden.

Esimerkki sähköpostitse lähetettävästä uuden ominaisuuden ilmoituksesta – Asana

Asana käyttää sähköposti-ilmoituksia keinona houkutella toimimattomia käyttäjiä uudelleen.

Asana-sähköposti-ilmoitus.

Asana-sähköposti-ilmoitus.

Voit myös käyttää tätä strategiaa houkutellaksesi käyttäjiä, jotka eivät ole enää mukana, koska tuotteesi on buginen tai hidas. Aivan kuten Asana, voit lähettää sähköpostipäivityksiä tällaisille käyttäjille ja ilmoittaa heille, että ongelma on jo korjattu.

Esimerkki sähköpostin uuden ominaisuuden ilmoittamisesta – Miro ja zoomaus

Olen jo puhunut Miron “mitä uutta” -sovelluksen ilmoitusosiosta, mutta tässä kerrotaan, miten he käyttävät myös tuotteen lanseerausilmoitussähköpostia.

Seuraava esimerkki on uuden ominaisuuden julkistamissähköposti, joka osoittaa, että yksi lyhyt viesti ei riitä – sinulla on aina oltava strategia ja viestien sarja eri kanavissa.

Sähköpostin otsikkorivi on lyhyt ja ytimekäs, ja siinä esitellään uuden ominaisuuden hyöty (integrointi Zoomin kanssa).

Miro ja Zoom sähköposti-ilmoitus.

Miro ja Zoom sähköposti-ilmoitus.

Blogipostin uudet ominaisuusilmoitukset

Blogikirjoitukset ovat loistava tapa paitsi ilmoittaa uusista ominaisuuksista, myös kertoa tarina niiden takana. Voit kertoa ominaisuuden inspiraatiosta, käyttäjistä tai käyttötapauksista, jotka hyötyvät siitä enemmän, kertoa käyttäjille, miten se toimii, ja jopa sisällyttää tapaustutkimuksia, jotka osoittavat, miten tärkeä uusi ominaisuus on käyttäjien matkan kannalta.

Käynnistä tämäntyyppiset blogiartikkelit, kun uudet ominaisuudet on otettu käyttöön, jotta voit varmistaa, että ne toimivat ja että niitä tarvitaan. Tämän jälkeen voit käyttää blogia kanavana, jonka kautta voit houkutella uusia asiakkaita.

Esimerkki blogipostauksen ominaisuuden ilmoittamisesta – Userpilot

Tässä on esimerkki Userpilotista, joka ei ole varsinaisesti uusi ominaisuus, mutta tärkeä päivitys, joka on suunnattu yrityksille, joille turvallisuus on tärkeää. Halusimme varmistaa, että viesti saavuttaa suuremman yleisön, sillä halusimme ottaa mukaan myös potentiaaliset asiakkaat, emme vain nykyisiä asiakkaita.

Userpilotin blogikirjoitus

Userpilot ilmoittaa uusista päivityksistä blogikirjoituksella.

Sosiaalisen median uusia ominaisuuksia koskevat ilmoitukset

Sosiaalinen media on toinen toissijainen kanava, jonka avulla voit tavoittaa kohdeyleisösi jäsenet (aktiivisten asiakkaidesi ulkopuolella).

Yritä keskittyä tärkeiden ominaisuuksien julkaisemiseen sen sijaan, että päivität yleisölle jatkuvasti pieniä päivityksiä.

Sosiaalinen media on loistava kanava, koska sen avulla voit kokeilla erilaisia sisältömuotoja. Voit käyttää videoita, gif-kuvia, suosittuja meemejä jne. ja eri sosiaalisen median kanavia ilmoittaaksesi uusista tuoteominaisuuksista ja saadaksesi reaaliaikaista käyttäjäpalautetta.

Esimerkki sosiaalisen median uuden ominaisuuden julkistamisesta – Asana

Asana ilmoitti uudesta ominaisuudesta LinkedInissä julkaistulla videolla. Videot ovat hyvä tapa tuoda esiin, miten ominaisuus toimii, ja saada potentiaaliset asiakkaat kokeilemaan sitä.

Asanan sosiaalisen median ilmoitus

Asana käyttää sosiaalista mediaa uusien ominaisuuksien julkistamiseen.

Ulkoisten kanavien uusia ominaisuuksia koskevat ilmoitukset

On olemassa useita ulkoisia kanavia, joiden avulla voit ilmoittaa uusista ominaisuuksista tai antaa tuotepäivityksiä nykyisten asiakkaidesi lisäksi myös mahdollisille uusille asiakkaille.

Nämä eri kanavat ovat:

 • Verkkoyhteisöt: Yleensä Slackissa tai sosiaalisessa mediassa. jos sinulla on oma tai kuulut yhteisöihin, joissa on kohderyhmäsi, tämä voisi olla foorumi, jolla voit ilmoittaa ominaisuuksista.
 • Mainokset: Maksetut ilmoitukset joko verkossa tai sosiaalisessa mediassa auttavat sinua saavuttamaan suuremman yleisön mahdollisuuksistasi.
 • Lehdistötiedotteet: Tämä tehdään, kun lanseerataan uusi tuote.

 • Webinaarit
  : Esittelet nykyisille käyttäjille tuotteesi uusia toimintoja ja houkuttelet uusia käyttäjiä.
 • Verkkosivuston ilmoitukset: Verkkosivujen tai laskeutumissivujen tulisi tarjota ainutlaatuinen arvolupauksesi (UVP). Voit myös osoittaa, millaista hyötyä käyttäjät voivat saada uusista ominaisuuksistasi.
 • Tuote Hunt: Kun esittelet uuden tuotteen tai suuren lanseerauksen.

Ulkoisen kanavan julkaisutiedotteet esimerkki – Poptin

Product Hunt on suuri alusta tuotteiden jakamiseen ja löytämiseen. Se auttaa käyttäjäkuntasi ulkopuolisia ihmisiä löytämään tuotteesi tai uudet ominaisuutesi, ja se voi lisätä mahdollisuuksiasi tuotteen käyttöönotossa ja hankinnassa.

Sitä käytetään useimmiten uusien tuotteiden julkistamiseen tai tärkeän tuotteen julkaisuun, joka voi saada uusia katsojia kiinnittämään huomiota brändiisi.

Tässä on esimerkki Poptinilta, jossa luetellaan uusia ominaisuuksia ja parannuksia heidän 2.0-tuotteensa julkaisutiedotteisiin.

Poptin uuden ominaisuuden ilmoitus.

Poptin uuden ominaisuuden ilmoitus.

Miten voit tehokkaasti ilmoittaa uusista ominaisuuksista sovelluksen sisällä Userpilotin avulla?

Userpilot on tuotteen käyttöönottofoorumi, mutta se ei tarkoita, että sen käyttö rajoittuu tuotteen rakentamisen jälkeiseen aikaan. Voit hyödyntää sitä helposti tuotekohtaisten ilmoitusten luomiseen. Tutustutaanpa tarkemmin sen toiminnallisuuteen.

Luo erilaisia sovelluksen sisäisiä UI/UX-malleja uusien ominaisuuksien julkistamiseksi.

Et voi odottaa, että asiakkaasi törmäävät uusiin ominaisuuksiin, kun he etenevät käyttömatkallaan.

Työkaluvihjeet ja pikanäppäimet ovat kaksi tehokasta työkalua, joiden avulla voit kiinnittää käyttäjien huomion juuri sinne, missä sen on oltava, ja edistää ominaisuuksien löytämistä.

uusia ominaisuuksia esittelevä tooltip

Käytä työkaluvihjeitä uusien ominaisuuksien esittelemiseen sovelluksen sisällä.

Suuria ilmoituksia varten voit rakentaa bannereita, modaaleja tai diaesityksiä, jotka kiinnittävät nykyisten asiakkaidesi huomion.

Uutta ominaisuutta esittelevä banneri

Käytä bannereita ja modaaleja uusien ominaisuuksien esittelyyn.

Segmentoi asiakkaat ilmoittaaksesi ominaisuudesta oikein

Ei riitä, että oletat käyttäjien vain satunnaisesti löytävän uusia ominaisuuksia: sinun on kerrottava tietyille segmenteille toiminnoista, jotka ovat heille ja heidän käyttöönotossaan merkityksellisiä.

Userpilotin avulla voit näyttää tuotekohtaisia ilmoituksia tietyille käyttäjäsegmenteille pommittamatta aktiivisia käyttäjiäsi tiedoilla, joita he eivät tarvitse.

Userpilotin kehittynyt segmentointi

Userpilotin kehittynyt segmentointi.

Voit pilkkoa tiettyjä käyttäjäryhmiä peräti kuuden eri kriteerin perusteella:

 • Käyttäjätiedot (mukaan lukien nimi, tunniste, suunnitelma, laitetyyppi, rekisteröitymispäivä ja valtava määrä muita tietoja).
 • Yrityksen tiedot.
 • Yksittäisten ominaisuuksien käyttö.
 • Ennalta olemassa olevat segmentit.
 • sitoutumisprofiilit (mukaan lukien käyttöliittymäkohtaiset mallit, kuten “käynnissä” -tarkistuslistat).
 • Käyttäjäpalaute (esimerkiksi voit nyt välittömästi kohdistaa kyselytutkimuksen tiettyyn segmenttiin käyttäjiä, jotka ovat valittaneet tietystä virheestä, ja ilmoittaa heille suoraan, kun virhe on korjattu).

Kerää asiakaspalautetta sovelluksen sisäisillä kyselyillä

Varmista, että käyttäjät odottavat työstämiäsi uusia ominaisuuksia. Userpilotin sovelluksen sisäisten kyselyiden avulla voit kerätä ominaisuuspyyntöjä ja kehittää seuraavaa tuoteominaisuuttasi asiakkaiden menestyksen varmistamiseksi.

Valitse, milloin ja missä kohtaa sovellustasi on järkevää käynnistää kyselyt, ja mukauta ne brändiisi sopiviksi.

sovelluksen sisäinen kysely

Luo ja muokkaa sovelluksen sisäisiä kyselyitä ilman koodia Userpilotin avulla.

Päätelmä

Jos vaihtuvuus on SaaS-yritysten vihollinen, niin käyttöönotto on ratkaisu. Tuotteen ja ominaisuuksien käyttöönotto ei kuitenkaan tapahdu itsestään, vaan kohderyhmän on löydettävä ja käytettävä ne. Siksi tuotetiimisi ei voi jättää huomiotta uuden ominaisuuden/tuotteen julkistamissuunnitelmaa.

Userpilotin avulla voit viestiä asiakkaillesi seuraavasta lanseerauksestasi useilla sovelluksen sisäisillä viestintäkanavillamme. Varaa demo tiimimme kanssa ja aloita!

Kokeile nyt parasta työkalua sovelluksen sisäisiin uusien ominaisuuksien ilmoituksiin!

HANKI DEMO

 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

 

 

previous post next post

Leave a comment