UserGuiding Vaihtoehdot – Parempi User Onboarding Platforms for your SaaS

Etsitkö oikeaa UserGuiding-vaihtoehtoa? Sitten olet oikeassa paikassa!

Tässä blogikirjoituksessa selvitämme UserGuidingin käytön edut ja haitat SaaS-käyttöönoton ja sitouttamisen työkaluna ja annamme sinulle parhaat vaihtoehdot, jotka saattavat sopia juuri sinun tarpeisiisi ja käyttötarkoituksiisi.

Aloitetaan!

TL;DR

 • UserGuidingin suurin myyntivaltti on sen 99 dollaria kuukaudessa maksava Basic-paketti, mutta se ei sisällä kaikkia elementtejä, joita tarvitset positiivisen sisäänajokokemuksen luomiseen.
 • UserGuiding-vaihtoehto, kuten Userpilot tai muut ketterät digitaalisen käyttöönoton alustat, sisältävät tarvittavat elementit, joita tarvitaan kontekstisidonnaisen, yksilöllisen käyttäjäkokemuksen luomiseen.
 • Appcues on hyvä vaihtoehto UserGuidingille, mutta Essential-paketissa voit rakentaa vain yhden sisäänpääsyvirran, ja se tarjoaa alle viisi yleisösegmenttiä.
 • Pendo on erittäin vankka analytiikkaan, mutta siitä puuttuvat hyödylliset elementit, joita tarvitaan sisäänpääsyvirtojen suunnitteluun, ja se on todella kallis, 9000-50 000 dollaria vuodessa (ilman kuukausittaisia laskutusvaihtoehtoja).
 • Intercomin onboarding-ratkaisut ovat kohtuuhintaisia, mutta ne soveltuvat vain perustason onboarding-virtoihin, sillä niistä puuttuvat kehittyneemmät ominaisuudet, joita löytyy muilta alustoilta.
 • Product Fruits voi olla halpa, mutta käyttöliittymä on liian kömpelö, jotta sitä voisi käyttää tehokkaasti, eikä se ole riittävän joustava tukemaan SaaS-yrityksiä niiden kasvaessa.

Mikä on UserGuiding?

käyttäjiä ohjaava hinnoittelu

UserGuiding on ilman koodia toimiva työkalu käyttäjien alkuunpääsyä varten.

Siinä on useita käyttöönotto-ominaisuuksia, kuten interaktiivisia tuotekierroksia, ominaisuuksien korostuksia, käyttöönottotarkistuslistoja, NPS-kyselyitä ja paljon muuta. Se ei kuitenkaan ole niin ketterä digitaalisen käyttöönoton alusta kuin voisi odottaa.

Seuraavassa osiossa tarkastelemme perusteellisesti UserGuiding-käyttöönottoalustan jokaista yksittäistä ominaisuutta, jotta voit päättää, millaisen työkalun valitset käyttäjien käyttöönotosta/aloituksesta.

Käyttäjäohjauksen ominaisuudet

Käyttäjän aloitus

UserGuidingin tuotekierrokset tarjoavat vaiheittaista opastusta, jotta uudet käyttäjät voivat tutustua tuotteeseesi ja sen ominaisuuksiin, eivätkä he jää jumiin tiettyyn vaiheeseen käyttömatkallaan.

Ominaisuuden käyttöönotto

UserGuidingin avulla voit ottaa käyttöön työkaluvihjeiden kaltaisia käyttöliittymämalleja, joilla voit mainostaa uusia ominaisuuksia ja saada asiakkaat käyttämään niitä.

Sisäänoton tarkistuslistat

UserGuidingin avulla voit luoda tarkistuslistoja, jotka nopeuttavat käyttäjien käyttöönottoa ja vähentävät arvailua siitä, mikä seuraava askel voi olla.

NPS-kyselyt

Nettopromoottoripistemäärää mittaavat mikrokyselyt voivat auttaa sinua tunnistamaan asiakkaiden menestyksen rajat ja ratkaisemaan nämä ongelmat, jotta suosittelujen todennäköisyys kasvaa.

Sovelluksen sisäiset viestit

Sovelluksen sisäisiä viestejä voidaan käyttää uusien ominaisuuksien ilmoittamiseen, toimintohälytysten lähettämiseen tai käyttäjien sisäänpääsyn parantamiseen modaalien, työkaluvihjeiden ja muiden elementtien avulla.

Vuorovaikutteinen tietokeskus

Vuorovaikutteisten tukikeskusten avulla yrityksesi voi tukea useampia asiakkaita ja parantaa asiakastyytyväisyyttä ilman, että sinun tarvitsee luottaa pelkästään tukitiimiisi.

UserGuiding hyviä ja huonoja puolia

Jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen ennen kuin investoit ohjelmistoon, on tärkeää ymmärtää UserGuidingin edut ja haitat:

Plussaa

 • Tarpeeksi edullinen, jotta varhaisen vaiheen SaaS-yrityksillä on varaa siihen.
 • Hyvä asiakastuki
 • Useita käyttöliittymämalleja, joista voit valita, kun rakennat aloitusvirtoja.

Miinukset

 • Työkalu voi olla hieman buginen
 • Ei tue täysin interaktiivisia tuotekierroksia
 • Segmentointiominaisuudet eivät ole kovin intuitiivisia ja saattavat vaatia lisäapua kehittäjältä.
 • Huono käyttöliittymäsuunnittelu voi itse asiassa hidastaa tiimiäsi.

UserGuiding-hinnat

userguiding vaihtoehto
UserGuidingin sisältämät eri hinnoittelusuunnitelmat

Basic

99 dollaria/kk maksava Basic-paketti antaa sinulle pääsyn perusominaisuuksiin, kuten käyttäjien tunnistamiseen, integrointeihin ja NPS-kyselyihin, mutta rajoittaa sinut kahteen tarkistuslistaan ja 20 oppaaseen (modaalit, työkaluvihjeet jne.) ilman mahdollisuutta poistaa Userguiding-brändäystä.

Lisäksi sinulla on pääsy vain sähköposti- ja chat-tukeen.

Ammattilainen

399 dollaria kuukaudessa maksava Professional-paketti on huomattavasti kalliimpi, mutta saat rajattomasti oppaita ja tarkistuslistoja sekä pääsyn jopa viiteen tiimin jäseneen, kun peruspaketissa on yksi jäsen.

Voit myös poistaa UserGuiding-brändäyksen ja saada täyden pääsyn asiakastukeen. Tämä tuntuu enemmänkin siltä, mitä aloittelevan tason suunnitelma olisi Basic-tason ollessa maksullinen kokeiluversio.

Yritys

Corporate-paketti on alkaen 699 dollaria kuukaudessa, ja se tukee mukautettuja MAU:ita. Koska kyseessä on UserGuidingin yritystaso, suunnitelman mukana tulee räätälöitävissä oleva CSS ja ilmaista valmennusta, jota kuvataan “erittäin henkilökohtaisiksi oppimiskokemuksiksi”. Saat myös SLA-sopimuksen ja DPA-sopimuksen.

Onko se sen arvoista?

UserGuiding arvostelut

Kuten aiemmissa osioissa on todettu, tällä työkalulla on omat hyvät ja huonot puolensa. Katsotaanpa tarkemmin joitakin käyttäjien arvosteluja, joita heidän asiakkaansa ovat julkaisseet verkossa.

UserGuiding-arviointi

Ihmisten sanojen perusteella sovelluksessa on parantamisen varaa, koska se on buginen ja koska siitä puuttuu intuitiivinen käyttöliittymä, joka auttaisi sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään.

UserGuiding-arviointi

Jos käytät aikaa, voit tottua käyttämään sitä, ja se korostaa tuotteesi tärkeitä ominaisuuksia, jos niiden perushinnoittelun rajoitukset eivät ole sinulle ongelma.

UserGuiding-arviointi
Lähde: G2

UserGuidingille on olemassa vaihtoehtoja, jotka tarjoavat enemmän toimintoja ja vastinetta rahalle, sillä rahaa on maksettava siitä, että voit poistaa heidän tuotemerkkinsä sovelluksen sisäisistä viesteistäsi ja oppaista, eikä niitä ole rajoitettu siihen, kuinka monta voit rakentaa.

Paras UserGuiding vaihtoehtoja

UserGuiding vaihtoehto #1: Userpilot

Rakenna sovelluksen sisäisiä virtoja ja opasta käyttäjiä sisäänottoprosessin läpi Userpilotin avulla. Hanki demo ja aloita.

Userpilot on SaaS-yrityksille tarkoitettu tuotekehitysalusta, joka haluaa lisätä tuotteen hyväksyntää, lisätä asiakkaiden menestystä ja vähentää merkittävästi vaihtuvuutta.

Olemme hieman puolueellisia, mutta olemme paras vaihtoehto UserGuidingille.

Se on myös yksi monipuolisimmista UserGuiding-vaihtoehdoista, sillä se tarjoaa ominaisuuksia, kuten kehittynyttä segmentointia, ilmoitusmodaaleja, ominaisuuksien merkitsemistä ja mikrokyselyjä.

Userpilotin ominaisuudet

Userpilot auttaa sinua luomaan kontekstisidonnaisemman perehdytysprosessin näyttämällä oikean viestin oikealle käyttäjälle oikeaan aikaan käyttämällä kehittyneitä segmentointiominaisuuksia ja rajattomasti oppaita, tarkistuslistoja ja muita perehdytyskäyttöliittymämalleja.

Userpilotilla rakennettavat käyttöliittymämallit.

Userpilot soveltuu erinomaisesti muille kuin teknisille henkilöille, sillä voit määrittää ja mukauttaa tarkistuslistoja ja muita sovelluksen sisäisiä viestejä tarjotaksesi käyttäjille vaiheittaista opastusta ilman koodausta.

Userpilotilla rakennettu interaktiivinen läpikäynti. Hanki demo ja katso, kuinka helposti voit aloittaa käyttäjien opastamisen sovelluksessasi.

Userpilotin avulla voit tyylitellä elementtejä ilman koodausta. Sen avulla voit saada haluamasi ulkoasun ja pitää brändisi yhtenäisenä.

Analytiikan kojelaudalla voit seurata käyttäjien käyttäytymistä tuotteessa, seurata asettamiasi tavoitteita ja muita keskeisiä mittareita, joiden avulla voit mukauttaa liiketoimintaprosesseja haluamiisi tuloksiin.

Userpilot Goal seuranta kojelauta

Loppujen lopuksi tietojen kerääminen on paras tapa muokata uusia liiketoimintaprosesseja, ja minkä tahansa digitaalisen käyttöönottoalustan pitäisi tarjota vankka analytiikka asiakkaiden menestyksen seuraamiseksi.

Pidätkö siitä, mitä näet? Voit hypätä ilmaiseen konsultaatiopuheluun kanssamme!

Userpilot-hinnoittelu

Userpilot maksaa enintään 2 500 kuukausittain aktiiviselle käyttäjälle vain 249 dollaria kuukaudessa, joten se on edullisempi kuin muut vaihtoehdot UserGuidingille.

Se voi olla kalliimpi kuin UserGuiding Basic -paketti, mutta saat itse asiassa enemmän vastinetta rahoillesi:

 • Kaikki ominaisuudet ovat ilman rajoituksia tai rajoituksia
 • Intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta voit rakentaa sovelluksen sisäisiä virtoja nopeasti ja mahdollisimman pienellä kitkalla.
 • Ilmainen live-chat-tuki on-demand
 • Kolme puhelua Userpilotin asiakaspalvelutiimin kanssa, toisin kuin UserGuiding, joka tarjoaa tämäntyyppistä tukea vain kalliissa Professional- ja Corporate-paketeissaan.
 • Rajoittamaton pääsy suoriin webinaareihin, joissa keskitytään siihen, miten saat Userpilotista enemmän irti ja parannat käyttöönottovirtojasi.

Userpilotin asennus

Userpilotin asentaminen vaatii vain vähän koodausta ja vie vain muutaman minuutin.

Sinun tarvitsee vain asentaa Userpilot Chrome -laajennus, pyytää kehitystiimiäsi lisäämään JavaScript-pätkän sovelluksesi koodiin, ja voila, olet valmis.

Kehitystiimisi on tehtävä hieman enemmän asetuksia, jos käytät mukautettuja tapahtumia.

Voit kuitenkin kohdentaa käyttäjiä näiden mukautettujen tapahtumien avulla ilman lisäkoodausta, kun kaikki on määritetty.

Userpilotilla on myös helppo luoda sisäänpääsyvirtoja sen raahaa ja pudota -käyttöliittymäeditorin avulla. Tämä helppokäyttöisyys tarkoittaa, että voit luoda useita eri variaatioita ja testata näitä virtoja jaettuna käyttäen tuotekokeilutoimintoa.

Yhteenveto

Jos haluat koodittoman digitaalisen käyttöönottoalustan, joka auttaa sinua luomaan yksilöllisen, virtaviivaistetun käyttöönottokokemuksen käyttäjien sitoutumisen ja tuotteen hyväksymisen lisäämiseksi, Userpilot on parempi vaihtoehto kuin Userguiding.

Saat ehdottomasti enemmän vastinetta rahalle. Varaa demo nähdäksesi, miten se toimii.

UserGuiding-vaihtoehto #2: Appcues

Appcues kojelauta

Appcues on yksi parhaista vaihtoehdoista, joita kannattaa harkita, jos etsit UserGuidingia parempaa ohjelmistojen käyttöönottoalustaa.

Se oli yksi ensimmäisistä digitaalisen adoption alustoista, jossa otettiin käyttöön tarkistuslistat, työkaluvihjeet ja muut käyttöliittymämallit, joita käytämme yhä tänäkin päivänä tuotteiden hyväksymisessä.

Ensisijaisesti Appcues on suunniteltu rakentamaan asiakkaiden sisäänpääsykokemuksia yhdistelemällä ja yhdistelemällä erilaisia elementtejä, jotka auttavat käyttäjää oppimaan lisää alustasta.

Ongelmana on se, että Appcues-virrat rajoittuvat yhteen käytettävissä olevaan toimintoon ja vain muutamaan käyttöliittymämalliin, ja on turvallista sanoa, että jos haluat lisätä hyväksyntää ja pysyvyyttä, käytännössä mikä tahansa verkkosovellus tarvitsee enemmän kuin tämän.

Userpilotissa on sen sijaan neljä toimintoa, joiden avulla pääset pidemmälle, kun luot sisäänajovirtoja tai tuotteen käyttöönottokokemuksia.

Appcuesin käyttöönoton kulku

Toinen Appcues-alustan puute, joka estää sitä olemasta yksi parhaista UserGuiding-vaihtoehdoista, on vaikeus, jonka kohtaat, kun muokkaat aloituselementtejä. Kuten UserGuiding-ohjelmisto, Appcues ei ole täysin koodivapaa, sillä tarvitset CSS:ää peruselementtien, kuten majakoiden ja kiilojen, muotoiluun.

Appcues-hinnoittelu

Appcues on myös kalliimpi kuin UserGuiding, sillä sen halvin paketti maksaa 299 dollaria kuukaudessa tai lähes 3 000 dollaria vuodessa, jos laskutat vuosittain.

Näin ollen sen vuosikustannukset ovat lähes samat kuin Userpilotilla, mutta sillä on muutamia huomattavia rajoituksia sovelluksen sisäisen sisällön luomisessa ja sitouttamistaktiikoissa.

Essentials-paketissa voit rakentaa vain yhden sisäänottovirran ja luoda alle viisi yleisösegmenttiä.

Jos yrityksesi tarvitsee enemmän, sinun on päivitettävä seuraavaan palveluun, joka maksaa huimat 879 dollaria kuukaudessa. Tämä saa Essentials-paketin tuntumaan kevyeltä tai kokeiluversiolta.

Yhteenveto

Appcuesin alusta on ehdottomasti johtavassa asemassa onboarding-ohjelmistoissa, joissa on runsaasti resursseja ja hyödyllistä sisältöä.

Sen laaja valikoima ominaisuuksia voi auttaa sinua luomaan käyttäjiä kiinnostavia käyttöönottovirtoja, mutta koska se on ollut olemassa jo pitkään, sen tuotteesta on tullut melko kallis ja paisunut.

UserGuiding vaihtoehto #3: Pendo

Pendon kojelauta

Pendo on suosittu alusta tuotteiden käyttöönottoon ja käyttäjien perehdyttämiseen.

Siinä on joitakin todella hyviä ominaisuuksia, mutta se on erittäin kallis digitaaliseksi hyväksymisalustaksi, eikä se anna asiakkaille mahdollisuutta kuukausittaiseen laskutukseen, mikä lisää entisestään alkukustannuksia.

Tässä on, mitä saat hinnasta:

 • Syvällinen analytiikka, jonka avulla voit optimoida käyttäjäkokemuksen ja parantaa ohjelmistojen käyttöönottoa.
 • Käyttäjäsegmentoinnin avulla voit jakaa käyttäjät eri luokkiin ja luoda heille sopivimmat käyttöönottokokemukset.
 • Tuotekierrokset, oppaat, tarkistuslistat ja NPS-kyselyt
 • Käyttöönottovirrat sekä verkko- että mobiilialustoille

Pendon hinnoittelu

Pendo ei listaa hinnoittelua verkkosivuillaan, mutta lähteiden mukaan vuotuiset kustannukset vaihtelevat 9000 dollarista vuodessa 50 000 dollariin vuodessa.

Valittavana on yksi ilmainen suunnitelma ja kolme maksullista suunnitelmaa. Ilmaistaso tukee vain 1 000 MAU:ta, ja siinä on rajoitetusti ominaisuuksia, ei integraatioita eikä asiakastukea.

Päivittäminen Team-pakettiin avaa analytiikan, API-käytön ja sovelluksen sisäiset oppaat, ja voit myös asettaa mukautetun määrän MAU:ita pakettiin.

Pro-paketti sisältää etuisuuksia, kuten SAML 2.0 SSO, etenemissuunnitelmat, palautteen ja mahdollisuuden käyttää tililläsi yhtä integraatiota.

Enterprise-paketti lisää lisäksi yhden lisäavaimen web- tai mobiilisovellukselle, enintään kolme integraatiota, tietoturvatarkastuksen, kehitysympäristön asennuksen ja 24/5 live-chat-tuen sekä nopeammat SLA:t.

Tämä tekee hinnoittelurakenteesta kalliin, rajoittavan ja erittäin kalliin etukäteen.

Yhteenveto

Rajoitettujen elementtien, kuukausittaisen laskutuksen puuttumisen ja sen vuoksi, että Pendo ei ole edes 100-prosenttisesti koodivapaa, on vaikea myydä jopa 50 000 dollaria vuodessa.

Voit lukea lisää tästä työkalusta artikkelistamme Pendon vaihtoehdoista.

UserGuiding-vaihtoehto #4: Sisäpuhelimet

Intercom Product Tourinkäyttäjien sisäänkirjautumisominaisuudet eivät ehkä ole yhtä monimutkaisia kuin muut UserGuiding-vaihtoehdot, mutta se voi olla hyvä vaihtoehto pienille startup-yrityksille, jotka haluavat rakentaa perus sisäänkirjautumisprosessin 500 MAU:lle.

Se toimii vielä paremmin, jos sinulla on jo Intercomin chat-widget sivustossasi tai sovelluksessasi.

Intercomin tarjontaan ei kuitenkaan kuulu monia sellaisia elementtejä, jotka ovat ratkaisevia myönteisen sisäänpääsykokemuksen luomisessa, kuten tarkistuslistat ja työkaluvihjeet.

Se ei myöskään ole digitaalisen käyttöönoton tai tuotekehityksen alusta, joten jos etsit työkalua, joka kasvaa kanssasi, tämä ei ole sitä.

Tämän kevyen työkalun avulla on kuitenkin helppo luoda lineaarisia tuotekierroksia, jotka voivat opastaa käyttäjiä sisäänoton läpi muutamalla modaalilla.

Suurin myyntivaltti on se, että se voidaan integroida muuhun Intercomiin muutamalla napsautuksella, joten alustaa jo käyttävät yritykset saavat saumattoman kokemuksen.

Intercomin tuotekierrosten hinnoittelu

Hinnoittelu alkaa 49 dollarista kuukaudessa, mikä on kohtuullinen hinta koodittomasta rakentajasta, malleista ja raportoinnista, mutta varaudu siihen, että hinta nousee jyrkästi, kun 500 MAU:n raja ylittyy.

Sen ominaisuudet eivät myöskään ole tarpeeksi skaalautuvia, jotta kustannukset olisivat perusteltuja.

Yhteenveto

Intercom Product Tours ei ole hyvä valinta, jos etsit jotain analyyttistä, joka auttaa rakentamaan virtaviivaisia käyttäjäkokemuksia ja täydentää tuotekehitystä.

Jos toivot skaalautuvasi yli 500 käyttäjään, tämä vaihtoehto tulee nopeasti liian kalliiksi.

UserGuiding-vaihtoehto #5: Tuotteen hedelmät

Tuote Hedelmien kojelauta

Product Fruits on samanlainen kuin UserGuiding, sillä niillä on samankaltaisia ominaisuuksia, epäintuitiivinen käyttöliittymä ja hinnoittelu, joka ei ole järkevää suurille yrityksille.

Käyttäjäkokemusta voi kuvailla vain kömpelöksi ja yleisesti ottaen vaikeakäyttöiseksi.

Tuote Fruits kömpelö UX

Tuote Hedelmien hinnoittelu

Product Fruitsin perustason Growing-suunnitelma alkaa 59 dollarista kuukaudessa enintään 1 500 MAU:n osalta, ja kustannukset nousevat, kun saavutat 50 000 MAU:n tason.

Voit myös saada mukautetun tarjouksen Enterprise-paketista, jos sinulla on yli 50 000 MAU:ta.

Yhteenveto

Vaikka Product Fruits on edullinen, sen kömpelö käyttöliittymä ja rajalliset ominaisuudet tekevät siitä ei-toivotun vaihtoehdon.

Kontekstisidonnaisten tuotekierrosten rakentaminen on erittäin vaikeaa, jos sinulla ei ole oikeita työkaluja, joten investoiminen tehokkaampaan ratkaisuun kannattaa pitkällä aikavälillä.

Päätelmä

Vaikka UserGuidingissa on joitakin hyviä ominaisuuksia, se ei välttämättä ole paras vaihtoehto kaikille.

Tärkeintä on löytää ratkaisu, jossa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset kontekstisidonnaisen käyttöönottokokemuksen luomiseen, mutta joka on samalla tarpeeksi yksinkertainen työntekijöiden tuottavuuden ylläpitämiseksi.

Haluatko rakentaa koodittomia tuotekokemuksia käyttämällä vahvempaa työkalua kuin Userguiding? Varaa demopuhelu tiimimme kanssa ja pääset alkuun Userpilotin kanssa!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

previous post next post

Leave a comment