Kaikkien aikojen 8 parasta Appcues-kilpailijaa [Functionality and Price Comparison]

Etsitkö Appcuesin parhaita kilpailijoita hinnoittelun ja toiminnallisuuden suhteen? Olet oikeassa paikassa.

Appcues on hyvä tuote, kun on kyse käyttäjien käyttöönotosta, mutta sopiiko se juuri sinun yrityksellesi? Vastaus ei ole aina itsestään selvä.

Tänään tarkastelemme Appcuesin tärkeimpiä kilpailijoita, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen valitessasi digitaalisen käyttöönottoalustan käyttäjien sisäänottoa varten.

TL;DR

  • Userpilotin pitäisi olla valintasi, jos olet kiinnostunut kontekstisidonnaisesta aloitusprosessista. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttöönotto on yksilöllistä jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle. Tämä parantaa käyttäjien aktivointiastetta paljon paremmin kuin tavalliset tuotekierrokset.
  • Chameleon on loistava valinta , jos haluat ottaa käyttöön sekä työntekijöitäsi että käyttäjiäsi. Tämä on erityisen tärkeää, kun on kyse asiakaspalvelutiimien kouluttamisesta, sillä heidän on hallittava tuotteesi täydellisesti ennen kuin he ovat vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa.
  • Intercomin tuotekierrokset on sinun valintasi , jos haluat käyttää Intercomin huippuluokan viestialustaa. Intercomin molempia osa-alueita on helppo käyttää yhdessä, jotta asiakkaillesi voidaan tarjota yhtenäinen tuotekokemus.
  • UserIQ on loistava valinta , jos haluat syvällisempää analytiikkaa kuin mitä muut Appcues-vaihtoehdot tarjoavat. Sen avulla voit tarkastella asiakasterveyspisteitäsi ja seurata tuotteen sitoutumista, jotta voit työskennellä tuottaaksesi tuotteen, jota käyttäjät rakastavat.
  • Inline Manualin pitäisi olla ykkösvalintasi , jos tuotteesi on käytössä monilla eri kielillä ympäri maailmaa. Ne tukevat kaikkia kieliä, joten voit tarjota saman erinomaisen tuotekokemuksen riippumatta siitä, missä käyttäjät ovat.
  • Pendo on loistava käyttäjäanalytiikassa ja tarjoaa mukautetun käyttäjän sitoutumispisteiden laskennan. Mutta se voi tulla nopeasti todella kalliiksi, jos haluat käyttää sen kaikkia ominaisuuksia.
  • Userguiding on halvin vaihtoehtosi, mutta myös bugisin ja toiminnoiltaan rajallinen.
  • WalkMe on paras kolmannen osapuolen sovellusten avulla tapahtuvaan yrityksen työntekijän alkuunpanoon. vaikka se tarjoaa myös asiakkaiden sisäänkirjautumisen, työkalu ei ole siihen paras mahdollinen.

Mikä on Appcues?

Appcues on yksi markkinoiden ensimmäisistä digitaalisen käyttöönoton alustoista, joka auttaa sinua rakentamaan asiakkaiden käyttöönoton kokemuksia ilman koodausta.

Se on loistava valinta, sillä se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia aloituselementtejä, mutta sen suurin haittapuoli on se, että se voi tulla kalliiksi, ja vieläpä nopeasti.

Appucesille on olemassa halvempia ja arvokkaampia vaihtoehtoja, joita voit käyttää tuotteen hyväksymisen lisäämiseen käyttämällä kontekstisidonnaisia sovelluksen sisäisiä käyttöönottokokemuksia.

On turvallista sanoa, että Appcues tasoitti tietä kilpailijoille, joita käsittelemme tässä artikkelissa, mukaan lukien itsellemme, ja hyvästä syystä.

Appcues-hinnoittelu

Appcuesilla on kolme hinnoittelusuunnitelmaa:

  • Essentials Plan: alkaen 249 dollaria/kk , kun laskutus tapahtuu vuosittain 2500 MAU:lla.
  • Growth Plan alkaa 879 dollarista kuukaudessa, kun laskutus tapahtuu vuosittain, jälleen 2500 MAU:lla.
  • Enterprise Planilla ei ole määritettyä hinnoittelua, vaan sinun on pyydettävä mukautettu tarjous.

Appcues PRO ja CON

PRO: Useita käyttöliittymäelementtejä

Kuten mainitsimme, Appcues-ominaisuudet tarjoavat erilaisia käyttöliittymäelementtejä. Näihin kuuluvat työkaluvihjeet, diaoutit, modaalit, pikanäppäimet ja käytännöllisesti katsoen kaikki käyttöliittymäelementit, joita voit kuvitella. Tämä tarkoittaa, että voit luoda täydellisen sisäänpääsykokemuksen yhdistämällä eri elementit erilaisiin tuotekierroksiin ja -virtoihin.

PRO: Koeteltu ja luotettu työkalu

Appcues on toiminut jo jonkin aikaa, joten voit luottaa siihen. Tuhannet yritykset käyttävät Appcuesia parempien käyttäjäkokemusten luomiseen, joten sinäkin voit varmasti tehdä niin.

Appcues tarjoaa käytännössä kirjaston informatiivista sisältöä SaaS-yrityksille. He voivat opettaa sinulle kaiken, mitä työhönotosta on tiedettävä. Mielestämme hyvä blogi on aina merkki hyvästä yrityksestä.

Näyttää siltä, että Appcues on selvästi kokeiltu ja testattu, kun on kyse käyttäjien sisäänajosta. Se ei kuitenkaan ole täydellinen.

On joitakin syitä, miksi se ei ehkä sovi sinulle…

VASTAUS: Voi olla hieman sekava käyttää.

Appcues ei ole helpoin tuote käyttää.

Uusien ominaisuuksien lisääminen vuosien ajan on jättänyt sen hieman paisuneeksi. Niinkin yksinkertainen asia kuin uuden kokemuksen luominen vaatii paljon näpertelyä. Voit rakentaa virtauksen mallin avulla yhdellä napsautuksella niiden pääkojelaudalta. Mutta jos haluat muokata sitä, sinun on napsautettava sitä, avattava Builder, valittava Flow (koska Builder aloittaa kaiken alusta) ja aloitettava muokkaaminen.

Liian monta näyttöä ja napsautusta yksinkertaiseen tehtävään. Tämä voi hämmentää aloittelijoita.

CON: Rajoitettu elementtien muotoilu ilman CSS:ää

Jos haluat luoda todella hienon sisäänpääsykokemuksen, käyttämiesi elementtien on sovittava sovelluksesi ulkoasuun. Vaikka Appcues tarjoaa jonkin verran muokattavuutta, monet suunnittelumuutokset vaativat CSS-koodausta. Jos et halua tehdä mitään koodausta, Appcuesin käyttö voi olla vaikeaa.

VASTAUS: Se voi tulla kalliiksi todella nopeasti

Appcuesin hinnoittelu on hieman harhaanjohtava. Näet edullisen lähtöhinnan, mutta sitten, kun olet lukenut pienellä painettuun tekstiin, ymmärrät, että Essentials-paketti on vain peruspaketti. Sen avulla et voi rakentaa tarkistuslistoja, ja sinulla voi olla laukaisualusta, jotta käyttäjät voivat käynnistää kokemuksia tarpeen mukaan.

Okei, siinä on hyvät ja huonot puolet. Tutustutaanpa Appcuesin vaihtoehtoihin.

Parhaat Appcuesin kilpailijat

Appcuesille on monia vaihtoehtoja, kuten omien sovelluksen sisäisten kokemusten koodaaminen. Mutta jos etsit työkalua, tässä on kahdeksan parasta kilpailijaa, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon.

Kaikki nämä työkalut tarjoavat erilaisia käyttäjien käyttöönoton elementtejä ja käyttöliittymän mukauttamista, ja ne on suunniteltu parantamaan tuotekokemusta.

Jokaisella näistä Appcues-vaihtoehdoista on kuitenkin myös oma ainutlaatuinen käyttötapauksensa. Nämä erilaiset käyttötapaukset sopivat joillekin yrityksille paremmin kuin toisille. Toivottavasti tämän artikkelin loppuun mennessä olet oppinut, mikä sopii sinulle parhaiten.

Appcuesin kilpailija #1: Userpilot- kontekstisidonnaiseen perehdytykseen ja on-demand-apuun.

Userpilot on ylivoimaisesti paras ja lähin vaihtoehto Appcuesille.

Se tarjoaa hyvin samankaltaisen käyttökokemuksen ja ominaisuudet, laajemman valikoiman käyttöliittymämalleja ja -toimintoja, joiden avulla voi rakentaa aidosti vuorovaikutteisia kokemuksia, paremman tuen ja paremman vastineen rahalle.

Voit rakentaa virtoja ja sovelluksen sisäisiä kokemuksia käyttämällä:

  • modaalit
  • liukumäet
  • tooltips
  • hotspotit
  • bannerit
  • ohjatut toimet
  • käyttäjien käyttöönoton tarkistuslistat (näitä ei löydy Appcues Essentials -suunnitelmasta).
  • mikrokyselyt ja NPS-kyselyt
  • itsepalvelutuki sovelluksen sisäisen resurssikeskuksen kautta (näitä ei löydy Appcues Essentials -paketista).

Missä sitten on juju? Userpilot ei tarjoa niin paljon integraatioita kuin Appcues (jotka maksavat ylimääräistä, jos tarvitset muita kuin perusintegraatioita).

Appcues vs Userpilot

En halua kehuskella, mutta tässä on, mitä todelliset käyttäjät sanovat Appcuesista ja Userpilotista.


Suurin ero Userpilotin ja Appcuesin (ja useimpien muiden kilpailijoiden) välillä on se, että Userpilot keskittyy kontekstisidonnaiseen käyttöönottoon.

Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa sovellukseesi laukaisimia, jotka tulevat näkyviin silloin, kun käyttäjä tarvitsee niitä. Puhumattakaan siitä, että voit ottaa käyttöön lokalisoinnin ja kääntää virrat automaattisesti. Lokalisointi sisältyy kaikkiin suunnitelmiin.

Yksinkertaistaen sanottuna: Varmistamme, että oikea käyttäjä näkee oikean viestin oikeaan aikaan käyttämällä kehittyneitä segmentointimahdollisuuksia , joiden avulla voit luoda mukautettuja segmenttejä ja käynnistää virtauksia tuotteen käytön, käyttäjäpalautteen vastausten, NPS-pisteiden, mukautettujen tapahtumien jne. perusteella.


Toisin kuin Appcuesissa, Userpilotissa on myös natiivit työkaluvihjeet ja tarvittaessa käytettävä apuvidgetti (Resurssikeskus), jotka voivat tehostaa reaktiivista perehdytystä.

Kontekstisidonnainen perehdytys toimii todella hyvin. Se lähinnä yksilöi käyttöönoton kulun kullekin yksittäiselle käyttäjälle ja varmistaa, että se toimii heidän kannaltaan.

Etkö usko meitä? Katso, miten Albacross pystyi parantamaan aktivointiprosenttiaan yli 33 % vain 14 päivässä käyttämällä kontekstisidonnaista sisäänkirjautumista.

Userpilot on yksi parhaista Appcues-vaihtoehdoista, joita saat sieltä, joka tarjoaa täyden elementin räätälöinnin NOLLA koodaustietämyksellä, se tunnistaa KAIKKI yksittäiset sovelluksen elementit, ja se on myös rakennettu yksinomaan SaaS-tuotteille.

Se ei ehkä ole toiminut yhtä kauan kuin Appcues, mutta Userpilot on kuitenkin aikasi arvoinen.

Varaa esittelytilaisuus klikkaamalla alla olevaa banneria ja me näytämme sinulle!

Userpilot-hinnoittelu

Userpilotin hinnoittelussa on kolme pääsuunnitelmaa:

  • Traction- alkaen $249/vko maksetaan vuosittain 2500 MAU:lle.
  • Kasvu – alkaen $499/vuosi maksetaan vuosittain 10000 MAU:lle.
  • Enterprise – alkaen 1000 dollaria/vko maksetaan vuosittain 10000 MAU:lle (oma infrastruktuuri, SLA:t, ensisijainen tuki ja muut yritystarpeet).

Verrattuna Appcuesin Essentials-pakettiin – 249 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain), enintään 2 500 MAU:ta, enintään 5 käyttäjäsegmenttiä, 10 sovelluksen sisäistä tapahtumaa ja 10 tavoitetta. Se ei myöskään tarjoa käyttöönoton tarkistuslistoja tai käynnistyspohjia (kokemusten käynnistäminen sovelluksen ilmoituskeskuksesta).

Userpilotin peruspaketti – 249 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain), enintään 2 500 MAU:ta ja rajoittamaton määrä käyttäjäsegmenttejä, sovelluksen sisäisiä tapahtumia ja tavoitteita. Tämä sisältää tarkistuslistoja ja vastaavan laukaisualustan.

Appcuesin perussuunnitelman rajallinen käyttäjien segmentointi tekee siitä melko hyödyttömän, kun haluat vakavasti työskennellä käyttäjien hyväksymisen parissa. Joten Appcues pakottaa sinut nopeasti päivittämään heidän Growth-suunnitelmaansa, joka maksaa 879 dollaria (!) kuukaudessa, laskutettuna vuosittain! Joten pohjimmiltaan – sinun täytyy haarukoida 10 548 dollaria etukäteen, jos haluat mennä alas Appcues polkua.

Appcuesin kilpailija nro 2: Chameleon- Sovelluksen sisäiseen ja työntekijän perehdytykseen.

Chameleon on hyvin samantyyppinen kuin muut Appcues-vaihtoehdot. Sen avulla voit luoda uskomattomia käyttäjäkokemuksia, se tarjoaa perusmuokkausvaihtoehtoja ja laajan valikoiman käyttöliittymäelementtejä, joiden kanssa voit työskennellä.

Itse asiassa se tarjoaa enemmän elementtejä kuin mikään muu Appcuesin kilpailija. Huonona puolena on kuitenkin sen oppimiskäyrä.

Voit valita modaalit, dia-outit, tarkistuslistat ja niiden ainutlaatuiset käynnistimet. Käynnistimet ovat sovelluksen sisäisiä widgettejä, jotka kehottavat käyttäjää toimimaan. Esimerkkinä voisi olla viesti, jossa ilmoitetaan uudesta ominaisuudesta ja pyydetään käyttäjää kokeilemaan sitä.

Chameleon loistaa kuitenkin työntekijöidensä perehdyttämisessä. Näin voit opettaa uusille työntekijöillesi kaiken, mitä heidän on tiedettävä tuotteestasi.

Tämä on erityisen hyödyllistä asiakaspalvelutiimeille, joiden on ymmärrettävä tuotteesi perusteellisesti voidakseen tehdä työnsä.

Appcues vs Chameleon

Käyttäjän alkuunpääsyn osalta Chameleon tarjoaa laajan valikoiman käyttöliittymäelementtejä, mutta mukauttamisen osalta se on hieman puutteellinen. Jos kuitenkin etsit työntekijän perehdyttämistä, Chameleon on loistava valinta.

Kameleontin hinnoittelu

Chameleon tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa:

  • Startup: alkaen 349 dollaria/kk rajoitetuilla ominaisuuksilla
  • Kasvu: alkaen $899/mo
  • Enterprise: parannettu tietoturva ja tuki sekä mukautettu hinnoittelu

Appcuesin kilpailija #3: Intercomin tuotekierrokset asiakastukea varten

Intercom tunnetaan ensisijaisesti yhtenä suosituimmista asiakasviestintäalustoista. Intercom lanseerasi kuitenkin “Product Tours” -ominaisuuden.

Intercomin Product Tours -tuotekierrosten avulla voit lisätä hyväksyntää ja ottaa uusia käyttäjiä mukaan luomalla läpikäyntejä ja kierroksia tuotteesi sisällä.

Koska se ei ole Intercomin pääpainopiste, Product Tours ei sisällä riittävästi käyttöliittymäelementtejä. Sinulla ei ole paljon valinnanvaraa, eli et voi käyttää tarkistuslistoja, modaaleja tai muita keskeisiä käyttöliittymäelementtejä.

Jos taas olet yhtä kiinnostunut Intercomin viestinvälityswidgetistä, Product Tours on loistava valinta. Jos käytät jo Intercomin viestinvälitystä, tuotekierrosten lisääminen on todella helppoa.

Se on myös hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen, joten se sopii erityisesti alkuvaiheen startup-yrityksille.

Appcues vs Intercom

Mitä tulee Appcuesin vaihtoehtoihin, Intercomin Product Tours ei ole vahvin ja kehittynein. Sen toiminnot ovat rajalliset, kun on kyse käyttäjien sisäänotosta.

Jos haluat luoda sarjan työkaluvihjeitä, jotka opastavat käyttäjiä käyttöliittymässäsi, ja käytät jo muita Intercom-tuotteita, tämä voi olla hyvä lähtökohta Appcuesin sijaan.

Tuotekierros GAN Intercom linear

Tästä huolimatta Intercom on loistava asiakasviestintäalustansa osalta. Jos haluat käyttää sitä, tuotekierrokset voivat olla helpoin ratkaisu, jotta voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Intercom-hinnoittelu

Intercomin tuotekierrokset ovat lisäosa, joten saat ne vain, jos sinulla on jo tilaus. Perus Starter-paketti alkaa 74 dollarista, ja sinun on maksettava tuotekierrokset-ominaisuudesta 199 dollaria kuukaudessa.

Appcuesin kilpailija #4: UserIQ- Syvällistä analytiikkaa varten.

UserIQ on asiakasmenestysalusta ja Appcuesin vaihtoehto, lähinnä sen tarjoamien syvällisten analyysien vuoksi.

Pendon tavoin UserIQ on ylpeä siitä, että se tarjoaa kerätyistä tiedoista keskeisiä oivalluksia. Sen avulla voit seurata, miten käyttäjät suhtautuvat tuotteeseesi, ja mitata asiakasterveyspisteitä.

Näin saat tietoa, jota tarvitset UX:n parantamiseen.

Nämä tiedot tarjoavat myös toisen hyödyllisen mahdollisuuden. Sen avulla voit segmentoida käyttäjiäsi ja luoda sitten erilaisia käyttöönottovirtoja kullekin segmentille. Tämä mahdollistaa paremman hallinnan ja yksilöllisemmän mukauttamisen palveluun tulon suhteen.

On myös syytä huomauttaa, että UserIQ toimii erittäin hyvin mobiilisovellusten, ei pelkästään SaaS-tuotteiden, kanssa.

Appcues vs UserIQ

Kaikista tässä artikkelissa käsittelemistämme Appcuesin kilpailijoista UserIQ:lla on perusteellisimmat analyysit. Jos tarvitset juuri sitä, se on loistava valinta.

Käyttäjien segmentointi on erittäin hyödyllinen ominaisuus, mutta muista, että sen tarjoamat sisäänajotyökalut ovat suhteellisen rajalliset verrattuna muihin käsittelemiimme Appcues-vaihtoehtoihin. Userpilotin avulla saat helposti hyvän segmentoinnin ja enemmän toimintoja.

UserIQ-hinnoittelu

UserIQ ei mainitse hinnoittelua verkkosivuillaan, mutta kun otetaan huomioon, että he vertaavat itseään Pendoon ja Gainsightiin, odotettavissa on ylihinnoiteltu tuote.

Appcues-kilpailija #5: Inline Manual – kansainvälistämiseen tähtäävä käsikirja

Jos sinulla on tuote, jota käytetään eri puolilla maailmaa, kansainvälistäminen on todennäköisesti tärkeysjärjestyksessäsi korkealla.

Käyttäjien aloitusprosessin on tuettava samoja kieliä kuin tuotteesi, ja tässä kohtaa Inline Manual tulee kuvaan mukaan. Itse asiassa ne väittävät tukevansa kaikkia mahdollisia kieliä. (Emme ole varmoja, sisältyykö tähän myös dothrakilaiset…).

Inline Manual sisältää samat yksityiskohtaiset analyysit kuin UserIQ, mukaan lukien terveyspisteet ja käyttäjien seuranta. Siinä on myös runsaasti käyttöliittymäelementtejä, joista valita.

He väittävät myös, että heillä on paras asiakaspalvelu, ja he tarjoavat jopa alhaisimmillekin maksaville asiakkaille erittäin tiivistä tukea.

Jos sinulla on tuote, jota käytetään eri puolilla maailmaa, kansainvälistäminen on todennäköisesti tärkeysjärjestyksessäsi korkealla.

Käyttäjien aloitusprosessin on tuettava samoja kieliä kuin tuotteesi, ja tässä kohtaa Inline Manual tulee kuvaan mukaan. Itse asiassa ne väittävät tukevansa kaikkia mahdollisia kieliä. (Emme ole varmoja, sisältyykö tähän myös dothrakilaiset…).

Inline Manual sisältää samat yksityiskohtaiset analyysit kuin UserIQ, mukaan lukien terveyspisteet ja käyttäjien seuranta. Siinä on myös runsaasti käyttöliittymäelementtejä, joista valita.

He väittävät myös, että heillä on paras asiakaspalvelu, ja he tarjoavat jopa alhaisimmillekin maksaville asiakkaille erittäin tiivistä tukea.

Appcues vs Inline Manual

Inline Manualilla on paljon hyviä käyttöliittymäelementtejä ja analytiikkaa. Tuki kaikille maailman kielille erottaa sen kuitenkin muista Appcuesin kilpailijoista (paitsi Userpilotista, joka tukee sisällön lokalisointia).

Inline Manuaalinen hinnoittelu

Inline-käsikirjassa on kaksi suunnitelmaa: Standard PRO ja Enterprise.

Standardi PRO-paketti alkaa $158/vko vain 250MAU:lle.

Tämän vuoksi se on hieman kalliimpi kuin jotkin muut tuotteet, ja jos haluat vain käyttäjien aloitusominaisuuksia, muut tuotteet tekevät sen paremmin.

Appcuesin kilpailija #6- Pendo- yritysten ja mobiililaitteiden käyttöönotossa.

Pendo on melko kattava työkalu , varsinkin jos etsit myös mobiilisovellusten käyttöönoton työkalua.

Pendo cloud tarjoaa sisäänrakennettua käyttäjäanalytiikkaa, joka on kehittyneempää kuin Appcuesin analytiikka.

Olemme kokeilleet Pendon tuotekierroksia (tai oppaita, kuten he niitä kutsuvat), ja totesimme, että kokemus on melko buginen ja hämmentävä – se ei todellakaan ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin Appcues.

Sisäänoton osalta Pendo tarjoaa samat ominaisuudet kuin Appcues ja sen kilpailijat, mutta veloittaa paljon enemmän rajoitetuista toiminnoista.

Pendon kojelauta

Appcues vs Pendo

Samanlainen kuin Appcues ja useat niiden täällä luetellut vaihtoehdot, Pendo tarjoaa NPS:n, tarkistuslistoja, modaaleja ja resurssikeskuksen, joten näyttää siltä, että Pendo tarjoaa samanlaisia toimintoja kuin Appcues. Ero on sen hinnoittelussa.

Pendon hinnoittelu

Pendo maksaa kuitenkin paljon – vaikka heidän hinnoittelunsa on räätälöity, he veloittavat 9000-50 000 dollaria vuodessa.

Toisaalta – Pendo on hiljattain julkaissut rajoitetun *ilmaisen* version, jossa on enintään 1000 MAU:ta ja rajoitetut ominaisuudet.

Appcuesin kilpailija #7: Userguiding- halvempi, mutta rajoitettu toiminnallisuus.

Käyttäjänohjaus

Userguidingin käyttöliittymä on hyvin samankaltainen kuin Appcuesin, joten se voi vaikuttaa siistiltä ja *paljon* halvemmalta Appcues-vaihtoehdolta (se alkaa vain 69 dollarista kuukaudessa laskutettuna vuosittain), mutta varo – jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, se yleensä onkin.

Appcues vs Userguiding

Userguiding ei ole UX:n osalta lähelläkään Appcuesia. Se ei myöskään ole kovin luotettava ja buginen.

Userguidingin tuotekierroksia on melko vaikea rakentaa, vaikka kokemuksen olisi tarkoitus olla samanlainen. Se tarjoaa käyttäjäpalautevaihtoehtoja ja NPS:n.

Userguidingin ongelma on, että se yksinkertaisesti kopioi kilpailijoitaan, minkä vuoksi se on aina askeleen jäljessä toiminnallisuuden ja laadun suhteen.

Jos olet hyvin alkuvaiheen startup-yritys eikä sinulla ole varaa muihin työkaluihin, kuten Userpilotiin, Userguiding voi olla Appcues-vaihtoehto sinulle.

Käyttäjiä ohjaava hinnoittelu

Userguiding tarjoaa kolme suunnitelmaa

  • Basic: alkaen $69mo vuosittain – todella rajoitettu ja siinä on Userguiding-brändäys.
  • Professional: $299/vko vuosittain
  • Yritys: $499/vko vuosittain

Appcuesin kilpailija #8: WalkMe- yrityksen työntekijöiden perehdyttämiseen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on WalkMe – digitaalisten adoptiotyökalujen edelläkävijä. WalkMe on pilvipohjainen alusta, jonka avulla voit luoda tuotekierroksia paitsi omaan verkkosovellukseesi myös kolmannen osapuolen tuotteisiin.

Tästä syystä Walkme on myös viime aikoina keskittynyt kolmannen osapuolen työkalun avulla tapahtuvaan työntekijöiden perehdyttämiseen yritysasiakkaille.

Walkme

Appcues vs WalkMe

Koska WalkMe:n läpikäynnit eivät ole aivan helpoimpia rakentaa ja käyttää SaaS-käyttöön – en sanoisi, että se on hyvä vaihtoehto Appcuesille, vaikka kuuletkin nimen“WalkMe” paljon digitaalisen käyttöönoton yhteydessä.

Jos haluat rakentaa sisäänkirjautumiskokemuksia kolmannen osapuolen ohjelmistoja varten, WalkMe on työkalu, jota tarvitset. Muussa tapauksessa on olemassa parempia Appcues-vaihtoehtoja, joita käsittelemme täällä.

WalkMe-hinnoittelu

WalkMe tarjoaa sekä työntekijäkokemusta että asiakaskokemusta koskevaa suunnitelmaa, mutta he eivät mainitse hintoja verkkosivuillaan. Sinun on pyydettävä mukautettu tarjous.

Johtopäätös: mikä Appcues kilpailija on paras vaihtoehto sinulle?

Kullakin yrityksellä on omat vaatimuksensa, kun on kyse käyttäjien käyttöönotosta. Sen sijaan, että yrität päättää, mikä näistä Appcuesin kilpailijoista on paras, sinun kannattaa keskittyä siihen, mikä sopii sinulle parhaiten.

Toisin sanoen, mikä tuote auttaa ratkaisemaan kohtaamasi ongelmat?

Olemme käsitelleet sekä Appcuesin pääkilpailijoiden toimintoja että niiden hinnoittelua. Userpilot on ylivoimaisesti paras hinta-laatusuhde, jonka voit saada, joten miksi et kokeilisi sitä? Hanki Userpilot-demo ja aloita kontekstisidonnainen käyttäjien sisäänotto.

Userpilot:

Userpilotin pitäisi olla valintasi, jos olet kiinnostunut kontekstisidonnaisesta aloitusprosessista. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttöönotto on yksilöllistä jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle. Tämä parantaa käyttäjien aktivointiastetta paljon paremmin kuin tavalliset tuotekierrokset.

Kameleontti:

Chameleon on loistava valinta , jos haluat ottaa käyttöön sekä työntekijöitäsi että käyttäjiäsi. Tämä on erityisen tärkeää, kun on kyse asiakaspalvelutiimien kouluttamisesta, sillä heidän on hallittava tuotteesi täydellisesti ennen kuin he ovat vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa.

Intercomin tuotekierrokset:

Intercomin tuotekierrokset on sinun valintasi , jos haluat käyttää Intercomin huippuluokan viestialustaa. Intercomin molempia osa-alueita on helppo käyttää yhdessä, jotta asiakkaillesi voidaan tarjota yhtenäinen tuotekokemus.

UserIQ:

UserIQ on loistava valinta , jos haluat syvällisempää analytiikkaa kuin mitä muut Appcues-vaihtoehdot tarjoavat. Sen avulla voit tarkastella asiakasterveyspisteitäsi ja seurata tuotteen sitoutumista, jotta voit työskennellä tuottaaksesi tuotteen, jota käyttäjät rakastavat.

Inline Manual:

Inline Manualin pitäisi olla ykkösvalintasi , jos tuotteesi on käytössä monilla eri kielillä ympäri maailmaa. Ne tukevat kaikkia kieliä, joten voit tarjota saman erinomaisen tuotekokemuksen riippumatta siitä, missä käyttäjät ovat.

previous post next post

Leave a comment