Topp 8 Appcues-konkurrenter gjennom tidene [Functionality and Price Comparison]

Ser du etter de beste Appcues-konkurrentene når det gjelder priser og funksjonalitet? Du er på rett sted.

Appcues er et godt produkt når det kommer til brukeronboarding , men passer det for din bedrift? Svaret er ikke alltid åpenbart.

I dag tar vi en titt på de beste Appcues-konkurrentene, slik at du kan ta en informert beslutning når du velger en digital adopsjonsplattform for brukeronboarding.

TL;DR

  • Userpilot bør være ditt valg hvis du er interessert i kontekstuell onboarding . Dette betyr at onboardingen din er personlig tilpasset hver enkelt bruker. Dette forbedrer brukeraktiveringsraten langt bedre enn standard produktgjennomganger kan.
  • Chameleon er et fantastisk valg hvis du vil ta med deg både ansatte og brukere . Dette er spesielt viktig når det gjelder opplæring av kundevendte team, som må ha fullstendig mestring av produktet ditt før de samhandler med brukerne dine.
  • Intercoms produktomvisninger er din favoritt hvis du ønsker å bruke Intercoms beste meldingsplattform . Det er enkelt å bruke begge aspektene ved Intercom sammen for å gi kundene dine en helhetlig produktopplevelse.
  • UserIQ er et fantastisk valg hvis du vil ha mer dybdeanalyse enn det de andre Appcues-alternativene gir. Den lar deg fordype deg i kundehelsepoeng og spore produktengasjement slik at du kan jobbe med å levere et produkt brukerne dine elsker.
  • Inline Manual bør være ditt førstevalg hvis du har et produkt som brukes på mange forskjellige språk rundt om i verden. De støtter alle språk, noe som betyr at du kan tilby den samme gode produktopplevelsen uansett hvor brukerne dine er.
  • Pendo er stor på brukeranalyse og tilbyr tilpasset brukerengasjementpoengberegning. Men det kan bli veldig dyrt fort hvis du vil bruke alle funksjonene.
  • Brukerveiledning er det billigste alternativet, men også det buggiese og med begrenset funksjonalitet.
  • WalkMe er det beste for bedriftsansatte ombord på tredjepartsapper. Selv om det også tilbyr kundeonboarding, er ikke verktøyet det beste for det.

Hva er Appcues?

Appcues er en av de første digitale adopsjonsplattformene på markedet som hjelper deg med å bygge kundeopplevelser uten å måtte kode.

Det er et godt valg siden det tilbyr et bredt spekter av onboarding-elementer, men den største ulempen er at det kan bli dyrt og raskt.

Det finnes billigere og mer verdifulle alternativer til Appuces som du kan bruke for å øke produktadopsjonen ved å bruke kontekstuelle onboarding-opplevelser i appen.

Det er trygt å si at Appcues banet vei for konkurrentene vi diskuterer i denne artikkelen, inkludert oss selv, og med god grunn.

Appcues-priser

Appcues har tre prisplaner :

  • Essentials Plan: starter på $249/måned når den faktureres årlig med 2500 MAU .
  • Vekstplan starter på $879/måned når den faktureres årlig, igjen på 2500 MAU .
  • Enterprise Plan har ikke en fast pris, du må få et tilpasset tilbud.

Appcues PROs og Cons

PRO: Flere UI-elementer

Som vi nevnte, tilbyr Appcues-funksjoner en rekke forskjellige UI-elementer. Disse inkluderer verktøytips, slideouts, modaler, hotspots og praktisk talt alle UI-elementer du kan tenke deg. Dette betyr at du kan lage den perfekte ombordstigningsopplevelsen ved å kombinere de ulike elementene i ulike produktturer og flyter.

PRO: Utprøvd og pålitelig verktøy

Appcues har eksistert en stund, så du vet at du kan stole på dem. Tusenvis av selskaper bruker Appcues for å bygge bedre brukeropplevelser, så det er ingen tvil om at du også kan det.

Appcues gir praktisk talt et bibliotek med informativt innhold for SaaS-selskaper. De kan lære deg alt du trenger å vite om onboarding. Vi synes alltid en god blogg er et tegn på et godt selskap.

Det ser ut til at Appcues er klart utprøvd og testet når det gjelder brukeronboarding. Når det er sagt, er det ikke perfekt.

Det er noen grunner til at det kanskje ikke passer for deg…

CON: Kan være litt forvirrende å bruke

Appcues er ikke det enkleste produktet å bruke.

År med å legge til nye funksjoner har gjort det litt oppblåst. Noe så enkelt som å skape en ny opplevelse krever mye fikling. Du kan bygge en flyt ved å bruke en mal med bare ett klikk fra hoveddashbordet deres. Men for å gå og faktisk redigere den, må du klikke på den, åpne Builder, velge Flow (ettersom byggeren starter deg fra bunnen av) og deretter begynne å redigere.

For mange skjermer og klikk for en enkel oppgave. Dette kan bli forvirrende for en nybegynner.

CON: Begrenset element styling uten CSS

Hvis du vil skape en virkelig flott onboarding-opplevelse, må elementene du bruker matche utseendet til appen din. Mens Appcues tilbyr litt tilpasningsmuligheter, krever mange designendringer CSS-koding. Hvis du ikke vil gjøre noen koding, kan det hende du synes det er vanskelig å bruke Appcues.

CON: Det kan bli dyrt veldig fort

Appcues-priser er litt misvisende. Du ser en flott startpris, men etter å ha lest den fine skriften forstår du at Essentials- planen bare er grunnleggende. Du kan ikke bygge sjekklister med det, og du kan ha en startplattform slik at brukere kan utløse opplevelser på forespørsel

Ok, så det er fordeler og ulemper. La oss dykke ned i Appcues-alternativer.

Topp Appcues-konkurrenter

Det er mange alternativer til Appcues, inkludert koding av dine egne opplevelser i appen. Men hvis du leter etter et verktøy, så her er de åtte beste konkurrentene du bør se nærmere på.

Disse verktøyene tilbyr alle en rekke brukerelementer, UI-tilpasning og er designet for å forbedre produktopplevelsen din.

Hvert av disse Appcues-alternativene har imidlertid også sin egen unike brukstilfelle. Disse ulike brukstilfellene vil passe noen bedrifter mer enn andre. Forhåpentligvis, mot slutten av denne artikkelen, har du lært hva som passer best for deg.

Appcues-konkurrent #1: Brukerpilot – For kontekstuell onboarding og on-demand hjelp

Userpilot er det desidert beste og nærmeste alternativet til Appcues.

Den tilbyr en svært lik brukeropplevelse og funksjoner, et bredere spekter av brukergrensesnittmønstre og handlinger for å bygge virkelig interaktive opplevelser, bedre støtte og bedre valuta for pengene.

Du kan bygge flyter og opplevelser i appen ved å bruke:

  • modaler
  • slideouts
  • verktøytips
  • hotspots
  • bannere
  • drevne handlinger
  • sjekklister for brukeronboarding (du finner ikke disse i Appcues Essentials-planen)
  • mikroundersøkelser og NPS-undersøkelser
  • selvbetjent støtte via et ressurssenter i appen (du finner ikke disse i Appcues Essentials-planen)

Hvor er fangsten da? Userpilot tilbyr ikke så mange integrasjoner som Appcues gjør (som, vær oppmerksom, koster ekstra hvis du trenger mer enn de grunnleggende).

Appcues vs Userpilot

Ikke for å skryte, men her er hva ekte brukere sier om Appcues vs Userpilot.


Den største forskjellen mellom Userpilot og Appcues (og de fleste andre konkurrenter) er at Userpilot fokuserer på kontekstuell onboarding.

Dette betyr at du kan plassere utløsere i appen din som vises når og når brukeren din trenger dem. For ikke å nevne at du kan aktivere lokalisering og automatisk oversette flytene dine. Lokalisering er inkludert i alle planer.

For å si det så enkelt som mulig: Vi sørger for at rett bruker ser rett budskap til rett tid ved å bruke avanserte segmenteringsalternativer som lar deg lage tilpassede segmenter og utløse flyter basert på produktbruk, tilbakemeldinger fra brukere, NPS-poengsum, tilpassede hendelser, osv .


I motsetning til Appcues, har Userpilot også innebygde verktøytips og on-demand hjelpe-widget (ressurssenter) som kan drive reaktiv onboarding.

Kontekstuell onboarding fungerer veldig bra. Den tilpasser i hovedsak onboarding-flyten for hver enkelt bruker, og sikrer at den fungerer for dem.

Tror du oss ikke? Vel, se hvordan Albacross klarte å forbedre aktiveringshastigheten med over 33 % på bare 14 dager ved å bruke kontekstuell onboarding.

Userpilot er et av de beste Appcues-alternativene du vil få der ute som tilbyr full elementtilpasning med NULL kodingskunnskap, den gjenkjenner HVER enkelt element i appen, åh, og den er også bygget eksklusivt for SaaS-produkter.

Jada, det har kanskje ikke eksistert så lenge som Appcues, men Userpilot er vel verdt tiden din.

Bestill en demo med oss ved å klikke på banneret nedenfor, så viser vi deg!

Brukerpilot priser

Userpilot-priser har tre hovedplaner:

  • Traction- starter på $249/md betalt årlig for 2500 MAU
  • Vekst – starter på $499/md betalt årlig for 10000 MAU
  • Enterprise – starter på $1000/md betalt årlig for 10000 MAU (dedikert infrastruktur, SLAer, prioritert støtte og flere bedriftsbehov)

Sammenlignet med Appcues Essentials-plan – $249 månedlig (faktureres årlig), opptil 2500 MAUer og opptil 5 brukersegmenter, 10 hendelser i appen og 10 mål. Den tilbyr heller ingen sjekklister eller startplater (som utløser opplevelsene fra varslingssenteret i appen)

Userpilots grunnleggende plan – $249 månedlig (faktureres årlig), opptil 2500 MAUer, og ubegrensede brukersegmenter, hendelser i appen og mål. Dette inkluderer sjekklister og en tilsvarende oppstartsrampe.

Begrenset brukersegmentering i den grunnleggende Appcues-planen gjør den ganske ubrukelig når du seriøst vil jobbe med brukeradopsjon. Så Appcues vil raskt tvinge deg til å oppgradere til deres Growth-plan, som koster $879 (!) per måned, fakturert årlig! Så i hovedsak – du må betale $10 548 på forhånd hvis du vil gå nedover Appcues-banen.

Appcues konkurrent #2: Chameleon- For in-app og ansatt onboarding

Chameleon er veldig på samme måte som de andre Appcues-alternativene. Den lar deg lage fantastiske brukeropplevelser, tilbyr grunnleggende tilpasningsalternativer og gir et bredt spekter av brukergrensesnittelementer å jobbe med.

Faktisk tilbyr den flere elementer enn noen av de andre Appcues-konkurrentene. Men ulempen er læringskurven.

Du kan velge mellom modaler, slide-outs, sjekklister og deres unike lanseringer. Startere er widgets i appen som ber en bruker om å handle. Et eksempel kan være en melding som kunngjør en ny funksjon og ber brukeren om å prøve den ut.

Der Chameleon virkelig skinner, er dens ansatte ombord. Dette gjør at du kan lære dine nye ansatte alt de trenger å vite om produktet ditt.

Dette er spesielt nyttig for kundevendte team som trenger å forstå produktet ditt grundig for å kunne gjøre jobben sin.

Appcues vs Chameleon

Når det gjelder brukeronboarding, tilbyr Chameleon et bredt utvalg av UI-elementer, men det mangler litt når det kommer til tilpasning. Hvis det er ansattes onboarding du er ute etter, vil Chameleon være et godt valg.

Priser på kameleoner

Chameleon tilbyr tre prisplaner:

  • Oppstart: fra $349/md med begrensede funksjoner
  • Vekst: fra $899/md
  • Enterprise: forbedret sikkerhet og støtte med tilpassede priser

Appcues Competitor #3: Intercoms produktomvisninger for kundestøtte

Intercom er først og fremst anerkjent som en av de mest populære kundemeldingsplattformene. Intercom lanserte imidlertid funksjonen “Product Tours”.

Intercoms produktomvisninger lar deg få adopsjon og ombord nye brukere ved å lage gjennomganger og omvisninger i produktet ditt.

Siden det ikke er Intercoms hovedfokus, mangler Product Tours når det kommer til UI-elementer. Du har ikke mye valg, noe som betyr at du ikke kan bruke sjekklister, modaler eller andre viktige UI-elementer.

Hvis du derimot er like interessert i Intercoms meldingswidget, så er Product Tours et godt valg. Hvis du allerede bruker intercoms meldinger, er det veldig enkelt å legge til produktomvisninger.

Den er også veldig enkel og lett å bruke, og er derfor spesielt egnet for oppstart i tidlige stadier.

Appcues vs Intercom

Når det gjelder Appcues-alternativer, er ikke Intercoms Product Tours den sterkeste og mest utviklede. Den har begrenset funksjonalitet når det gjelder brukeronboarding.

Hvis du ønsker å bygge en serie verktøytips for å veilede brukere gjennom brukergrensesnittet ditt, og du allerede bruker andre intercom-produkter, kan dette være et godt utgangspunkt i stedet for appcues.

Produktomvisning GAN Intercom lineær

Når det er sagt, skinner Intercom når det kommer til kundemeldingsplattformen. Hvis du ønsker å bruke det, kan Product Tours være den enkleste løsningen slik at du kan slå to fluer i en smekk.

Intercom priser

Intercoms produktomvisninger er et tillegg, så du kan bare få dem hvis du allerede har et abonnement hos dem. Den grunnleggende startplanen starter på $74 og du må betale $199/md for produktomvisningsfunksjonen.

Appcues-konkurrent #4: UserIQ- For dybdeanalyse

UserIQ er en kundesuksessplattform og Appcues-alternativer, hovedsakelig på grunn av den dybdeanalysen den tilbyr.

I likhet med Pendo er UserIQ stolt av å gi viktig innsikt med dataene du samler inn. Den lar deg spore hvordan brukerne engasjerer seg i produktet ditt og måler kundehelsepoeng.

Dette gir deg informasjonen du trenger for å forbedre brukeropplevelsen din.

Disse dataene gir også en annen nyttig evne. Den lar deg segmentere brukerne dine og deretter lage forskjellige onboarding-flyter for hvert segment. Dette gir større kontroll og personalisering over onboarding.

Det er også verdt å påpeke at UserIQ fungerer veldig bra med mobilapper, ikke bare SaaS-produkter.

Appcues vs UserIQ

Av alle Appcues-konkurrentene vi har dekket i denne artikkelen, har UserIQ den mest dybdeanalysen. Hvis det er det du trenger, så er det et godt valg.

Brukersegmenteringen er en ekstremt nyttig funksjon, men vær oppmerksom på at onboarding-verktøyene den tilbyr er relativt begrenset sammenlignet med andre Appcues-alternativer vi har dekket. Og du kan enkelt få god segmentering og mer funksjonalitet med Userpilot.

UserIQ-priser

UserIQ viser ikke priser på nettsiden deres, men med tanke på at de sammenligner seg med Pendo og Gainsight, kan du forvente et overpriset produkt.

Appcues konkurrent #5: Inline Manual -for internasjonalisering

Hvis du har et produkt som brukes i land over hele verden, er sjansen stor for at internasjonalisering står høyt på prioriteringslisten din.

Brukerintroduksjonen din må støtte de samme språkene som produktet ditt gjør, og det er her Inline Manual kommer inn. Faktisk hevder de å støtte alle mulige språk. (Vi er ikke sikre på om det inkluderer Dothraki …)

Inline Manual inneholder de samme detaljerte analysene som UserIQ, inkludert helsepoeng og brukersporing. Den har også et vell av UI-elementer å velge mellom.

De hevder også å ha den beste kundeservicen, og gir selv de lavest betalende kundene high-touch-støtte.

Hvis du har et produkt som brukes i land over hele verden, er sjansen stor for at internasjonalisering står høyt på prioriteringslisten din.

Brukerintroduksjonen din må støtte de samme språkene som produktet ditt gjør, og det er her Inline Manual kommer inn. Faktisk hevder de å støtte alle mulige språk. (Vi er ikke sikre på om det inkluderer Dothraki …)

Inline Manual inneholder de samme detaljerte analysene som UserIQ, inkludert helsepoeng og brukersporing. Den har også et vell av UI-elementer å velge mellom.

De hevder også å ha den beste kundeservicen, og gir selv de lavest betalende kundene high-touch-støtte.

Appcues vs Inline Manual

Inline Manual har mye for seg når det gjelder UI-elementer og analyser. Imidlertid er støtten for hvert språk i verden det som skiller det fra de andre Appcues-konkurrentene (unntatt Userpilot-som støtter innholdslokalisering).

Inline manuell prissetting

Den innebygde manualen tilbyr to planer: Standard PRO og Enterprise.

Standard PRO-planen starter på $158/md for bare 250MAU.

Dette gjør det litt dyrere enn noen av de andre produktene, og hvis du bare vil ha brukerfunksjonalitet, gjør andre det bedre.

Appcue-konkurrent #6- Pendo- for bedrifts- og mobil onboarding

Pendo er et ganske omfattende onboarding-verktøy for brukere, spesielt hvis du også leter etter mobilapp-onboarding.

Pendo cloud tilbyr innebygd brukeranalyse , som er mer sofistikert enn Appcues’ analyse.

Vi har prøvd Pendos produktomvisninger (eller guider, som de kaller dem) og fant opplevelsen ganske buggy og forvirrende – definitivt ikke så brukervennlig som Appcues.

Når det kommer til onboarding, tilbyr Pendo-funksjoner det samme som Appcues og konkurrentene, men tar mye mer betalt for begrenset funksjonalitet.

Pendo dashbord

Appcues vs Pendo

I likhet med Appcues og en rekke av deres alternativer som er oppført her, tilbyr Pendo NPS , sjekklister , modaler og et ressurssenter , så det ser ut til at Pendo tilbyr lignende funksjonalitet som Appcues . Forskjellen ligger i prisene.

Pendo-priser

Pendo koster imidlertid en arm og et ben – selv om prisene deres er tilpasset, tar de fra $9000 til $50.000 per år.

På den annen side har Pendo nylig gitt ut en begrenset *gratis* versjon på opptil 1000 MAUer med begrensede funksjoner.

Appcues-konkurrent #7: Brukerveiledning – billigere, men med begrenset funksjonalitet

Brukerveiledning

Userguidings brukergrensesnitt ligner veldig på Appcues, så det kan virke som et pent og *mye* billigere Appcues-alternativ (det starter fra bare $69 per måned som faktureres årlig), men pass på – hvis noe er for godt til å være sant, er det vanligvis det.

Appcues vs Userguiding

Userguiding er ikke i nærheten av Appcues når det kommer til UX. Den er heller ikke veldig pålitelig og buggy.

Userguidings produktomvisninger er ganske vanskelige å bygge, selv om opplevelsen var ment å være lik. Den tilbyr brukertilbakemeldingsalternativer og NPS.

Problemet med Userguiding er at det ganske enkelt kopierer konkurrentene, noe som gjør det alltid et skritt bak når det gjelder funksjonalitet og kvalitet.

Hvis du er en veldig tidlig startup og ikke har råd til andre verktøy som Userpilot – kan Userguiding være et Appcues-alternativ for deg.

Brukerveiledende priser

Userguiding tilbyr tre planer

  • Grunnleggende: fra $69m. årlig – veldig begrenset og har Userguiding branding
  • Profesjonell: $299/md årlig
  • Bedrift: $499/md årlig

Appcues-konkurrent #8: WalkMe- for bedriftsansatte ombordstigning

Sist men ikke minst – det er WalkMe – pioneren innen digitale adopsjonsverktøy. WalkMe er en skybasert plattform som lar deg lage produktomvisninger ikke bare for din egen nettapp, men også for tredjepartsprodukter.

Dette er også grunnen til at Walkme nylig har fokusert på tredjepartsverktøy for ansattes onboarding for bedriftskunder.

Walkme

Appcues vs WalkMe

Siden WalkMes gjennomganger ikke akkurat er de enkleste å bygge og bruke for SaaS – vil jeg ikke si at det er et godt alternativ til Appcues, selv om du hører navnet ” WalkMe ” mye i sammenheng med digital adopsjon.

Hvis du ønsker å bygge onboarding-opplevelser for tredjepartsprogramvare, så er WalkMe verktøyet du trenger. Ellers er det bedre Appcues-alternativer vi dekket her.

WalkMe-priser

WalkMe tilbyr både medarbeideropplevelsen og en kundeopplevelsesplan, men de oppgir ingen priser på nettsiden deres. Du må be om et tilpasset tilbud.

Konklusjon: hvilken Appcues-konkurrent er det beste alternativet for deg?

Hver eneste bedrift har sine egne krav når det kommer til brukeronboarding. I stedet for å prøve å bestemme hvilken av disse Appcues-konkurrentene som er best, bør du fokusere på hvilken som passer best for deg.

Med andre ord, hvilket produkt hjelper deg med å løse problemene du står overfor?

Vi har dekket både funksjonaliteten for Appcues hovedkonkurrenter, men også prisene deres. Userpilot er uten tvil den beste verdien for pengene du kan få, så hvorfor ikke prøve det? Få en Userpilot-demo og kom i gang med kontekstuell brukeronboarding.

Brukerpilot:

Userpilot bør være ditt valg hvis du er interessert i kontekstuell onboarding . Dette betyr at onboardingen din er personlig tilpasset hver enkelt bruker. Dette forbedrer brukeraktiveringsraten langt bedre enn standard produktgjennomganger kan.

Kameleon:

Chameleon er et fantastisk valg hvis du vil ta med deg både ansatte og brukere . Dette er spesielt viktig når det gjelder opplæring av kundevendte team, som må ha fullstendig mestring av produktet ditt før de samhandler med brukerne dine.

Intercoms produktomvisninger:

Intercoms produktomvisninger er din favoritt hvis du ønsker å bruke Intercoms beste meldingsplattform . Det er enkelt å bruke begge aspektene ved Intercom sammen for å gi kundene dine en helhetlig produktopplevelse.

UserIQ:

UserIQ er et fantastisk valg hvis du vil ha mer dybdeanalyse enn det de andre Appcues-alternativene gir. Den lar deg fordype deg i kundehelsepoeng og spore produktengasjement slik at du kan jobbe med å levere et produkt brukerne dine elsker.

Inline manual:

Inline Manual bør være ditt førstevalg hvis du har et produkt som brukes på mange forskjellige språk rundt om i verden. De støtter alle språk, noe som betyr at du kan tilby den samme gode produktopplevelsen uansett hvor brukerne dine er.

previous post next post

Leave a comment