Топ 8 Аппцуес такмичара свих времена [Functionality and Price Comparison]

Тражите најбоље Аппцуес конкуренте у погледу цена и функционалности? На правом сте месту.

Аппцуес је добар производ када је у питању онбоардинг корисника , али да ли је прави за вашу компанију? Одговор није увек очигледан.

Данас ћемо погледати најбоље конкуренте Аппцуес-а, тако да можете донети информисану одлуку када бирате платформу за дигитално усвајање за уградњу корисника.

ТЛ;ДР

  • Усерпилот би требало да буде ваш избор ако сте заинтересовани за контекстуално прилагођавање . То значи да је ваш онбоардинг персонализован за сваког појединачног корисника. Ово побољшава стопу активације корисника далеко боље него што то могу стандардна упутства за производ.
  • Камелеон је фантастичан избор ако желите да укључите своје запослене као и своје кориснике . Ово је посебно важно када је у питању обука тимова који се суочавају са клијентима, који ће морати да потпуно савладају ваш производ пре него што ступе у интеракцију са вашим корисницима.
  • Интерцом-ове обиласке производа су ваш избор ако желите да користите Интерцом-ову врхунску платформу за размену порука . Лако је користити оба аспекта интеркома у комбинацији како бисте својим клијентима пружили кохезивно искуство производа.
  • УсерИК је фантастичан избор ако желите детаљнију аналитику од оне коју пружају друге Аппцуес алтернативе. Омогућава вам да се удубите у резултате здравља својих купаца и пратите ангажовање производа како бисте могли да радите на испоруци производа који ваши корисници воле.
  • Уграђени приручник би требало да буде ваш избор број један ако имате производ који се користи на много различитих језика широм света. Подржавају сваки језик, што значи да можете да пружите исто сјајно искуство производа без обзира где се ваши корисници налазе.
  • Пендо је одличан у аналитици корисника и нуди прилагођено израчунавање резултата ангажовања корисника. Али може брзо да поскупи ако желите да искористите његове пуне могућности.
  • Увођење корисника је ваша најјефтинија опција, али и најглупљанија и са ограниченом функционалношћу.
  • ВалкМе је најбољи за укључивање запослених у предузећа на апликације независних произвођача. иако нуди и уградњу корисника, алат није баш најбољи за то.

Шта је Аппцуес?

Аппцуес је једна од првих платформи за дигитално усвајање на тржишту која вам помаже да изградите искуство уласка корисника без потребе за кодирањем.

То је одличан избор јер нуди широк спектар елемената за укључивање, али главна мана је што може бити скупо и брзо.

Постоје јефтиније и вредније алтернативе Аппуцес-у које можете да користите да повећате усвајање производа користећи контекстуално искуство укључивања у апликацију.

Може се са сигурношћу рећи да је Аппцуес отворио пут конкурентима о којима расправљамо у овом чланку, укључујући и нас самих, и то са добрим разлогом.

Аппцуес прицинг

Аппцуес има три плана цена :

  • Ессентиалс План: почиње од 249 УСД месечно када се наплаћује годишње са 2500 МАУ .
  • План раста почиње од 879 УСД месечно када се наплаћује годишње, поново од 2500 МАУ .
  • Ентерприсе План нема утврђене цене, потребно је да добијете прилагођену понуду.

Примењује предности и недостатке

ПРО: Вишеструки елементи корисничког интерфејса

Као што смо споменули, функције Аппцуес- а нуде низ различитих елемената корисничког интерфејса. Ту спадају описи алата, клизања, модали, вруће тачке и практично било који елемент корисничког интерфејса који се сетите. То значи да можете да створите савршено искуство уласка, комбинујући различите елементе у различите обиласке производа и токове.

ПРО: Испробан и поуздан алат

Аппцуес постоји већ неко време, тако да знате да им можете веровати. Хиљаде компанија користи Аппцуес за изградњу бољег корисничког искуства, тако да нема сумње да можете и ви.

Аппцуес практично пружа библиотеку информативног садржаја за СааС компаније. Они вас могу научити свему што треба да знате о онбоардингу. Увек мислимо да је добар блог знак добре компаније.

Чини се да је Аппцуес јасно испробан и тестиран када је у питању укључивање корисника. Рекавши то, није савршено.

Постоје неки разлози зашто вам можда не одговара…

ПРОТИВ: Може бити мало збуњујуће за употребу

Аппцуес није најлакши производ за употребу.

Године додавања нових функција су га оставиле мало надувеним. За нешто тако једноставно као што је стварање новог искуства потребно је много петљања. Можете да направите ток користећи шаблон у само једном клику са њихове главне контролне табле. Али онда да бисте га стварно уредили, морате да кликнете на њега, отворите Буилдер, изаберете Флов (пошто вас градитељ покреће од нуле), а затим почнете да уређујете.

Превише екрана и кликова за једноставан задатак. Ово може бити збуњујуће за почетника.

ПРОТИВ: Ограничено обликовање елемената без ЦСС-а

Ако желите да створите заиста сјајно искуство уградње, елементи које користите морају да одговарају изгледу ваше апликације. Док Аппцуес нуди одређену прилагодљивост, многе промене дизајна захтевају ЦСС кодирање. Ако не желите да радите никакво кодирање, можда ће вам бити тешко да користите Аппцуес.

ПРОТИВ: Може постати скупо веома брзо

Аппцуес цене су помало обмањујуће. Видите одличну почетну цену, али онда, након читања ситног слова, схватате да је Ессентиалс план само основни. Не можете да правите контролне листе са њим и можете имати лансирну таблу тако да корисници могу да активирају искуства на захтев

У реду, дакле, постоје предности и мане. Хајде да заронимо у Аппцуес алтернативе.

Најбољи Аппцуес такмичари

Постоји много алтернатива за Аппцуес, укључујући кодирање сопствених искустава у апликацији. Али ако тражите алат, ево осам најбољих конкурената на које бисте требали обратити пажњу.

Сви ови алати нуде низ елемената за уградњу корисника, прилагођавање корисничког интерфејса и дизајнирани су да вам помогну да побољшате искуство производа.

Међутим, свака од ових Аппцуес алтернатива такође има свој јединствени случај употребе. Ови различити случајеви употребе ће одговарати неким компанијама више од других. Надамо се да ћете до краја овог чланка научити шта вам највише одговара.

Аппцуес конкурент #1: Усерпилот- За контекстуалну онбоардинг и помоћ на захтев

Усерпилот је далеко најбоља и најближа алтернатива Аппцуес-у.

Нуди веома слично корисничко искуство и функције, шири спектар УИ образаца и акција за изградњу заиста интерактивних искустава, бољу подршку и бољу вредност за новац.

Можете да градите токове и искуства у апликацији користећи:

  • модали
  • слидеоутс
  • описи алатки
  • жаришта
  • банери
  • вођене радње
  • контролне листе за укључивање корисника (нећете их пронаћи у плану Аппцуес Ессентиалс)
  • микро анкете и НПС истраживања
  • самопослужна подршка преко центра за ресурсе у апликацији (нећете их пронаћи у плану Аппцуес Ессентиалс)

Где је онда квака? Усерпилот не нуди толико интеграција као Аппцуес (које, имајте на уму, коштају додатно ако вам треба више од основних).

Аппцуес вс Усерпилот

Да се не хвалим, али ево шта прави корисници кажу о Аппцуес вс Усерпилот.


Највећа разлика између Усерпилот-а и Аппцуес-а (и већине других конкурената) је у томе што се Усерпилот фокусира на контекстуалну онбоардинг.

То значи да у своју апликацију можете поставити окидаче који се појављују када су вашем кориснику потребни. Да не спомињемо да можете омогућити локализацију и аутоматски превести своје токове. Локализација је укључена у све планове.

Да то буде што једноставније: Ми се старамо да прави корисник види праву поруку у право време користећи напредне опције сегментације које вам омогућавају да креирате прилагођене сегменте и покрећете токове на основу употребе производа, одговора на повратне информације корисника, НПС резултата, прилагођених догађаја, итд .


За разлику од Аппцуес-а, Усерпилот такође има изворне описе алата и виџет помоћи на захтев (Центар ресурса) који може да покрене вашу реактивну онбоардинг.

Контекстуално прилагођавање функционише заиста добро. У суштини персонализује ток укључивања за сваког појединачног корисника, осигуравајући да ради за њих.

Не верујете нам? Па, погледајте како је Албацросс успео да побољша своју стопу активације за преко 33% за само 14 дана коришћењем контекстуалног укључивања.

Усерпилот је једна од најбољих Аппцуес алтернатива које ћете добити и која нуди потпуно прилагођавање елемената са НУЛА знања о кодирању, препознаје СВАКИ појединачни елемент у апликацији, ох, а такође је направљен искључиво за СааС производе.

Наравно, можда није постојао тако дуго као Аппцуес, али Усерпилот је вредан вашег времена.

Резервишите демо код нас тако што ћете кликнути на банер испод и ми ћемо вам показати!

Усерпилот цене

Одређивање цена корисничког пилота има три главна плана:

  • Тракција – почевши од 249 УСД месечно плаћа се годишње за 2500 МАУ
  • Раст – почевши од 499 УСД месечно који се плаћа годишње за 10000 МАУ
  • Предузеће – почевши од 1000 УСД месечно који се плаћа годишње за 10000 МАУ (наменска инфраструктура, СЛА, приоритетна подршка и више потреба предузећа)

У поређењу са Аппцуес Ессентиалс планом – 249 УСД месечно (наплаћује се годишње), до 2.500 МАУ-а и до 5 корисничких сегмената, 10 догађаја у апликацији и 10 циљева. Такође не нуди контролне листе или лансирне табле (покрећући искуства из центра за обавештења у апликацији)

Основни план Усерпилот-а – 249 УСД месечно (наплаћује се годишње), до 2.500 МАУ-а и неограничени кориснички сегменти, догађаји у апликацији и циљеви. Ово укључује контролне листе и еквивалент лансирне табле.

Ограничена сегментација корисника у основном Аппцуес плану чини га прилично бескорисним када желите да озбиљно радите на усвајању корисника. Дакле, Аппцуес ће вас брзо приморати да надоградите на њихов план раста, који кошта 879 долара (!) месечно, а наплаћује се годишње! Дакле, у суштини – мораћете унапред да издвојите 10.548 долара ако желите да кренете путем Аппцуес-а.

Аппцуес такмичар #2: Камелеон- За уградњу у апликацију и запослене

Цхамелеон је у великој мери у истом стилу као и друге Аппцуес алтернативе. Омогућава вам да креирате невероватна искуства уградње корисника, нуди основне опције прилагођавања и пружа широк спектар елемената корисничког интерфејса за рад.

У ствари, нуди више елемената него било који други Аппцуес конкурент. Али лоша страна је његова крива учења.

Можете бирати између модала, слајдова, контролних листа и њихових јединствених покретача. Покретачи су виџети у апликацији који подстичу корисника да реагује. Пример би била порука која најављује нову функцију и тражи од корисника да је испроба.

Међутим, оно што Камелеон заиста блиста је укључивање његових запослених. Ово вам омогућава да научите своје нове запослене свему што треба да знају о вашем производу.

Ово је посебно корисно за тимове који су окренути клијентима и који ће морати да темељно разумеју ваш производ да би обављали свој посао.

Аппцуес вс Цхамелеон

Што се тиче укључивања корисника, Цхамелеон нуди широк избор УИ елемената, али мало недостаје када је у питању прилагођавање. Међутим, ако тражите запошљавање запослених, онда би Цхамелеон био одличан избор.

Цене камелеона

Камелеон нуди три плана цена:

  • Покретање: од 349 УСД месечно са ограниченим функцијама
  • Раст: од 899 УСД месечно
  • Ентерприсе: побољшана безбедност и подршка са прилагођеним ценама

Аппцуес конкурент #3: Интерцом-ове обиласке производа за корисничку подршку

Интерком је првенствено препознат као једна од најпопуларнијих платформи за размену порука. Међутим, Интерцом је лансирао своју функцију „Обиласци производа“.

Интерцом-ови обиласци производа вам омогућавају да подстакнете усвајање и укључите нове кориснике креирањем водича и обилазака унутар вашег производа.

Пошто то није главни фокус Интерцома, обиласци производа недостају када су у питању елементи корисничког интерфејса. Немате много избора, што значи да не можете да користите контролне листе, модале или било који други кључни елемент корисничког интерфејса.

Ако сте, с друге стране, подједнако заинтересовани за Интерцом-ов виџет за размену порука, онда је Продуцт Тоурс одличан избор. Ако већ користите Интерцом-ове поруке, онда је заиста једноставно додати обиласке производа.

Такође је веома једноставан и лак за коришћење, па је посебно погодан за покретање у раној фази.

Аппцуес вс Интерцом

Што се тиче Аппцуес алтернатива, Интерцомов Продуцт Тоурс није најјачи и најразвијенији. Има ограничену функционалност када је у питању укључивање корисника.

Ако желите да направите серију описа алата за вођење корисника кроз ваш кориснички интерфејс, а већ користите друге Интерцом производе, ово би могла бити добра полазна тачка уместо Аппцуес-а.

Обилазак производа ГАН Интерком линеарни

Имајући то у виду, Интерцом блиста када је у питању његова платформа за размену порука. Ако желите да то искористите, онда обиласци производа могу бити најлакше решење тако да можете убити две муве једним ударцем.

Цене интерфона

Интерцом-ове обиласке производа су додатак тако да их можете добити само ако већ имате претплату на њих. Основни почетни план почиње од 74 УСД и мораћете да платите 199 УСД месечно за функцију обиласка производа.

Аппцуес конкурент #4: УсерИК- За дубинску аналитику

УсерИК је платформа за успех корисника и Аппцуес алтернативе, углавном због дубинске аналитике коју нуди.

Слично као и Пендо , УсерИК се поноси пружањем кључних увида у податке које прикупљате. Омогућава вам да пратите како се ваши корисници ангажују са вашим производом и мери резултате здравља купаца.

Ово вам пружа информације које су вам потребне за побољшање вашег корисничког искуства.

Ови подаци такође пружају још једну корисну способност. Омогућава вам да сегментирате своје кориснике, а затим креирате различите токове укључивања за сваки сегмент. Ово пружа већу контролу и персонализацију вашег укључивања.

Такође је вредно истаћи да УсерИК веома добро функционише са мобилним апликацијама, а не само са СааС производима.

Аппцуес против УсерИК

Од свих Аппцуес конкурената које смо покрили у овом чланку, УсерИК има најдубљу аналитику. Ако је то оно што вам треба, онда је то одличан избор.

Сегментација корисника је изузетно корисна функција, али имајте на уму да су алати за онбоардинг које нуди релативно ограничени у поређењу са другим Аппцуес алтернативама које смо покрили. И лако можете добити добру сегментацију и више функционалности уз Усерпилот.

УсерИК цене

УсерИК не наводи цене на својој веб страници, али с обзиром да се упоређују са Пендо и Гаинсигхт, очекујте прескуп производ.

Аппцуес конкурент #5: Инлине Мануал -за интернационализацију

Ако имате производ који се користи у земљама широм света, велике су шансе да је интернационализација високо на листи приоритета.

Укључивање корисника мора да подржава исте језике као и ваш производ, и ту долази Инлине Мануал. У ствари, они тврде да подржавају сваки могући језик. (Нисмо сигурни да ли то укључује Дотхраки…)

Уграђени приручник садржи исту детаљну аналитику као и УсерИК, укључујући здравствене резултате и праћење корисника. Такође има мноштво елемената корисничког интерфејса које можете изабрати.

Такође тврде да имају најбољу корисничку услугу, пружајући чак и најслабије плаћеним клијентима подршку са високим нивоом додира.

Ако имате производ који се користи у земљама широм света, велике су шансе да је интернационализација високо на листи приоритета.

Укључивање корисника мора да подржава исте језике као и ваш производ, и ту долази Инлине Мануал. У ствари, они тврде да подржавају сваки могући језик. (Нисмо сигурни да ли то укључује Дотхраки…)

Уграђени приручник садржи исту детаљну аналитику као и УсерИК, укључујући здравствене резултате и праћење корисника. Такође има мноштво елемената корисничког интерфејса које можете изабрати.

Такође тврде да имају најбољу корисничку услугу, пружајући чак и најслабије плаћеним клијентима подршку са високим нивоом додира.

Аппцуес вс Инлине Мануал

Инлине Мануал има много предности у погледу елемената корисничког интерфејса и аналитике. Међутим, подршка за сваки језик на свету је оно што га издваја од осталих Аппцуес конкурената (осим Усерпилот-а који подржава локализацију садржаја).

Инлине ручне цене

Инлине приручник нуди два плана: Стандард ПРО и Ентерприсе.

Стандардни ПРО план почиње од 158 УСД месечно за само 250 МАУ.

Ово га чини мало скупљим од неких других производа, а ако желите само функционалност укључивања корисника, онда други то раде боље.

Аппцуес конкурент #6- Пендо- за предузећа и мобилну онбоардинг

Пендо је прилично свеобухватан алат за интеграцију корисника, посебно ако тражите и интеграцију мобилних апликација.

Пендо облак нуди уграђену корисничку аналитику , која је софистициранија од аналитике компаније Аппцуес.

Испробали смо Пендо обиласке производа (или водиче, како их зову) и открили смо да је искуство прилично проблематично и збуњујуће – дефинитивно није тако једноставно као Аппцуес.

Када је у питању онбоардинг, Пендо функције нуде исто што и Аппцуес и његови конкуренти, али наплаћују много више за ограничену функционалност.

Пендо дасхбоард

Аппцуес вс Пендо

Слично Аппцуес-у и бројним њиховим алтернативама наведеним овде, Пендо нуди НПС , контролне листе , модале и ресурсни центар , тако да изгледа да Пендо нуди сличну функционалност као Аппцуес . Разлика је у његовој цени.

Пендо цена

Пендо ипак кошта руку и ногу – иако су њихове цене прилагођене, наплаћују од 9000 до 50 000 долара годишње.

С друге стране, Пендо је недавно објавио ограничену *бесплатну* верзију до 1.000 МАУ са ограниченим функцијама.

Аппцуес конкурент #7: Увођење корисника – јефтиније, али са ограниченом функционалношћу

Усергуидинг

Корисничко сучеље Усергуидинг-а је веома слично Аппцуес-у, тако да може изгледати као уредна и *много* јефтинија Аппцуес алтернатива (почиње од само 69 УСД месечно који се наплаћује годишње), али пазите – ако је нешто превише добро да би било истинито, обично јесте.

Аппцуес вс Усергуидинг

Управљање корисницима није ни близу Аппцуес-у када је у питању УКС. Такође није баш поуздан и бугљив.

Обиласке производа Усергуидинг-а је прилично тешко направити, чак и ако је замишљено да искуство буде слично. Нуди опције повратних информација корисника и НПС.

Проблем са Усергуидинг-ом је у томе што једноставно копира своје конкуренте, што га чини увек корак иза у погледу функционалности и квалитета.

Ако сте почетник у веома раној фази и не можете да приуштите друге алате као што је Усерпилот – Усергуидинг може бити Аппцуес алтернатива за вас.

Одређивање цена за кориснике

Усергуидинг нуди три плана

  • Основно: од 69 месеци годишње – заиста ограничено и има брендирање Усергуидинг-а
  • Професионално: 299 УСД месечно годишње
  • Корпорација: 499 УСД месечно годишње

Аппцуес конкурент #8: ВалкМе- за укључивање запослених у предузећу

На крају, али не и најмање важно – ту је ВалкМе – пионир алата за дигитално усвајање. ВалкМе је платформа заснована на облаку која вам омогућава да креирате обиласке производа не само за сопствену веб апликацију већ и за производе трећих страна.

Ово је такође разлог зашто се Валкме недавно фокусирао на укључивање запослених у алате треће стране за пословне клијенте.

Валкме

Аппцуес против ВалкМе

Пошто ВалкМе-ова упутства нису баш најлакша за прављење и коришћење за СааС – не бих рекао да је то добра алтернатива Аппцуес-у, чак и ако често чујете назив „ ВалкМе “ у контексту дигиталног усвајања.

Ако желите да изградите искуство укључивања софтвера треће стране, онда је ВалкМе алатка која вам је потребна. Иначе, постоје боље Аппцуес алтернативе које смо овде покрили.

ВалкМе цене

ВалкМе нуди и искуство запослених и план корисничког искуства, али не наводе цене на својој веб локацији. Мораћете да затражите прилагођену понуду.

Закључак: који Аппцуес конкурент је најбоља алтернатива за вас?

Свако предузеће има своје захтеве када је у питању онбоардинг корисника. Уместо да покушавате да одлучите који од ових Аппцуес такмичара је најбољи, требало би да се усредсредите на то који вам највише одговара.

Другим речима, који производ помаже у решавању проблема са којима се суочавате?

Покрили смо обе функционалности за главне конкуренте Аппцуес-а, али и њихове цене. Усерпилот је далеко најбоља вредност за новац коју можете добити, па зашто не бисте пробали? Набавите демо Усерпилот и почните са контекстуалним укључивањем корисника.

Усерпилот:

Усерпилот би требало да буде ваш избор ако сте заинтересовани за контекстуално прилагођавање . То значи да је ваш онбоардинг персонализован за сваког појединачног корисника. Ово побољшава стопу активације корисника далеко боље него што то могу стандардна упутства за производ.

камелеон:

Камелеон је фантастичан избор ако желите да укључите своје запослене као и своје кориснике . Ово је посебно важно када је у питању обука тимова који се суочавају са клијентима, који ће морати да потпуно савладају ваш производ пре него што ступе у интеракцију са вашим корисницима.

Интерцом-ове обиласке производа:

Интерцом-ове обиласке производа су ваш избор ако желите да користите Интерцом-ову врхунску платформу за размену порука . Лако је користити оба аспекта интеркома у комбинацији како бисте својим клијентима пружили кохезивно искуство производа.

УсерИК:

УсерИК је фантастичан избор ако желите детаљнију аналитику од оне коју пружају друге Аппцуес алтернативе. Омогућава вам да се удубите у резултате здравља својих купаца и пратите ангажовање производа како бисте могли да радите на испоруци производа који ваши корисници воле.

Инлине приручник:

Уграђени приручник би требало да буде ваш избор број један ако имате производ који се користи на много различитих језика широм света. Подржавају сваки језик, што значи да можете да пружите исто сјајно искуство производа без обзира где се ваши корисници налазе.

previous post next post