Intercom Product Tour Vaihtoehdot: Intercom Intercom: Top 3 of All Time [In-Depth Comparison]

Monet ihmiset kysyvät meiltä, onko Intercom Product Tour -vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua.

On kuitenkin olemassa muutamia vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehostaa käyttäjien sisäänpääsyä.

Jotkin näistä tuotteista sopivat sinulle ja organisaatiollesi paremmin kuin toiset – me autamme sinua löytämään parhaiten sopivan tuotteen. Olemme kokeilleet ja testanneet jokaista tuotetta ja pyrkineet olemaan mahdollisimman puolueettomia. Ennen kuin syvennymme Intercom Product Toursin vaihtoehtoihin , on vain reilua, että tarkastelemme itse Intercomia.

Aloitetaan siis!

TL;DR

 • Intercom on asiakaskommunikaatio- ja sitouttamisalusta, joka tarjoaa tuotekierroksia lisäpalveluna pakettiinsa.
 • Intercom Product Tours on kevyt käyttäjien käyttöönoton työkalu, jonka avulla voit luoda tuotekierroksia asiakkaiden opastamiseksi.
 • Vaikka Intercom-tuotekierrokset on erittäin helppo ottaa käyttöön, eivätkä ne ole kalliita, jos käytät jo heidän chat-widgettään, Intercom-tuotekierrokset ovat pohjimmiltaan yksittäisiä, lineaarisia tuotekierroksia, jotka koostuvat muutamasta modaalista, joissa on “seuraava”-painike. Se sopii paremmin yksinkertaisille tuotteille.
 • Intercomin tuotekierroksille on olemassa parempia vaihtoehtoja. Luetteloon kuuluvat Userpilot, Chameleon ja Appcues.
 • Userpilot on paras vaihtoehto Intercomille, jos haluat rakentaa kontekstisidonnaisia interaktiivisia läpikäyntejä, joissa on laaja valikoima käyttöliittymämalleja, kuten modaalit, työkaluvihjeet, tarkistuslistat, diaoutit, bannerit jne. Mikä tärkeintä, saat enemmän vastinetta rahoillesi.

Kokeile parasta tuotekierrostyökalua SaaS-yrityksellesi nyt!

HANKI DEMO
 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita

Mitä Intercom-tuotekierrokset tekevät?

intercom-tuotekierrokset kuvakaappaus

Intercom tunnetaan paremmin yhtenä suosituimmista asiakkaiden sitouttamistuotteista. Heidän Product Tours on kevyt käyttäjien sisäänpääsytyökalu, ja voit luoda sen avulla alla olevan kaltaisen yksinkertaisen tuotekierroksen:

Voit muokata käyttöliittymäelementtien ulkoasua jonkin verran, mutta vakavampi muokkaus voidaan tehdä vain CSS-koodauksen avulla.

Product Tours integroituu myös suoraan Intercomin asiakastukituotteeseen. Tämä takaa käyttäjillesi yhtenäisen kokemuksen.

Miksi sinun pitäisi valita Intercom Product Tours?

Seuraavassa on muutamia syitä, miksi sinun kannattaa kokeilla Intercom Product Toursia.

 • Intercomin tuotekierrokset voidaan integroida välittömästi muuhun Intercomiin, mikä on suurin myyntivaltti.
 • Jos käytät jo Intercomin chat-widgettiä sivustollasi tai sovelluksessasi, voit yhdistää sen Product Toursin kanssa. Tämä luo käyttäjillesi loistavan tuotekokemuksen. Se helpottaa myös tiimiesi hallintaa. Sen avulla voit myös käyttää samaa kojelautaa sähköpostien lähettämiseen.
 • Työkalu on suhteellisen kevyt tuote. Se ei tarjoa niin paljon ominaisuuksia kuin jotkin vaihtoehdot, joita tarkastelemme myöhemmin. Ja mikä tärkeintä – se ei ole digitaalisen käyttöönoton tai tuotekasvun foorumi. Mutta jos sinulla on suhteellisen yksinkertainen tuote, ei ole aikaa ja sinulla on alle 500 käyttäjää (hinnoittelun vuoksi – puhutaan siitä myöhemmin!), ominaisuuksien puute voi olla sinulle jopa hyödyksi.
 • Yksinkertainen, lineaarinen, muutamasta modaalista koostuva tuotekierros on erittäin helppo määrittää ja rakentaa.
 • Intercom on yksi halvimmista vaihtoehdoista, kun kyseessä on 500 MAU:n aloitusversio, joka maksaa vain 49 dollaria kuukaudessa.

Miksi saatat tarvita Intercom-vaihtoehtoa tuotekierroksille?

Jos käytät jo Intercomin tuotekierroksia, olet varmasti jo huomannut nämä työkalun haitat. Jos aiot kokeilla sitä tulevaisuudessa, katso sitten haittaluettelo.

 • Älä anna itsesi hämätä: Intercomin tuotekierrokset ovat periaatteessa yksi lineaarinen tuotekierros, joka koostuu muutamasta modaalista ja “seuraava”-painikkeesta.
 • Se on hyvin yksinkertainen. Se tuntuu lähes MVP:ltä.
 • Segmentointi- ja analyysivaihtoehdot ovat myös hyvin yksinkertaisia. Voit periaatteessa nähdä, kuinka monta käyttäjää keskeytti käytön kussakin vaiheessa. Siinä kaikki.
 • Intercom Product Toursin kevyet ominaisuudet sopivat parhaiten yksinkertaisille tuotteille.
 • Jos tuotteesi on hieman monimutkaisempi, haluat luoda kehittyneempiä sisäänpääsyvirtoja. Intercom Product Toursissa sitä ei voi tehdä. Et voi tehdä ominaisuusesittelyjä, koska siitä puuttuvat myös diaesitykset.
 • Se ei ole digitaalisen käyttöönoton foorumi/tuotekasvualusta. Kyseessä on kirjaimellisesti käyttäjien sisäänpääsytyökalu, jonka avulla voit rakentaa juuri tuon yhden tuotekierroksen.
 • Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää sitä tarkistuslistojen, modaalien, diaesitysten tai epälineaarisen aloitusprosessin luomiseen.
 • Onboarding-elementtien puute tarkoittaa, että monet yritykset joutuvat harkitsemaan vaihtoehtoja Intercom Product Toursille. Tämä on entistäkin tärkeämpää, kun yritys skaalautuu.
 • Intercomin tuotteen toinen haittapuoli on muotoilun puute. Voit mukauttaa aloituselementtejäsi, mutta vain CSS-koodauksen avulla. Jos et osaa koodata, tämä voi olla hankala ja aikaa vievä osa prosessia. Saatat joutua turvautumaan suunnittelijan tai kehittäjän apuun.
 • Hinnoittelu on harhaanjohtavaa. Kyllä, se voi olla alin lähtöpiste 49 dollarilla, mutta on niin helppoa ylittää 500 MAU:n raja, joka on sallittu aloitussuunnitelmassa, ja sitten hinta nousee eksponentiaalisesti. Kukaan ei edes tiedä tarkalleen, kuinka paljon, sillä se ei käy ilmi Intercomin verkkosivuilta.
 • Lopuksi, Intercom Product Tours ei tarjoa minkäänlaista jaettua testausta. Tämä on tärkeä osa perehdyttämisprosessin rakentamista, sillä sen avulla voit oppia, mitkä perehdyttämisvirrat ovat tehokkaimpia. Ilman A/B-testausta olet käytännössä vain arvaamassa ja toivomassa, että löydät oikean vastauksen.

Kuinka paljon Intercom-tuotekierrokset maksavat?

Tuote Tours tarjotaan “lisäosana” olemassa olevaan Intercom-pakettiin.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos et vielä maksa Intercomista, sinun on ostettava jokin heidän suunnitelmistaan ja sen jälkeen myös Product Tours -lisäosa.

Halvin “tavallinen” Intercom-sopimus on Essential-sopimus. Tämä maksaa sinulle vain 87 dollaria kuukaudessa (2 paikkaa ja 200 aktiivista käyttäjää). Enemmän käyttäjiä ja enemmän paikkoja maksaa enemmän rahaa.

Tuotekierrokset-lisäosa maksaa sinulle 149 dollaria lisää kuukaudessa.

Tämä tarkoittaa, että maksat yhteensä vähintään 200 dollaria kuukaudessa kaikkein yksinkertaisimmasta paketista.

Hinta nousee nopeasti, jos haluat kutsua useita tiimin jäseniä tai jos käyttäjiä on paljon.

On myös syytä huomauttaa, että Intercom tarjoaa aloituspaketin, jonka hinta on 49 dollaria kuukaudessa. Mutta jos skaalautuu, niin luultavasti päätyy joka tapauksessa etsimään vaihtoehtoa jälkikäteen!

Mitkä ovat parhaat Intercom Product Tour -vaihtoehdot?

Intercom Product Tours on hyvä työkalu yksinkertaisen käyttäjäkierroksen luomiseen vähemmän monimutkaisille tuotteille. Mutta jos haluat jotain, joka on suunniteltu erityisesti auttamaan sinua alkuunpääsyssä, sinun on ehkä etsittävä Intercom Product Tours -vaihtoehto.

Katsotaanpa siis joitakin markkinoiden parhaista vaihtoehdoista.

Intercom-tuotekierros Vaihtoehto #1: Userpilot personoituun käyttöönotossa

Userpilotin avulla voit luoda käyttäjillesi täydellisen tuotekokemuksen. Se on kaiken kattava tuotekehitysalusta, joka auttaa sinua ottamaan käyttäjät käyttöön ja parantamaan hyväksyntänopeutta.

Voit lisätä täydellisiä läpikäyntejä, työkaluvihjeitä, tarkistuslistoja – periaatteessa mitä tahansa käyttöönoton elementtejä, joita voit ajatella.

INTERAKTIIVINEN läpikäynti Userpilot

Meillä on myös apuvidgetti, sovelluksen sisäinen kysely ja natiivit työkaluvihjeet, jotka voivat tehostaa reaktiivista käyttöönottoa.

Voit sitten muokata näitä elementtejä ilman koodiriviä. Userpilot loistaa siinä, että se pystyy luomaan kontekstisidonnaisia sisäänajokokemuksia. Nämä käynnistyvät, kun käyttäjä suorittaa tietyn toiminnon.

Miksi sinun pitäisi valita Userpilot?

Userpilotin tärkein myyntivaltti on se, että sen avulla voit luoda kontekstisidonnaisia perehdyttämiskokemuksia.

Toisin sanoen voit näyttää oikean viestin oikealle käyttäjälle oikeaan aikaan.

Jos esimerkiksi käyttäjä voi saada lisäarvoa ominaisuudesta B vasta, kun hän on ensin ottanut käyttöön ominaisuuden A, ei ole järkevää ottaa ominaisuutta B käyttöön ensin.

Userpilotin avulla voit määrittää, että ominaisuus B:n käyttöönoton kulku käynnistyy, kun käyttäjä ottaa käyttöön ominaisuus A:n:

Kontekstisidonnainen käyttöönotto on huomattavasti tehokkaampaa, kun on kyse käyttäjien hyväksymisen edistämisestä.

Käyttäjien perehdyttämistyökalumme ehkä vielä parempi ominaisuus on niin sanotut “ohjatut toimet”. Mikään muu Intercom Product Tours -vaihtoehto ei tarjoa tätä.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että voit luoda perehdyttämiskokemuksen useisiin URL-osoitteisiin, jopa dynaamisiin URL-osoitteisiin (jotka muuttuvat jokaisen käyttäjän kohdalla). Tämä johtaa entistä vuorovaikutteisempiin sisäänottovirtoihin.

Userpilot on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat täysin hallita palveluun tulon ulkoasua.

Muut sisäänpääsytyökalut tarjoavat joko rajallisen mukauttamisen tai pakottavat sinut muokkaamaan muotoilua CSS-koodilla.

Userpilot tarjoaa sovelluksen sisäistä räätälöintiä, joten voit saada haluamasi ulkoasun ilman koodausta.

Tämän lisäksi Userpilot tarjoaa monia muita hyödyllisiä työkaluja osana tuotekasvupakettiaan:

 • palvelukseenoton tarkistuslistat: userpilotin käyttöönoton tarkistuslista
 • resurssikeskus:
 • erittäin yksityiskohtaiset segmentointivaihtoehdot:

 

 • diaoutit, jotka sopivat erinomaisesti ominaisuuksien esittelyyn:

…ja paljon muuta! Kokeile Userpilotia ilmaiseksi nyt!

Miksi sinun ei pitäisi valita Userpilotia?

Tärkein syy siihen, että Userpilot ei ehkä sovi sinulle parhaiten, on se, että se ei tällä hetkellä tue mobiilisovelluksia (vaikka työskentelemme sen parissa ja toivomme julkaisevamme sen pian!).

Jos haluat lisätä mobiilisovellukseesi aloituselementtejä, sinun on toistaiseksi etsittävä muualta.

Kuinka paljon Userpilot maksaa?

Userpilotin hinnoittelu on melko suoraviivaista. “Standard Plan” maksaa 249 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) enintään 2 500 kuukausittaiselle aktiiviselle käyttäjälle.

Tämä suunnitelma tarjoaa kaikki tuotteen toiminnot. Mitään ominaisuuksia ei ole rajoitettu.

Kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrän kasvaessa myös hinta nousee. Growth-suunnitelma alkaa 499 dollarista ja Enterprise-suunnitelmat 1000 dollarista.

Userpilot vs Intercom Tuotekierrokset

Userpilot tarjoaa kattavamman SaaS-käyttöönottotyökalun kuin Intercomin lineaariset tuotekierrokset.

Voit valita monenlaisista käyttöliittymäelementeistä, voit mukauttaa perehdytyksen ulkoasua ilman koodia ja voit tarjota kontekstisidonnaisen perehdytyksen.

Jos haluat käyttöönoton työkalun ilman Intercomin lisätoimintoja (ja kustannuksia), Userpilot on loistava valinta.

Intercom-tuotekierrokset Vaihtoehto #2: Chameleon

sisäpuhelin tuotekierrokset vaihtoehtoinen kameleontti

Useimmat Intercom Product Tours -vaihtoehdot tarjoavat jonkin verran sovelluksen sisäistä käyttöliittymän mukauttamista ja sen päälle CSS-koodausta.

Chameleon tarjoaa jotain hieman kehittyneempää räätälöinnissä. He koodaavat räätälöityjä käyttöliittymäelementtejä puolestasi.

Tämä tarkoittaa, että voit saavuttaa juuri haluamasi ulkoasun ilman omaa vaivannäköäsi.

Chameleon tarjoaa myös laajan valikoiman sisäänkirjautumiselementtejä, kuten tarkistuslistoja ja modaaleja.

Se tarjoaa rajoitetun laukaisutoiminnon ja perussegmentoinnin.

Miksi sinun pitäisi valita Chameleon?

Chameleonin tärkein myyntivaltti on sen edistynyt koodauksen mukauttaminen.

Tämä on suunnattu yrityksille, jotka haluavat hallita täysin palveluun tulon ulkoasua, mutta joilla ei ole koodaustaitoja tehdä sitä itse.

Chameleonin tiimi hoitaa mukautetun koodauksen puolestasi osana tuotteen käyttöönottoa.

Chameleonissa on myös laaja valikoima sisäänkirjautumiselementtejä. Yksi näistä, laukaisulaite, on yksinomaan heille. Sen avulla voit tarjota itsepalveluperiaatteella toimivia käyttöönottovalikoita tai tuoteilmoituksia.

Miksi sinun ei pitäisi valita Chameleonia?

Chameleonin mukautetun koodauksen ongelma on se, että se maksaa sinulle enemmän rahaa, ja sinun on myös odotettava, että he todella tekevät työn.

Muut Intercom Product Tours -vaihtoehdot, kuten Userpilot, mahdollistavat yksityiskohtaisen mukauttamisen ilman koodausta. Tämä on paljon parempi vaihtoehto nopeasti kehittyville, skaalautuville SaaS-yrityksille.

Kameleonttia on myös melko vaikea käyttää. Käyttöliittymä vaatii totuttelua, ja se on paljon monimutkaisempi. Kestää pidempään, ennen kuin pääset siihen käsiksi.

Chameleon tarjoaa peruslaukaisimet sisäänottovirtoja varten, mutta se ei ole yhtä muokattavissa kuin muut sisäänottoalustat.

Et myöskään pysty segmentoimaan käyttäjiäsi, mikä on erityisen hyödyllistä, kun on kyse sisäänpääsyvirtojen personoinnista.

Kuinka paljon Chameleon maksaa?

Halvin hinta Chameleonista on 279 dollaria. Tämä koskee enintään 2000:ta kuukausittain aktiivista käyttäjää.

Hinta nousee pian, jos lisäät enemmän MAU:ita tai haluat lisää laukaisulaitteita (peruspaketissa saat 3).

Sinun on myös päivitettävä heidän “kasvusuunnitelmaansa”, jos haluat testata A/B-testausprosessia.

Tämän suunnitelman hinta on räätälöity.

Onko Chameleon hyvä Intercom Product Tours vaihtoehto?

Kyllä ja ei.

Chameleon tarjoaa paljon enemmän käyttöönottotoimintoja kuin Intercom Product Tours.

Se on myös hyvin muokattavissa, jos osaat koodata.

Chameleon ei kuitenkaan ole yhtä helppo ottaa käyttöön kuin Intercom, ja siihen on hieman totuttava.

Siitä puuttuu myös monia tärkeitä sisäänkirjautumisominaisuuksia, joita muilla Product Tours -vaihtoehdoilla on.

Intercomin tuotekierrokset Vaihtoehto #3: Appcues

Appcues oli yksi ensimmäisistä merkittävistä palveluunottotuotteista. Se tasoitti tietä Intercom Product Toursin ja Userpilotin kaltaisille yrityksille.

Sen avulla voit rakentaa aloitusvirtauksesi käyttämällä monenlaisia elementtejä, kuten modaaleja, diaesityksiä ja työkaluvihjeitä.

Se tarjoaa rajoitetun muokattavuuden ja monitasoisen segmentoinnin.

Appcuesin avulla voit testata A/B-testeillä sisäänajovirtoja varmistaaksesi, että tarjoamasi kokemus on mahdollisimman tehokas.

Miksi sinun pitäisi valita Appcues?

Appcues on ollut olemassa niin kauan, että siitä on tullut luotettu nimi palveluunoton maailmassa.

Tämän ansiosta he ovat pystyneet lisäämään tuotteeseen jatkuvasti yhä uusia ominaisuuksia, mikä on johtanut vankkaan käyttöönottoalustaan.

Ne tarjoavat valtavan valikoiman käyttöliittymäelementtejä. Tämä auttaa sinua laatimaan juuri sen sisäänoton kulun, jonka haluat.

On myös syytä huomauttaa, että Appcues tarjoaa vuoren verran hyödyllistä sisältöä. He jakavat paljon parhaita käytäntöjä blogissaan ja esittelevät upeaa UX:ää Really Good UX -sivustollaan.

Nämä tiedot auttavat sinua varmasti, kun suunnittelet omia sisäänottovirtojasi.

Miksi sinun ei pitäisi valita Appcuesia?

Vaikka Appcuesin vankkuutta voidaan pitää myönteisenä asiana, se on myös pieni ongelma.

Appcues on vähitellen lisännyt yhä enemmän ominaisuuksia, mikä on hienoa, mutta se tarkoittaa, että heidän tuotteensa on nyt melko monimutkainen käyttää.

Usein sinun on siirryttävä sivulta toiselle ja sitten takaisin, jotta voit määrittää sisäänoton kulun.

Sovellusohjelmat rajoittavat myös mukauttamista. Se tarjoaa rajoitetusti mukautettuja vaihtoehtoja sovelluksen sisällä, mutta jos haluat tarkempia yksityiskohtia, sinun on käytettävä omaa CSS-koodaustasi.

Appcues ei myöskään tue epälineaarista käyttöönottoa. Toisin sanoen käyttäjän on käytävä jokainen sisäänpääsyvirta läpi vuorollaan, olipa se hänelle merkityksellinen tai ei.

Tämä heikentää perehdytyksen tehokkuutta ja voi johtaa hyväksynnän vähenemiseen, jos et ole varovainen.

Kuinka paljon Appcues maksaa?

Appcuesin halvin paketti maksaa 249 dollaria kuukaudessa (kun se veloitetaan vuosittain).

Näin saat 1000 kuukausittain aktiivista käyttäjää ja 3 tiimipaikkaa. Se rajoittaa myös mukautusvaihtoehtojasi ja integraatioita, joihin sinulla on pääsy.

Jos haluat käyttää suurinta osaa heidän parhaista ominaisuuksistaan, sinun on päivitettävä heidän “Growth Planiinsa”, joka alkaa 879 dollarista kuukaudessa.

Onko Appcues hyvä Intercom Product Tours vaihtoehto?

Jos olet valmis käyttämään paljon enemmän rahaa perehdyttämiseen, Appcues on ehdottomasti parempi kuin Intercom Product Tours.

Valittavana on suuri valikoima käyttöliittymäelementtejä, ja voit luoda lähes täydellisen sisäänpääsyvirran.

Tästä huolimatta muut vaihtoehdot eivät ole vain kustannustehokkaampia, vaan ne tarjoavat myös lisätoimintoja, joita Appcues ei tarjoa.

Päätelmä

Userpilot on paras Intercom Product Tours -vaihtoehto, sillä se tarjoaa parhaan sovelluksen sisäisen räätälöinnin ja tarjoaa kaikki käyttöliittymäelementit, joita tarvitset käyttöönoton kulun rakentamiseen.

Sen avulla voit myös luoda kontekstisidonnaisen ja epälineaarisen perehdytyksen. Molemmat näistä parantavat huomattavasti käyttäjien hyväksyntää.

Verrattuna joihinkin muihin Intercom Product Tours -vaihtoehtoihin Userpilot on myös suhteellisen halpa aloittaa.

Userpilotin avulla voit aloittaa toimintansa hetkessä. Hanki demo tänään!

Kokeile parasta tuotekierrostyökalua SaaS-yrityksellesi nyt!

HANKI DEMO
 • 14 päivän kokeilujakso
 • Luottokorttia ei tarvita
previous post next post

Leave a comment