Alternativer for intercomproduktomvisninger: Topp 3 gjennom tidene [In-Depth Comparison]

Mange spør oss om det er noen Intercom Product Tour-alternativer verdt å ta en titt på.

Som det viser seg, er det noen få alternativer som kan hjelpe deg med å skalere opp brukerintroduksjonen .

Noen av disse produktene vil passe deg og din organisasjon bedre enn andre – vi er her for å hjelpe deg med å finne ut hvilket som passer best. Vi har prøvd og testet hvert produkt, og vi har prøvd å være så objektive som mulig. Før vi fordyper oss i alternativene til Intercom Product Tours, er det bare rettferdig at vi tar en titt på selve Intercom.

Så la oss komme i gang!

TL;DR

 • Intercom er en kundekommunikasjons- og engasjementsplattform som tilbyr produktomvisninger som et tillegg til planen deres.
 • Intercom Product Tours er et lett brukeronboarding- verktøy som hjelper deg med å lage produktomvisninger for å veilede kunder.
 • Selv om det er veldig enkelt å sette opp og ikke er dyrt hvis du allerede bruker chat-widgeten deres, er intercom-produktomvisninger i utgangspunktet enkle, lineære produktturer som består av noen få modaler med “neste”-knappen. Det er mer egnet for enkle produkter.
 • Det finnes bedre alternativer for intercom-produktturer. Listen inkluderer Userpilot, Chameleon og Appcues .
 • Userpilot er det beste alternativet for Intercom hvis du ønsker å bygge kontekstuelle interaktive gjennomganger med et bredt spekter av brukergrensesnittmønstre som modaler, verktøytips , sjekklister, slideouts, bannere, etc. Det viktigste er at du får mer valuta for pengene.

Prøv det beste produktomvisningsverktøyet for din SaaS nå!

FÅ EN DEMO
 • 14 dagers prøveperiode
 • Krever ikke kredittkort

Hva gjør Intercom Product Tours?

skjermbilde for intercom produktomvisninger

Intercom er bedre kjent som et av de mest populære produktene for kundeengasjement . Produktomvisningene deres er et lett brukerverktøy, og du kan bruke dem til å lage en enkel produktomvisning som den nedenfor:

Du er i stand til å tilpasse utseendet til UI-elementene dine litt, men mer seriøs tilpasning kan bare gjøres gjennom CSS-koding.

Product Tours integreres også direkte med Intercoms kundestøtteprodukt. Dette sikrer en konsistent opplevelse for brukerne dine.

Hvorfor bør du velge Intercom Product Tours?

Her er noen grunner til at du bør prøve Intercom Product Tours.

 • Intercom Product Tours kan umiddelbart integreres med resten av Intercom er det største salgsargumentet.
 • Hvis du allerede bruker Intercoms chat-widget på nettstedet ditt eller i appen din, kan du kombinere den med Product Tours. Dette skaper en flott produktopplevelse for brukerne dine. Det gjør det også enklere for teamene dine å administrere. Den lar deg også bruke det samme dashbordet for å sende e-poster.
 • Verktøyet er et relativt lett produkt. Den tilbyr ikke så mange funksjoner som noen av alternativene vi skal se på senere. Og viktigst av alt – det er ikke en digital adopsjonsplattform eller en produktvekstplattform. Men hvis du har et relativt enkelt produkt, null tid, og mindre enn 500 brukere (på grunn av prisene – vi kommer til det senere!) så kan mangelen på funksjoner faktisk være nyttig for deg.
 • Det er veldig enkelt å sette opp og bygge den enkle, lineære produktomvisningen som består av noen få modaler
 • I oppstartsplanen, opptil 500 MAUer, er Intercom et av de billigste alternativene, til bare $49 per måned.

Hvorfor trenger du kanskje et intercom-alternativ for produktomvisninger?

Hvis du allerede bruker Intercoms produktomvisninger, bør du allerede ha lagt merke til disse ulempene som verktøyet kommer med. Hvis du planlegger å prøve det i fremtiden, så se på listen over ulemper.

 • Ikke la deg lure: Intercom Product Tours er i utgangspunktet en enkelt, lineær produkttur som består av noen få modaler med “neste”-knappen.
 • Det er veldig grunnleggende. Det føles nesten som en MVP.
 • Alternativene for segmentering og analyse er også veldig grunnleggende. Du kan i utgangspunktet se hvor mange brukere som falt fra på hvert trinn av brukerreisen. Det er det.
 • De lette funksjonene til Intercom Product Tours er best egnet til enkle produkter.
 • Hvis produktet ditt er litt mer komplekst, vil du lage mer sofistikerte onboarding-flyter. Du kan ikke gjøre det i Intercom Product Tours. Du kan ikke gjøre funksjonsintroduksjoner da den heller mangler slideouts.
 • Det er ikke en digital adopsjonsplattform/produktvekstplattform. Det er bokstavelig talt et brukeronboarding-verktøy som lar deg bygge bare den ene produktomvisningen.
 • Dette betyr at du ikke kan bruke den til å lage sjekklister , modaler, slideouts eller ikke-lineær onboarding .
 • Mangelen på onboarding-elementer betyr at mange selskaper må vurdere alternativer til Intercom Product Tours. Dette blir enda viktigere etter hvert som du skalerer.
 • Den andre ulempen med Intercoms produkt er mangelen på styling. Du kan tilpasse onboarding-elementene dine, men bare med CSS-koding. Hvis du ikke kan noen koding, kan dette være en vanskelig og tidkrevende del av prosessen. Du kan ende opp med å få hjelp av en designer eller utvikler.
 • Prisen er villedende. Ja, det kan ha det laveste inngangspunktet på $49, men det er så enkelt å gå over de 500 MAUene du har lov til i oppstartsplanen, og da stiger prisen eksponentielt. Ingen vet engang hvor mye nøyaktig da det ikke er klart på Intercoms nettside.
 • Til slutt tilbyr ikke Intercom Product Tours noen form for delt testing. Dette er en viktig del av å bygge en onboarding-prosess, da det betyr at du kan lære hvilke onboarding-flyter som er mest effektive. Uten noen A/B-testing gjetter du i praksis bare og håper du finner det riktige svaret.

Hvor mye koster intercom-produktomvisninger?

Product Tours tilbys som et “tillegg” til en eksisterende intercom-pakke.

Det betyr at hvis du ikke allerede betaler for intercom, må du kjøpe en av planene deres, og deretter også kjøpe Product Tours-tillegget.

Den billigste “vanlige” intercom-planen er deres Essential Plan. Dette vil koste deg så lite som $87 per måned (for 2 seter og 200 aktive brukere). Flere brukere og flere seter vil koste mer penger.

Product Tours-tillegget vil da koste deg 149 USD ekstra i måneden.

Det betyr at du totalt vil betale minst $200 i måneden for den mest grunnleggende pakken.

Prisen skyter snart opp hvis du trenger å invitere flere teammedlemmer inn, eller hvis du har et stort antall brukere.

Det er også verdt å påpeke at Intercom tilbyr en oppstartspakke for ett år til $49 per måned. Men hvis du skalerer, vil du sannsynligvis ende opp med å finne et alternativ etterpå uansett!

Hva er de beste Intercom Product Tour-alternativene?

Intercom Product Tours er et godt verktøy for å lage en enkel bruker-onboarding-flyt for mindre komplekse produkter. Men hvis du vil ha noe som er spesielt utviklet for å hjelpe deg med onboarding, må du kanskje se etter et intercom-produktomvisningsalternativ.

Så la oss ta en titt på noen av de beste alternativene på markedet.

Intercom Product Tour Alternativ #1: Brukerpilot for personlig ombordstigning

Userpilot lar deg lage den perfekte produktopplevelsen for brukerne dine. Det er en alt-i-ett-plattform for produktvekst for å hjelpe deg ombord på brukerne dine, og forbedre bruksraten.

Du kan legge til komplette gjennomganger , verktøytips, sjekklister – i utgangspunktet et hvilket som helst onboarding-element du kan tenke deg.

INTERAKTIV gjennomgang Userpilot

Vi har også en hjelpemodul på forespørsel, en undersøkelse i appen og native verktøytips som kan øke din reaktive onboarding .

Du kan deretter tilpasse disse elementene uten en eneste kodelinje. Der Userpilot virkelig skinner er dens evne til å skape kontekstuelle onboarding-opplevelser . Disse utløses når en bruker utfører en bestemt handling.

Hvorfor bør du velge Userpilot?

Det viktigste salgsargumentet til Userpilot er at du kan bruke det til å skape kontekstuelle onboarding-opplevelser.

Du kan med andre ord vise rett budskap til rett bruker til rett tid.

Hvis for eksempel brukeren din bare kan få verdi fra funksjon B etter først å ha satt opp funksjon A, gir det ingen mening å gå ombord på funksjon B først.

Med Userpilot kan du sette opp funksjon Bs onboarding-flyt for å utløses når brukeren setter opp funksjon A:

Kontekstuell onboarding er betydelig mer effektiv når det gjelder å stimulere brukeradopsjon.

Kanskje en enda bedre funksjon ved vårt onboardingverktøy for brukere er det vi kaller “drevne handlinger”. Ingen av de andre Intercom Product Tours-alternativene tilbyr dette.

I hovedsak betyr det at du kan lage en onboarding-opplevelse på tvers av flere nettadresser, til og med dynamiske nettadresser (de som endres for hver bruker). Dette fører til enda mer interaktive onboarding-flyter.

Userpilot er også et godt valg for de som vil ha full kontroll over utseendet til onboarding.

Andre onboarding-verktøy tilbyr enten begrenset tilpasning eller tvinger deg til å redigere stylingen med CSS-kode.

Userpilot tilbyr tilpasning i appen slik at du kan oppnå det nøyaktige utseendet du ønsker uten behov for koding.

Utenom det tilbyr Userpilot mange andre nyttige verktøy som en del av produktvekstpakken:

 • sjekklister for ombordstigning: brukerpilot onboarding sjekkliste
 • resurs senter:
 • svært detaljerte segmenteringsalternativer:

 • NPS-undersøkelser og detaljert NPS -analyse:

 

 • slideouts perfekt for funksjonsintroduksjoner:

…og mange flere! Prøv Userpilot gratis nå!

Hvorfor bør du ikke velge Userpilot?

Hovedårsaken til at Userpilot kanskje ikke passer best for deg er at den for øyeblikket ikke støtter mobilapper (selv om vi jobber med dette, og håper å slippe den snart!).

Hvis du vil legge til onboarding-elementer i mobilappen din, må du se andre steder for nå.

Hvor mye koster Userpilot?

Userpilots priser er ganske greie. “Standardplanen” starter på $249 i måneden (faktureres årlig) for opptil 2500 månedlige aktive brukere.

Den planen tilbyr all funksjonaliteten til produktet. Ingen funksjoner er begrenset.

Ettersom antall månedlige aktive brukere øker, øker også prisen. Vekstplanen starter på $499, og Enterprise-planene starter på $1000.

Brukerpilot vs intercom produktomvisninger

Userpilot tilbyr et mer omfattende onboarding-verktøy for SaaS sammenlignet med Intercoms lineære produktomvisninger.

Du kan velge fra et bredt spekter av UI-elementer, du kan tilpasse utseendet til onboarding uten kode, og du kan gi kontekstuell onboarding.

Hvis du er ute etter et onboarding-verktøy uten all den ekstra funksjonaliteten (og kostnadene) som Intercom har, er Userpilot et godt valg.

Intercom Product Tours Alternativ #2: Kameleon

intercom produktturer alternativ kameleon

De fleste av Intercom Product Tours-alternativene tilbyr en grad av tilpasning av brukergrensesnittet i appen, og deretter CSS-koding på toppen.

Chameleon tilbyr noe litt mer avansert når det kommer til tilpasning. De vil tilpasse UI-elementene dine for deg.

Dette betyr at du kan oppnå akkurat det utseendet du ønsker uten anstrengelse fra din side.

Chameleon tilbyr også et bredt spekter av onboarding-elementer, inkludert sjekklister og modaler.

Den gir begrenset triggerfunksjonalitet og grunnleggende segmentering .

Hvorfor bør du velge Chameleon?

Det viktigste salgsargumentet til Chameleon er dens avanserte kodingstilpasning.

Dette er rettet mot selskaper som ønsker å ha full kontroll over utseendet til onboarding, men mangler kodeferdighetene til å gjøre det selv.

Chameleons team vil håndtere den tilpassede kodingen for deg som en del av din onboarding med produktet deres.

Chameleon har også et stort utvalg av onboarding-elementer. En av disse, launcheren, er eksklusiv for dem. Den lar deg tilby selvbetjente onboarding-menyer eller produktkunngjøringer.

Hvorfor bør du ikke velge Chameleon?

Problemet med Chameleons tilpassede kodingstilnærming er at det kommer til å koste deg mer penger, og du må også vente på at de faktisk gjør jobben.

Andre Intercom Product Tours-alternativer, som Userpilot, muliggjør detaljert tilpasning uten koding. Dette er et langt bedre alternativ for raskt bevegelige, skalerende SaaS-selskaper.

Kameleon er også ganske vanskelig å bruke. Brukergrensesnittet krever litt å bli vant til, og det er mye mer komplekst. Det vil ta lengre tid å få tak i det.

Chameleon tilbyr grunnleggende triggere for onboarding-flytene dine, men den er ikke like tilpassbar som andre onboarding-plattformer.

Du kan heller ikke segmentere brukerne dine, noe som er spesielt nyttig når det gjelder å tilpasse onboarding-flytene dine.

Hvor mye koster kameleon?

Den billigste prisen du betaler for Chameleon er $279. Det er for opptil 2000 månedlige aktive brukere.

Prisen skyter snart opp hvis du legger til flere MAUer, eller hvis du vil ha flere launchere (grunnplanen gir deg 3).

Du må også oppgradere til deres “Growth Plan” hvis du vil A/B-teste onboarding.

Prisen på denne planen er tilpasset.

Er Chameleon et godt alternativ til intercom-produktturer?

Ja og nei.

Chameleon tilbyr mye mer onboarding-funksjonalitet enn Intercom Product Tours.

Det er også veldig tilpassbart hvis du kan jobbe deg rundt koding.

Chameleon er imidlertid ikke så lett å komme i gang som intercom og krever litt tilvenning.

Den mangler også mange viktige onboarding-funksjoner som andre Product Tours-alternativer har.

Intercom Product Tours Alternativ #3: Appcues

Appcues var et av de første store onboarding-produktene. Det banet vei for slike som Intercom Product Tours og Userpilot.

Den lar deg bygge onboarding-flyten din ved å bruke et bredt spekter av elementer, inkludert modaler, slideouts og verktøytips.

Den tilbyr begrenset tilpassbarhet og segmentering på flere nivåer.

Du kan A/B-teste onboarding-flytene dine via Appcues, for å sikre at du gir den mest effektive opplevelsen.

Hvorfor bør du velge Appcues?

Appcues har eksistert så lenge at det har blitt et pålitelig navn i onboarding-verdenen.

Som et resultat har de vært i stand til å stadig legge til flere og flere funksjoner til produktet, noe som har resultert i en robust onboarding-plattform.

De tilbyr et enormt utvalg av UI-elementer. Dette hjelper deg med å lage den nøyaktige ombordstigningsflyten du ønsker.

Det er også verdt å påpeke at Appcues gir et fjell med nyttig innhold. De deler mange beste fremgangsmåter på bloggen deres og viser frem flott UX på deres virkelig gode UX-side.

Denne informasjonen vil definitivt hjelpe deg når det kommer til dine egne onboarding-flyter.

Hvorfor bør du ikke velge Appcues?

Selv om robustheten til Appcues kan sees på som en positiv, er det også litt av et problem.

Appcuer har gradvis fått flere og flere funksjoner, noe som er flott, men det betyr at produktet deres nå er ganske komplisert å bruke.

Du må ofte gå fra en side til en annen, og deretter tilbake igjen, for å sette opp onboarding-flyten.

Appcues begrenser deg også når det kommer til tilpasning. Den tilbyr begrensede tilpassede alternativer i appen, men for mer detaljer, må du bruke din egen CSS-koding.

Til slutt støtter ikke Appcues ikke-lineær onboarding. Med andre ord, en bruker må sitte gjennom hver onboarding-flyt etter tur, enten det er relevant for dem eller ikke.

Dette reduserer effektiviteten av onboarding og kan føre til redusert adopsjon hvis du ikke er forsiktig.

Hvor mye koster Appcues?

Appcues’ billigste plan kommer inn på $249 i måneden (når den belastes årlig).

Dette gir deg 1000 månedlige aktive brukere og 3 teamseter. Det begrenser også tilpasningsalternativene dine og integrasjonene du har tilgang til.

For å bruke de fleste av deres beste funksjoner, må du oppgradere til deres “Growth Plan”, som starter på $879 i måneden.

Er Appcues et godt alternativ til intercom produktomvisninger?

Hvis du er villig til å bruke mye mer penger på ombordstigningen, forbedrer Appcues definitivt på Intercom Product Tours.

Det er et stort utvalg av UI-elementer å velge mellom, og du kan stort sett lage den perfekte onboarding-flyten.

Når det er sagt, andre alternativer er ikke bare mer kostnadseffektive, men tilbyr også ekstra funksjonalitet som Appcues ikke gjør.

Konklusjon

Userpilot er det beste alternativet for intercom-produktomvisninger, siden det tilbyr den beste tilpasningen i appen og gir alle brukergrensesnittelementer du trenger for å bygge onboarding-flyten din.

Det lar deg også lage kontekstuell og ikke-lineær onboarding. Begge disse forbedrer brukeradopsjonen drastisk.

Sammenlignet med noen av de andre Intercom Product Tours-alternativene, er Userpilot også relativt billig å komme i gang med.

Du kan være i gang på et blunk med Userpilot. Få en demo i dag!

Prøv det beste produktomvisningsverktøyet for din SaaS nå!

FÅ EN DEMO
 • 14 dagers prøveperiode
 • Krever ikke kredittkort
previous post next post

Leave a comment