Alternativer til Intercom Product Tour: Top 3 af alle tiders bedste alternativer [In-Depth Comparison]

Mange mennesker spørger os, om der er nogen Intercom Product Tour-alternativer, der er værd at se nærmere på.

Det viser sig, at der er et par alternativer, der kan hjælpe dig med at opskalere din brugerindføring.

Nogle af disse produkter vil passe bedre til dig og din organisation end andre – vi er her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket produkt der passer bedst til dig. Vi har prøvet og testet hvert enkelt produkt, og vi har forsøgt at være så uvildige som muligt. Før vi går i dybden med alternativerne til Intercom Product Tours, er det kun rimeligt at tage et kig på selve Intercom.

Så lad os komme i gang!

TL;DR

  • Intercom er en platform til kundekommunikation og engagement, der tilbyder produktrundvisninger som et tillæg til deres abonnement.
  • Intercom Product Tours er et let værktøj til brugerindføring, der hjælper dig med at oprette produktture for at vejlede kunderne.
  • Selv om det er meget nemt at oprette og ikke er dyrt, hvis du allerede bruger deres chat-widget, er Intercom-produktturer grundlæggende enkeltstående, lineære produktturer bestående af et par modaler med “næste”-knappen. Det er mere velegnet til enkle produkter.
  • Der er bedre alternativer til Intercom Produktrundvisninger. Listen omfatter Userpilot, Chameleon og Appcues.
  • Userpilot er det bedste alternativ til Intercom, hvis du vil bygge kontekstuelle interaktive gennemgange med en lang række UI-mønstre som f.eks. modaler, tooltips, tjeklister, slideouts, bannere osv. Og hvad vigtigere er, du får mere værdi for pengene.

Prøv det bedste værktøj til produktrundvisning til dit SaaS nu!

FÅ EN DEMO
  • 14 dages prøveperiode
  • Intet kreditkort påkrævet

Hvad gør Intercom Product Tours?

skærmbillede af intercom-produktturene

Intercom er bedre kendt som et af de mest populære produkter til kundeengagement. Deres Product Tours er et let værktøj til brugerintroduktion, og du kan bruge dem til at oprette en simpel produkttur som den nedenfor:

Du kan tilpasse udseendet af dine brugergrænsefladeelementer en smule, men mere seriøs tilpasning kan kun ske ved hjælp af CSS-kodning.

Product Tours kan også integreres direkte med Intercoms kundesupportprodukt. Dette sikrer en ensartet oplevelse for dine brugere.

Hvorfor skal du vælge Intercom Product Tours?

Her er nogle grunde til, at du bør give Intercom Product Tours en chance.

  • Intercom Product Tours kan integreres med resten af Intercom med det samme, hvilket er det største salgsargument.
  • Hvis du allerede bruger Intercoms chat-widget på dit websted eller i din app, kan du kombinere den med Product Tours. Det skaber en fantastisk produktoplevelse for dine brugere. Det gør det også lettere for dine teams at administrere. Det giver dig også mulighed for at bruge det samme instrumentbræt til at sende e-mails.
  • Værktøjet er et relativt let produkt. Den tilbyder ikke så mange funktioner som nogle af de alternativer, vi vil se på senere. Og vigtigst af alt – det er ikke en platform for digital adoption eller en platform for produktvækst. Men hvis du har et relativt simpelt produkt, ingen tid og mindre end 500 brugere (på grund af prisfastsættelsen – det kommer vi ind på senere!), kan manglen på funktioner faktisk være nyttig for dig.
  • Det er meget nemt at oprette og opbygge den enkle, lineære produkttur bestående af et par modaler
  • I startplanen, op til 500 MAU’er, er Intercom en af de billigste muligheder til kun 49 USD pr. måned.

Hvorfor har du måske brug for et Intercom-alternativ til produktvisninger?

Hvis du allerede bruger Intercom’s Product tours, har du allerede bemærket de ulemper, som værktøjet har. Hvis du har planer om at prøve det i fremtiden, så kig på listen over ulemper.

  • Du skal ikke lade dig narre: Intercom Product tours er grundlæggende en enkelt, lineær produkttur, der består af et par modaler med knappen “næste”.
  • Det er meget grundlæggende. Det føles næsten som en MVP.
  • Segmenterings- og analysemulighederne er også meget grundlæggende. Du kan grundlæggende se, hvor mange brugere der faldt fra på hvert trin af brugerrejsen. Det er det hele.
  • De lette funktioner i Intercom Product Tours egner sig bedst til enkle produkter.
  • Hvis dit produkt er lidt mere komplekst, skal du oprette mere sofistikerede onboarding-flow. Det kan du ikke gøre i Intercom Product Tours. Du kan heller ikke lave introduktioner til funktioner, da den heller ikke har slideouts.
  • Det er ikke en platform for digital vedtagelse/produktvækstplatform. Det er bogstaveligt talt et værktøj til brugerindføring, der giver dig mulighed for at lave netop denne ene produkttur.
  • Det betyder, at du ikke kan bruge den til at oprette tjeklister, modaler, slideouts eller ikke-lineær onboarding.
  • Manglen på onboarding-elementer betyder, at mange virksomheder bliver nødt til at overveje alternativer til Intercom Product Tours. Dette bliver endnu vigtigere, når du skalerer.
  • Den anden ulempe ved Intercoms produkt er den manglende styling. Du kan tilpasse dine onboarding-elementer, men kun med CSS-kodning. Hvis du ikke har kendskab til kodning, kan dette være en vanskelig og tidskrævende del af processen. Du kan ende med at skulle få hjælp fra en designer eller udvikler.
  • Prissætningen er vildledende. Ja, de har måske det laveste indgangspunkt på 49 dollars, men det er så nemt at overskride de 500 MAU’er, som du har lov til i startplanen, og så stiger prisen eksponentielt. Ingen ved, hvor meget det præcist er, da det ikke fremgår af Intercoms websted.
  • Endelig tilbyder Intercom Product Tours ikke nogen form for split-test. Dette er en vigtig del af opbygningen af en onboarding-proces, da det betyder, at du kan lære, hvilke onboarding-flow der er mest effektive. Uden A/B-testning gætter du i realiteten bare og håber, at du finder det rigtige svar.

Hvor meget koster Intercom Product Tours?

Produkt Tours tilbydes som en “add-on” til en eksisterende Intercom-pakke.

Det betyder, at hvis du ikke allerede betaler for Intercom, skal du købe et af deres abonnementer og derefter også købe tillægsmodulet Product Tours.

Den billigste “almindelige” Intercom-plan er deres Essential Plan. Det koster dig så lidt som $87 om måneden (for 2 pladser og 200 aktive brugere). Flere brugere og flere pladser vil koste flere penge.

Tilføjelsen Product Tours koster dig derefter 149 USD ekstra om måneden.

Det betyder, at du i alt skal betale mindst 200 USD om måneden for den mest grundlæggende pakke.

Prisen stiger hurtigt, hvis du skal invitere flere teammedlemmer, eller hvis du har et stort antal brugere.

Det er også værd at påpege, at Intercom tilbyder en startpakke til et år til 49 dollars om måneden. Men hvis du skalerer, så ender du nok alligevel med at finde et alternativ bagefter!

Hvad er de bedste alternativer til Intercom Product Tour?

Intercom Product Tours er et godt værktøj til at skabe et simpelt brugeroprettelsesflow for mindre komplekse produkter. Men hvis du vil have noget, der er specielt designet til at hjælpe dig med din onboarding, skal du måske kigge efter et alternativ til Intercom Product Tours.

Så lad os se på nogle af de bedste alternativer på markedet.

Intercom Product Tour-alternativ #1: Userpilot til personlig onboarding

Userpilot gør det muligt for dig at skabe den perfekte produktoplevelse for dine brugere. Det er en alt-i-én produktvækstplatform, der hjælper dig med at få dine brugere med at blive integreret og forbedre din adoptionsrate.

Du kan tilføje komplette gennemgange, tooltips, tjeklister – stort set alle de elementer til onboarding, du kan komme i tanke om.

INTERAKTIV gennemgang Userpilot

Vi har også en on-demand hjælpe-widget, en undersøgelse i appen og native tooltips, der kan øge din reaktive onboarding.

Du kan derefter tilpasse disse elementer uden en eneste linje kode. Der hvor Userpilot virkelig brillerer er i sin evne til at skabe kontekstuelle onboarding-oplevelser. Disse udløses, når en bruger udfører en bestemt handling.

Hvorfor skal du vælge Userpilot?

Det vigtigste salgsargument for Userpilot er, at du kan bruge det til at skabe kontekstuelle onboarding-oplevelser.

Med andre ord kan du vise det rigtige budskab til den rigtige bruger på det rigtige tidspunkt.

Hvis din bruger f.eks. kun kan få værdi fra funktion B, når han først har oprettet funktion A, giver det ingen mening at integrere funktion B først.

Med Userpilot kan du indstille funktion B’s onboarding-flow til at udløses, når brugeren opretter funktion A:

Kontekstuel onboarding er betydeligt mere effektiv, når det kommer til at fremme brugeradoption.

Måske er en endnu bedre funktion i vores værktøj til brugerindlæring det, vi kalder “drevne handlinger”. Ingen af de andre Intercom Product Tours-alternativer tilbyder dette.

Det betyder i bund og grund, at du kan skabe en onboarding-oplevelse på tværs af flere URL’er, selv dynamiske URL’er (som ændrer sig for hver bruger). Dette fører til endnu mere interaktive onboarding-flow.

Userpilot er også et godt valg for dem, der ønsker fuld kontrol over udseendet af deres onboarding.

Andre onboarding-værktøjer tilbyder enten begrænset tilpasning eller tvinger dig til at redigere stilen med CSS-kode.

Userpilot tilbyder tilpasning i appen, så du kan få præcis det udseende, du ønsker, uden at det kræver kodning.

Udover det tilbyder Userpilot en masse andre nyttige værktøjer som en del af deres produktvækstpakke:

  • tjeklister til indslusning: Tjekliste for indføring i userpilot
  • ressourcecenter:
  • meget detaljerede segmenteringsmuligheder:

 

  • slideouts, der er perfekte til introduktioner af funktioner:

…og mange flere! Prøv Userpilot gratis nu!

Hvorfor skal du ikke vælge Userpilot?

Hovedårsagen til, at Userpilot måske ikke er den bedste løsning for dig, er, at den i øjeblikket ikke understøtter mobilapps (men vi arbejder på dette og håber at kunne frigive det snart!).

Hvis du ønsker at tilføje onboarding-elementer til din mobilapp, skal du se andre steder hen indtil videre.

Hvor meget koster Userpilot?

Userpilots prisfastsættelse er ret ligetil. “Standard Plan” starter ved 249 USD om måneden (faktureres årligt) for op til 2.500 aktive brugere om måneden.

Denne plan tilbyder alle produktets funktioner. Ingen funktioner er begrænsede.

Efterhånden som antallet af månedlige aktive brugere stiger, stiger prisen også. Growth-planen starter ved $499, og Enterprise-planerne starter ved $1000.

Userpilot vs Intercom Produktture

Userpilot tilbyder et mere omfattende onboarding-værktøj til SaaS sammenlignet med Intercoms lineære produktturer.

Du kan vælge mellem en lang række brugergrænsefladeelementer, du kan tilpasse onboardingens udseende uden kode, og du kan tilbyde kontekstuel onboarding.

Hvis du er ude efter et onboarding-værktøj uden alle de ekstra funktioner (og omkostninger), som Intercom har, er Userpilot et godt valg.

Intercom Produktturnéer Alternativ 2: Chameleon

intercom produkt ture alternativ kamæleon

De fleste af alternativerne til Intercom Product Tours tilbyder en vis grad af tilpasning af brugergrænsefladen i appen og derefter CSS-kodning oveni.

Chameleon tilbyder noget lidt mere avanceret, når det gælder tilpasning. De tilpasser dine brugergrænsefladeelementer til dig.

Det betyder, at du kan opnå præcis det look, du ønsker, uden at du behøver at gøre dig noget.

Chameleon tilbyder også en bred vifte af onboarding-elementer, herunder tjeklister og modaler.

Den giver begrænset udløserfunktionalitet og grundlæggende segmentering.

Hvorfor skal du vælge Chameleon?

Det vigtigste salgsargument for Chameleon er den avancerede kodningstilpasning.

Dette er rettet mod virksomheder, der ønsker at have fuld kontrol over udseendet af deres onboarding, men som ikke har de nødvendige kodningsevner til at gøre det selv.

Chameleons team håndterer den tilpassede kodning for dig som en del af din introduktion til deres produkt.

Chameleon har også et stort udvalg af onboarding-elementer. En af disse, affyringsenheden, er eksklusiv for dem. Det giver dig mulighed for at levere selvbetjeningsmenuer til onboarding eller produktannoncer.

Hvorfor skulle du ikke vælge Chameleon?

Problemet med Chameleons tilgang til brugerdefineret kodning er, at det kommer til at koste dig flere penge, og du skal også vente på, at de rent faktisk udfører arbejdet.

Andre Intercom Product Tours-alternativer, som f.eks. Userpilot, giver mulighed for detaljeret tilpasning uden kodning. Dette er en langt bedre løsning for hurtigt voksende SaaS-virksomheder, der skalerer.

Chameleon er også ret vanskelig at bruge. Brugergrænsefladen kræver lidt tilvænning, og den er meget mere kompleks. Det vil tage længere tid for dig at få styr på det.

Chameleon tilbyder grundlæggende udløsere til dine onboarding-flow, men det kan ikke tilpasses lige så meget som andre onboarding-platforme.

Du kan heller ikke segmentere dine brugere, hvilket er særligt nyttigt, når du skal tilpasse dine onboarding-flow.

Hvor meget koster Chameleon?

Den billigste pris, du kan betale for Chameleon, er $279. Det er for op til 2000 aktive brugere om måneden.

Prisen stiger hurtigt, hvis du tilføjer flere MAU’er, eller hvis du vil have flere launchers (med basisabonnementet får du 3).

Du skal også opgradere til deres “Growth Plan”, hvis du ønsker at A/B-teste din onboarding.

Prisen for denne plan er brugerdefineret.

Er Chameleon et godt alternativ til Intercom Product Tours?

Ja, og nej.

Chameleon tilbyder langt flere onboarding-funktioner end Intercom Product Tours.

Det kan også tilpasses meget nemt, hvis du kan finde ud af at kode.

Chameleon er dog ikke lige så let at få op at køre som Intercom og kræver lidt tilvænning.

Den mangler også en masse vigtige onboarding-funktioner, som andre Product Tours-alternativer har.

Intercom Produktturnéer Alternativ 3: Appcues

Appcues var et af de første store onboarding-produkter. Det banede vejen for Intercom Product Tours og Userpilot.

Det giver dig mulighed for at opbygge dit onboardingflow ved hjælp af en lang række elementer, herunder modaler, slideouts og tooltips.

Den tilbyder begrænset tilpasningsevne og segmentering på flere niveauer.

Du kan A/B-teste dine onboarding-flow via Appcues for at sikre dig, at du giver den mest effektive oplevelse.

Hvorfor skal du vælge Appcues?

Appcues har eksisteret i så lang tid, at det er blevet et troværdigt navn i onboarding-verdenen.

Som et resultat heraf har de været i stand til støt at tilføje flere og flere funktioner til produktet, hvilket har resulteret i en robust onboarding-platform.

De tilbyder et stort udvalg af brugergrænsefladeelementer. Det hjælper dig med at skabe det nøjagtige onboardingflow, du ønsker.

Det er også værd at påpege, at Appcues leverer et bjerg af nyttigt indhold. De deler masser af bedste praksis på deres blog og fremviser god UX på deres websted Really Good UX.

Disse oplysninger vil helt sikkert hjælpe dig, når du skal lave dine egne onboarding-flow.

Hvorfor skulle du ikke vælge Appcues?

Selv om Appcues’ robusthed kan ses som en fordel, er det også lidt af et problem.

Appcues har efterhånden tilføjet flere og flere funktioner, hvilket er godt, men det betyder, at deres produkt nu er ret kompliceret at bruge.

Du er ofte nødt til at gå fra en side til en anden og tilbage igen for at oprette dit onboardingflow.

Appcues begrænser dig også, når det kommer til tilpasning. Den tilbyder begrænsede brugerdefinerede muligheder i appen, men hvis du vil have flere detaljer, skal du bruge din egen CSS-kodning.

Endelig understøtter Appcues ikke ikke ikke-lineær onboarding. Med andre ord skal en bruger gennem hver enkelt onboarding-flow efter tur, uanset om det er relevant for ham eller ej.

Det gør din onboarding mindre effektiv og kan føre til mindre udbredelse, hvis du ikke er forsigtig.

Hvor meget koster Appcues?

Appcues’ billigste abonnement koster 249 USD om måneden (ved årlig opkrævning).

Det giver dig 1000 månedlige aktive brugere og 3 teampladser. Det begrænser også dine tilpasningsmuligheder og de integrationer, du har adgang til.

Hvis du vil bruge de fleste af deres bedste funktioner, skal du opgradere til deres “Growth Plan”, som starter ved $879 om måneden.

Er Appcues et godt Intercom Product Tours-alternativ?

Hvis du er villig til at bruge mange flere penge på din onboarding, er Appcues helt klart bedre end Intercom Product Tours.

Der er et stort udvalg af UI-elementer at vælge imellem, og du kan stort set lave det perfekte onboardingflow.

Når det er sagt, er andre alternativer ikke kun mere omkostningseffektive, men tilbyder også ekstra funktioner, som Appcues ikke har.

Konklusion

Userpilot er det bedste Intercom Product Tours-alternativ, da det tilbyder den bedste tilpasning i appen og leverer alle de brugergrænsefladeelementer, du har brug for til at opbygge dit onboardingflow.

Det giver dig også mulighed for at skabe kontekstbestemt og ikke-lineær onboarding. Begge dele forbedrer brugeradoptionen drastisk.

Sammenlignet med nogle af de andre Intercom Product Tours-alternativer er Userpilot også relativt billigt at komme i gang med.

Du kan være i gang på ingen tid med Userpilot. Få en demo i dag!

Prøv det bedste værktøj til produktrundvisning til dit SaaS nu!

FÅ EN DEMO
  • 14 dages prøveperiode
  • Intet kreditkort påkrævet
previous post next post

Leave a comment