Pendo vs. Walkme – Tärkeimmät ominaisuudet ja hintavertailu
Haluat siis luoda tuotekierroksia ja läpikäyntejä tehostaaksesi käyttäjien sisäänpääsyä. Mutta mikä työkalu on oikea työhön?
Kaksi suurimmista tekijöistä ovat Pendo ja Walkme. Tänään vertailemme niitä keskenään ja katsomme, mikä on vahvin digitaalisen käyttöönoton alusta.
Tutustutaanpa siis siihen, mikä tuote sopii parhaiten sinun onboarding-tarpeisiisi!
TL;DR
- Pendo ja WalkMe ovat molemmat digitaalisen käyttöönoton alustoja, joiden avulla voit luoda käyttöoppaita, joiden avulla asiakkaat tai työntekijät voivat tutustua ohjelmistoosi.
- Vaikka niiden ominaisuudet sovelluksen sisäisiä oppaita, sovelluksen sisäisiä viestejä ja käyttäjäanalyysejä varten ovat monin tavoin samankaltaisia, WalkMe keskittyy työntekijöiden perehdyttämiseen yritystason yrityksille, kun taas Pendo auttaa luomaan läpikäyntejä myös asiakkaiden perehdyttämiseen.
- Pendo on WalkMe:tä vahvempi käyttäjien sisäänpääsykokemusten kehittämisessä ja syvällisten analyysien keräämisessä.
- WalkMe toimii vain räätälöidyllä hinnoittelusuunnitelmalla, joka edellyttää, että pyydät tarjouksen heidän myyntitiimiltään (voi olla 9000-50000 dollaria vuodessa).
- Pendo tarjoaa hyvin rajoitetun ilmaisen suunnitelman, aloituspaketin, jonka hinta on alkaen 7000 dollaria vuodessa, ja räätälöityjä hinnoittelusuunnitelmia edistyneemmille paketeille, mukaan lukien työntekijän perehdytyspaketti.
- Kumpikaan Pendo ja WalkMe eivät ole erityisen helppokäyttöisiä, mutta Pendo vaatii yleensä vähemmän koodausta ja teknistä taustatietoa käyttäjien käyttöönoton työkaluksi.
- Jos etsit Pendo- ja WalkMe-vaihtoehtoja, Userpilot on vahva ja edullinen ratkaisu, jossa yhdistyvät koodittomuus, helppokäyttöisyys, räätälöitävissä olevat sisäänpääsyvirrat ja perusteellinen analytiikka. Se ei myöskään maksa paljon, jos haluat käyttää kehittyneitä analytiikka- ja asiakassuhdeominaisuuksia: Userpilotin helppokäyttöiset hinnoittelusuunnitelmat alkavat 249 dollarista kuukaudessa.
Molempien työkalujen hyvät ja huonot puolet
Pendo ja WalkMe tekevät joitakin samankaltaisia asioita, mutta ne eivät todellakaan vastaa toisiaan. Katsotaanpa kummankin hyviä ja huonoja puolia.
Pendon hyvät ja huonot puolet
Pendo on erikoistunut eniten tuoteanalytiikkaan, mutta sillä on toki tehokkaita työkaluja sisäänajovirtojen luomiseen (joita kutsutaan Pendo-oppaiksi).
Hinnastaan ja jyrkästä oppimiskäyrästään huolimatta Pendolla on muutamia hyviä puolia kilpailijoihinsa verrattuna.
- Pendo on tunnettu hyvistä ja helppokäyttöisistä analytiikkatyökaluistaan, kuten Paths, Retention ja Funnels. (Vuoden 2023 toisesta neljänneksestä alkaen Userpilotilla on samat analytiikkaominaisuudet, mutta entistä tehokkaammat toiminnot).
- Pendolla on jaettavissa oleva tuotesuunnittelutyökalu asiakaspalautteen järjestämiseen ja arvokkaiden ominaisuuksien priorisointiin. Se auttaa pitämään tiimit linjassa yhteisen ominaisuuksien suunnitteluohjeen kanssa.
- Se toimii sekä verkkosovelluksissa että mobiilisovelluksissa, joten jos tarvitset molempia, tämä voi olla hyvä valinta sinulle.
Yllättävää kyllä, vaikka tuotteen sitouttamistyökalu väittää olevansa “kaikki yhdessä”, et voi toimia suoraan Pendon käyttäjäanalyyseillä Pendossa.
Tämä johtuu siitä, että Pendo ei anna sinun kohdentaa sovelluksen sisäisten tapahtumien mukaan segmentoituja käyttäjiä sovelluksen sisäisillä oppailla, jotka olet rakentanut sen avulla.
Tässä on lyhyt luettelo Pendon huonoista puolista:
- Se ei myöskään anna sinun käynnistää kokemuksia sovelluksen sisäisten tapahtumien perusteella. Tämä johtuu luultavasti teknisestä velasta – mutta se tekee Pendon analytiikasta melko lailla EI toimintakelpoista.
- Pendo tarjoaa rajoitetusti käyttöönottoelementtejä, joten et voi aina luoda käyttäjillesi parasta kokemusta. Jos haluat tarkistuslistoja, niitä voi käyttää vain Resurssikeskuksesta, mikä kumoaa niiden olemassaolon tarkoituksen.
- Käyttäjän käyttäytymistiedot näytetään 1 tunnin viiveellä. Näin ollen et voi käynnistää sovelluksen sisäisiä, kontekstisidonnaisia viestejä tai ohjeita vastauksena käyttäjien tekemisiin.
Jos etsit työkalua, joka näyttää käyttäjäanalyysit reaaliajassa ja jonka avulla voit käynnistää sovelluksen sisäisiä kokemuksia sovelluksen tapahtumien ja käyttäjien käyttäytymisen perusteella reaaliajassa – Userpilot tarjoaa nämä ominaisuudet (ja vieläpä edullisemmin).
WalkMe hyvät ja huonot puolet
WalkMe oli yksi ensimmäisistä digitaalisessa käyttöönotossa mukana olleista yrityksistä. Siinä on monia samoja keskeisiä ominaisuuksia kuin Pendossa, mutta vaikka se tarjoaa työkaluja asiakaskokemuksia varten, se keskittyy enemmän työntekijöiden perehdyttämiseen.
WalkMe:llä on monia etuja, jotka tekevät siitä vankan työkalun. Mitkä ovat WalkMe:n hyvät puolet?
Tässä on kolme parasta:
- Tarjoaa korkean räätälöintitason ja toimii sekä omassa työkalussasi että kolmannen osapuolen työkaluissa.
- Voit luoda sovelluksen sisäisiä tietokilpailuja, joiden avulla voit testata käyttäjän tai työntekijän tietämystä virtauksen suorittamisen jälkeen.
- Saat käyttöösi laajan luettelon integraatioita, jotka yksinkertaisesti parantavat tiedonkeruuta tai mahdollistavat useiden työkalujen yhdistämisen.
Kuitenkin,
- Se keskittyy ensisijaisesti työntekijöiden palvelukseen ottamiseen, joten tarjotut ominaisuudet liittyvät pääasiassa siihen.
- WalkMe-käyttöoppaiden luominen ja niiden toteuttaminen tarkoituksenmukaisella tavalla edellyttää jyrkkää oppimiskäyrää ja melko paljon teknistä osaamista.
- WalkMe on suunniteltu yritysorganisaatioille, ja sen hinnoittelu heijastaa sitä.
- Voit päätyä käyttämään WalkMe:hen 9000-50000 dollaria vuodessa. Se on paljon rahaa startup-yrityksille ja pk-yrityksille.
Pendo vs. WalkMe käyttäjien alkuunpääsyä varten
Sekä Pendolla että WalkMe:llä on vahva asema, kun on kyse käyttäjien alkuunpääsystä. Myös niiden perusominaisuudet ovat hyvin päällekkäisiä.
Aluksi voit molempien avulla luoda tehokkaita käyttäjäkokemuksia, jotka ohjaavat käyttäjiä koko matkan ajan kohti aktivointia.
Kunkin työkalun erilaiset käyttötarkoitukset merkitsevät kuitenkin sitä, että niiden tarjoamissa ominaisuuksissa on merkittäviä eroja.
Käyttäjän segmentointiominaisuuksien vertailu
Yksi suurimmista eroista liittyy käyttäjien segmentointiin, ja tämä on kriittinen asia SaaS-yrityksille.
Esimerkiksi Pendo tarjoaa helppokäyttöisiä työkaluja käyttäjien segmentoimiseksi ja räätälöityjen käyttöönottokokemusten luomiseksi kullekin segmentille.
WalkMe:n personointi- ja segmentointiominaisuudet ovat rajalliset verrattuna Pendon ominaisuuksiin. Koska WalkMe on siirtynyt työntekijän aloitusprosessiin, sen tarve käyttäjien segmentointiin ei ole yhtä suuri.
UI-elementtien vertailu
Pendo antaa sinulle joitakin peruskäyttöliittymäelementtejä, kuten työkaluvihjeitä, modaaleja tai tarkistuslistoja, jotka tukevat tuotekierroksia. Ilmaisella tai aloituspaketilla on kuitenkin hyvin rajoitetut mahdollisuudet.
WalkMe:n käyttöliittymä on melko muokattavissa – se ei vain ole helppoa.
Sisäänottovirran mukauttaminen ja tyylittely vaatii huomattavaa koodausta ja teknistä osaamista, ja todennäköisesti sinun on turvauduttava sertifioidun WalkMe-asiantuntijan apuun.
Pendo vs. WalkMe: Tuotteen käyttöanalytiikka
Tuotteen käyttöanalyysit ovat tärkeitä, koska niiden avulla tuotepäälliköt voivat määrittää, saavutetaanko sisäänajovirralla halutut tulokset, ja jos ei, miten sitä voidaan parantaa.
Sekä Pendo että WalkMe antavat sinulle pääsyn tuotteiden käyttö- ja sisäänottoanalyyseihin, mutta eivät aivan samassa määrin.
Kuten aiemmin mainitsimme, Pendo tarjoaa helppokäyttöisiä segmentointityökaluja, joiden avulla on mahdollista räätälöidä perehdytyskokemuksia kunkin segmentin mukaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit käyttää ja vertailla käyttöanalyysejä eri segmenttien välillä, jolloin saat parempaa tietoa siitä, miten sisäänkirjautumisprosessisi voi (tai ei voi) tukea aktivointia ja tuotteen käyttöönottoa.
Pendon avulla voit tarkastella analyyttisiä tietoja, kuten käyttäjien klikkauksia ja oppaassa vietettyä aikaa. Lisäksi se tarjoaa polku-, suppilo- ja asiakaspysyvyysraportteja, jotka osoittavat käyttäjien käyttäytymismalleja ja sitä, miten nämä mallit voivat liittyä asiakaspysyvyyteen tai -poistumiseen.
Vaikka WalkMe:n tuotekäytön analytiikan kojelauta antaa myös tehokkaan ja syvällisen katsauksen siihen, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa käyttöönottovirran kanssa, vahvojen segmentointityökalujen puute rajoittaa huomattavasti sen hyödyllisyyttä SaaS-palveluissa.
Asiakkaat, joilla on eri käyttötarkoituksia ja jotka kokevat saman sisäänajovirran, saavat siitä todennäköisesti erilaista arvoa. Jos kaikki käyttäjät ovat työntekijöitä, joilla on samanlaiset käyttötapaukset, tämä ei ole ongelma.
Jos sinulla on kuitenkin SaaS-liiketoiminta, jonka asiakkailla on erilaisia käyttötapauksia ja persoonallisuuksia, kaikkien näiden tuotteiden käyttöanalyysien yhdistäminen yhteen hämärtää, missä asioissa käyttöönotto toimii tai aiheuttaa kitkaa.
Pendo vs WalkMe hinnoittelun vertailu
Pendon ja WalkMe:n hintojen vertailu on hankalaa, sillä WalkMe ei julkaise hintatietojaan julkisesti.
Voimme kuitenkin sanoa, että kumpikaan vaihtoehto ei ole halpa. Etenkään startup- ja pk-yrityksille.
WalkMe-hinnoittelu
WalkMe:n hinnoittelu vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta vaihtelee yleensä 9000 ja 50 000 dollarin välillä vuodessa (sinun on pyydettävä mukautettu tarjous). Tämä ei sisällä sertifioidun WalkMe-asiantuntijan kustannuksia, joita luultavasti tarvitset saadaksesi hienostuneemmat mukautetut elementit toimimaan.
WalkMe on taas suunnattu suurille yrityksille, ja sen hinnoittelu heijastaa tätä.
Pendon hinnoittelu
Pendo ei listaa sivustollaan korkeampien tasojensa hintoja. Joidenkin arvioiden mukaan hinnat alkavat kuitenkin 20 000-25 000 dollarista vuodessa yksittäisestä tuotteesta ja noin 50 000 dollarista vuodessa keskitason paketista.
Pendon hinnoittelussa on se hankala puoli, että eri moduuleista maksetaan erikseen:
- Pendo Free: enintään 500 MAU, yksi sovellus, perustoiminnot ja analytiikka.
- Pendo Starter 7000 dollaria/vuosi: MAU-raja, usean sovelluksen käyttömahdollisuus ja pääsy premium-ominaisuuksiin, kuten NPS:ään, mutta se ei sisällä kehittynyttä analytiikkaa tai integraatioita.
- Pendo Growth: NPS ja PES, resurssikeskus ja pääsy tukeen verrattuna alempiin suunnitelmiin.
- Pendo Portfolio: Mukautettu MAU, monisovellus, cross-journey-raportit, kokeilut ja 1 ilmainen integraatio.
- Pendo Feedback: ominaisuustoiveiden kerääminen on erillinen moduuli, jossa on mukautettu hinnoittelu.
- Pendo Adopt: työntekijän aloitus on erillinen moduuli, jonka hinnoittelu on mukautettu.
Pendo vs WalkMe helppokäyttöisyysvertailu
Ennen kuin sukellamme tähän osioon, on syytä huomauttaa, että kysymys, johon vastaamme, ei oikeastaan ole “Kumpi on helpompi käyttää?”. Molemmat työkalut eivät ole kovin käyttäjäystävällisiä.
Pikemminkin kysymys kuuluu: “Kumpi on vähemmän vaikea?”.
Olemme jo käsitelleet tätä hieman, joten aloitetaan asetuksista.
Asetusten ja toteutuksen vertailu
WalkMe on paikallinen ohjelmisto, eli sinun on asennettava se paikallisesti. Tämä ei ole yhtä helppoa kuin suoritettavan tiedoston kaksoisnapsauttaminen, vaan vaatii itse asiassa melko paljon aikaa, työtä ja teknistä osaamista.
WalkMe:n sertifioidut teknikot voivat auttaa sinua tässä, mutta älä kuvittele, että kirjaudut WalkMe:n käyttäjäksi ja alat kerralla rakentaa räätälöityjä tuotteiden läpikäyntejä.
Pendo on yksinkertaisempi ja nopeampi ottaa käyttöön kuin WalkMe, mutta vaatii silti suhteellisen kehittyneitä teknisiä taitoja.
Tuotteen käyttö
WalkMe tarjoaa erittäin helposti muokattavia ja kehittyneitä tuotteiden läpikäyntejä – edellyttäen, että sinulla on tarvittavat koodaus- ja tekniset taidot, jotta saat ne toimimaan.
Voit myös maksaa sertifioidulle asiantuntijalle, joka auttaa sinua teknisissä kysymyksissä, mutta tämä tekee jo ennestään kalliista tuotteesta entistä kalliimman.
Pendo puolestaan tarjoaa Visual Design Studionsa keinona vähentää koodauksen tarvetta. Valitettavasti tähän liittyy kaksi merkittävää haittapuolta.
Ensinnäkin studion käyttö rajoittaa mahdollisuuksiasi muokata läpikäyntejä ja käyttöliittymäelementtejä. Sitä varten sinun on osattava kirjoittaa CSS:ää.
Toiseksi Visual Design Studio voi olla hieman hankala käyttää. Voit esikatsella läpikäyntejä studion kojelaudalla, mutta se on erillään verkkosovelluksesta, jossa ne itse asiassa luodaan.
Tämä tarkoittaa, että sinun on vaihdettava jatkuvasti sovellusten välillä vain saadaksesi käsityksen siitä, miten muokkauksesi vaikuttavat. Lisäksi et voi testata läpikäyntiäsi ennen kuin koodi on asennettu API:n kautta.
Onko Pendo parempi kuin WalkMe? Lopullinen tuomio
Jos olet pitänyt kirjaa, on jo aika selvää, että Pendo on voittanut useimmissa kategorioissa.
Yhteenvetona voidaan todeta, että Pendo on voitolla seuraavista syistä:
- Enemmän hallintaa käyttäjien segmentointiin ja käyttäjäanalyyseihin.
- On yksinkertaisempi toteuttaa ja käyttää.
- Tukee asiakaskohtaista perehdytystä startup- ja pk-yrityksissä – ei vain työntekijöiden perehdytystä tekevissä suuryrityksissä.
- On luultavasti halvempaa. Tämä on kuitenkin epäselvää, ellei yritykseltä saada tarjousta.
Tässä vaiheessa saatat ajatella, että nämä tuotteet vaikuttavat hyödyllisiltä, mutta eivät täysin vastaa SaaS-liiketoimintasi tarpeita tai asiakastulostavoitteita.
Kunpa olisi olemassa kolmas vaihtoehto, joka olisi helpompi käyttää, keskittyisi enemmän SaaSin kasvutavoitteisiin ja olisi edullisempi.
Onneksi tällainen vaihtoehto on olemassa! Sallikaa minun esitellä kolmas ehdokas: Userpilot.
Parempia vaihtoehtoja Pendo tai WalkMe
Jos olet keskisuuri SaaS-yritys, jolla on tuotetiimi, Userpilot saattaa olla juuri se digitaalisen käyttöönoton alusta, jota tarvitset. Sen avulla voit parantaa käyttäjien sisäänottoprosessia luomalla sovelluksen sisäisiä viestejä ja käynnistämällä ne kontekstisidonnaisesti, jotta asiakas sitoutuu ja lopulta hyväksyy tuotteen.
Käydään läpi joitakin Userpilotin tärkeimpiä ominaisuuksia ja katsotaan, miten niitä verrataan toisiinsa.
Userpilot käyttäjien alkuunpääsyä varten
Userpilot on kehitetty erityisesti SaaS-tuotetiimeille, jotka haluavat parantaa käyttäjien sisäänpääsykokemusta ja lisätä käyttäjien aktivointia.
Voit rakentaa valtavasti erilaisia käyttäjien sisäänpääsyvirtoja ja sovelluksen sisäisiä viestejä ilman koodausta. Tämä tekee Userpilotista täydellisen perehdyttämisvälineen muille kuin teknisille henkilöille.
Seuraavassa kerrotaan, mitä saat, kun aloitat Userpilotin käytön:
- Unohda sovelluksen sisäisten kokemusten koodaaminen: Userpilot vaatii vain, että kehittäjäsi asentaa sovelluksen sisälle rivin javascriptiä ja että lataat Chrome-laajennuksen, joka avaa visuaalisen rakentajan.
- Rakenna sovelluksen sisäisiä virtoja käyttämällä laajinta valikoimaa käyttöliittymämalleja (modaalit, diaoutit, työkaluvihjeet, pikanäppäimet, bannerit) ja sovelluksen sisäisiä käyttöönottokokemuksia (tarkistuslistat, mikrokyselyt, NPS-kyselyt, sovelluksen sisäinen resurssikeskus).
- Saat käyttöösi sisäänrakennetun NPS-työkalun käyttäjäpalautteen keräämiseen ja analysointiin, jotta voit parantaa sisäänottoprosessia todellisten tietojen perusteella.
- Luo ja seuraa sovelluksen sisäisten tapahtumien yhdistelmiä, kuten klikkauksia, siirtymisiä ja lomakkeen täyttämistä, ja analysoi sitten kaikki nämä vuorovaikutukset omien mukautettujen tapahtumien alla, jotka voidaan rakentaa ilman koodia tai API-kutsuja.
- Käytä kehittynyttä tuoteanalytiikkaa ja sovelluksen sisäisten virtojen analytiikkaa tunnistamaan, missä käyttäjät tarvitsevat apua, ja luomaan rakeisia käyttäjäsegmenttejä, joiden avulla voit käynnistää sovelluksen sisäisiä kokemuksia kontekstisidonnaisesti(segmentointi perustuu käyttäjän tunnistetietoihin, sovelluksen sisäiseen sitoutumiseen, mukautettuihin tapahtumiin, napsautuksiin, siirtymisiin, lomakkeiden täyttämiseen, käyttäjäpalautteen vastauksiin, NPS-pisteisiin ja muuhun).
- Paranna käyttöönottokokemusta sovelluksen sisäisellä ohjeella käynnistämällä resurssikeskus suoraan sovelluksen sisällä. Lisää sovelluksen sisäisiä oppaita ja video-oppaita ja anna käyttäjille mahdollisuus tehdä hakuja tietopankista tai ottaa yhteyttä tukeen. Itsepalvelu ei ole koskaan ollut helpompaa.
- Userpilot on myös suunniteltu toimimaan tuotteesi kanssa, mutta ei kolmannen osapuolen sovellusten kanssa. Tämä tekee siitä loistavan SaaS-käyttäjien perehdyttämiseen, mutta ei niinkään työntekijöiden perehdyttämiseen.
Varaa esittelyaika tiimimme kanssa ja valmistaudu rakentamaan parhaat käyttöönottokokemukset, joita käyttäjät ovat nähneet.
Userpilot-tuotteen analytiikkaominaisuudet
Userpilot on todella parantanut analytiikkatoimintojaan viime vuosina, ja se tarjoaa nyt kaikista tuoteadaptaatioalustoista vankimmat toiminnot (mukaan lukien Pendo, joka on aina ollut käyttäjäanalytiikan ykkönen).
Lyhyesti sanottuna Userpilotin analytiikan avulla voit:
- Seuraa kaikkia käyttäjien vuorovaikutustapahtumia sovelluksen kanssa – ilman koodausta – tehokkaan ominaisuuksien merkintätoiminnon avulla voit yksinkertaisesti merkitä käyttäjien toiminnot (klikkaukset, siirtymiset, lomakkeen täyttäminen) koodittomalla, osoita ja merkitse -editorilla, joka on tuotteesi yläosassa.
- Luo ominaisuustunnisteista ja seuratuista tapahtumista koostuvia “käyttäjäsuppiloita” ja näe, missä käyttäjät jäävät pois suppilosta – ja reagoi näihin pudotuspisteisiin välittömästi sovelluksen sisäisillä kokemuksilla.
- Seuraa ominaisuuksien käyttöä käyttäjäsegmenteittäin lämpökarttojen avulla suoraan tuotteesi eri sivuilla.
- Luo mukautettuja tapahtumia, jotka koostuvat myös ominaisuustunnisteista – tai yhdistelmiä seuratuista tapahtumista, jotka olet kuljettanut Userpilotin seuranta-skriptin kautta, ja ominaisuuksista, jotka olet merkinnyt Chrome-laajennuksen avulla.
- Tehokkaan trendien yleiskatsauksen avulla voit suodattaa tapahtumia ja ominaisuustunnisteiden käyttöä segmenttien, ajanjaksojen ja jopa yritysten mukaan. Näin voit seurata ja analysoida tapahtumien käyttötrendejä ja jopa tarkastella yksittäisiä käyttäjiä (tai yrityksiä), jotka ovat osallistuneet tiettyihin mukautettuihin tapahtumiin, ja näyttää heille oikean sovelluksen sisäisen kokemuksen.
- Analysoi, miten käyttäjät käyttävät tarkistuslistoja tai resurssikeskuksen moduuleja, tunnista trendit ja testaa eri lähestymistapoja A/B-testien avulla sitoutumisen parantamiseksi.
- Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Userpilotin avulla voit käyttää kaikkea tätä tietoa erittäin rakeisten käyttäjäsegmenttien rakentamiseen ja tavoittaa käyttäjät oikeilla sitoutumisvirroilla oikeaan aikaan.
- Voit jopa luoda käyttäjäsegmenttejä kyselyvastausten tai NPS-pisteiden perusteella.
Userpilotin helppokäyttöisyys
Userpilotin saa käyttöön muutamassa minuutissa sen Chrome-laajennuksen avulla ja kopioimalla ja liittämällä yhden rivin JavaScript-koodia sovellukseen.
Asennuksen yhteydessä tarvittavan yhden rivin lisäksi Userpilotin tarjoamien työkalujen, ominaisuuksien ja resurssien käyttämiseen, käyttöönottoon ja testaamiseen ei tarvita koodausta.
Userpilotin hinnoittelu
Userpilot tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle verrattuna Pendoon tai WalkMe:hen. Jopa sen perustason paketti (Traction) tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet ilman käyttörajoituksia.
Hinnoittelun eriyttäminen tapahtuu pääasiassa palvelutasolla (esim. mukautettu verkkotunnuksen hosting, oma Customer Success Manager, SLA) ja perustuu yrityksesi kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien (MAU) määrään.
Tässä ovat yksityiskohtaiset hinnoittelusuunnitelmat:
- Vetovoima: Tämä suunnitelma on 249 dollaria/kk enintään 2500 käyttäjälle.
- Kasvu: Käyttäjiä on enintään 10 000, ja tämän paketin hinta on $499/kk.
- Yritys: Suurille yrityksille, nämä suunnitelmat alkavat 1000 dollarista/kk.
Pienten tai keskisuurten SaaS-yritysten on vaikea kiistää Userpilotin hinta-laatusuhdetta muihin luokkansa työkaluihin verrattuna.
Pendo vs. WalkMe: Kumpi on paras digitaalisen adoption alusta?
Valitettavasti ei ole mahdollista antaa lopullista suositusta siitä, mikä työkalu on yleisesti ottaen “paras”. Pendo päihittää WalkMe:n useimmissa SaaS-käyttötapauksissa, ja Userpilot on loistava ja edullinen vaihtoehto SaaS-startup-yrityksille ja pk-yrityksille.
Tässä on lyhyt katsaus kunkin tuotteen soveltuvuuteen, jotta voit helpottaa päätöksentekoa:
- WalkMe soveltuu yritystason yrityksille, jotka haluavat tehdä työntekijöiden perehdytyksen ja joilla on valtavat määrät rahaa ja teknisiä resursseja.
- Pendo tarjoaa jonkin verran parempaa saavutettavuutta ja asiakaslähtöisiä SaaS-käyttöönottoratkaisuja, mutta niiden hinta on korkea.
- Usepilot sopii erinomaisesti SaaS-alan startup-yrityksille ja pk-yrityksille, jotka etsivät kohtuuhintaisia, laadukkaita ja helppokäyttöisiä käyttöönottotyökaluja.
Kuulostaako joustava, koodittomia koodeja sisältävä sisäänkirjautumisohjelmisto sopivalta yrityksellesi? Jos näin on, tutustu Userpilot-demoon ja aloita jo tänään!