Onboarding Tooltips For SaaS: Miten parhaiten käyttää tätä UI Pattern opastaa käyttäjiä ottamaan tuotteesi käyttöön?

On olemassa yksinkertainen tapa lisätä tuotevetoista kasvua: anna käyttäjille fantastinen ensivaikutelma tuotteesta käyttämällä aloitusnäkymiä (onboarding tooltips).

Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin parhaita käytäntöjä ja periaatteita, joiden avulla voit käyttää tätä kätevää käyttöliittymämallia ja lisätä tuotteen hyväksyntää loistavien käyttäjien sisäänpääsykokemusten avulla.

Tämä alkaa siitä, että ymmärrät, miten uudet käyttäjät oppivat tuotteestasi. Tämän jälkeen on suhteellisen helppoa luoda käyttöönotto, joka vastaa heidän tarpeitaan ja edistää käyttöönottoa.

Oletko valmis aloittamaan?

Sukelletaan mukaan!

TL;DR

  • Onboarding-tooltip on eräänlainen kohdennettu ponnahdusikkuna, jonka avulla nykyiset ja uudet käyttäjät voivat ymmärtää uusia ominaisuuksia kontekstisidonnaisella tavalla – niitä käytetään usein interaktiivisten tuotekierrosten luomiseen.
  • Käyttöönoton työkaluvihjeen ensisijaisena tavoitteena on auttaa käyttäjää ymmärtämään, mitä hänen on tehtävä seuraavaksi, opastamalla hänet tehtävän tai toiminnon seuraavaan vaiheeseen ja edistämällä näin tuotteen käyttöönottoa.
  • Voit käyttää työkaluvihjeitä monissa eri tilanteissa, kuten tuotekierrosten käynnistämisessä, äskettäin julkaistujen tai päivitettyjen keskeisten ominaisuuksien ilmoittamisessa, interaktiivisten oppaiden käyttämisessä, sovelluksen sisäisen kontekstuaalisen ohjeen käynnistämisessä itsepalvelun mahdollistamiseksi tai uuden ominaisuuden myynnissä.
  • Työkaluvihjeiden luomisessa on kolme päävaihtoehtoa: voit rakentaa ne itse, hyödyntää jotain avoimen lähdekoodin työkalua tai käyttää jotakin monista saatavilla olevista työkaluista.
  • Userpilotin kaltaisen työkalun käyttämisellä on useita selviä etuja verrattuna koodin rakentamiseen tai uudelleenkäyttöön: ensisijaisesti joustavuuden lisääminen, datan hyödyntäminen ja arvon tuottamiseen kuluvan ajan lyhentäminen.
  • Aina kun haluat käyttää kontekstisidonnaisia työkaluvihjeitä osana käyttöönottoprosessia, sinun on otettava huomioon tietyt perusperiaatteet: rakenna käyttöliittymä hyvän käyttöliittymän pohjalle, pidä työkaluvihjeet lyhyinä ja ytimekkäinä, käytä niitä vain silloin, kun se on järkevää, vältä epäselvyyksiä ja näytä käyttäjien edistyminen.
  • Haluatko lisätä vuorovaikutteisia elementtejä, kuten työkaluvihjeitä, modaaleja, tarkistuslistoja ja paljon muuta uusien käyttäjien sisäänpääsyyn? Hanki Userpilot-demo ja aloita.

Mitä ovat alkuunpääsyn työkaluvihjeet?

Sisäänoton työkaluvihje on eräänlainen kohdennettu ponnahdusikkuna, jonka avulla käyttäjät voivat ymmärtää uusia ominaisuuksia asiayhteyteen liittyvällä tavalla, kun he ovat mukana sisäänottovirrassa. Hyvin suunnitellun työkaluvihjeen avulla käyttäjät löytävät tuotteen tietyt ominaisuudet, jotka tuovat eniten lisäarvoa uudelle käyttäjälle.

Kuvakaappaus Userpilotin sisäänoton työkaluvihjeestä.
Työkaluvihjeet sopivat käyttäjävirran kontekstiin. Hanki Userpilot-demo ja aloita rakentaminen!

Sinun ei tietenkään pidä ajatella vain uusien asiakkaiden käyttöönottoa – kyse ei ole pelkästään valmiista tuotekierroksista tai käyttäjien aktivoinnista.

Käyttäjien sisäänpääsy on iteratiivinen prosessi, joka kattaa kaikki käyttäjän matkan vaiheet, ja kontekstisidonnaisten työkaluvihjeiden käyttäminen käyttäjien motivoimiseksi toimintaan on osa digitaalista ja vuorovaikutteista käyttäjäkokemusta.

Mikä on työkaluvihjeen tarkoitus?

Yksittäiset työkaluvihjeet ovat siistejä pieniä interaktiivisia elementtejä, jotka on suunniteltu kiinnittämään huomiota ja auttamaan käyttäjiä ymmärtämään, miten SaaS-tuotteesi kanssa voi toimia.

Työkaluvihje on yksi monista käytössänne olevista työkaluista.

Työkaluvihjeen päätarkoitus on käyttäjien perehdyttäminen, ja se toimii kiinnittämällä käyttäjän huomion siihen, mitä hänen on tehtävä seuraavaksi. Ne toimivat kuin pieni opastus, joka tarjoaa kontekstisidonnaista apua, kun käyttäjä liikkuu matkan varrella ja on vuorovaikutuksessa uuden sovelluksen kanssa.

Kiinnitä käyttäjän huomio käyttäjälle merkityksellisiin käyttöliittymäelementteihin koko käyttöönoton ajan.

Työkaluvihjeen päätarkoitus on käyttäjien perehdyttäminen, ja se toimii kiinnittämällä käyttäjän huomion siihen, mitä hänen on tehtävä seuraavaksi. Ne toimivat kuin pieni opastus, joka tarjoaa kontekstisidonnaista apua, kun käyttäjä liikkuu matkan varrella ja on vuorovaikutuksessa uuden sovelluksen kanssa.

opastaa käyttäjiä askel askeleelta tiettyjen ominaisuuksien käyttöönotossa.

Yhdistämällä useita työkaluvihjeitä perehdyttämisvirtaan saat interaktiivisen opastuksen, joka opastaa uutta käyttäjää, miten hän voi sitoutua tuotteeseesi ja käyttää sitä.

sisäänpääsyn työkaluvihje ja edistymispalkki

Rakenna työkaluvihjeitä Userpilotilla! Hanki demo nyt nähdäksesi miten.

Edistymispalkkien lisääminen työkaluvihjeisiin lisää myös sitoutumista, koska käyttäjä voi ymmärtää, kuinka paljon työtä häneltä vaaditaan. Lisäksi meillä kaikilla on taipumus saattaa tehtävä loppuun, kun näemme olevamme lähempänä maaliviivaa.

Miten työkaluvihjeitä käytetään koko käyttäjän sisäänottoprosessissa?

Työkaluvihjeet voivat olla arvokas työkalu jokaisen taitavan tuotepäällikön sveitsiläisessä armeijan veitsessä, koska ne ovat niin monipuolisia – niitä voi käyttää monissa eri tilanteissa (ei vain osana tuotteen läpikäyntiä, jossa käyttäjille esitellään tuote).

Joitakin käyttötapauksia ovat:

userpilotin uuden ominaisuuden ilmoittamisen työkaluvihjeet

Katsotaanpa nyt joitakin esimerkkejä työkaluvihjeistä kussakin käyttötapauksessa.

Tuotekierroksen työkaluvihjeet

Tuotekierrokset ovat loistava esimerkki hyvästä sisäänpääsykokemuksesta – ei ole parempaa tapaa saada käyttäjät tutustumaan SaaS-tuotteeseesi.

Tuotekierros on pohjimmiltaan sarja työkaluvihjeitä, jotka on suunniteltu esittelemään uudelle käyttäjälle tuotteesi tärkeimmät ominaisuudet ja edut. Tuotekierroksia luodessasi on otettava huomioon monia työkaluja.

Tehokkaiden tuotekierrosten keskeinen periaate: tuotekierrokset eivät saa koskaan olla liian yksityiskohtaisia – tarkoitus on ohjata käyttäjät tärkeimpien ominaisuuksien pariin.

Tutustutaanpa alla olevaan Slackin tuotekierros-esimerkkiin esimerkkinä alustavasta käyttöönotosta.

Kuvakaappaus Slackin työkaluvihjeestä.

Kätevä työkaluvihje, joka osoittaa, mihin toimiin on ryhdyttävä.

Slack käyttää kahta yksinkertaista työkaluvihjettä, jotka näyttävät uusille käyttäjille, miten viestejä lähetetään ja keskusteluja seurataan (mikä vähentää oppimiskäyrää) perehdytyksen aikana.

Kuvakaappaus Slackin työkaluvihjeestä.
Yhdessä työkaluvihjeillä voi olla suuri merkitys käyttäjien perehdyttämisessä.

Tämä on hyvä esimerkki keskivertokäyttäjälle suunnatusta tuotekierroksesta, koska siinä keskitytään vain korostamaan, miten päästä alkuun, eikä viedä käyttäjiä läpi koko tuotekierroksen, joka saattaa olla heille merkityksellinen tai olla olematon.

Ominaisuusilmoituksen työkaluvihjeet

Ominaisuusilmoitus on tapa kertoa vanhoille ja uusille käyttäjille SaaS-palvelusi tärkeimpien ominaisuuksien ja toimintojen muutoksista.

Ne voivat olla yksinkertaisia, pelkkiä käynnistysviestejä, kuten tämä Calendlyn työkaluvihje.

Kuvakaappaus Calendlyn työkaluvihjeestä.
Calendly pitää sen yksinkertaisena ja selkeänä.

Tai inspiroidu tästä Slackin esimerkistä: luo interaktiivisia työkaluvihjeitä (loistava tapa tiedottaa julkaisusta ja lisätä ominaisuuksien hyväksyntää).

Animaatio Slackin käyttöönotosta.
Vuorovaikutteinen työkaluvihje voi toistaa osinkoja.

Vuorovaikutteiset läpikäynnin työkaluvihjeet

Kaikkien tuotekierrosten ei tarvitse noudattaa samaa lähestymistapaa – interaktiiviset läpikäynnit voivat olla loistava tapa tehostaa käyttäjien sisäänpääsyä ja opastaa käyttäjiä sarjan keskeisten toimien läpi(rekisteröitymisvirrat ovat erittäin yleisiä).

Miksi? Koska useimmat käyttäjät oppivat tekemällä, eivätkä vain kuulemalla, mitä tehdä. Vuorovaikutteinen kokemus on loistava tapa opettaa käyttäjää tutustumaan monimutkaiseenkin tuotteeseen.

Oikein toteutettuna interaktiiviset läpikäynnit auttavat käyttäjiä tekemään mielekkäitä toimia ja saavuttamaan “voittoja” – mikä tarkoittaa, että parannat merkittävästi mahdollisuuksia, että he haluavat käyttää tuotetta uudelleen.

Muista, että kokeneille käyttäjille kannattaa aina pitää “ohitettavissa” -vaihtoehto.

Mitä eroa on pikakierroksella tuotteeseen ja työkaluvihjeiden käytöllä läpikäynnissä käyttäjän sisäänpääsyssä? Kyse on yhdestä asiasta: käyttäjän toiminnasta.

Tässä on esimerkki ohjeesta, jossa käyttäjiä opastetaan muokkaamaan Kommunicaten chat-widgettiä.

Kommunicate-keskustelun työkaluvihjeen animaatio.
Henkilökohtaistamista auttavat työkaluvihjeet eivät koskaan jätä auttamatta.

Sovelluksen sisäiset kontekstisidonnaiset aputyökalut

Onboarding-työkaluvihjeet käynnistyvät tietyillä sivuilla, ja ne on suunniteltu korostamaan tiettyjä ominaisuuksia, kun käyttäjä navigoi tuotteessasi. Mitä paremmat työkaluvihjeet ovat, sitä todennäköisemmin saat aikaan “aha-hetken“.

Oikeassa yhteydessä käytettynä ne voivat parantaa minimalistista käyttöliittymää ja johtaa tehokkaaseen käyttöönottoon koko käyttäjän matkan ajan.

Alla oleva Loom-ohjelman esimerkki osoittaa, miten ne voidaan sovittaa saumattomasti käyttöliittymääsi, ja ne tulevat näkyviin vain, kun käyttäjä siirtää hiiren tietyn elementin päälle – fiksuja käyttöliittymämalleja.

Kuvakaappaus Loomista.
Suojaa käyttäjien huomio leijuvan työkaluvihjeen avulla.

Tässä on toinen hyvä esimerkki Asanasta (projektinhallintatyökalu), jossa näytetään työkaluvihje, joka avautuu, kun käyttäjä avaa tehtävän ja alkaa kirjoittaa kommenttia.

Tämä korostaa käyttäjän mahdollisesti tarvitsemaa tärkeää ominaisuutta oikeaan aikaan.

Kuvakaappaus Asanan työkaluvihjeestä.
Asanan tehtäväkohtainen työkaluvihje.

Uusien ominaisuuksien myyminen

Pääsääntöisesti sinun ei pitäisi yrittää lisätä myyntiä satunnaisilla hetkillä. Se toimii vain, kun jaat oikean viestin oikeaan aikaan.

Alla oleva Intercomin esimerkki on osuva: käyttäjille näytetään “harmaalla” oleva inaktiivinen ominaisuus, jonka voi päivittää yhdellä napsautuksella.

Kuvakaappaus Intercomin päivitystyökalusta.
Voit käyttää työkaluvihjeitä ominaisuuksien myyntiin – oikeassa yhteydessä.

Miten luot työkaluvihjeitä?

On selvää, että oikeaan käyttötilanteeseen kohdistetuilla työkaluvihjeillä voi olla suuri vaikutus käyttäjien käyttöönottoprosessiin, edistää käyttöönottoa ja edistää räjähdysmäistä kasvua.

Mutta miten työkaluvihjeitä luodaan koko käyttäjän matkan ajan, kontekstisidonnaisesti?

Kun haluat sisällyttää työkaluvihjeitä käyttäjäkokemukseen, sinulla on kolme päävaihtoehtoa: rakenna ne itse, hyödynnä jotain avoimen lähdekoodin työkalua tai käytä jotakin monista saatavilla olevista hyväksyntätyökaluista.

 

Ei koodia: Userpilot

Nopein tapa käynnistää ja luoda työkaluvihjeitä käyttäjille on käyttää luotettavaa, kooditonta työkalua, kuten Userpilot.

Aloitat luomalla virtauksen, joka on yksi Userpilotin tärkeimmistä ominaisuuksista.

Kuvakaappaus Userpilot-käyttöönotosta.
Kaikki alkaa käyttäjävirran luomisesta.

Sieltä voit käyttää valmiita työkaluvihjeiden malleja – ne ovat täysin muokattavissa, mutta ne voivat säästää arvokasta aikaa, jos haluat saada käyttäjille nopeasti arvoa. Mene vain eteenpäin ja valitse Tooltip, niin voit valita mallin tai aloittaa mukautetun mallin.

userpilot-user-onboarding-ui-patterns-dashboard

Sisältöä on helppo muokata, värejä vaihtaa tai lisätä osioita, kun olet valinnut työkaluvihjeen malliksi.

Kuvakaappaus Userpilotin mukauttamisesta.
Mukauttaminen on aina hyvä ominaisuus tarjota käyttäjille.

Viimeinen vaihe on asettaa “laukaisimet” ja määritellä yleisösi – ja olet valmis aloittamaan.

userpilotin työkaluvihjeiden laukaisuehdot

Arvokkaat suorituskykytiedot ja kehittynyt analytiikka auttavat ymmärtämään, miten työkaluvihjeet vaikuttavat käyttäjiin.

Jos linkität tavoitteen, voit myös seurata edistymistä suhteessa tavoitteeseen (esimerkiksi jos työkaluvihje auttaa käyttäjiäsi saavuttamaan “aha-hetken” ja hyödyntämään uutta ominaisuutta).

Kuvakaappaus Userpilotin analytiikasta.
Arvokasta tietoa – jos sitä osataan tulkita.

Voit jopa tehdä A/B-testejä kokeillaksesi, miten eri tuotekierrokset näkyvät, ja segmentoida käyttäjät sen mukaan.

Kuvakaappaus Userpilotin A/B-testauksesta.
Käytä A/B-testausta toimintojesi suunnitteluun.

Haluatko nähdä Userpilotin toiminnassa? Hanki demo ja aloita työkaluvihjeiden rakentaminen ilman koodia.

Avoimen lähdekoodin tapa: Bootstrap ja Jquery

Toinen tapa käyttää työkaluvihjeitä tuotekierroksilla on hyödyntää avoimen lähdekoodin koodia – voit kokeilla Bootstrapia ja Jqueryä.

Näiden toteuttaminen vaatii silti melko paljon teknistä osaamista – ja sinulta puuttuu varmasti joitakin edellä kuvattuja kehittyneitä ominaisuuksia – mutta sinun pitäisi pystyä käymään esimerkit läpi, jos sinulla on tarpeeksi aikaa.

Tehokkaiden tuotekierrosten ja sovelluksen sisäisen opastuksen laatiminen on varmasti vaikeampaa työkaluvihjeiden avulla kuin ilman koodia toimivan työkalun avulla.

Kehittäjän tapa: Javascript, HTML, CSS

Tämä on monimutkaisin vaihtoehto – mutta jos sinulla on vahvat kehitystaidot (tai sinulla on kehittäjä, jota voit käyttää apuna), Javascriptin käyttö antaa sinulle eniten itsenäisyyttä suunnitella, luoda ja mukauttaa työkaluvihjeitä osana tuotekierroksia.

Työkaluvihjeiden pitäminen ajan tasalla vaatii tietenkin jatkuvasti aikaa ja vaivaa.

HTML:n ja CSS:n oppimiskäyrä ei ole yhtä jyrkkä, mutta niiden toiminnallisuus ja ylläpito ovat silti rajalliset.

Jos haluat luoda nopeasti käyttäjiä ilahduttavia tuotekierroksia ja työkaluvihjeitä, muut työkalut ovat yksinkertaisempi vaihtoehto.

Työkaluvihjeiden parhaat käytännöt hyvää UX:ää varten

Käyttäjien sitouttaminen – ja heidän sitouttamisensa jatkaminen – edellyttää, että käyttäjien sisäänpääsykokemukset ja tuotekierrokset tuottavat arvoa.

Ota huomioon seuraavat periaatteet, joiden avulla voit olla oikeansuuntainen.

Kuinka pitkiä työkaluvihjeiden pitäisi olla?

Käyttäjien sitouttaminen – ja heidän sitoutumisensa ylläpitäminen – edellyttää, että luot käyttäjien sisäänpääsykokemuksia ja tuotekierroksia, jotka tuottavat arvoa asiakkaille.

Ota huomioon seuraavat periaatteet, joiden avulla voit olla oikeansuuntainen.

Mitä kirjoitetaan työkaluvihjeeseen?

UX-kirjoittamisen on oltava tiivistä. Pidä mielessäsi selkeä rakenne, kun luot tooltip-sisältöä.

Aloita otsikolla ja lyhyellä kuvauksella, jonka ensisijaisena tarkoituksena on auttaa käyttäjiäsi ymmärtämään heidän seuraava toimintansa – kuten tässä Narraton ytimekkäässä työkaluvihjeessä.

Narrato-työkaluvihjeen kuvakaappaus.
Tiivis vihje on hyvä vihje.

Alla oleva esimerkki Mirosta on hieman yksityiskohtaisempi ja informatiivisempi – mutta se johtuu siitä, että sillä on erilainen tarkoitus (osoittaa käyttäjille hyödyllinen valikoima oppaita ja tuotekierroksia).

Miro kuvakaappaus.
Erilaiset työkaluvihjeet toimivat eri tilanteissa.

Työkaluvihjeiden suunnittelu käytettävyyttä varten

Sovelluksen sisäiset viestit ja työkaluvihjeet on aina asetettava etusijalle käytettävyyden kannalta. Miltä se näyttää käytännössä?

  • Toimintasuuntautunut kopio – Pidä kopio tiukasti suunnattuna seuraavaan toteuttamiskelpoiseen toimintaan.
  • Anna käyttäjille mahdollisuus poistua – Lisää aina ohita-painike tuotekierroksille, jotta vältät käyttäjien turhautumisen.
  • Sisällytä CTA:t – Sisällytä selkeitä CTA:ita aina, kun se on järkevää – kuten tämä Asanan päivitysesimerkki.
Kuvakaappaus Asanan työkaluvihjeestä.
Selkeä CTA-toiminto työkaluvihjeessä voi olla tehokas keino.
  • Esittele brändisi persoonallisuutta. Määrittele selkeät käyttöliittymämallit, jotka tuovat esiin brändisi värit työkaluvihjeissä – se auttaa käyttäjiäsi ymmärtämään tietyntyyppisten ilmoitusten merkityksen (kuten tämä alla oleva esimerkki Asanasta).
Kuvakaappaus Asanasta.
Käytä värejä merkityksen osoittamiseen.

Lisää edistymispalkki

Kun käytät useita työkaluvihjeitä vuorovaikutteisten oppaiden luomiseen, sinun on ensin otettava huomioon käyttäjäkokemus.

Hyvät tuotekierrokset (tai interaktiiviset läpikäynnit) sisältävät usein jonkinlaisen edistymisen indikaattorin. Edistymispalkki auttaa käyttäjiä näkemään maaliviivan ja saattaa rohkaista heitä jatkamaan matkaa.

Valittavana on erilaisia käyttöliittymämalleja: edistymispalkki, numerot tai pisteet – yksinkertaisesti sillä ei ole väliä, kunhan se on käyttäjille selkeä.

Kuvakaappaus Userpilotin edistymisestä.
Käytettävissäsi on useita vaihtoehtoja.

Varmista, että lisäät takaisin-painikkeen, jotta navigointi on helppoa.

Kuvakaappaus Userpilotin käyttöliittymästä.
Takaisin-painike on korvaamaton osa sisäänoton kulkua.

Vältä epäjärjestystä ja päällekkäisiä työkaluvihjeitä.

Vaikka haluat tietenkin pitää käyttäjät ajan tasalla ja informoida heitä, sinun on tasapainotettava tämä puhtailla ja suoraviivaisilla käyttöliittymämalleilla, jotta vältät sekaannuksen tai liiallisen monimutkaisuuden riskin.

Kun viestit menevät päällekkäin ja käyttäjän on vaikea lukea niitä, niiden olemassaolosta ei ole mitään hyötyä (kuten tämä valitettavan huono UX-suunnitteluesimerkki Zoomista alla).

Kuvakaappaus Zoomista.
Työkaluvihjeiden ahtaus tarkoittaa huonoa UX:ää.

Voit välttää tämän asettamalla erityisehtoja – esimerkiksi kohdentamalla tietylle käyttäjäsegmentille, tietylle näytölle tai sivulle tai priorisoimalla tietyt käyttötapaukset.

Kuvakaappaus Userpilotista.
Keskity päättämään, miten työkaluvihjeet käynnistetään, jotta niillä olisi mahdollisimman suuri vaikutus. Hanki demo ja näe Userpilot toiminnassa.

Älä luota työkaluvihjeisiin huonon käyttöliittymän kompensoimiseksi.

Vaikka työkaluvihjeet ovatkin loistava työkalu, ne eivät voi korjata huonoa käyttöliittymää. SaaS-palvelusi pitäisi silti olla järkevä ja mahdollisimman selkeä.

Yleinen virhe on pommittaa käyttäjää pitkällä sarjalla työkaluvihjeitä, vaikka itse tuote kaipaa korjausta. Käyttäjien omaksumiseen ja sitouttamiseen keskittyminen tarkoittaa muutakin kuin työkaluvihjeen käyttämistä kikkailuna.

Keskity ensin suunnittelun perustekijöihin ja käytä työkaluvihjeitä keinona parantaa tätä kokemusta.

Milloin tooltipsit EIVÄT ole hyvä idea ja johtavat huonoon UX:ään

Työkaluvihjeet eivät ole hopealuoti eivätkä todellakaan paras tapa välittää kriittistä tietoa, johon käyttäjän on palattava usein.

Ne eivät yleensä toimi hyvin kuvien, videoiden, lomakkeiden tai muun interaktiivisen sisällön kanssa. Toistuvia toimintoja koskevia ponnahdusikkunoita on ehdottomasti vältettävä – ei ole nopeampaa tapaa turhauttaa käyttäjiä kuin ärsyttävä, epäolennainen ponnahdusikkuna.

Tärkein opetus on tämä: työkaluvihjeitä ei pidä käyttää siellä, missä niitä ei tarvita.

Se saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta monet SaaS-yritykset tekevät virheen ja monimutkaistavat käyttöönottoprosessia liikaa työkaluvihjeillä, vaikka niillä on perustavanlaatuisia suunnitteluun liittyviä ongelmia.

Päätelmä

Olemme käsitelleet paljon asiaa tässä artikkelissa.

Mitä työkaluvihjeet ovat, miten ne sopivat osaksi perehdyttämisvirtaa, parhaat käytännöt, eri tapoja ottaa ne käyttöön – ja missä niitä kannattaa välttää.

Tärkein johtopäätös on tämä: työkaluvihjeet voivat muodostaa perustavanlaatuisen rakennuspalikan ihmiskeskeisille kokemuksille, jotka toimitetaan kontekstisidonnaisella tavalla, jos noudatat parhaita käytäntöjä.

Pidä ne merkityksellisinä, käytä niitä tarkoituksenmukaisella tavalla ja vältä turhaa hölynpölyä, jotta ne tuottavat parhaan mahdollisen vaikutuksen.

Näin vaikutat eniten käyttäjien hyväksyntään.

Haluatko rakentaa työkaluvihjeitä ilman koodia? Varaa esittelypuhelu tiimimme kanssa ja aloita! Tutustu alla olevaan banneriin, jotta pääset alkuun houkuttelevien työkaluvihjeiden luomisessa.

previous post next post

Leave a comment