5 Top Appcues Alternativer og konkurrenter [In-Depth Comparison]

Hvilke Appcues-alternativer bør du sammenligne, før du vælger en digital adoptionsplatform til brugerindføring?

Der findes mange digitale adoptionsplatforme, men du bør egentlig kun kigge på disse fem, hvis du har brug for et alternativ til Appcues:

  • Userpilot – alt-i-én platform til digital adoption, brugeranalyse og feedback til at fremme brugeradoption ( mere værdi for pengene i forhold til Appcues.
  • Chameleon – mere avancerede feedback-muligheder sammenlignet med Appcues til en billigere pris.
  • Pendo – alternativ til vedtagelse af mobilapps og mere dybdegående analyser.
  • UserGuiding – et billigt alternativ til Appcues ( begrænset funktionalitet).
  • Userflow – bedre priser og nem tilpasning i forhold til Appcues.

 

Hvad er Appcues?

Appcues hjælper dig med at fremme brugernes onboarding og produktadoption gennem interaktive brugeroplevelser.

Hvis du er en mere avanceret bruger, der ønsker at opbygge mere sofistikerede flows, mens du stadig nyder friheden og fleksibiliteten ved et kodefrit værktøj, vil Appcues efterlade dig i vildrede.

Den enkle grænseflade og skabeloner “tvinger” dig til en foruddefineret tilgang til onboarding, kombineret med virksomhedssoftware med et højt prisskilt og nogle integrationer på virksomhedsniveau gør Appcues positionering forvirrende:

Er det et simpelt værktøj (som dets brugergrænseflade antyder) til nystartede virksomheder?

Er prisskiltet og Salesforce-integrationen tegn på et virksomhedsværktøj?

Vi vil analysere Appcues’ funktioner, fordele, fordele og ulemper og se, hvordan Appcues sammenligner sig med sine største konkurrenter inden for brugerindtastning: Userpilot, Chameleon, Pendo, UserGuiding og Userflow.

Her er et hurtigt overblik, hvis du ikke har tid til at læse hele artiklen.

Før vi begynder, skal vi se, hvorfor Appcues er så populært et værktøj!

Appcues PROs

Lad os starte med det gode ved Appcues.

  • Virkelig godt
    UX og UI
    – Appcues brugergrænseflade ser virkelig finpudset ud, og deres oplevelser er nemme at opbygge og fungerer for det meste som forventet.

appcues dashboard-brugergrænseflade

  • Forskellige UI-elementer – Udover gennemgange og produktture har Appcues et stort udvalg af forskellige UI-elementer, som du kan bruge i din brugerintroduktion. Du kan oprette tjeklister, modaler, slideouts, tooltips, hotspots og meget mere. Men der er en hage ved det – nogle af dem, som f.eks. tjeklisterne til brugeroprettelse, er ikke tilgængelige i de lavere prisplaner.
  • Kan skabe en række forskellige brugerstrømme og også forbinde dem – Brugerne tager ofte en ikke-lineær rejse gennem dit produkt og udforsker det på egen hånd. Dine brugeroplevelser skal følge brugerne, uanset hvor de går hen. Appcues giver dig mulighed for at udløse et efterfølgende flow, når en bruger afslutter et flow, og tage brugeren gennem en ny oplevelse (selv om brugeren ikke har matchet det efterfølgende flows målretning)
  • En robust digital adoptionsplatform til brugeroplevelser – Du kan spore hele brugerrejser og oprette forskellige brugeradgangsprocesser for forskellige segmenter af brugerpersonas.
  • Leveres med nogle foruddefinerede brugersegmenter – Hvis du er nybegynder med kundeonboarding og ikke aner, hvor du skal starte, kan det være en hjælp at have nogle foruddefinerede stilladser. Men det kan også føre dig ind i et spor, der forhindrer dig i at opbygge mere sofistikerede brugersegmenter, som er rigtige for din virksomhed. Det kan få dig til at se det, du gerne vil se, i stedet for det, der virkelig sker.
  • God uddannelse – Appcues er en uudtømmelig kilde til information for SaaS- og cloud-baserede virksomheder. Den har en fantastisk blog med en masse lærerigt materiale.

Ansøgninger CONs

Der er ingen tvivl om, at Appcues er et fantastisk værktøj, men lad os også opsummere nogle af ulemperne.

  • Det er lidt svært at navigere i – Da Appcues er en robust platform, kan det være meget svært at navigere i applikationen. Hvis du f.eks. vil oprette en ny oplevelse, skal du lukke buildertilstanden, skifte til navigere, hente elementet og gå tilbage til buildertilstanden igen. Men hvad sker der, hvis du vil bygge og navigere på samme tid? Det er lidt forvirrende, ikke?
  • Algoritmen til registrering af elementer er dårlig – Med Appcues kan du oprette forskellige oplevelser i appen uden nogen kode. Nogle gange har Appcues dog problemer med at registrere elementer i appen. Hvis du f.eks. ønsker at oprette et tooltip til en indstilling i dropdown-menuen, kan Appcues ikke altid genkende den pågældende indstilling.
  • Ufleksibel tilpasning og styling – Der er kun grundlæggende tilpasningsmuligheder i programmet. Du kan f.eks. kun ændre elementets teksthøjde, farve, padding eller position. Hvis du vil have mere avancerede ting, skal du arbejde med CSS-kode. Dette er meget irriterende og potentielt vanskeligt, hvis du har købt et værktøj for at “ikke at kode noget”.
  • I modsætning til nogle af konkurrenterne tilbyder Appcues ikke et ressourcecenter – alle hjælpedokumenter og vidensbaseartikler, YT-videoer og oplevelser i appen er tilgængelige fra et “hjælpemødepunkt” i din app, som kan søges efter behov.

Hvis du vil have lidt mere frihed til at lave ægte interaktive gennemgange, er Appcues måske ikke den bedste løsning for dig.

 

Prisfastsættelse for Appcues

Appcues er også et af de dyreste værktøjer til brugerindlæring.

Prisfastsættelse 2021

Hvis dit produkt har 2.500 aktive brugere, er omkostningerne for de forskellige abonnementer:

  • Essentials: 249 USD/måned (op til 3 brugerlicenser)
  • Vækst: $879/måned (op til 10 brugerlicenser)
  • Virksomhed: Brugerdefineret (ubegrænsede brugerlicenser)

Appcues’ prisfastsættelse er ikke kun baseret på månedlige aktive brugere, men også på brugen af funktioner. Nogle funktioner er IKKE tilgængelige i den laveste “Essentials”-plan.

Hvis du vælger den
Essentials
abonnementet, er du begrænset til:

❌ kun 5 brugersegmenter

❌ kun op til 10 brugerdefinerede begivenheder og 10 brugerdefinerede mål

❌ ingen tjeklister til brugerindlæring

❌ ingen brugerdefineret CSS, hvilket betyder, at dine tilpasningsmuligheder er meget begrænsede.

❌ ingen lokalisering

 

Er Appcues det rigtige værktøj for dig?

Appcues er et fantastisk produkt til mellemstore virksomheder, der kun søger løsninger til brugerindføring.

  • Hvis du er en mindre virksomhed og synes, at $ 879 er for dyrt, kan du vælge et af Appcues’ alternativer og konkurrenter, der giver mere værdi for pengene.
  • Hvis du leder efter en fuldt udbygget produktanalyseplatform til under 1.000 dollars om måneden, er Appcues måske heller ikke den bedste løsning, da de begrænser dine funktioner i Essentials-abonnementet i en sådan grad, at de er ubrugelige til dybdegående brugeranalyser.
  • Hvis du ønsker at tilpasse dine oplevelser, kan du heller ikke gøre det i basisabonnementet.
  • Appcues er ikke den rette løsning for dig, hvis du kører din app på flere sprog.

Kort sagt, hvis du ønsker mere frihed, komplekse kundetilpasningsstrømme, mere tilpasning og større kontrol, er Appcues måske ikke den løsning, du leder efter.

Nu hvor vi kender Appcues’ største fordele og ulemper, kan vi se, hvilket af disse Appcues-alternativer der passer bedst til dig.

Appcues alternativ #1: Userpilot

Userpilot er et godt Appcues-alternativ, hvis du leder efter en komplet produktadoptionsplatform – herunder, men ikke kun, brugeronboarding.

Kunderne opnår gode resultater med Userpilot, ligesom Albacross gjorde det, da de
forbedrede sin aktiveringsrate
med mere end 33 % på 14 dage.

Med Userpilot kan du vise de rigtige beskeder på det rigtige tidspunkt til de rigtige personer.

Ikke nok med det, vi har gjort Userpilot nemmere at bruge, og det er designet til teams, der ønsker at skabe enkel og kompleks brugeronboarding med mere frihed, kontrol og tilpasning.

 

Funktioner i Userpilot

Userpilot tilbyder et stort udvalg af funktioner til dine behov for brugerovertagelse ved onboarding.

  • Glem alt om kodning af oplevelser i appen: Userpilot er en løsning uden kode og kræver kun, at din udvikler installerer en linje javascript i din app, og at du downloader en Chrome-udvidelse, der åbner den visuelle builder.

  • Få adgang til et indbygget NPS-værktøj til indsamling og analyse af brugerfeedback, så du kan forbedre din onboarding-proces på baggrund af reelle data.
  • Opret et hjælpecenter i din app, og tilføj native tooltips til udvalgte funktioner (en mindre påtrængende måde at henvise brugeren til en bestemt funktion end modaler).

  • Få dybdegående analyser uden behov for et eksternt analyseværktøj: Spor produktbrugen med funktionsmærker, brugerdefinerede begivenheder eller målsporing, og forstå også, hvordan brugerne engagerer sig i det indhold i appen, som du har bygget (tjekliste, flows, vejledninger). Stier, trapper og andre spændende produktanalysefunktioner kommer snart. Se alle Userpilot-analysefunktioner her.userpilot analytics dashboard

Userpilot vs Appcues – Hvordan er det anderledes?

Der er et par hovedårsager til, at Userpilot anses for at være et godt Appcues-alternativ:

  • Bedre elementgenkendelse – Vores egen algoritme kaldet fluidity genkender præcist alle elementer i appen. Ikke flere kampe eller frustrationer.
  • Der er fuld tilpasning i appen (seriøst – ingen kodning overhovedet) – Du kan designe dine elementer, som du vil. Du kan ændre beacontypen, elementets farve, position, margen, padding og snesevis af andre ting i programmet. Du har brug for timer til at tilpasse dine elementer fuldt ud i CSS.
  • Driven actions – Dette er den funktion, som ingen andre har. Helt ærligt. Med drevne handlinger kan du skabe brugeroplevelser på tværs af URL’er. Det betyder, at du kan føre dine brugere gennem forskellige URL’er i din applikation og vise dem forskellige oplevelser i appen. Det gør din kundeintroduktion mere interaktiv.
  • Understøtter flere flows, der kører sammen – Dette er en af de største fordele ved Userpilot i forhold til andre Appcues. I Userpilot kan separate oplevelser køre sammen og spille gnidningsløst sammen med hinanden. Du kan opbygge dine flows, som du vil. Vores motor vil optimere de bedste oplevelser til at vise. I modsætning til Appcues behøver brugeren ikke at afslutte den første oplevelse for at låse op for den anden.
  • Ikke at udelukke vigtige funktioner i basisabonnementer – Med Userpilot får du adgang til alt det, du har brug for til at opbygge vellykkede onboarding-processer for brugere uden at skulle opgradere (indtil dit SaaS vokser).
  • Understøtter kun webløsninger – Userpilot understøtter desværre kun webløsninger. Den understøtter ikke mobilapplikationer. På den anden side betyder det, at Userpilot er specialiseret i SaaS-produkter. Vi understøtter endnu ikke mobile eller lokale løsninger.
  • Fantastisk NPS- og brugerundersøgelsessuite – du kan mærke NPS-svar og identificere tendenser, men også bruge dem som segmenteringskriterier (ikke tilgængelig i Appcues).

  • Lokalisering til snesevis af sprog er tilgængelig i alle abonnementer!
  • On-Demand-hjælp og reaktiv kundeintroduktion – Nogle gange vil brugerne selv lære om softwaren, og du vil gerne være der, hvor de er, ved at vise dem de rigtige funktioner med
    on-demand hjælp widget & native tooltips
    , og Appcues giver ikke det.
  • Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, om du bruger de mindste eller største pakker, får du den samme support som alle andre kunder, når du vælger Userpilot i stedet for Appcues.

 

Priser på Userpilot

Userpilot giver meget værdi for pengene sammenlignet med andre lignende værktøjer på markedet. Selv deres entry-level-abonnement (Traction) giver alle de nødvendige funktioner uden nogen begrænsning i brugen.

Forholdet mellem pris og funktionalitet er det bedste for Userpilot. Andre billigere værktøjer på markedet vil helt sikkert ikke opfylde dine behov, og andre som Pendo vil være uden for dit budget. Userpilot befinder sig i det søde punkt. – Saurav S.

Prisdifferentieringen sker for det meste på serviceniveauet (f.eks. tilpasset domænehosting, dedikeret Customer Success Manager dedikeret kundesupportopkald, SLA) og er baseret på antallet af månedlige aktive brugere (MAU’er), som din virksomhed har.

Her er den detaljerede prisliste fra Userpilot:

  • Trækkraft: For op til 2.500 brugere koster dette abonnement 249 USD/måned.
  • Vækst: For op til 10.000 brugere koster denne plan 499 USD/måned.
  • Virksomhed: For store virksomheder begynder disse abonnementer fra $1000/måned.

 

Alternativer til Appcues #2: Chameleon

Chameleon giver dig mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af forskellige brugerfladeelementer og oplevelser i appen. Faktisk tilbyder Chameleon et større udvalg af brugergrænsefladeelementer end nogen af Appcues alternativer.

Chameleons vigtigste funktioner

  • Opret modaler, slideouts, tooltips, hotspots, tjeklister og launchers.
  • Det er i forbindelse med launchers, at Chameleon er anderledes end konkurrenterne. Det er widgets i appen, der kan åbne tjeklister, små hjælpe-widgets eller notifikationscentre. Ulempen er, at du ikke kan have én launcher med flere typer indhold.
  • Du kan enten oprette forskellige brugersegmenter i produktet, eller du kan integrere din Chameleon-konto med andre værktøjer og importere dine data.
  • Du kan kun tilpasse de grundlæggende ting. Hvis du vil have noget mere avanceret, skal du bruge en masse tid på at kode i CSS . Det er svært at tilpasse UI-elementer, og du har ikke ret meget frihed.

Chameleon giver dig mulighed for at oprette kampagner til brugernes indslusning – forskellige sekvenser af produktvisninger, der vises over tid. Det er virkelig vigtigt at skelne mellem Chameleons kampagner og Userpilots onboarding-flow:

  • Chameleons kampagner er sæt af forskellige brugeroplevelser, som vises på en tidslinje. F.eks. vises oplevelse A i den første uge af brugerrejsen, oplevelse B i den anden uge og oplevelse C i den tredje uge.
  • Du kan stadig ikke køre flere oplevelser i appen (brugeroprettelsesstrømme) på samme tid, som du kan i Userpilot.

 

Kort sagt er her de største forskelle mellem Appcues og Chameleon

Chameleon vs Appcues – Hvordan er det anderledes?

Chameleon har positioneret sig selv som et godt Appcues-alternativ af flere grunde:

  • Du har flere elementer i appen og brugergrænsefladen at vælge imellem
  • Chameleon understøtter indslusning af medarbejdere
  • Dybdegående personalisering og segmentering af brugeradfærd

Chameleons mangel er, at den kun er bygget til apps med en enkelt side. Det betyder, at du ikke kan opbygge oplevelser, der kører over flere URL’er.

Alternativer til Appcues

Prissætning af kamæleon

Chameleons priser er primært opdelt efter antallet af månedlige aktive brugere, men du bør huske på, at Startup-planen også har begrænsede funktioner og måske ikke er nok til interaktiv brugeroprettelse og vedtagelse af SaaS-produkter:

  • 0 – 2500 MAU’er: Startup-plan fra $349/måned, vækstplan fra $899/måned
  • 2000 – 3000MAU’er: Startup-plan fra $419/måned, vækst fra $899/måned.
  • 3000 – 5000 MAU’er: Startup-plan fra $489/måned, Vækst fra $899/måned.
  • 5000 – 10.000 MAU’er: Startup-plan fra 517 $/måned, Vækst fra 999 $/måned


Ansvarsfraskrivelse
: med Startup-planen får du kun 5 mikroundersøgelser og 1 launcher, ingen A/B-test, ingen mål og ingen lokalisering.

 

Appcues Alternativ #3: Pendo

Appcues og Pendo er begge applikationer til opbygning af kontekstuelle brugeroptagelsesflow, brugeranalyser og brugerfeedback med flere overlapningsområder. Både Appcues og Pendo er populære SaaS-værktøjer, der hovedsageligt bruges til onboarding af brugere i SaaS-virksomheder. Begge produkter har flere lignende funktioner.

Der er dog flere detaljer om den måde, hvorpå disse særlige funktioner er “udført” i begge produkter, som kan gøre en væsentlig forskel for køberen.

De har også meget forskellige prisplaner. Lad os se nærmere på detaljerne.

Pendos funktionalitet

  • Du kan oprette vejledninger ved hjælp af skabeloner, og der er også en WYSIWYG-editor (what-you-see-is-what-you-get) til visuelt designstudio til at oprette nye designs fra bunden.
  • Du kan bruge Pendos gratis version til at oprette brugervejledninger til onboarding, men du får kun adgang til begrænsede funktioner og grundlæggende analyser.
  • Typer af vejledninger, du kan oprette med Pendo, omfatter Lightbox, Banner, Tooltips, Afstemninger og Gennemgange. Ulempen ved dem er, at de er ret grundlæggende og ikke tillader meget tilpasning uden kodning. Selv Pendos egen onboarding-guide er en række lilla tooltips.
  • Tilføj korte afstemninger til dine vejledninger og UI-mønstre, der er bygget med Pendo.
  • Du kan også oprette tjeklister med Pendo, men ikke som selvstændige brugergrænsefladeelementer, da brugerne kun kan få adgang til dem fra ressourcecenteret (hvis de ved, at de kan afsluttes). Det gør det svært og ikke intuitivt for brugerne at få adgang til vejledning, og det modvirker generelt formålet med at bruge tjeklister.
  • Pendos analyser er centreret omkring tre hovedfunktioner: Paths, Funnels og Cohorts.

Ulempen? Pendos analyser kan ikke bruges til handling – i app-oplevelsesværktøjet kan du ikke bruge begivenheder i appen som udløsende faktorer for oplevelser i appen.

Der er også en forsinkelse på 1 time i Pendo-brugeranalyserne på deres dashboard. Dette gør Pendos brugeranalyser mindre anvendelige end værktøjer, der tilbyder brugeranalyser i realtid (f.eks. Userpilot).

 

Appcues vs Pendo – Hvordan er det anderledes?

Appcues og Pendo fungerer begge til web- og mobilapplikationer og tilbyder lignende funktioner. Her er de vigtigste forskelle:

  • Pendo understøtter også apps fra tredjeparter til onboarding af medarbejdere.
  • Appcues analyser er ikke så avancerede som Pendos, som også omfatter kundetilstandsscore.
  • Appcues har en mere brugervenlig brugergrænseflade og er bedre til at opbygge brugeroplevelser uden kode og med mere personlig tilpasning.
  • Appcues understøtter ikke uddannelse af medarbejdere.
  • Pendo er dyrere end Appcues, men tilbyder en gratis plan og en startplan, der kommer tæt på Appcues’ priser.

Pendo’s prisfastsættelse

Den vanskelige del af Pendos prisfastsættelse er, at du skal betale separat for forskellige moduler:


  • Pendo Gratis
    : op til 500 MAU, enkelt-app, grundlæggende funktionalitet og analyser.

  • Pendo Starter
    : 2.000 MAU-grænse, single-app og adgang til premium-funktioner.
  • Pendo Vækst: Tilpasset MAU, single-app, NPS og PES, ressourcecenter og adgang til support sammenlignet med lavere abonnementer.
  • Pendo Portfolio: Brugerdefineret MAU, multi-app, cross-journey-rapporter, eksperimentering og 1 gratis integration inkluderet.
  • Pendo Premium: Alt i de andre abonnementer plus brugerdefinerede roller og tilladelser og avanceret sikkerhed.
  • Pendo Feedback: Indsamling af anmodninger om funktioner er et separat modul med brugerdefineret prisfastsættelse.
  • Pendo Adopt: Onboarding af medarbejdere er et separat modul med brugerdefineret prisfastsættelse.

Alternativer til Appcues #4: UserGuiding

UserGuiding er en billig software til brugerindføring på begynderniveau, der tilbyder en række funktioner til at hjælpe virksomheder og kundeservicemanagere med at få nye kunder ind i systemet og øge produktadgangen.

UserGuiding’s funktionalitet

  • For små nystartede eller uafhængige virksomheder er prisen et attraktivt element at overveje.
  • Opret interaktive produktgennemgange uden at forstyrre dine udviklere, da det er helt uden kode.
  • Du kan tilføje forskellige typer onboarding-elementer til dine flows. Dette omfatter modals, tooltips, hotspots og tjeklister for at engagere brugerne gentagne gange og hjælpe dem med at tage produktet til sig.§
  • Opbyg tjeklister til onboarding, og få kunderne til aktiveringspunktet ved at fjerne gætteriet om, hvad det næste skridt skal være.
  • For et budgetværktøj tilbyder UserGuiding stadig integrationer med andre applikationer, såsom Mixpanel, Hubspot, Woopra, Slack, Webhook osv.

 

Appcues vs UserGuiding – Hvordan er det anderledes?

  • Brugervejledning har begrænset funktionalitet, især i basisabonnementet. Der har du kun et lille udvalg af funktioner til rådighed – alle med UserGuiding-vandmærket/branding.
  • I modsætning til Appcues kan du vælge at tilføje et ressourcecenter (en bonus for selvbetjeningssupport).
  • Userguiding er langt billigere, hvis du lige er begyndt og er tilfreds med begrænsede funktioner.

BrugerGuiding prissætning

UserGuidings prismodel er langt enklere end andre på vores liste. Der er tre niveauer, som hver især koster et fast beløb for adgang til visse værktøjer.

Her er dens pakker:

  • Basic: Fra $99/måned (dvs. kun 1 teammedlem, en grænse på 20 vejledninger og 2 tjeklister, UserGuiding branding på alle UI-mønstre).
  • Professionel: Begynder ved $399/måned (ubegrænset antal vejledninger, hotspots og tjeklister).
  • Virksomhed: Begynder ved $699/måned (adgang til alt plus personlig coaching).

Alternativer til Appcues #5: Userflow

Userflow er en digital adoptionsplatform, der giver flere fordele ved at opbygge produktrundvisninger på en visuel måde. Sammenlignet med de andre værktøjer, der er blevet diskuteret, giver Userflow dig mulighed for at opbygge flows i dashboardet og visualisere hele rejsen på én gang.

  1. Let at bruge (for nogle): Userflow’s træk-og-slip-grænseflade giver dig mulighed for at opbygge strømmene i dashboardet og se et overblik over hele strømmen (alle trin) på én gang. Nogle mennesker kan virkelig godt lide at bruge den visuelle måde at opbygge hele flowet på et dashboard i stedet for i din app. Dette har også nogle begrænsninger, som vi dog vil diskutere i næste afsnit.
  2. Kan tilpasses: Ved hjælp af Userflow kan produktturene tilpasses med brandingelementer, visuelt design og interaktivitet.
  3. Datadrevet: Userflow tilbyder enkle værktøjer til analyse af brugeradfærd og feedback, så produktteams kan spore brugerengagementet og foretage datadrevne forbedringer af brugernes onboarding over tid.

Userflow’s funktionalitet

  • Let at bruge (for nogle): Userflow’s træk-og-slip-grænseflade giver dig mulighed for at opbygge strømmene i dashboardet og se et overblik over hele strømmen (alle trin) på én gang. Nogle mennesker kan virkelig godt lide at bruge den visuelle måde at opbygge hele flowet på et dashboard i stedet for i din app. Dette har også nogle begrænsninger, som vi dog vil diskutere i næste afsnit.
  • Kan tilpasses: Ved hjælp af Userflow kan produktturene tilpasses med brandingelementer, visuelt design og interaktivitet.
  • Datadrevet: Userflow tilbyder enkle værktøjer til analyse af brugeradfærd og feedback, så produktteams kan spore brugerengagementet og foretage datadrevne forbedringer af brugernes onboarding over tid.

Appcues vs. Userflow – Hvordan er det anderledes?

  • Userflow er designet til at være brugervenligt, men der kan være en indlæringskurve for nogle brugere, når de vænner sig til brugerfladen og funktionerne. Du kan f.eks. ikke bygge din produkttur oven på din egen grænseflade – du skal bygge den i instrumentbrættet.
  • Userflow er beregnet til webapps sammenlignet med Appcues, som også understøtter mobil kundeonboarding.
  • Hvis du er på et budget, er Userflow mere overkommelig, hvis du har det fint med begrænsninger i funktionerne.

 

Priser for Userflow

Userflow har 3 prisplaner:

  • Startup – fra $200 for 3.000 MAU’er, faktureret årligt – dette abonnement begrænser også stærkt de tilgængelige funktioner: kun 1 tjekliste og 10 launchers (flows), ingen NPS-undersøgelser, ingen no-code event tracking, ingen lokalisering osv.
  • Pro600 USD faktureres årligt, altså 7200 USD om året – denne plan indeholder alle funktioner
  • Enterprise – kun on-demand-priser – denne plan indeholder alt i Pro + brugerdefinerede grænser, SSO og brugerdefineret kontrakt.

Hvad er det bedste Appcues-alternativ?

Hvis du er frustreret over at bruge Appcues, og du leder efter et alternativ, der udelukkende fokuserer på at skabe fantastiske brugerinddragelsesflows uden kodning, som giver dig mere frihed, kontrol og bedre UX-funktioner, så er Userpilot den bedste løsning for dig. Du kan skabe proaktive og reaktive oplevelser i appen med flows, widgets, tjeklister og native tooltips.

Book en Userpilot-demo, og en af vores dedikerede produkteksperter vil hjælpe dig med at skabe de bedste brugeroplevelser for dine brugere.

Bemærk venligst, at oplysningerne om funktionerne er korrekte pr. marts 2023. Userpilot har gjort alt for at sikre nøjagtigheden og pålideligheden af oplysningerne på dette websted. Oplysningerne leveres dog “som de er” uden nogen form for garanti. Userpilot påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden, indholdet, fuldstændigheden, lovligheden eller pålideligheden af de oplysninger, der findes på dette websted.

previous post next post

Leave a comment