5 beste appcues alternativer og konkurrenter [In-Depth Comparison]

Hva er Appcues-alternativene du bør sammenligne før du velger en digital adopsjonsplattform for brukeronboarding ?

Det er mange digitale adopsjonsplattformer der ute, men du bør egentlig bare se nærmere på disse fem hvis du trenger et alternativ til Appcues:

  • Brukerpilot – alt-i-ett digital adopsjon, brukeranalyse og tilbakemeldingsplattform for å drive brukeradopsjon (mer verdi for pengene sammenlignet med Appcues.
  • Chameleon – mer avanserte tilbakemeldingsalternativer sammenlignet med Appcues til en billigere pris.
  • Pendo – alternativ for mobilappadopsjon og mer dyptgående analyser.
  • UserGuiding – et billig alternativ til Appcues (begrenset funksjonalitet).
  • Brukerflyt – bedre priser og enkel tilpasning sammenlignet med Appcues.

 

Hva er Appcues?

Appcues hjelper deg med å få brukeronboarding og produktadopsjon gjennom interaktive brukeropplevelser.

Hvis du er en mer avansert bruker som ønsker å bygge mer sofistikerte flyter samtidig som du nyter friheten og fleksibiliteten til et kodefritt verktøy, vil Appcues gi deg lyst.

Det enkle grensesnittet og malene “tvinger” deg til en forhåndsdefinert tilnærming til onboarding, kombinert med bedriftsprogramvare med en høy prislapp og noen integrasjoner på bedriftsnivå gjør Appcues-posisjonering forvirrende:

Er det et enkelt verktøy (som brukergrensesnittet antyder) for oppstart?

Er prislappen og Salesforce-integrasjonsindikatorer for et bedriftsverktøy?

Vi vil analysere Appcues’ funksjoner , fordeler, fordeler og ulemper og se hvordan de sammenlignes med toppkonkurrentene i brukerombordstigningsområdet: Userpilot, Chameleon, Pendo, UserGuiding og Userflow.

Her er en rask oversikt hvis du ikke har tid til å lese hele artikkelen.

Før vi begynner, la oss se hvorfor Appcues er et så populært verktøy!

Appcues PROs

La oss starte med det som er bra med Appcues.

  • Virkelig bra UX og UI Appcues UI ser veldig polert ut, og erfaringene deres er enkle å bygge og fungerer stort sett slik du forventer at de skal.

appcues dashboard brukergrensesnitt

  • Utvalg av brukergrensesnittelementer – I tillegg til gjennomganger og produktomvisninger , har Appcues et stort utvalg av ulike brukergrensesnittelementer du kan bruke i brukerintroduksjonen. Du kan lage sjekklister , modaler, slideouts, verktøytips, hotspots og mange flere. Men det er en hake – noen av dem, som sjekklistene for brukere, er ikke tilgjengelige i de lavere prisplanene.
  • Kan lage en rekke brukerflyter og også koble dem sammen – Brukere tar ofte en ikke-lineær reise gjennom produktet ditt og utforsker det på egen hånd. Brukeropplevelsene dine bør følge brukerne uansett hvor de går. Appcues, lar deg utløse en påfølgende flyt når en bruker fullfører en flyt og ta denne brukeren gjennom en ny opplevelse (selv om målrettingen til den påfølgende flyten ikke ble matchet av brukeren)
  • En robust digital adopsjonsplattform for brukeropplevelser – Du kan spore hele brukerreiser og lage forskjellige bruker-onboarding- prosesser for ulike segmenter av brukerpersonas.
  • Leveres med noen forhåndsdefinerte brukersegmenter – Hvis du er ny med kundeonboarding og virkelig ikke har noen anelse om hvor du skal begynne – kan det hjelpe å ha noen forhåndsdefinerte stillaser. Men det kan også drive deg inn i et spor som vil hindre deg i å bygge mer sofistikerte brukersegmenter som er rett for din bedrift. Dette kan påvirke deg til å se hva du vil se, i stedet for hva som virkelig skjer.
  • God utdannelse – Appcues gir en uuttømmelig informasjonskilde for SaaS- og skybaserte selskaper. Den har en flott blogg med mye pedagogisk materiale.

Appcues CONs

Det kan ikke benektes at Appcues er et flott verktøy, men la oss oppsummere noen av ulempene også.

  • Det er litt vanskelig å navigere gjennom – Siden Appcues er en robust plattform, kan det være veldig vanskelig å navigere gjennom applikasjonen. For eksempel, hvis du ønsker å lage en ny opplevelse, må du lukke byggermodus, endre for å navigere, plukke opp elementet og gå igjen til byggermodus. Men hva skjer hvis du vil bygge og navigere samtidig? Det er litt forvirrende, ikke sant?
  • Algoritmen for elementdeteksjon er dårlig – Med Appcues kan du lage forskjellige opplevelser i appen uten kode. Noen ganger har imidlertid Appcues problemer med å oppdage elementer i appen. Hvis du for eksempel vil lage et verktøytips for et alternativ i rullegardinmenyen, kan ikke Appcues alltid gjenkjenne det alternativet.
  • Ufleksibel tilpasning og styling – Det er bare grunnleggende tilpasning i applikasjonen. Du kan for eksempel bare endre teksthøyde, farge, utfylling eller plassering av elementet. For noe mer avansert, må du jobbe med CSS-kode. Dette er veldig irriterende og potensielt vanskelig hvis du kjøpte et verktøy for å “ikke kode noe”.
  • I motsetning til noen av konkurrentene tilbyr ikke Appcues et ressurssenter – med alle hjelpedokumenter og kunnskapsbaseartikler, YT-videoer og appopplevelser tilgjengelig fra ett «hjelpesenter» i appen din, søkbare på forespørsel.

Hvis du vil ha litt mer frihet til å bygge virkelig interaktive gjennomganger , er kanskje ikke Appcues det beste alternativet for deg.

 

Appcues-priser

Appcues er også et av de dyreste onboardingverktøyene for brukere .

Appcues-priser 2021

Hvis produktet ditt har 2500 aktive brukere, er kostnadene for ulike planer:

  • Nødvendigheter : $249/måned (opptil 3 brukerlisenser)
  • Vekst : $879/måned (opptil 10 brukerlisenser)
  • Enterprise: Custom (ubegrenset brukerlisenser)

Appcues’ priser er ikke bare basert på månedlige aktive brukere, men også på funksjonsbruk. Noen funksjoner er IKKE tilgjengelig i den laveste “Essentials”-planen i det hele tatt.

Hvis du velger Essentials- planen, vil du finne deg selv begrenset til:

❌ kun 5 brukersegmenter

❌ bare opptil 10 egendefinerte hendelser og 10 egendefinerte mål

❌ ingen sjekklister for brukeronboarding

❌ ingen tilpasset CSS , noe som betyr at tilpasningsalternativene dine vil være svært begrensede.

❌ ingen lokalisering

 

Er Appcues det rette verktøyet for deg?

Appcues er et flott produkt for mellomstore bedrifter som bare ser etter brukerløsninger .

  • Hvis du er et mindre selskap og synes $879 er for dyrt, kan det være lurt å velge et av Appcues’ alternativer og konkurrenter som gir bedre valuta for pengene.
  • Hvis du leter etter en fullverdig produktanalyseplattform for mindre enn $1000 per måned, er Appcues kanskje ikke det beste alternativet heller, da det begrenser funksjonene dine i Essentials-planen til et punkt som gjør det ubrukelig for dybdegående brukeranalyse .
  • Hvis du vil tilpasse opplevelsene dine, vil du heller ikke kunne gjøre det i grunnplanen.
  • Appcues er ikke riktig for deg hvis du kjører appen på flere språk.

Kort sagt, hvis du vil ha mer frihet, komplekse kundeinnføringsflyter, mer tilpasning og større kontroll, er kanskje ikke Appcues løsningen du leter etter.

Nå som vi kjenner til Appcues største fordeler og ulemper, la oss se hvilke av disse Appcues-alternativene som passer best for deg.

Appcues alternativ #1: Brukerpilot

Userpilot er et flott Appcues-alternativ hvis du leter etter en komplett produktadopsjonsplattform – inkludert, men ikke bare, brukeronboarding.

Kunder oppnår gode resultater med Userpilot, akkurat som Albacross gjorde da den forbedret aktiveringshastigheten med mer enn 33 % på 14 dager.

Med Userpilot kan du vise de riktige meldingene, til rett tid, til de rette personene.

Ikke nok med det, vi har gjort Userpilot enklere å bruke, den er designet for team som ønsker å lage enkel og kompleks bruker onboarding med mer frihet, kontroll og tilpasning.

 

Brukerpilotfunksjonalitet

Userpilot tilbyr et stort utvalg funksjoner for dine behov for bruk av brukere.

  • Glem koding av opplevelser i appen : Userpilot er en kodefri løsning og krever bare at utvikleren din installerer en linje med javascript inne i appen din og at du laster ned en chrome-utvidelse som åpner den visuelle byggeren.

  • Få tilgang til et innebygd NPS-verktøy for å samle inn og analysere tilbakemeldinger fra brukere, slik at du kan forbedre innføringsprosessen din basert på ekte data.
  • Opprett et hjelpesenter i appen din, og legg til innebygde verktøytips til utvalgte funksjoner (en mindre påtrengende måte å peke brukeren på en spesifikk funksjonalitet enn modaler).

  • Få dybdeanalyse uten behov for et eksternt analyseverktøy: spor produktbruk med funksjonstagger, tilpassede hendelser eller målsporing, og forstå også hvordan brukere engasjerer seg i innholdet i appen du har laget (sjekkliste, flyter, veiledninger) . Bane, trakter og andre spennende produktanalysefunksjoner kommer snart. Sjekk alle Userpilot-analysefunksjonene her.dashbord for brukerpilotanalyse

Userpilot vs Appcues – Hvordan er det annerledes?

Det er noen hovedgrunner til at Userpilot anses som et flott appcue-alternativ :

  • Bedre elementdeteksjon – Vår egen algoritme kalt fluidity gjenkjenner nøyaktig hvert element i appen. Ingen flere kamper eller frustrasjoner.
  • Full tilpasning i appen er tilgjengelig (seriøst – ingen koding i det hele tatt) – Du kan designe elementene dine slik du vil. Du kan endre beacon-type, farge på elementet, posisjon, margin, polstring og dusinvis av andre ting i applikasjonen. Du trenger timer for å tilpasse elementene dine i CSS.
  • Drevet handlinger – Dette er funksjonen som ingen andre har. Ærlig talt. Drevet handlinger lar deg lage brukeropplevelser på tvers av nettadresser. Det betyr at du kan lede brukerne dine gjennom forskjellige nettadresser til appen din og vise dem forskjellige opplevelser i appen. Det gjør kundeonboarding mer interaktiv.
  • Støtter flere flyter som kjører sammen – Dette er en av de største fordelene med Userpilot fremfor andre apper. I Userpilot kan separate opplevelser kjøre sammen og spille jevnt med hverandre. Du kan bygge flytene dine slik du vil. Motoren vår vil optimalisere de beste opplevelsene å vise. I motsetning til Appcues, trenger ikke brukeren å fullføre den første opplevelsen for å låse opp den andre.
  • Ikke ekskluderer viktige funksjoner på grunnleggende planer – Med Userpilot får du tilgang til det du trenger for å bygge vellykkede bruker-onboarding-prosesser uten å måtte oppgradere (til SaaS-en din vokser).
  • Støtter kun nettløsninger – Userpilot støtter dessverre kun nettløsninger. Den støtter ikke mobilapplikasjoner. På den annen side betyr dette at Userpilot er spesialisert på SaaS-produkter. Vi støtter ikke mobile eller lokale løsninger ennå.
  • Flott NPS- og brukerundersøkelsespakke – du kan merke NPS-svar og identifisere trender, men også bruke dem som segmenteringskriterier (ikke tilgjengelig i Appcues).

  • Lokalisering til dusinvis av språk er tilgjengelig i alle planer!
  • On-Demand-hjelp og reaktiv kundeonboarding – Noen ganger ønsker brukere å lære om programvaren selv, og du ønsker å være der de er ved å vise dem de riktige funksjonene med on-demand-hjelp-widget og native verktøytips , og Appcues gjør det ikke sørge for det.
  • Enten du er et lite eller stort selskap, bruker de minste eller største pakkene, vil du ha samme støtte som alle andre kunder når du velger Userpilot i stedet for Appcues.

 

Brukerpilot priser

Userpilot gir mye for pengene sammenlignet med andre lignende verktøy på markedet. Selv entry-level plan (Traction) gir alle nødvendige funksjoner uten noen bruksbegrensning.

Pris-til-funksjon-forholdet er det beste for Userpilot. Andre billigere verktøy på markedet ville definitivt ikke oppfylle dine behov, og andre som Pendo ville være utenfor budsjettet. Userpilot sitter i det søte stedet. – Saurav S.

Prisdifferensieringen skjer for det meste på tjenestenivået (f.eks. tilpasset domenevert, dedikert Customer Success Manager dedikert kundestøtteanrop, SLA) og er basert på antall månedlige aktive brukere (MAUer) bedriften din har.

Her er den detaljerte Userpilot-prisen:

  • Trekkkraft: For opptil 2500 brukere er denne planen $249/mnd.
  • Vekst: For opptil 10 000 brukere er denne planen $499/mnd.
  • Enterprise: For storskalabedrifter begynner disse planene fra $1000/mnd.

 

Appcues Alternativer #2: Kameleon

Chameleon lar deg velge mellom et stort utvalg forskjellige brukergrensesnittelementer og opplevelser i appen. Faktisk tilbyr Chameleon et større utvalg av UI-elementer enn noen av Appcues-alternativene.

Kameleons hovedfunksjonalitet

  • Lag modaler, slideouts, verktøytips, hotspots og sjekklister og lanseringer .
  • Launchers er der Chameleon er annerledes sammenlignet med konkurrentene. Dette er widgeter i appen som kan åpne sjekklister , små hjelpemoduler eller varslingssentre. Ulempen er at du ikke kan ha én launcher med flere typer innhold.
  • Du kan enten bygge forskjellige brukersegmenter inne i produktet, eller du kan integrere Chameleon-kontoen din med andre verktøy og importere dataene dine.
  • Du kan tilpasse bare grunnleggende ting. For noe mer avansert, må du bruke mye tid på å kode i CSS. Det er vanskelig å tilpasse UI-elementer, og du har ikke for mye frihet.

Chameleon lar deg lage brukeronboarding-kampanjer – forskjellige sekvenser av produktomvisninger som vises over tid. Det er veldig viktig å skille Chameleons kampanjer og Userpilots onboarding-flyter:

  • Chameleons kampanjer er sett med forskjellige brukeropplevelser som vises i en tidslinje. For eksempel vises opplevelse A i den første uken av brukerreisen, opplevelse B i den andre og opplevelse C i den tredje uken.
  • Du kan fortsatt ikke kjøre flere opplevelser i appen (bruker onboarding-flyter) samtidig som du kan i Userpilot.

 

Kort sagt, her er de største forskjellene mellom Appcues og Chameleon

Chameleon vs Appcues – Hvordan er det annerledes?

Chameleon posisjonerte seg som et flott Appcues-alternativ av flere grunner:

  • Du har flere elementer i appen og brukergrensesnittet å velge mellom
  • Chameleon støtter ansattes ombordstigning
  • Dybde personalisering og segmentering av brukeratferd

Kameleons mangel er at den kun er bygd for enkeltside-apper. Det betyr at du ikke kan bygge opplevelser som kjører over flere nettadresser.

Appcues Alternativer

Priser på kameleoner

Chameleons priser deles primært etter antall månedlige aktive brukere, men du bør huske på at oppstartsplanen også har begrensede funksjoner og kanskje ikke er nok for interaktiv brukerombordstigning og adopsjon for SaaS-produkter:

  • 0 – 2500 MAUer : Oppstartsplan fra $349/mnd , vekstplan fra $899/md
  • 2000 – 3000 MAUer : Oppstartsplan fra $419/mnd , vekst fra $899/mnd .
  • 3000 – 5000 MAUer : Oppstartsplan fra $489/mnd , vekst fra $899/md .
  • 5000 – 10 000 MAUer : Oppstartsplan fra $517/mnd , vekst fra $999/md

Ansvarsfraskrivelse : med oppstartsplanen får du bare 5 mikroundersøkelser og 1 lansering, ingen A/B-testing, ingen mål og ingen lokalisering.

 

Appcues Alternativ #3: Pendo

Appcues og Pendo er begge applikasjoner for å bygge kontekstuelle brukerombordføringsflyter, brukeranalyse og brukertilbakemeldinger med flere områder med overlapping. Både Appcues og Pendo er populære SaaS-verktøy som hovedsakelig brukes for brukeronboarding i SaaS-selskaper. Begge produktene har flere lignende funksjoner.

Det er imidlertid flere detaljer om måten disse spesielle funksjonene “utføres” på i begge produktene som kan utgjøre en betydelig forskjell for kjøperen.

De har også veldig forskjellige prisplaner. La oss se på detaljene.

Pendos funksjonalitet

  • Du kan bygge guider ved hjelp av maler, og det er også en WYSIWYG (what-you-see-is-what-you-get) visuell designstudioredigerer for å lage nye design fra bunnen av.
  • Du kan bruke Pendos gratisversjon til å lage brukerveiledninger, men du får bare tilgang til begrensede funksjoner og grunnleggende analyser.
  • Typer guider du kan lage med Pendo inkluderer Lightbox, Banner, Tooltips, Polls og Walkthroughs. Ulempen med dem er at de er ganske grunnleggende og tillater ikke mye tilpasning uten koding. Til og med Pendos egen onboarding-guide er en serie med lilla verktøytips.
  • Legg til korte avstemninger om guidene og brukergrensesnittmønstrene dine bygget med Pendo.
  • Du kan også bygge sjekklister med Pendo , men ikke som frittstående UI-elementer, da brukere bare kan få tilgang til dem fra ressurssenteret (hvis de vet at de avslutter). Dette gjør det vanskelig og lite intuitivt for brukere å få tilgang til veiledning, og generelt beseirer hensikten med å bruke sjekklister.
  • Pendos analyse sentrerer seg rundt tre hovedtrekk: Baner, trakter og kohorter.

Ulempen? Pendos analyser er ikke handlingsdyktige – opplevelsesbyggeren i appen lar deg ikke bruke hendelser i appen som utløsere for opplevelser i appen.

Det er også en 1-times forsinkelse i Pendo-brukeranalysevisningen på dashbordet deres. Dette gjør Pendos brukeranalysefunksjon mindre anvendelig enn verktøyene som tilbyr sanntids brukeranalyse (f.eks. Userpilot ).

 

Appcues vs Pendo – Hvordan er det annerledes?

Appcues og Pendo fungerer begge for nett- og mobilapplikasjoner og tilbyr lignende funksjoner. Her er de viktigste forskjellene:

  • Pendo støtter også tredjepartsapper for ombordstigning av ansatte.
  • Appcues-analyse er ikke så avansert som Pendos, som også inkluderer kundehelsepoeng.
  • Appcues har et mer vennlig brukergrensesnitt og er bedre for å bygge brukeropplevelser uten kode med mer personalisering.
  • Appcues støtter ikke opplæring av ansatte.
  • Pendo er dyrere enn Appcues , men tilbyr en gratis-plan og en oppstartsplan som kommer nær Appcues-priser.

Pendos priser

Den vanskelige delen når det kommer til Pendos priser er at du må betale separat for forskjellige moduler:

  • Pendo Free : opptil 500 MAU, enkeltapp og grunnleggende funksjonalitet og analyser.
  • Pendo Starter : 2000 MAU-grense, enkeltapp og tilgang til premiumfunksjoner.
  • Pendo Growth: Egendefinert MAU, enkeltapp, NPS og PES, ressurssenter og tilgang til støtte sammenlignet med lavere planer.
  • Pendo Portfolio: Egendefinert MAU, multi-app, rapporter på tvers av reiser, eksperimentering og 1 gratis integrasjon inkludert.
  • Pendo Premium : Custom MAU, multi-app, alt i andre planer pluss tilpassede roller og tillatelser og avansert sikkerhet.
  • Pendo Feedback: å samle funksjonsforespørsler er en egen modul med tilpassede priser.
  • Pendo Adopt : onboarding av ansatte er en egen modul med tilpassede priser.

Appcues Alternativer #4: UserGuiding

UserGuiding er en rimeligere, nystartingsprogramvare for brukere som tilbyr en rekke funksjoner for å hjelpe bedrifter og kundesuksessansvarlige ombord på nye kunder og øke produktadopsjonen.

UserGuidings funksjonalitet

  • For små startups eller uavhengige virksomheter er prisen et attraktivt element å vurdere.
  • Lag interaktive produktgjennomganger uten å forstyrre utviklerne dine, siden det er helt kodefritt.
  • Du kan legge til forskjellige typer onboarding -elementer i flytene dine. Dette inkluderer modaler , verktøytips, hotspots og sjekklister for å engasjere brukere gjentatte ganger og hjelpe dem å ta i bruk produktet.§
  • Bygg onboarding-sjekklister og kjør kunder til aktiveringspunktet ved å eliminere gjettingen om hva neste trinn bør være.
  • For et budsjettverktøy tilbyr UserGuiding fortsatt integrasjoner med andre applikasjoner, som Mixpanel, Hubspot, Woopra, Slack, Webhook, etc.

 

Appcues vs UserGuiding – Hvordan er det annerledes?

  • Brukerveiledning har begrenset funksjonalitet, spesielt på grunnplanen. Der har du bare et lite utvalg funksjoner tilgjengelig – alle med UserGuiding vannmerke/merkevare.
  • I motsetning til Appcues, kan du velge å legge til et ressurssenter (en bonus for selvbetjeningsstøtte).
  • Brukerveiledning er mye billigere hvis du nettopp har startet og er ok med begrensede funksjoner.

Brukerveiledende priser

UserGuidings prismodell er langt enklere enn andre på listen vår. Det er tre nivåer, hver av dem belaster et bestemt beløp for tilgang til visse verktøy.

Her er pakkene:

  • Grunnleggende : Fra $99/md (dvs. bare 1 teammedlem, en grense på 20 guider og 2 sjekklister, UserGuiding merkevarebygging på alle UI-mønstre).
  • Profesjonell : Fra $399/md (ubegrenset med guider, hotspots og sjekklister).
  • Bedrift: Fra $699/md (tilgang til alt pluss personlig coaching).

Appcues Alternativer #5: Brukerflyt

Userflow er en digital adopsjonsplattform som tilbyr flere fordeler for å bygge produktomvisninger på en visuell måte. Sammenlignet med de andre verktøyene som er diskutert, lar Userflow deg bygge flyter i dashbordet og visualisere hele reisen på en gang.

  1. Enkel å bruke (vel…for noen): Userflows dra-og-slipp-grensesnitt lar deg bygge flytene i dashbordet og se en oversikt over hele flyten (alle trinn) på en gang. Noen mennesker liker virkelig å bruke den visuelle måten å bygge hele flyten på et dashbord i stedet for i appen din. Dette har også noen begrensninger, som vi imidlertid vil diskutere i neste avsnitt.
  2. Tilpassbar: Ved å bruke Userflow kan produktomvisninger tilpasses med merkevareelementer, visuell design og interaktivitet.
  3. Datadrevet: Brukerflyt gir enkle brukeratferdsanalyse- og tilbakemeldingsverktøy, som gjør det mulig for produktteam å spore brukerengasjement og gjøre datadrevne forbedringer av brukerintroduksjon over tid.

Brukerflyts funksjonalitet

  • Enkel å bruke (vel…for noen): Userflows dra-og-slipp-grensesnitt lar deg bygge flytene i dashbordet og se en oversikt over hele flyten (alle trinn) på en gang. Noen mennesker liker virkelig å bruke den visuelle måten å bygge hele flyten på et dashbord i stedet for i appen din. Dette har også noen begrensninger, som vi imidlertid vil diskutere i neste avsnitt.
  • Tilpassbar: Ved å bruke Userflow kan produktomvisninger tilpasses med merkevareelementer, visuell design og interaktivitet.
  • Datadrevet: Brukerflyt gir enkle brukeratferdsanalyse- og tilbakemeldingsverktøy, som gjør det mulig for produktteam å spore brukerengasjement og gjøre datadrevne forbedringer av brukerintroduksjon over tid.

Appcues vs Userflow – Hvordan er det annerledes?

  • Mens Userflow er designet for å være brukervennlig, kan det være en læringskurve for noen brukere etter hvert som de blir vant til grensesnittet og funksjonene. Du bygger for eksempel ikke produktomvisningen på toppen av ditt eget grensesnitt – du må bygge den i dashbordet.
  • Userflow er ment for nettapper sammenlignet med Appcues som også støtter mobilkundeonboarding.
  • Hvis du har et budsjett, er Userflow rimeligere hvis du er ok med funksjonsbegrensninger.

 

Brukerflytpriser

Userflow har 3 prisplaner:

  • Oppstart – fra $200 for 3000 MAUer, fakturert årlig – denne planen begrenser også funksjonene som er tilgjengelige sterkt: til kun 1 sjekkliste og 10 lanseringer (flyter), ingen NPS-undersøkelser, ingen hendelsessporing uten kode, ingen lokalisering osv.
  • Pro$600 fakturert årlig, så $7200 per år – denne planen inkluderer alle funksjonene
  • Enterprise – kun on-demand-priser – denne planen inkluderer alt i Pro + tilpassede grenser, SSO og tilpasset kontrakt.

Hva er det beste Appcues-alternativet?

Hvis du er frustrert når du bruker Appcues og du ser etter et alternativ som er helt fokusert på å skape fantastiske bruker-onboarding-flyter uten koding i det hele tatt, som gir deg mer frihet, kontroll og bedre UX-funksjoner, så er Userpilot den beste løsningen for du . Du kan lage proaktive og reaktive opplevelser i appen med flyter, widgets, sjekklister og native verktøytips.

Planlegg en Userpilot-demo og en av våre dedikerte produkteksperter vil hjelpe deg med å skape de beste brukeropplevelsene for brukerne dine.

Vær oppmerksom på funksjonsinformasjonen er korrekt fra mars 2023. Userpilot har gjort sitt ytterste for å sikre nøyaktigheten og påliteligheten til informasjonen som er gitt på denne nettsiden. Imidlertid gis informasjonen “som den er” uten noen form for garanti. Userpilot aksepterer ikke noe ansvar eller ansvar for nøyaktigheten, innholdet, fullstendigheten, lovligheten eller påliteligheten til informasjonen på denne nettsiden.

previous post next post

Leave a comment