5 Top Appcues Vaihtoehdot ja kilpailijat [In-Depth Comparison]

Mitä Appcues-vaihtoehtoja kannattaa vertailla, ennen kuin valitset digitaalisen käyttöönottoalustan käyttäjien alkuunpääsyä varten?

Digitaalisia adoptiofoorumeita on monia, mutta sinun pitäisi tutustua näihin viiteen, jos tarvitset vaihtoehdon Appcuesille:

 • Userpilot – digitaalisen käyttöönoton, käyttäjäanalytiikan ja palautteen antamisen kokonaisvaltainen järjestelmä, jolla edistetään käyttäjien hyväksyntää ( enemmän vastinetta rahalle verrattuna Appcuesiin.).
 • Chameleon- kehittyneempiä palautevaihtoehtoja Appcuesiin verrattuna edullisempaan hintaan.
 • Pendo – vaihtoehto mobiilisovellusten käyttöönottoa ja syvällisempää analytiikkaa varten.
 • UserGuiding – halpa vaihtoehto Appcuesille (rajoitettu toiminnallisuus).
 • Userflow – parempi hinnoittelu ja helppo räätälöinti verrattuna Appcuesiin.

 

Mikä on Appcues?

Appcues auttaa sinua edistämään käyttäjien käyttöönottoa ja tuotteiden omaksumista interaktiivisten käyttöönottokokemusten avulla.

Jos olet edistyneempi käyttäjä, joka haluaa rakentaa kehittyneempiä virtauksia ja nauttia samalla koodittoman työkalun vapaudesta ja joustavuudesta, Appcues jättää sinulle toivomisen varaa.

Sen yksinkertainen käyttöliittymä ja mallit “pakottavat” sinut ennalta määritettyyn lähestymistapaan käyttöönotossa, yhdistettynä korkeahintaiseen yritysohjelmistoon ja joihinkin yritystason integraatioihin, tekevät Appcuesin asemoinnista hämmentävän:

Onko se yksinkertainen työkalu (kuten sen käyttöliittymä antaa ymmärtää) aloittaville yrityksille?

Ovatko hintalappu ja Salesforce-integraatio osoitus yritystyökalusta?

Analysoimme Appcuesin ominaisuuksia, hyötyjä, hyviä ja huonoja puolia ja katsomme, miten se vertautuu käyttäjien alkuunsaattamisen alalla toimiviin kilpailijoihinsa: Userpilot, Chameleon, Pendo, UserGuiding ja Userflow.

Tässä on lyhyt katsaus, jos sinulla ei ole aikaa lukea koko artikkelia.

Ennen kuin aloitamme, katsotaanpa, miksi Appcues on niin suosittu työkalu!

Appcues PROs

Aloitetaan siitä, mikä Appcuesissa on hyvää.

 • Todella hyvä
  UX ja käyttöliittymä
  – Appcuesin käyttöliittymä näyttää todella hiotulta, ja heidän kokemuksiaan on helppo rakentaa ja ne toimivat enimmäkseen niin kuin niiden voi odottaa toimivan.

appcues kojelaudan käyttöliittymä

 • Erilaisia käyttöliittymäelementtejä – Appcuesissa on läpikäyntien ja tuotekierrosten lisäksi suuri valikoima erilaisia käyttöliittymäelementtejä, joita voit käyttää käyttäjien sisäänpääsyssä. Voit luoda tarkistuslistoja, modaaleja, diaouteja, työkaluvihjeitä, pikanäppäimiä ja paljon muuta. Mutta siinä on juju – jotkut niistä, kuten käyttäjien käyttöönoton tarkistuslistat, eivät ole saatavilla alemmissa hinnoittelupaketeissa.
 • Voi luoda erilaisia käyttäjävirtoja ja myös yhdistää niitä – Käyttäjät tekevät usein epälineaarisen matkan tuotteesi läpi ja tutkivat sitä omin päin. Käyttäjäkokemuksesi pitäisi seurata käyttäjiä kaikkialle. Appcuesin avulla voit käynnistää seuraavan virtauksen, kun käyttäjä suorittaa virtauksen loppuun, ja viedä käyttäjän uuden kokemuksen läpi (vaikka käyttäjä ei olisikaan vastannut seuraavan virtauksen kohdentamista).
 • Vankka digitaalisen käyttöönoton alusta käyttäjäkokemuksia varten – Voit seurata kokonaisia käyttäjämatkoja ja luoda erilaisia käyttäjien käyttöönottoprosesseja eri käyttäjäpersoonien segmenteille.
 • Mukana on joitain ennalta määriteltyjä käyttäjäsegmenttejä – Jos olet uusi asiakaslähtöinen asiakas ja sinulla ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa, ennalta määritellyt telineet voivat auttaa. Mutta se voi myös ajaa sinut uraan, joka estää sinua rakentamasta kehittyneempiä käyttäjäsegmenttejä, jotka sopivat yrityksellesi. Tämä saattaa johtaa siihen, että näet sen, mitä haluat nähdä, sen sijaan että näkisit sen, mitä todella tapahtuu.
 • Loistava koulutus – Appcues tarjoaa ehtymättömän tietolähteen SaaS- ja pilvipohjaisille yrityksille. Sillä on hieno blogi, jossa on paljon opetusmateriaalia.

Appcues CONs

On kiistatonta, että Appcues on loistava työkalu, mutta kerrataanpa myös joitakin haittoja.

 • Se on hieman vaikea navigoida – Koska Appcues on vankka alusta, sovelluksessa voi olla hyvin vaikea navigoida. Jos esimerkiksi haluat luoda uuden kokemuksen, sinun on suljettava rakentajatila, vaihdettava navigointitilaan, nostettava elementti ja palattava takaisin rakentajatilaan. Mutta mitä tapahtuu, jos haluat rakentaa ja navigoida samaan aikaan? Se on hieman hämmentävää, eikö?
 • Elementtien tunnistusalgoritmi on huono – Appcuesin avulla voit luoda erilaisia sovelluksen sisäisiä kokemuksia ilman koodia. Joskus Appcuesilla on kuitenkin vaikeuksia havaita sovelluksen sisäisiä elementtejä. Jos esimerkiksi haluat luoda työkaluvihjeen pudotusvalikon sisällä olevalle vaihtoehdolle, Appcues ei aina tunnista kyseistä vaihtoehtoa.
 • Joustamaton räätälöinti ja muotoilu – Sovelluksen sisällä on vain perusräätälöinti. Voit esimerkiksi muuttaa vain elementin tekstin korkeutta, väriä, pehmustetta tai sijaintia. Jos haluat tehdä jotain edistyneempää, sinun on työskenneltävä CSS-koodin kanssa. Tämä on erittäin ärsyttävää ja mahdollisesti hankalaa, jos olet ostanut työkalun, jotta “et koodaa mitään”.
 • Toisin kuin jotkut kilpailijansa, Appcues ei tarjoa resurssikeskusta – kaikki ohjeasiakirjat ja tietopohja-artikkelit, YT-videot ja sovelluksen sisäiset kokemukset ovat saatavilla sovelluksen sisällä olevasta “apukeskuksesta”, josta niitä voi hakea pyynnöstä.

Jos haluat hieman enemmän vapautta rakentaa todella interaktiivisia läpikäyntejä, Appcues ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle.

 

Appcues hinnoittelu

Appcues on myös yksi kalleimmista käyttäjien käyttöönoton työkaluista.

Appcues-hinnoittelu 2021

Jos tuotteellasi on 2 500 aktiivista käyttäjää, eri pakettien kustannukset ovat:

 • Essentials: $249/kk (enintään 3 käyttäjälisenssiä)
 • Kasvu: $879/kk (enintään 10 käyttäjälisenssiä)
 • Yritys: (rajoittamaton määrä käyttöoikeuksia)

Appcuesin hinnoittelu ei perustu ainoastaan kuukausittaisiin aktiivisiin käyttäjiin vaan myös ominaisuuksien käyttöön. Jotkin ominaisuudet EIVÄT ole saatavilla alimmassa “Essentials”-paketissa.

Jos valitset
Essentials
paketin, voit käyttää vain seuraavia vaihtoehtoja:

❌ vain 5 käyttäjäsegmenttiä

❌ vain enintään 10 mukautettua tapahtumaa ja 10 mukautettua tavoitetta

❌ ei käyttäjien käyttöönottotarkistuslistoja

❌ ei mukautettua CSS:ää, mikä tarkoittaa, että mukauttamismahdollisuutesi ovat hyvin rajalliset.

❌ ei lokalisointia

 

Onko Appcues oikea työkalu sinulle?

Appcues on loistava tuote keskisuurille yrityksille, jotka etsivät vain käyttäjien käyttöönottoratkaisuja.

 • Jos olet pienempi yritys ja pidät 879 dollaria liian kalliina, kannattaa ehkä valita jokin Appcuesin vaihtoehdoista ja kilpailijoista, jotka tarjoavat parempaa vastinetta rahalle.
 • Jos etsit täysimittaista tuoteanalytiikka-alustaa alle 1000 dollarilla kuukaudessa, Appcues ei ehkä ole paras vaihtoehto, sillä se rajoittaa Essentials-paketin ominaisuuksia niin paljon, että se on hyödytön syvälliseen käyttäjäanalytiikkaan.
 • Jos haluat mukauttaa kokemuksiasi, et voi tehdä sitä myöskään peruspaketissa.
 • Appcues ei sovi sinulle, jos käytät sovellusta useilla kielillä.

Lyhyesti sanottuna, jos haluat enemmän vapautta, monimutkaisia asiakkaiden sisäänottovirtoja, enemmän räätälöintiä ja parempaa hallintaa, Appcues ei ehkä ole etsimäsi ratkaisu.

Nyt kun tiedämme Appcuesin suurimmat edut ja haitat, katsotaanpa, mikä näistä Appcues-vaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten.

Appcues vaihtoehto #1: Userpilot

Userpilot on loistava Appcues-vaihtoehto, jos etsit täydellistä tuotteen käyttöönottoalustaa – mukaan lukien, mutta ei ainoastaan, käyttäjien sisäänpääsy.

Asiakkaat saavuttavat Userpilotin avulla loistavia tuloksia, aivan kuten Albacross teki, kun se oli
paransi aktivointiprosenttiaan
yli 33 prosenttia 14 päivässä.

Userpilotin avulla voit näyttää oikeat viestit oikeaan aikaan oikeille ihmisille.

Sen lisäksi olemme tehneet Userpilotista helppokäyttöisemmän, ja se on suunniteltu tiimeille, jotka haluavat luoda yksinkertaisen ja monimutkaisen käyttäjien sisäänoton entistä vapaammin, hallitummin ja mukautetummin.

 

Userpilot-toiminnallisuus

Userpilot tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia käyttäjien käyttöönoton omaksumiseen.

 • Unohda sovelluksen sisäisten kokemusten koodaaminen: Userpilot on koodaamaton ratkaisu, joka vaatii vain sen, että kehittäjäsi asentaa rivin javascriptiä sovelluksesi sisälle ja että lataat Chrome-laajennuksen, joka avaa visuaalisen rakentajan.

 • Saat käyttöösi sisäänrakennetun NPS-työkalun käyttäjäpalautteen keräämiseen ja analysointiin, jotta voit parantaa sisäänottoprosessia todellisten tietojen perusteella.
 • Luo sovelluksen sisällä apukeskus ja lisää natiivit työkaluvihjeet valittuihin ominaisuuksiin (vähemmän tungetteleva tapa osoittaa käyttäjälle tietty toiminto kuin modaalit).

 • Saat syvällistä analytiikkaa ilman ulkoista analytiikkatyökalua: seuraa tuotteen käyttöä ominaisuustunnisteiden, mukautettujen tapahtumien tai tavoitteiden seurannan avulla ja ymmärrä myös, miten käyttäjät käyttävät rakentamaasi sovelluksen sisäistä sisältöä (tarkistuslista, virrat, oppaat). Polku, suppilot ja muita jännittäviä tuoteanalyysiominaisuuksia tulossa pian. Tarkista kaikki Userpilotin analytiikkaominaisuudet täältä.userpilot-analytiikan kojelauta

Userpilot vs Appcues – Miten se eroaa toisistaan?

Userpilotia pidetään loistavana Appcues-vaihtoehtona muutamasta syystä:

 • Parempi elementtien tunnistus – Oma algoritmimme nimeltä fluidity tunnistaa tarkasti jokaisen sovelluksen sisäisen elementin. Ei enää kamppailuja tai turhautumista.
 • Täydellinen sovelluksen sisäinen muokkaus on käytettävissä (vakavasti – ei lainkaan koodausta) – Voit suunnitella elementit haluamallasi tavalla. Voit muuttaa majakan tyyppiä, elementin väriä, sijaintia, marginaalia, pehmustetta ja kymmeniä muita asioita sovelluksen sisällä. Tarvitset tunteja voidaksesi muokata elementtejäsi täysin CSS:n sisällä.
 • Ohjatut toiminnot – Tämä on ominaisuus, jota kenelläkään muulla ei ole. Ihan totta. Ohjatut toiminnot mahdollistavat käyttäjäkokemusten luomisen eri URL-osoitteiden välillä. Tämä tarkoittaa, että voit johdattaa käyttäjiä sovelluksen eri URL-osoitteiden kautta ja näyttää heille erilaisia sovelluksen sisäisiä kokemuksia. Se tekee asiakkaan sisäänpääsystä vuorovaikutteisempaa.
 • Tukee useita yhdessä toimivia virtoja – Tämä on yksi Userpilotin suurimmista eduista muihin Appcues-sovelluksiin verrattuna. Userpilotissa erilliset kokemukset voivat toimia yhdessä ja sujuvasti toistensa kanssa. Voit rakentaa virtauksesi haluamallasi tavalla. Moottorimme optimoi parhaat kokemukset näytettäväksi. Toisin kuin Appcuesissa, käyttäjän ei tarvitse pelata ensimmäistä kokemusta loppuun avatakseen toisen kokemuksen.
 • Peruspaketeissa ei suljeta pois tärkeitä toiminnallisuuksia – Userpilotin avulla saat käyttöösi kaiken, mitä tarvitset menestyksekkäiden käyttäjien sisäänottoprosessien rakentamiseen ilman, että sinun tarvitsee päivittää (kunnes SaaS-palvelusi kasvaa).
 • Tukee vain web-ratkaisuja – Valitettavasti Userpilot tukee vain web-ratkaisuja. Se ei tue mobiilisovelluksia. Toisaalta tämä tarkoittaa, että Userpilot on erikoistunut SaaS-tuotteisiin. Emme vielä tue mobiililaitteita tai paikan päällä olevia ratkaisuja.
 • Suuri NPS- ja käyttäjäkyselysovellus – voit merkitä NPS-vastaukset ja tunnistaa trendejä, mutta voit myös käyttää niitä segmentointikriteereinä (ei saatavilla Appcuesissa).

 • Lokalisointi kymmenille kielille on saatavilla kaikissa suunnitelmissa!
 • On-Demand Help & Reactive Customer Onboarding – Joskus käyttäjät haluavat oppia ohjelmistosta itse, ja haluaisit olla siellä, missä he ovat, näyttämällä heille oikeat ominaisuudet ja
  on-demand help widget & natiivit työkaluvihjeet.
  , eikä Appcues tarjoa sitä.
 • Olitpa sitten pieni tai suuri yritys, käytitpä pienimpiä tai suurimpia paketteja, saat saman tuen kuin muutkin asiakkaat, kun valitset Userpilotin Appcuesin sijaan.

 

Userpilot-hinnoittelu

Userpilot tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle verrattuna muihin vastaaviin markkinoilla oleviin työkaluihin. Jopa sen perustason paketti (Traction) tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet ilman käyttörajoituksia.

Hinta-ominaisuussuhde on Userpilotin paras. Muut markkinoilla olevat halvemmat työkalut eivät varmasti täytä tarpeitasi, ja muut, kuten Pendo, ovat budjetin ulkopuolella. Userpilot on tuossa pisteessä. – Saurav S.

Hinnoittelun eriyttäminen tapahtuu pääasiassa palvelutasolla (esim. mukautettu verkkotunnuksen hosting, oma Customer Success Manager -asiakastukipalvelun oma asiakastukipuhelu, SLA) ja perustuu yrityksesi kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien (MAU) määrään.

Tässä on yksityiskohtainen Userpilotin hinnoittelu:

 • Traction: Tämä suunnitelma on 249 dollaria/kk enintään 2500 käyttäjälle.
 • Kasvu: Käyttäjiä on enintään 10 000, ja tämän paketin hinta on $499/kk.
 • Yritys: Suurille yrityksille, nämä suunnitelmat alkavat 1000 dollarista/kk.

 

Appcues Vaihtoehdot #2: Chameleon

Chameleonin avulla voit valita useista erilaisista käyttöliittymäelementeistä ja sovelluksen sisäisistä kokemuksista. Itse asiassa Chameleon tarjoaa suuremman valikoiman käyttöliittymäelementtejä kuin mikään Appcuesin vaihtoehdoista.

Chameleonin päätoiminnot

 • Luo modaaleja, diaouteja, työkaluvihjeitä, pikanäppäimiä, tarkistuslistoja ja käynnistysikkunoita.
 • Chameleon eroaa kilpailijoistaan laukaisulaitteissa. Nämä ovat sovelluksen sisäisiä widgettejä, jotka voivat avata tarkistuslistoja, pieniä apuvidgettejä tai ilmoituskeskuksia. Huonona puolena on se, että yhdellä käynnistimellä ei voi olla useita erilaisia sisältöjä.
 • Voit joko rakentaa erilaisia käyttäjäsegmenttejä tuotteen sisällä tai integroida Chameleon-tilisi muihin työkaluihin ja tuoda tietosi.
 • Voit muokata vain perusasioita. Jos haluat tehdä jotain edistyneempää, sinun on käytettävä paljon aikaa CSS-koodaukseen . Käyttöliittymäelementtejä on vaikea muokata, eikä sinulla ole liikaa vapautta.

Chameleonin avulla voit luoda käyttäjien perehdyttämiskampanjoita – erilaisia tuotekierrosten sarjoja, joita näytetään ajan mittaan. On todella tärkeää erottaa toisistaan Chameleonin kampanjat ja Userpilotin onboarding-virrat:

 • Chameleonin kampanjat koostuvat erilaisista käyttäjäkokemuksista, jotka näkyvät aikajanalla. Esimerkiksi kokemus A näytetään käyttäjän matkan ensimmäisellä viikolla, kokemus B toisella viikolla ja kokemus C kolmannella viikolla.
 • Et edelleenkään voi käyttää useita sovelluksen sisäisiä kokemuksia (käyttäjien sisäänpääsyvirtoja) samaan aikaan, kuten Userpilotissa on mahdollista.

 

Lyhyesti sanottuna tässä ovat Appcuesin ja Chameleonin suurimmat erot.

Chameleon vs Appcues – Miten se eroaa toisistaan?

Chameleon asemoitui erinomaiseksi Appcues-vaihtoehdoksi useista syistä:

 • Sinulla on enemmän sovelluksen sisäisiä ja käyttöliittymäelementtejä valittavana
 • Chameleon tukee työntekijöiden perehdyttämistä
 • Syvällinen personointi ja käyttäjien käyttäytymisen segmentointi

Chameleonin puute on, että se on rakennettu vain yksisivuisia sovelluksia varten. Tämä tarkoittaa, että et voi rakentaa kokemuksia, jotka toimivat useissa URL-osoitteissa.

Appcues Vaihtoehdot

Kameleontin hinnoittelu

Chameleonin hinnoittelu jakautuu pääasiassa aktiivisten kuukausittaisten käyttäjien määrän mukaan, mutta kannattaa muistaa, että myös Startup-paketissa on rajoitetut ominaisuudet, eikä se välttämättä riitä interaktiiviseen käyttäjien käyttöönotossa ja SaaS-tuotteiden hyväksymisessä:

 • 0 – 2500 MAU:ta: Kasvusuunnitelma alkaen $899/mo.
 • 2000 – 3000MAUs: Aloitussuunnitelma alkaen $419/vko, kasvu alkaen $899/vko.
 • 3000 – 5000 MAU:ta: Aloitussuunnitelma alkaen $489/vko, kasvu alkaen $899/vko.
 • 5000 – 10 000 MAU:ta: Aloitussuunnitelma alkaen $517/vko, kasvu alkaen $999/vko.


Vastuuvapauslauseke
: Startup-paketilla saat vain 5 mikrokyselyä ja 1 launcherin, ei A/B-testausta, ei tavoitteita eikä lokalisointia.

 

Appcues Vaihtoehto #3: Pendo

Appcues ja Pendo ovat molemmat sovelluksia, joilla rakennetaan kontekstisidonnaisia käyttäjien sisäänottovirtoja, käyttäjäanalyysejä ja käyttäjäpalautetta ja joilla on useita päällekkäisiä alueita. Sekä Appcues että Pendo ovat suosittuja SaaS-työkaluja, joita käytetään pääasiassa SaaS-yritysten käyttäjien sisäänajoon. Molemmissa tuotteissa on useita samankaltaisia ominaisuuksia.

Molemmissa tuotteissa on kuitenkin useita yksityiskohtia, jotka voivat tehdä merkittävän eron ostajan kannalta.

Niillä on myös hyvin erilaiset hinnoittelusuunnitelmat. Katsotaanpa yksityiskohtia.

Pendon toiminnallisuus

 • Voit rakentaa oppaita mallien avulla, ja lisäksi käytettävissäsi on WYSIWYG (what-you-see-is-what-you-get) -muotoilustudioeditori, jolla voit luoda uusia malleja tyhjästä.
 • Voit käyttää Pendon ilmaista versiota käyttäjien käyttöönotto-oppaiden luomiseen, mutta saat käyttöösi vain rajoitetut ominaisuudet ja perusanalytiikan.
 • Pendon avulla luotavia oppaita ovat esimerkiksi Lightbox, Banner, Tooltips, Polls ja Walkthroughs. Niiden haittapuolena on se, että ne ovat melko yksinkertaisia, eivätkä ne salli paljon mukauttamista ilman koodausta. Jopa Pendon oma käyttöönotto-opas on sarja violetteja työkaluvihjeitä.
 • Lisää lyhyitä kyselyitä Pendolla rakennetuista oppaista ja käyttöliittymämalleista.
 • Pendolla voi myös rakentaa tarkistuslistoja, mutta ei erillisinä käyttöliittymäelementteinä, sillä käyttäjät voivat käyttää niitä vain resurssikeskuksesta (jos he tietävät, että ne poistuvat). Tämä vaikeuttaa ja vaikeuttaa käyttäjien intuitiivista ohjeiden käyttöä ja kaiken kaikkiaan tekee tyhjäksi tarkistuslistojen käytön tarkoituksen.
 • Pendon analytiikka keskittyy kolmeen pääominaisuuteen: Polut, suppilot ja kohortit.

Huonot puolet? Pendon analytiikka ei ole käyttökelpoista – sovelluksen sisäisen kokemuksen rakentaja ei anna sinun käyttää sovelluksen sisäisiä tapahtumia sovelluksen sisäisten kokemusten laukaisijoina.

Myös Pendon käyttäjien analytiikkanäytöissä on 1 tunnin viive kojelaudalla. Tämä tekee Pendon käyttäjäanalytiikkaominaisuudesta vähemmän käyttökelpoisen kuin reaaliaikaista käyttäjäanalytiikkaa tarjoavien työkalujen (esim. Userpilot).

 

Appcues vs. Pendo – Miten se eroaa toisistaan?

Appcues ja Pendo toimivat sekä web- että mobiilisovelluksissa ja tarjoavat samankaltaisia ominaisuuksia. Tässä ovat tärkeimmät erot:

 • Pendo tukee myös kolmannen osapuolen sovelluksia työntekijöiden perehdyttämistä varten.
 • Appcuesin analytiikka ei ole yhtä kehittynyttä kuin Pendon analytiikka, joka sisältää myös asiakasterveyspisteet.
 • Appcuesin käyttöliittymä on ystävällisempi, ja se on parempi koodittomien ja yksilöllisempien käyttäjäkokemusten luomiseen.
 • Appcues ei tue työntekijöiden koulutusta.
 • Pendo on kalliimpi kuin Appcues, mutta tarjoaa ilmaisen suunnitelman ja aloituspaketin, joka on lähellä Appcuesin hinnoittelua.

Pendon hinnoittelu

Pendon hinnoittelussa on se hankala puoli, että eri moduuleista maksetaan erikseen:


 • Pendo Vapaa
  : enintään 500 MAU, yksi sovellus, perustoiminnot ja analytiikka.

 • Pendo Starter
  : 2000 MAU-raja, yhden sovelluksen käyttöoikeus ja pääsy premium-ominaisuuksiin.
 • Pendo Growth: Pendo: Mukautettu MAU, yhden sovelluksen, NPS ja PES, Resurssikeskus ja pääsy tukeen alempiin suunnitelmiin verrattuna.
 • Pendo Portfolio: Mukautettu MAU, monisovellus, cross-journey-raportit, kokeilut ja 1 ilmainen integraatio.
 • Pendo Premium: Mukautettu MAU, monisovellus, kaikki muissa suunnitelmissa oleva sekä mukautetut roolit ja oikeudet ja kehittynyt turvallisuus.
 • Pendo Feedback: ominaisuustoiveiden kerääminen on erillinen moduuli, jossa on mukautettu hinnoittelu.
 • Pendo Adopt: työntekijän aloitus on erillinen moduuli, jonka hinnoittelu on mukautettu.

Appcues Vaihtoehdot #4: UserGuiding

UserGuiding on edullisempi, aloittelevan tason käyttäjien käyttöönottoohjelmisto, joka tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä ja asiakaspalvelupäälliköitä ottamaan uusia asiakkaita käyttöön ja lisäämään tuotteiden hyväksyntää.

UserGuidingin toiminnallisuus

 • Pienille aloittaville tai itsenäisille yrityksille hinta on houkutteleva tekijä.
 • Luo interaktiivisia tuotekohtaisia läpikäyntejä häiritsemättä kehittäjiäsi, sillä se on täysin kooditon.
 • Voit lisätä virtauksiisi erityyppisiä aloituselementtejä. Tähän kuuluvat modaalit, työkaluvihjeet, pikanäppäimet ja tarkistuslistat, joiden avulla käyttäjät saadaan toistuvasti sitoutettua ja autettua heitä omaksumaan tuote. §
 • Rakenna käyttöönoton tarkistuslistoja ja ohjaa asiakkaat aktivointipisteeseen poistamalla arvailut siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.
 • Budjettityökaluksi UserGuiding tarjoaa silti integraatioita muihin sovelluksiin, kuten Mixpaneliin, Hubspotiin, Woopraan, Slackiin, Webhookiin jne.

 

Appcues vs UserGuiding – Miten se eroaa toisistaan?

 • Käyttäjänohjauksen toiminnot ovat rajalliset, erityisesti peruspaketissa. Siellä on vain pieni valikoima ominaisuuksia – kaikki UserGuidingin vesileimalla/brändäyksellä varustettuna.
 • Toisin kuin Appcuesissa, voit lisätä resurssikeskuksen (lisäbonus itsepalvelutukea varten).
 • Userguiding on paljon halvempi, jos olet vasta aloittamassa ja olet tyytyväinen rajoitettuihin ominaisuuksiin.

UserGuiding-hinnoittelu

UserGuidingin hinnoittelumalli on paljon yksinkertaisempi kuin muiden listallamme olevien. Tarjolla on kolme tasoa, joista jokainen veloittaa tietyn summan tiettyjen työkalujen käytöstä.

Tässä ovat sen paketit:

 • Basic: Alkaen 99 dollaria/vko (eli vain 1 tiimin jäsen, 20 oppaan ja 2 tarkistuslistan raja, UserGuiding-brändäys kaikissa UI-malleissa).
 • Ammattilainen: (rajoittamaton määrä oppaita, hotspotteja ja tarkistuslistoja).
 • Yritys: (pääsy kaikkeen sekä henkilökohtainen valmennus).

Appcues Vaihtoehdot #5: Userflow

Userflow on digitaalinen käyttöönottofoorumi, joka tarjoaa useita etuja tuotekierrosten rakentamiseen visuaalisella tavalla. Muihin käsiteltyihin työkaluihin verrattuna Userflow antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa virtoja kojelaudassa ja visualisoida koko matkan kerralla.

 1. Helppokäyttöinen (no…joillekin): Userflow’n raahaa ja pudota -käyttöliittymän avulla voit rakentaa virtauksia kojelaudassa ja nähdä koko virtauksen (kaikki vaiheet) kerralla. Jotkut ihmiset pitävät visuaalisesta tavasta rakentaa koko virtaus kojelaudalla eikä sovelluksen sisällä. Tähänkin liittyy joitakin rajoituksia, joita käsittelemme kuitenkin seuraavassa osiossa.
 2. Mukautettavissa: Userflow’n avulla tuotekierroksia voidaan mukauttaa brändielementeillä, visuaalisella suunnittelulla ja vuorovaikutteisuudella.
 3. Tietoon perustuva: Userflow tarjoaa yksinkertaisia käyttäjien käyttäytymisen analysointi- ja palautetyökaluja, joiden avulla tuotetiimit pystyvät seuraamaan käyttäjien sitoutumista ja tekemään tietoon perustuvia parannuksia käyttäjien käyttöönotossa ajan mittaan.

Userflow’n toiminnallisuus

 • Helppokäyttöinen (no…joillekin): Userflow’n raahaa ja pudota -käyttöliittymän avulla voit rakentaa virtauksia kojelaudassa ja nähdä koko virtauksen (kaikki vaiheet) kerralla. Jotkut ihmiset pitävät visuaalisesta tavasta rakentaa koko virtaus kojelaudalla eikä sovelluksen sisällä. Tähänkin liittyy joitakin rajoituksia, joita käsittelemme kuitenkin seuraavassa osiossa.
 • Mukautettavissa: Userflow’n avulla tuotekierroksia voidaan mukauttaa brändielementeillä, visuaalisella suunnittelulla ja vuorovaikutteisuudella.
 • Tietoon perustuva: Userflow tarjoaa yksinkertaisia käyttäjien käyttäytymisen analysointi- ja palautetyökaluja, joiden avulla tuotetiimit pystyvät seuraamaan käyttäjien sitoutumista ja tekemään tietoon perustuvia parannuksia käyttäjien käyttöönotossa ajan mittaan.

Appcues vs Userflow- Miten se eroaa toisistaan?

 • Vaikka Userflow on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joillakin käyttäjillä voi olla opettelua, kun he tottuvat käyttöliittymään ja ominaisuuksiin. Et esimerkiksi rakenna tuotekierrosta oman käyttöliittymäsi päälle, vaan sinun on rakennettava se kojelautaan.
 • Userflow on tarkoitettu verkkosovelluksille verrattuna Appcuesiin, joka tukee myös mobiilikäyttöön siirtymistä.
 • Jos sinulla on pieni budjetti, Userflow on edullisempi, jos olet tyytyväinen ominaisuuksien rajoituksiin.

 

Userflow-hinnoittelu

Userflow’lla on 3 hinnoittelusuunnitelmaa:

 • Startup – alkaen 200 dollarista 3000 MAU:lle, laskutetaan vuosittain – tämä suunnitelma rajoittaa myös voimakkaasti käytettävissä olevia ominaisuuksia: vain 1 tarkistuslista ja 10 käynnistintä (virtaa), ei NPS-kyselyjä, ei kooditonta tapahtumaseurantaa, ei lokalisointia jne.
 • Pro600 dollaria laskutetaan vuosittain, eli 7200 dollaria vuodessa – tämä paketti sisältää kaikki ominaisuudet.
 • Enterprise – vain tilaushinnoittelu – tämä paketti sisältää kaikki Pro-paketin ominaisuudet + mukautetut rajoitukset, SSO:n ja mukautetun sopimuksen.

Mikä on paras Appcues vaihtoehto?

Jos olet turhautunut Appcuesia käyttäessäsi ja etsit vaihtoehtoa, joka on keskittynyt täysin hämmästyttävien käyttäjien sisäänpääsyvirtojen luomiseen ilman koodausta, joka tarjoaa sinulle enemmän vapautta, hallintaa ja parempia UX-ominaisuuksia, niin Userpilot on paras ratkaisu sinulle. Voit luoda proaktiivisia ja reaktiivisia sovelluksen sisäisiä kokemuksia virtojen, widgettien, tarkistuslistojen ja natiivien työkaluvihjeiden avulla.

Varaa Userpilot-demo, ja yksi omistautuistamme tuoteasiantuntijoistamme auttaa sinua luomaan parhaat käyttäjäkokemukset käyttäjillesi.

Huomaa, että ominaisuustiedot ovat oikeita maaliskuussa 2023. Userpilot on pyrkinyt kaikin tavoin varmistamaan tällä verkkosivustolla annettujen tietojen tarkkuuden ja luotettavuuden. Tiedot toimitetaan kuitenkin sellaisenaan ilman minkäänlaista takuuta. Userpilot ei ota vastuuta tai ole vastuussa tämän verkkosivuston sisältämien tietojen tarkkuudesta, sisällöstä, täydellisyydestä, laillisuudesta tai luotettavuudesta.

previous post next post

Leave a comment